eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نخود نیم کیلو پیاز یک عدد کوچک سیر دو حبه بیکینگ پودر یک چهارم ق چ ادویه کاری فلفل نمک نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید. بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه. بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید. با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام. (با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کوبیده مرغ اصلا وانمیره و از سیخ نمیریزه😍نرم و آبدار موادلازم 🌱ترکیب سینه و ران مرغ(وزن بدون استخوان). ۴۰۰گرم 🌱دنبه گوسفندی. ۱۰۰گرم 🌱پیاز رنده و آب گرفته. ۶۰ گرم 🌱جعفری خرد شده. ۲ ق غ 🌱فلفل دلمه سبز و قرمز. ۱/۴ عدد از هر کدوم 🌱زعفران دم شده غلیظ. یک ق غ 🌱نمک. ۲ ق چ 🌱فلفل سیاه. ۱ ق چ 🌱پودر پیاز و پاپریکا. از هر کدوم نصف ق غ 🌸اگه خواستید به سیخ بکشید حتما سیخ تمیز عاری از چربی باشه و خیس نباشه 🌸برای کباب مواد باید خنک باشن تا از سیخ جدا نشن 🌸اگه زیاد روی حرارت باشه کباب خشک میشه 🌸رومال کره و زعفران ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی با سس تارتار😍😋 مواد لازم: ۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم ۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم ۳-دلستر ساده ۱ لیوان ۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ ۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ ۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم سس: ۱-سس مایونز ۱ پ ۲-خیار شور ۲ عدد ۳-ترخون خشک ۱ ق.چ ۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ ۵-نمک و فلفل به میزان لازم نکات: ۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت. ۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه. ۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت ميگو 😍😋 مواد لازم ميگو🦐۵۰۰گرم گشنيز 🍀يك ليوان پياز 🧅يك عدد سير🧄 چهار حبه پنير پيتزا 🧀يه ليوان فلفل سبز و قرمز 🌶 سه عدد نمك 🧂به ميزان لازم فلفل قرمز🌶 به ميزان لازم كه بستگي به خودتون داره آرد سوخاري🍘 دو قاشق غذا خوري زرد چوبه به ميزان لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در بیاورید.همراه با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان اگردک یا اگرده 4 پیمانه آرد 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری مخمر 1 قاشق غذاخوری شکر 1.5 فنجان آب نصف لیوان شیر (زردچوبه ،زعفرون، دلخواه) این مواد و باهم مخلوط کرده تا خمیری شکل بشه (یابا دست یا با دستگاه) اگه بادست درست میکنین با کف دست ✋ خوب ورز بدین یا میتونین به خمیر ضربه بزنین تاخمیر نرمی بدست بیاد خمیر جمع کنین وداخل ظرفی بزارین و روشو بپوشونین و بزارین تا حجم خمیر 2برابربشه بعد حدود 45دقیقه حجم خمیر 2برابر میشه با دستتون پف خمیر بگیرین از خمیر چونه های کوچیک دربیارین و روی چونه ها رو نایلون بکشین حالا چونه ها رو دونه دونه باز کنین وقتی روغن داغ شد نون هایی که نازک باز کردین دونه دونه توی روغن بندازین و اجازه بدین یک طرف نون سرخ بشه و بعد برگردونین تا طرف دیگم سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه نشاسته...۱پیمانه اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه گلاب...۱/۲ پیمانه گلوکز...۴قاشق غذاخوری وانیل...نوک چاقو روغن...۱/۴ پیمانه پودر نارگیل،گردو ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو بادمجان 😍😋 بادمجان ۵ عدد گوجه ۷_۸ عدد فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م) آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان ____ 1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن 2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار 3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه 4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه ب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
– شلف‌ دیواری از کجا بخرم ؟ 🤷🏼‍♀𖧧 منبعِ شلف‌های 𝗇𝗂𝖼𝖾 که هیچ‌جا پیدا نمیکنی🤭✨༘ https://eitaa.com/joinchat/3556245893C880df89768 ۫𓍯 از وقتی اومدم تو کانالش ، خواهرشوهرم میگه : شلف‌هاتو از کدوم مغازه میخری عزیزززم؟🤌🏻 ݊ 𓄹𓈒 @yasgallery_shop ʾʾ مخصوصِ زیباپسندان ایتا +💕ະ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
که بی نظیره زمان هم نمیبره فوری🍕 کوکو مرغ فوری✅ مواد لازم برای چهار نفر سینه مرغ دو عدد جعفری خرد شده دو ق غ فلفل دلمه ای یک عدد ذرت پخته دو ق غ تخم مرغ دو عدد آرد دو ق غ سر پر نمک دو ق چ فلفل سیاه پودر سیر .آویشن. پودر پیاز و فلفل پول بیبر به میزان لازم مواد کوکو رو خرد کنید تخم مرغ رو با ادویه ها خوب بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و به مولد کوکو اضافه میکنیم روغن رو میزاریم خوب داغ بشه و مواد کوکو رو قاشق قاشق داخلش می ریزیم نوش جان♥ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ...... ارد سفید یا گندم یاسنگک هر کدوم باشه اشکالی نداره کلا هر نوع اردی من سه لیوان استفاده کردم هر لیوان دوتا نان بشما می دهد نمک... یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر.... یک قاشق مرباخوری روغن مایع... سه قاشق غذاخوری آب ولرم .... به میزان لازم ماست هرنوعی باشه..... هم دمای محیط نصف لیوان طرز تهیه......ارد ونمک وبیکینگ پودر را یکبار الک کنید ویه دور مخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنید اگر همزن برقی دارین بهتره تمام مراحل با همزن انجام بشه بعد ماست را اضافه ومخلوط ودراخر اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ویکدست خمیر در این مرحله سفت است ولی با ورز دادن حدود پنج دقیقه وحتی بیشتر گلوتن ارد ازاد وخمیر لطیف ونرم می شه وچسبندگی خیلی کمی داره خمیر را بیست دقیقه استراحت بدین حجم خمیر مثل زمانیکه خمیر مایه زده باشیم دوبرابر نمی شه فقط خمیر کمی سبک می شه با بیکینگ پودر بعد به شش چونه تقسیم کرده وبا وردنه باز کنید به اندازه یه بشقاب میوه خوری نباید نازک بشه چون بعد مرطوب شدن خمیر بازتر می شه و موقع برداشتن اذیت می شین بعد باز کردن روی سطح خمیر را با دست کاملا مرطوب کنید حتی لبه ها را حتما حتما تابه نو استفاده نکنید تابه قدیمی وکار کرده باشه اگر تابه نو باشه خمیر نمی چسبه ومی افته امتحان کردم که میگم تابه تفلون قدیمی خوبه تابه با حرارت بالا کاملا داغ داغ باشه اگر نباشه بازم نون می افته خمیر را از طرف مرطوب توی تابه انداخته اگر چروک افتاد اصلا صاف نکنید نان می افته وبا حرارت بالا صبر کنید چند تا حباب بزنه سطح نان بعد تابه را برعکس کنید ومرتب بچرخونید تا سطح نان پخته بشه ثابت بگیرید می سوزه بعد با کفگیر نان را از تابه جدا کنید اگر دیدین برشته است که بردارید اگر نه بذارید کمی بیشتر طلایی بشه سریع لای دستمال یا حوله بذارید نون کاملا نرم می مونه خوشمزه ترین نونی است که تا الان امتحان کردین فقط نکاتی را که گفتم حتما انجام بدین با چند بار درست کردن قلق کار دستتون میاد ویه نانوای تمام عیار می شین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 آرد سفید ۱۵۰ گرم ( یک لیوان) پودر قند ۱۳۰ گرم (یک کم کمتر از یک لیوان) کره ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق غ پودر هل ۱ ق چ زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق غ گلاب به میزان لازم طرز تهیه🔻 در این نوع حلوا از آرد سبوس دار استفاده نکنین ، چون قرار سه رنگ بشه باید رنگ حلوا مخصوصا قسمت سفیدش تیره نشه . آرد رو الک کردم و روی گاز روی حرارت کم تفت دادم تا بوی خامی آرد گرفته بشه ، حدودا ۱۵ تا ۲۰ نمی خوایم رنگش تعییر کنه . بعد کره رو کم کم به آرد اضافه کردم و هم زدم تا کره به خورد آرد بره و نرم بشه ، وقتی کره کاملا با آرد مخلوط شد ، حرارت رو خاموش می کردم پودر قند رو الک کردم . بعد به مخلوط آرد و کره اضافه کردم و خوب مخلوط کردم ، میتونین از دست کمک بگیرین ولی زیاد ورز ندین که به روغن نیفته . حالا مواد رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کردم . به یکیش پودر هل اضافه کردم ، به یکی دیگه زعفران و به سومی پودر کاکائو که الک کرده بودم اضافه کردم . و همشون رو با دست مخلوط کردم . قسمت سفید رو بین دوتا نایلون گذاشتم و با وردنه به قطر ۲ میلی باز کردم . قسمت کاکائو و زعفرانی رو هر کدوم به قطر ۱ سانت باز کردم . هر کدوم از این حلواهای کاکائویی و زعفرانی رو یک سانت یک سانت برش دادم . روی حلوای سفید از این حلواهای کاکائویی و زعفرانی یکی در میون چیدم . برای چسبندگی بینشون از کمی گلاب استفاده کردم ، کمی گلاب باعث چسبندگی میشه .لایه بعدی معکوسش چیدم.سه لا چیده میشه تا به شکل شطرنجی در بیاد . بعد به کمک نایلون شروع کردم به رول و پیچیدن ، نگران نشید که داره میشکنه راه حلی دارم درست میشه ، وقتی با نایلون پیچیدید، روش سشوار بگیرید ، هر جایی که شکسته . بعد با دستتون روی نایلون بکشید آهسته گرمای سشوار نرمش میکنه و صاف . اگر شله کمی یخچال بزارید و اگر نه همون موقع با چاقوی تیز برش بدید . یخچال زیاد نزارید والا سفت میشه و برش سخت تره . از چاقوی تیز استفاده کنید . نکات⚠️ تعداد برش بستگی به اندازه برش شما داره ، حدودا ۱۴ ، ۱۵ عدد برش میشه . کره باعث نرم و خوشمزه شدن میشه .اگر حای کره می خواید جایگزین کنید روعن جامد (منظور نیمه جامدها) بد نیست. با کره بهتر است . روغن مایع هم اون انسجام لازم رو نمی گیره و بافت حلوا شل تر میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خوشمزه آسیایی ❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈ مواد لازم: گوشت گاو 🥩 300 گرم فلفل دلمه ای🫑 200 گرم گوجه فرنگی🍅100 گرم پیازچه🌱 گشنیز🍀 پودر سیر خشک🧄 پاپریکا روغن نباتی 4-5 قاشق غذاخوری سس سویا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کنجد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک زعفران و گردو 𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴 مواد لازم: نحوه درست کردن مایه کیک: اول ۲۰۰ گرم کره 🧈(که تو دمای اتاق کامل نرم شده) رو به همراه ۲۰۰ گرم شکر🍚، به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید. حالا ۳ عدد تخم مرغ🍚 رو به فاصله زمانی یک دقیقه بزنید و مخلوط کنید. دو قاشق زعفرون 💛دم شده بزنید و مخلوط کنید. وقتی یکدست شد، موارد زیر رو بزنید: ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر🥄 ۲۰۰ گرم آرد 🥡 ۱۰ عدد گردو خُرد شده آروم و در یک جهت مخلوط کنید، برای اینکه یکدست بشه، ۶ قاشق غذاخوری شیر🥛 رو اضافه کنید، مخلوط کنید و توی قالب بریزید. قالبی که به خوبی با کره چرب شده و بعد حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه تو فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارید. نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی تنوری مواد لازم: سیب زمینی 🥔 سیر🧄 جعفری🍀 نمک🧂 روغن زیتون 🫒 قارچ🍄 برای سس بشامل کره🧈 آرد🥡 شیر🥛 نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی می باشد مواد لازم: شکر ۲/۳ لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع یک لیوان پودر کاکائو نصف لیوان آرد یک لیوان تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر دو ق چ وانیل ۱/۴ ق چ کافی میکس فوری ۱ بسته یا نسکافه فوری ۱ ق غ نمک ۱ پنس طرز تهیه: داخل ظرفی ،شکر،پودر کاکائو،نسکافه فوری و شیر بریزید و مخلوط کنید. سپس روغن مایع را اضافه و باهم مخلوط کنید. حالا شش قاشق از مواد بردارید و بزارید کنار. به مابقی مواد، تخم مرغ و وانیل اضافه و با همزن دستی بزنید . بعد آرد ، بکینگ پودر و نمک را طی چند مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید .و بریزید داخل قابلمه‌ای که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید .قطر قابلمه،بیست سانته.شعله پخش کن را به مدت یک ربع روی اجاق گاز بزارید تا گرم بشه.در قابلمه‌ ،دم کنی بزارید. با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزید .وقتی خنک شد از قابلمه‌ خارج کنید و کاغذ پشتش را جدا کنید و برگردانید .چند تا خلال دندان روش بزنید تا حفره ایجاد شود و اون سسی که اول کار کنار گذاشتیم را میریزیم روش و پهن می‌کنیم . اجازه میدیم به خورد کیک بره و به دلخواه تزئین کنید .من مقداری بادام خرد شده ،روش ریختم. اگر تمایل دارید که این کیک را داخل فر بپزید.با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: برای خمیر آرد سفید یا آرد نان ۲ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم ۲/۳ لیوان روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری +آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری برای چرب کردن قالب طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. یعنی شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو باهم مخلوط کنید. درشو بزارید و ده دقیقه منتظر بمانید.اگر کف کرد و اومد بالا ،یعنی سالمه.در این صورت بقیه مواد باقیمانده رو بهش اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه. ظرفی رو چرب کنید ،خمیر رو داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. مواد لازم برای روی خمیر: سوسیس سرخ شده ۳ عدد فلفل دلمه ریز خرد شده ۱ عدد گوجه ریز خرد شده ۲ عدد ذرت پخته ۱ فنجان پنیر پیتزا به میزان لازم سس گوجه مقداری پودر آویشن مقداری طرز تهیه: خمیر پیتزا را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. سینی فر را با ۲ ق آرد و ۴ ق روغن چرب کنید. روی خمیر، سس گوجه بزنید.از سوسیس سرخ شده روش بزارید.گوجه ریز خرد شده بریزید.با پنیر پیتزا روش را بپوشانید. روی پنیر،فلفل دلمه ریز خرد شده و ذرت پخته بریزید. در آخر روی مواد ،پودر آویشن بپاشید.مواد روی پیتزا کاملا سلیقه ایه. میتونید از گوشت یا مرغ یا هر نوع سبزیجاتی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .در آخر گریل(المنت بالایی )را بزنید تا روش طلائی بشه. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه این خوشمزه جان 👩‍🍳👩‍🍳 آرد سفید ....نصف لیوان آرد برنج...دو ق غذا کره .....۱۰۰گرم (بهترکره یا روغن محلی باشه من کره محلی ریختم ) شیر.....دولیوان مخلوط آب وگلاب ...یک لیوان شکر....نصف لیوان نبات چند تیکه (۵۰گرم) پودر هل ...یه ق چایخوری پودر زعفران ...نوک ق چایخوری پودر دارچین ....نصف ق چایخوری پودر بادام وپسته وگردم ...از هر کدوم یه ق غذا برا درست کردن کاچی خوشمزه اول داخل ماهی تابه آرد اضافه می کنیم و می تونید یکی دوقاشق آرد برنج هم میریزیم روی حرارت ملایم تفت میدیم تا خامی آرد بره و بوی آرد دربیاد مرتب هم میزنیم .خیلی تعقیر نکنه ۱۰تا ۱۵ دقیقه کافیه .میذاریم کنار ؛ کره رو داخل ماهی تابه دیگ میریزیم وقتی ذوب شد هل و دارچین و مغزها رو اضافه وآرد هم الک می کنیم هم میزنیم زعفران و شکر روهم اضافه می کنیم و دولیوان شیر میریزیم مخلوط می کنیم و یک لیوان آب مخلوط با گلاب میریزیم و نبات هم اضافه کرده دما رو کم می کنیم هم میزنیم تا آماده بشه ...مرتب هم بزنید تا ته نگیره وغلیظ بشه مثل غلظت فرنی‌ 🔴اگه آرد برنج تا پودر مغزها رو هم ندارین اشکالی نداره باشه که عالیه 😍 اگه شیرینتر دوست دارین شکر دو سوم لیوان بریزید... چقدرمقوی وخوشمزه هس این کاچی که عاشقش میشین طبع گرم و معجونه بدنه 😍👌👌👌 این اندازه مواد ۵ تاپیاله متوسط میشه 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛