eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دستور تهیه سس از ترکیب ماست چکیده یا ماست خامه ای ، سس مایونز ، فلفل سیاه و کمی ابلیمو تریین : از چوب شور ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و پنیر خامه ای ، بِه دانه براى چشم این مدل تزیین را ۲الی۳ ساعت قبل از سرو انجام بدید تا چوب شور نرم نشود ، تزیینش هم زمانبر نیست. مواد لازم و نكات الویه : مرغ : مرغ را با چوب دارچين، برگ بو و پياز آبپز كنيد و ادويه به آن نزنيد، بعد از پختن و سرد شدن آن را ريش ريش كنيد. سيب زمينی : سيب زميني را با يك قاشق غذا خوري نمك آبپز كنيد، سپس آبكش كنيد و در آب سرد بذاريد تا كاملاً سرد شوند، سپس نگيني كنيد و پس از سس زدن در يخچال قرار دهيد. خيارشور : خيارشور را نگيني كنید ( رنده نكنيد). تخم مرغ : ١ الي ٢ عدد تخم مرغ را بعد از آبپز كردن و سرد شدن نگيني كنيد. نخود فرنگی : نخود فرنگي (كنسرو )را با تخم مرغ نگينی مخلوط كنيد و سس بزنيد. در صورت تمايل( سليقه اي) از ژامبون نگيني، هويچ آبپز نگيني، كمي تره فرنگي يا پيازچه ريز خرد شده مي توان استفاده كرد. همه مواد را كم كم با هم مخلوط كنيد و سس بزنيد. طعم و مزه اصلي يك الويه خوشمزه به سس آن است. البته شما مي توانيد مايونز را با ماست خامه ای چكيده مخلوط كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ کوچک ۱ عدد پیاز ۱ عدد لیمو ترش ۳ عدد زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری رب انار ۱ پیمانه روغن مایع ۱ لیوان زردچوبه به مقدار کافی فلفل سیاه به مقدار کافی نمک به مقدار کافی تخم گشنیز فلفل دلمه ای دستور پخت و طرز تهیه در رستوران های اکبر جوجه برای تهیه این غذا از جوجه های حدودا یک ماهه استفاده می شود. اگر نتوانستید جوجه پیدا کنید می توانید از یک مرغ کوچک استفاده کنید. ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم برای این منظور مرغ را خوب می شوییم. و در یک ظرف مناسب قرار می دهیم. آب ۲ لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ،زعفران ،فلفل دلمه ای به مرغ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا نتیجه مطلوبی بگیرید. پس از اینکه مرغ را طعم دار کردیم یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و آنرا به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به همراه سیر به قابلمه اضافه می کنیم..حالا برای چاشنی و رنگ غذا، 1 قاشق چایخوری زعفران رو همراه با کمی آب جوش دم می کنیم و بعد نمک، زردچوبه، کمی فلفل اضافه میکنیم. من کمی پودر تخم گشنیز هم برای عطرش اضافه کردم شما اگر دوست ندارین اضافه نکنین.به روغن اضافه می کنیم ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا روغن به جوش بیایند ، سپس حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد. حدودا ۱ ساعت برای پخت اکبر جوجه زمان نیاز است. در میانه پخت غذا جوجه ها را در قابلمه می چرخانیم تا هر دو سمت شان کاملا سرخ و طلایی رنگ شود. نکته اگر از مرغ با وزن بیش از ۸۰۰گرمی استفاده کردید اول مرغ را نصف کنید بعد در همان سسی که مزه دار کردید نیم ساعت بپزید بعد در روغن سرخ کنید در این مرحله باید سس اکبر جوجه را آماده کنیم. برای این منظور رب انار را با کمی کره یا روغن تفت می دهیم تا غلظتش کم شود و نرم شود. پس از آماده شدن اکبر جوجه ، آنرا به همراه سس رب انار و پلو زعفرانی سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوت و خوشمزه و جذاب با فلفل دلمه درست کن😍 خیلی راحته بچه ها اگر دلمه فلفل دوست دارید اینم دوست خواهید داشت مواد لازم برای سه عدد دلمه درشت فلفل دلمه ۳ تا سه عدد تخم‌مرغ گوجه نگینی شده کالباس نگینی شده هر کدوم یه پیاله ماست خوری یه دونه هم پیاز نگینی اگر طعم شوید تازه هم دوست دارید دو ق خرد شده مقداری هم نمک چند قاشق هم پنیر پیتزا(قابل حذف) سر فلفل دلمه ای رو برش زده داخلش رو خالی کرده و بعدش کمی چرب حالا مواد رو ریخته داخلش و با چنگال مخلوط بعد تو ظرفی که چرب شده چیده و در فر ۱۹۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید و چک کنید تا داخلش پخته شده باشه همین در آخر یه کوچولو پنیر پیتزا روش ریخته و گریل بزنید تا اب بشه نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زینگر برگر مواد لازم برای چهار نفر: سینه مرغ🍗 : یک عدد شیر🥛: یک پیمانه آب لیمو ترش🍋: ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ 🥚دو عدد سس تند🌶: ۴ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز و پودر تخم گشنیز هر کدام یک قاشق چایخوری.🌶🧂🧅🧄 آرد🥡: دو پیمانه نشاسته ذرت🌽: ۲ قاشق غذاخوری نمک 🧂: یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه ، پاپریکا، پودر سیر ٫ پودر پیاز هر کدام ۲ قاشق چایخوری سس خردل و کچاپ و مایونز، کاهو و خیارشور و پنیر چدار هم برای داخل ساندویچ👌😍 و ۳ نکته ی مهم: برای درست کردن باترمیلک شیر و آبلیمو رو ده دقیقه توی دمای محیط بذارین. حتماً مرغ رو سه الی چهار ساعت مزه دار کنین. و برای سرخ کردن حتما دمای گاز متوسط رو به بالا باشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 لیوان شیر گرم نصف لیوان آب گرم 1 لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق) تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک 3 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر) 1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک 8 لیوان آرد قنادی یک کف دست شوید خورد شده چند قاشق کره برای مالیدن مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای ​180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شود 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۱ پیتزای ۲ نفره ۳۰۰ گرم ماکارونی سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱/۲ پنیر پیتزا رنده ۳۰۰ گرم پیازچه ۳ عدد سیر ۴ حبه ادویه مواد : نمک ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ پودر سیر ۱ ق چ اویشن ۱ ق چ ادویه ماکارونی : نمک ۲ ق چ فلفل سیاه نصف ق چ پودر سیر ۲ ق چ اویشن ۲ ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترکیه😍😋 580 گرم گوشت گوساله، 2 عدد بادمجان، پیاز، سیر، روغن‌مایع، آب، 1 ق غ رب گوجه‌، فلفل سبز، آب گرم(به هیچ وجه به گوشت آب سرد اضافه نکنید)، فلفل قرمز، فلفل‌سیاه، نمک، برش‌های گوجه و فلفل سبز 🔴گوشتها رو داخل روغن تفت می دیم وقتی سرخ شد آب رو اضافه وزمان میدیم تا گوشت بپزه، بادمجان‌ها را بصورت یکی در میان پوستq بکنید بصورت مکعبی خرد کنید. داخل آب نمک نگه میذاریم بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. روغن اضافی بادمجان‌های سرخ شده را بگیرید و داخل ظرف مناسب فر بریزید. پیاز نگینی خرد شده را داخل گوشت بریزید کمی تفت دهید. فلفل‌ها را اضافه کرده به سرخ کردن ادامه دهید. رب را اضافه کرده کمی هم تفت دهید. گوجه‌فرنگی‌‌های نگینی خرد شده، سیر، نمک و ادویه ها را اضافه کنید بعد از اینکه کمی پخت آب گرم را اضافه کرده هم بزنید. در آن را ببندید و با حرارت متوسط 24 دقیقه بپزید. گوشت پخته شده را همراه با سس، روی بادمجان‌های داخل ظرف بصورت یکسان می ریزیم. روی آن را با گوجه‌فرنگی و فلفل تزیین کنید. داخل فر از قبل گرم شده، در طبقه بالای فر تا وقتی فلفل و گوجه‌فرنگی سرخ شود بپزید. ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#👩‍🍳حلوا_شیره _آرد گندم ۱ لیوان _روغن مایع نصف لیوان برای شهدِ حلوا: _یک لیوان شیره _نصف لیوان گلاب _یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل _زعفران دم کرده ابتدا شیره رو که میتونه هر شیره ای باشه مثل خرما، انگور، سه شیره یا پنج شیره... با، گلاب، عصاره هل و زعفران دم کرده ترکیب کنید و حسابی هم بزنید و روی بخار آب کتری یا روی بخاری یا روی شوفاژ بذارید تا گرم بمونه. حالا یک لیوان آرد رو روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه نذارید بسوزه، بعد یک دور الک کنید و تو ماهی تابه روغن بریزید وقتی که داغ شد آرد الک شده رو اضافه کنید، ۱۰ دقیقه هم بزنید تا آرد و روغن تفت بخورن و در آخر شهد رو اضافه کنید سریع ترکیب کنید تا گوله نشه، روی حرارت مدام هم بزنید تا حلوا گوشه ظرفتون جمع بشه و وقتی به حالت گهواره ای شکل تکون میدید گوشه ظرفتون جمع بشه و به ظرف تون نچسبه 🍂🍁 🍂🍁 🕊❤️🕊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید👌،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه😉و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...😊 🔻اینارو لازم دارید... 1️⃣گوشت چرخکرده 2️⃣پیاز 3️⃣جعفری 4️⃣نمک و فلفل 👩‍🍳👩‍🌾👉 🍒 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 مواد لازم برنج ۵ پیمانه پیاز قرمز ۲ عدد سیر ۴ حبه مرغ ۵ تکه سینه و ران کره ۱۰۰ گرم زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه کمی جوز هندی کمی زرده تخم مرغ ۴ عدد ماست چکیده ۱ لیوان خلال پسته ۵۰ گرم خلال بادام ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم ❥JOiN👇🏾 🆔 🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب سنگی 😍😋 مواد لازم 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید. ╰┅─🍀🌸🍀─ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه) گلوکوز ۲قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ فنجان اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده بشه 🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 200 گرم هویج پوست کنده 80 گرم گردو کره 20 گرم 160 گرم شکر قهوه ای (قابل جایگزینی با شکر معمولی) 2 عدد تخم مرغ بزرگ 80 گرم روغن مایع 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری جوش شیرین بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 180 گرم آرد یک چهارم قاشق چایخوری نمک برای کرم 130 گرم پنیر خامه 80 گرم خامه ترش 30 درصد چربی یا خامه صبحانه 80 گرم شیر تغلیظ شده آب پز(شیر عسلی کاراملی شده) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب .....۴لیوان خاکشیر.....نصف لیوان شکر.....نصف لیوان گلاب.....۲قاشق غذاخوری زعفرا....به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا تا سطح روی دانه های خاکشیر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند و بعد خاکشیر را از صافی رد می کنیم .به اصطلاح ریگ شور کنید.چند دفعه این کار انجام بدید تا گل و لای خاکشیر ارج بشه.داخل پارچ می ریزیم و آب خنک را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود و گلاب را نیز اضافه می کنیم و خوب شربت را با قاشق هم می زنیم و در لیوان می ریزیم و چند تکه یخ به آن اضافه می کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شربت خاکشیر و زعفران👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولی آسان😍😋 یه غذای سریع و راحت مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم🥩 پیاز یک عدد🧅 نمک یک قاشق چایخوری🧂 فلفل یک قاشق چایخوری🌶 پودر سیر نصف قاشق چایخوری🧄 رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری🥫 میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان🧀 نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ٢٨ صفر است خدايا🙏 هرکس مشكل داره هركس مريضه هرکس دلش شكسته هركس گرفتاره به حرمت حضرت محمد(ص) و امام حسن (ع) مشكلش رو حل كن 🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه دعای قشنگی :خدایا مرا سبب شکستن هیچ دلی قرار نده " شب بخیر "🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ٢٨ صفر است خدايا🙏 هرکس مشكل داره هركس مريضه هرکس دلش شكسته هركس گرفتاره به حرمت حضرت محمد(ص) و امام حسن (ع) مشكلش رو حل كن 🙏🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
اسفنجی تربرشی تخم مرغ 6عدد آرد 150گرم شکر 180گرم وانیل کمی بکینگ پودر 1/2قاشق چای خوری آب جوش صد گرم خامه ی قنادی 300گرم آب کمپوت یا آب میوه . اول از همه تخم مرغ ها رو به دمای محیط برسونید.بعد فر رو روی دمای 180بذارید تا گرم بشه. قالب رو کاغذ روغنی بندازید و آماده بذارید. زرده ها و سفیده ها رو از هم جدا کنید. (اصلا هیچ زرده ای نباید داخل سفیده بشه وگرنه سفیدمون پف نمیکنه) بعد سفیده ها رو با یک سوم شکر با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزد. بذارید داخل یخچال. حالا زرده ها رو با مابقی شکر و کمی وانیل آنقدر میزنیم تا کرمی و کشدار بشه. حالا صد گرم آب جوش داشتیم اونم اضافه میکنیم. سفیده ها رو کم کم به زرده ها اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کرده بودید رو هم طی سه مرحله اضافه میکنیم و دورانی و خیلی آروم با لیسک هم میزنیم. مواد رو میریزیم داخل قالب 25در 35 که کاغذ روغنی انداخته بودیم و قالب رو چند بار روی زمین میکوبیم تا حباب های اضافیش خارج بشه. اینجوری سطح کیک صاف میشه و گنبدی نمیشه. حالا میره داخل فر 180 درجه به مدت سی دقیقه زمانی که کیک پخت بذارید کمی از دما بیفته و بعد از قالب جدا کنید کاغذ روغنی رو جدا میکنیم. کیک رو میذاریم کنار تا کاملا سرد بشه. وقتی کیک سرد شد از وسط نصف میکنیم. با آب و شکر یا آب میوه فرقی نمیکنه کیک رو مرطوب میکنیم. بعد خامه ی قنادی میریزیم روش و تمام سطحش رو با پالت صاف میکنیم. لایه ی بعدی رو هم میذاریم روش. دوباره با آب میوه مرطوب میکنیم. دوباره کاملا سطح کیک رو خامه کشی میکنیم تا صاف و یکدست بشه. بعد کیک رو میذاریم داخل یخچال برای دو ساعت زمانی که از یخچال خارج کردید دور تا دور کیک رو با چاقو برش میدیم تا صاف و یکدست بشه کیک رو به اندازه های دلخواه برش میدیم بعد دوباره با ماسوره و خامه قنادی تزئین میکنیم من برای تزئین نهایی از میوه استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کیک اسفنجی تر برشی👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای پرتقال آرد ۲ و نیم پیمانه آب پرتقال طبیعی ۳ چهارم پیمانه عسل ۲ ق غ+۱ ق غ آب جوش (مخلوط و رقیق میشه) شکر ۱ پیمانه روغن نصف پیمانه تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر ۱ ق غ وانیل یک سوم ق چ رنده پوست پرتقال ۱ ق غ(فقط رنده کردن قسمت نارنجی پرتقال) اسلایس پرتقال ب اندازه کافی فر رو روی درجه ۱۸۰ بزارید گرم شه، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار بشه ، حالا عسل رو ک با آب جوش رقیق شده اضافه کنید کمی بزنید، ب ترتیب روغن، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و طی چند مرحله ب مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید، توی قالب ها کپسول قرار بدید و دو سوم از قالب رو با مواد پر کنید، روش اسلایس پرتقال بزارید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ب مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید (شاید زودتر یا دیرتر بپزه، چک کنید بعد ۲۰ دقیقه) در آخر میتونید چند دقیقه بالای فر (گریل) رو روشن کنید تا طلایی بشه، بعد از پخت تا هنوز داغه روش کمی عسل برس کنیدمن از پرتقال معمولی و خونی استفاده کردم هر دوش زیبا و خوشمزه بود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛