eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
مربای به خوش رنگ وخوش عطر 😊 خیلیا پوست به رو نمیگیرن پارسال پوست نگرفتم به این نتیجه رسیدم پوست بگیرید خوش رنگتر میشه به شسته وخرد شده یک کیلو شکر یک کیلو اب شش لیوان به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید. نکاتی در مورد مربا مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره 🙂دوست دارید بریزید ازمن گفتن😆 پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید ☺ وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒 بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید 😊 اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خشک کردن میوه دستور کار :👇 خشک کردن میوه تو هوای شرجی چون کمی دیر خشک میشه شاید سیاه بشه ویا تا خشک بشه روش کپک بزنه بهتره با پنکه خشک بشه من این میوه ها رو جلو آفتاب خشک کردم عزیزان هر میوه ای که دوست دارید میتونید خشک کنید هرکدوم طعم ومزه خوشمزه خودشو داره منکه عاشق موز خشک شدم میوه ها رو پوست نگیرید با پوست خشک کنید سعی کنید قاچ ها نه زیاد کلفت نه زیاد نازک باشه پوست میوه ها رو به سینی باشه وگرنه میوه میچسپه به سینی من امسال هلو آلو شلیل وزردالو وموز خشک کردم البته هنوز فصل سیب نرسیده سیب رو هم به همین روش خشک میکنیم هیچی نمیخواد فقط قاچ کن و بزارش جلو آفتاب چند روزه خشک میشه وقتی خشک شدن تو یک کیسه نخی میریزیم وجای خنک با میخ آویزون میکنم فریزیر نمیزارم برای اینکه موز سیاه نشه موز رو حتما تو آبکش بزارید تا دو طرف بهش هوا بخوره وقتی که موز رو برش دادی وتو آبکش دونه دونه گذاشتی با نوک برس آغشته به آب لیمو روش بمالید خیلی کم فقط با نوک برس زیاد آب لیمو نزنید بوی آب لیمو نمیگییره نگران نیاشید فقط قسمتی که رو به بالا هست قسمت زیر نمیخواد به یه نکته ای خوب توجه کنید روی موز کمی که خشک شد بعد از مدت چند ساعت باید حتما برگردونید وگرنه میچسپه به آبکش و جدا نمیشه عزیزان آلو هم بعد از چند ساعت حتما برگردونید ظرف دیگه ش وگرنه به سینی میچسپه من یک سری رو رو گونی یا پارچه تمیز خشک کردم رو ابکش هم خشک کنید عالیه چون دو طرفش هوا بهش میخوره وسیله ای که هسته الو لوازم قنادیا دارند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد رو میتونید نصف کنید. برای اینکه کالباس حالت خشک وشکننده نداشته باشه حتما از مخلوط سینه وران استفاده کنید اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد به جای سیر پودر سیر بزنید مخلوط سینه وران یک کیلو (بدون استخوان) زرده تخم مرغ سه عدد سیر سه حبه آرد سفید قنادی یک قاشق شیر خشک مخصوص قنادیه یک قاشق نداشتید به جاش ارد سفید رو دوبرابر کنید روغن مایع چهار قاشق سوپ خوری هویج نیم پز یک عدد متوسط پسته ۲۰ گرم نمک یک قاشق مرباخوری زنجبیل تازه یک تکه کوچک نداشتید از پودر زنجبیل استفاده کنید یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری آویشن یک دوم قاشق چایخوری دارچین یک دوم فاشق چایخوری هل یک دوم قاشق چایخوری تخم گشنیژ سائیده شده یک قاشق چایخوری عزیزان چرخ کردن مرغ خیلی مهمه تو بافت کالباس اگه از چرخ گوشت استفاده میکنید باید سه الی چهار دفعه چرخ کنید اگر از غذا ساز استفاده میکنید باید اینقدر بزنید تا خمیری بشه تو فیلم نشون دادم که به چه شکلی باشه مرغ را با زنجبیل تازه وسیر چهار بار چرخ کنید سپس جز هویج و پسته کل مواد رو بریزید حدود ده الی دوازده دقیقه با دست بزنید تا منسجم وچسپناک بشه هویج نیم پز رو نگینی خرد کرده همراه پسته میریزیم ومخلوط میکنیم فقط در حد مخلوط کردن وکیوم مخصوص کالباس( لوازم قنادیا دارن) یک سرشو با نخ محکم ببنید مواد کالباس رو با قاشق یا قیف بریزید تو وکیوم و فشار دهید تا هوای موجود خارج بشه سرش دیگش هم محکم ببنید تو قابلمه آب بریزید و کالباس رو بزارید یکساعت با حرارت ملایم بپزه سپس از آب خارج کرده بزارید یک شب بمونه سپس استفاده کنید این کالباس هم به صورت خام هم به صورت سرخ کرده مصرف میشه من کمی رو سرخ کردم بچه ها خام رو بیشتر دوست داشتن عزیزان حتما از زرده استفاده کنید تا کالباس لطیفتر باشه سفیده بزنید بعد از پخت دونه های سفیده توی کالباس مشخصه عزیزان برای خوش رنگ شدن کمی آب لبو ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه عروس برای پنکیک شکلاتی: ۲ عدد تخم مرغ ۱ استکان شکر نصف استکان روغن مایع نوک قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق مربا خوری وانیل ۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر ۱ لیوان آرد (اگر مایع بنظرتون خیلی شُل اومد یکم بیشتر) ۲-۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو ۱ لیوان شیر ‌‌ برای داخلش: ۲ پاکت خامه زده شده سفت ‌‌ برای تزیین: پودر نارگیل پسته یا هر مغز خورد شده دیگه مواد رنگی تزیین کیک و شیرینی به سلیقه خودتون سس شکلات ‌‌ برای تهیه پنکیک تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و خوب بزنین تا یک دست بشه. مثل تصویر حدود یک‌ملاقه توی یک ماهیتابه نچسب داغ و تخت ریخته و پنکیک‌ها رو درست کنین. خامه رو‌حسابی بزنین تا سفت بشه و مثل تصویر روی نصف هر پنکیک تقسیم کنین، یواش هر کدوم رو کمی تا کرده و توی مواد تزیین فرو کنین (دقت کنین که خمیر‌ها باید انقدر نرم و نازک باشن که به راحتی بشه اینطوری تاشون کرد و باز نشن، پس حواسمون باشه که خمیر خیلی سفت و غلیظ نشه که ورقه‌ها نرم و نازک بشن) روي شيريني‌ها رو هم با سس شکلات تزیین کرده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفنجی شکلاتی عزیزان این کیک مخصوص خامه کشی چه با خامه چه با گاناش تو دهن آب میشه حتماااا امتحان کنید لطفا تو اندازه گیری مواد دقت کنید مواد لازم تخم مرغ درشت ۷ عدد آرد ۳۲۰ گرم یا دو لیوان پر شکر ۲۵۰ گرم ویا یک لیوان روغن مایع نصف استکان پودر کاکائو ۴۰ گرم ویا نصف استکان بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر شربت بار ویا عسل یک قاشق مرباخوری شربت بار همون شربت بامیه وزولبیا ست پودر کاکائو رو الک کنید وبا روغن مایع مخلوط کنید بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط والک کنید کناره قالب رو چرب و آرد پاشی کنید وکفش کاغذ روغنی بندازید قالب ۲۰ در ۳۰ ارتفاع قالب ۵ الی ۸ سانت کافیه فر رو با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید به این نکته توجه کنید واسه کیک اسفنجی تخم مرغ نباید به دمای محیط برسه حتما سرد باشه و داخل یخچال که در اوردید مسقیما استفاده کنید کاسه همزن رو خوب شسته وعاری از چربی ورطوبت باشه سفیده وزرده رو جدا کنید سفیده رو بزنید تا پف کنه وبالا بیاد شکر رو به صورت بارانی روش بپاشید تا شکر تو سفیده حل بشه سپس دونه دونه زرده ها رو اضافه کنید هر زرده که میریزید ۳۰ ثانیه بزنید زرده بعدی رو اضافه کنید سپس شربت بار ویا عسل ومخلوط روغن وکاکائو اضافه کرده ودرحد مخلوط کردن میزنیم سرعت عمل داشته باشید همزن برقی رو کنار بزارید همزن دستی به دست بگیرید آرد رو با دست چپ بگیرید وبا دست راست بت همزن دستی بزنید حدود ۲۰ الی ۳۰ ثانیه باید تموم بشه بریزید تو قالب وبزارید تو فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه سپس از فر در بیارید وبزارید خنک بشه ادامه فیلم رو پست بعدی میفرستم حدود ساعت ۳☺ عزیزان اگه عسل ویا شربت بار ندارید نزنید مشکلی نیست عزیزان هم میتونید طبق فیلم عسل وکاکائو رو قبل از زرده بزنید هم مبتونید بعد از زرده بزنید مشکلی نیست عزیزان این کیک رو بدون فر هم میتونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه این نان واقعا خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنین🤗 1 لیوان شیر گرم 1 لیوان آب نصف لیوان روغن مایع 2 تخم مرغ 1.5 ق غ مایه خمیر خشک فوری 2 ق غ شکر نمک تا دو ق چ آرد به میزان لازم تا حدیکه خمیر به دست بیاید، بافت این خمیر بسیار نرم است. تکه های کره که بر روی چونه ها گذاشته و ورز میدهیم(مانند ویدیو ) چون مایه خمیر فوری استفاده میکنیم احتیاج به عمل آوری جدا نیست، تمام مواد تشکیل دهنده برای خمیر با هم مخلوط می شوند. آرد به تدریج اضافه می شود تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر به مدت 40 دقیقه به استراحت نیاز دارد. سپس خمیر را مانند ویدیو رول کرده و میپیچیم و مجددا ده دقیقه استراحت میدهیم. بر روی آن رومال زرده و شیر میدهیم. در فر پیش گرم شده 200 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) تا زمانیکه روی آن طلایی شود میپزیم. 🍔 🍖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم شده در دمای محیط 100 گرم من طعم کره رو دوست ندارم همیشه مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین میکنم. مارگارین رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید. شکر سفید 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(روشن) 1/4 پیمانه در این دستور از 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(رنگ روشن) استفاده شده شکر قهوه ای باعث خوشرنگ تر شدن کوکی میشه و رنگ نهایی کوکی رو طلایی تر میکنه ولی شما میتونید فقط شکر معمولی استفاده کنید. من هر کدوم از شکرها رو کمتر از 1/4 پیمانه استفاده کردم چون اصولا از چیزای خیلی شیرین زیاد خوشم نمیاد تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکلات چیپسی حدود 1/2 پیمانه یا کمتر آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی نمک 1/4 قاشق چایخوری آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. کره+شکر قهوه ای و سفید را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغ+وانیل را هم اضافه و 1 دقیقه دیگر بزنید. سپس مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید. در پایان شکلات چیپسی را اضافه و مخلوط کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق یا اسکوپ زن مواد کوکی را با فاصله در سینی قرار دهید. سینی را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر سفت شود. سپس در فر 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه بپزید. با این دستور حدود 12 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت. بعد از 12 دقیقه در فر رو باز کنید و با خلال دندان کوکی ها رو امتحان کنید اگه تمیز خارج شد کوکی آماده ست...اگر بعد از خارج شدن تمیز خلال دندان کوکیا رو بیشتر توی فر نگه دارید خشک و سفت میشن... پس راز داشتن کوکی نرم همین هست که گفتم در این دستور از هر مدل شکلات چیپسی نسوز یا معمولی میشه استفاده کرد. رویه کوکی ترد و بافت وسط اون نرمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۶عدد ران مرغ پخته و سرد شده ۵٠٠ گرم سیب زمینی آب پز و پوره شده نمک و فلفل به مقدار لازم ١ و نیم قاشق چایخوری پاپریکا ١ قاشق چایخوری کاری ۶٠ گرم آرد ۵٠ گرم پنیر رنده شده ٢ عدد زرده تخم مرغ تخم مرغ پودر سوخاری دستور تهیه: سیب زمینی ها را بجوشانید و آنها را رنده کنید. آنها را با نمک ، فلفل ، پاپریکا ، کاری ، آرد ، زرده تخم مرغ و پنیر مخلوط کنید. دستان خود را با روغن زیتون مرطوب کنید و بخش هایی از مخلوط را مانند ویدئو جدا کنید. آنها را دور ران های مرغ پخته شده قرار دهید. سپس آنها را دو بار در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و به مدت ۵-٧ دقیقه در تابه سرخ کنید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . . برای ۱۶ عدد نان باگت ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم قارچ ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد ذرت ۳ تا ۴ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل کردم . یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید 400 گرم(حدود 3 پیمانه) پودر قند 3/4 تا 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 3/4پیمانه من از روغن کنجد استفاده کردم ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق عذاخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری کنجد مقداری . آرد+نمک+پودر هل را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. ماست+بیکینگ پودر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها+پودر قند+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. روغن مایع را اضافه و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط ماست و بیکینگ پودر را هم اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را در سه مرحله به تدریج افزوده و با همزن مخلوط کنید. خمیر نهایی کلوچه غلیظ و کشدار است. خمیر را در کیسه فریز بریزید و 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار دهید تا چسبندگی خمیر کم شود و قابل فرم دادن در دست شود. سپس دستتان را کمی چرب کنید و هر بار مقداری از خمیر را در دست گرد کنید و در کنجد بزنید. خمیر کلوچه ها را با فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید قرار دهید. کلوچه ها در فر پف میکنند پس حتما باید بین آنها فاصله باشد. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. هر زمان خلال دندان از داخل کلوچه ها تمیز خارج شد فر را خاموش کنید. کلوچه ها بعد از پخت در فر نرم هستند وقتی از فر خارج کردید کلوچه خودش را میگیرد بنابراین زیاد در فر نگه ندارید وگرنه کلوچه خشک و سفت میشود. زیر کلوچه ها باید کمی طلایی شود. با این میزان حدود 17 تا 18 عدد کلوچه خواهید داشت. کلوچه ها در ظرف دربسته تا 1 هفته کاملا نرم و تازه می مانند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_بشامل_در_فر نصف بسته پاستا به شکل دلخواه، که درون آب در حال جوش ریختین تا نرم شن 1 سیب زمینی که مکعبی خرد کردین و سرخ کردین (اختیاری) پنیر پیتزا یک کاسه کوچک برای سس بشامل: 2ونیم پیمانه شیر 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیاز کوچک نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 2 گوجه فرنگی 1 فلفل سبز 1 پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی، داخل روغن کم، فلفل و پیاز رو تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، بقیه موادم اضافه کنین و تفت بدین تا گوشتها کامل بپزن. برای سس بشامل، پیاز رو داخل تابه با 2 قاشق کره تفت بدین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا خامیش بره، شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین و سپس ادویه جات دلخواه اضافه کنین و هم بزنین و بپزین تا بجوشه و غلیظ شه.بعد از روی حرارت بردارید. بقیشم که در ویدئو مشخصه. فقط پیرکس رو چرب کنین و دمای فر 200 درجه. اونقدر توی فر بمونه که پنیر روش آب شه و دوس داشتین، سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردوی چرخ شده ۳۰۰گرم ۱عدد سینه ی مرغ کامل پیاز بزرگ رنده شده رب انار ۳قاشق شکر ۳قاشق (درصورت دلخواه) نمک،فلفل ۲۵گرم کره برا تفت دادن مرغ آب سرد بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️ رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊 نکته ها🔹️🔹️🔹️ رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست. برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن . فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛