eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم گوشت چرخی 200 گرم لازانیا یک بسته پیاز یک عدد قارچ بزرگ سه عدد خرد شده فلفل دلمه نگینی یک عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم رب یک قاشق غذاخوری مواد شیر ولرم یک لیوان آرد سفید یک قاشق کره 25 گرم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم سبک که شد گوشت چرخی ریختم خوب که سرخ شد رب رو ریختم تفت دادم رنگ که گرفت قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و آبلیمو رو ریختم و یه هم زدم و خاموش کردم گذاشتم کنار لازانیا رو تو آب جوش به مدت 8دقیقه جوشوندم و آبکش کردم یه مقدار از آب جوش رو موقع آبکش کنار گذاشتم و با آب سرد، ولرمش کردم لازانیا رو توش قرار دادم تا خشک نشه سس رو آماده میکنیم کره رو میریزیم آب شد آرد رو اضافه میکنیم تفت میدیم بعد شیر رو میریزیم و تا جایی هم میزنیم که سس به غلظت ماست برسه یکم آبکی باشه بهتره چون سرد بشه غلیظ‌تر میشه یکی یکی ورقه های لازانیا رو از ظرف آب بیرون آوردم اول سس بعد مواد گوشتی و روش پنیر پیتزا ریختم همه رو آماده کردم داخل ظرف پیرکس رو کمی چرب کردم لازانیا رو چیدم روش سس و پنیر ریختم و در فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه‌ صد و هشتاد پختم 👇 تو تابه معمولی یا دوطرفه👇 اول یه ردیف سیب زمینی نازک می‌چیند بعد لایه های لازانیا رو به ردیف میذارید بعدم روش پنیر ميريزيد دمکنی میذارید و بیست و پنج دقیقه میپزید فقط روش طلایی نمیشه، ولی میتونید روش چند تکه پنیر گودا بریزید زرد رنگ و طلایی میشه تو تابه دوطرفه واشر قرمز رو درمیاریم و دمکنی نمیخواد آشپزی خاص نکته : اگر خواستید روش طلایی بشه یک دقیقه گریل یا شعله بالا رو روشن کنید 😜 برای اینکه لازانیا خشک نشه، بعد از آبکش، لازانیا رو تو آب ولرم میذاریم و اصلا از ظرف آب خارج نمی‌کنیم چون خشک میشه، فقط موقع رول کردن یکی یکی از ظرف برمی‌داریم فقط خیلی آروم رول کنید تا ورقه ها نشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛ دو عدد سوسیس رنده شده ؛ چند شاخه پیازچه خردشده؛ نصف یک فلفل دلمه‌ای خردشده؛ پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ، کمی نمک و فلفل سیاه، آشپزی خاص با هم مخلوط کنیدیه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همه‌جای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، چهار قاشق غذاخوری ماست، سه قاشق غذاخوری آرد سفید ، و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا کاملا باهم ترکیب کنین نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ایی😋😍 📌مواد لازم👇 📌هرنوع گوشت چرخ كرده اى كه استفاده ميكنيد براى هر نفر صد گرم 📌پياز براى هرنفر يك عدد كوچك 📌نمك فلفل زردچوبه 📌سبزى خشك معطر(من ريحان زدم) 📌گوجه دوعدد 📌فلفل دلمه يك عدد 📌سير دوعدداختيار 📌رب گوجه يك قاشق غذا خورى آشپزی خاص طرز تهیه👇 📌حتما آب پياز رو بگيريد ابتدا حرارت زياد وبعد با شعله ملايم اجازه بديد كه بپزه 📌آبدار بودن سس كباب هم سليقه ايست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 [مواد لازم] تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر یک و یک سوم لیوان آب نصف لیوان کمتر آرد یک و نیم لیوان بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپُر پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری کنجد به اندازه دلخواه *فر دست ساز* آشپزی خاص قابلمه را یک ربع از قبل روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده تا بخوبی گرم شود ، درون قابلمه رینگ فلزی قرار داده و قالب کیک را روی رینگ فلزی قرار داده ، دم کنی را روی قابلمه میذاریم و تا حدود ۴۰ دقیقه اول دم کنی را برندارید تا پف کیک نخوابد و بعد با سیخ چوبی تست پخت انجام بدین اگر سیخ چوبی تمیز بود یعنی کیک کامل پخته است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️ امشب آرامشی از جنس⚡️ فرشته‌هایت نصیب همه دلها⚡️ و شبی آرام و بی نظیر⚡️ قسمت عزیزانم بگردان⚡️ تا درودی دیگر بدرود⚡️ ⚡️ شبتون خوش پایان ‌ ‎‌‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
لازانیا با گوشت این مدلی درست کن دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻 در رابطه با بشامل هم پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه، شیر هم باید سر‌د باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه) قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️ دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه. از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد نمک 1 قاشق چ شکر 40 گرم(حدود 1/4 پیمانه) روغن مایع 40 گرم(یک پنجم پیمانه) آب ولرم 1 پیمانه سرخالی خمیر مایه 1 قاشق غ آرد حدود 400 گرم(آرد سفید سه صفر) آرد3 بار الک شود تخم مرغ+شکر+نمک+روغن مایع را در کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیرجمع شود روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا چسبندگیش برطرف شود(اگر چسبندگی زیاد بود کم کم آرد اضافه و خوب ورز دهید) میزان آردکاملا تقریبی ست و ممکن است کمتر مصرف شود بنابراین آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید وچسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید خمیر نهایی نباید خشک و سفت باشد و باید کاملا لطیف بوده در عین حال به دست نچسبد خمیر را در کاسه چرب قرار داده و یک دور در کاسه بچرخانید تا اطراف آن چرب شود و بعد با کارد روی آن خط ایجاد کرده و سلفون بکشید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود کرم: زرده تخم مرغ 4 عدد شکر 100 گرم(نصف پیمانه) آرد 40 گرم(2 قاشق سوپخوری پُر) کره 30 گرم+وانیل کمی شیر 2 پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ+نصف شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد را اضافه و با همزن مخلوط کنید بقیه شکر +شیر را روی حرارت ملایم قرار دهیدتاشکر حل شود وبعد کم کم به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید مخلوط را درقابلمه روی حرارت ملایم مدام هم زده و وقتی غلیظ شدکره ووانیل رااضافه وحرارت راخاموش کنیدو روی سطحش نایلون بندازید تا نبنددوخنک شود پف خمیر رابخوابانید واز خمیر گلوله کوچکی برداشته پهن کنیدو1قاشق مرباخوری کرم وسط آن گذاشته و دور خمیر را جمع کرده و آرام توپی کنید و با فاصله در ظرف فر قرار دهید ظرف 30×40 یا 20×30 روی نانها را پوشانده و دوباره استراحت دهید تا حجمشان2برابر شود رومال: با مخلوط1عدد زرده+2قاشق چایخوری خامه رومال کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید و در آخر چند لحظه گریل بزنید تا روی نان طلایی شود از فر در آورده وبا شربت بار رومال کنید و پودر نارگیل بپاشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• آش آبغوره مواد لازم برای هشت نفر: گوجه فرنگی پوره شده ۶۰۰گرم سبزی شامل؛تره ،جعفری ۶۰۰گرم پاک شده آبغوره یک لیوان برنج نیم دانه یک لیوان رب گوجه فرنگی یک ق سر پر پیاز سه تا بزرگ استاک (عصاره)قلم یا گوشت ۳ لیوان نعنا داغ به میزان لازم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی پخته یک لیوان 🔺حتما از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید 🔺آبغوره رو تست کنید که گس نباشه چون اگه گس باشه طعم و مزه آش و خراب می کنه 🔺مقدار تره و جعفری برابره من خیلی کم گشنیز هم به این آش اضافه می کنم چون ترکیب عطرش عالی میشه 🔺آموزش استاک قلم تو هایلات پیجم هست ببینید 🔺لوبیا چشم بلبلی رو حتما یه شب خیس کنید و سه بار آبشو عوض کنید و بعد با نمک بپزید تا خوب نرم بشه 🔺این آش چون گوجه و آبغوره داره حتما باید لوبیا جدا پخته بشه و تو آش بصورت خام خوب نمی پزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک کوفته و سبزیجات ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۱) گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم ( چربی متوسط ) ۲) یک عدد تخم مرغ ۳) یک حبه سیر رنده شده ۴) یک لیوان آرد سوخاری یا داخل نان ساندویچ ۵) یک عدد پیاز کوچک رنده شده ۶) ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۷) ۳ عدد بادمجان ۸) ۳ عدد فلفل سبز تند ۹) ۲ عدد فلفل چیلی ۱۰) یک ق.چ نمک ۱۱) فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز ، کاری ، پول بیبر مواد سس : ۱) ۲ عدد گوجه ۲) یک حبه سیر رنده شده ۳) یک ق.م رب گوجه ۴) یک ق.م رب فلفل ۵) ۲ لیوان آب ۶) نصف ق.چ نمک ۷) روغن برای سرخ کردن ۸) پنیرپیتزا برای روش ( در صورت تمایل ) طرز تهیه : برای کوفته تمام مواد رو داخل ظرفی بریزید خوب ورز بدید گوله هایی از گوشت بردارید درست کنید روشون رو بپوشانید داخل یخچال بزارید بمونه . پوست بادمجانها رو راه راه ببرید مکعبی خرد کنید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل آب و نمک قرار بدید سپس آبکش کنید و خشک کنید پوست سیب زمینی ها رو بکنید مکعبی خرد کنید فلفلها رو هم درشت خرد کنید بادمجانها رو داخل روغن داغ تا رنگش کمی عوض بشه تفت بدید سیب زمینی و فلفلها هم تا کمی رنگشون عوض بشه تفت بدید می تونید روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار بدید که روغن اضافیشون گرفته بشه کوفته ها رو هم داخل روغن تفت بدید کوفته ها رو داخل ظرف سفالی بریزید روش از سبزیجات بریزید برای سس پوست گوجه ها رو بکنید کوچک خرد کنید داخل تابه یا ظرفی بریزید و بپزید ربها ، سیر رنده شده و کمی نمک اضافه کنید کمی اجازه بدید با گوجه ها بپزه ، آب اضافه کنید ۵ دقیقه با شعله ی زیاد اجازه بدید بپزه سپس شعله رو خاموش کنید از سس روی مواد بریزید و ظرفها رو داخل سینی فر بچینید روش پنیرپیتزا بریزید ( میتونید پنیر هم نریزید ) داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه تا پنیرش آب بشه تقریبا ۲۰ دقیقه بپزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• این نون های خوشمزه خیلی راحت و فوریه نه قالب خاصی می خواد، نه به فر و همزن احتیاج داره🤩🤩 یک عدد تخم مرغ یک لیوان شیر هم دمای محیط یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نمک بریزین سه و نیم لیوان آرد رو کم کم اضافه و مخلوط کنین سطح کار رو آردپاشی و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدین داخل ظرف بذارین و روشو ۲۰ دقیقه بپوشونین دوباره سطح رو آردپاشی کنین به ۴ چونه تقسیم کنین روی بقیه چونه ها رو بپوشونین و با دست یکی از چونه ها رو پهن کنین با وردنه به شکل بیضی بازش کنین سر و ته‌ش رو برش بزنین بعد به پهنای یک سانت، نواری برش بزنین از وسط هم یه برش دیگه هر قسمت رو روی قسمت دیگه بذارین با یه سیخ چوبی به این صورت فشار بدین ابتدا و انتهاش رو با دست ببندین همه رو به همین صورت درست کنین داخل روغن داغ و فراوون سرخ ‌کنین دوطرفش که حسابی سرخ شد، از قابلمه خارج کنین میتونید رو این نون های خوشمزه‌تون پودر قند الک کنید یا تو شکلات صبحانه بزنید و برای صبحانه و عصرونه میل کنید😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رستگار نمی شود مردمى که خشنودى مخلوق را در مقابل غضب خالق خریدند. امام حسین (ع) (تاربخ طبری) یه حلوای مجلسی و دوست داشتنی 😍😊 من حلوای آرد نخودچی درست کردم .می تونید جای از حلواهای دیگه مثل حلوای ساده و آرد گندم ، شیر ، هویج و ... استفاده کنید . آرد نخودچی یک لیوان (۱۵۰ گرم) آرد گندم نانوایی یا آرد سفید شیرینی پزی یک لیوان (۱۵۰ گرم) شکر ۲ لیوان (۴۰۰ گرم) آب ۲ لیوان کره ۵۰ الی ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ تا ۴ ق غ روغن مایع ۴تا ۵ ق غ گلاب ۱/۴ لیوان پودر هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم اول بگم که کلا توی این مدل حلواها میزان روغن تقریبیه . من چشمی می ریزم اندازه ها دقیق نیست . باید خودتون توجه کنید . بعد توی حلوا مجموع کره و روغن جامد و مایع استفاده بشه عالی تره . از یه نوع کره یا روغن استفاده نشه . کره باعث لطافت و نرمی حلوا میشه وروغن مایع باعث براق شدن . ابتدا آرد نانوایی رو الک کردم . من آرد سنگک استفاده کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی حرارت تفت دادم . بعد آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم ، تفت دادم. بعد اضافه کردن آرد نخودچی هم ۱۰ دقیقه ای تفت دادم . آرد رو بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . (این الک کردن هم بابت این هست که حلوا یکدست بشه و گوله گوله نشه ) برای تهیه شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو ریختم و جوش که زد از حرارت برداشتم . به آرد تفت داده شده روغن و کره رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه هم تفت دادم و بعد شربت گرم رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواظب باشید و احتیاط کنین این موقع . و وقتی حلوا جمع شد از حرارت برداشتم . روی نون میکادو از حلوا که همون طور گرم هست ریختم و با کمک نایلون شروع به رول کردن ، کردم . در یخچال دو ساعت (یا در فریزر نیم ساعت) قرار دادم . بعد با چاقوی اره ای تیز برش دادم هر بار برش دادنی چاقو رو تمیز کردم . و در آخر روشون پودر پسته ریختم . نکات : همون طور که در ابتدا گفتم از حلوای دیگه هم جای حلوای آرد نخودچی می تونید استفاده کنید ، فقط حلواتون رو زیادی سفت نکنید و روغن کم نریزید . حلوا رو گرم روی نون میکادو قرار بدید . قطر حلوا نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک نشه . برای این میزان حلوا من ۳ تا نان میکادو استفاده کردم و حدودا ۶۰ الی ۷۰ تا برش شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يك عدد پياز را رنده كرده آبش را ميگيريم، همراه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده و دوعدد تخم مرغ و دوقاشق آرد نخود، نمك، فلفل، ادويه خوب ورز ميدهيم، نيم ساعت در يخچال ميگذاريم... در اين فاصله مواد ميانى را به دلخواه آماده ميكنيم، من از ذرت، هويج نگينى آبپز شده، پياز داغ، زرشك، جعفرى و كمى نمك استفاده كردم كه تركيب رنگ محشرى داره... بعد گوشت را روى نايلن به ضخامت يك ثانت باز ميكنيم، مايه ميانى را يكطرف ميگذاريم و به آرامى رول ميكنيم، با نايلن رولت را پيچيده و مجدد نيم ساعت در يخچال ميگذاريم، بعد رولت را در پودر سوخارى ميغلطانيم و در روغن سرخ ميكنيم... براى سس هم از پياز داغ و پوره گوجه فرنگى و كمى نمك و زردچوبه استفاده ميكنيم، رولت وا در سس گذاشته و ميگذاريم با حرارت ملايم مغز پخت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا نخودی دورنگ هم خیلی خیلی خوشمزه اش هم راحت و آسون درست میشه و گزینه ی عالی کنار چای هست🤤😍 من هم وزنش هم پیمانه رو میگم بهتون و اینکه میتونید حتی ساده بدون کاکائویی کردن هم درست کنید کاملا سلیقه ای هست یا حتی قالب بزنید و تو قالب های شکلات بریزید 🥰 حلوا دورنگ نخودی آرد نخودی ٢۵٠ گرم دو پیمانه کره ٢٠ گرم یک ق غ روغن جامد ١٢٠ گرم نصف پیمانه کمی بیشتر (تو ویدیو نشون دادم) پودر قند ٨٠ گرم نصف پیمانه کمی بیشتر پودر هل یک ق م پودر کاکائو یک ق غ آرد و الک کرده و روی حرارت یک ربع تا بیست دقیقه تفت داده بعد روغن و کره اضافه یکدست که شد پودر هل مخلوط که شد حرارت خاموش و بزارید حلوا رو کنار تا از داغی بیافته ولی گرم باشه پودر قند و روش الک کنید و مخلوط کنید نصف از مواد رو بریزید تو ظرف مورد نظر که نایلون گذاشتید و بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره به مابقی مواد پودر الک شده اضافه کرده و یکدست کنید و بریزید روی لایه اول و صاف کنید(لایه ی دوم رو جایی بزارید تا خیلی سرد نشه و بشه روی مواد راحت پهن کرد اگر هم خیلی سرد میشه کمی گرم کرد نگران نباشید) روش هم اگر دوست داشتید مغزی بریزید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره بعد خارج کنید بزارید یکم‌ هم دمای محیط بشه اونوقت برش بزنید به همین راحتی نوش جان ❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سعی کنید مواد رو حذف نکنید. میزان مقدار ماست زیاد دقیق نیست بستگی به ابخوری آردتون داره غلظت خمیر باید به اندازه حلیم باشه ویا ماست سون همزده دقت کنید .به این نکته اگر لگیمات رو دارید سرخ میکنید هنگام سرخ کردن پف نکرد وتخت شد و سطحش سوراخ سوراخ شد. وگرد نشد آردش کمه یک قاشق سرخالی آرد بهش اضافه کنید وخوب بزنید وبعد سرخش کنید خمیر لگیمات چسپنده است آرد زیادی به خوردش ندید تا وسطش خمیری نشه شهد لگیمات همون شربت بامیه وزولبیا است مواد لازم میتونید کل مواد رو دو برابر کنید این مقدار اندازه ماود مقدار لیگات رو بشقابه آرد یک لیوان یایک پیمانه ماست یک لیوان شاید یک قاشق بیشتر بهتره کمی ترش باشه ارد نخود چی سه قاشق نشاسته ذرت سه قاشق (آرد ذرت نمیشه) تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق خمیر مایه(مخمر) یک قاشق مرباخوری پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری گلاب یک قاشق پر تمام مواد خشک رو مخلوط وخوب بزنید یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق گلاب بزنید تا یکدست بشه سپس تمام مواد خشک رو بهش اضافه کرده ومخلوط کنید. ماست رو کم کم بهش اضافه کرده وخوب بزنید ماست حتما قاشق قاشق اضافه کنید هر قاشق،که اضافه میکنید خوب بزنید یکدست بشه قاشق بعدی اًضافه کنید .اگر قدرت بازو ندارید از همزن برقی استفاده کنید عالی میشه دوست داشتید کمی زعفران بزنید من نزدم غلظت مواد مثل حلیم باشه سلفون بکشید روش بپوشونید حدود دو الی سه ساعت سپس پف خمیر رو بگیرید وبریزید تو قیف وتو روغن داغ سرخ کنید اگر قیف ندارید قاشق رو چرب کنید بااستفاده از قاشق بریزید . سپس بلافاصله بریزد تو شهد ولرم یک الی دو دقیقه تو شهد باشه کافیه.سپس از شهد خارج کرده . شهد ولرم باشه‌زیاد سرد باشه شهد به خورد شیرینی نمیره داغ هم باشه شیرینی خمیر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛