eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ - 400 گرم نمک - 3 گرم فلفل سیاه - 3 گرم سیب زمینی - 2 عدد پنیر- 100 گرم تخم مرغ - 1 عدد نمک - 5 گرم فلفل سیاه - 3 گرم خرده نان یا ارد سوخاری- 50 گرم پارمزان - 20 گرم آب - 30 میلی لیتر (1 فلان اونس) روی آتش متوسط به مدت 10 دقیقه هر طرف سرخ کنید اول سینه مرغ رو با گوشت بزنید سیبزمینی رو هم‌رنده بزنید و ابش رو بگیرید بهش نمک و فلفل‌سیاه و قرمز و اضافه کنید و یه دونه تخم مرغ و پنیر‌پینزا رو با هم مخلوط کنید وسط سینه مرغ قرار بدیدو یه لایه دیگه سینه مرغ بزارید و دور تا دورشو کاغذ روغنی قرار بدیدو بزارید دوطرفش به مدت ۱۰ دقیقه بپزه و مجدد به مدت ۴۵‌دقیقه بزازید تا کامل مغز پخت بشه با شعله کم و دربسته 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای پرتقال😋😍😋 مواد لازم🔻 آرد ۲ و نیم پیمانه آب پرتقال طبیعی ۳ چهارم پیمانه عسل ۲ ق غ+۱ ق غ آب جوش (مخلوط و رقیق میشه) شکر ۱ پیمانه روغن نصف پیمانه تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر ۱ ق غ وانیل یک سوم ق چ رنده پوست پرتقال ۱ ق غ(فقط رنده کردن قسمت نارنجی پرتقال) اسلایس پرتقال ب اندازه کافی طرز تهیه🔻 فر رو روی درجه ۱۸۰ بزارید گرم شه، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار بشه ، حالا عسل رو ک با آب جوش رقیق شده اضافه کنید کمی بزنید، ب ترتیب روغن، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و طی چند مرحله ب مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید، توی قالب ها کپسول قرار بدید و دو سوم از قالب رو با مواد پر کنید، روش اسلایس پرتقال بزارید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ب مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید (شاید زودتر یا دیرتر بپزه، چک کنید بعد ۲۰ دقیقه) در آخر میتونید چند دقیقه بالای فر (گریل) رو روشن کنید تا طلایی بشه، بعد از پخت تا هنوز داغه روش کمی عسل برس کنیدمن از پرتقال معمولی و خونی استفاده کردم هر دوش زیبا و خوشمزه بود. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ پنیری😋 مواد ناگت‌هارو میتونید توی فریزر نگه دارید و برای زمانهایی که زمان کافی برای غذا درست کردن ندارید سریع سرخ کنید و نوش جان کنید. مواد لازم سینه مرغ ۴۰۰ گرم پیاز یک عدد متوسط سیر چهار حبه ادویه شامل فلفل،زردچوبه،زنجبیل،آویشن ونمک به مقدار لازم پنیر پیتزا یک لیوان سس خردل یا مایونز دو قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری تقریبا ۲ لیوان طرز تهیه مرغ رو در مخلوط کن میزنیم و بعد ادویه جات و پیاز و سیر به همراه پنیر پیتزا و سس خردل رو بهش اضافه میکنیم و دوباره با مخلوط کن خوب میزنیم تا مواد با هم ترکیب بشن. کف یک ظرف مناسب که به اندازه موادمون باشه رو پودر سوخاری میزنیم و مواد رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و دوباره روی مواد پودر سوخاری میزنیم و برای نیم ساعت در یخچال میزاریم و بعد با قالب مورد نظر از مواد درمیاریم و اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم برای ناگت پنیری هم مقداری از مواد رو کف دستمون قرار میدیم و کمی پنیر گودا روی اون قرار میدیم و مواد رو به شکل دایره درمیاریم بصورتی که پنیر در وسط مواد قرار بگیره و بعد سرخ میکنیم و نوش جا 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط 1 عدد پیاز 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1/2 دسته جعفری 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زیره 1/2 استکان چایخوری آب 4 فلفل (درشت خرد شده) برای سس👇🏻 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 حبه سیر (خرد شده) 2 فنجان پوره گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آویشن پودر پیاز 50 گرم کره (به مکعب های کوچک خرد شده) 1 پیمانه جعفری (خرد شده) گوجه گیلاسی طرز تهیه👇🏻 ۱. برای کوفته ها، پیاز، تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری، ادویه جات و آب و جعفری رو داخل میکسر مخلوط کنین. ۲ .مخلوط رو به گوشت چرخ کرده اضافه کنین و خوب ورز بدید. ۳. کوفته های کوچک را آماده کنید و سرخ کنید. ۴. برای سس؛ سیر رو با روغن زیتون تفت دهید. پوره گوجه فرنگی و ادویه جات رو به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشه. ۵.سس و کوفته ها و فلفل هارو داخل ظرف هاتون بریزید و روی آن ها یک تکه کره و گوجه گیلاسی قرار دهید و با دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید. روی کوفته ها که از فر خارج کردید، جعفری بپاشید و داغ سرو کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍 ‎مواد لازم: ۲۵۰گرم کره ۱۰۰ گرم شکر ۱تخم مرغ ۱قاشق غذاخوری نشاسته ۴۸۰گرم آرد ۱ قاشق غذاخوری کاکائو ‎برای داخل ۱۰۰گرم گردو ۵۰گرم فندق ۵۰گرم شکر ‎روش پخت : ‎کره در دمای اتاق را درون یک کاسه قرار داده و آن را بزنید. تخم مرغ ، نشاسته ، آرد و شکر را اضافه کنید. ‎خوب مخلوط کرده و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. پودر کاکائو رو به نصف مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ‎برای پر کردن گردو ، فندق و شکر را با هم مخلوط کنید. ‎یک آبمیوه گیری را به صورت وارونه در یک لیوان قرار دهید و نایلون را در روی آن قرار دهید. نیمی از خمیر سفید را در انتهای آبمیوه گیری و یک قطعه دیگر از خمیر کاکائو را در انتهای دیگر قرار دهید. خمیر را فشار دهید ، و یک سوراخ ایجاد کنین و با مخلوط گردو پر کنید ،مقداری خمیر در بالا قرار دهید و کوکی را ببندید..‎به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید ، سپس به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۶۵ درجه فارنهایت) بپزید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 عدد بادمجان بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر نصف قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک ابتدا بادمجان ها را روی شعله کبابی میکنیم، بعد از سرد شدن پوست آن ها را جدا می کنیم و درشت خرد می کنیم.پیازهایی را که برش داده ایم در قابلمه مناسبی در روغن تفت می دهیم تا کمی صورتی رنگ شود و فلفل ها را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. گوجه فرنگی و سیر را که پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده ایم اضافه می کنیم و 1-2 دقیقه تفت می دهیم تا بوی آن از بین برود. در قابلمه را ببندید و به مدت 4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. حالا بادمجان های تفت داده شده را اضافه می کنیم و نمک و ادویه را اضافه می کنیم. آن را به آرامی با قاشق چوبی بدون اینکه زیاد له کنید مخلوط کنید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید و از روی اجاق بردارید. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• کوکوی مرغ زعفرونی خوش رنگ و لعاب از اون غذاهای پروپارقرصه بی برو برگرد همه خوششون میاد🥰 ۱عدد سینه مرغ کامل،۱عدد پیاز،۲ حبه سیر نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،آب بزارید آبپز شه. ۵ عدد تخم مرغ رو هم بزنید تا از لختگی در بیاد ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا) مخلوط کنید زعفرون دم شده،۲ ق غ پیازداغ اضافه و هم بزنید مرغهای ریش ریش رو شده اضافه و مخلوط کنید داخل تابه روغن بریزید و مواد کوکو رو بریزید و پهن کنید درشو ببندین تا بپزه بفرمایید حاضر شد در آخر با زرشک هم تزیین کنید من خودم عاشق کوکو مرغم شما هم امتحان کنید😋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تاحالا یه کیک مقوی با شیره و بدون فر درست کردی؟ دو عدد تخم مرغ و کمی وانیل رو با هم بزنید، 5 ق غ شیر اضافه و مخلوط کنید نصف پیمانه شیره خرما اضافه و به هم زدن ادامه بدید. ۱۳ ق غ آرد و 2ق چ بکینگ پودر رو روی مواد الک و کاملا باهم یکدست کنید. داخل لیوانای نشکن رو چرب کنید و تا نصفه از مواد پر کنید.داخل یه قابلمه آب بریزید و اجازه بدید بجوش بیاد. لیوانا رو داخلش بچینید و درِشو دم کُنی بزارید. نیمساعت زمان بدید تا با حرارت کم پخته بشه بعد حرارت رو خاموش کنید و تا ده دقیقه بذارید با درِ بسته بمونه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک کیلو آلبالو سه پیمانه برنج شکر نیم کیلو زعفران و نمک و فلفل ابتدا هسته آلبالو رو در بیارین سعی کنید با هسته گیر و نی نباشه که دو طرفش سوراخ بشه و شکلش رو از دست میده یه کوچولو با ناخن میتونین در بیارین روش شکر بپاشین و یه شب بذارین تو یخچال بمونه بعدش رو حرارت خیلی بالا بذارین طوری که کف کنه کفش رو بگیرین و ده دقیقه کافیه چند قطره آبلیمو بریزین و از رو حرارت بردارین اگر همون موقع میخواین استفاده کنید آبلیمو لازم نداره . برنج رو دم بدید و موقع سرو کمی از برنج سفید رو با زعفران و کمی با شربت آلبالو برای تزیین مخلوط کنید و کنار بذارین و آلبالو هارو هم سری سری روی برنج تو قابلمه بریزید و تو دیس بکشید و روش رو با برنج های رنگی تزئین کنید .اگر شربتی باقی مونده بود میتونین روی قسمتی که برنج آلبالویی هست بریزید .اگر دوست دارید برنجتون شیرین تر بشه یک کیلو آلبالو یک کیلو شکر استفاده کنید ولی من توصیه میکنم اینکارو نکنید و مزه ترش آلبالو رو از دست ندید . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه یا فیله مرغ چرخ شده ۴۰۰ گرم کالباس ۱۰۰ گرم هویج نیم پز شده ۱ عدد متوسط پنیر پیتزا نصف لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد چیپس کچاپ ۱-۲ بسته کره ذوب شده ۲۰ گرم نمک و ادویه کاری و پودر سیر به مقدار لازم زعفرون دم کرده یک قاشق مرباخوری هویج نگینی ریز خرد کنید بعد بذارین نیم پز بشه. میتونید کره و چیپس حذف کنید و بجای چیپس از پودر سوخاری استفاده کنید که سالم تر باشه. کالباس حذف نکنید ترجیحا از کالباس خونگی استفاده کنید. فر از قبل گرم کنید با دمای ۱۸۰ درجه پنجاه دقیقه زمان بدین تا بپزه. بذارین خنک بشه بعد برش بزنید. داخل ماهیتابه هم میتونید درست کنید و هر طرفشو چند دقیقه سرخ کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ خورد شده کمتر ازیک سینه کامل،قارچ 1 پیمانه، فلفل دلمه ای رنگی1 پیمانه، نخود فرنگی نصف پیمانه، پاستا آشیانه ای،نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پیاز 1 عدد وسیر رنده شده ۳حبه،رب گوجه 1ق،گوجه رنده شده 1 پیمانه،پنیر پیتزا 🔴پیازها روتفت میدیم سبک که شد مرغ رواضافه میکنیم اگه مرغ دوست ندارید یا نداشتید گوشت چرخ کرده روباکمی پیاز رنده شده وادویه ویکی دوقاشق آرد وَرز بدید وقلقلی کنید و تفت بدید. 🔴مرغها رو تفت میدیم و قارچ ورقه ای شده رواضافه میکنیم یه تفت بعد سیررنده شده وفلفل دلمه ای رنگی ونخود فرنگی پخته وادویه ها ورب بعدش گوجه رنده شده همه رومخلوط میکنیم وتفت میدیم 🔴یکی یکی پاستاها رومیچینیم یک لیوان ونیم آب میریزیم ( میتونید نصف لیوان شیرهم بریزید من فقط آب ریختم) درصورت تمایل پنیرپیتزا اضافه کنید عالی میشه من دوبار استفاده کردم یکبار وقتی پاستاها روچیدم پنیرپیتزا روش ریختم تاخوب آب بشه و ته پاستا پنیری بشه یکبارم آخر کار پنج دقیقه آخر ریختم خوشمزه میشه اززمانی که آب میریزیم تا پخت کامل بیست دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه باحرارت کم تا آماده بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ خورد شده کمتر ازیک سینه کامل،قارچ 1 پیمانه، فلفل دلمه ای رنگی1 پیمانه، نخود فرنگی نصف پیمانه، پاستا آشیانه ای،نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پیاز 1 عدد وسیر رنده شده ۳حبه،رب گوجه 1ق،گوجه رنده شده 1 پیمانه،پنیر پیتزا 🔴پیازها روتفت میدیم سبک که شد مرغ رواضافه میکنیم اگه مرغ دوست ندارید یا نداشتید گوشت چرخ کرده روباکمی پیاز رنده شده وادویه ویکی دوقاشق آرد وَرز بدید وقلقلی کنید و تفت بدید. 🔴مرغها رو تفت میدیم و قارچ ورقه ای شده رواضافه میکنیم یه تفت بعد سیررنده شده وفلفل دلمه ای رنگی ونخود فرنگی پخته وادویه ها ورب بعدش گوجه رنده شده همه رومخلوط میکنیم وتفت میدیم 🔴یکی یکی پاستاها رومیچینیم یک لیوان ونیم آب میریزیم ( میتونید نصف لیوان شیرهم بریزید من فقط آب ریختم) درصورت تمایل پنیرپیتزا اضافه کنید عالی میشه من دوبار استفاده کردم یکبار وقتی پاستاها روچیدم پنیرپیتزا روش ریختم تاخوب آب بشه و ته پاستا پنیری بشه یکبارم آخر کار پنج دقیقه آخر ریختم خوشمزه میشه اززمانی که آب میریزیم تا پخت کامل بیست دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه باحرارت کم تا آماده بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه با مرغ و سیب زمینی😍😋🍗 . "مرغ با سیب زمینی در فر" 🍗 مرغ-1 کیلوگرم سیب زمینی 1 کیلوگرم سس مایونز یا خامه 100 گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، سبزی خشگ معطر شما می تونید از هر ادویه دیگه استفاده کنید . خب سیب زمینی بشورید و خشک کنید وبا پوست برش بزرگ به ۴یا۶ قطعه بزنید و مرغ و اضافه کردن سس مایونز یا خامه ترش، نمک، ادویه جات ترشیجات (رب گوجه یا انار)خب، همه چیز مخلوط است، با فویل پوشیده شده و برای مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه پیش گرم می شود.بعد 30 دقیقه داخل فر پخته شود بعد فویل برداشته تا زمانی که قهوه ای شود. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🥔سیب زمینی:4_5 عدد 🧈روغن 🧂نمک 🌺مواد میانی👇 🧅پیاز:1 عدد 🧄سیر:1 حبه 🥩سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 🍅سس کچاپ 🍥پنیر خامه ای 🥣پودر پاپریکا 🧉فلفل سیاه 🧂نمک 🧀پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 🥦جعفری تازه خرد شده سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رو‌اماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای دو لیوان شیک: توت فرنگی ۷-۸(اگه ترش دوس دارین بیشتر) شیر نصف لیوان بستنی:یک لیوان شکر(به اندازه کافی) طرز تهیه‌ش هم که کاری نداره همشو شلپ میریزیم تو مخلوط کن قشنگ مخلوط میکنیم🤪 نکته۱.این شیک یه طعم ملسی داره مقدار هرکدوم از این مواد رو به دلخواه میتونین کم یا زیاد کنید. نکته۲:اگر می خواهید این نوشیدنی را به صورت رژیمی هم درست کنید می توانید شکر را حذف کنید.. نکته۳:میتونید موقع سرو داخل اسموتی موز و توت فرنگی خرد شده بریزید. نکته۴:اگه شیک غلیظ دوست دارین مقدار شیر رو کمتر و مقدار بستنی رو بیشتر کنید. نکته۵:برای تهیه میلک شیک می‌توان به جای میوه تازه از میوه‌های یخ‌زده هم استفاده کرد. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 500 گرم گوشت چرخکرده (نیم کیلو)(گوشت گوساله یا ترکیب گوشت گوساله و گوسفند)گوشت با چربی کم 1 پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته شود) 1/2 لیوان آرد سوخاری(لیوان دسته دار فرانسوی ) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر زیره 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد پنیر قالبی چدار یا موزارلا مکعبی خرد شده(یا پنیر پیتزا رنده شده) مواد سس قرمز🔻 1 قاشق چایخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه نمک و فلفل طبق ذائقه تمام مواد گوشت،پیاز،جوش شیرین،نمک، ادویه،روغن و آ ب را در یک کاسه ریخته و به مدت 10-15 دقیقه ورز دهید در مرحله بعد مواد گوشتی را به چند توپک تقسیم کنیدسپس روی نایلون گذاشته و پهن کنید و مانند فیلم چند تکه پنیر وسط آن بگذاریدو به کمک نایلون آنرا بسته ومانند نیم دایره شکل سپس آنرا در یک ظرف بگذارید و روی ظرف سلفون بکشید برای حداقل 3 ساعت در یخچال گذاشته،بعد از گذشت زمان استراحت از یخچال خارج کرده و در ماهیتابه با روغن خیلی کم و روی حرارت ملایم گریل کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ژلاتین…..۳قاشق غذاخوری اب….۱پیمانه خامه…..۳قاشق غذا خوری شیر…..۳پیمانه شکر…..۱پیمانه بستنی…..۵۰ گرم ژله موز….۱بسته ژلاتین روی اب سرد بپاشید.روی بخار کتری بزارید تا صاف و یکدست بشه.شیر و شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه.ژله با اب جوش مخلوط کنید.تا تمام ذرات ژله حل بشه.بزارید خنک بشه.کمی از مخلوط شیر با خامه مخلوط کنید تا یکدست بشه.بعد به مواد اضافه کنید.بستنی و شیر و ژلاتین حل خنک شده را اضافه کنید.قالب خیلی کم چرب کنید.مواد داخلش بریزد.داخل یخچال بزارید تا سفت بشه بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک😍😋 • کیک اونم تو ۱۵ دقیقه، فقط ببین چقد جذاب میشه🤩🤩 ۱ عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف ق چ وانیل هم بزتید تا کرم رنگ و کشدار بشه نصف لیوان ماست چکیده بریزین و ترکیب کنید ۱ پیمانه آرد ۱ ق چ بکینگ پودر الک و مخلوط کنید تابه رو بزارید با روغن داغ بشه از مواد با قاشق بریزید هر ازگاهی از روغن داغ روشون بریزید یک طرف که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه بزارید روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافه‌ش گرفته بشه روش رو هم با سس شکلات و پودر نارگیل تزئین کنید دیدید چقد راحت درست شد، برای صبحانه و عصرانه بهترین گزینه ست😍😍 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت😍😋 ‌‌ ‌مواد لازم: ‌ ‌۳فنجان آرد یک چهارم فنجان پارمسان یک قاشق چایخوری نمک دو قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری روغن زیتون یکو نیم فنجان آب داغ یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع ‌ مواد لازم برای هر پیراشکی: ‌ سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریحان کمی نمک ‌طبق فیلم درست کنید.. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته پودر ژله شاتوت ۱ بسته ماست یونانی ۲ قاشق غذا خوری گرانولا ۴ قاشق غذا خوری انار ۱ قاشق غذا خوری توت فرنگی برای تزیین آب داغ برای هر بسته ۱ لیوان ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل و‌نعنا تزیین کنیدش این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبک‌تره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه.شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ فیله شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای 70 گرم پنیر رنده شده 10-15 میلی لیتر خامه ریحان خشک طبق ذائقه 1 سر کوچک گل کلم روغن زیتون نمک، پاپریکا، فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری سس سویا مواد خمیر برای سرخ کردن گل کلم: 180 گرم آرد 1/4 قاشق چایخوری نمک 240 میلی لیتر آب سرد برای فیلینگ، پنیر خامه ای،خامه، پنیر رنده شده را مخلوط کرده، ریحان خشک (اختیاری) را اضافه کرده و مخلوط کنید.فیله مرغ را در ظرفی چرب شده بریزید و با برس روغن بزنید و مزه دار کنید. همانطور که در فیلم نشان داده شده است، برش های مانند جیب های کوچکی کناره فیله مرغ درست کنید و با مواد پنیری پر کنید و ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید،برای خمیر، آرد، نمک و آب را در یک کاسه مخلوط کنید. گل کلم ها را به خمیر آغشته کنید و دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ کنید،سپس روی گل کلم های سرخ شده سس سویا بریزید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید،و با مرغ های پرشده با پنیر سرو کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 چی این روزها می چسبه 😁 توی خونه خیلی راحت با سه قلم مواد یه بستتی خوشمزه درست کنید . خیلی راحت و حسابی هم خوشمزه است . بچه ها که حسابی دوسش دارند . ☺️😊 . طالبی نصف عدد (۴۰۰ گرم) شکر ۱ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۱ تا ۲ ق غ طالبی رو پوست کندم و برش دادم . داخل مخلوط کن طالبی ،شکر ، خامه رو ریختم و میکس کردم . میزان شکر بسته به علاقه شما و میزان شیرینی طالبی داره . خامه هم خوشمزه تر می کنه . اگر قالب دارید داخل قالب بریزید ، اگر نه لیوان یکبار مصرف گزینه راحت و وم دستی هستش 😊 ، داخل لیوان یکبار مصرف ریختم . نیم الی یک ساعتی داخل فریزر موند چوب بستنی رو داخلش قرار دادم . ۵ ، ۶ ساعتی فریزر بمونه و بعد لیوان رو برش دادم و بستنی رو خارج کردم . پ.ن : جای طالبی می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۵۰۰ گرم زردآلو که هسته اش را جدا کردین با غذاساز یا هر وسیله ای پوره کنید من تعدادی رو هم خرد کردم شکر را اضافه ومخلوط کنید وروی حرارت قرار بدین اول رقیق میشه وشروع به کف کردن میکنه کف روش را بگیرید تا مارمالادتون شفاف بشه برای ۵۰۰ گرم زردآلو بسته به ترش وشیرین بودنش از ۳۵۰ تا ۵۰۰ گرم شکر می تونید بریزید من ۴۰۰ گرم استفاده کردم حدود بیست دقیقه بزارید بمونه تا به غلظت برسه کمی زعفران هم برای رنگ بهتر می تونید بهش اضافه کنید یک ق چ پودر ژلاتین را با یک ق س آب یا گلاب مخلوط کنید وقتی قوام اومد بهش اضافه کنید ودر نهایت ۱ق چ آبلیمو ترش برای اینکه شکرک نزنه قل های ریز که زد شعله را خاموش کنید واجازه بدین خنک بشه وداخل ظرف بریزید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی پیتزایی خوشمزه😋😍 مواد لازم برای خمیر: سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ آب ولرم۲ پیمانه آرد ذرت ۱ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه روغن نصف پیمانه برای داخل نان: سیبزمینی ۳ عدد فلفل تند ۲ عدد فلفل کاپی ۱ عدد نمک ۱ ق چ روغن ۵ ق غ پنیر چدار رنده شده زرده تخم مرغ ۱ عدد .ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی و‌روغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛