فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی شکم پر 🐟 😍😋
مواد لازم:
ماهی :۱عدد
گردوی آسیاب شده: ۲۰۰گرم
سبزی: ۳۰۰گرم شامل(گشنیز،جعفری،شنبلیله،چوچاق،نعناع و کمی اناریجه)
رب انار: (ترش) ۱قاشق غذاخوری(ملس)۲قاشق غذاخوری
آب انار ترش: نصف استکان
پیاز: ۱عدد نگینی سرخ شده
سیر:چند حبه
ادویه:(نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه ماهی)
روغن: برای سرخ کردن
ابتدا ماهی را بعد از شستن با فلفل،نمک،زردچوبه و سیر خرد شده مزه دار میکنیم و۲ساعت در یخچال استراحت میدهیم
بعد مواد میانی را آماده کرده داخل شکم ماهی را پر کرده میدوزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه قرار میدهیم،و ۵دقیقه آخر شعله بالا را برای گریل شدن روشن میکنیم،در تابه نیز میتوانیم در روغن هر دو طرف ماهی شکم پر را سرخ کرده و درب تابه را میگذاریم تا مغز پخت شود.
به باقی مانده مواد میانی ۱استکان آب اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میگذاریم تا دم بکشد و به همراه ماهی شکم پر سرو میکنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ_رژیمی ولی در عین حال بسیار خوشمزه هست...😍😋
نان تست ۱بسته(ترجیحا جو)، سینه مرغ ۲ عدد، پیازچه نصف لیوان، سبزی خوردن نصف لیوان، گردو نصف لیوان، ماست و موسیر ۴۰۰گرم، لیمو تازه ۲عدد
✅ مرغ ها را با سیر و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه میپزیم و ریش ریش میکنیم. ماست موسیر را داخل یک ظرف ریخته و پیازچه ساطوری و گردو خرد شده و آبلیمو تازه و مرغ ها را اضافه میکنیم و خوب مواد را با هم ترکیب میکنیم. کف ظرف مستطیل شکلی را نایلون پهن میکنیم و یک لایه نان و یک لایه از مواد میزنیم و تا تمام شدن مواد ادامه میدهیم ، لایه آخر رو نان قرار میدهیم و کمی فشار میدهیم تا بافت منسجم تری پیدا کند و نایلون را میبندیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم.، بعد از یک ساعت کیک مرغ را داخل ظرف سرو برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکبرجوجه 🤤چندتا نکته ریز داره که همه رو براتون میگم که خوشمزه ترین اکبرجوجه رو خودتون به ساده ترین روش درست کنید😍
📍مواد لازم
یک عدد جوجه ۸۰۰تا ۱ کیلو
لیموترش دو عدد
نمک دو قاشق غ خ
کره ۱۰۰ گرم
روغن به اندازه ی کافی
زعفران دم کرده غلیظ.
ابتدا جوجه رو با چاقو از وسط نصف کرده بشورید و داخل آب و نمک و لیمو اسلایس شده یک شب تا صبح بزارید تا بمونه بعد آبکش کنید و با یه دستمال تمیز خوب خشک کنید جوجه ها بعد داخل روغن داغ فراوان مطابق فیلم باید زیاد باشه بزارید تا سرخ بشه وقتی که سرخ شد بهش کره و زعفرون دم کرده رو اضافه کنید دم کنی بزارید ۱/۵تا ۲ ساعت رو شعله ی ملایم بزارید تا خوب بپزه بعد دیگه آماده میل کردن هست
بی نهایت خوشمزه میشه با این دستور بی هیچ عنوان هم بوی زهم نمیده درست کنید و از خوردنش کلی لذت ببرید😍.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته پلو 😍😋
این شما و این هم رشته پلو جان😍😋.
.
🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه،
. 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
.
🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
.
🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک عربی🍰😍😍
نه فر میخواد نه حتی همزن دستی!به راحتی آماده میشه و خیلی خیلی خوشمزست😋.
.
این خوشمزه رو میتونید به عنوان دسر یا عصرونه استفاده کنید.
اییییینقدر خوشمزه هست که عاشق طعمش میشید😍مثل باقلواست🤌🏻.
مواد لازم:
برای شربت ۱ لیوان آب و نصف لیوان شکر رو با یدونه هل میجوشونیم.
نونهای تست رو دورگیری میکنیم و با کره تفت میدیم.
برای پودینگ:
۱ لیوان شیر
۱ و نیم ق غ نشاسته ذرت
۲ ق غ شکر
پودر هل ۱ ق چ
گلاب ۲ ق غ
خامه ۱ ق غ
تمام مواد بصورت سرد مخلوط کرده و میذاریم روی شعله گاز که به غلظت برسه.
اگه به مقدار بیشتر درست میکنید مواد پودینگ و دو برابر کنید.
شربت رو تا جایی که نون تست ها خمیری نشه میریزیم.برای من نصف شربت استفاده شد.
در آخر میذاریم داخل یخچال به مدت ۴،۵ ساعت که خنک شه و ببنده و بعد با هرچی دوست داشتین تزیین میکنیم و تمام!
بفرست برای عاشقان شیرینی و باقلوا که این خوشمزه رو امتحانش کنن.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قنبرپلو شیرازی😍😋
پیاز 1 عدد، گردو نصف لیوان، کشمش 1/3 لیوان، رب انار 3ق غ، آرد نخودچی 1دق غ، برنج 3پیمانه
✅ برای گوشت قلقلی 👈گوشت : ۳۰۰ گرم، پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
🔴گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده نمک و ادویه و آرد نخودچی مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم گلوله های کوچیک درست میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم تو همون تابه پیاز خلالی خرد شده رو تفت میدیم تا طلایی بشه، گردو خرد شده، کشمش ، رب انار و زعفرون و گوشت قلقلی ها رو اضافه میکنیم هم میزنیم از روی شعله برمیداریم برنج رو به صورت آبکش یا کته آماده میکنیم و ته قابلمه روغن و کنجد میریزیم و بعد سیب زمینی ورقه شده میچینیم و لایه لایه از برنج و موادی که آماده کردیم میریزیم و در آخر زعفرون هم اضافه میکنیم و ۴۵ دقیقه تا یه ساعت با شعله ملایم دم میذاریم
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای سوهان 😋😍
شیرهی حلوا شامل:
آب 💧 یک پیمانه
شکر 🍚 یک پیمانه
گلاب 🌺 نصف پیمانه
زعفران غلیظ دم کرده 🥄 به میزان لازم
آرد سنگک 🍚 یک پیمانه
شیر 🥛 یک پیمانه
روغن مایع 🫗 سه چهارم پیمانه
چطوری درست میشه؟ 📝
شکر، گلاب، زعفران دم کرده و آب رو با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بذارید تا شکر داخل آب حل بشه و یه کوچولووو بجوشه تا شهد یه کم به قوام بیاد..
بعد از اینکه به این مرحله رسید شعله رو خاموش کنید و بذاریدش یه گوشه که کم کم واسه خودش خنک بشه..
آرد، شیر و روغن رو قبل از اینکه روی حرارت بذارید با هم مخلوط کنید، بعد روی شعلهی خیلی ملایم بذارید و مرتب هم بزنید.
اول شیر کم کم به خورد آرد میره، بعد آرد شروع به روغن انداختن میکنه و بعد از روغن انداختن آرد مرحله به مرحله تغییر رنگ میده..
وقتی آرد به رنگ مورد نظرتون رسید توی دو سه مرحله شیره رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا شیره کامل جذب آرد بشه..
این مرحله زیاد طول نمیکشه، بعد از دو سه دقیقه حلوا خودشو جمع میکنه و آمادهست..
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#توپک_مرمری
این شیرینی ها خیلی سریع آماده میشه و خیلی شیک و خوشمزه است برای پذیرایی از مهمون ها بی نظیره
یک و نیم بسته بیسکوییت پتی بور رو با دو عدد موز له شده ترکیب میکنیم حالت خمیری پیدا کنه بعد توپک اندازه گردو بردارین داخل دست گرد کنید دوست داشتین داخلش شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای بزارید خوشمزه تر میشه
بزارید توپک ها یکی دو ساعت داخل یخچال باشه
شکلات تیره و سفید رو روی بخار کتری آب کنید...و مثل فیلم توپک ها رو داخلش بزنید بزارید روی کاغذ روغنی سفت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ)
کره 3 قاشق غذا خوری
ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
کره 30 گرم
آب جوش حدودا 3_2 پیمانه
رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، كرهی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید.
2. پیاز را نگینی خرد كرده به همراه كمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید.
3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد.
4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگی تزیین کنید.
نکته:
1. همیشه چربیهای مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برشهای نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق میگردد.
2. یادآوری میکنم که نمك گوشتهای سفید ابتدای طبخ اضافه ميشوند.
3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشك و خلال پسته ی سرخ كرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید.
4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد.
5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت.
6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ با رب انار😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_پاستا_باسس_مارینارا
ابتدا یک پیاز متوسط وقارچ نگینی ریز خرد میکنیم و همراه روغن زیتون تفت میدیم تا پیاز سبک بشه فلفل سیاه و اورگانو میزنیم .عطر ادویه که بلند شد سیر له شده اضافه میکنیم و بوی سیر که به مشام رسید پوره گوجه فرنگی همراه نمک همراه نمک و یک ق چ شکر و کمی آبلیموی تازه . اجازه میدیم سس روی حرارت ملایم بمونه تا آب اضافیش تبخیر و غلیظ بشه در نهایت جعفری و ریحون ساطوری اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم . این سس قابل مصرف برای طبخ انواع پیتزا و پاستاست .
#_پاستا
ابتدا آب و جوش میاریم یک ق نمک و پاستاهای خشک را اضافه میکنیم برای ۷ دقیقه پاستاها رو میجوشونیم تا به حالت آلدنته برسه یعنی کاور بیرونی پاستا نرم و مغز پاستا سفت باشه آبکش میکنیم ولی روی پاستاها آب نمیریزیم حالا پاستاهای پخته شده رو به سس اضافه میکنیم . ضمنا قبل از اضافه کردن پاستاها به سس پارمیزان ریختم
نوش جان 💖
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته
مقداری لپه رو خیس کنید وبزارید چند جوش بزنه کفشو بگیرید وحدود ده الی پانزده دقیقه بپزه کافیه آبش کاملا کشیده شه وبا گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید بعضی از خانوما برنج رو هم میپزن ولی من فقط خیس کردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کردم برنج رو یکی دوساعت خیس کردم بعدا آبکش کردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقداری سبزی ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفری آگه سبزی تازه بود ریز خورد کرده وبهش اضافه کتید من از سبزی خشک استفاده کردم نمک وفلفل وزردچوبه همه رو به چرخ کرده اضافه من از چرخ کرده گوساله استفاده کردم با هم مخلوط کنید وخوب خوب ورز بدید چند بار بلند کنید ومحکم بکوبید تو کاسه تا انسجام پیدا کنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وکف دست گود کنید وتوش کمی گردوی خرد شده کمی پیاز داغ وزرشک ویک عدد الو بزارید وببنید دستتون رو کمی خیس کنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه وقتی کوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده کنید یک عدد پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ویکی دو قاشق رب وکمی زردچوبه بهش اضافه کنید ویه تفت بدید وبه مقدار کافی آب بریزید من کمی لپه هم زدم وقتی به جوش اومد کوفته ها را به آرامی میزاریم داخل سس ودرشو کیپ نکنید تا یک ربع که کوفته ها وا نرن بعدا شعله رو کم کنید وبزارید بپزه
چند نکته در مورد کوفته
آگه لپه دوست ندارید، بریزید ؛تو کوفته میتونید از آرد نخود چی استفاده کنید واسه سس کوفته به جای آب آگه از آب قلم استفاده کنید خیلی خوشمزه میشه 😋
وقتی سس جوش اومد کوفته رو به آرامی توش بزارید وصبر کنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید.
همیشه به اندازه ای آب بریزید که روی کوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وکوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش
پخت کوفته سه ساعت طول میکشه با شعله متوسط
عزیزان مخلوط گوشت گوسفند وگوساله برای کوفته عالیه👌
من همیشه اندازه ها رو چشمی میزنم
برای حدود چهارصد گرم گوشت چرخ کرده نیم پیمانه لپه ونیم پیمانه برنج کافیه
عزیزان من این دفعه کوفته ها را کوچکتر درست کردم ومیانشون هیچی نزاشتم فقط مواد کوفته هستش
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫
سلام روز بخیر🥰 دستور یه کوکی خوشمزه با بافت نررم وکیکی 🤌
کوکی هویج _گردو😋 اگر دوست داشته باشین یه کوکی خوشمزه دیگه هم آموزش میدم
برای حدود ۱۵ عدد کوکی متوسط:
کره نرم شده در دمای محیط ۱۰۰گرم (از کره گیاهی هم می تونید استفاده کنید)
شکر سفید ۴۰ گرم(۱/۴پیمانه سرخالی)
شکر قهوه ای ۶۰ گرم(۱/۳پیمانه)
تخم مرغ ۱عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
آرد قنادی ۱۸۰ گرم (۱ پیمانه +۱/۴پیمانه)
بکینگ پودر ۱ق چ(۴گرم)
دارچین ۱ق چ(۲گرم)
زنجبیل ۱/۴ ق چ
جوز هندی ۱/۸ق چ
نمک ۱/۴ق چ
هویج رنده ریز شده ۱۰۰ گرم (۱پیمانه پر)
گردوی خرد شده ۵۰ گرم(۱/۲پیمانه)
👈کره نرم را کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه شکر سفید وقهوه ای را اضافه ومخلوط کنید سپس تخم مرغ همدمای محیط +وانیل را اضافه کنید
خوب هم بزنید تا جایی که دانه های شکر کاملا حل شود
مخلوط الک شده آرد وبکینگ پودر وادویه جات ذکر شده را اضافه وبا همزن یکدست کنید در نهایت هویج وگردو را بریزید وبا لیسک خیلی خوب مخلوط کنید تا مایه کاملا یکدست شود
مایه را درون قیف بریزید وداخل قالب کاغذ روغنی انداخته با فاصله پایپ کنید
درون فر از قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید زیرشون باید کاملا رنگ بگیره
بافت این کوکی نرم وکیکی هست😋
🔺️میتونید شکر قهوه ای را کلا با میزان کمتری از شکر سفید جایگزین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه😋
مواد لازم
ران مرغ ۶ الی ۸ عدد
ماست ۲۰۰ گرم
کاری ۲ قاشق
زیره ۱ قاشق ( به دلخواه )
سیر ۴ حبه
فلفل قرمز ۱ عدد
عسل نصف قاشق
نمک ، فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ ها رو با ماست، سیر ، عسل و ادویه ها ( ، فلفل ، کاری ، زیره و نمک ) مزه دار کنید و اجازه بدید به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و در ظرف چیده . در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر رو روشن کنید تا طلایی بشه 😍😋 حتما امتحان کنید
پ.ن : اگر زیر موادتون رو کاغذ روغنی قرار بدید باعث میشه به ظرفتون نچسبند و همین طور خشک نشوند
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت نون لواش و مرغ☝️😋
800 گرم مرغ چرخکرده
2 عدد نان لواش
2 عدد پیاز
📌 2 قاشق غذاخوری خامه ترش(مخلوط۱ ق غ ماست+۱ ق غ خامه صبحانه)
۲ عدد گوجه فرنگی میکس شده
نصف قاشق چایخوری پودر سیر خشک
📌 نمک ، فلفل برای مزه دار کردن
.
بهتره پیاز را در غذاساز میکس کنید. تمام مواد تشکیل دهنده (به جز نان لواش) را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مواد گوشت چرخ کرده را روی یک نان لواش بریزین ، یک نان لواش دیگه بذارین و باقی مانده مواد رو نیز بریزید ،رول کنید و با سس گوجه فرنگی رومال کنین
ودر فر ۱۸۰ درجه 30 دقیقه.
بپزید
نوووش جاننن 🌸
🥗🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیار_شور_خانگی
طرز تهیه خیارشور خانگی سریع و ترد و خوشمزه رو بهتون یاد میدم. این خیارشور هم خیلی آسون درست میشه و هم خیلی ترد و خوشمزه ست پس پیشنهاد میکنم قبل از خریدن خیارشورهای گرون قیمت فروشگاه ها، حتما این روش رو امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه یک کیلو خیارشور:
خیار قلمی: یک کیلو
شوید تازه: صد گرم
ترخون خشک: دو قاشق غذاخوری
سیر: شش حبه
آب: هشت لیوان
نمک: چهار قاشق غذاخوری
سرکه: نصف استکان
نخود: حدود ده عدد
فلفل تند: دو عدد
امیدوارم این آموزش به دردتون بخوره و از دیدنش لذت برده باشید و به زودی یه خیارشور ترد و خوشمزه رو توی خونه درست کنید و لذتش رو ببرید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کازرونی😍😍
اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه
وقتی پخت👇
مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل_هات_داگ
#لقمه
اصل دستور با ارد مافین ذرت تهیه میشه که خب من حقیقتا تو بازار ندیدم در ضمن کمی هم شیرینه که ترکیبشو با هات داگ نمی پسندم پس روشی که خودم درست کردمو براتون میزارم.
ارد ذرت (ارد زرد رنگ نه نشاسته که سفیده) 1پ
ارد سفید 1.5پ
تخم مرغ 2عدد
خامه صبحانه 70گ
بکینگ پودر 1.5 ق چ
در صورت تمایل 1ق غ شکر در غیر اینصورت کمی نمک
روغن مایع 2ق غ
پیر چدار رنده شده 50گ
جعفری 2ق غ
همه موادو مخلوط کنید.
و خمیر سفتی بدست بیارید با توجه به کشش اردتون اگر میبینید خمیر شله تا 1/4پ دیگه میتونید ارد اضافه کنید.
بعد طبق فیلم بالا در دستگاه وافل ساز داغ و چرب شده بپزید.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_پیاز😋😋
البته من خودم میگم فقط و فقط شووووورررررر 👌👌👌👌👌 امیدوارم درست کنید و حالش رو ببرید
پیاز ریز برای ترشی نیم کیلو (اگر کمی درشته یه برش بعلاوه روی پیازها بزنید )
تخم گشنیز ۱ ق چ
نعنا ۱ ق چ
سیر ۶ حبه (که بنا به ذائقه ها متفاوته)
فلفل هر چقدر دوست دارین
لبو ۳ برش کوچیک
گلپر ۱ ق چ .✅دقت کنید که تمامی مواد (پیاز ،سیر، فلفل و لبو باید کامل کامل خشک باشن و هیچ آبی روشون نباشه)
و در آخر روی همه مواد سرکه قرمز میریزیم
مراحل کار هم کامل تو ویدیو مشخص هستش .
سه هفته تا یه ماه بعد میل بفرمایید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیاسبز_با_گوشت
مواد لازم:
500 گرم لوبیا سبز
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب
2 عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نیم لیتر آب
طرز تهیه:
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید گوشت را اضافه کنید کمی تفت بدید و پیاز را اضافه کنید و 15 دقیقه سرخ کنید . رب را اضافه کنید و هم بزنید . سپس سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید. سپس لوبیاها را که از طول برش زدید و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید بپزد
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كوبيده_مرغ😍😍
تخم گشنيز آسياب شده و ادويه پاپريكا
مواد لازم ( ٥ الي ٦ نفر)
ران مرغ نيم كيلو
سينه مرغ نيم كيلو
پياز ١ عدد بزرگ
سير ٢ عدد
جعفري خرد شده (٣ قاشق غ خ )
تخم مرغ ١ عدد
پودر سوخاري ١ پيمانه
زعفران دم كرده ٤ قاشق غ خ
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق چ خ
پاپريكا ١ قاشق چ خ
زرد چوبه نصف قاشق چ خ
تخم گشنيز آسياب (نصف قاشق چ خ )
ليمو تازه ١ قاشق غ خ
گوشت رون و سينه مرغ رو ٢ بار چرخ كنيد،پياز و سيرو چرخ كنيد و كاملا آبش رو بگيريد،حالا موادمون كه شامل گوشت ،پياز وسير جعفري تخم مرغ زعفرون ادويه ها و آب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ماست_ارومیه😍😍
سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر فلفل) ۱کیلو
روغن برا پیازداغ
نخودِپخته ۱ لیوان
لوبیا چیتی ۱لیوان
بلغور گندم نصف لیوان
برنج ۱سوم لیوان
گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ رب۲ق غ
فلفل سبز تازه چندعدد.نمک
ماست چکیده ۵۰۰گرم
ابتدا پیاز هارو خردمیکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آبجوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم مواد نیمپز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن سبزی آش خردشده وشسته شده آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خردشده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تا سبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه)وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنی وباپیازداغ ورب تزیین میکنیم
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛