مواد لازم🔻
آرد: ۲ پیمانه
پودر شیر خشک :۲ ق س
شکر: ۱ ق م
نمک: ۱ ق چ
بکینگ پودر: ۱ ق چ
کره: ۲ ق س
روغن :۳ ق س
مایه خمیر :۱ ق غ سرخالی
آب گرم: ۱ پیمانه
طرز تهیه🔻
آرد و شیر و شکر و نمک و بکینگ پودر و مایه خمیر و روغن و کره با هم مخلوط کنید و آب گرم کم کم بهش اضاف کنید و با همزن مواد هم بزنید (با سر مخصوص خمیر)
روی خمیر را بپوشانید وجای گرم بزارید تا عمل بیاد یک ونیم تا دوساعت زمان میبره
بعد از عمل اومدن ،خمیر را چونه بگیرید وباز استراحت دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
هر چونه را مطابق فیلم باز کنید برای وسط خمیر میتونید کمی کره بمالید
بعد از آماده شدن خمیر
در ظرفی ۴ پیمانه آب بریزید وبزارید تا جوش بیاد وبهش یک ونیم ق غ جوش شیرین اضاف کنید وحرارت کم کنید وچونه های آماده رو مثل فیلم بزارید تو آب هر طرف فقط ۱۵ ثانیه بیشتر نشه
برای رومال زرده وبه اندازه نوک چاقو نسکافه مخلوط کنید ورومال بزنید ونان ها را با تیغ یا چاقو تیز برش بزنید ودر فر گرم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی تر شکلاتی میوه ای😋
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف لیوان روغن
نصف لیوان شیر
4 قاشق غذاخوری ، سر پر آرد
یک بسته پودینگ شکلاتی
نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
مواد فیلینگ
2-3 عدد پرتقال و یا موز و یا توت فرنگی
مقداری خامه فرم گرفته قنادی
سفیده و زرده ی تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سفیده ها را کمی میزنیم وقتی کف کرد نیمی از پودر شکر را کم کم اضافه می کنیم و آنقدر میزنیم تا قله ای شود.
بعد زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده می زنیم تا کرمرنگ شود و بعد
روغن و شیر را اضافه می کنیم و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و پودینگ رو هم اضافه کنید مخلوط کنید و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم . مواد را درون قالب ۳۰ در ۴۰ که کاغذ روغنی انداختید بریزید و صاف کنید و بزارید داخل فر در دمای 200 درجه به مدت 8-9 دقیقه .بعد از سرد شدن قالب بزنید و یک حلقه پرتقال را روی کیک بگذارید و خامه را در قیف بریزید و روی پرتقال شکوفه بزنید و آن را با کیک هایی که از اضافات قالب مونده پودر کنید و روی خامه را با پودر کیک بپوشانید مانند فیلم و با شکلات تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_فری خوشمزهههه😗
نیم کیلوگوشت چرخکرده
۱ عدد فلفل دلمه
۳ عدد فلفل سبز
نصف دسته جعفری
2 عدد پیاز
3-4حبه سیر
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1.5قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری آویشن
1قاشق چایخوری زیره
برای سس:
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری روغن
برای موارد فوق
2 عدد گوجه
3فلفل
1 عدد پیاز
برای سس پایانی
1لیوان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
همه سبزیجات را در غذاساز میکس میکنیم و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط و ادویه ها را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه به اندازه کافی ورز میدیم. کف سینی رورب گوجه فرنگی و کمی روغن میزنیم . موادمونرو میریزیم و با گوجه فرنگی ، فلفل ، پیاز تزیین کنیم. سس گوجه فرنگی را میریزیم و آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بگذارید 45-50 دقیقه در 195 درجه بپزد. بعد از پخت ، کاغذ روغنی را برمیداریم ، 5-7 دقیقه دیگر آن را دوباره داخل فر میذاریم و گریل رو روشن میکنیم و آن را داغ سرو کنید.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_خونگی
برا اینکه پیتزاتون آبکی نباشه حتما قارچ روخوب تفت بدین تا آبش کامل کشیده بشه.
.
🍕من قارچ رو باخردکن خرد میکنم وبعد سرخ میکنم وچه باگوشت،چه بامرغ قاطی میکنم اینجوری هم حجم مواد گوشتیتون بیشترمیشه هم بعضی بچه های بدغذا که قارچ دوست ندارن هم راحت میخورن واز ویتامینهاش بهرمندمیشن😌
.
🍕توصیه میکنم حتما دوحبه سیر بزنین واصلا حذف نکنین طعمشو بینظیر میکنه😋
.
🍕برا خمیرش هم از خمیرهای آماده استفاده نکنین بدجوری بعد از فر خشک میشن😖اگه خونگی درست میکنین همون خمیرجادویی بهترینشه، ویااز نون روغنی محلتون تهیه کنین من خمیرجادویی درست میکنم کلیپ خمیر پست قبلی گذاشتم.
.
🍕برا اینکه پنیر زیاد کش بیاد روی مواد قبل از فر رفتن کمی آب اسپری کنین.
.
🍕پنیر رو قبل از اینکه روی مواد بریزین حتما نیم ساعت بیرون فریزر بزارین تا یخزدایی بشه.
.
۳۰۰گرم گوشت چرخ شده
یه پیاز خرد شده
۲حبه سیر خرد شده
فلفل دلمه ای خرد شده
نمک ،فلفل،آویش،زردچوبه
چندتا برگ ریحون(دلخواهی)
پنیرپیتزابه اندازه لازم
قارچ خرد شده .
پیاز،فلفل دلمه،سیرو با کمی روغن تفت میدیم بعد گوشت وقارچ رو اضافه میکنیم حتما شعله زیاد باشه تاکمتر آب بندازه.
آبش که کشیده شدنمک وفلفل قرمز وزردچوبه میزنیم و سرخ میکنیم.
فر رو روش میکنیم با بالاترین درجه فقط شعله ی پایین
خمیر رو باز کرده و۱۰دقیقه در میزاریم
بعد روش سس کچاپ میزنیم کمی پنیر میریزیم مواد گوشتی رو روی همه جای خمیر پهن میکنیم روی مواد گوشتی پنیر پیتزا میریزیم وچندتا قارچ ورقه ای وبرگ ریحون وفلفل دلمه میزاریم وآویش میپاشیم ومیزاریم در فر
یه ربع،بیست دقیقه ی اول حتما فقط طبقه ی پایین فر روشن باشه
بعد هردوطبقه رو روشن کنین تا پنیرتون هم آب بشه ودوست داشتین برشته هم کنین ما پنیر برشته رودوست داریم.
با مرغ ریش ریش شده هم خیلی خوشمزه میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای زرد آلو (زرد آلوی زعفرانی)
یک کیلو زردآلو
یک کیلو شکر
دو لیتر آب
سه قاشق غ آهک(میتونین از لوازم قنادی تهیه کنین)
هل مقداری
اول از همه آهک رو داخل آب ریخته مرتب هم میزنیم و میزاریم تا آهک تهنشین بشه بعد آب صاف روی آهک رو داخل ظرفی ریخته کنار میزاریم زرد آلوها رو خیلی نازک پوست میگیریم و به دوقسمت تقسیم میکنیم به مدت دوساعت داخل آب آهک ریخته آب باید تمام سطح زردآلوها رو بگیره
بعداز این مدت زردآلوها رو آبکش کرده میشوریم بعد سه بار و هر بار به مدت نیم ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا آهک از زردآلوها جدا بشه زردآلوها رو از آب صاف در میاریم و
در ظرف دیگهای شکر رو با مقداری آب مخلوط کرده و شیرهی غلیظی درست میکنیم و زردآلوها رو از اب در آورده و مستقیم داخل شیره میندازیم و میزاریم تا بجوشه وآلوها پخته بشه وقتی شیره کاملا قوام اومد میتونیم اواسط پخت چند تا دونه هل هم برای خوش عطر شدن مربا داخلش بندازیم
مربا رو از رو شعله برداشته و با همون ظرف در یخچال به مدت یک شب نگهداری میکنیم تا شیره به مغز زردآلوها بره
بعد داخل شیشه پر کرده در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_فوری
این هم دونات فوری بدون خمیر مایه ، هم همزن نداره ، هم خمیر مایه نداره ، هم خمیرش ورز دادن نمی خواد ، هم استراحت طولانی نداره ، هم موادش راحته و دم دست ، هم بدون فره 😁 به این راحتی برای کسایی که تنبلونه می خوان و از اون طرف بافتش هم عالیه و خیلی خوب پف می کنه.
من کوچیک تر درست کردم در واقع مینی دوناته 😃😄.
بسته به اندازه که درست می کنید تعداد متغیره برای من حدودا ۸ تا شد . دو تاش کجا رفت پشت صحنه ای ها خوردن 😅🤭 داغ داغ بدون هیچ تزیینی 🙃.
.
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ)
روغن مایع ۳۰ گرم (۳ ق غ)
بیکینگ پودر ۵ گرم(۱ ق م)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم . وانیل رو اضافه کردم . ماست و روغن مایع رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و کم کم اضافه کردم . آرد زیاد نریزید تا جایی که خمیر به دست نچسبه . ارد زیادی سفت می کنه و لطافتش میره . خمیر ورز دادن نمی خواد فقط در حد جمع شدن و یکدست شدن کافی هست . روی خمیررو پوشوندم و یک ربع تا نیم ساعت در محیط استراحت قرار دادم .
بعد از استراحت خمیرروبا وردنه پهن کردم و با کاتر گرد کاتر زدم و وسطش رو حفره ایجاد کردم . اگر هم قالب نداریدمی تونید از ته یک لیوان برای قالب زدن استفاده کنید . داخل طفی کمی آرد پاشیدم و قرار دادم .
داخل ظرفی روغن ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم. روغن که کاملا گرم شد داخل روغن انداختم و گذاشتم سرخ بشه و بعد از پخت و سرخ شدن گذاشتم روغن اضافی بره .
بعد هر طور بخواید می تونید سرو کنیدساده ، شکلاتی ، می تونید کمی پودر قند روش بپاشید . من از گاناش شکلاتی استفاده کردم . ۵۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی) داخل ظرفی ریختم روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم وقتی گرم شد ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو داخلش ریختم و تا زمانی که یکدست بشه روی حرارت موند و بعد برداشتم وقتی از دما افتاد یک طرف دونات رو داخلش غلتوندم و در آوردم و یک کم پودر نارگیل رنگی روش ریختم
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا آلفردو 😍😋
فیله مرغ ۳عدد
سیر دو حبه
خامه ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان دو قاشق غذا خوری
قارچ ۶ عدد
کره ۲۵ گرم
شیر یک لیوان
پاستا پنه ۲۰۰گرم
ریحان تازه دو قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیر رو با کره و کمی روغن تفت می دیم ،مرغ رو بهش اضافه می کنیم ،نمک و فلفل هم میریزیم بعد از اینکه مرغ کمی تفت خورد وآب مرغ کشیده شد قارچ رو همراه مرغ سرخ میکنیم،خامه رو به موادمون اضافه میکنیم و یک لیوان هم شیر میریزیم و پنیر پارمسان رو هم به ترکیبمون اضافه میکنیم، اجازه میدیم موادمون به جوش بیاد و کمی غلیظ شود،پاستای آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم و ریحان تازه خورد شده رو هم به پاستاماضافه میکنیم،بعد از پنج دقیقه پاستای ما آماده است
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا_با_سس_جنوبی 🍲 😋
مواد لازم:
قارچ : 1 بسته کوچک
خامه : 100 گرم
دال عدس خیس شده :400 گرم
سس فلفل تند : 1 ق غ
پیاز : 1 عدد
گشنیز: 20 شاخه
سس بشامل :نیم لیتر
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
لازانیای پیش پخت :1 بسته
#طر_تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز .
حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند.
حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند.
شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم .
در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭
#دسر_محلبی ژله ای🍧
توضیح: محلبی دسری است ترکیه ای شبیه فرنی خودمان. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. این هم یک محلبی ساده و خوشمزه. می توان گفت که این نوع محلبی کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی نموده و بخصوص برای سفره افطار تدارک دیده بشه
مواد لازم برای تهیه محلبی:
1 کیلو شیر
1 لیوان پودر شکر
3 ق.غ آرد
3 ق.غ نشاسته ذرت
به مقدار لازم وانیل
1 ق.م مارگارین
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده میپذیم. بعد از پخت اجاق را خاموش کرده و مواد پخته شده را با همزن به مدت 3-5 دقیقه هم بزنید. بعد از هم زدن مواد را داخل ظرف یا قالب مورد نظر بریزید. برای روی دسر، ژله توت فرنگی درست کرده اضافه کنید و با توت فرنگی تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی کرم دار😍
مواد لازم (برای ۱۶-۱۵ عدد پیراشکی):
آرد سفید ۵۰۰ گرم
مخمر فوری ۱۵ گرم(۱/۵ ق غ)
شکر ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۲۵۰ سی سی
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
بهبود دهنده ۱/۴ ق چ
نمک یک پنس
.
مواد لازم برای کرم شکلاتی:
شیر ۱/۵ پ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ
شکلات سکه ای ۶۰-۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق
.
نکات مهم:
☑️استراحت اول خمیر ۴۵ دقیقه و استراحت دوم ۳۰ دقیقه است
☑️استفاده از بهبود دهنده اس پونصد باعث افزایش حجم و ماندگاری و بهبود طعم پیراشکی میشه
☑️پیراشکی هارو با شعله متوسط بذارید روی حرارت و اجازه بدید تا کاملا مغزپخت بشه
☑️میتونید برای وسط پیراشکی از نوتلا یا شکلات صبحانه هم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شيرمال
يك قاشق غذاخورى مايه خمير،يك قاشق شكر و كمتر از نصف ليوان آب گرم (حدود ٥٠درجه)رو تركيب ميكنيم و درش رو ميزاريم، بعد از يك ربع كاملا عمل مياد.
يدونه تخم مرغ درشت و چهار تا پنج قاشق سَر پُر شكر و يك ليوان شيرِ ولرم رو هم ميزنيم
حدود سه ليوان آرد و نصف قاشق چايخورى بهبود دهنده رو تركيب ميكنيم و به مايه ى تخم مرغى اضافه ميكنيم
مايه خمير عمل اومده رو هم اضافه ميكنيم و مواد رو مخلوط ميكنيم
پنجاه گرم كره ى نرم رو اضافه ميكنيم و با دست خمير رو كاملا ورز ميديم
اصلا نيازى به اضافه كردن آرد نداره فقط اگه خمير خيلى چسبنده بود دستامونُ ميزنيم داخل آرد و مجدد خمير رو ورز ميديم
روى ظرف خمير سلفن ميكشيم و يه پتوى كوچيك روش ميزاريم كه كاملا گرم بشه و به مدت چهل و پنج دقيقه استراحتش ميديم
بعد از اين تايم حجم خمير بيش از دوبرابر ميشه كه بايد مجدد ورز بخوره و پُفش رو بگيريم
من از اين مقدار خمير سه تا چونه درست كردم و باوردنه به شكل دايره باز كردم و داخل سينى تفلنِ چرب شده گذاشتم و روش يه حوله گذاشتم و تايم دادم ده دقيقه ديگه استراحت كنه
براى رومال يدونه زرده و نصف استكان شير و يك قاشق زعفران آبزده رو تركيب ميكنيم و بعد از استراحت دوم نون ها رو رومال ميكنيم و به دلخواه كنجد ميريزيم و ميفرستيم تو فر ٢٠٠ درجه به مدت يك ربع تا نهايتا بيست دقيقه
ما به شكل سنتى براى نون شيرمال از روغن دنبه و پيه آب شده ى گوسفندى و براى رومالش هم از تركيب گلرنگ ساييده شده با شير استفاده ميكنيم كه وااااااقعا محشر ميشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_#فالوده
_شكر........۳ ليوان
_اب............٤ليوان
_#گلاب ..........یک سوم لیوان
_رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه)
_اب و شكرو گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت ۵ تا ۶ ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه )
_حالا اب رو بزاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط/ بد بذارید ۱۰ تا ۱۲ دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد
تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید
_حالا شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ،
نکته: شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور روکم نکنید چون باعث میشه شربت مثل یخ سفت بشه
سعی کنید #فالوده رو اندازه ی مصرفتون تهیه کنید چون تازه ش خوشمزه تره، ولی اگر اضافه موند میتونید فریزش کنید ولی نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بذارید تا یخش باز بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک موزاییکی.
مواد لازم:
2 بسته بیسکویت خرد شده
200 گرم خامه صبحانه
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نصف لیوان شیر
نصف لیوان فندق
220 گرم شکلات تیره(میزان تلخ یا شیرین بودنش بستگی به خودتون داره،میتونید ترکیبی از شکلات تلخ و شیری بریزید که خوشمزه تر میشه)
پسته حداکثر نصف لیوان (اختیاری)
1 قاشق چایخوری رنده پوست نارنج (اختیاری)❤
طرز تهیه:
شیر، خامه و شکلات را در یک ماهیتابه کوچک بریزید، روی شعله ملایم اجاق گاز،پودر کاکائو و کره را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. بعد از اینکه کمی خنک شد،بیسکوییتها و فندق و پسته را با آن مخلوط کرده و درون یک قالب مستطیلی(از قبل باید توی قااب سلفون بزارید که نچسبه به قالب) بگذارید یا اینکه روی سلفون بهش حالت بدید(مثل رولت سلفون بپیچید)
بعد بزارید درون یخچال یه شب تا صبح بمونه یا به مدت ۲ ساعت در فریزر
بعد به دلخواه برش زده و تزئین کنید..
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلافل
دو پيمانه نخود خام يك عدد پياز درشت4 حبه سير2 عدد گوجه فرنگی(به دلخواه)نمك فلفل زردچوبه کمی گشنیز تازه ادویهفلافل بهمقدار لازم(ادویه فروشیها دارن)نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده سپس با پياز و سير گوجه فرنگی چرخ ميكنيم (من پیاز و جداگانه چرخ کردم و آبشو گرفتم) نمک وفلفل(زیاد) زردچوبه وادویه فلافل را اضافه كرده گشنیز هم میریزیم،هم ميزنيم تا يكدست شودو در آخر با فلافل زن فلافلارو آماده میکنیم و در روغن شناور سرخ میکنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛