#پوآچا_شڪلاتی
#نان_شڪلاتی
مواد لازم:
از لیوان فرانسوے دسته دار استفاده ڪنید.
1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخورے پر خمیر مایه خشک )
1 استڪان شڪر (حدود 80گرم)
2 لیوان شیر ولرم .
1 قاشق چایخورے نمڪ
2 عدد تخم مرغ .
3 قاشق غذاخورے ڪره نرم شده در دماے محیط
.
5تا7 لیوان آرد
مواد داخل خمیر:شڪلات صبحانه
براے رومال زرده تخم مرغ .
طرز تهیه:
در یک ڪاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر ڪنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه ڪنید وبا لیسک مخلوط ڪنید تا خمیر مایه حل شود.
حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل ڪند ،نمڪ و تخم مرغ را اضافه ڪنید و هم بزنید.
آرد را با ڪنترل و ڪم ڪم اضافه ڪنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناڪے بدست بیاد سپس روے میز ڪار ڪمے آرد بریزید وخمیر را روے میز ڪار ورز دهید تا چسبندگے خمیر ڪمتر شود ودر آخر ڪره را اضافه ڪنید وورز دهید،خمےر را در یک ڪاسه بذارید و روے آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هواے خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقدارے جدا ڪنید (چونه هاے خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شڪل بیضے باز ڪنیدو مقدارے شڪلات صبحانه روے خمیر بذارید و خمیر را رول ڪنید.خمیرها رو با فاصله در سینے فر ڪه ڪاغذ روغنے انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال ڪنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دماے 190 درجه تا نان ها پخته و طلایے شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روے نانها را ڪمے گریل ڪنید.
نڪته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میڪنید 1قاشق غذاخورے خمیر مایه دو قاشق شڪر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط ڪنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد ڪه ڪف ڪرد مابقے شیر را اضافه ڪنید
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_ڪالباس
#فینگرفود
عزیزان این رولت ڪالباس یا ڪرپ ژامبون ایده بسیار عالے براے پذیرایے در مهمانے ها و مراسم ها هستش . من ڪه خیلے دوسش مے دارم و به عنوان یه فینگر فود خیلے ڪاربرد داره .
برای تهیه ڪرپ
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
نمک مقداری
همه مواد به دماے محیط برسن .
شےر و آرد الک شده رو به آرامے و ڪم ڪم با هم مخلوط ڪردم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ڪردم و هر ڪدوم رو جدا گانه با همزن دستے یه دقیقه زدم ، ڪمے نمک اضافه ڪردم .
داخل تابه مستطیلے ( براے من ۲۰ در ۳۰ بود) رو خیلے ڪم با ڪره چرب ڪردم و روے حرارت قرار دادم ، از موادم دو ملاقه داخلش ریختم بعد ڪه یه طرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه بپزه .
حالا اگه خواستین تعدادیش رنگے بشه دو ملاقه بردارین و توے یه ظرف جداگانه چند قطره رنگ خوراڪے (فرقی نداره چه نوعے باشه) بریزین و رنگ ڪنین (از زعفران و آب لبو و یا رنگ هاے طبیعے هم میشه ولے رنگ خوراڪے خوشرنگ تر و خوشگل تر مے ڪنه)
با این مواد ۳ عدد ڪرپ به دست میاد . هر ڪرپ هم تقریبا ۸ الے ۱۰ تا رول میشه. در ڪل حدودا نزدیک ۲۵ تا ۳۰ عدد میشه .
بعد ڪه هر ڪدوم رو ڪه پختم روے یه دستمال تمیز پهن ڪردم و به درازا رول ڪردم با پارچه و گذاشتم یخچال حدودا یه ساعت .
داخل ڪرپ
ڪالباس گوشت ۵ تا ۶ تڪه
خیارشور ۲ عدد
سیب زمینے پخته شده ۳ عدد
سس مایونز حدودا ۲ ق غ
سیب زمینے ها رو آبپز ڪردم و بعد پوستشون رو ڪندم و رنده ڪردم ، خیار شور رو خرد ڪردم ، از پیازچه و جعفرے خرد شده هم مے تونین استفاده ڪنین (حدودا دو قاشق خرد شده ) ، این ها رو با هم قاطے ڪردم و ڪمے سس مایونز بهش اضافه ڪردم .
حالا ڪرپ ها رو از یخچال بیرون آوردم ، رولش رو باز ڪردم ، سطحش ڪمے سس مایونز مالیدم ، روش ڪالباس گذاشتم و روے اون مواد سیب زمینے و خیارشور رو ریختم و بعد آهسته رول ڪردم .
بعد دوباره یخچال گذاشتم رول ها رو تا ڪمے خودش رو بگیره و بعد با چاقوے تیز برش دادم .
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرنگ
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (تقریبا معادل ۳عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه،هر سفیده تخم مرغ تقریبا معادل ۳۵_۳۰گرم هست)
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم(من حدود یک لیوان سرخالے زدم)
معمولا دوبرابر وزن سفیده شڪر اضافه میشه،اگر شڪرتون درشت بود ڪمے اسیاب شود،با این میزان از شڪر مطمئنا مرنگ شیرین خواهد بود مے توان شڪر دستور راڪمترازمیزان گفته شده ریخت به شرطے ڪه سفیده راخوب فرم دهید،
اب لیموترش تازه ۱ق چ
وانیل یا اسانس دلخواه ڪمی
براے تهیه مرنگ بهتراست از سفیده هاے تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا ڪردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزے وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفے تمیز (ظرفی ڪه خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا ڪف ڪند وسپس فومے شڪل شود،دراےن مرحله ڪمے آبلیمو اضافه ومخلوط ڪنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود،
حال به سفیده فومے شڪل قاشق قاشق شڪر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید،تا شڪر ڪاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم بگیرد،به حدے ڪه با خارج ڪردن سریهاے همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روے سفیده باقے بماند ومرنگ قابلیت شڪل گرفتن پیدا ڪند،
مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره هاے دلخواه ریخته وروے سینے ڪاغذ انداخته پایپ ڪنید،سینی رادرفر،با ڪمترین حرارت ممڪن ،حدود صددرجه،تاجاےی شعله راڪم ڪنید ڪه فرخاموش نشه،بگذارےد حدودتقریبا یک ساعت ونیم دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود وبراحتے ازروے ڪاغذ روغنے جداشوند،
اگر دماے فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده،
اگر بیشتر داخل فربمونه ڪاملا خشک میشه،اگر ڪمتر داخل مرنگها ڪمے نرم وادامسے شڪل میشه،
هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره،
برای مرنگ هاے خوڪے شڪل،ڪمی رنگ قرمز زدم وبا قیف بدون ماسوره سر خوک رازدم وبا ماسوره برگ ڪوچک گوشها، پس از خشک شدن با شڪلات ذوب شده چشم وبینے راڪشیدم،
مهمترےن نڪته تهیه مرنگ دماے پایین فرهست باید بادماے خییلے ڪم خشک بشن ڪه هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلے بالا هست ولے بازم مرنگها بد نمیشن فقط ڪمے براق نیستن،،،،
اگر حرارت فرتون زیاده مے تونین درب فر را بعد ازحدود ۴۵ دقیقه یڪساعت ازپخت مرنگها ڪمے نیمه باز بگذارید تا ڪمے ازحرارت داخل فرڪم بشه،پس از خشک شدن ڪمے درون فرخاموش بمانندوسپس خارج ڪنید،
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی
🥳🥳🥳🥳🥳
داخل یه کاسه
۶ حبه سیر
و ۲ عدد تخم مرغ بریزین
با گوشکوب برقی میکس کنین
نصف پیمانه ماست
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
اضافه و یکدست کنین
۳۰۰ گرم آرد بریزین
با دست مخلوط کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزین
یکم دیگه ورز بدین
روی سطح کار آرد پاشی کنین
با وردنه خمیر رو پهن کنین
با کاتر قالب بزنین
داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین
به همراه عزیزانتون میل کنید
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه حلیم وبادمجون اصفهان
آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 1 ساعت
مواد اولیه : برای 5 نفر
بادمجان 500گرم
گوشت با استخوان 250گرم
کشک نصف فنجان
عدس 1فنجان
پیاز 1عددبزرگ
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نعناع 2قاشق سوپخوری
طرز تهیه پیازداغ:
پیازراخلالی خردکرده سرخ کنیددراین مرحله کمی آب جوش به آن اضافه کنیدوبگذاریدروی حرارت عسلی شود نعناوزردچوبه رابه آن اضافه بعدازچنددقیقه حرارت راخاموش کنید.
گوشت رابه همراه پیازوزردچوبه روی حرارت قراردهیدنیم پزکه شدعدس رابه آن اضافه کنیدتاکامل بپزد.درآخرنمک رااضافه کنیدتاگوشت دیرپزنشود.بادمجانهارانیز سرخ کنیدوباآب گوشت بپزیدوکاملا بکوبید.استخوانهای گوشت راکه باعدس پختیدجداکنیدو بکوبیدسپس با پیازداغ و بادمجان مخلوط کنید.وقتی کمی ازحرارت افتادکشک رااضافه کنید.
نکته
1.میتوانید کمی کشک را بازعفران دم کرده مخلوط وتزیین کنید.
2.اگردوست ندارید پیاز زیردندانتان بیایدبهتراست پیازسرخ شده رابا بادمجان بکوبید بعدنعناداغ اضافه کنید.
3.هرچه پیازداغ بیشترباشد کشک وبادمجان بی نظیرتری خواهیدداشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_توت_فرنگی
آرد 2پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره یا مارگارین(کره گیاهی) یا روغن جامد 120 گرم
◀کره باید در دمای محیط نرم شود
من از مارگارین(کره گیاهی) استفاده کردم
شکر 1 پیمانه(من 2/3 پیمانه ریختم)
تخم مرغ 2 عدد به دمای محیط رسیده
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پوره توت فرنگی 1/3 پیمانه
◀توت فرنگی ها را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا پوره شوند
ماست غلیظ 1/2 پیمانه
◀من از ماست سون استفاده کردم
توت فرنگی مقداری برای بین کیک
.
همه مواد را از یکساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
◀برای فرهای برقی دما را 20 درجه کمتر تنظیم کنید.
قالب گرد ساده به قطر 23 سانت را کاغذ بنیدازید یا اگر از قالب مدل دار میان تهی استفاده میکنید کف قالب را با کره یا روغن جامد چرب و آردپاشی کنید.
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید.
کره+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود.
حتما بین کار دور کاسه را تمیز کنید تا همه قسمتهای کره یکنواخت همزده شوند و بوی کره در کیک حس نشود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر کدام را یک دقیقه با دور تند همزن بزنید.
با تخم مرغ دوم وانیل را اضافه کنید.
سپس پوره توت فرنگی+ماست را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه و با لیسک به آرامی به صورت دورانی مخلوط کنید.
یک لایه از مواد کیک را کف قالب ریخته و مقداری از توت فرنگی ورقه شده روی آن بچینید و دوباره مایه کیک بریزید و توت فرنگی بچینید...
سپس قالب را برای 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود در فر بپزید.
◀◀◀از توت فرنگیهای سفت و سالم استفاده کنید.
◀◀◀توت فرنگی ها را نازک ورقه نکنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشک_بادمجان
برای ۳ نفر
بادمجان ۴ عدد
کشک ۲ اای ۳ ق غ
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ تا ۳ حبه
نعنا داغ مقداری
زعفران مقداری
گردو در صورت تمایل
بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم موند(ترجیحا جلوی آفتاب بزارین تا تلخیش بره) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریزین اگه دیدین روغن کمه در تابه رو بزارین ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن . زیادی روغن ضرر داره .پیاز رو خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و بهش نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه همراه سیر و پیاز و نعناع ریختم و روش آب جوش حدودا نصف الی یه لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران دم کرده داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم . میتونین یه مقدار گردو رو هم بکوبین و توی کشک بادمجان بریزین .
برای تزیینش هم من از زعفران ، نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا
طرز تهیه
سس سفید ....به ازاے هر لیوان شیر یک قاشق غذاخورے ارد سفید لازمه من چون ڪره دوست ندارم ڪمے روغن توے ظرف بریزید و ارد را خیلے ڪم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دماے معمولے را اضافه وخیلے سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتے یڪدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر مے شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود
مواد گوشتی.... عین مواد ماڪارونے درست ڪردم وقارچ هم اضافه ڪردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره
ادامه ڪار..... این لازانیاے نیمه پخت زرماڪارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولے بذارید واستفاده ڪنید ودیگه نگران اینڪه لازانیا بشڪنه نیستید ڪف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روے ان بچینید وبعد مایع گوشتے را وصاف ڪنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه ڪنیدمن از پنیر دالیا استفاده ڪردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروے ظرف را فویل بڪشید ودر طبقه وسط فر با دماے 200درجه بمدت تقریبے 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن ڪنید تا سطح پنیر طلایے بشود
نڪته.... میتونید روے گاز هم با همین دستور درست ڪنید فقط شعله ڪم باشه وشعله پخش ڪن بذارید ولے فقط پنیر اب مے شود دیگه روش طلایے نمے شه
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیڪن_برگر
سینه مرغ چرخڪرده 750 گرم
بهتره حتما از سینه مرغ استفاده ڪنید چون سریع تر میپزه
پنیر پیتزا 6 قاشق غذاخوری
براے افزایش چربے برگر و لطافت آن اضافه میشود.
آرد سوخارے ساده 6 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد
چاشنے شاندیزے آلس پایس 2 تا 3 قاشق غذاخوری
من از چاشنے براے طعم بهتر برگر استفاده ڪردم ڪه در اینصورت نیازے به اضافه ڪردن هیچ گونه ادویه و نمک به مواد برگر نیست.
به جاے چاشنے میتوانید از مقدارے سس خردل و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده ڪنید.
پنےر تست ورقه به تعداد لازم
مرغ چرخڪرده+پنیرپیتزا+پیاز رنده شده+آرد سوخارے و چاشنے را به هم مخلوط و ڪمے ورز دهید.
به هیچ عنوان زیاد ورز ندهید وگرنه برگر سفت میشود.
برگرها را فرم دهید.
با این میزان مواد حدود 6 عدد برگر به وزن 170 گرم خواهید داشت.
بعد از فرم دادن بهتر است برگرها را 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس تابه گریل را ڪمے با روغن چرب ڪرده و هر طرف برگرها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید.
اگر از تابه معمولے استفاده میڪنید حتما قبل از سرخ ڪردن ڪمے وسط برگرها را فشار دهید تا در زمان سرخ شدن وسط برگرها پف نڪند و برگرها یڪدست سرخ شوند.
در انتها وقتے دو طرف برگرها سرخ شدند به دلخواه پنیر تست ورقه روے آنها قرار داده و ڪمے صبر ڪنید تا پنیر ذوب شود.
سپس به دو طرف نان برگر سس دلخواه را بمالید و مطابق سلیقه خود ساندویچ برگر را بپیچید و سرو ڪنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی
مواد لازم
بیسکویت پتی بور کره ای : ۲ بسته
بیسکویت پتی بور شکلاتی : ۲ بسته
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۳۵۰ گرم
خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
شربت شیره انگور یا قهوه رقیق یا شیر : نصف لیوان
پودر قند: بنابه ذائقه
⠀
طرز تهیه
۱.خامه قنادی رو از فریزر خارج کنید تا حالت نیمه منجمد بگیره و چند ثانیه با دور کند همزن و بعد ۷ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و رد پره های همزن روی خامه بمونه
پنیر رو کمی میکس کنید تا نرم و یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کرده و ترکیب کنید
👈بنا به ذائقه خودتون میتونید کمی پودر قند به پنیر اضافه کنید
۲.بیسکویت کره ای رو داخل شربت بزنید و دور قالب کمربندی بچینید ( حلقه قالب رو سفت نکنید اجازه بدید باز باشه)
و روی بیسکویت کرم بزنید
و بعد یک لایه بیسکویت شکلاتی بذارید و کرم بزنید این کار رو تکرار کنید تا قالب پر بشه
سپس حلقه قالب رو محکم و سفت کنید تا کیک فشرده بشه
سطح کیک رو کرم بزنید و حداقل ۸ ساعت تا ۱ روز داخل یخچال بذارید تا بافت کیک نرم بشه
سپس از یخچال خارج کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک آلبالو
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یه لیوان)
آب آلبالو ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
آلبالو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۲۸۰ گرم ( تقریبا دو لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵گرم (۱ ق م)
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه کردم . روغن رو هم اضافه کردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم .
آب آلبالو رو من خودم طبیعی استفاده کردم (با آبمیوه گیری یا غذاساز می تونین استفاده کنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعی باشه . آب آلبالوهای بیرون شیرین تر هستند .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
هسته های آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه .
داخل قالب به قطر ۲۵ در حدودا ۲۰ سانت (یا دایره ای به قطر ۲۳ سانت) رو کفش رو چرب کردم و مواد رو ریختم .
روش آلبالوها رو چیدم .
فر هم از یک ربع قبل گرم کردم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم .
بعد پخت با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبی هست حتما خودتون چک کنین .
نکات:
جای آب البالو می تونین از شیر یا ماست استفاده کنین .
بدون فر توی فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونین درست کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود سریع وفوری 😍😋
1 عدد تورتیلا بزرگ (اینجا از 2 عدد استفاده شده چون تا حدودی کوچک بودند)
2-3 تخم مرغ
1/3 فنجان ژامبون خرد شده
1/2 فنجان پیاز قرمز، خرد شده
1/3 فنجان فلفل دلمه ای، خرد شده
1/2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
2 قاشق غذاخوری آویشن یا سبزی معطر دلخواه
نمک و فلفل
1/2 فنجان پنیر رنده شده
🔺️طرز تهیه
تورتیلا را در یک ظرف مناسب فر پهن کنید تخم مرغ و سبزیجات را اضافه کنید.
نمک، فلفل و پنیر بپاشید. 10-15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه یا تا زمانی که بنا به ذائقه شما
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل😍😋
نخود ۳۰۰ گرم، جعفری تازه ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، سير ۶ حبه، تخم مرغ ۱ عدد، آرد نخودچی 2 ق غ،روغن، بکینگ پودر 1 ق چ، پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک
🔴نخود ها را داخل آب سرد 24 ساعت خیس می کنیم و چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود، سیر، پیاز و جعفري میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛