eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ۴ عدد سویا یک لیوان فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای) پیاز یک عدد متوسط رب یک ق غ جعفری یا شوید به دلخواه ✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید ✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘ مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇🏻 مواد کیک روسی تخم مرغ:۳ عدد ( ۱۸۰ گرم) کره :۱۲۰ گرم شکر دانه ریز: ۲۲۰ گرم عسل : ۱و۱/۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین :( بیکربونات صودا ) ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر :۱/۴ قاشق چای خوری آرد :۵۰۰ گرم ( نیم کیلو ) روش تهیه تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید. کره + جوش شیرین + عسل را اضافه کنید وروی حرارت بصورت بن ماری قراردهید وخوب بهم بزنید تا حالت فوم ( کف ) کند. حدود ۲۰ دقیقه با قاشق یا همزن دستی بهم بزنید. حرارت بن ماری باید ملایم باشد ونباید آب از ظرف پایینی به ظرفتون منتقل بشود. از روی حرارت برداشته وآرد + بکینگ پودر را اضافه ومخلوط کنید. خمیر را حدودآ ۴۰ دقیقه استراحت دهید. خمیر کمی چسبناک و نباید زیاد آرد بهش اضافه کنید تا سفت شود. استراحت وسرد که شد سفت میشود. خمیر را به ۱۰ قسمت تقسیم کرده وهر قسمت را به شکل دایره به قطر ۲۲ سانت گرد در سینی چرب شده ، پهن کرده. در ابتدا فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی خمیر را در طبقه وسط فر قراردهید وبه مدت ۴ الی ۵ دقیقه بپزد تا به رنگ طلایی روشن در بیاید. خمیر کمی پف خواهد کرد ، اما انتظار نداشته باشید که مثل کیک پف کند. مراقب باشید خمیرها بیش از حد پخنه نشوند. بعد از اینکه سینی را از فر خارج کردید با یک کف گیر به آرامی بیسکویت ها را جدا کنید، تا خنک شوند. بیسکویت ها که خنک شد دور رینگ یا قالب کمربندی را طلق انداخته وبیسکویت گذاشته ، مقدار زیادی از کرم شیر عسلی کاراملی را روی یکی از بیسکویت ها بریزید وبعد بیسکویت دیگری روی آن قرار دهید وهمین کار را تکرار کنید ، روی کیک هم مقداری کرم ریخته ودر انتها برش های اضافی بیسکویت ها ی پخته شده را آسیاب کرده وروی کیک بپاشید. در حال حاضر کیک کمی سفت است ، آن را به مدت ۶ ساعت یا یک شب در یخچال گذاشته تا کرم جذب بیسکویت ها شود وبافت نرمی پیدا کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر که دقت و حوصله پیش گیرد ،به آرزوی خویش برسد . پیامبر اکرم (ص) (نهج الفصاحه) اونایی که مثل من فسنجون دوست دارن دستا بالا. فسنجون رو هم به شیوه های مختلف می پزن . دستوری که میگم از مامانم یاد گرفتم ما این شکلی درست می کنیم فسنجون های مامانم کلا توی فامیل معروفه همه عاشقشن . مدت پخت این فسنجون از صبح زود بود تا ظهر هر چی بیشتر بهتر. برای ۲ تا ۳ نفر مرغ ران یا سینه ۱ عدد گردو ۱۰۰ گرم (۲۰ عدد گردو نشکسته) ( با لیوان اندازه گرفتم شکسته شدش ۱ لیوان) پیاز ۱ عدد رب انار ۲ ق غ (بسته به ذایقه میشه کم و زیاد کرد) شکر ۱ ق غ (بسته به ذایقه میشه کم و زیاد کرد) نمک به میزان لازم . . گردو ها رو آسیاب کردم ، پیاز رو هم رنده ریز کردم و با گردو مخلوط کردم ، یا کلا می تونین با هم آسیاب کنین . خوب دستورها فرق دارن اما ما اینجوری درست می کنیم . (یه عده پیاز رو تفت میدن گردو هم باهاش تفت میدن اما یه چیزی بگم طی تحقیقات زیادی که در مورد خورش فسنجون کردم اصلش همینه که ما انجام میدیم تفت دادن بعدا توی یه سری نقاط ایران باب شده 😉) گردو و پیاز رو داخل قابلمه ریختم و بهش یه لیوان آب سرد ریختم و گذاشتم بجوشه . حرارت باید کم باشه . مدام هی بهش سر زدم و بهش خیلی کم آب سرد ریختم . این کار باعث میشه که گردوها روغن بندازن یه جورایی شوکه بشن 😁😁 دوساعت گذاشتم این جوری بپزه . مرغ رو جدا توی یه تابه کمی تفت دادم و داخل خورش انداختم و گذاشتم مرغ بپزه ، نمک هم اضافه کردم (حالا یه سری دستورها چه طوره مرغ رو جدا می پزن در آخر به مواد اضافه می کنن یا نه یه سری دستورها از اول مرغ و گردو رو با هم میزارن بپزه . باز براساس علاقه می تونین مرغ رو در بیارین و تکه تکه کنین و دوباره توش بندازین نه می تونین درسته بزارین ). بعد رب انار رو با کمی آب حل کردم و اضافه کردم و گذاشتم یه مدت روی حرارت خورش بمونه و رنگش تعییر کنه ، باز هم میزان رب انار بستگی به ذایقه تون و اینکه چه قدردوست دارین فسنجونتون تیره یا روشن بشه کاملا اختیاری هست و خودتون تنظیم کنین . کمی شکر هم ریختم خیلی جزیی من مزه ملس فسنجون رو دوست دارم . باز هم میگم شکر بسته به خودتون داره ، کلا فسنجونتون رو بچشین و هر جوری که دوست دارین شکر و رب انار رو بریزین . جاتون سبز عزیزان خیلی خورش جا افتاده و عاای شده بود . روغن دور بشقاب از خود گردو هستش خودش روغن پس داده و خوب جا افتاده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت برای تمام فصول و‌مخصوصا نذری های این ایام و‌مهمونی ها خیلی عاالیههه نعنا تازه ۲۵۰ گرم شکر نیم کیلوگرم آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری آب دو لیوان عرق نعنا یک قاشق غذاخوری رنگ خوراکی (دلخواه) یک الی دو قطره ✅ شربت نعناع نعنا ها را پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود کمی خرد میکنیم . شکر و آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به آرامی بجوشد و شکر در آب حل شود سپس نعنا خرد شده و ابلیمو و عرق نعنا و رنگ خوراکی دوسه قطره اضافه میکنیم، بیست دقیقه با حرارت کم قل بزنه سپس شعله را خاموش کرده دم کنی میزاریم تا دوازده ساعت بمونه از صافی رد میکنیم و داخل ظرف شیشه ای نگهداری می کنیم. اگر بخواهید این شربت را مدت طولانی نگهداری کنید حتما انرا فریز کنید تا با کیفیت خوب باقی بماند. شربت نعنا به صورت فریز شده حدودا تا یک سال سالم باقی می ماند. برای استفاده هم کمی شربن داخل لیوان می ریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌻میزان دقیق مواد و نکات در کپشن🌻 یسالم و خونگى🍦🍦🤩 خوش بافت ،اصلا یخی نیست ،به همزن و دستگاه هم نیازی نداریم😇 🌻مواد لازم🌻 شیر یک لیتر پور ثعلب یک و نیم ق چ سر پر شکر ۴۰۰گرم زعفران غلیظ شده ۲الی ۴ق غ خامه صبحانه ۳۰۰گرم(۲۰۰گرم داخل بستنی و ۱۰۰گرم برای تکه های یخی خامه) گلاب ۱ /۴پیمانه آب ۱/۳پیمانه ❄شیر و ثعلب را با مخلوط کن ترکیب کرده و بعد روی حرارت میزاریم بجوش بیاد. ❄در ظرفی دیگر شکر و آب و گلاب و زعفران را ترکیب کرده میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و قوام بیاد. ده دقیقه بجوشه ❄شربت آماده شده و شیر را ترکیب میکنیم ❄خامه صبحانه را با کمی شیر داغ ترکیب کرده تا هم دما شوند سپس به شیر اضافه میکنیم. ❄از روی حرارت برداشته کمی که سرد شد داخل فریزر قرار میدیم ❄هر ۴۵دقیقه با قاشق چوبی بستنی را هم میزنیم تا اصلا یخ نزنه و کم کم حالت خامه ای بشه.این کار را باید۶بار انجام بدیم. ❄بار آخر که هم میزنیم تکه های خامه و مغزیجات دلخواه را اضافه میکنیم . ❄در قالبی فلزی که نایلون کشیدیم مطابق فیلم بستنی رو میریزیم و میزاریم فریزر ده ساعت بمونه. ✅نکات مهم: 1️⃣سعی کنید از شیر پر چرب استفاده کنید. 2️⃣اضافه ‌کردن خامه تکه شده اختیاریه،قابل حذفه. 3️⃣بستنی بعد از منجمد شدن کمی رنگش روشن میشه ،به میزان و رنگ زعفران در بستنی توجه کنید 4️⃣زعفران قابل حذفه و جایگزین پودر کاکائو هم‌میتونید بزنید. ✅✅مهم:غلظت شير و ثعلب روي حرارت بايد ب غلظت فرني برسه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۰۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ سرکه سفید یا سرکه سیب ۱ ق چ (در بافت کیک مؤثره) شیر ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱۲۰ گرم آرد شیرینی پزی ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق غ . اندازه قالب ۲۰-۲۲ سانتیمتر یا قالب میان تهی سایز متوسط دمای فر برقی ۱۸۰ درجه دمای فر گازی ۱۹۰ درجه زمان پخت ۴۰-۴۵ دقیقه . این کیک دقیقا واسه همون زمانهاییکه دلت هوس یه چیز خوشمزه کرده ولی دلت میخواد آسون باشه و سریع آماده بشه، بافتشم که پنبه ای و نرم، اگرم دوست دارین میتونین بهش کشمش و گردو یا اسانس و ادویه های دلخواه بزنید🌿🌿 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از دسرهای خوشمزه شکلاتی 😍 این دسر ترکیه ای ، فوق العاده لذیذ ، دل چسب با طعم بی نظیر 😋😋 دوست هركس راهنماى عقل اوست و سخن او دليل فضل او. امام علی (ع) (غررالحکم) شیر ۲ لیوان شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ) زرده تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید ۳۰ گرم (۱.۵ تا ۲ ق غ) کره ۱ ق غ پودر کاکائو ۱.۵ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ آب سرد (یخ) ۱/۴ لیوان شکلات تخته ای ۵۰ گرم شکر ، آرد الک شده ، پودر کاکائو ، زرده تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم . شیر رو کم کم ریختم و مرتب هم زدم تا ترکیب بشه . روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم ، حواستون باشه که مرتب هم بزنید و بالا سرش باشید تا ته نگیره تا بجوشه و به غلظت برسه ، در آخر کره و وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم ، همون طور که گرم هست ، شکلات خرد شده داخلش ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که مواد کامل با هم ترکیب بشه . مواد دسر رو به ولرمی شد ، آب سرد (آب یخ) رو داخلش ریختم و به سرعت مخلوط بشه . با مخلوط کن و یا همزن برقی کمی زدم تا یکدست بشه . در ظرف های مورد نظر ریختم و ۳ تا ۴ ساعت یخچال گذاشتم . بعد از این مدت روش پودر کاکائو الک کردم و روش گردو چیدم . 👈 برای تزیین دسر می تونید از انواع بیسکویت ، مغزی های دل خواه ، موز و میوه دل خواه استفاده کنید . 👈این میزان مواد ۳ تا ظرف تک نفره متوسط میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر با نان لواش😍😋 روی نون لواش (من از لواش سه نان استفاده کردم) اندازه یا نارنگی گوشت چرخ کرده پهن کنید (که با نمک و فلفل سیاه و یه حبه سیر مزه دار کردین) داخل تابه داغ بزارید تا سرخ شه حدودا ۵-۷ دقیقه زمان میبره (با قاشق وسطش رو هر از گاهی فشار بدید) از تابه خارج کنید و روش پنیر ورقه ای بزارید(پنیر گودا یا چدار) روش کاهو خرد شده بریزید و برای سس ۱ عدد خیار شور و نصف پیاز قرمز رو ریز خورد کنید سس کچاپ سس خردل سس مایونز (از هرکدوم یک قاشق چایخوری) سس روش بریزید و آماده سرو کردنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش گل کلم🧆😍😋 موادلازم برای ۴ نفر پیاز یک عدد متوسط رب گوجه ۱ ق غ رب فلفل در صورت دلخواه ۱ق غ سبزی شامل نعنا جعفری و شوید یک پیمانه خرد شده گوشت خورشتی ۱۵۰ گرم غوره (بی دونه)نصف پیمانه گل کلم ۱۲ تکه سرخ شده نمک فلفل زررچوبه اول پیاز و سبک میکنیم کمی‌زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم و تفت میدیم، حالا ی قاشق رب گوجه ( من ی قاشق رب فلفل هم زدم) تفت میدیم و سبزیمونو ک شامل نعنا و جعفری و شوید هست ب اندازه ی مشت خرد کرده اضافه میکنیم ، مخلوط ک شد گوشتمونو میریزیم و کمی هم میزنیم و آب میریزیم روشون اجازه میدیم تا گوشتمون بپزه تو این فاصله گل کلمهارو با آب و نمک ۲۰ دقیقه میپزیم و بعد داخل تابه تفتشون میدیم گوشت ک پخت نمک غذا و غوره رو بهش اصافه میکنیم و بعد از ۲۰ دقیقه گل کلمهای تفت خورده و کمی زعفران ب خورشتمون اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه خورشت خوشمزمون آمادس👌 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی😍😋 گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم الزاما پر چرب (میکس گوساله و گوسفند) سویا ۲_۳ مشت پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده۲ عدد بزرگ سیر ۲_۳ حبه تخم مرغ ۱ عدد نمک فلفل (پودر سوخاری۱ قاشق) پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری گوشت چرخ شده من کم چرب بود از دمبه گوسفندی واسه چرب شدن گوشت استفاده کردم اول سویا رو شستم بعد فشار دادم تا آب آن خارج بشه. همه مواد رو توی میکسر گذاشتم تا کاملا یکدست بشن . همبرگر ها رو قالب زدم و توی فریزر واسه ۲_۳ ساعت گذاشتم تا زمان سرخ کردن متلاشی نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بریم سراغ طرز تهیه یه ساندویچ آسون و همه پسند و خوشمزه که برای عزیزانمون بپزیم و آنها رو با یه وعده ی لذیذ و فانتزی خوشحال و هیجان زده کنیم🍔🍔🍔 . قبل از شروع اموزش بگم که میشه این ساندویچ رو هم توی فر هم توی ماهیتابه ی بزرک رو گاز و هم توی دستگاه ساندویچ ساز درست کرد و در هر سه مدل ما یک نتیجه رو خواهیم گرفت. مواد لازم : تکه های سوخاری شده ی مرغ ۲۴ عدد کوچک (یک عدد و نصفی سینه ی مرغ کافیه) . مواد سوخاری (آرد سفید ،دوعدد تخم مرغ هم زده ،پودر سوخاری) . نمک و فلفل به میزان لازم . پنیر موزارلا و پارمسان به میزان لازم . سس قرمز . نان همبرگری لقمه ای ۱۲ عدد . خوب اول مرغ رو به تکه های کوچک رو به منوسط تقسیم میکنیم بعد با بیفتک کوب یا هر چیزی شبیه به اون مرغ ها رو میکوبیم و بعد مرغ ها رو مزه ددار میکنیم (توی فیلم همچین کاری رو نکرده اما به نظرم برای طعم بهتر این کار ضروریه که از چند ساعت قبل مرغ ها رو با کمی آبلیمو سیر یا پودر سیر نمک و فلفل و ادویه های دلخواه مزه دار کنیم من اصولا یک قاشق ماست خامه ای هم به مرغ ها میزنم تا بعد از سرخ شدن ترد تر بشن) . حالا توی پودر سوخاری نمک و فلفل میزنیم و بعد از طعم گرفتن مرغ ها انها رو توی مواد سوخاری میذاریم و مراحل سوخاری رو به ترتیب برای همه ی تکه ها انجام میدیم یعنی اول در ارد سفید بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری فرو میبریم.و در نهایت در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم . روی کف سینی فر یا توی تابه و یا روی سینی ساندویچ ساز نان های برگر رو میچینیم و مطابق فیلم دو تکه مرغ سوخاری بعد سس قرمز و پنیر ها رو اضافه میکنیم و در نهایت قسمت بالایی نان رو قرار میدیم و روی نان ها رو با کره ی اب شده برس میکشیم . و برای ۲۰ دقیقه سینی ساندویچ رو در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا پنیر ها اب بشن. در ساندویچ ساز بستگی به قدرت دستگاهتون داره و در ماهیتابه همه روی شعله پخش کن برای نیم ساعت اجازه میدیم پنیر ساندویچ ها اب بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد (یا فیله مرغ) پیاز ۱ عدد سس مایونز ۲ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو ۱ ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا ۱۰ تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به ۴ تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم ۳ تا ۴ ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛