#ژله_مغزدار
#ژله_سوپرایز
برای تهیه این دسر اول باید قسمت وسط یا مغز دسر رو درست کنید.من از دسر کرم خرمالو استفاده کردم ولی شما میتونید هر نوع دسر که تمایل دارین یا پودینگ یا پاناکوتا استفاده کنید.
#دسر_خرمالو
مواد لازم:خامه صبحانه۱۰۰گرم.شیر۲۰۰میلی لیتر.خرمالوی بدون پوست میکس شده۲۵۰گرم.زرده تخم مرغ۲عدد.وانیل۱/۴ق چ.پودر ژلاتین۲ق غ.آب ۱/۲پ.شکر۱۰۰گرم.
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ.وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کِرم رنگ بشه.پودر ژلاتین را روی آب بپاشید وقتی اسفنجی شد روی بخار آب قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه.شیر داغ را روی زرده همزده ریخته و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم به هم بزنید بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا خنک بشه سپس ژلاتین اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.از صافی رد کنید..خرمالو اضافه کنید و اگه دوست دارین دسر کاملا یکدست باشه مجددا از صافی رد کنید و در آخر خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید. قالب رو با دستمال چرب کمی چرب کنید.مواد را درون قالب ریخته و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش رو بگیره.
-برای معطر شدن دسر میتونید از دو قاشق غذاخوری گلاب استفاده کنید.
برای تهیه ژله سعی کنید رنگش با رنگ دسر مخالف باشه تا بیشتر خودشو نشون بده.من از ژله انگور استفاده کردم.دوتا بسته ژله با سه لیوان آب جوش مخلوط کنید.به هم بزنید تا دونه های ژلاتین کاملا حل بشه اگه نشد روی حرارت ملایم یا بخار آب جوش بذارین بعد اجازه بدین تا خنک بشه.حالا دسر رو از یخچال بیرون بیارین اطراف دسر رو از قالب جدا کنید و نصفی از ژله رو روی دسر بریزین در ابتدا کمی با دستتون لبه های دسر رو کنار بزنید و ژله بریزین چند ثانیه بعد دسر روی ژله شناور میشه.قالب رو بذارین یخچال تا ژله نیم بند بشه (سعی کنید دسر در وسط قالب قرار بگیره و به اطراف قالب برخورد نکنه) بعد بقیه ژله رو اضافه کنید و مجددا بذارین یخچال تا کاملا ببنده موقع سرو مثل همه ژله ها ابتدا اطراف ژله رو از قالب با نوک کارد یا حتی دستتون از قالب جدا کنید و یک لحظه بذارین در آب گرم یه تکون به قالب بدین تا مطمئن بشید که ژله از قالب جدا شده سپس ظرف سرو رو روی قالب بذارین و قالب رو وارونه کنید تا دسر درون ظرف برگرده ممکنه کمی از ژله آب شده باشه که با یک دستمال از ظرف بردارید و تمیز کنید.
-اگه دوست دارین میتونین ژله بیشتر استفاده کنید( سه یا چهار بسته)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت ماست هندی🍲
خورشت ماست هندی یک غذای هندی که با ذائقه ایرانی ها جور هست به نظرم از اون دست غذاهاست که یک بار بخورید عاشقش میشید😋
👩🏻🍳طرز تهیه
🔹ابتدا سس ماست رو درست میکنیم یک عدد پیاز خرد شده و یک پیمانه ماست و دو حبه سیر و سه قاشق غذاخوری جعفری همرو تو میکسر میریزیم تا یکدست بشه.
🔸حالا در یک ماهی تابه یک پیاز خرد شده رو تفت میدیم سبک که شد بهش تکه های سینه مرغ را اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و بعد ادویه ها نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زیره و درصورت تمایل جوز هندی اضافه میکنیم بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه ارگانیک دلند اضافه کردم بعد که رب تفت خورد و از خامی دراومد و رنگ باز کرد سس ماست و مقداری ادویه ماری اضافه میکنیم و و به اندازه لازم آب اضافه میکنیم.و درش رو میزاریم تاخورشت جا بیافته و بعد نوش جان میکنیم.
🔹من از رب گوجه فرنگی دلند استفاده میکنم از رنگ و طعمش راضی هستم و از غلظت خوبی برخورداره و از همه مهمتر رب ارگانیک هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر آناناس 🍍
📚دسرها کلا طرفدارهای زیادی داره . مخصوصا برای بچه ها خیلی خوبه ، وقتی این مواد به صورت دسر که در میاد دیگه حتی بابت خوردنش سر و کله میشکنن
🍶آب آناناس ۱ لیوان (آب کمپوت )
🍍کمپوت آناناس یک قوطی
🥛شیر دو لیوان
🍚شکر نصف لیوان
🍳زرده تخم مرع ۲ عدد
🥄وانیل مقداری
🥣پودر ژلاتین دو و نیم تا سه ق غ
🍧خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ
👩🏻🍳پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب آناناس (سرد)ریختم . بزارین بمونه قاشق نزنین و بزارین روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش حل بشه .
زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه .
داخل ظرفی شیر و نصف لیوان آب آناناس ( آب همون کمپوت آناناس ) رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد کم کم مخلوط زرده و شکر رو داخلش ریختم و مدام هم زدم حرارت هم کم باشه و بعد ژلاتین حل شده رو اصافه کردم و هم زدم و از حرارت برداشتم .
خامه رو داخلش ریختم و مخلوط کردم .
چون قالب من طرح دار بود من خواستم شکل اون گل هاش قشنگ دیده بشه یه ملاقه از مواد رو برداشتم و بهش رنگ خوراکی ریختم و داخل قالب توی اون قسمت گلهاش ریختم .
قالب من پلاستیکی هست و چرب کردن هم نمی خواد چون خامه داره .
مابقی مواد رو توی یخچال قرار دادم توی یه طرفی تا نیم بند کمی بشه و بعد از یخچال بیرون اوردم و تکه های اناناس رو داخلش ریختم این کار به خاطر اینه که تکه های اناناس توی دسر ته نشین نشه .
بعد داخل قالبم ریختم و گذاشتم توی یخچال ۶ الی ۷ ساعت بمونه تا بسته بشه .
بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و کمی این ور و اون ور کردم دیدم ازاد شده یه دیس روش قرار دادم و برگردوندم 👌🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_طرحدار
دوستای گلم شما میتونید واسه صورتی شدن این شیرینی های خوشمزه از آب چغندر استفاده کنید ویا از رنگ مجاز خوراکی که قنادیها دارن.
مواد لازم:
150 گرم کره
1لیوان سرخالی پودر شکر
1 قاشق چایخوری سرکه سیب
2قاشق غذاخوری روغن
2تا3 قاشق غذاخوری آب چغندر (یا رنگ خوراکی چند قطره)
1 بسته وانیل 5گرمی(یا کمی وانیل ایرانی)
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
آرد به میزان لازم (کم کم آرد را بریزید )
طرزتهیه :
ابتدا کره وشکر پودررا مخلوط کنید وبه نوبت سرکه و آب چغندر(رنگ خوراکی) را بریزید و بیکینگ پودر ونشاسته ووانیل را اضافه وهم بزنید ودرآخر و آرد را کم کم بریزیدتا خمیر لطیفی بدست بیاد (زیاد آرد نریزید چون کوکی خشک میشه).
خمیر را باز کنید واز خمیر به اندازه یک گردو بردارید وکمی باز کنید وبزارید در سینی فر وطبق ویدئو قالب را در کاکائو بزنید (با کمی تکان دادن قالب اضافه کاکائو را بگیرید) وروی خمیر که بصورت گرد باز کرده اید بزنیدوکمی فشار دهید و با کاتر گرد دور کوکی را قالب بزنید تالبه های کوکی صاف ویکدست شود.
سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کوکیها پخته شوند.
زمان تقریبی حدود 15 تا 20 دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کتلتِ بدون گوشت و خوشمزه، با کمترین جذب روغن
یک لیوان سویارو که از قبل خیسونده بودید رو توی قابلمه بریزید
یه قاشق زرد چوبه و یه قاشق نمک بهش اضافه کنید
اجازه بدید بیست دقیقه بجوشه اینجوری بوی بدِ سویا از بین میره
توی آبکش بریزید و با آب سرد بشورید
آب سویا رو کامل بگیرید
برای اینکار سویا رو با دست فشار بدید تا آب آن کاملا گرفته بشه
داخل آسیاب بریزید و آسیاب کنید
دو عدد سیب زمینی متوسط رنده و آبگیری شده
یک عدد پیاز رنده شده
نمک زردچوبه فلفل سیاه
دوقاشق آرد سوخاری
سیر رنده شده
یک عدد تخم مرغ
اضافه و با هم آسیاب کنید خمیر یکدست و آماده است بسته به سلیقه ی خودتون یک قاشق غذا خوری جعفری خشک یا تازه خورد شده به مواد اضاقه کنید توی تابه دوطرفشو سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ناگت مرغ 🍗🍘🍣🥗
📝موادلازم:
🍗۵۰۰ گرم مرغ(رون وسینه بی استخوان که دوبارباچرخ گوشت چرخ شده)
🥠سیر ۵_۳ حبه(یایک قاشق مرباخوری پودرسیر)
🍈پیاز ۱ عدد
🍯سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
🥄نمک یک قاشق مرباخوری
🥢فلفل یک قاشق مرباخوری
🧀پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
🥡آردسوخاری ریز به میزان لازم
البته من نصف این موادرودرست کردم
👩🏻🍳طرزتهیه:
پیازرارنده کرده یامثل من درغذاسازبریزید ومرغ چرخ کرده ونمک وفلفل وپودرسیر وسس خردل وپنیرپیتزا روطبق فیلم به مواداضافه کرده وطبق فیلم عمل کنید.
آردسوخاری روروی تخته ریخته ومقداری ازموادروی آن گذاشته ودوباره آردسوخاری بریزید وطبق فیلم بادست آن رایکدست کرده وقالب بزنید وآنهارادرروغن باشعله متوسط سرخ کرده ونوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم پودینگ شکلاتی ترکیه ایی🍫
مواد لازم:
🥛1 لیتر شیر
🥡1 لیوان آرد
🍚1 لیوان شکر
🥣1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
🍫200 گرم شکلات تلخ
🍦1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
🌡لیوانی که استفاده کردم 170 میلی است.
🎂برای تزیین:
🔸شکلات خرد شده ، پسته ، گیلاس شکری( مثل مربا درست میکنند ولی بعدش آب می ریزن که باعث میشه شکرک بزنه و حالت شیرینی مانند داشته)
👩🏻🍳طرز تهیه:
شیر ، آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید. وقتی جوشید 3_2 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. وانیل و شکلات را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. در آخر خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
داخل لیوان ها بریزید و تزیین کنید. حداقل 3_2 ساعت در یخچال بذارید.
❣نکته: چون زمان نداشتم در فیلم قوام کرم را بدون اینکه در یخچال بذارم و صبر کنم نشان دادم شما حتما صبر کنید هر چقدر بماند قوام بهتر میشود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلوی دال عدس🍚🍛
با یه پلوی مخلوط وسالم وفوق العاده خوشمزه چطورید؟ هر کی دال عدس دوست داره قطعا اینم می پسنده منکه خودم عاشقشم فکرش را هم نمی کنید چقد عالیه 👌🏻
📝اندازه مواد واسه نیم کیلو برنج
👩🏻🍳طرزتهیه
دوتا پیاز متوسط را خرد وتوی روغن تفت دهید سبک که شد رنده سه تا چهار حبه سیر را بهش اضافه وتفت دهید کمی طلایی که شد حدود سه چهارم لیوان عدس قرمز یا همون دال عدس را بشورید وبه پیاز اضافه وتفت دهید (عدس نپخته است)بعد زردچوبه و ادویه مخلوط خورشتی با پودر زیره وپودرتخم گشنیز وفلفل و گرد لیمو را اضافه وتفت دهید میزان ادویه ها هر کدوم یک قاشق چایخوری به جزئ زردچوبه که بیشتر باشه بعد یک قاشق سر پر رب بزنید وتفت دهید ویه گوجه متوسط نسبتا سفت راتخم وژله اش را خارج کنید ونگینی خرد کتید و اضافه کنید ومخلوط کنید یک قاشق رب انار وعصاره گوشت بریزید ومخلوط کتید ودر اخر گشنیز اگر تازه بود بهتره یا منجمد اضافه ویه تفت بخوره کافیه
ته قابلمه روغن ویه قاشق زعفران بریزید نصف برنج را بریزید مواد را روی برنج بریزید و مجددا مابقی برنج وزعفران بریزید وبرنج را دم کنید
❗️نکته مهم
مطمئن باشید عدس با بخار برنج کاملا پخته می شه شعله پخش کن با حرارتی که همیشه برنجتون را دم می کنید حدودیک ونیم ساعت من توی تابه درستش کردم تا بشما بهتر نشون بدم شما توی قابلمه همیشگی خودتان دم کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدس پلو رو میشه با گوشت چرخڪرده،ڪوفته قلقلی،گوشت تڪه اے و یا مرغ سرو ڪرد... ترڪیب مرغ زعفرونے با عدس پلو هم خیلے خوشمزه ست.
اول در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقدارے روغن تفت بدید تا طلایے بشه.
حدود 300 گرم گوشت چرخڪرده را به پیاز طلایے اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت ڪاملا باز و یڪدست بشه.
بعد ڪه رنگ گوشت ڪمے تغییر ڪرد مقدارے زردچوبه+فلفل+نمڪ+ادویه دلخواهتون رو اضافه ڪنید.
(من از ڪمے پودر تخم گشنیز استفاده ڪردم ڪه طعم بینظیرے به گوشت میده👌)
بعد از اضافه ڪردن ادویه ها دوباره ڪمے گوشت رو تقت بدید تا ڪامل سرخ و پخته بشه .
بعد حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسڪردم.
حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با ڪمے آب و نمک پختم.
👈میزان عدس براے عدس پلو به سلیقه شما بستگے داره...من دوست دارم پرعدس باشه.
مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممڪنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میڪنه...پس بهتره آب رو در حدے بریزید ڪه روے عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان ڪنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش ڪنید در غیر اینصورت دوباره ڪمے آب بریزید و صبر ڪنید تا ڪامل بپزه.
در قابلمه اے ڪه گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب ،روغن و نمک بریزید و صبر ڪنید تا جوش بیاد و بعد برنج خیس شده رو بدون آب در قابلمه بریزید.
👈برای اینڪه برنج عدس پلو خیلے سفید نباشه میتونید ڪمے زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید.
وقتی برنج قد ڪشید و آماده آبڪشے شد(بزنج رو میتونید بین انگشتتون امتحان ڪنید اگر مغزش یڪم خام بود و بیرونش نرم بود آماده آبڪشیه)،عدس پخته را هم اضافه و هم بزنید و بلافاصله آبڪشے ڪنید.
در قابلمه روغن و یڪم زردچوبه بریزید و تهدیگ مورد نظرتون (من از سیب زمینے استفاده ڪردم و چندتاشو واسه خوشگلے ڪاتر زدم)رو بچینید و حالا برنج رو روے ته دیگ بریزید و چدتا سوراخ روے برنج ایجاد ڪنید ڪه خوب دم بڪشه درش رو بذلرید و اول باش شعله زیاد و بعد از بخار ڪردن با شعله ڪم بذارید دم بڪشه
👈میتونید لابه لاے برنج از ڪمے ادویه پلویے استفاده ڪنید (جزء اصلے ادویه پلو دارچین و زیره ست ڪه طعم بینظیرے به پلو میده)
در پایان وقتے عدس پلو دم ڪشید مقدارے از اون رو با زعفران دمڪرده مخلوط ڪنید و بقیه رو در دیس بڪشید و با برنج زعفرانی،ڪشمش تفت داده شده،مواد گوشتے و پیاز داغ تزیین ڪنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم براے شش نفر🔻
لازانیا ده عدد
گوشت چرخ ڪرده یک لیوان
پیاز متوسط یک عدد
ڪالباس خشک رنده شده نصف لیوان
فلفل دلمه اے خورد شده نصف لیوان
آویشن یک ق چ فلفل سیاه یک ق چ سرپر
پنیر پیتزا به میزان لازم
رب یک ق غ
قارچ به میزان لازم
مواد لازم سس سفید🔻
شیر یک لیوان
آرد یک ق غ
نمک و فلفل ڪمے
براے تهیه سس🔻
شیر سرد و آرد رو مخلوط میڪنیم تا گلوله هاے آرد باز بشه و حل بشه بعد نمک و فلفل رو اضافه روے حرارت ملایم هم میزنیم تا غلظت سس رو پیدا ڪنه(اےن روش ڪم ڪالرے تره)
مواد میانے لازانیا🔻
پیاز رو سرخ میڪنیم وقتے طلایے شد گوشت چرخڪرده رو اضافه میڪنیم و تفت میدیم بعد هم بهش زردچوبه و رب و آویشن و فلفل سیاه رو اضافه میڪنیم و خوب تفت میدیم وقتے آماده شد بهش فلفل دلمه اے و ڪالباس رو اضافه میڪنیم و خاموش میڪنیم بعد نمک رو اضافه میڪنیم و مخلوط میڪنیم..آب رو جوش میاریم لازانیاها رو میندازیم داخلش ڪمے هم نمک و روغن آضافه میڪنیم میزاریم بیست دقبقه بجوشن بعد آبڪش میڪنیم و روش آب سرد میگیریم باید مراقب باشین به هم نچسبن من همیشه ڪف یک سینے بزرگ رو خیس میڪنم ڪاملا خیس تا لازانیاها رو آبڪش ڪردم و آب سرد گرفتم لازانیاها رو جدا جدا بدون اینڪه به هم بچسبن داخل سینے میچینم چون بعد مدتے ڪه لازانیاها خنک شدن اگر روے هم باشن به هم میچسبن
روش اول براے رولے درست ڪردن🔻
روے لازانیا مثل عڪس از مواد بریزید و پخش ڪنید روش پنیر بریزید رول ڪنید داخل تابه یا قالب چرب شده بزارید و همه رو چیدین روش سس سفید و بعد پنیر بریزید
روش دوم🔻
ڪف تابه رژیمے نچسب یا ظرف پیرڪس رو خوب چرب ڪنید حالا براے تابه هر ورق لازانیا ڪنار هم میزاریم از سس سفید اول مے ریزیم بعد مواد میانے روش میرزیم بین هر لایه لازانیا خیلے موادنریزین لازانیا باڪیفیت میشه و موقع برش مواد ازش بیرون نمے زنه پنیر هم بریزید وروش ڪمے فشار بدین بعد لایه بعدے رو بریزین تمام لایه ها رو به همین شڪل درست ڪنیو در ِآخر روے لایه پایانے ڪمے پنیر پیتزا میرزیم
❗️روش پخت روے گاز حرارت رو روشن میڪنیم دو ق غ آب ڪف تابه بریزید و درش رو بزارین و حرارت رو زیاد ڪنید وقتے بخار ڪرد شعله رو ڪم ڪم ڪنید و بزارید نیم ساعت بمونه تاآماده بشه
❗️روش پخت داخل فر.ظرف پیرڪس رو درش رو با فویل بپوشونین و داخل فر 180درجه مدت نیم ساعت بزارین بعد این با گریل بزارید برشته بشه.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا با دستورش مخصوص😍😋
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خورشت_آلوومرغ😍😋
مرغ ۴تکه (سینه یا ران)
پیاز ۱عدد بزرگ
کره با روغن مایع به میزان لازم
آلو بخارا ۸عدد
زرشک سه چهارم پیمانه
نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم
رب یک قاشق غذاخوری
میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون اینکار هم طعمش عالی میشه)
رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده
آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره
آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا فتوچینی با سس گوشت😍😋
مواد لازم:
برای ۲ پُرس
سس گوشت:
پیاز:🧅 یک عدد بزرگ (ریز خُرد کنید)
گوشت چرخکرده:🥩۱۵۰ گرم
پودر سیر:🧄 ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه🌶🧂
رب گوجه:🥫 ۲ قاشق غذاخوری
بعد از سرخ کردن موارد، آبجوش بریزید تا ۱۵ دقیقه بپزه.
.
نمک و ۲۰۰ گرم فِتوچینی رو به مدت ۱۲ دقیقه توی آبجوش بریزید و بعد بریزید داخل سس گوشت.
خوب مخلوط کنید تا فتوچینیها کامل نرم بشن.
پیازچه و پارمسان بزنید🌱🧀 و نوش جون کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژولين_مرغ_سبزيجات
.
مواد لازم:
سینه مرغ دو عدد
پیاز متوسط دو عدد
قارچ ٢٥٠ گرم
فلفل دلمه رنگي يك عدد
كدو سبز دوعدد
پنير پيتزا دو پيمانه
آبلیمو ٢ قاشق غذاخوری
سیر پوره شده ١ قاشق چایخوی
زنجبیل پوره شده ١ قاشق چایخوری
روغن زیتون به میزان لازم
نمک فلفل ادویه به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
کره یک قاشق
آرد ٢ قاشق غذاخوری سر صاف
شیر نصف لیوان
طرز تهیه:
ابتدا مرغ و فلفل و پياز و كدو را به سبک ژولین ( به صورت کاملاً باریک خرد ) می کنیم. مرغ ها را با كمي زعفران دمكرده و نمك و فلفل و يك حبه سير يكساعتي مزه دار ميكنيم سپس بقيه مواد را كه شسته و خرد كرديم را به اين ترتيب تفت ميديم ابتدا پيازهاي خلالي شده را كمي تفت ميدهيم و قارچ هاي خرد شده را اضافه ميكنيم براي جلوگيري از سياه شدن قارچ كمي ليمو ترش رويش ميريزيم و فلفل دلمه و كدو و در انتها مرغهاي مزه دار شده در اين مرحله اگر يك ليوان آب مرغ داشتيم كه اضافه ميكنيم وگرنه از يك عصاره مرغ در آبجوش حل كرده و استفاده ميكنيم روي مواد ريخته و با حرارت متوسط بيست دقيقه ميگذاريم بپزه طوري كه در انتها هيچ آبي نداشته باشه سس سفيد را آماده ميكنيم
درون تابه اي كمي روغن ريخته و اول مواد ژولين سپس سس و لايه آخر پنير پيتزا ميريزيم و بمدت ده دقيقه ( يا كمتر بسته به حرارت گريل دارد ) طبقه وسط
تمام مواد ژولين ما پختن شده و نياز به پختن نداره بنابراين فقط گريل را روشن كنيد كه پنير آب و طلايي بشود
طرز تهیه سس:
ابتدا کره را روی حرارت ذوب می کنیم, آرد را با کره تفت می دهیم تا حدی که خامی آرد گرفته شود و شیر را اضافه می کنیم. سریع مواد را باهم مخلوط می کنیم تا سس یک دستی شود . كمي نمك و فلفل ميزنيم
یکی از نکات تهیه این سس این است که مقدار کره و آرد باید برابر باشد و اگر مقدار آرد بیشتر باشد طعم و بوی ان توی سس کاملاً حس می شود .
🍓 🍓
❤️🌷🌸#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛