eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کاچی مواد لازم برای ۴نفر اردگندم:سه قاشق غذاخوری سرپر نبات:۲۵۰گرم زردچوبه :یک فاشق چایخوری زیره سبز یا سیاه؛نصف قاشق مرباخوری آب :۵ لیوان کره یا روغن حیوانی :۴۰ گرم خب گلم اول آب با نبات روی حرارت میزاریم تا نبات حل بشه خاموش میکنیم. بعد قابلمه را روی شعله میزاریم وقتی گرم شد آرد داخلش میریزیم تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه اگه قابلمتون مث من ضخیم بود رو شعله خیلی کم ۱۵دقیقه زمان میبره اجازه ندید آرد تغییر رنگ پیدا کنه. بعد زردچوبه و زیره اضافه میکنیم اضافه کردن هل با گلاب به دلخواهه بعد آب اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا گلوله هاش باز بشه. نکته :اگه آردتون گلوله شد و باز نشد با همزن برقی بزنید یا از پشت صافی رد کنید. وقتی آب اضافه کردید و گلوله هاش باز شد کره را اضافه کنید و اجازه بدید ده دقیقه روی شعله پخش کن با حرارت کم آروم دم بکشه و آماده اس😍 اگه میخواید آردتون اصلا گلوله نشه و حساس هستید اجازه بدید آرد بعد از تفت دادن سرد بشه بعد شربت سرد بهش اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم یه نون لطیف و خوشمزه و عالی 😍 می تونید هر چیزدلخواه جز کشمش داخل این نون استفاده کنید . تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا ۴۰۰ گرم ( حدودا دو و دو سوم لیوان) آب ولرم ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان) شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ) کره ۵۰ گرم ( می تونید جاش همین میزان روعن مایع بریزید) کشمش ۳ تا ۴ ق غ داخل آب ولرم ۱ ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . داخل ظرف دیگه ای تخم مرغ ، کره نرم ، شیر ولرم و مابقی شکر رو ریختم و مخلوط کردم .خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم .آرد الک شده رو کم کم ریختم و شروع کردم به ورز دادن خمیر ، میزان آرد تقریبی هست و حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز دادم . داخل طرفی که کمی چرب کردم خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم و جای نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم. بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . کشمش رو شستم و خشک کردم و به خمیر اضافه کردم و مخلوط کردم .من خمیر رو ۹ قسمت کردم .داخل قالب گردبه قطر ۲۳ سانت کاغذ روغنی انداختم .این چونه ها رو به شکل دلخواه داخل قالب چیدم .نحوه شکل دادن ، طرح دادن و گداشتن قالب کاملا اختیاری هستش ، شما هر طور دوست دارید می تونید شکل بدید . روش رو پوشوندم ۲۵ دقیقه استراحت داشته باشه . برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال زدم ، زعفران غلیظ و ۱ ق م خامه یا ماست ریختم و ترکیب کردم و روی خمیر رومال زدم . فر از یک ربع قبل گرم کردم .ظرف حاوی آب داخل فر به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون قرار دادم .طبقه وسط با دمای ۱۹۰ درجه حدودا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم .تا زمانی که رویه نون داره تغییر رنگ میده و برای خوش رنگ شدن رویه میشه گریل رو آخر کار یکی دو دقیقه روشن کرد . بعد از پخت از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم که گرمیش بره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک لیوان نشاسته گل را با سه لیوان اب سرد خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل بشود بعد یک ونیم لیوان شکر اگر دوست دارید شیرین تر باشه دولیوان بهش اضافه ومخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید ومرتب بهم بزنید اگر اینکارو نکنید نشاسته ته می گیره وگلوله می شه پس باید مادام بهم بزنید کمی که غلیظ شد نصف لیوان گلاب بریزید وهمینطور بهم بزنید تا غلیظ بشود وحبابهای سنگین بزنید وکاملا شفاف و بدون اب بشود طبق فیلم☝ نکته مهم ...... از روی حرارت که برداشتید حتما بزارید یه کم خنک بشه تا بتونید بهاش کار کنید ادامه کار....... توی ظرفی نارگیل بریزید ومثل فیلم حفره توی نارگیل ایجاد کنید ویه مغز گردو یا نصف مغز توی حفره بزارید و یه قاسق نشاسته روش بریزید و نارگیل روش بپاشید وبا دست مرتب کنید عین فیلم روش دوم ....... یه قاشق نشاسته توی نارگیل بیندازید و یه مغز روش بزلرید ونارگیل بپاشید ومرتب کنید این روش متداول است حتما بعد درست کردن باسلق اونها را توی یخچال بزارید تا سفت بشه توجه بفرمایید 🕪اگر خواستید باسلق شما کاملا سفت باشه یه قاشق غذاخوری پر پودر ژلاتین را درنصف استکان اب ولرم حل کنید وبن ماری کنید ودر موقعی که گلاب را اضافه کردید ژلاتین را هم بریزید تا باسلق سفت تر باشه من نریختم وبافت باسلق نن بسیار لطیف وخوشمزه است دست خودتان است این روش روغن یا کره نداره ولی میتونید اخر پخت یه تکه کوچک کره اضافه کنید نکته..... میتونید کمی زعفران غلیظ برنید تا زرد رنگ بشه یا رنگ مجاز خوراکی برنید وبه هر رنگی که دوست دارید دربیارید تا رنگی بشه کاملا دلخواه است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قالب کاپ کیک را کپسول کاغذی بگذارید. . آرد 1 و 1/3 پیمانه(آرد سه صفر از لوازم قنادی یا سوپر مارکت تهیه کنید) بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری(از قاشق استاندارد استفاده کنید ) نمک 1/8 قاشق چایخوری آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و ویسک کنید(با همزن دستی مخلوط کنید)و 2 بار الک کنید. . پودر کاکائو 1/2 پیمانه آب جوش 1 پیمانه پودر کاکائو را الک و با آب جوش مخلوط و حل کنید تا کاملا یکدست شود سپس کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. اگه حتی ذره ای ولرم باشه و به مایه کیک اضافه کنید کیکتون خمیری میشه. . کره یا مارگارین(کره گیاهی) 100 گرم تخم مرغ 2 عدد کره و تخم مرغ حتما به دمای محیط رسیده باشند. وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 3/4 پیمانه تا 1 پیمانه . کره+شکر را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. حتما 5 دقیقه باید همزده بشه وگرنه طعم کره در کیک معلوم میشه...میتونید مارگارین رو جایگزین کره کنید ولی من شخصا کره رو به شرط رعایت نکات ترجیح میدم. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر کدام را 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید. با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را در دو مرحله به مایه کیک اضافه و چند ثانیه با کند ترین دور همزن فقطططططط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اگه زیاد هم بزنید کیکتون خمیری و سفت میشه. سپس مخلوط پودر کاکائو و آب را اضافه و آرام با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. از مایه کیک با قاشق یا به وسیله اسکوپ بستنی داخل کپسولها بریزید تا جایی که حدودا نصف کپسولها پر شوند. سپس بلافاصله در فر قرار دهید برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز در بیاد. سپس از فر خارج و 5 دقیقه صبر کنید و بعد کاپ کیک ها را از داخل قالب در آورده روی پنجره خنک کننده کیک قرار بدید تا کامل سرد بشه... و بعد به دلخواه تزئین و سرو کنید. با این دستور 12 عدد کاپ کیک خواهید داشت. برای فر برقی 20 درجه دما رو کمتر در نظر بگیرید. میتونید یک قابلمه با دمکنی روی شعله گاز با حرارت متوسط قرار بدید و وقتی خوب گرم شد کاپ کیکها را در سینی چیده و داخل قابلمه روی سه پایه قرار بدید و در قابلمه رو ببندید و بعد از 30 دقیقه چک کنید . در اینصورت ازکپسولهایی باید استفاده کنید که سفت هستن و نیازی به قالب کاپ کیک ندارن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ مرغ زغالی خوشمزه اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتی بدون زغالی کردن و خیلی راحت و آسون و کم هزینه و سریع و بی دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش کنین. اینم طرزتهیه 👇👇👇 اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میکنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و سس مایونز اضافه کنین. مقدار اینا بستگی به مرغتون داره البته هرچی آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توی این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد کف یه قابلمه(تفلون بهتره) یکم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازی ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلی کم نباشه، بعد روش زعفرون دم کرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویی در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسی که مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و کمی هم آب(در مصرف آب صرفه جویی کنید). زیر شعله رو کم کنین و بزارین مرغا حدودا یکساعت بپزه و روغنی بشه. حالا اگه میخواین زغالی بشه، یه زغال رو روی گاز خوب افروخته کنین، بعد مثل من بزارینش توی یه نعلبکی یا کاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودی کنه. بعد که دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ گراتن بادمجان مواد لازم :👇 سیب زمینی دو عدد متوسط بادمجون متوسط چهار عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد نسبتا بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ سیر دو حبه نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم سس بشامل دستور تهیه :👇 دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره سپس دو طرفشون سرخ کنید تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیه‌ای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه گوجه‌اختیاریه عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه سس بشامل‌ یا سس سفید خودمونی سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره یا بیست وپنج‌ گرم یک لیوان شیر لیوان گرم ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه اگه‌ دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۳_۴ حبه سیر ۱ قاشق مرباخوری نمک ۱قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده ۱ق چایخوری فلفل سیاه زیره و آویشن ( در صورت تمایل ) ۳قاشق غذاخوری روغن زیتون نان همبرگر به تعداد برای داخلش: پنیر کاشار (پنیر پیتزا هم میشه) برای رویش : ۱عدد تخم مرغ ۲ ق غذاخوری آرد ۱کاسه ذرت برشته سس کچاپ و کاهو و پیاز حلقه ای برای تزیین داخل همبرگر طرز تهیه:✍✍✍ مرغها را همراه با سیر چرخ کنید (یا داخل غذا ساز).نمک وادویه جات و کمی روغن زیتون اضافه کنید و خوب ورز بدید. قالب گرد کوچکی به اندازه نانهای همبرگ انتخاب کنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگی برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تکه کوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر کنید و خوب اطرافشو ببندید. وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهای برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با کمی روغن زیتون سرخ کنید. موقع سرخ کردن می تونید روی همبرگرها ورقه های پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه) برای سرو کردن از کمی سس کچاپ و کاهو وحلقه های پیاز می تونید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# رب_ انار☝️☝️ _تهیه ی رب انار تو خونه این روزا خیلی ساده ست _قبلنا که این وسایل برقی نبوده خداییش سخت بوده ولی الان دیگه دستگاه مخلوط کن در هر خونه ای پیدا میشه وراحت میشه باهاش آب انار رو بگیرید ،سخت ترین مرحله ی رب انار ،دون کردن اناره که اونم اگر با دوستی ،خواهری ،همسایه ای ،بشینید هم انار دون کنید هم گل بگیدو بشنوید خیلی زود تموم میشه خیلیم خوش میگذره _اگر انارتون با کیفیت و پوست نازک و آبدار باشه ، هشت کیلو انار یک کیلو رب انار میده ولی اگر کیفیت انار معمولی باشه ده کیلو انار یک کیلو رب انار _هرچی مقدار انار کمتر باشه رب انار کمتر رو حرارت میمونه و قرمز تر میشه ،اگر در یخچال نگهداری کنید این رنگ قرمز رو پنج شش ماه حفظ می‌کنه_ _🔴اواخر پخت که داره غلیظ میشه باید گهگاهی هم بخوره تا ته نگیره _🔴این مدل رب انار به رب انار گوشتی معروف هستش چون از کوشت انار هم داخلش استفاده میشه ،اگه اب انار رو از صافی ریز رد کنید اونطوری رب انار حالت شیره میشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید قنادی۲۰۰گرم (یک و یک سوم لیوان) شکر ۲۰۰ گرم(تقریبا یک لیوان) ماست ۶۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ) روغن مایع ۱۱۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم (یک لیوان) پودر دارچین ۱ ق غ (حتی تا ۲ ق غ هم می تونین بریزین و یا می تونید حذف کنید) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل نوک قاشق گردو خرد شده حدودا نصف لیوان (قابل حذف) برای پوره کدو حلوایی : ۴۰۰ گرم کدو حلوایی خام رو پختم البته بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین . کدوی پخته شده ۲۵۰ گرم حدودا یک لیوان شد . از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین . تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن رو اضافه کردم و ماست رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم و پوره کدوحلوایی رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد رو ۳ بار الک کردم به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم . مواد آردی رو کم کم ریختم و با لیسک مخلوط کردم . یه قاشق آرد به گردو اضافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه .بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم . قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش کمی با کره چرب و آرد پاشی کردم و یا بهترین گزینه ارده و یا روغن جدا کننده برای چرب کردن هستش . مایه کیک رو داخل قالب ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ، در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک بشه. بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری گذاشتم خنک بشه . و به صورت دلخواه روش پودر قند الک کردم . پ.ن : داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر😋😋😍 مواد لازم 1 عدد مرغ کامل 2 فنجان برنج 2 لیوان آب جوش 1 عدد پیاز 2 تا 3 عدد هویج کشمش پلویی (50 گرم) بادام اختیاری (من نداشتم) 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری دارچین روغن به مقدار لازم 🔘برای سس 3 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق مربا خوری آویشن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی) 1 قاشق غذاخوری ماست فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری) نمک برای دورچین و پخت مرع 1 تا 2 عدد سیب زمینی 1 عدد فلفل سبز روغن مقداری نمک 1 فنجان آب 🍗طرز تهیه: اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو‌ بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رو‌اضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رو‌مخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه چیزایی که لازم دارید، قالب شکلات، شکلات و اگر دوست داشتید میتونید با آجیل و خلال تزئینش کنید. شکلات شیری، شکلات سفید ، شکلات تخته ای رو میتونید از سوپرمارکت هایالوازم قنادیا تهیه کنید. شکلات ها رو با اصول بنماری(شکلات تخته ای رو ریز خرد کنید واون رو با ماکروفر یاروی بخار کخری اروم بن ماری اش کنید.البته توماکروفر خیلییی راحت تره فقط باید مواظب باشید شکلات نسوزه ومدت زمان طولانی توماکروفر نذارید و ۲۰ ثانیه ۲۰ ثانیه بذارید وچکش کنید) ذوب کنید و سریع توی قالب بریزید. میتونید تک رنگ و یا دو رنگ( مثل ویدئو) درستش کنید. من داخل بعضی از آنها سس شکلات و کارامل هم استفاده کردم، اگر دوس داشتید میتونید آجیل خورد شده هم بربزید. بعد از ۱-۲ ساعت استراحت دادن در یخچال، میتونید سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی مخصوص دوستان گلم.این مرغ فوق العاده لذیذ هست.رژیمی هست و راحت ومتفاوت امیدوارم خوشتون بیاد. طرز تهیه: اول تیکه ای از مرغ مثل سینه یا پشت یا ران مرغ که کوچکتر میشه رو استخوان جدا میکنیم نمک و فلفل میزنیم یا طعم دار میکنیم با ابلیمو و...بعد پهن میکنیم داخل از سبزیجات بخار پز مثل هویج و ذرت و نخود ف نگی پر میکنیم و یک تکه پنیر ورقه ای میگذاریم رول میکنیم با خلال دندون فیکسش میکنیم داخل ظرف فر میگذاریم دورش هم سیب زمینی میریزیم و روش گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل دلمه ای میگذاریم.بعد روش هم سس میریزیم که ترکیب رب گوجه فرنگی و ابلیمو ونمک و فلفل هست بعد در فر میگذاریم با دمای 200درجه به مدت 20-25دقیقه روشو میتونید فویل هم بکشید میشه فویل هم نکشید.ونوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل دلمه ی برگ انگور👆🏻👆🏻👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸 در این شب دل انگیز آنچه را که بیصدا✨🌸 از قلب عزیزانم گذر کرده در تقدیرشان قرار ده✨🌸 تا لذتی دو چندان را برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸 شبتون بخیر و سراسر آرامش در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸 🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرمه طلا😍😋 حالا چرا بهش میگن قرمه طلا؟!چون از سبزی نیشابور که خوش عطر ترین و معروف ترین سبزی ایران هست درست شده😍 این سبزی خشک اول سرخ میشه بعد خشک میشه 👌 عطر طعم این خورشت بی نظیره و لعاب فوق العاده داره از نظر اقتصادی هم خیلی بصرفه هست هر پک این سبزی خشکا برای یک خانواده چهار نفره برای یکسال کافیه(۵۰تا ۵۵) وعده 📍مواد لازم گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم سبزی خشک ۵ قاشق غ خ پیاز یک عدد درشت ادویه زردچوبه لوبیا یک پیاله کوچک پرک لیمو عمانی یک تا دو قاشق غ خ . ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید بعد با روغن تفت بدید بعد گوشت رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خورد زردچوبه بریزید بازم یکم سرخ کنید و در نهایت لوبیا و سبزی خشک رو اضافه کنید وسطای پخت بهش پرک لیمو عمانی اضافه کنید حدودا چهار تا پنج ساعت زمان میبره تا خوب جا بیوفته این خورشت از نظر عطر و طعم با سبزی فریزری هیچ فرقی نداره حتما امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشید😍 راستی شما لوبیا قرمز میریزید داخل قرمه سبزی یا لوبیا چیتی؟! براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساندویج خفن و فوقالعاده خوشمزه 😋 برای درست کردن شینسل از سینه مرغ استفاده میکنیم سینه رو از وسط نصف میکنیم وهر نصف رو به چند لایه برش میزنیم ویک کیسه فریزیر رو باز کرده و رو سینه مرغ میکشیم وبا بیفتک میکوبیم تا بافتش کمی از هم باز شه سپس با برس زعفران دم کرده روش میمالیم با پیاز خلالی ونمک وفلفل مزه دار میکنیم چند ساعتی گذاشتمش یخچال موقع پخت پیازها رو ازش جدا کنید سه کاسه بزارید تو یکی یک عدد تخم مرغ بشکنید وخوب بزنید دیگری کمی آرد سفید(آرد گندم) سومی آرد سوخاری سینه مرغ رو ابتدا در آرد سفید بغلتانید آرد به همه جاش برسه بعدا در تخم مرغ زده شده سپس در آرد سوخاری بغلتانید ماهی تابه رو ،رو گاز بزارید وکمی روغن بریزید شعله متوسط باشه دو طرف سینه ها رو توش سرخ کنید تا یکطرف که سرخ نشده برگردونید (یک طرف که خوب سرخ شد برگردونید طرف دیگه) من از آرد سوخاری خونگی استفاده کردم پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم بریم سراغ دستور سیب زمینی سیب زمینی رو شسته وبا پوست بپزید توجه کنید زیاد نپزه که وا بره سپس سیب زمینی رو قاچ برش بزنید تو ماهی تابه بچینید نمک وفلفل وپاپریکا چند قاشق روغن وپنیر پیتزا روش بریزید وبزارید رو گاز با حرارت ملایم تا سرخ بشه وپنیر آب بشه عزیزان میتونید توی فر بزارید که عالی میشه من بخاطر عزیزانی که فر ندارن رو گاز پختم.برای سس چند عدد گوجه فرنگی رو پوست گرفته ریز خرد کنید، بزارید رو گاز با شعله کم بپزه با گوشت کوب حسابی بکوبید نصف قاشق رب رو با دو قاشق روغن تفت بدهید ،همراه نمک وفلفل وپودر سیر ویک قاشق شکر قهوه ای ودو قاشق سرکه ویک قاشق جعفری خرد شده به گوجه فرنگی اضافه کرده درشو بزارید تا آروم جوش بزنه وسس غلیظی در بیاد.شکر قهوه ای نداشتید نصف قاشق شکر سفید بزنید نان باگت‌رو تست کنید سیب زمینی و تکه های مرغ روش بجینید واز سس بریزید روش دوست داشتید چند برش خیار شور هم بزنید این ساندویج بسیار خوشمزس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛