فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز وارونه 🍰🍰😍😍
یه دسر ایده آل واسه دور همی🍌🥧
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
400 گرم شکر
400 گرم آرد
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
200 میلی لیتر آب
100 میلی لیتر روغن
برای شهد:
100 گرم شکر
100 میلی لیتر آب
موز
دارچین
تخم مرغ ، روغن ، آب ، شکر را درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آرد را به تدریج ، پودر بیکینگ اضافه کرده و با مخلوط کردن خوب هم بزنید.
شهد را با پختن شکر در آب آماده کنید.
یک لیوان را در وسط ماهیتابه قرار دهید و داخل آن شهد ، موز ، دارچین و خمیر را بریزید.
و در فر به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.
دسرمون آماده س 🤗
نووووش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین شیک همینه😍🤌🏻 هم غلیظ و خوشمزه هم مقوی و ی پا معجونه واسه خودش😍🤩
🟡مواد لازم :
آجیل مخلوط(نصف پیمانه)
بستنی شکلاتی(۱/۵ پیمانه)
خامه صبحانه (۲ق غ)
شیر(۱/۳ پیمانه)
موز (۱عدد)
عسل(۱ق م)
🟡طرزتهیه :
آجیل هارو با آب گرم حدود ۱۵ دقیقه خیس کنید
موز حلقه حلقه داخل فریزر به مدت نیم ساعت قرار بدین تا تقریبا یخ ببنده ، بعد همه مواد ( اجیل ، موز ، بستنی ، شیر ، خامه ، عسل ) داخل مخلوط کن بریزین و کاملا میکس کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ترش😍😋
جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_خوشمزه😍😋
مواد لازم کیک:
3 عدد تخم مرغ
سه چهارم فنجان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم فنجان روغن
نصف لیوان شیر
3 قاشق کاکائو
یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کیک را با دمای 180 بپزید
مواد کاستارد:
یک فنجان شکر
یک لیتر شیر
آرد نصف پیمانه
نشاسته 3 قاشق
یک قاشق چایخوری وانیل
(دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید)
یک قاشق کره
سس کرم کارامل:
یک و نیم لیوان آب داغ
دو بسته کرم کارامل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات خوشگل و خوشمزه درست کن 🍩😍😋
آرد سفید : ۳۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
کره نرم شده : ۴۰ گرم
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر : ۲۵ گرم
شیر ولرم : ۱۲۵ گرم
خمیر مایه : ۴ گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خونگی خوشمزه و راحت 😍😋
یه قاشق خمیر مایع رو با یه قاشق شکر و نصف لیوان اب با هم مخلوط کنید
بزارید ۱۰ دقیقه عمل بیاد
بهش ارد کنترل شده و اب اضافه کنید تا خمیر منسجمی درست بشه
بزارید خمیر یکساعت استراحت و پف کنه
دو قسمت کنید داخل سینی فر کاغذ روغنیبزازید و خمیر رو پهن کنید
فرم بدید
شیر و زرده تخم مرغ و اب مخلوط کنید و بزنید و دانه سیاه و کنجد بزنید
به مدت ۴۵ دقیقه دردن فر ۱۸۰ درجه بزارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرصع_پلو
مرصع پلو غذایی هستش که به خاطر تزیینات معروفه 😜 . شبیه شیرین پلو هستش با تفاوتی که توی شیرین پلو هویج هم استفاده میشه و همچنین توی شیرین پلو بیشتر مواد و خلال با پلو مخلوط میشه اما توی مرصع پلو روی برنج ریخته میشه .
من از سینه مرغ استفاده کردم . فیله یا سینه مرغ رو خرد و تکه ای کردم . از ران مرع هم می تونین استفاده کنین .
یه پیاز رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد کمی نمک و زردچوبه اصافه کردم و بعد کمی تفت مقداری اب ریختم . نیم ساعت گذاشتم بپزه .
بعد از پخت هم کمی با روغن و زعفران یه مقدار تفت دادم
برای خلال پرتقال یا نارنج ۵ تا ۶ بار جوشوندم و آبش رو خالی کردم تا تلخی اش گرفته بشه، هر دفعه آب سرد می ریختم و میزاشتم بجوشه و بعد توی آبکش ریختم و دوباره باز هم همین منوال . آخر هم گذاشتم که کاملا بجوشه و بپزه وقتی که آبش کشیده شد کمی روغن و شکر ریختم و کمی تفت دادم .
خلال بادام و پسته رو هم هر کدوم رو نیم ساعت با آب (یا گلاب) خیس کردم و بعد توی آبکش ریختم تا آبش بره و در روغن (یا کره ) یه کوچولو تفت دادم .
زرشک (و کشمش من توی خونه موجود نداشتم اونه این بار نریختم ) رو هم شستم و با روغن یه کوچولو تفت دادم . برای زرشک یه عده شکر می ریزن که من دوست ندارم و نمی ریزم.
برنج هم من کته درست کردم و مقداری رو زعفرانی کردم بعد پخت .
و روی برنج هر طور که دوست دارین بریزین و تزیین کنین 🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_دورنگ
#های_بای
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑
کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم)
پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم)
آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم)
نمک ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ق غ سر پر
✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید،
✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود،
در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه،
پس دقت کنید
خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید،
سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁)
مطابق کلیپ شکل دهید،
بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ،
فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید،
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن،
زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند
پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید،
در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته🔻
میتونید بجای شلیل از هلو یا زردالو استفاده کنید فقط نرم وابکی نباشه که موقع پخت اب بیندازه.
مواد لازم🔻
تخم مرغ ...سه عدد
شکر....180گرم یا یک لیوان
روغن مایع....60میلی لیتر یا یک چهارم لیوان
شیر...هم دمای محیط 220میلی لیتر یا یک لیوان یک بند انگشت سرخالی
آرد...300گرم یا دولیوان +یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر....یک قاشق غذاخوری
نمک...نوک قاشق چایخوری
شلیل یا هلو یا زردالو به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
تخم مرغ و وانیل و شکر را پنج دقیقه با همزن برنید تا کرمی وحجم دار بشه بعد روغن وشیر وارد الک شده ونمک را یکجا اضافه وبا دور کند همزن مخلوط کنید مخلوط بشه کافیه زیادی هم نزنید دراخر بیکینگ پودررا اضافه وبا لیسک مخلوط کنید قالب بقطر 22سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید اگر قالبتون نچسب نیست حتما ارد پاشی کنید واضافه ارد را کاملا بگیرید مایه کیک راتوی قالب بریزید وشلیل خلالی شده را روی مایه کیک بچینید میتونید یک ردیف تا دوردیف بچینید ودرفر ازقبل گرم شده با دمای 180درجه بندت تقریبی 50تا 55دقیقه اطراف کیک طلایی بشه تست کنید پخته بود چند دقیقه روی کیک را گریل کنید تا طلایی بشه کیک که سرد شد اطرافشو ازاد کنید وبرگردونید در صورت تمایل پودرقند روی کیک بریزید.
👩🍳
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موکا_گردویی_کافی_شاپی
مواد لازم👇
ارد قنادی 2پیمانه 300گرم
شکر 1پیمانه 150 گرم
شیر 2/3پیمانه
روغن مایع 2/3 پیمانه
گردو خورد شده نصف پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
پودر نسکافه 1 قاشق غذا خوری
پودر قهوه فوری 1قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس موکا👇👇👇👇
شیر 1پیمانه
شکر 1/2پیمانه
خامه صبحانه 50گرم
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری
پودر قهوه 1قاشق غذاخوری
آرد 1قاشق غذاخوری
دقت کنید منظور از پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسوی هستش
1.مرحله اول شیر رو همراه پودر قهوه و نسکافه در ظرف می ریزیم مخلوط میکنیم که گلوله توش نباشه بعد ظرف رو میزاریم رو حرارت ملایم و هم میزنیم تا شیر گرم بشه بعد برمیداریم کنارمیزارم
2..بعد که گرم شد میزاریم کنار تا ولرم بشه
3..خب دراین مرحله تخم مرغها رو با شکر می ریزیم داخل کاسه ی همزن و بادور تند میزنیم حدود پنج دقیقه باید بزنید تا حجیم و کشدار بشه این همزدن خیلی مهمه
4-بعد روغن رو اضافه میکنیم بادور متوسط همزن میزنیم تا مخلوط بشه حدود 30 ثانیه باید بزنید دقت کنید به همزدن موادتون خیلی مهمه
5_بعد مخلوط شیر و پودر نسکافه و پودر قهوه که از قبل کنار گرفتیم رو اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن هم میزنیم
6-بعد گردو خورد شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم
ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم و بعد به موادمون اضافه میکنیم آشپزی خاص
7-بعد مواد خشکمون که شامل ارد بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط شده هست رو به موادمون اضاف میکنیم و بالیسک به صورت دورانی هم میزنیم در یک جهت هم بزنید
8-بعدمواد رو می ریزیم داخل قالب قالب 20 در 10 مناسبه
9_بعد قالبمون رو چندبار روی میز میکوبیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه باز بستگی به دمای فرتون داره ممکنه درجه کمتر احتیاج داشته باشید چون دمای فرها متفاوته حواستون باشه که روی کیک ترک نخوره
10-خب حالا میریم سراغ درست کردن سس موکا
برا این سس شیر و شکر و پودرکاکائو پودر قهوه نسکافه و ارد رو باهم مخلوط کنید تا مواد داخل شیر حل بشه بعد قابلمه را رو حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید تا مواد تقریبا به غلظت فرنی دربیا بعد قابلمه رو از رو حرارت برداشته و خامه رو بهش اضاف کنید وخوب هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن بعد بزارید سرد بشه بعد که کیکتون پخت بزارید سرد بشه از قالب جدا کنید وقتی سرد شد این سس رو بریزین روش و تزیین کنید
یکم سس از بغلا شره میکنه و قشنگ میشه شکلش
بعد بزارید یخچال روش یکم سفت تر میشه بعد اگه دوست داشتید مثه من با شکلات سفید ذوب شده تزیین کنید یا با ترافل رنگی تزیین کنید#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_خونگی
شیر پرچرب یک لیترچهار لیوان شکر 280 گرم تا 300 گرم (هر پیمانه شکر ۲۰۰ گرمه) ثعلب 5 گرم یک قاشق مرباخوری گلاب نصف استکان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری ثعلب از لوازم قنادیا میتونید تهیه کنید شیر رو رو گاز بزارید تا بجوشه شکر وثعلب رو خوب با هم قاطی کنید وقتی شیر بجوش اومد دست راست همزن با دست چپ کم کم شکر وثعلب رو اضافه کنید مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه گلاب وانیل اضافه میکنیم وقتی دوباره جوش اومد.گاز رو خاموش میکنیم ومیزاریم سرد سرد بشه . و میزاریم فریزیر مواد نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ ببنده بیرون بیاریدبا همزن دستی یا قاشق چوبی خوب بزنید( حدود دو الی سه دقیقه ) ودو باره بزارید فریزیر این کار رو پنج الی شش دفعه تکرار میکنیم تا بستنی کشدار وبدون یخ زدگی باشه بستنی نباید ببنده وگرنه تکه های یخ توش بوجود میاد که موقع خوردن زیاد لذت بخش نیست هر مرحله حدود یک الی دوساعت ساعت طول میکشه تو فریزیر باشه باید صبور باشید تا بتونید یک بستنی وخوشمزه تحویل عزیزانتون بدیدیآگه خواستیدزعفرانی کیا کاکائو ی درست کنید مرحله اخر به بستنی وانیلی کمی پودر کاکائو بزنید وخوب باهاش مخلوط کنید .بستنی که اماده شد بریزید ظرف دربسته یک شب تو فریزیر باشه واماده س نوش جان هر مرحله زدن 3 ای چهار دقیقه میخواد کمتر از این بشه تکه های یخ توشه هروقت بستنی درست کردید چه با دستگاه چه با دستی حتما باید یک شب تو فریزیر بمونه که سفت وکشدار بشه عزیزان بستنی اگر بیش از حد شیرین باشه تو دمای محیط زود آب میشه بهتره تو ظرف استیل بزارید فریزیر.
میتونید مرحله آخر خامه بزنید.من خامه نزدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت بوقلمون کالری کم و چربی کمی داره و به علت پروتئین بالا برای افراد رژیمی بسیار مناسب میباشد و حس سیری طولانی مدتی میده.
همراه با سالاد میل کنید.
مواد لازم🔻
۵۰۰ گرم سینه بوقلمون
۱ مشت جعفری
نصف پیاز
۱/۵عدد نان تست ( خشک شده یا برشته شده)
یا نان سوخاری
۱ عدد تخم مرغ
نمک، ادویه
کمی روغن زیتون
⚠️نکته:
اگر سینه بوقلمون را چند ساعت قبل داخل فریزر بگذارید بهتر و راحت تر داخل غذاساز چرخ میشه.
طرز تهیه🔻
سینه بوقلمون و نان تست را جدا جدا داخل غذاساز ریز کنید، پیازو جعفری را ریز خرد کنید،تمام مواد را مخلوط کنید، به سایزی که ۱۱ عدد کوفته داشته باشید ، تقسیم کنید و حالت بدید.داخل ظرف پیرکس بچینیدکمی روغن بزنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته با سس بادمجان
مواد لازم برای کوفته:
200_150 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
مواد لازم برای سس بشامل بادمجانی:
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد
1 شیشه بادمجان کبابی شده(600_500 گرم ، بادمجان را داخل فر یا روی اجاق کبابی کنید پوست بادمجان را جدا کنید و بادمجان را خرد کنید)
500 میلی شیر
نصف قاشق چای خوری نمک
کمی فلفل سیاه
کمی پنیر پیتزا برای روی خوراک
طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید. سپس تیکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
برای سس بشامل کره را داخل ماهیتابه بریزید و آب کنید آرد را اضافه کنید و 5_4 دقیقه تفت بدید بادمجان را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت بدید. سپس شیر را اضافه کنید و تا وقتی که خوب بجوشد بپزید نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. از سس بادمجان داخل ظرف های سفالی بریزید(یا هر ظرف دیگری که برای پخت داخل فر مناسب است استفاده کنید) و کوفته ها را روی آن بچینید و در آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل سینی بچینید کمی آب داخل سینی بریزید و در فر 250 درجه تا وقتی که پنیر خوب آب شود بپزید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_براونی
مواد لازم 👇
ارد سفید قنادی ــــ 150گرم
شکر سفیدـــــ115گرم
شکر قهوه ای ـــــ115گرم
کره حیوانی ـــــ100گرم
روغن مایع ــــ 2 قاشق غ خ
تخم مرغ هم دمای محیط 60 گرم ـ 2 عدد
زرده تخم مرغ ـــ 1عدد
بکینگ پودر یک قاشق ق چ
پودر کاکائوـــــ 25گرم
نمک ـــ یک پنس
شکلات چیپسی ـــ70گرم
شکلات تلخ ایدین ـــــ60گرم
شکلات سکه ای شیری ــــ40گرم
وانیل مایع ــــ نوک قاشق چ خ
جوش شیرین ــــ نوک قاشق م خ
طرز تهیه👇
۱-اول شکلاتها رو با کره داخل یک طرف بریزید روی بخار کتری بنماری کنید وقتی کامل حل شد پودر کاکائو بهش اضافه کنید مخلوط کنید
۲-تخم مرغها و شکرسفید و قهوه ای و وانیل رو باهم با همزن دستی خوب مخلوط کنید و مخلوط شکلاتها و کره رو که بنماری کردیم همونطور گرم به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و تندتند هم میزنیم بعد روغن مایع می ریزیم و مخلوط میکنیم
۳-آرد و بکینگ پودر و نمک و جوش شیرین را با هم در یک کاسه ریخته مخلوط کنید و الک کنید به مواد اصافه کنید ارد رو تا جایی اضافه کنید که مواد نه سفت باشه نه شل
داخل سینی کاغذ روغنی میندازیم و از مواد اندازه قاشق مربا خوری برمیداریم داخل سینی میزاریم و روش توت خشک یا شکلات سکه ای میزازیم چند دقیقه در دمای محیط میزاریم بعد میندازیم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ده دقیقه
دقت کنید اول که کوکی رو گرفتی تو فر حرارت بالا باشه بعد چند دقیقه ده درجه کمتر کنید تا پختش کامل بشه
اگه موادتون خیلی سفت شد بهش روغن مایع اصافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش ماست
مواد لازم برای آش ماست
ماست محلی ترش:6کیلو
برنج نیم دانه:5لیوان
سیر،شویدوپیازچه:نیم کیلو
باقله:1کیلو
پیاز:فراوون
پونه:2ق غ
نعنا:2ق غ
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه وقرمز
برنج نیم دانه رو به همراه سیر،شوید وپیازچه آب،زرچوبه،فلفل،نمک وپونه میزاریم رو حرارت تا برنج بپزه و دونش بره،در حین پخت اگر آبش کم شده بود کمی آب اضافه کنیدوقتی برنج حسابی پخت باقله ی پخته شده وماست هم زده رو اضاف میکنیم،از وقتی ماست اضاف میکنیم تا وقتی که آش به جوش بیاد مدام آشو هم بزنید،اگر هم نزنید میبُره بعد از پخت پیاز ونعنا داغ و کمی فلفل سیاه اضافه میکنیم ونوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛