eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین مافین ها ، طعم و عطر بی نظیری داره و برای میان وعده فوق العاده است 😍😋 از نشانه‏ هاى خوش‏نامى و نیك‏بختى ، همنشینى با خردمندان است. امام حسین (ع) موز ۲ عدد (۲۰۰ گرم) تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) شیر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) شکر ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ گردوی خرد شده و شکلات چیپسی به میزان دل خواه موز رو با چنگال له کردم ، تخم مرغ رو بهش اضافه کردم و با همزن دستی زدم ، وانیل ریختم ، شکر ، روغن مایع ، شیر رو اضافه کردم و با هم مخلوط کردم ، آرد رو سه بار الک کردم و به همراه بیکینگ پودر داخلش ریختم . گردوی خرد شده و شکلات چیپسی رو با کمی آرد ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم . ⬅️می تونید از هر مغزی دل خواه مثل کشمش ، گردو ، شکلات چیپسی و ... استفاده کنید . ⬅️ برای این که مغزی ته نشین نشه با کمی آرد ترکیب کنید ، بعد ریختن مغزی دل خواه زیاد مخلوط نکنید . ⬅️می تونید داخل این مافین از دارچین و جوز هندی هم استفاده کنید . داخل قالب مافین کپسول امداختم و تا دو سوم قالب رو از مواد پر کردم . در فر از پیش گرم شده قرار دادم . 👈فر برقی : دمای ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۲۵ دقیقه . 👈فر گازی : دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه . 👈 بدون فر در فر دست ساز که روشش استوری هایلایت هست . ⬅️ حدود ۱۲ تا ۱۳ عدد با این میزان مواد مافین میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۲ تا ۳ نفر مرغ ران یا سینه ۱ عدد گردو ۱۰۰ گرم (۲۰ عدد گردو نشکسته) ( با لیوان اندازه گرفتم شکسته شدش ۱ لیوان) پیاز ۱ عدد رب انار ۲ ق غ (بسته به ذایقه میشه کم و زیاد کرد) شکر ۱ ق غ (بسته به ذایقه میشه کم و زیاد کرد) نمک به میزان لازم . . گردو ها رو آسیاب کردم ، پیاز رو هم رنده ریز کردم و با گردو مخلوط کردم ، یا کلا می تونین با هم آسیاب کنین . خوب دستورها فرق دارن اما ما اینجوری درست می کنیم . (یه عده پیاز رو تفت میدن گردو هم باهاش تفت میدن اما یه چیزی بگم طی تحقیقات زیادی که در مورد خورش فسنجون کردم اصلش همینه که ما انجام میدیم تفت دادن بعدا توی یه سری نقاط ایران باب شده 😉) گردو و پیاز رو داخل قابلمه ریختم و بهش یه لیوان آب سرد ریختم و گذاشتم بجوشه . حرارت باید کم باشه . مدام هی بهش سر زدم و بهش خیلی کم آب سرد ریختم . این کار باعث میشه که گردوها روغن بندازن یه جورایی شوکه بشن 😁😁 دوساعت گذاشتم این جوری بپزه . مرغ رو جدا توی یه تابه کمی تفت دادم و داخل خورش انداختم و گذاشتم مرغ بپزه ، نمک هم اضافه کردم (حالا یه سری دستورها چه طوره مرغ رو جدا می پزن در آخر به مواد اضافه می کنن یا نه یه سری دستورها از اول مرغ و گردو رو با هم میزارن بپزه . باز براساس علاقه می تونین مرغ رو در بیارین و تکه تکه کنین و دوباره توش بندازین نه می تونین درسته بزارین ). بعد رب انار رو با کمی آب حل کردم و اضافه کردم و گذاشتم یه مدت روی حرارت خورش بمونه و رنگش تعییر کنه ، باز هم میزان رب انار بستگی به ذایقه تون و اینکه چه قدردوست دارین فسنجونتون تیره یا روشن بشه کاملا اختیاری هست و خودتون تنظیم کنین . کمی شکر هم ریختم خیلی جزیی من مزه ملس فسنجون رو دوست دارم . باز هم میگم شکر بسته به خودتون داره ، کلا فسنجونتون رو بچشین و هر جوری که دوست دارین شکر و رب انار رو بریزین . جاتون سبز عزیزان خیلی خورش جا افتاده و عاای شده بود . روغن دور بشقاب از خود گردو هستش خودش روغن پس داده و خوب جا افتاده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم کیک مناسب فصل که هر چقد از خوشمزگیش بگم کم گفتم حتما نظر قشنگتو بگو😍🥹 ✅مواد لازم توت فرنگی به مقدار لازم پنج تا هفت عدد شکر ۱۰۰ گرم کره ۸۰ گرم تخم مرغ یک عدد آرد ۱۸۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری شیر ۱۲۵ میلی لیتر ✅اول شکر و کره هم دمای محیط رو با هم خوب مخلوط کنید بعد تخم مرغو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد هم شیر هم دمای محیط رو اضافه کنید حسابی مخلوط کنید در آخر هم آرد و بکینگ پودر رو طی چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید قالب رو چرب و آرد پاشی کنید بهتره قالبتون تخت باشه بعد هم مایع کیک رو بریزید و روشو صاف کنید و توت فرنگی اسلایس شده رو روش بچینید بعد هم روشو شمر بپاشید بزارید داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه من تو توستر درست کردم نیم ساعت اول المنت پایین دمای ۱۶۰ پنج دقیقه آخر المنت بالا رو روشن کردم تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین عدس یا عدس پلو کدومش رو دوست داری؟!☺️😍😋 مواد لازم : عدس ۸۰ گرم برنج ۲ پ گوشت چرخ کرده پیاز ۱ عدد رب انار ترش رب گوجه زردچوبه ادویه گوشت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکو حلوا😍😋 موادلازم کره نرم 🧈۱۵۰ گرم پودر قند 🍚۶۰ گرم زرده تخم مرغ🥚 یک عدد وانیل🌸 ۱/۴ ق چ آرد🥡 ۲۰۰ گرم ( اگه بخواین مثل من دو رنگ درست کنید یک قاشق سوپخوری هم پودر کاکائو نیاز دارید ) کره و پودر قند رو با همزن حسابی بزنید تا رنگش روشن و سبک بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه و در حد مخلوط شدن باهمزن بزنید .آرد رو از قبل الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید . سعی کنید تا جایی که امکان داره آرد رو با لیسک به خورد خمیر بدید بعد کم کم از دست کمک بگیرید و خمیر رو جمع کنید. ممکنه آرد کمتر و یا بیشتر از دستور استفاده بشه که این بستگی به نوع آرد شما داره. خمیر خیلی خیلی نرم و لطیف هست و باید تا جایی آرد اضافه بشه که بدست تمیز خمیرتون نچسبه . خمیر که جمع شد اگه تمایل دارید به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو بزنید ، با نوک انگشتان مخلوط کنید و بعد خمیر ها رو داخل یخچال یکساعت استراحت بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•رولت مرغ پنيري🥘😍😋 اگه شمام مثل من عاشق لازانيا وپيتزايي بي شك ميگم عاشق اين رولت مرغم ميشي . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴فوری/ تعطیلی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه در سراسر کشور👇👇 http://eitaa.com/joinchat/525402112C55f795563f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد چند منظوره یا همه کاره دو و نیم پیمانه (اگه نداشتین آرد سفید) شکر ۱ ق غ نمک نصف ق چ جوش شیرین نصف ق چ یا بجاش ۲ ق چ بیکینگ پودر (اینجا بهتره از جوش شیرین استفاده بشه) پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم کفیر ۲۰۰ میلی لیتر (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه نداشتین ماست معمولی) ژامبون و پنیر پیتزا برای داخلش (یا از مواد دیگه مثل سبزیجات هم میتونین به دلخواه استفاده کنید)ضخامت خمیر خیلی زیاد نباشه،هر طرف رو حدود پنج دقیقه سرخ کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارنی یاریخ یا شکم پاره یا بادمجون شکم پر بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد متوسط سیر سه حبه فلفل دلمه ای یک عدد کوچک نمک و ادویه شامل زردچوبه و پولبیبر و پاپریکا به مقدار لازم رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری برای مواد گوشتی و دو قاشق غذاخوری برای سس ✅طبق فیلم مراحلو انجام بدید ✅برای سس اول ربو تفت بدید بعد آب بریزید تا به جوش بیاد بعد بادمجون شکم پر هارو درونش قرار بدید ✅نیم ساعت با خرارت خیلی کم بزارید شکم پر ها درون سس بپزن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه مرغ😍😋 مواد لازم: یک عدد جوجه نهصد گرمی🍗 یک عدد پیاز🧅 یک بته سیر حبه شده🧄 سه عدد فلفل عنابی🌶 هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه🍀🌱 یک قاشق غذاخوری آرد🥡 نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک🌱 صد و پنجاه گرم تمبر هندی🥣 آب جوش ششصد میلی لیتر💧🔥 ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم🧂 سه پیمانه برنج🍙 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 _این دستور هم تو فر هم تو فردستساز و هم تو توستر قابل اجراست دستورش عالیه و کیکش خیلی پوک و خوشمزه میشه اگرم خواستین میتونید تو قالب بزرگ درستش کنید فرقی نمیکنه همینطور میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید و یه کیک ساده داشته باشید _🔴 این دستور رو میتونید به شکل کیک قابلمه ای بدون قالب هم درست کنید _🔴 این کاپ کیکارو تو فر یا توستر هم میتوانید درست کنید با دمای ۱۸۰ درجه _🔴مقدار مواد و توضیحات روی ویدئو هست اما چند تا نکته داره: _🔴 مقدار مواد دستور رو اصلا کم و زیاد نکنید تا کاپ کیکتون همینطوری با کیفیت و اسفنجی دربیاد _🔴حرارت فر دستساز نه باید خیلی کم باشه که کیک نپزه نه زیاد باشه که بسوزه ،باید ملایم باشه و از حرارت متوسط کمتر باشه و باید ۱۵ دقیقه زودتر رو حرارت بذارید که داخلش خوب داغ بشه مثل فر گازی _🔴در طول پخت اصلا در فر دستساز رو باز نکنید _🔴کاپ کیک رو میتونید بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با خلال دندان پختش رو چک کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بیسکوییتی کیک یخچالی مواد لازم: شیر ۱ لیتر آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری شکر یک لیوان پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری شکلات صد گرم بیسکوئیت پتی بور شکلاتی ۳ بسته طرز تهیه: آرد و نشاسته و پودر کاکائو و شکر رو توی ظرف میریزیم و با همزن دستی هم میزنیم و بعد شیر رو بهش اضافه میکنیم و ظرف رو روی شعله ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا ته نگیره. اونقدر هم بزنید تا پودینگ غلیظ بشه و در آخر شکلات رو اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد و پودینگ کاملا یکدست شد شعله رو خاموش کنید. کف ظرفتون یک ردیف بیسکوئیت بچینین و کمی از پودینگتون رو همونطور داغ روی بیسکوئت بریزید و صاف کنین دوباره یک لایه بیسکوئیت بچینین و روی بیسکوئیت ها پودینگ بریزید و همین کار رو ادامه بدین تا پودینگ تموم بشه. دسر رو بذارید یخچال به مدت حداقل چهار ساعت. اگه یک شبانه روز بمونه که خیلی بهتره و هر چی میمونه خوشمزه تر میشه. برای تزیین روش من صد گرم خامه صبحانه رو گرم کردم(نباید بجوشه) وقتی شروع کرد به جوشیدن پنجاه گرم شکلات خرد شده رو بهش اضافه کردم و شعله رو خاموش کردم و اونقدر هم زدم تا شکلات آب بشه و یکدست بشه. بعد گاناش رو میریزیم روی دسر و به دلخواه تزیین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام امیدوارم که خوب باشین🥰 دستور یه کلوچه ی نرم وخوشمزه دیگه کلوچه کره ای هل خیلی هم آسونه وراحت درست میشه کره ۸۰ گرم (می تونید از کره گیاهی هم استفاده کنید به میزان ۱۰۰ گرم) پودر هل ۱ق چ پر شیر ۷۰ گرم (۱/۳ پیمانه) شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳پیمانه) کم شیرین خواستین می تونید ۱۲۰ گرم بریزید آرد حدود ۳۵۰ گرم (۲ و۱/۳پیمانه) بکینگ پودر ۱ق س (۸گرم) تخم مرغ ۱عدد کامل +۱عدد زرده 🔸️برای پف بیشتر می تونید از ۱/۸ ق چ نمک میوه هم استفاده کنید من ریختم 👈همه مواد هم دمای محیط باشند تخم مرغ ،شیر،پودر هل،شکروکره نرم را با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس ۳۰۰ گرم آرد به همراه بکینگ پودر را اضافه کنید تا جای ممکن با همزن دستی ودر نهایت خمیر را با نوک انگشتان دستتون جمع کنید 🔸️خمیر نیاز به ورز نداره وآرد در حدی اضافه شود که خمیر کاملا لطیف ونررمی شکل بگیره من ۳۵۰ گرم آرد استفاده کردم نیم تا یک ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید سپس بین دونایلون به ضخامت ۱سانت پهن کنید کاتر بزنید درون قالب بچینید ده تا پونزده دقیقه در محیط استراحت بدین ورومال کنید طرح بندازین کنجد بپاشید ودر فر از نیم ساعت قبل داغ ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید برای خوشرنگ شدن کمی هم گریل کنید فقط زیاد از حد داخل فر نمونه چون خشک میشه 🔸️رومال: یک عدد زرده تخم مرغ+۱ق چ شیره یا عسل+۱/۸ق چ وانیل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد واسه چهار نفر است البته بستگی به میزان مصرف داره😉 طرز تهیه..... اول مواد توی شکم کتلت را درست کنید پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید من اصلا روغن نزدم چون گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل من نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کردم وابش را گرفتم وبه گوشت اضافه کردم میتونید فلفل دلمه سبز برنید ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر سیر وزنجبیل بزنید وتفت دهید سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دوقاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره ونمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید وخوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه سوالهای احتمالی..... 1.....بوی تخم مرغ اصلا نمیده وبسیار خوشمزه است ومصرف روغنش خیلی کمتر از کوکو وکتلت است 2.....نباید توی خود کتلت تخم برنید دستورش اینه 3......بعد پخت توی کتلت کاملا پوک می شه وسیب زمینی دور گوشت بسیار ترد ونازک می شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر با بروکلی و چدار😍 یه انتخاب جذاب و خوشمزه😋👌🏻 مواد لازم برای مرغ 4 سینه مرغ 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی اختیاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا اختیاری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری ۱ قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری برای داخل شکمش 2 فنجان گل کلم بروکلی 1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده ½ فنجان پنیر پیتزا 4 اونس پنیر خامه ای 2 حبه سیر ریز شده نمک و فلفل . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کورن داگ🌭• چقدررر عالی شد🤌🏻به یکبار امتحان میارزه🤤 ~💝مواد لازم: ۲۰۰گرم آرد سفید ۲۰۰گرم آرد ذرت ۲ق غ بکینگ پودر ۲ق غ شکر ۲ق غ روغن مایع ۲عدد تخم مرغ یک لیوان شیر کمی نمک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ران مرغ جدید 😍😋 ران مرغ با پوست ۴ عدد فلفل دلمه قرمز ۱ عدد (۲۰۰ گرم) سیر ۳ حبه ماست کفیر یونانی (۱ لیوان سرخالی) نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا نان لواش ____ 1️⃣ فلفل دلمه و سیر و بریز تو غذاساز و پورش کن 2️⃣ بریز تو یه ظرف و ۱ لیوان سرخالی ماست اضافه کن و ۱ ق چ نمک و ۱/۴ ق چ فلفل قرمز و فلفل سیاه و پاپریکا بریز و خوب قاطیشون کن 3️⃣ مرغ هارو بذار توش و ۲-۳ ساعت بذار یخچال 4️⃣ ۲ لایه نون لواش بذار کف پیرکس و مرغ هارو بچین توش و بقیه سس و بریز روش 5️⃣ با دمای ۲۰۰ درجه ۶۰ الی ۷۰ دقیقه بذار بپزه ✅✅✅ اگر دیدی روش خیلی داره برشته میشه یه فویل بذار روش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت گوشت و بادمجون 😍😋 این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم بادمجون کبابی: ۱۵۰گرم پیاز: ۱عدد سیر: ۳حبه ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ جعفری خوردشده: ۴ق.غ . بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر. از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم. تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم. این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه این کتلت متفاوتو خوش عطرو خوشمزه رو برای یکبارم شده امتحان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید ۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید ۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید قطر خمیر باید این اندازه باشه با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شربتی زعفران و پسته🥮😍😋 ~🧡مواد لازم : ارد سفید قنادی ۱۷۵ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم روغن مایع ۶۰ میلی لیتر بیکینگ پودر یک ق چ وانیل ۱/۲ ق چ پودر هل یک ق چ مغز پسته ۵۰ گرم . ~💛شربت: شکر ۱۵۰ گرم آب ۱۲۰ میلی لیتر گلاب + زعفران + پودر هل . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱۵۰ گرم بیسکوییت_پتی_بور رو داخل قالب کمر بندی بچینین دو عدد تخم مرغ یک قاشق چایخوری وانیل پنجاه گرم شکر مخلوط کنین نیم لیتر شیر بریزین و مخلوط کنین ۴۵ گرم نشاسته ذرت بریزین و هم بزنین روی حرارت ببرین تا غلیظ بشه از روی حرارت بردارین و یک پیمانه خامه صبحانه اضافه کنین و هم بزنین مواد رو داخل قالب بریزین پنج قاشق غذاخوری شکر پنج قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو سوم پیمانه شیر بریزین و مخلوط کنین روی حرارت ببرین وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارین و ۱۰۰ گرم کره بریزین و مخلوط کنین مواد رو داخل قالب بریزین و کمی خلال بادام بریزین دو ساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید ۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید ۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید قطر خمیر باید این اندازه باشه با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛