#نان_زنجبیلی
یه نون بسیار خوشمزه و عالی و پرطرفدار 🤗👌. اون دوستانی که طعم زنجبیل رو دوست ندارن می تونن حذف کنن ، دوست دارن شکرش و شیرینیش زیاد بشه می تونن سه چهار قاشق شکر بریزین البته این نون به کم شیرینیش معروفه و خوشمزه است .
بخواین بدون فر درست کنن توی تابه روی گاز یا توی فر دست ساز می تونن درست کنن .
آرد تقریبا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲.۵ لیوان) ( فرقی نداره آرد گندم نانوایی یا آرد سفید قنادی )
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان)
ماست ترجیحا پرچرب یا خامه ای ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
کره ۲۵ گرم
روعن مایع ۶۰ میلی (۱/۴ لیوان)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق چ
زنجبیل ۱ تا ۲ ق غ
داخل ظرفی شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم توش یه کوچولو هم زدم ، در ظرف رو گداشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد ، حدود ۱۰ دقیقه .
داخل یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو شکستم و کمی زدم تا از لختگی در بیاد . کره و ماست هم از قبل توی محیط قرار بگیره.
کره ، روغن مایع ، نمک ، ماست ، زنجبیل رو بهش اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم .
آردرو الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . این خمیر چسبندگی داره و نباید چسبندگیش رو با اضافه کردن آرد برطرف کنیم ، باید چسبندگی رو با ورز دادن برطرف بشه و الا بعد از پخت این نون خشک میشه . خوب ورز دادم ، صد بار هم خمیر رو کوبیدم.
خمیر رو داخل طرف تمیز گذاشتم و روش رو خوب پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، و با کف دستم روش فشار دادم و به شکل گرد در آوردم ، میتونین با قالب هم کاتر بزنین .
بعد این خمیر های گرد رو داخل سینی فر چیدم ، با یه قالب گرد مثل در نوشابه روش مهر زدم . روی خمیر ها رو با یه پارچه پوشوندم و گذاشتم ۲۰ دقیقه استراحت کنه .
بعد از استراحت روی نون ها رو با یه زرده تخم مرغ و زعفران و یه ق م شیر رومال زدم .
نون ها رو توی فر ۱۸۰ درجه که از یه ربع قبل فر رو روشن کردم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
در ضمن ظرف حاوی آب هم درون فر فراموش نشه که باعث رطوبت میشه و نون ها خشک نمیشن
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شنیتسل_مرغ
دوستان گلم دفعه اول در آرد سفید غلتوندم و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری . اشتباه کلامی از خستگی کار جای آرد سفید گفتم سوخاری . اول ارد سفید هست .
.
سینه مرغ ۱ عدد (از فیله مرغ هم میشه استفاده کرد)
زعفران به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
سس مایونز یا ماست ۱ تا ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
سینه مرغ رو برش های نازک و پهن ایجاد کردم . روی یک صفحه نایلون انداختم و تیکه مرغ رو قرار دادم و مجدد روش نایلون انداختم . توسط بیفتک کوب یا گوشت کوب کوبیدم و کمی پهن بشه .
برای مزه دار کردن ، لا به لای تکه های مرغ از زعفران و نمک و فلفل استفاده کردم . سس مایونز و پیاز هم ریختم و حدود ۴ ساعت موند. البته این زمان بیشتر هم بشه که عالیه .
بعد تکه های مرغ رو از مواد جدا کردم . داخل آرد سفید کمی پودر سیر و فلفل ریختم .
اول در آرد سفید غلتوندم و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم .
آرد سوخاری من اینجا پانکو هستش .
بعد هم داخل تابه روعن ریختم که گرم بشه و داخل تابه قرار دادم با حرارت ملایم بپزا . یک طرفش سرخ شد و پخت برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ و پخته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان پیتزایی
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
3 ق غ سس کچاپ(میتونید نریزید)
1 ق م نمک
1 ق م فلفل سیاه
1و نیم لیوان آرد (لیوان 200 میلی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 ق چ)
3 ق غ زیتون سیاه و یا زیتون سبز خرد شده
5 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل قرمز کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه)
1 کاسه کالباس خرد شده
1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
4 ق غ پنیر لور (هر نوع پنیر صبحانه هم میشه)
پنیر پیتزا برای روی نان
طرز تهیه:
تخم مرغ ، روغن مایع ، شیر ، سس کچاپ ، نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که مواد با هم مخلوط شوند با همزن دستی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو اضافه و هم بزنید. سپس زیتون سیاه، فلفل سبز و قرمز ، کالباس ، گوجه فرنگی و پنیر لور رو اضافه و با قاشق هم بزنید. قالب را با 4_5 ق غ روغن مایع چرب کنید اندازه قالب 40 سانت است میتوانید داخل قالب کوچک هم درست کنید ولی کمی ضخیم میشود.
مواد را داخل قالب بریزید و صاف کنید در آخر روی مواد پنیر پیتزا بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 25_20 دقیقه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیک شکلاتی
سلام یاران عزیز و مهربون 🌷🌷
یه نوشیدنی خوشمزه و دوست داشتنی 😍 که چه قدر می چسبه این روزها 🤗
برای ۳ لیوان
بستنی شکلاتی ۳، ۴ ق غ
شکلات صبحانه ۱ تا ۲ ق غ
یستنی وانیلی ۳، ۴ ق غ
موز ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
کیک شکلاتی یا براونی ۱ تا ۲ عدد
همه مواد رو داخل میکسر ریختم و میکس کردم . می تونید از خامه هم استفاده کنید. می تونید کلا بستنی شکلاتی یا کلا بستنی وانیلی بریزید . می تونید جای شکلات صبحانه از نوتلا هم استفاده کنید . می تونید از انواع بیسکویت شکلاتی استفاده کنید .
دیواره های لیوان ها رو با سس شکلاتی یا شکلات آب شده طرح زدم و مایع شیک رو داخل لیوان ها ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• یبار لازانیارو به این روش با کرپ درست کن مطمئنم عاشقش میشی انقدر نرم و سبک و خوشمزه میشه خیلی هم مناسب درمیاد خیلی خیلی هم راحته 😍
هر مایه ای که دوست داری میتونی درست کنی
من برای این مقدار
مواد لازانیا
سیصد گرم گوشت چرخکرده
یه پیاز متوسط
نمک فلفل آویشن ادویه لازانیا پاپریکا پودر سیر
دو ق رب گوجه
نصف پیاله ذرت و نصف پیاله فلفل دلمه ای نگینی استفاده کردم
مواد کرپ
دو عدد تخم مرغ
دو لیوان شیر
دو لیوان آب
کمی نمک
دو پیمانه آرد
آب شیر نمک و تخم مرغ مخلوط در آخر الک شده به همین راحتی
حالا دو حد دو ملاقه کوچیک تو تابه ی نچسب داغ شده بریزید یک سمتش خودش رو گرفت برگردونید اون سمتش هم سرخ بشه تا آخر مواد همین کار ادامه
سس بشامل تو استوری فیلمش رو گذاشتم بعد هم هایلایت ایتم از تایپش👇
یک ق کره
دو ق غ ارد
یک لیوان شیر
آرد و یکم تفت بدید بوی خامیش بله بعد کره و بعد شیر و کم کماضافه و روی حرارت هم بزنید تا مثل فرنی بشه
دمای فر ۱۸۰ حدود بیست دقیقه تا زمانی که پنیر ها طلایی بشن
نوش جان 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماکارونی_پنیری 🍝 😋
▫️ماکارونی 1 پاکت
▫️گوشت چرخ کرده 150 گرم
▫️پیاز 1 عدد
▫️قارچ 200 گرم
▫️پوره گوجه
▫️خامه یک پاکت
▫️پنیر چدار
▫️فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک
🔸پیاز و گوشت باهم تفت میدیم قارچ و پوره گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ادویه ها داخلش میریزیم،خامه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مقداری پنیر داخلش میریزیم و در نهایت ماکارونی که از قبل داخل آبجوش گذاشته بودیم و آبکش کردیم داخلش میریزیم و مخلوط میکنیم رو سطح موادمون پنیر چدار شده رنده شده میریزیم و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 170 میذاریم(گریل بالا فر)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق غذای متفاوت،جدید ومدرن هستی😍😋
سینه مرغ ورقه شده ۳عدد
نمک وفلفل
سس مایونز ۱قاشق سوپخوری
سس خردل ۱قاشق
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
جعفری
پنیر پیتزا یا موزارلا
سینه مرغ ورقه شده رابابیفتک کوب بکوبید ونمک وفلف سیاه بزنید
سس مایونز ،سس خردل را خوب باهم ترکیب کنید وکنار بگذارید
،پنیر موزارلا،جعفری وسیر راخوب ترکیب کنیدروی سینه مرغ ازسس بمالید وسپس ازمواد بریزید ورول کنید ودوباره روی رول های مرغ سس بمالیدکف تابه روغن بریزید و۳۵ دقیقه دوطرفش راسرخ کنیددرنهایت پنیر موزارلا روی رول های کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_شکلاتی
پنکیک یک نوع کیک ساده وفوری بخصوص از نوع شکلاتی از کوچک وبزرگ عاشقشن
من این مقدار رو دو برابر کردم
تخم مرغ درشت یکعدد
شیر سه چهارم لیوان
آرد سه چهارم لیوان
نشاسته ذرت یک قاشق باشه بهتره ندارید بجاش آرد همون آرد شیرینی پزی بزنید
پودر کاکائو یک قاشق پر
روغن مایع یک قاشق غذا خوری پر
شکر یک قاشق پر
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطره
آرد وبیکینگ پودر و نشاسته ذرت و کاکائو رو مخلوط والک کنید
تخم مرغ وشکر واسانس رو حدود دو دقیقه بزنید
سپس روغن وشیر ومخلوط آرد وبیکینگ پودر رو اضافه کرده حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا یکدست وروان بشه
عزیزان توجه کنید بعد از دو دقیقه زدن چک کنید اگر موادتون شل آبکی بود یک قاشق آرد اضافه کنید. غلظت خمیر تو فیلم مشخصه
بهتره مواد حدود بیست دقیقه استراحت کنه
سپس ماهی تابه نچسپ رو رو گاز بزارید تا داغ بشه وبا ملاقه مقداری از مواد بریزید تو ماهی تابه شعله خیلی کم باشه من از یک چهارم پیمانه شیرینی پزی استفاده کردم
روی پنکیک که حباب زد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه بعد از سرخ شدن روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه وبه ذایقه خودتون با عسل ویا خامه ویا شکلات صبحانه ویا کرم شانتی تزیین و نوش جان کنید.
من از کرم شانتی کاکائوی استفاده کردم
عزیزان بجای همزن برقی میتونیداز همزن دستی هم استفاده کنید
عزیزان ماهی تابه روغن نمیخواد
یک بسته پودر کرم شانتی رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط حدود سه تا پنج دقیقه بزنید تا فرم بگیره
برای روی پنکیک مقداری شکلات تخته ای رو به روش بن ماری روان کردم یک قاشق پر از کرم شانتی ریختم وهم زدم و برای تزیین روی پنکیک ازش استفاده کردم
میوه ها موز وانگور سیاه فریزیری هستش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر شیک توت فرنگی
طی بررسی های که کردم فهمیدم شیک میوه هستش که توش بستنی و شیر داره اسموتی ، توش شیر و بستنی نداره
ولی منجمد بودن میوه توی هر۲تا خیلی مهمه
بریم سراغ دستور
مواد لازم :
شیر ۱ونیم لیوان
بستنی ۲عدد لیوانی(وانیلی یا توت فرنگی)
توت فرنگی یک پک ۱۴۰ گرمی
طرز تهیه :
بچه ها توت فرنگی و شیر و بستنی رو داخل دستگاه آبمیوه گیری میریزیم و میکس میکنیم، این مقدار میکش کردن حتما غلظتش خیلی بالاس بس حین کار حتما لازم میشه که بازم شیر بهش اضافه کنین ، یعنی غلظت شیک باید نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت ، یطوری که از نی راحت بالا بیاد.
شیر رو حین میکس کم کم اضافه کنین که اگه به غلظت مطلوب برسه.
توجه کنین که حتما از توت فرنگی یخ زده باید استفاده کنین.
نکته : بچه ها من سس توت فرنگی و شکلات رو از لوازم قنادی فروشی تهیه کردم ، هایپرها هم دارن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد😍😋
آسونترین و بی دردسرترین و خوشمزه ترین ساندویچ رو این مدلی درست کنید که مطمئنم خوشتون میاد
کاهو رو خرد کنید و مرغ پخته شده ی ریش شده و خیارشور ریز شده و ذرت پخته شده رو بهش اضافه کنید ( اینجا میتونید هویج رنده شده و یا سیب زمینی پخته ی نگینی خرد شده هم اضافه کنید ) و برای سس از ماست و سس مایونز و شوید تازه ی خرد شده ( شوید خشک هم میشه ولی خب شوید تازه خوشمزه تره ) پودرسیر ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و آبلیمو ( اختیاری ) رو باهم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید و یکی دوساعت استراحت بدین و بعد داخل نون ساندویچی بریزید و میل کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️
امشب آرامشی از جنس⚡️
فرشتههایت نصیب همه دلها⚡️
و شبی آرام و بی نظیر⚡️
قسمت عزیزانم بگردان⚡️
تا درودی دیگر بدرود⚡️
⚡️ شبتون خوش پایان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺
ســـ😊ـــلام ✋☕️
صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️
❤️خدای مهربان هر روز
قوس طلایی را نقش میزند
تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇
فقط کافےاست از دریای تردید ها
با توکل گذر کنیم👌
🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
ساچر_کیک
مواد لازم:
آب جوش نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
پودر کاکائو 25 گرم
تخم مرغ 6 عدد
آرد 155 گرم
پودر شکر یا شکر دانه ریز 125 گرم
مارمالاد زردآلو یا توت فرنگی نصف پیمانه
شکلات رنده شده به مقدار لازم برای تزیین
آلبالو یا ورقه های کمپوت زردآلو برای تزیین
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و کنار می گذاریم.
زرده و سفیده را جدا می کنیم.
زرده را با دو سوم از شکر بزنید. کرم رنگ و کش دار شود. آب جوش و روغن را هم اضافه کنید. یک دقیقه بزنید.
سفیده ها را با باقی شکر هم بزنید. سفید و سفت شود.
حالا سفیده و زرده و مواد خشک را با لیسک دورانی مخلوط کنید.
مواد کیک را داخل قالب 22 سانتی متری که کاغذ روغنی انداخته اید و چرب کرده اید بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده به مدت 30 تا 35 دقیقه.
اجازه دهید کیک کاملا سرد شود.
از وسط به طور افقی ببرید و یک لایه مارمالاد و یک لایه سس بمالید. حالا روی کل کیک را مارمالاد و سس بزنید. می توانید روی کیک را با چاقو به 8 قسمت یا 16 قسمت تقسیم کنید. و قسمت ها را با میوه و شکلات رنده شده تزیین کنید.
و روش گاناش ریختم
گاناش
۵۰گرم خامه رو روی حرارت ملایم گزاشتم تا گرم بشه ولی نجوشه سپس ۸۰گرم شکلات بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و مرتب هم زدم که شکلات ها اب بشن وقتی از گرما افتاد روی کیک ریختم))))
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از راحت ترین و سریع ترین کوکی هایی که می تونید درست کنید 😍☺️
.
با ۳ قلم مواد ، ساده و راحته ، سه سوته آماده میشه 😊، بدون همزن ، می تونید بدون فر هم درست کنید که توی کپشن توضیح دادم .
#کوکی
زیبایی سخن، نشانه فزون خردی است . امام علی (ع) (غررالحکم)
شکلات صبحانه یا نوتلا ۱۶۰ گرم (حدود ۴ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
شکلات صبحانه و تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم و بعد آرد رو اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد همین میزان کافی هست ، ارد زیادی بهش ندید . یک ربع در یخچال استراحت قرار دادم .
بعد از خمیر به اندازه ۱ ق غ (اندازه ۴۰ گرمی هر کدوم رو برداشتم ، (البته که سایز و اندازه دست خودتون هست )توی دست گرد کردم و یک کم پهن کردم . در سینی با فاصله از هم چیدم . کمی هم شکلات چیپسی روش ریختم .
در فر از پیش گرم شده قرار دادم .
⬅️فر برقی ۱۶۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
⬅️ فر گازی ۱۷۰ الی ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
⬅️ بدون فر در تابه دو طرفه ، کف تابه کاغذ روغنی بندازید ، روی شعله که شعله پخش کن هست با حرارت ملایم رو به کم قرار بدید ، تابه رو از قبل گرم کنید و بعد بزارید کوکی بپزه ،تایم حدود ده دقیقه ، اما باز حتما چک کنید .
از دما افتاد از سینی جدا کردم .
⬅️ برای من به این مواد ، ۷ تا کوکی شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسموتی_آلبالو
آلبالو ۳۰۰ گرم
آب آلبالو یک لیوان
بستنی وانیلی حدودا یک لیوان
خامه صبحانه یک قاشق
میزان مواد تقریبی هست می تونین هر طور بخواید کم و زیاد کنین رقیق و یا غلیظ درست کنین . اگر شیرین تر دوست دارین شکر و یا عسل بریزین . من ملس دوست دارم نریختم به ترشی آلبالوهاتون هم بستگی داره .
خیلی راحته درست کردنش .
آلبالوها رو هسته اش رو گرفتم و چهار پنج ساعتی فریزر گذاشتم یخی بشه .
داخل مخلوط کن آب آلبالو و یه کم بستنی رو ریختم و میکس کردم . بعد خود آلبالو و مابقی بستنی و یه کم هم خامه ریختم و میکس کردم .
آماده است نوشیدنی مون .
می تونین از ترکیب میوه دیگه مثل انگور هم یه کم داخلش استفاده کنین .
.
دیروز طرز تهیه آب آلبالو راحت و بدون وسیله رو براتون استوری گذاشتم .
حدودا یه لیوان (۲۰۰ گرم ) آلبالو رو شستم و داخل ظرفی ریختم و کمی نمک پاشیدم و یه لیوان آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه یه ربع روی حرارت موند و بعد از صافی رد کردم و آب آلبالو گرفتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛