#فینگرفود
#پیتزا_قیفی
نونش واقعا نرم وخوش طعمه فقط پیچیدن خمیر دورقیفها باید خیلی باحوصله باشه ونوارخمیریتون درهمه قسمتها یک اندازه ،تابعدازپخت شکل نون قیفها یکدست ویکنواخت باشند،موقع پیچیدن هم بهتره یه کم فاصله بین رولها باشه ،چون نونها داخل فرپف می کنن واگرخیلی روی هم قرارگرفته باشند شکل نامنظمی پیدا می کنند اول یکی رول کنید بزارین داخل فر. اگرخوب بود بقیه را هم به همون اندازه بزنید اگرم شکلشون بهم ریخته بود دیگه نسبت به قبلی نازکتریاضخیمترش کنیدولی روش بهتروراحتترش اینه که باوردنه خمیرراناازک پهن کنید حدودنیم سانت، نواری برش بزنید ونوارها رادورقیف رول کنید،قیفها راهم ازلوازم قنادی بگیرین،هم سایزبزرگ داره هم کوچیک،یابافویلهای ضخیم خودتون درست کنید،خمیرها راتاانتهای قیف هم رول نکنید دوسانت انتهایی خالی باشه،
قیفهای اماده شده نبایددرمجاورت هوابمونن،پس حتما تاقبل ازرفتن داخل فر_اگرطول میکشه_روشون رابانایلون بپوشونین چون اگرخمیرها هوابخورندوخشک شوندداخل فرترک میخورند
ِ
موادپیتزارااماده کنید به دلخواه هرموادی دوست داشتید بریزید،من از مخلوط یک عددپیازنگینی تفت داده شده +گوشت مرغ+فلفل دلمه ای نگینی خردشده +کمی کوکتل نگینی+قارچ خردشده،نمک،فلفل ،اویشن وزردچوبه استفاده کردم که درنهایت داخل موادش هم پنیرپیتزاریختم وپنیرکه اب شد وموادهنوزداغ بود داخل نانها رابابرس کمی رب زدم وازموادپرکردم،درنهایت برروی مواد دوباره کمی پنیرپیتزاریختم وگوجه گیلاسی گذاشتم وهمه نانهارابصورت ایستاده وفشرده به هم ،داخل ظرفی چیدم وفقط اینباردرحد اب شدن پنیرگریل کردم،
این نونها رامی تونین باهرموادی پرکنید مثل الویه و......
ووقتی ازفرخارج کردین وهنوزکمی دمادارنداونها راداخل نایلون بچینید تابابخار،نرم بمونن بعد داخل یک نایلون دیگه خوب بپیچونین ونگهداری کنید کاملا نرم میمونن،
*قیفها را موقع گذاشتن داخل فر هم میشه بصورت ایستاده در فرگذاشت وهم اینکه برروی سینی ای که کاغذروغنی پهن شده چیدوفقط رویه اون رارومال کرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن میوه
دستور کار :👇
خشک کردن میوه تو هوای شرجی چون کمی دیر خشک میشه شاید سیاه بشه ویا تا خشک بشه روش کپک بزنه بهتره با پنکه خشک بشه من این میوه ها رو جلو آفتاب خشک کردم
عزیزان هر میوه ای که دوست دارید میتونید خشک کنید هرکدوم طعم ومزه خوشمزه خودشو داره منکه عاشق موز خشک شدم
میوه ها رو پوست نگیرید با پوست خشک کنید سعی کنید قاچ ها نه زیاد کلفت نه زیاد نازک باشه پوست میوه ها رو به سینی باشه وگرنه میوه میچسپه به سینی
من امسال هلو آلو شلیل وزردالو وموز خشک کردم البته هنوز فصل سیب نرسیده سیب رو هم به همین روش خشک میکنیم هیچی نمیخواد فقط قاچ کن و بزارش جلو آفتاب چند روزه خشک میشه وقتی خشک شدن تو یک کیسه نخی میریزیم وجای خنک با میخ آویزون میکنم فریزیر نمیزارم
برای اینکه موز سیاه نشه موز رو حتما تو آبکش بزارید تا دو طرف بهش هوا بخوره وقتی که موز رو برش دادی وتو آبکش دونه دونه گذاشتی با نوک برس آغشته به آب لیمو روش بمالید خیلی کم فقط با نوک برس زیاد آب لیمو نزنید بوی آب لیمو نمیگییره نگران نیاشید فقط قسمتی که رو به بالا هست قسمت زیر نمیخواد
به یه نکته ای خوب توجه کنید روی موز کمی که خشک شد بعد از مدت چند ساعت باید حتما برگردونید وگرنه میچسپه به آبکش و جدا نمیشه
عزیزان آلو هم بعد از چند ساعت حتما برگردونید ظرف دیگه ش وگرنه به سینی میچسپه من یک سری رو رو گونی یا پارچه تمیز خشک کردم رو ابکش هم خشک کنید عالیه چون دو طرفش هوا بهش میخوره
وسیله ای که هسته الو لوازم قنادیا دارند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
آرد ۳لیوان
شکر ۱لیوان سرپر
تخم مرغ ۴عدد
کره ۱۶۰گرم
ماست سفت نصف لیوان
پوره ی هلو ۱چهارم لیوان
هلوی قاچ شده به میزان لازم
بیکینگ پودر ۲ق چ
وانیل کمی
طرز تهیه🔻
👈همه ی موادرو ۱ساعت قبل بیرون یخچال بزارین تا به دمای محیط برسن
👈شکر وکره رو با دور تند همزن بزنین تا پف کنه وپوک بشه
👈تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه وهربار ۳۰ثانیه هم میزنیم
👈با تخم مرغ آخری وانیل رو هم میریزیم
👈پوره ی هلو وماست رو به ترتیب اضافه وچند دور میزنیم
👈بیکینگ پودر وآرد رو ۳بار الک کرده ودر دومرحله به مایع اضافه وبا لیسک مخلوط میکنیم
👈درقالب ریخته سطح مایع کیک رو صاف میکنیم
👈برشهای هلو رو به آرد زده وروی خمیر میزاریم وکمی فشار میدیم
👈مایع کیک رو در فر از قبل گرم با درجه حرارت ۱۷۰به مدت ۴۵دقیقه میپزیم
👈بعد از پخت وخنک شدن از قالب در آورده وبه دلخواه تزیین کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_دورنگ
#های_بای
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑
کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم)
پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم)
آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم)
نمک ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ق غ سر پر
✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید،
✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود،
در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه،
پس دقت کنید
خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید،
سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁)
مطابق کلیپ شکل دهید،
بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ،
فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید،
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن،
زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند
پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید،
در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام مهربونا😍😍
امروز با آموزش کیک حلوا اومدم حتما امتحانش کنید 😋
نکات رو میگم حتما رعایت کنید 👇
✅ برای روی کیک من از حلوا سه آرد استفاده کردم ، پستش اینجاست #حلوا_سه_آرد
بزن رو هشتگ تا پست بهت نشون داده بشه
✅ حلوا سه آرد خیلی لطیفه . اگه حرفه ای نیستی و فکر میکنی نتونی برش ها رو تمیز بزنی میتونی از تر حلوا نخودچی استفاده کنی کلا از هر حلوایی میتونی استفاده کنی
✅ از هر پایه کیکی میتونی استفاده کنی . این کیک هل و گلاب خیلی خوشمزه و خوش بافته که میتونید برای کیک عصرونه هم استفاده کنید.
✅ مقدار حلوا رویه رو ضخیم نگیرید هم سروش راحتره هم برشش تمیزتر میشه
#کیک_هل_و_گلاب
آرد ۲۵۰ گرم ( تقریبا دو پیمانه )
شکر ۲۲۰ گرم ( یک پیمانه )
روغن مایع ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه )
آب و گلاب باهم ۲۰۰ گرم ( یک پیمانه )
پودر هل یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه تو ویدئو کاملا مشخصه
سایز قالب ۲۰ در ۳۰
مدت زمان تقریبی پخت ۳۰ دقیقه
فر برقی ۱۶۰ درجه
فر گازی ۱۸۰ درجه
حتما بعد از اینکه حلوا رو روی کیک کشیدید داخل یخچال استراحت بدید که راحت برش بخوره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_هویج_و_کشمش
آشپزی خاص
موادلازم 👇👇
۱_تخم مرغ ٢ عددبا احتساب پوست ۱۲۰گرم
۲_روغن مايع ۸۰گرم
۳_آرد قنادی ۱۶۰ گرم
۴_بيکینگ پودر یک ق چایخوری
۵_کشمش ۷۰ گرم (حتما ١٠ دقیقه در آب ولرم خیس کنید وبعد بشورید وروی دستمال آشپزخانه
بریزید تا آبش کاملا گرفته شود وبعد وزن کنید )
۶_نمک ۱/۸ق چایخوری
۷_دارچین ۱/۴ ق چایخوری
۸_زنجبيل ١/۴ق چایخوری
۹_جوش شيرين ١/۴قاشق چایخوری (مقدارش خيييلی کم است پیشنهادمیکنم حذف نکنید اگر حذف کردید دوبرابر جوش شيرين ، بیکینگ پودر اضافه کنید یعنی
دوتا ۱/۴ ق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید )
١٠_شکر ۱۰۰گرم
۱۱_هویج ۲۵۰ گرم (رنده خیییلی ریز شده )
دمای فر 👇👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید
طبقه وسط به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فریتاتا_مرغ
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم
حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم
میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره
من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇
فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه
ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن.
پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه.
من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه...
بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه...
هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید فریتاتا رو آماده کنید.
در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید.
بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست...
فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید.
برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید.
میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست
تزئین نهایی با پوره سیب زمینی انجام شده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنجیک
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه .
برای ۶ عدد
شیر ولرم ۱۱۰ میلی (تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م)
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م)
نمک نصف ق چ
شکر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان)
برای کرم
شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ)
آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد .
توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم .
آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست .
خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیده بشه .
داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم .
داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم .
بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه .
برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه .
مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم .
روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جامبو شلز
مواد شلز ها کاملا سلیقه ای هست و البته من همیشه به این مواد قارچ تفت داده ام اضافه میکنم که ایندفعه نریختم و باز هم خوب شد،نکته ی دیگه ام که باید بگم اینه که تو این روش (البته میدونید با شلز چیزای مختلفی میشه درست کرد )چون نمیخوایم شلزارو تو فر یا مایکروویو بذاریم تا یکم دم بکشه باید یکم بیشتر شلزارو بپزیم تا کاملا مغز پخت بشن و این باعث میشه تعداری از شلزا پاره بشن من که گاهی پاره هارو روش مواد گوشتی و پنیر پیتزا میریزم میذارم تو فر که حیف نشن خیلی ام خوشمزه میشه، و با بقیه ش شلز درست میکنم.خلاصه یه چند تاییش ممکنه پاره بشه اگه اینجوری شد نگران نباشید البته مارک خارجیش خیلی از زَر بهتره ولی خب قیمتشم ۴،۳برابره راستی به جای رنگ خوراکی میتونید آب لبو هم بریزید و یا هر رنگ دیگه ای که دوست دارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_سبزیجات_مرغ
موادلازم برای خمیر:
تخم مرغ 4 عدد
ارد 1/2لیوان
شیر سرد1/3لیوان
نمک وفلفل سیاه کمی
روغن مایع 2ق غ
جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره
اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید،
زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید
قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_در_بهشت_پرتقالی
خدایی دیگه از این خوشمزه تر و اسون تر و ارزون تر داریم؟؟
درست کنید و با خوردنش تک تک سلول هاتون رو خنک کنید.
۳ لیوان آب پرتقال
گلاب:۱ قاشق
شکر:۲ قاشق
بسته ب میزان ذائقه ی خودتون میتونید شکر رو حذف و یا بیشتر کنید
وجود گلاب باعث میشه یخ در بهشت برفکی بشه و مثل آب یخ نزنه
همه رو مخلوط کن بزار ۵۰ دقیقه فریزر بعد با چنگال مخلوط کن و این کار رو ۴،۵ با. تکرار کن.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#پیتزا_بانان_لواش👩🏻🍳😍😍
نان لواش
مرغ پخته
فلفل دلمهای تفت داده شده
گوجهفرنگی پنیر پیتزا ورقهای
پنیر پیتزا رنده شده
زیتون
سس گوجه فرنگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مربای زرد آلو
سعی کنید از زردآلو سفت ورسیده استفاده کنید زردآلو که خال سیاه روشه مرباش خوش رنگ نمیشه
زردآلو شیرین وکمی به ترشی بزنه واسه مربا عااالیه زردآلو بزرگ که زردآلو کشاورزی بهش میکن واسه مربا مناسب نیستن طعم ومزه خاصی ندارن بزرگ وکرمی رنگن بعضی از قسمت زردآلو قرمزه اینا مرباش خوشمزه نمیشه.
زردآلوی مربا سفت ورنگش به نارنجی میزنه.
دستور مربا
زردآلوی بدون هسته وخرد شده یک کیلو
شکر ۶۰۰ گرم
جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری اگه ندارید دو قاشق اب لیمو تازه بزنید
زردآلو رو بشوریید هسته شو دربیارید وخرد کنید
بهتره تو ماهی تابه درست کنید تا رو هم انباشه نشه
زردآلو وشکر رو بریزید تو ماهی تابه گاز رو با شعله متوسط روشن کنید به آرومی بزنید تا شکر زردآلو با هم مخلوط بشن
احتیاجی به اب نداره زردآلو خودش آب میندازه
هر چند دقیقه یکبار به آرومی بزنید تا شکر حل بشه واسه این میگم به آرومی تا زردآلو له نشه
با فرچه خیس اطراف ماهی تابه رو تمیز کنید تا مربا بعدا شکرک نزنه
مربا که داره قوام میاد کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف بشه
حدود نیم ساعت زمان میبره تا مربا قوام بیاد
نزارید مربا بیش از حد قوام بیاد که بعدا شکرک بزنه رقیق هم باشه مربا کپک میزنه اگر حس کردید غلیظ شده جوهر لیمو ویا اب لیمو بزنید فوری کمی تو نعلبکی بریزید وبزارید یخچال ویا فریزیر تا زود سرد بشه اگر انگشت کشیدی وسط شربت وفوری جاش پر نشد قوام اومده .اگه دیدید خطوط زود پر میشه رقیقه چند دقیقه دیگه گاز رو روشن کنید تا قوام بیاد. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه اگر واسه ماندگاری طولانی میخواید فریزیر بزارید. هر هفته به اندازه مصرف در بیارید و یخچال بزارید.
اختیاریه زردآلو رو خرد کنید یا دوتکه
فقط هسته شو دربیارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛