eitaa logo
آشپزی خاص
95.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: یک لیوان شیر ولرم یک لیوان آب ولرم یک قاشق مرباخوری نمک یک و نیم قاشق مرباخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع 21 گرم خمیرمایه تر یا یک قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک فوری 4/5 لیوان آرد طرز تهیه: شیر و آب و شکر و خمیرمایه و روغن مایع را مخلوط کنید تا خمیرمایه حل شود آرد و نمک را هم اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیرنرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر عمل آمده را به سه چانه تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را به ضخامت یک سانت باز کرده و با قالب یا لیوان قالب می‌زنیم. و روی کاغذ روغنی چیده و رویشان را می‌پوشانیم. تابه را روی حرارت گذاشته و گرم می‌کنیم و خمیرها را یکی‌یکی پشت و رو با حرارت متوسط می‌پزیم. (روی حرارت سریع پشت و رو می‌کنیم.) بعد از پخت روی هم نچینید. مواد میانی: یک کیلو سینه‌ی مرغ مواد سس: سه حبه سیر نصف استکان روغن زیتون نصف استکان شیر آویشن نمک فلفل سیاه فلفل قرمز ادویه مرغ طرز تهیه: مرغ‌ها را نواری خرد می‌کنیم شیر و روغن زیتون و ادویه‌ها و سیر رنده شده را با مرغ‌ها خوب مخلوط کرده و 3_4 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم. و بعد داخل تابه با حرارت بالا سرخ می‌کنیم و در آخر یک قاشق کره اضافه می‌کنیم. با کاهو و پیاز و گوجه و جعفری و سس دلخواه سرو می‌کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول اینکه من چندساله بااین روش لیمو درست میکنم و اصلا تلخی نداره😊 دوم اینکه اگر افتاب تیز نبود برای خشک کردنش از بخاری رو شعله خیلی کم هم میشه استفاده کرد.یا تستر با درجه حرارت پایین با تایم خیلی بالا❌ ونکته بعدی اینکه مامانم دوسال مداوم با جوشوندن داخل اب و سرکه درست کرد ...سال اول تلخ نشد اما سال بعد تلخ شد پس این روش سرکه هم غلطه .... این روش من تست شده و بی ضرره که کارتونو کللللللی هم راحت میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 350 گرم آرد 1 عدد تخم مرغ مقدار اندکی نمک 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک 4 گرم بیکینگ پودر پودر وانیل شکر 30 گرم 40 گرم کره نرم شده 210 میلی لیتر شیر گرم طرز تهیه : در ظرفی آرد، شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید. بگذارید 2 ساعت در دمای اتاق استراحت کند. وقتی دونات ها را شکل دادید دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه دیگر استراحت کنند. سپس در روغن سرخ کنید. و در نهایت در پودر قند بغلتانید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساده تر از این سالاد خوشمزه نداریم اصلا 😋👌🏻 من تو ویدیو همه چیزو کامل توضیح دادم حتما تا آخر ببین و اگر دوست داشتی سیو کن😍 ممنونم که با لایک و کامنت قشنگت بهم انرژی میدی و از پست حمایت میکنی 😘🙏🏻 چی احتیاج داریم کاهو خرد شده خیار شور حلقه شده ذرت پخته شده هویج رنده شده سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده برای سس؛ ماست ۲ ق غ سس مایونز ۱ ق غ آب لیموترش تازه ۱ عدد نمک و فلفل سیاه شوید خرد شده ۱/۵ ق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
درابتدا شکلات به رنگ دلخواه ( شکلات تیره،سفید یا حتی رنگی _میوه ای_)را خرد کنید ودرون ظرف پیرکس تمیزریخته وروی بخاراب کتری ذوب کنید،اگر شکلات خییییلی سفته درحد کمی روغن مایع بزنید(فقط توجه کنید که روغن مایع زیاد نزنید وگرنه شکلاتتون شل میشه وهم دراوردنش ازقالب سخته واینکه اگر زیاد در محیط بمونه نرم میشه) بعد شکلات ذوب شده وکمی ازدما افتاده رادرون قالبهای دلخواه ریخته وبچرخانید(جنس قالب می تونه پلاستیکی یا سیلیکونی باشه)اگر شکلات سفته وداخل قالب نمیچرخه با برس داخل قالب خوب بکشید، سپس کمی درفریزر بگذارید تا شکلات کاملا سفت شودخارج کنید ودوباره شکلات بریزید،این عمل را چندین مرتبه تکرار کنید تا شکلات کاملا ضخیم شود😊 پس از خوب بستن از فریزر یا یخچال خارج کنید دور شکلات رااز قالب جدا کنیدوشکلات را خارج کنید،درون یک قسمت رابا ترافل،گل،هدیه و......پرکنید،و قسمت دیگر را بوسیله شکلات بنماری شده روی قسمت اول جفت کنید، 👈اگر می بینید جفت نمیشه یا بینشون فاصله هست یا پستی و بلندی ابتدا لبه های دوقسمت را با چاقو صاف ویکدست کنیدوسپس قسمتهای فاصله افتاده را با شکلات بپوشانید،درنهایت طبق فیلم تزیین کنید🤗 👈برای اینکه شکلاتتون قرمز بشه می تونید ازشکلات رنگی البالویی وکمی رنگ قرمز استفاده کنید،یا شکلات تخته ای سفید بعلاوه رنگ فقط نوع رنگ مهمه اگر رنگهای ژله ای زدین رنگ شکلات روشنتره و ممکنه شکلات سفت بشه باید با کممممی روغن روان کنید وباقلمو برس بکشید،یا ازرنگ پودری دکول استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
300 گرم (2 عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید 5 قاشق غذاخوری (60 گرم) شکر 2 عدد تخم مرغ کمی نمک 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 لیوان شیر ولرم مخلوط کنید 5 پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید 60 گرم کره ورز بدید و روشو بپوشونید، 40 دقیقه استراحت بدید با دست چرب پف خمیر رو بگیرید مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید ( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید ) درآخر داخل شکر بغلتونید 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛