eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥕🥕🥕 آرد ۲ونیم پیمانه شکر ١و۱/۴پیمانه پودر دارچین ۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲ونیم قاشق چایخوری تخم مرغ ۴عدد روغن مایع ۳/۴پیمانه هویج ریز رنده شده ۲پیمانه یا (۴عددهویج متوسط) مغز گردوی نگینی نصف پیمانه (گردو قابل حذفه) وانیل کمی 📝 ابتدا فر را با حرارت ۱۷۰درجه روشن کنید. قالب میان تهی یا قالب گرد با قطر ۲۵سانتی رو با کره سرد چرب کنید ‌خوب آرد پاشی کنید وداخل فریزیا یخچال بزارید آرد وبیکینگ پودر ودارچین رو دوبار الک کنید وکنار بزارید تخم مرغ وشکر ووانیل رو با دور تند همزن حدودا ۵دقیقه بزنید تا کشدار و حجیم بشه،روغن رو بریزید و۳۰ثانیه بزنید حالا همزن رو کنار بزارید وآردی که با بقیه مواد خشک الک کردید در دو مرحله بوسیله لیسک به خورد موادبدید حالا هویج وگردو رو هم اضافه کنید وباز مخلوط کنید داخل قالب ریخته ودر فر بپزید به مدت ۴۰تا۴۵دقیقه ،دمای ۱۷۰درجه سانتیگراد من توقالبای صبحانه کوچیک پخت کردم که مدت زمان پختش ۲۰تا۲۵دقیقه طول کشید خیلی کیک خوشمزه ایه برای درست کردن سس کارامل ۱۰۰گرم شکررا درظرفی بریزیدروی حرارت کم قراربدید،اصلا قاشق نزنید بهش ،تابه رو تکون بدین تا شکر کاملا حل بشه وبه صورت کارامل دربیاد ،بعد۳۰تا۵۰ گرم کره بهش اضافه وبزارین حل بشه بعدازحل شدنش ۱۰۰گرم یا نصف بسته خامه صبحانه را اضافه کرده مخلوط کنید تا سسمون یکدست بشه ،بعدازاینکه سرد شد بریزین روی کیک واز طعم بی نظیرش لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی ترکیه ی خیلی خوشمزه و راحت تخم مرغ ۲ عدد (زرده ی تخم مرغ یکی برا رومال ) کره (به دمای محیط رسیده) ۱۲۵ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه ایرمیک (آرد سمولینا) ۱/۲ پیمانه روغن ۱/۲ پیمانه آرد ۳ پیمانه(میتونه بیشتر هم ببره) بیکینگ پودر ۱ ق غ وانیل ۱ ق م مواد لازم شربت شکر ۲ پیمانه آب ۲ پیمانه پودر هل نصف ق م زعفران دم کرده ۴ ق غ آب لیمو یک ق م مواد میانی پودر گردو ۱/۲ پیمانه مواد لازم برا رویه بادام (خام) مقدار لازم(اختیاری) 📝 برای شربت شکر و اب و اب لیمو زعفران وهل رو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته حدود ۵ دقیقه زیاد غلیظ نباشه تخم مرغ روغن و کره رو هم زده بعد پودر قند و ایرمیک و وانیل را اضافه کرده به خوبی با هم مخلوط میکنیم بعد آرد الک شده و بکینگ پودر را کم،کم اضافه کرده ورز میدیم تا خمیر نرمی به دست بیاد از خمیر به اندازه ی گردو بردارید با دست باز کنید از پودر گردو یک ق م توش بزارید شکل دلخواهتان رو بدید بیضی یا گرد و در سینی چرب شده با فاصله بچینید با زرده تخم مرغ رومال کردم یک عدد بادام خام روی هر عدد شیرینی ها قرار دادم در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه گذاشتم بپزه بعد از پخت ۱۵ دقیقه داخل شربت قرار میدیم من از این مقدار مواد لازم ۲۰ عدد شیرینی بدست آوردم شما هرچه شیرینی تون کوچکتر باشه تعداد بیشتری بدست میاد 🌐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد ریش ریش شده خیارشور ۲ عدد بزرگ جعفری خورد شده به مقدار لازم ماست چکیده یک لیوان سس مایونز نصف لیوان مغز گردو خورد شده ۸ عدد نمک و فلفل پنیر لبنه پیازچه خورد شده ۴ الی ۶ عدد نان تست تازه قالب کمربندی طرز تهیه : سس و ماست و پنیر و نمک فلفل رو حسابی قاطی میکنیم و هم میزنیم ، بعد مرغ و مغز گردو و جعفری و خیارشور و پیازچه رو اضافه و حسابی هم میزنیم میزاریم یه گوشه.آشپزی خاص نون تست رو سعی کنین از نون فانتزی ها تازه تهیه کنین،تا هم نرم باشه و هم دورش رو بشه راحت جدا کرد. دور نون تست رو با چاقو جدا میکنیم میزاریم کنار،بعد کف قالب کمربندی رو جدا میکنیم و نون هارو سایز کف قالب(مثلثی شکل)برش میدیم که راحت و گرد باشه،بعد یه لایه نون لایه بعد از موادمون میریزیم تا ته،اخر سر هم‌ نون میزاریم و روشو سس سفید میزنیم.بعد نیم ساعت میزاریم یخچال،بیرون میاریم و آهسته قالب کمربندی رو جدا میکنیم ، دورش رو سس میمالیم بعد دور نون هارو که جدا کرده بودیم سایز ارتفاع کیک قیچی میکنیم و ردیف میزاریم و روی کیک رو با گوجه و جعفری و خیارشور و انواع سی تزیین میکنیم. اون زردها سس خردل هست که داخل قیف ریختم و تزیین کردم. كف قالب كمربندي همينطور زير كيكتون باقي ميمونه و هيچ مشكلي موقع سرو ايجاد نميكنه سايز قالب كمربندي : ارتفاع ٦سانت ، طول ١٥سانت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1 عدد تخم مرغ زرده و سفیده را جدا کنید. 7 گرم خمیر مایه (نصف قاشق غذاخوری) 1 قاشق چای خوری نمک 30 گرم شکر 400 میلی لیتر شیر (۱/۵ لیوان فرانسوی دسته دار) 80 میلی لیتر روغن (یک استکان کمر باریک) 560 گرم آرد ؛ (در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید) 200 گرم پنیر فتا 100 گرم پنیر پیتزا رنده شده 50 گرم سبزی خرد شده (جعفری ، شوید ، موسیر). دانه کنجد و خشخاش برای تزیین(جایگزین خشخاش سیاه دانه) 📝 شیر داغ را با سفید تخم مرغ ، روغن ، شکر ، نمک و خمیر مایه ترکیب کنید. در مرکز آرد یک شیار ایجاد کنید و مواد مایع را بریزید وسط آرد. خوب مخلوط کرده و ورز دهید. اجازه دهید خمیر به مدت 1 ساعت استراحت کند و دو برابر شود.آشپزی خاص پنیر فتا را با سبزیجات خرد شده و پنیر پیتزا رنده شده مخلوط کنید. خمیر را به 8 چانه تقسیم کنید. هر چانه را باز کنید و از مواد میانی در وسط خمیر قرار دهید. خمیر را به صورت مثلثی ببندید مانند فیلم. نانها را در قالب بچینید و اجازه دهید 1 ساعت دیگر استراحت کند روی قالب را بپوشانید.آشپزی خاص زرده تخم مرغ را روی خمیر بمالید و کنجد و دانه های خشخاش را در مرکز آن بپاشید. به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بپزید بعد که از فر در آوردید روی نان را پارچه بپوشانید تا نرم شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر جادویی که درست کردید و عمل اومد و بینش کمی فلفل دلمه ای خرد شده من کمی مایع گوشتی ماکارونی داخل خمیر میریزم و کمی قارچ خرد شده و جعفری البته خوب خرد کنید ،ریز ریز بعد خمیر حسابی ورز بدین تا کاملا ی نواخت بشه بعد از خمیرتون عین کلیپ بردارید و مثل دونات قالب برنید و سرخ کنید البته اونایی که نمیخوان سرخ کنن تو فر هم میشه گذاشت تقریبا ۲۰تا۳۰ دقیقه با صدو هشتاد درجه دمای فر ایده بگیر و استفاده کنید خمیرشم خمیر جادویی دستورش میزارم برا اونایی که مثل من عاشق خمیر بازین. .اگر حوصله درست کردن خمیر نداشتی سوپر مارکتا دیدم دارن بگیر خمیر اماده جادویی میخوایم . . ...خمیر نان جادویی آرد 3 لیوان . خمیر مایه 3 قاشق چایخوری . تخم مرغ 1 عدد . شیر یا آب 1 لیوان روغن 6 قاشق غذاخوری . نمک 1 قاشق چایخوری . شکر 4 قاشق چایخوری طرز تهیه : خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. آشپزی خاص داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کردن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🔸 خودت لباساتو رایگان بدوز🤩 هزینه شرکت درکلاس خیاطی رو نداری💰 نمیتونی از خونه بری بیرون🏘 ازبس لباس گرون خریدی خسته شدی🤷‍♀ کانالی پیدا کردم پر از آموزش مانتو،شلوار،تونیک شومیز و چادر کوله پشتی 🎒و جا مدادی سریع بزن رو لینک زیر👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3785621703C4171d5d6a2 https://eitaa.com/joinchat/3785621703C4171d5d6a2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود مواد لازم : نان تست ژامبون گوشت یا قارچ و مرغ پنیرورقه ای گودا یا چدار سس خردل سس هزارجزیره پرک سوخاری تخم مرغ یک عدد یک لیوان شیر پاپریکا ابتدا لبه های نان ببرید ،سه تا نان تست و وردنه کنید و از لبه بهم بچسبونید ، ترکیب سس خردل و هزارجزیره و روی نان بزنید ، دو ورق ژامبون و دو ورق پنیر بذارید و به کمک کیسه فریزر زیر خمیر رول کنید محکم و در یخچال بذارید یک ساعت. تخم مرغ و شیر و نمک و پاپریکا و باهم ، هم بزنید و بعد یک بار در تخم مرغ و بعد پودر سوخاری و مجددتخم مرغ و پودر سوخاری بزنید. و در روغن داغ سرخ کنید نوش جان❤️✌️ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی تن 300 گرم سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد تخم مرغ 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی ارد 1 ق غ گشنیزتازه 300گرم شنبلیله تازه 50 گرم فلفل سبز 2 عدد سیر 2 عدد پیاز 1 عدد 📝ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم . 🌐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥚🍳 ✔️مواد لازم : ١ لیتر شیر ١ لیوان شکر ٢ قاشق غذاخوری آرد ٢ قاشق غذاخوری نشاسته ١ قاشق غذاخوری کره ١ بسته وانیل ✔️برای قسمت رویی: کمپوت زردآلو پودر ژله آلوئه ورا ١ ليوان آب ☑️☑️طرز تهیه آرد، شیر ، شکر و نشاسته را درون قابلمه‌ای ریخته ، مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. به هم زدن ادامه میدیم تا به جوش بیاید ، و قوام بیاد سپس از اجاق برمی داریم ، کره و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود ، سپس آن را داخل ظرف های سرو میریزیم، حدودا یک سوم از ظرف مون باید خالی بمونه برای رویه اش... بعد از اینکه کمی سرد شد ، کمپوت زردآلوها رو وسط پودینگ مون قرار می دهیم. پودر ژله آلوئه ورا را با یه لیوان آب جوش حل کرده و صبر می کنیم کاملا سرد بشه، بعد با ملاقه روی دسرمون میریزیم. حداقل ۴-۵ ساعت ساعت در یخچال استراحت می دیم ، سپس سرو می کنیم....نوش جان 😍 😋 🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ پودر ژله پرتقال یک بسته،نشاسته گل نصف لیوان،شکر یک لیوان ،پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری، آب یک و نیم لیوان ،کره ده گرم ،گلاب دو قاشق غذاخوری ‌ ابتدا نشاسته و پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا نشاسته حل شود بعد شکر و پودر ژله را اضافه می کنیم مواد را روی حرارت خیلی کم گذاشته( تا بوی خامی نشاسته از بین برود )و حسابی هم می زنیم تا غلیظ شود هر چقدر مدت زمانی که مواد روی گاز باشه بیشتر شود کیفیت لکوم بهتر می شود بعد از حدود بیست دقیقه کره و گلاب را هم اضافه می کنیم وقتی کامل غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم و حداقل پنج ساعت در یخچال استراحت می دهیم بعد ازظرف خارج کرده برش می دهیم ودر شکر می غلتانیم. امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ سارای تاتلیسی 🍮 ‌ مواد لازم:👇 یک لیتر شیر (چهارونیم لیوان) نصف پیمانه آرد دو ق غ پودر نشاسته گندم نصف لیوان شکر یک ق م وانیل یک ق غ کره برای کناره دسر فندوق خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای ‌ ‌ طرز تهیه:👇‌ به جز کره و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین روی دسر.‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یجور پنکیک بدون تخم مرغ، یک صبحانه یا عصرانه فوقالعاده راحت و خوشمزه ۱ پیمانه آرد ۱/۴ پیمانه پودر شیرخشک ۱/۲ پیمانه پودر شکر نصف قاشق چایخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱ قاشق غذاخوری عسل ۳/۴ پیمانه شیر - نوتلا یا هر کرم شکلاتی دیگه - 📝 بترتیب همه موادو مخلوط کنین تا مخلوطی با غلظت ماست داشته باشین، پس اگه شلتر بود آرد اضافه کنین و اکه خیلی غلیظ تر بود، شیر اضافه کنید . تابه نچسب رو روی حرارت ملایم بزارین و داغ که شد، با کمی کره چرب کنین بعد ۱/۴ پیمانه از مخلوط رو داخل تابه بریزین و پخش نکنین تا یکی دو دقیقه سرخ شه ولی نسوزه بعد طرف دیگشم سرخ کنین و دوباره ۱/۴ پیمانه از مخلوط رو داخل تابه بریزین و اینجوری ادامه بدین تا تموم شه. بعد از سرد شدن بینشون نوتلا بمالین و نوش جان کنین. میتونین یکی دو قاشق غذاخوری از آرد کم کنین و پودر کاکائو اضافه کنین تا کاکائویی شن. میتونین هر سری بین ۱/۴ الی ۱/۲ پیمانه از مخلوط رو داخل تابه بریزین. خیلی کم نریزین تا نازک نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک نون روغنی بسیار عالی و بدون جذب روغن با وجود اینکه در روغن سرخ میشه،ولی اصلا روغن جذب نمیکنه.حتما روی نونها پودر قند بپاشید و میل کنید. 3 یا 4 قاشق ماست 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین نزدیک به لیوان آرد ( کنترل شده ارد اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم باشد و به دست نمی چسبد) برای باز کردن خمیر مقدار پودر نشاسته ذرت روغن برای سرخ کردن مقداری پودر شکر یا پودر قند برای تزیین 📝 تخم مرغ و ماست را کمی مخلوط کنید. سپس جوش شیرین را درون یک کاسه بریزید ، سرکه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید، بگذارید کف کند، و جوش شیرین و سرکه را به تخم مرغ و ماست اضافه کنید و با هم مخلوط می کنیم . بعد آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنیم و یک خمیر نرم درست کنیم که به دست نچسبد. نیم ساعت به خمیر استراحت دهید سپس خمیر را به تکه های کمی بزرگتر گردو تقسیم کنید ، نشاسته را روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید قطر نیم سانت ​​. نان را در روغن داغ بیندازید. اگر خمیر کلفت باشد ، پف نمی کند. بعد روی نانها پودر قند بپاشید 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد ۴ونیم پیمانه کره آب شده :۵۰گرم نمک نوک قاشق چایخوری شیر ۱پیمانه تخم مرغ درشت ۱عدد خمیرمایه ۱قاشق سوپخوری شکر ۴قاشق غذاخوری وانیل کمی طرز تهیه ابتدا شیر رامقداری گرم تا حدی که دست نسوزد خمیرمایه و۱قاشق سوپخوری شکر همراه با شیر ولرم درون ظرفی گود ریخته کمی هم می زنیم وحدود ۱۰دقیقه استراحت میدیم بعدتخم مرغ وشکرووانیل را درظرفی جدا هم میزنیم بعددرون ظرفی مناسب وبزرگ تمام موادتررامخلوط کرده کمی هم می زنیم در آخر کم کم آرد سفیدونمک را که ازقبل الک کردیم به مواداضافه می کنیم باقاشق یاهم زن می زنیم قبل ازیکدست شدن خمیرکره را اضافه می کنیم بادست شروع می کنیم به ورز دادن کم کم آرد اضافه کنید مقدارآرد تقریبیه ممکنه برای هرکس میزان آرد متفاوت باشه حدود۲۰دقیقه خمیررو ورز میدیم تاخمیرعالی بدست بیادبعدازاین مراحل درون ظرفی گودکمی چرب می کنیم وخمیررا درونش قرارمیدهیم وبادرپوش حدود ۱ساعت ونیم استراحت میدیم حالا بادست هوای خمیر که چندبرابرشده رامی گیریم ودوباره کمی ورزمیدهیم به شکل دلخواه میپیچیم و۳۰دقیقه استراحت میدهیم رومال کرده توفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه ۲۰ دقیقه میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🟣مواد لازم: 🔻کره ۱۰۰ گلم(میتونید از روغن هم استفاده کنید) 🔻آرد یک و سه چهارم پیمانه 🔻شکر یک پیمانه 🔻تخم مرغ ۳ عدد درشت 🔻آب پرتقال تازه نصف پیمانه 🔻پوست پرتقال رنده شده ۱ عدد 🔻بیکینگ پودر ۱ ق چ 🟪طرز تهیه: 🔺ابتدا کار باید شکر و با کره تون کاملا مخلوط کنید تا به خورد هم برن. 🔺بعد از اون تخم مرغ ها رو دونه دونه بزنید و هر تخم مرغ و حدود ۳ دقیقه با همزن بزنید.. 🔺حالا پوست پرتقال و آب پرتقال رو اضافه کنید و مخلوط کنید . 🔺حالا مخلوط آرد و بکینگ پودری که قبلا ۳ بار الک کردیم رو به مواد طی ۳ مرحله اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم تا پف کیک نخوابه.. 🔺حالا قالب ۲۰ سانتی رو کفش کاغذ روغنی بندازید و دورش رو چرب کنید.. 🔺داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت بزارید تا کیک خوش عطرتون اماده بشه.. 🌸بعدش هم یه چایی بریزید و در کنار خانواده نوش جان کنید و از من یاد کنید.. 🧡دوستون دارم خیلی خیلی.. پ.ن:حتما فر رو از قبل به دمای ۱۸۰ درجه برسونید. بعد از ۱ ساعت با خلال دندون تست کنید کیک پخته باشه. اجازه بدید کیک خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای سه تا چهار نفر زرده تخم مرغ ۲عدد شکر ۱تا ۲ق غ آرد ۲ق س شیر ۲لیوان وانیل ۱/۸ق چ خامه ۱/۲لیوان خرمالو ۳عدد بیسکویت ساده به مقدار. لازم طرز. تهیه ابتدا کاسه مناسبی انتخاب کنید زرده ها، و شکررا توسط همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود وانیل را به آن بیافزایید. و باز خوب هم بزنید آرد و شیررا کم کم به موادبالابیافزایید وبا همزن خوب هم بزنید تا مایع یک دستی حاصل شوپ قابلمه مناسبی روی حرارت ملایم بگذارید مایع دسر را درون آن بریزید و مدام هم بزنید تا مایع به طور یکنواخت غلیظ شود سپس شعله را خاموش نمایید در. این مرحله اگر مایع مقداری از حد. معمول سفت شد به آن مقدار کمی شیر بیافزایید و. تند هم بزنید غلظت مایع باید مانند. فرنی باشد نه خیلی سفت و. نه خیلی شل .سپس خامه را بیافزایید وخوب هم بزنید .خرمالوهای خیلی رسیده را برای این دسر انتخاب کنید پوست نازک آنرا به آرامی بگیرید دقت کنید. که خرمالوها هسته نداشته باشند سپس توسط بکوب یا مخلوط کن آنها را پوره کنید .ظرفهای سرو را انتخاب کنید می توانید هم از ظروف سرو تک نفره و. یا بزرگ استفاده کنید بیسکویت ها را کف ظرف سرو بچینید سپس مقداری از مایع دسر. روی آن بریزید و. سپس مقداری پوره خرمالو بیافزایید و. لایه های بعد را با بیسکویت ،مایع دسر، و پوره خرمالو ادامه دهید تا مایع تمام شود .دسر. را ۳تا ۴ساعت درون یخچال بگذارید تا خنک شود سپس با خامه فرم گرفته و. مقداری نعنا تزیین و سرو نمایید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🆔 فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:شکر دو قاشق غذاخوری.ارد یک و نیم لیوان.شیر یک و نیم لیوان.کره اب شده یا روغن مایع دو قاشق غذا خوری.وانیل یک چهارم قاشق چایخوری.تخم مرغ دو عدد.بینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف 📝 تخم مرغ و شکر رو دو دقیقه با همزن میزنیم بعد ارد و بکینگ پودر و شیر و وانیل و کره اب شده رو ریخته و به مدت سه دقیقه هم میزنیم تا موادی یکدست داشته باشیم.کف تابه رو چرب میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود بعد از موادمون یک ملاقه برداشته و درون تابه میریزیم.وقتی روی پنکیک مون حباب حباب شد نگاه میکنیم اگه طلایی شده بود برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم طلایی شود.و به همین ترتیب ادامه میدهیم. 👈 اگه تابه تون نچسبه و سالمه نیازی به چرب کردن نیست 🌐 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛