نان پیتزایی
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
3 ق غ سس کچاپ(میتونید نریزید)
1 ق م نمک
1 ق م فلفل سیاه
1و نیم لیوان آرد (لیوان 200 میلی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 ق چ)
3 ق غ زیتون سیاه و یا زیتون سبز خرد شده
5 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل قرمز کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه)
1 کاسه کالباس خرد شده
1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
4 ق غ پنیر لور (هر نوع پنیر صبحانه هم میشه)
پنیر پیتزا برای روی نان
طرز تهیه:
تخم مرغ ، روغن مایع ، شیر ، سس کچاپ ، نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که مواد با هم مخلوط شوند با همزن دستی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو اضافه و هم بزنید. سپس زیتون سیاه، فلفل سبز و قرمز ، کالباس ، گوجه فرنگی و پنیر لور رو اضافه و با قاشق هم بزنید. قالب را با 4_5 ق غ روغن مایع چرب کنید اندازه قالب 40 سانت است میتوانید داخل قالب کوچک هم درست کنید ولی کمی ضخیم میشود.
مواد را داخل قالب بریزید و صاف کنید در آخر روی مواد پنیر پیتزا بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 25_20 دقیقه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته:پیمانه و لیوان استفاده شده در دستور یکی هست و برای لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار و یا پیمانه قنادی هر دو یکیه.
خمیر🔻
یک و نصفی قاشق غذاخوری خمیر مایه را با 3 چهارم لیوان آب گرم و یک قاشق شکر بزارید عمل بیاد .
بعد 4 پیمانه آرد را داخل کاسه بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری شکر بریزید و یک قاشق پر شیرخشک را اضافه و مخلوط کنید .
سپس نصف پیمانه روغن را اضافه
و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و ۳/۴ لیوان اب را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف بدست اید و خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
روی خمیر را بپوشانید و بزارید یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند.
بعد از یک ساعت ، خمیر را چانه های کوچک بگیرید و گرد کنید و اجازه دهید 15 دقیقه داخل سینی که کاغذ انداختید تخمیر شود.
با ته یک لیوان یا کاسه که کمی چرب کردید وسط خمیر را گود کنید کناره هاز خمیر خیلی کلفت نباشد و با چنگال وسط خمیر را چند سوراخ بزنید و یک قاشق کوچک سس در وسط خمیر بریزید و بعد کمی پنیر پیتزا بریزید و فلفل دلمه ای کمی زیتون و سوسیس و یا کالباس رنده شده و دوباره پنیر پیتزا شما از هر موادی میتونید استفاده کنید.
برای رومال🔻
یک زرده تخم مرغ
وانیل نوک قاشق
1 قاشق غذاخوری شیر
این مواد را مخلوط و کناره های نان را با این مواد رومال کنید و کمی کنجد بپاشید.
فر را از 5 دقیقه قبل گرم کنید.
به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بزارید تا بپزد دمای هر فر فرق دارد پس مدت پخت تغییر میکند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_سیب_زمینی
اول از همه دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کنید.
پوستشو بگیرید.
سیب زمینی ها رو داغ داغ پوره کنید تا کاملا یکدست بشه(من با گوشت کوب سیب زمینی ها رو کاملا له کردم)
بعد همون طور که سیب زمینیها داغ هستن،نصف پیمانه پنیر پیتزا اضافه کنید.
نمک+فلفل قرمز+پاپریکا+پودر سیر رو هم اضافه کنید.
حالا با دست خووووب ورز بدید تا سیب زمینی و پنیر و ادویه ها خوب میکس و یکدست و کاملا لطیف بشن.
این دستور نیازی به تخم مرغ نداره و در اینجا پنیر پیتزا حکم چسب رو داره و باعث انسجام میشه پس لطفا حذفش نکنید
حالا به دلخواه 2 تا 3 ورق کالباس ریز نگینی شده اضافه کنید اگه دوست نداشتید میتوتید 2 قاشق جعفری ساطوری بریزید...یا کلا ساده درست کنید و جعفری یا کالباس نریزید
دوباره مواد رو خوب با هم میکس کنید.
یک تا دو ساعت در یخچال بذارید تا کاملا مواد خنک بشه.
بعد هر بار مقداری از مواد رو بردارید.
وسط گلوله ها مقداری پنیر گودا قرار بدید و گلوله کنید.
من چند ورق پنیر تست گودا رو روی هم گذاشتم و برشهای کوچیک مربعی دادم و وسط توپکها قرار دادم.
توپکها رو در سینی روی کاغذ روغنی بچینید و 1 ساعت در فریز قرار بدید.
مزیت 1 ساعت فریز کردن چیه؟
اول اینکه توی روغن احتمال پاشیدن و ترک خوردن توپکها تقریبا صفر میشه
دوم جذب روغن به شدت کاهش پیدا میکنه و توپکها به هیچ وجه چرب و روغنی نمیشن
بعد توپکها رو در روغن کاملااااااااا داغ و شناور سرخ کنید تا طلایی بشن
دقت کنید کل توپک ها باید در روغن قرار بگیره وگرنه ممکنه ترک بخوره.
روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشه تا ضمن طلایی شدن پنیر وسط توپکها ذوب بشه.
برای مهمونی میتونید از چند ساعت قبل سرخ کنید و برای سرو چند دقیقه داخل فر یا توستر گرمشون کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج_کشمش_بدون_تخم_مرغ
مواد لازم: پیمانه اندازه گیری یا لیوان دسته دار مد نظر است
آرد دوپیمانه
شیرعسلی یه قوطی جایگزین نداره وشیرینی متعادلی داره این میزان
شیر نصف پیمانه
اب نصف یه لیموی متوسط
یک سوم پیمانه روغن مایع
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودردارچین
هویج رنده شده یک پیمانه
کشمش یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
1....آرد وبیکینک پودر ودارچین وجوش شیرین ونمک را دوبار الک کنید
2:شیر وابلیمو را مخلوط وپنج دقیقه کناربذارید تا بمونه که بعدش بهش کره شیر گفته می شه
3:کشمش را شسته وخشک کنید با کمی ارد مخلوط واز الک رد کنید تا اضافه ارد گرفته بشه
ادامه کار..........درطرفی یک قوطی شیرعسلی وروغن ووانیل وسرکه وکره شیر رااضافه ومخلوط کنید بعد ترکیب ارد وسایر مواد خشک را اضافه ومخلوط کنید وبعد هویج رنده شده وکشمش را اضافه ومخلوط کنید
قالب مورد نظررا با ارده یا کره یا روغن جامد چرب کنیدمایع کیک را توی قالب بریزید ودرفری که از قبل با حرارت 180درجه گرم شده بمدت تقریبی 40تا 50 دقیقه حتما چک کنید کیک اماده شد کمی که از داغی افتاد اطرافش را ازاد وبرگردونید بافتی نرم وطعمی عالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_شکم_پر
من عاشق ماهی شکم پر هستم که با حشو پُر بشه😋
حشو همون مواد داخل شکم ماهی هست که توی فیلم آموزش دادم و مخصوص جنوبی های عزیز هست
از خوشمزگیش نگم براتون😌😍😚👌
من همیشه مواد رو چشمی میریزم
برای سه تا ماهی قزل آلا سایزی که در فیلم میبینید حدود 1 کیلو گشنیز ساطوری+1 بسته تمر هندی + 1 تا 2 بوته سیر(بستگی داره چقدر عاشق سیر هستید😋تو خونه ما همه عاشقش هستن😃)+2 قاشق شنبلیله خشک+3 عدد پیاز بزرگ استفاده کردم
اینکه بخواید چقدر داخل شکم ماهی مواد بذارید یا موادتون چقدر ترش باشه یا مزه سیر بده به سلیقه شما بستگی داره و میتونید مواد رو کم و زیاد کنید
◀برای درست کردن سس تمر هندی کافیه به یک بسته تمر هندی مقداری آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید تا تمر داخل آب باز بشه بعد بریزید توی صافی و اگه لازم بود دوباره کم کم بهش آب اضافه کنید تا تمام عصاره تمر از تفاله هاش جدا بشه
◀من معمولا همون پیازی که برای طعم دار کردن ماهی استفاده کردم رو سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه
◀حتما در طی مراحل پخت چند بار ماهی رو در فر چک کنید و اگه لازم بود دوباره پوستشو چرب کنید
◀میتونید برای خوشرنگ شدن پوست ماهی به روغن کمی زعفران بزنید
◀ولی برای طعم دار کردن ماهی به روش جنوبی از زعفران استفاده نمیکنیم
◀دمای فر حدود 200 درجه و تایم پخت به سایز ماهی بستگی داره برای من حدود 1 ساعته میپزه
◀میتونید در تابه روی گاز ماهی رو درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شکم_پر#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا
مواد لازم::::::
4-5 تخم مرغ
300 میلی لیتر شیر
100 میلی لیتر روغن مایع
حدود 350 گرم آرد
نمک
فلفل سیاه
آویشن زیره تخم گشنیز
پودر سیر
زنجبیل
1 ق غ بیکینگ پودر
سوسیس یا کالباس خانگی
پیازچه
پیاز عسلی
گوجه فرنگی
پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا
قارچ تفت داده شده
زیتون
ذرت
فلفل دلمه ای
تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست
کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت
25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بربری خانگی
مواد لازم
شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
سیاهدانه و کنجد مقداری
مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه:
آب ولرم ۱/۴ لیوان
شکر ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
مواد لازم رومال:
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان
شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید.
میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه
اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد. برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد. در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه. روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت بهش استراحت بدید. بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید. خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید. نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه. بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری سیمی یا پارچه نخی بزارید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_شکم_پر_هندی
این مقدار مواد واسه چهار نفر است البته بستگی به میزان مصرف داره😉
طرز تهیه..... اول مواد توی شکم کتلت را درست کنید پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید من اصلا روغن نزدم چون گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل من نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کردم وابش را گرفتم وبه گوشت اضافه کردم میتونید فلفل دلمه سبز برنید ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر سیر وزنجبیل بزنید وتفت دهید
سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دوقاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره ونمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید وخوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه
سوالهای احتمالی..... 1.....بوی تخم مرغ اصلا نمیده وبسیار خوشمزه است ومصرف روغنش خیلی کمتر از کوکو وکتلت است
2.....نباید توی خود کتلت تخم برنید دستورش اینه
3......بعد پخت توی کتلت کاملا پوک می شه وسیب زمینی دور گوشت بسیار ترد ونازک می شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون ❤
امروز اومدم با نون خرمایی خوشمززززه اگه پودر خمیر مایه دسترسی ندارید🙂.خرمایی مونده تو یخچال دارید😁 این دستور رو امتحان کن.
این مقدار دستور تعداد نان خرمایی رو دیسه لطفا مواد رو جایگزین نکنید
اگه آرد نان فانتزی در دسترس دارید چه بهتر ندارید از همون آرد شیرینی پزی استفاده کنید
میتونید به جای بیکینگ پودر از بهبود دهنده استفاده کنید هر کدوم دارید. اگرررر هیچ کدوم ندارید یک قاشق چایخوری پودر خمیر مایه به آرد اضافه کنید
آرد دو لیوان
آب نصف لیوان روغن جامد پخت وپز یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر ویا بهبود دهنده یک قاشق مرباخوری
گلاب دو قاشق
شربت بار دو قاشق پر همون شربت بامیه وزولبیا
آب وگلاب وروغن رو تو کاسه بریزید
بیکینگ پودر ویا بهبود دهنده رو با آرد قاطی کنید وقاشق قاشق بریزید تا خمیر صاف ویکدستی بدست بیاد آخر سر دو قاشق شربت بار بهش اضافه کرده اینجا مواد خمیر کمی شل میشه انقدر بزنید تا شربت به خورد خمیر بده وخمیر صاف و یکدست بدست بیاد خمیر رو نیم ساعتی استراحت داده تو این فاصله خرما رو آماده کرده
میتونید خرما رو درسته بزارید لای خمیر هسته رو خارج کرده بجاش گردو بزارید وخمیر بپیچید دورش ویا خرما وگردو خمیر کنید
خرما وگردو رو که دارید خمیر میکنید اگه سفت بود چند قاشق آب بریزید .وکمی پودر دارچین
خمیر رو با وردنه باز کرده مقداری از مخلوط خرما وگردو گرد کرده وسطش میزاریم خمیر رو جمع میکنیم.
تو سینی بزارید مخلوط تخم مرغ و زعفران که با چنگال زدیم روی نان رومال کرده کمی کنجد ویا خرفه میریزیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روی نان طلای بشه از فر خارج کرده خنک که شد بزارید ظرف دربسته تا نونها خشک نشن .من مهر زدم بعد از پخت جای مهر محو شد 🤪 خرمای من خرمای مونده در یخچال بود😊
روغن مایع جایگزین نکنید وگرنه نون خشک میشه
همزن ندارید با دست ورز بدید مثل خمیر پیراشکی پست خمیر پیراشکی رو چک کنید.ویا خمیر پیتزا
آرد زیادی به خورد خمیر ندید تا نون خشک نشه خمیر حاصله باید نرم ولطیف وبراق باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_پیراشکی کرمدار بازاری😋
_مواد لازم:
_ارد نان فانتزی... حدود ۲/۵ تا ۳ پیمانه
_وانیل.... کمی
_آب گرم.... نصف پیمانه
_شکر.... یکچهارم پیمانه
_روغن مایع... یکچهارم پ
_نمک...نوک ق مرباخوری
_مخمر...یک قاشق مرباخوری+یک قاشق مرباخوری شکر
_تخم مرغ...یک عدد متوسط
_🔅مواد لازم کرم پیراشکی:
نصف پیمانه سرپر...شکر
سه قاشق غذاخوری سرپر ...پودر نشاسته
_یک قاشق غ....زعفران دم کرده یا کمی رنگ خوراکی
_وانیل.... نصف قاشق چایخوری
نصف پیمانه....اب سرد
__🔴 بچه ها نکته ی مهم پیراشکی اینه که برعکسه دوناته یعنی نباید خمیرش ضخیم و توپولی باشه
_🔴 پیمانه سوم ارد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه ممکنه همه ی ارد استفاده نشه ،یه کم چسبندگی داشته باشه اشکالی نداره
_🔴 خمیر رو حتما ده دقیقه ورز بدین
_🔴 وحتما ۱/۵ تا دوساعت استراحت بدین تا حجیم شه
_🔴استراحت های خمیر خیلی مهمه وتو کیفیت نون تاثیر مستقیم داره پس زمانش رو اصلا کم نکنید
_🔴 ارد زیادی بخورد خمیر ندین و حسابی ورزش بدین تا پیراشکی باکیفیت بشه
_🔴اگر خمیر خیلی چسبنده بود زیرش موقع ورز دادن کم کم ارد بپاشید و ورز بدید اگرم سفت بود موقع ورز دادن دستتون رو با آب مرطوب کنید تا درست بشه
_🔴 روغن حتما باید حسابی داغ باشه وحرارت زیرش متوسط کمی رو به پایین باشه
_🔴 اگه حرارت زیاد باشه مغز پخت نمیشه
_🔴 اگه روغن داغ نباشه خوب پف نمیکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛