فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_کلم_پیچ😍😋
کلم پیچ
برای مواد داخلی؛
گوشت چرخ کرده
۱عدد پیاز
برنج
۱ عدد گوجه فرنگی
۱قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز
سبزی کوفته (جعفری، ترخون،تره،ریحان، نعناع و پیازچه)
برای سس؛
۱لیوان آب گرم
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک
کلم را داخل آب جوش به مدت ده دقیقه میجوشانیم سپس مثل فیلم برگ میکنیم .
پیاز رنده شده را تفت میدیم سپس رب و گوجه رنده شده و گوشت را اضافه به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم و در آخر ادویه ها و برنج از قبل خیس شده و سبزیجات را اضافه کرده و داخل برگ کلم میریزیم و رول میکنیم و در قابلمه چیده و سس را روش اضافه کرده و به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم روی شعله متوسط تا پخته شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
تو درست کردنش تردید نکنید حتی برای مهمونی!
اگه مرغ هاتون تکه هایی غیر از فیله است اول اجازه بدید با پیاز و ادویه ها و آب کمی بپزه بعد بهش دو لیوان آب پرتقال اضافه کنید و بذارید جا بیفته
ریختن زرشک اختیاریه اما ترشی زرشک طعم شیرین پرتقال رو متعادل میکنه. به جای زرشک از آب لیموترش هم میتونید استفاده کنید
اگه زمان پخت مرغتون طولانیه زرشک و خلال هارو در آخر اضافه کنید که تغییر رنگ ندن و همون جوری خوشگل بمونن.
آب پرتقال شرکتی به خاطر تلخ نشدن انتخاب بهتریه
اگر برای مهمونی درست میکنید پیشنهاد من مزه دار کردن مرغ از چند ساعت قبل با پودر پیاز،پودر سیر، نمک و فلفل سیاهه و اگه من باشم از پیاز درشت کنار مرغم استفاده میکنم که بعدا بتونم درِش بیارم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
#کباب_چوبی😍😋
گوشت گوساله ۷۰۰ گرم، گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم، سیر ۱ عدد، پیاز ۲عدد، فلفل سیاه ۱ ق چ، فلفل قرمز نصف ق چ، نمک ۱ ق چ(بسته به ذائقه)، جعفری ۶ ق غ، فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یا فلفل دلمه ای سبز 1 عدد، گوجه و فلفل کبابی برای گذاشتن توی سینی فر، کاغذ روغنی و سیخ چوبی
🔴گوشت گوسفند و گوساله رو چرخ کنید با پیاز و سیر مخلوط کنید و خوب ورز بدین، بعد فلفل دلمه ای و ادویه ها و جعفری و نمکو اضافه کنید و ورز دهید،سپس به مدت دو و سه ساعت در یخچال بزارید بمونه،بعد به سیخ بکشید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و لابه لاش گوجه و فلفل کبابی بچینید.
در فر گرم شده از قبل با دمای۱۸۰ و مدت زمان ۱۵ دقیقه بزارید بپزه،چک کنید اگه خوب پخته نشده بود ۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت 😍😋
یکی از روشهای پخت خورش لوبیا سبز این روشه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم، لوبیا سبز ریز شده ۵۰۰ گرم، پیاز متوسط1 عدد، سبزی قورمه سبزی ۵۰۰ گرم، ادویه گوشت 2 ق م، پودر تخم گشنیز 2 ق چ، آبغوره1 پیمانه، نمک
🔴پیاز را تفت میدهیم و زردچوبه اضافه میکنیم گوشت خورشی را به پیاز اضافه کرده و ادویه گوشت را میریزیم لوبیاها را اضافه کرده و تفت میدهیم.در یک تابه سبزی قورمه یا نعنا جعفری را اضافه میکنیم و آبجوش ریخته و اجازه میدهیم بپزد ..در آخر پخت آبغوره و پودر تخم گشنیز و نمک را اضافه میکنیم و بعد ده تا پانزده دقیقه خورش خوش عطرو طعم ما آمادست .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی به سبک رستورانی 😍😋
مواد لازم:
یه دونه تخم مرغ
از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
شیر ۱/۴ لیوان
ارد به مقدار لازم
خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه
قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید
نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت😍😋
اگر به این روش کتلت درست کنی وانمیره و جذب روغن کمی داره
مواد لازم برای چهار نفر
سیب زمینی چهار عدد متوسط
گوشت چرخ کرده دویست گرم
پیاز یک عدد کوچک
سیر دو حبه
نمک دو ق چ
فلفل و زردچوبه یک ق چ
سبزیجات معطر کمی
آرد سوخاری دو ق غ
سیب زمینی و پیاز سیر رو رنده ریز کنید یا با دستگاه غذاساز خرد کنید
آب اضافی اش رو بگیرید با گوشت مخلوط کنید بهش نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کمی آرد سوخاری
داخل روغن داغ سرخ کنید
حتما حرارت موقع سرخ کردن متوسط روبه بالا باشه تا جذب روغن کم بشه و وا نره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر😍😋
#كرم_كارامل_بيسكوييتي
#بدون_فر و صد برابر خوشمزه تر از كرم كارامل بازاري😍😋🥮
يني قطعا اگه خواستين يه دسر درست كنيد كه هم راحت باشه هم خيلي خوشمزه هم به نسبت دسر ها كم خرج باشه انتخاب اول و آخرتون كرم كارامله
تخم مرغ ٢ عدد،شير1 ليوان، شكر1فنجان +1ق غ، وانيل نوك ق چ، بيسكوييت پتي بور١٠ عدد، آب1/4 فنجان
🔴شكر رو بگذاريد روي حرارت كم تا آب بشه بعد با ليسك هم بزنيد تا يكدست بشه. كم كم آب رو اضافه و تركيب كنيد تا يكدست بشه تخم مرغ وانيل شكر و شير و بيسكوييت رو داخل مخلوط كن بريزيد تا كامل يكدست بشه🥮
شكر كاراملي شده رو همون طور كه داغه داخل قالب بريزيد و قالب رو بچرخونيد تا كفش كامل كاراملي بشه بعد مايع كرمي رو بريزيد و روشو فويل بكشيد
داخل قابلمه به اندازه نصف قالب آب بريزيد درش رو ببنديد بذارین يك ساعت با حرارت ملايم بپزه بعد يك ساعت با چاقو تست كنيد اگه چاقو تميز بيرون اومد قالب رو به يك ساعت داخل يخچال قرار بدين و بعد تو ظرف برگردونيد
قالب نيازي به چرب كردن نداره
قالب من قطر ١٥ سانت بود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پاپکورنی😍😋
ماست دو ق غ
آرد دو ق غ
آب سرد چهار ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ
نمک یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
سینه مرغ دو عدد
نمک دو ق چ
فلفل سیاه و پاپریکا
پودر سیر و پودر پیاز
تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم
و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_مرغ😍😋
مواد لازم:
۱-مرغ ۱ کیلو
۲-پیاز ۲ عدد
۳-سیر ۳ حبه
۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد
۵-نان باگت ۱ عدد
۶-شیر ۱٫۲ پ
۷-زعفران ۲ ق.غ
۸-کره ۵۰ گرم
۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
نکات:
ترکیب شیر و نون باگت بافت کباب رو فوق العاده نرم میکنه، مایه کباب اگه شل شد میتونید ۱ تا ۲ قاشق آرد اضافه کنید.
مثل من میتونید مواد رو در غذا ساز مخلوط کنید و اگه غذاساز نداشتید مرغ رو چرخ کنید و حتما مواد رو خوب ورز بدین که مواد به خوبی با هم مخلوط بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_بادمجان 😍😋
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۷_۸ عدد
فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
____
1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت😍😋
براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊
مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم.
پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_اسفناج_وپنیر😍😋
مواد لازم:
سینه مرغ🍗 3 تیکه
نمک🧂
فلفل سیاه
فلفل قرمز🌶
نمک
روغن زیتون 🫒
قارچ 🍄10 عدد
پیاز 🧅1 عدد
فلفل کاپیا 1 عدد(جایگزینش فلفل دلمه)🫑
اسفناج 🍃150 گرم
آرد 1 قاشق غذا خوری
شیر🥛 1 فنجان (120 میلی لیتر)
پنیر رنده شده🧀
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان😍😋
یه دستور فوق العاده آسون و خوشمزه اومدم،کروسان(پچ پچ
فقط دو قلم ماد میخواد:
خمیر هزار لا
شکلات
مراحلشم که توی فیلم مشخصه
در و دمکنی و شعله پخش کن بزارید و ۳۰دقیقه زمان بدید...
من برای طلایی شدن روش داخل ماکروفر گذاشتم چند دقیقه...
برای رومال هم از زرده تخم مرغ و زعفرون استفاده کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مشتی_بادمجان😍😋
بادمجان ۵عدد عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز ۲ عدد
نمک وادویه به میزان لازم
آرد نخودچی یاآردسوخاری یک قاشق غذاخوری
گوجه ۴ تا ۵ عدد
سیر ۲ حبه
گوشت چرخ کرده،نمک وادویه و آردسوخاری،پیازرنده شده رو
با هم مخلوط ورزمیدیم، بعد به شکل قلقلی در میاریم وسرخ میکنیم
پیازروسرخ میکنیم گوجهای حلقه شده روتفت میدیم بهش بادمجانهای سرخ شده،نمک،وادویه وگوشتهای قلقلی سرخ شده رواضافه کرده دوحبه سیرهم میریزیم ودرنهایت نصف لیوان آب اضافه کرده اجازه میدیم خورشت جابیفته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش 😍😋
کوفته ترش یک غذای فوری و خوشمزست که خیلی نیاز به جا افتادن نداره. البته میتونید طعمش رو با شکر تنظیم کنید ولی من همین جوری ترش دوسش دارم مخصوصا اگر یک کته ایرانی کنارش باشه.
کی می تونه دلیل اصلی سیاه شدنش رو آخر کار بگه؟
مواد لازم
پیاز متوسط: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
گردو: یک کاسه کوچیک(نصفش رو برای کوفته نصف دیگش برای سس)
زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری پر
نمک: ۱ قاشق چایخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
آب: نصف استکان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_پیتزا_با_یوفکا 😍😋
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_گوشت_و_بادمجان😍😋
۳تا ۴ عدد بادمجان، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، 1ق غ رب گوجه، 1کاسه آب، 1عدد پیاز، جعفری، فلفل دلمه ای1 عدد، نمک و فلفل
🔴بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری😍😋
لقمه ی بقچه ای خدشمزه و آسونه و طرفداراش زیاده 🥰
مواد میانی رو میتونید به سلیقه ی خودتون با مرغ یا هرچیزی که دوست دارید درست کنید
من از مواد گوشتی استفاده کردم
یه پیاز و نگینی و بعد سرخ کردم گدشت چرخکرده رو با نمک فلفل زردچوبه پودر سیر پاپریکا تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی هم اضافه وخوب تفت دادم یک قرب گوجه زدم رنگش باز شد کمی آویشن و بعد خاموش کردم
نون های لواش رو نواری برش زدم و دو تیکه رو به صورت بعلاوه روی هم گذاشتم کمی مواد در وسطش و روش کمی پنیر پیتزا در آخر لبه هارو روی هم تاکردم و بعد در کمی روغن سرخ کردم
به همین راحتی نوش جونتون 🌺
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت بامیه😍😋
• هرچی از خواص این خورش بگم کم گفتم،لذت خوردنشُ از دست ندین🤩🤩
یک عدد پیاز رو داخل روغن تفت بدین
دویست گرم گوشت چرخ کرده بریزین و تفت بدین
کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنین
یک قاشق غذاخوری رب بریزین و ترکیب کنین
دو عدد گوجه رنده شده اضافه و مخلوط کنین
دویست گرم بامیه بریزین و با مواد کمی تفت بدین
به مقدار کافی آب بریزین
درِ قابلمه رو بذارین و وقتی به جوش اومد کمی نمک اضافه کنین
یک ساعت زمان بدین تا خورشت جا بیوفته
با برنج سرو کنین و کنار ترشی میل کنین که عجیب میچسبه
نوش جان😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بیسکویتی😍😋
بیسکویت کاکایویی پتی بور
کرم:
شیر 1 لیتر
1 لیوان شکر
1 لیوان سمولینا
1 لیوان پودر نارگیل
نصف قاشق چایخوری وانیل
سس شکلات:
خامه مایع 50 گرم
شکلات تیره و شیری
برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هویج😍😋
تخممرغ……………….. ۳ عدد
شکر قهوهای ………….. ۱۲۰ گرم
جوششیرین…………… ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ……………. ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ………………. ۱۳۵ گرم
آرد ……………………….. ۱۸۸ گرم
هویج رنده شده ………. ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده ……….. ۵۰ گرم
پودر دارچین …………. ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ و شکر رو ۳ دقیقه با همزن بزنید
روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید
مواد خشک با هم مخلوط و الک و اضافه بشه
هویج با رنده ریز رنده کنید بریزید تو آبکش که اگه آبی نداشته باشه و بعد اضافه کنید
گردو هم که اضافه میکنین
سایز قالب ۲۲ سانت
♦️دمای فر برقی ۱۶۵ و فر گازی ۱۸۰ و مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
وسط کیک با یه سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 #قارچ_سوخاری 😍😍😋
قارچ یک کیلو
آرد ۲ پیمانه
ماءالشعیر ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل،به میزان لازم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
طرز تهیه قارچ پفکی سوخاری با ماءالشعیر
در یک کاسه سیر رنده ریز شده، بیکینگپودر، آرد ، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ماءالشعیر را کمکم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید و در انتها پنیر رو اضافه کنید
قارچ ها را داخل مایه بالا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
سپس قارچ ها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سس نوش جان کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات😍😋
500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
1 استکان چای ترکی روغن زیتون
نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن،
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 تکه کدو تنبل
2 عدد سیب زمینی متوسط
500 گرم قارچ
3-4 عدد فلفل سبز
3 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز متوسط
3-4 حبه سیر
1 فنجان آب
طرز تهیه
ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید.همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانیدمن روی اون رو هم فویل گذاشتم1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید.قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس شکلاتی😍😋
برای کیک:
۴ عدد تخم مرغ در دمای محیط
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ لیوان روغن
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۳ ق غ پودر کاکاعو
۱ لیوان آرد
برای سس شکلات:
۲ فنجان چایخوری شیر داغ
نصف فنجان چایخوری روغن
۲ ق غ پودر کاکاعو
۸۰ گرم شکلات
نصف فنجان شکر
برای سس شکلات ،پودر کاکاعو و شکر و شیر داغ و روغن رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم و برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن زده تا کرم زنگ بشه و بهش شیر و روغن و آرد شیرینی پزی و وانیل و بکینگ پودر و پودر کاکاعو الک شده اضافه و داخل قالب که چرب کردیم یا کاغذ روغنی انداختیم موادمون رو ریخته و در فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده چهل الی پنجاه دقیقه قرار میدیم (با خلال دندان چک کنین پخته یا نه) بعد سس شکلات رو وقتی هنوز داغه میریزیم و در یخچال ۲ ساعت میذاریم😋 .
آشپزی ایرانی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛