eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🍝 😋 ▫️ماکارونی 1 پاکت ▫️گوشت چرخ کرده 150 گرم ▫️پیاز 1 عدد ▫️قارچ 200 گرم ▫️پوره گوجه ▫️خامه یک پاکت ▫️پنیر چدار ▫️فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک 🔸پیاز و گوشت باهم تفت میدیم قارچ و پوره گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ادویه ها داخلش میریزیم،خامه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مقداری پنیر داخلش میریزیم و در نهایت ماکارونی که از قبل داخل آبجوش گذاشته بودیم و آبکش کردیم داخلش میریزیم و مخلوط میکنیم رو سطح موادمون پنیر چدار شده رنده شده میریزیم و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 170 میذاریم(گریل بالا فر) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا با نان لواش 😜😋 یک عدد پیاز متوسط را خرد و داخل تابه تفت بدید تا سرخ بشه ۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی اضافه و از هم باز کنید تا سبک بشه نمک ، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید دو الی سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه ۴ الی ۵ عدد قارچ اسلاید شده نصف فلفل دلمه ای اضافه کنید (برای مواد میانی از مرغ ، سوسیس ویا کالباس هم میتوانید استفاده کنید) کف قالب رو چرب کنید کمی سس کچاپ یک لایه نون لواش گرد شده کف قالب بذارید و مواد رو روی نون پهن کنید کمی پنیر پیتزا و این کارو ۴ مرتبه تکرار کنید تا چهار لایه نان با مواد داشته باشید لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر با درجه ۱۶۰ الی ۱۸۰ قرار بدید بعد از ۲۵ دقیقه یه لازانیای لذیذ و خوشمزه داریم که هرکی امتحان کنه عاشقش میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-بدون_گوشت خوشمزهه😋😍 ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین ۱ فنجان چایخوری روغن مایع ۱ فنجان چایخوری ماست ۱ عدد تخم مرغ کامل+۱ عدد سفیده ی تخم مرغ ۱ ق چ نمک ۲ ق چ بکینگ پودر ۱ ق غ سرکه سیب یا انگور( یا اینکه میتونین ۱ ق چ جوش شیرین اضافه کنین من جوش شیرین زدم) ۲ عدد هویج رنده شده ۱ دسته شوید ۴ الی ۴ و نیم لیوان آرد الک شده ابتدا کره ذوب شده و روغن و ماست و یک تخم مرغ کامل و ۱ عدد سفیده و نمک و بکینگ پودر و سرکه و با هم مخلوط و بعد هویج رنده شده و شوید خورد شده میریزیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد،به پنیر پیتزا پاپریکا اضافه کرده و خمیر رو به قسمت های مساوی تقسیم میکنیم و بینش پنیر میذاریم و میبندیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و زرده تخم مرغ و کنجد و سیاهدونه میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذاربن تا طلایی رنگ شه نوووش جان 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 كنسرو ذرت (٢ عدد) >> ٢٤٠ گرم قارچ >> ٢٠٠ گرم پنير پيتزا >>١٥٠ گرم كره حيواني>> ٥٠ گرم (نمك ،فلفل سياه ،آويشن ، فلفل قرمز از هركدام >> نصف قاشق مربا خوري ) نصف يك ليمو پنه پخته شده >> ١ پيمانه (سلیقه ای) چيپس خلالي >> سليقه اي كره رو يكم آب ميكنيم و ذرت و قارچ و ادويه ها رو با هم ١٠ دقيقه ميپزيم (در بسته ،حرارت متوسط) بعد در ظرف رو بر ميداريم ،حرارت و كم ميكنيم تا آبش خشك بشه ،پنير و ليمو رو اضافه ميكنيم ،گاز رو خاموش ميكنيم و هم ميزنيم،پنه رو ١٠ دقيقه ميپزيم و همراه با چيپس خلال اضافه ميكنيم بهش ،در آخر هم مايونز رو اضافه ميكنيم،اگرخواستين دوباره روش آويشن بزنيد و با سس تند و ليمو تازه نوش جان كنيد 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی 😍😋 📍مواد لازم: 🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه) 🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ 🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید. 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی) 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🧂نمک نصف ق چ ‌ 💠کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین K است که برای اولین بار بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کوه های قفقازکشف شد.این مردمان همیشه به داشتن عمری طولانی و داشتن سلامتی در تمامی سنین معروف بودند.کفیر اصولا درشیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی بسیار پرخاصیت است که مهمترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی وگوارش، زیبایی پوست و مو است. ‌ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: آب جوشیده به مقدار لازم( بزارید آب ته نشین بشه و خنک ) نمک به مقدار لازم(به مقدار که آب شور شود)حتما از نمک سنگ استفاده کنید . ترخون خشک یا تر یا نعناع و یا شوید به مقدار لازم چند حبه سیر خیار قلمی تازه و ترد اگه محلی باشد چه بهتر (حتما خیار بوته ای باید باشه با خیار درختی اصلا نمیشه) داخل هر بطری ۱/۵ یک الی دو قاشق سرکه سفید ریخته بشه و میتونید نریزید و از چند تا برگ میم(انگور) هم داخلش استفاده کنید که هم ترد میکنه و هم ترش عالیه فلفل قرمز داخل هر بطری یک قاشق چایی خوری میتونید از فلفل قرمز درسته هم استفاده کنید. ادویه معطر (خورشتی) یک قاشق چایی خوری .(دلبخواهیه میتونید نریزید) نکته: آب کاملا خنک شده باشد و بهتره که نمک رو داخل اب جوش حل کنید و بعد داخل بطری بریزید _داخل ظرف ۱/۵ لیتری یا هر ظرف دیگری که سر ظرف محکم بسته بشه. _درب ظرف محکم بسته شده باشد و بعد از یک روز در ظرف رو باز کنید اگر شوری خیار شور کم بود کمی نمک اضافه کنید چون اگر نمکش کم باشه خیار شور ترد نمیشه و له میشه. _بعد از روز دوم یا سوم در جای خنک قرار بگیرد. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موزائیکی😍😋 • یه مدل کیک با مواد ساده بدون فر و همزن واقعا درست کردن داره🤩🤩 پانصد گرم شکلات کاکائویی رو بن ماری کنین یک لایه داخل قالب بریزین تکون بدین تا همه جای قالب رو بپوشونه داخل یخچال بذارین دوباره یک لایه بریزین تا ضخیم تر بشه مجدد داخل یخچال بذارین نصف پیمانه شکر یک چهارم پیمانه پودر کاکائو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین یک پیمانه شیر اضافه کنین و روی حرارت بذارین کمی که داغ شد ۱۵۰گرم کره بریزین وقتی کره آب شد از روی حرارت بردارین و اجازه بدین سرد بشه ۵۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو کمی خرد کنین مواد سرد شده رو روش بریزین و هم بزنین داخل قالب سیلیکونی بریزین و صاف کنین در آخر مقداری شکلات آب شده روش بریزین و یکدست کنین دو ساعت داخل یخچال و نیم ساعت داخل فریزر بذارین به راحتی از قالب جدا کنین بافتش نرم و طعم عالی ای داره همین حالا دستبکار شید و از شاهکارتون لذت ببرین✨ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر🎂😍😋 سلام عشقا با یه کیک خوشمزه وبدون‌فر خدمتتون رسیدم🤗 . . بیسکويیت پتی بور ۲بسته و نیم کره ۱۲۵گرم آب شده شیر یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غ خ موز دوعدد ارده یک سوم لیوان(اختیاری) شکلات چیپسی یک سوم لیوان موادلازم برای ۸۰گرم شکلات آب شده ۸۰گرم خامه (یک سوم‌لیوان) خامه رو به صورت بنماری آب کنید و‌شکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید... ———————— درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگی‌بریزید‌و‌با هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید.... بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدو‌سرو‌کنید.... 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️ امشب آرامشی از جنس⚡️ فرشته‌هایت نصیب همه دلها⚡️ و شبی آرام و بی نظیر⚡️ قسمت عزیزانم بگردان⚡️ تا درودی دیگر بدرود⚡️ ⚡️ شبتون خوش پایان ‌ ‎‌‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
مواد لازم ▫️شکر :1کیلو ▫️شاتوت:1 کیلو ▫️آب لیموترش:1 ق چ طرز تهیه شاتوت رو بشویید و دم اونها رو با قیچی جدا کنید ـ شکر رو لابلای اونها بریزید درظرف رو ببندید بگذارید حداقل 12 ساعت توی یخچال بمونه تا آب بندازه بعد از این مدت مخلوط شکر و شاتوت رو توی قابلمه بریزید با حرارت متوسط تا بجوشه ـ مرتب کف روی رو بگیرید. ـ 15 دقیقه که جوشید اگه دیدید زیادی رقیقِ شاتوت ها رو به کمک کفگیر دربیارید بگذارید شربت کمی بجوشه تا غلیظ بشه معمولا برای قوام شربت 20 الی 25 دقیقه کافیه ـ شاتوتها رو درآوردیم که له نشن به آب هم نیازی نیست خودِ شاتوت ها آب میندازن ـ البته اگه شربت میخواید داشته باشید نصف لیوان آب همون اول که روی اجاقِ اضافه کنید ـ به غلظت مورد نظر که رسید 1 ق چ آبلیمو رو اضافه کنید دو دقیقه موند اجاق رو خاموش کنید ـ آبلیمو برای اینه که احیاناً شکرک نزنه ـ همیشه سعی کنید برای تهیه ی مربای با کیفیت از 1 کیلو توت و یا هر میوه دیگری استفاده کنید 😍نوش جون😍 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ مربای زردآلو 😋 ✍مواد لازم: زردآلو دو کیلو شکر 1800 گرم اب لیمو تازه دو تا سه قاشق سوپ خوری و یا یک قاشق چایخوری جوهر لیمو 2 گرم که در دو قاشق آب حل شده باشه درصورت تمایل سر قاشق چ وانیل 🍜طرز تهیه : ابتدا زرد آلو ها رو دو نصف کنید و هسته شو بیرون بیارید در آخر هسته زردآلو رو بشکنید و برای داخل مربا تون استفاده کنید آب 3 لیوان دسته دار آب و شکر رو با هم مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا کاملا بجوشه و قوام بیاد قوام اومدنش باید طوری باشه که مثل عسل غلیظ بشه بعد از قوام اومدن زردآلوهای بدون هسته رو داخلش بریزید وقتی زردآلو ها رو میریزید موقع جوش اومدن یه کفی روی مربا میاد سعی کنید کف روی مربا رو آروم بگیرید. اجازه بدید نیم ساعت آروم بجوشه وقتی زردآلو رو ریختید هم نزنید بزارید حالتشو حفظ کنه.نیم ساعت که جوشید ده دقیقه هم حرارتو بالا ببرید تا یه قل جانانه بزنه مواظب باشید یه موقع سر نره. بعد هسته ها رو داخلش بریزید و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه خاموش کنید روش یه پارچه چهارلا و یا دمکنی بزارید تا بخار مربا رو جمع کنه. بعد از خنک شدن داخل یخچال بزارید تا قوام مربا بعد از خنک شدن دستتون بیاد اگه راضی بودید داخل شیشه بریزید و یخچال بزارید. ولی اگه احساس کردید رقیقه و به قوام نرسیده زردآلورو خارج کنید و شربت رو یک مقدار دیگه بجوشونید. ✨یک روش دیگه برای زرد آلو هست که دو نصف کنید و شکر پاش کنید و بیست و چهار ساعت بزارید تا آب بندازه من به اندازه نصف لیوان آب هم روش میپاشم که زودتر آب بندازه بعد روی شعله میزاریم و بیست دقیقه ای اماده میشه بعد آبلیمو میزنیم تا احیانا بعدا شکرک نزنه .این روش هم آسونه دقیقا مثل مربای آلبالو بدون آب میشه . ✔️نکته: بخاطر اینکه زردآلو دیرتر از آلبالو آب میندازه کمی آب باعث میشه زودتر شکر آب بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فقط با سه قلم مواد به راحتی این کیک یخچالی خوشمزه رو فوری میتونی درست کنی فوق‌العاده میشه 😍 این مقدار برای قالب ناودونی ژله مناسبه میتونی به هر حالت دیگه ای هم دربیاری🥰 کیک یخچالی بيسکوئيت پتی بور یک بسته خامه صبحانه صد گرم شکلات ١٠٠ گرم بيسکوئيت هارو خرد کنید خامه رو بزارید رو حرارت تا داغ بشه بعد حرارت خاموش شکلات ها اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه بعد بریزید روی بيسکوئيت ها و مخلوط کنید و بعد تو قالب که نایلون گذاشته بریزید و حسابی فشرده کنید بعد روش و بپوشونید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره تمام به همین راحتی آماده میشه در آخر از قالب خارج کنید و به دلخواه دیزاین کنید و برش بزنید نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍕 😋 ▫️نون تست ۲عدد ▫️تخم مرغ درشت ۲عدد ▫️نمک نوک ق چ ▫️روغن مایع مقدار لازم(خیلی روغن نیاز نیست درحد ۵ قاشق غ خ) ▫️پنیر پیتزا مقدار لازم ▫️سس واسه روی نون ۲ ق غ مواد روی پیتزا به سلیقه خودتونه از هرچی دوست داشتید میتونید استفاده کنید. من از کالباس رنده شده .قارچ خوردشده ویکم فلفل دلمه استفاده کردم از مقدار روغنی که تودستور گفتم ۳ قاشقشو اول استفاده میکنیم واسه کف تابه...۲قاشق باقی مونده رو وقتی خواستیم بزاریم پنیر آب بشه ونون طلایی بشه از کناره ها بهش اضافه میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍕 پیتزا تابه ای 🍕 نام تست ۴ عدد پنیر ورقه ای چدار یا گودا ۶ عدد کالباس ۲-۳ ورق، سوسیس ۱ عدد، قارچ ۲ عدد، فلفل دلمه یک چهارم پنیر پیتزا ۱ کاسه کوچک سس سالسا یا کچاپ تند کره به نون تست ها کره بزن و بذار تو ماهیتابه بعد پنیر ورقه ای چدار یا گودا بچین روی نون ها، روی پنیرها سس بزن، کالباس، سوسیس قبلش تو یه ماهیتابه جداگانه با روغن یکم تفت بده و پنیر پیتزا بریزبعد فلفل دلمه، قارچ اسلایس شده، آویشن و فلفل سیاه بریز و یکم دیگه پنیر پیتزا و در ماهیتابه ببندبذار با شعله کم حدود نیم ساعت بپزه تا هم نون برشته شه هم پنیرها آب شن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من قالب کیک استفاده کردم سایز ۱۶ با ارتفاع ۹ هر قالبی دوس داشتید استفاده کنید، کاسه یا حتی قابلمه. مواد سالاد اختیاریه: سبزیجات رنگی استفاده کنید هویج نیم پز دو تا فلفل دلمه ای سیب زمینی پخته ۴ تا (پاستا هم میشه) پیازچه خیارشور مرغ پخته شده یا کالباس ذرت نخود فرنگی نکات: به سیب زمینی حتما نمک و ادویه دلخواهتونو بزنید که بی طعم نباشه. لایه کف قالب در واقع روی سالاد میشه. سعی کنید کاسه یا قالب رو کاملا پر کنید از سالاد دو سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید سبزیجات نباید آبدار باشند لایه آخر یعنی کف سالاد باید سفت باشه ذرت یا نخودفرنگی نریزید سیب زمینی خوبه. هر لایه از سبزیجات که میریزید کل قطر قالب رو پر کنه که از بغل معلوم باشه بین هر لایه سس بزنید که بهم بچسبند میتونید سس رژیمی بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛