eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستاي قشنگم 🙋🏻‍♀️🥰 دسر كارامل و توت پودر كرم كارامل ٢عدد خامه صبحانه ٢عدد شير خشك ٣ق غ پنير خامه اي ٤تا ٥ق غ مقداري گلاب توت فرنگي خورد شده به مقدار لازم بسكويت پتي بور به مقدار لازم همه مواد جز توت فرنگي و بسكويت پتي بور توي ميكسر ميريزيم و خوب مخلوط ميكنيم حالا كف ظرفمون كمي كرم ميكشيم بسكويت ها رو تو شير خيس ميكنيم و تو ظرف صف ميديم روش يه لايه كرم ميكشيم و توت فرنگي ميريزيم ،به همين صورت ادامه ميديم يه رديف بسكويت يك رديف كرم يك رديف توت تا لايه آخر كه كرم هستش روشو هر طور دوست دارين تزئيين كنين كه من با توت فرنگي تزئيين كردم . *ميتونين توت فرنگي رو حذف كنين . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• سلام. بریم برای یه دسر راحت، سریع و خوشمزه ❤️😍 نظرتون چیه درموردش؟ دستور؟ 150 گرم توت فرنگی نیمه یخ زده 1 قاشق خامه قنادی یک چهارم لیوان شیر دو تکه یخ با مخلوط کن خوب میکس کنین توی ظرف سرو بریزین و بذارین تو یخچال . بلافاصله، 150 گرم طالبی یخ زده 1 قاشق خامه قنادی یک چهارم لیوان شیر یکی دو تکه یخ باهم مخلوط کنین و به ارومی روی لایه اول بریزین . میوه ها نیمه یخ زده باشن تا نوشیدنیتون غلیظ بشه مقدار خامه رو میتونین طبق ذائقه خودتون کم و زیاد کنین تا شیرینیش اندازه بشه . چون میوه هام نیمه یخ زده بود و چند تکه یخ ریختم کمی شیر هم اضافه کردم اگه یخ نمیریزین و میوه هاتون کامل یخ زده هستن نیازی به اضافه کردن شیر نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیرپیتزا آرد ۳لیوان آب ولرم تقریبایک لیوان خمیرمایه یک قاشق غذاخوری نمک کمی روغن مایع دوقاشق غذاخوری همه موادبجزروغن روباهم مخلوط کرده وقتی خمیرجمع شدبهش روغن رواضافه کرده ورزمیدیم وحدودایکساعت استراحت میدیم بعدخمیررو مطابق فیلم گردکرده داخل تابه چرب شده بافاصله میچینیم دوباره یک ربع استراحت داده وبا لیوان روی خمیرروفشارداده تاحفره ایجادبشه وموادروداخلش میریزیم وبازرده تخم مرغ وزعفران رومال میزنیم وروی حرارت ملایم میزاریم موادپیتزاهم دلخواه هست من ازسوسیس سرخ شده،فلفل دلمه،ذرت،پنیرپیتزا،سس کچاب،قارچ استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه هااا آوردم براتون چه فسنجوووونی ارزون، خوشمزه جاری کُش😂😂 مزش هیچ فرقی با فسنجون گردو نداره اگر برای مهون خواستین درست کنید اصلا بهشون نگین که نمیفهمن😉😂 . مواد لازم: مغزه تخمه آفتاب گردون خام 250گرم گوشت چرخ کرده 500گرم رب انار 1پیمانه شکر 3ق غ پیاز 3عدد بزرگ نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین، زنجبیل، فلفل . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح است 🍃طلوع روی ماهت خوش باد 🌸اعجاز نهفته در نگاهت خوش باد 🍃باران امید و مهر بارد ز لبت 🌸لبخند قشنگ صبحگاهت خوش باد✾
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⚘ نان گوشتی : ✔ مواد مورد نیاز برای خمیر : ۱) ۳ لیوان آب ولرم ۲) یک لیوان شیر ولرم ۳) نصف لیوان روغن مایع ۴) ۲۰ گرم خمیرمایه ی فوری ۵) یک ق.غ نمک ۶) ۱/۵ ق.غ شکر ۷) از ۲ کیلو یک لیوان چایخوری کمتر آرد ✔ برای روش : ۱) یک کیلوگرم گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفند ۲) ۳ عدد پیاز متوسط ۳) ۵ عدد فلفل سبز تند ۴) ۳ عدد فلفل چیلی ۵) ۴ عدد گوجه ۶) نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر ، پودر فلفل قرمز ، ۲ ق.غ روغن مایع ✔ طرز تهیه : برای خمیر مواد رو به جز آرد داخل ظرفی بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید روش رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا خمیر عمل بیاد در این بین مواد میانی رو درست کنید داخل ظرفی گوشت رو بریزید تمام سبزیجات رو میکس کنید به گوشت اضافه کنید ادویه ها ، نمک ، روغن مایع رو اضافه کنید مخلوط کنید از خمیر عمل اومده گوله هایی کمی بزرگتر از نارنگی بردارید روی سطح آردپاشی شده خمیر رو باز کنید داخل سینی کاغذروغنی بندازید خمیر رو داخلش قرار بدید روی خمیر از موادگوشتی بریزید و همه جاش پخش کنید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۵۰ الی ۲۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته ) نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كستر كارامل كستر٤ق غ شير خشك ٤ق غ پودر كارامل ١پاكت دريم ويب(پودر خامه)١پاكت آب٤ليوان دسته دار فرانسوي گلاب مقداري خلال پسته براي تزئيين كستر+شيرخشك+كارامل+دريم ويب+آب با هم مخلوط ميكنيم و ميزاريم رو شعله گاز و مرتب هم ميزنيم وقتي به غلظت رسيد بهش گلاب اضافه ميكنيم كمي هم ميزنيم و شعله رو خاموش ميكنيم و توي ظرف مورد نظر ميريزيم كمي كه خنك شد روش با خلال پسته تزئيين ميكنيم و ميزاريم تو يخچال تو كاملا خودشو بگيره ،نوش جان 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⭐️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فسنجون (مینو) مواد لازم : روغن ونمک به میزان لازم زعفران ساییده به دلخواه کمی پیاز (رنده شده) ۱عدد رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد می توان کم یا زیاد هم کرد ) ۲ الی ۳ پیمانه مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو مرغ (سینه ران یا فیله هر کجای مرغ رو که دوست دارید) ۱ کیلو شکر ۲الی ۳ قلشق غذاخوری مواد فوق برای ۶ الی ۷ نفر است طرز تهیه: دوستای گلم من فسنجون رو به این شیوه که در ادامه خدمتتون عرض میکنم درست میکنم و واقعا خوشمزه و عالی میشه و هر کی خورده فوق العاده دوست داشته. ابتدا یه پیاز متوسط اندازه یه نارنگی درشت رو با رنده درشت،رنده کنین. میتونین از غذاساز یا خرد کن هم استفاده کنین پیاز رو خوب خوب تفت بدین. بعد از اون گردو رو اضافه کنین من برای 4-5 نفر 250 گرم کردو استفاده میکنم. البته میتونین کمتر هم استفاده کنین.اینکه چه میزان گردو بزنین بستگی به ذائقه تون داره من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن فسنجون رسمی یعنی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت گردو رو آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و اماده ست داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شوک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد. چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم ..رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه. تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خورش ماست.البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده نکته ... در مورد خورش فسنجون اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ بزنیم... بهتره یخ بندازیم اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم و بهش شوک وارد شه و به روغن بیفته (مینو) بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم. میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا شکر این مرحله مرغ رو به خورشتم اضافه میکنم البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست من تو فصلی که به هست،حتما به رنده شده و سرخ شده تو فسنجونم میریزم یا تکه ای از کدو حلوایی رو رنده میکنم و کمی تفت میدم و به فسنجونم اضافه میکنم خیلی خوشمزه تر میشه و اون گرمی زیاد گردو رو میگیره و کمک میکنه سس فسنجون بیشتر بشه .. نکته این خورشت رو میتونید با گوشت چرخکرده بصورت کوفته قلقلی بعد از سرخ کردن استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد بروکلی🥦خوشمزه و بسیار پرخاصیت به قدری ترکیب موادش کنار هم دیگه جذاب کشمش و ذرت یه شیرینی دلچسبی به سالاد داده که نگم بروکلی یک عدد🥦 هویج یک عدد متوسط🥕 ذرت سه چهارم لیوان🌽 کشمش یک سوم لیوان کنجد دو قاشق غذاخوری مایونز دو قاشق ماست ۲ تا ۳ قاشق آب لیمو ترش🍋 چاشنی ها:نمک/فلفل سیاه/گلپر/آویشن🍀 من بروکلی هارو بلانچ کردم شما میتونید همونطوری خام ازش استفاده کنید برای بلانچ کردن بروکلی رو داخل آب درحال جوش بریزید بزارید ۳ چهار دقیقه بمونه، بعد بلافاصله داخل ترکیب آب و یخ بریزید اینجوری هم یکم نرم تر میشن و هم سبز باقی میمونن(خوش رنگ تر میشن بقیه ی مراحل رو هم طبق ویدئو پیش برید یعنی تمام مواد رو خوب باهم مخلوط کنید مایونز و ماست رو باهم ترکیب کنید چاشنی ها و آب لیمو رو بهش اضافه کنید در آخر به ترکیب مواد اضافه کنید ، خوب مخلوطش کنید حداقل یکساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ ۶ عدد آرد ۴ پیمانه شکر ۲ پیمانه وانیل ۱٫۲ ق چ روغن مایع ۱ پیمانه شیر ۱پیمانه بکینگ پودر ۲ ق م طرز تهیه زرده و سفیده را جدا کرده سفیده را خوب میزنیم شکر را کم کم افزوده به زدن ادامه میدهیم زرده ها رو دانه دانه افزوده شیر و روغن مایع را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کرده و با مواد به صورت دورانی مخلوط کرده در قالب ریخته با درجه ۱۷۵ قرار میدهیم این دستور اسفنجی آمریکایی هست که خیلی از اسفنجی معمولی بهتره چون اسفنجی معمولی خیلی خشکه ولی این خیلی عالی تر میشه با این دستور میتونین شیرینی تر و ژله ای درست کنین. خامه قنادی اماده بخرید و وقتی حالا نیمه یخ زده داره با هم زن هم بزنید انقدر ک فرم بگیره پف کنه و رده های همزن روش بمونه. کیکتونو ۳لایه کنید. یک ق غ عسلو با ۴ق غاب جوش رقیق کنید . با برس روی هر لایه کیک این ابو عسل رو برس کنید… حالا یک لایه کیک بزارید روسو خامه بزنید موزو گردو بچینید . روی موزو گردو ها رو هم خامه بزنید و لایه بعدی کیکو بزارید. به همین منوال تا به خامه کشی روش برسه…. با ربان خامه کشی روی کیک خیلی راحت انجام میشه… اگه نمیتونید از لیسک خیس استفاده کنید … روشو تزئین کرده و لذت ببرید . تو فصل تابستون واقعا زیباس ک با میوه های این فصل روی کیکتون تزئین بشه. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥳🥳🥳🥳 تخم مرغ سه عدد آرد دو لیوان روغن مایع و شیر و شکر هر کدوم ۱/۵لیوان بکینگ پودر۱ ق چ وانیل۱/۸ ق چ پودر کاکائو ۳ ق غ سرپر 🥂🌯 فر را از قبل روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم میکنیم. ابتدا شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم و یک لیوان از مواد رو کنار میذاریم تا بعدا به عنوان سس برای روی کیک ازش استفاده کنیم آرد و پکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مواد اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو هم یه دونه یه دونه اضافه میکنیم و با همزن خوب هم میزنیم مواد رو داخل یک ظرف از قبل چرب شده میریزیم و ۴۵ دقیقه داخل فر میذاریم. بعد گریل رو روشن میکنیم تا روش یکمی سرخ بشه. کیک رو که بیرون آوردیم سس رو روی آن میریزیم و منتظر می‌مانیم تا سرد بشه سپس سرو میکنیم کانال ترفند آشپزی🍟🍔
🍝 😋 ▫️ماکارونی فرمی یک بسته ۵۰۰ گرمی ▫️فلفل دلمه روی سه عدد ▫️قارچ یک بسته ▫️ذرت و نخود فرنگی یک قوطی کنسرو ▫️کالباس به مقدار لازم 🔸ادویه ها ▫️نمک فلفل ،آویشن،رزماری،پولبیبر 🧃سس هزارجزیره سس خردل 🔸کالباس و مکعبی خورد کن ،فلفل دلمه نگینی،قارچ خام و خورد کن ،نکته مهم ماکارونیه که بعد از پخت و ابکشی باید کاملااا خنک بشه ،اول قارچ و با سس مخلوط کن تا مزه دار بشه بعد بقیه مواد ،اجازه بده سه چهارساعت بمونه داخل یخچال نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛