دسر فوق خوشمزه و مجلسی 😍😋
دسر ایتالیایی روکر از اون دسرهای بسی خوشمزه و لذیذ هست که قبلا روکر موز رو براتون گذاشته بودم .این بار تم یلدایی گرفته و با انار هست .
همین دستور رو با جایگزین کردن هر نوع میوه دل خواه و پودر ژله متناسب اون میوه می تونید درست کنید ☺️
#روکر_انار
گشاده رويى، سرآغاز نيكى است. امام علی (ع)
پودر ژله انار ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
انار ۱ عدد
بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۵ عدد ، ۶۰ گرم)
گردو خرد شده به میزان دلخواه
وانیل ۱/۴ ق چ
یک بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه. یک مقدار جزیی از ژله رو با یکی دو قاشق شیر ترکیب کردم (این رو به خاطر طرح وسط قالبم که مشخص بشه و نمایان بشه انجام دادم ) وسط طرح قالب ریختم و یخچال گذاشتم .
بعد مقداری از ژله رو در قالب ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و بعد انار دون شده و خلال پسته داخلش ریختم و مجدد مابقی ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال .
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم . نشاسته ذرت رو اضافه کردم و یک کم زدم .
توی یه ظرفی نصف لیوان آب سرد ریختم ، پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
شیر رو داخل ظرفی ریختم ، روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه قبل جوشیدن مواد تخم مرغی رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم یه کم روی حرارت حدودا یکی دو دقیقه بمونه و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم توی محیط از دما بیفته .
برای تهیه خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم از فریزر بیرون آوردم یه کم که نرم شد ، اول با دور کند همزن دو سه دقیقه زدم و بعد دو سه دقیقه دیگه با دور تند تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه کردم
مواد خامه و پنیری رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
بیسکوییت خرد شده ، گردو خرد شده و انار دون شده ریختم .
قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مواد رو توش ریختم و مجدد توی یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه حداقل ۶ الی ۷ ساعتی بمونه .
از یخچال بیرون آوردم دورش رو آزاد کردم توی آب ولرم چند ثانیه قرار دادم ، از جاش آزاد شده و بعد یه دیس مرطوب روش قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه تارت فوق العاده راحت ، سریع هم آماده میشه ترکیبی از شکلات و انار که بی نظیره 😊😋
هم بدون فر هست و هم من براتون بدون قالب هم گذاشتم که راحت باشید ، بدون پخت و خیلی راحت می تونید درست کنید.
برای یلدا یه ترکیب جذاب و لذیذ و در این روزهای پاییزی حسابی دلچسب و خوشمزه است 😋😍
#تارت_شکلات_انار
خيرخواهى محبت آور است. امام علی (ع)
بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم (یک بسته)
کره ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
انار دون شده ، خلال پسته ، گردوی خرد شده به میزان لازم
⬅️من این جا بدون قالب و با طلق درست کردم که براتون بدون قالب رو نشون بدم . اگر قالب تارت و به خصوص قالب تارت کف جدا و یا حتی رینگ ندارید ، می تونید به این شکل یک طلق رو که ارتفاع زیاد نشه از دو طرف ابتدا و انتهاش با چسب فیکس کنید و روی یک بشقاب بزارید . قطر طلق من ۱۳ سانت شد .
⬅️بیسکویت رو من پتی بور کاکائویی انتخاب کردم و حتی می تونید ساده و یا از انواع بیسکویتی که شیرینی ندارند استفاده کنید .
بیسکویت رو پودر کردم و با کره آب شده ترکیب کردم ، می تونید از مقدار جزیی شیر هم بابت لطیف شدن کار استفاده کنید .
داخل طلق ریختم و فشرده کردم و کفش رو گود کردم و دور دیواره ها رو کمی بالا کشیدم و نیم ساعت یخچال گذاشتم .
خامه رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم گرم بشه و بعد شکلات تخته ای خرد شده ریختم و یکدست شد از حرارت برداشتم .
کف بیسکویت یک کم گرد خرد شده و بعد سس شکلاتی که گرم نیست ریختم یک کم جزیی گداشتم یخچال ، خیلی کوتاه که رویه اش خیلی کم بگیره ، طوری نشه که دونه های انار ریختنی سفت بشه روش و بتونه کمی بچسبه و بعد دونه های انار و خلال پسته روش ریختم .
طلق هم با باز کردن چسب به راحتی ازش جدا میشه .
وقتی یک کم رویه گرفت به راحتی برش می خوره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک سری خوراکی ها آدم رو می بره به دوران گذشته و خاطرات کودکی 😍
یاد ایامی که مهمونی می رفتی و یاد روزهایی که یلدا و عید بوده ، باسلوق از اون شیرینی هاست که هنوزم یاد دوران کودکی میفتم و با دیدنش خاطرات بچگیم و اون ایام توی ذهنم پر می زنه🥹 .
#باسلوق_گردویی
هم نشين خوب، از تنهايى بهتر است و تنهايى از هم نشين بد بهتر است. پیامبر اکرم (ص)
نشاسته گل ۲۰۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان )
شکر ۳۲۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان) (میزان قابل تغییر و می تونید کم و زیاد کنید)
گلاب نصف لیوان
آب سرد ۳ لیوان
کره ۵۰ گرم
پودرنارگیل به میزان لازم
⬅️نکته مهم در تهیه باسلوق رو فراموش نکنید که صبر و حوصله داشته باشید با حرارت کم و هی هم بزنید. مدام هم بزنید تا باسلوق (حتی مسقطی و راحت الحلقوم ) با کیفیت داشته باشید شل نشه و بوی نشاسته نده .
نشاسته رو با آب توی قابلمه نسوز ریختم اگه نشاسته تون ناخالصی داره از صافی رد کنید . بعد شکر رو بهش اضافه کردم . روی حرارت بسیار ملایم و رو به کم قرار دادم مدام هم زدم یه مدت بعد بسته میشه اما قول نخورین شما هم چنان باید هم بزنید . ۴۵ دقیقه که روی حرارت بود گلاب و کره رو بهش اصافه کردم و باز هم زدم . حدودا یک ساعت و ربع کمی بیشتر من هی هم زدم عین حلوا یک جا جمع میشه و بعد از حرارت برداشتم.
👈می تونید از زعفران یا رنگ خوراکی استفاده کنید.
توی یه ظرفی پودر نارگیل ریختم و وسطش حفره هایی ایجاد کردم . داخل اون حفره ها گردو گذاشتم یه قاشق از موادم برداشتم و داخل حفره انداختم و و روش پودر نارگیل ریختم و بعد توی دستم گردالی کردم .۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بزارین و بعد آماده سرو هستش .
توی ظرف درب بسته در محیط خنک و جایی که گرم نیست و حتی یخچال یک تا دو هفته می مونه .طولانی تر بخوایددر فریزر نگه داری کنید .
👈می تونید از جوهر لیمو و یا آبلیمو هم استفاده کنید.
👈می تونید جای نشاسته گل از یک لیوان نشاسته ذرت استفاده کنید . جای کره می تونید از روغن مایع استفاده کنید ، البته انسجامش و خوشمزگیش با کره بهتره و البته قابل حذف هم هست.
👈با این میزان حدود ۹۰۰ گرم باسلوق میشه . من هر کدوم رو ۲۰ تا ۲۵ گرمی جدا کردم و حدود ۳۵ عدد باسلوق شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تا حالا این ترکیب رو امتحان کردی 😋
یکی از پیش غذای سنتی و خوشمزه 🙂 با رنگی دلربا وطعم عالی ☺️😋😍
می تونه یکی از ایده های یلدایی هم براتون باشه 🌹
#بورانی_لبو
هر كس كه خداوند براى او خير بخواهد، دوستى شايسته نصيب وى خواهد نمود. پیامبر اکرم (ص)
لبو ۱ عدد
ماست ۱ لیوان
سیر ۱ حبه
گردو خرد شده به میزان دل خواه
نمک و فلفل سیاه و نعنا خشک به میزان دل خواه
برای پخت لبو : چغندر لبو رو خوب شستم ، سر و ته اش رو نگرفتم به خاطر این که موقع پخت خوش رنگ بشه و بعد با مقداری آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت پوست گرفتم و رنده کردم .
لبوی رنده شده رو با ماست و سیر رنده شده (عطر و طعم عالی میده بهش ) و نمک و فلفل و نعنا خشک و گردوی خرد شده ترکیب کردم .
با لبوی کاتر زده شده و نعنا خشک تزیین کردم .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک ساده ، با بافتی عالی و نرم و لطیف که برای صبحونه و حتی عصرونه بی نظیره 😍☺️
#کیک_صبحانه
همنشین شایسته همانند عطر فروش است ، اگر چیزی به تو ندهد بوی عطرش به تو خواهد رسید. پیامبر اکرم (ص)
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (حدود نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . دورگیری کردم و وانیل رو ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر رو هم ریختم و در حد مخلوط شدن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم .
قالب من سایزش ۱۰ در ۲۶ هست . قالب رو با ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو ریختم و روش مقداری خلال بادام ریختم ،می تونید از کنجد ، خلال پسته و ... استفاده کنید . برای ترک رویه کاردی که آغشته به روغن هست داخل مایه کیک یک مقدار زدم .
در فر از یک ربع قبل گرم شده ،طبقه وسط ،حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دادم .
یک ربع اول با حرارت ۱۹۰ درجه گذاشتم و بعد حرارت رو ۱۷۰ کردم . برای این که رویه ترک بخوره اول با دمای بالا گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم (دمای فر برقی هست برای گازی ده درجه بیشتر کنید )
بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه و بعد برش دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_صبحانه#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون ، اومدم با اولین ایده یلدایی 😍😉
یه دسر فرانسوی خوشمزه و پرطرفدار 😋 که با انواع میوه و کرم دل خواه می تونید درست کنید و من امروز براتون اناری درست کردم تم یلدایی 😉☺️
#شارلوت_انار
به یکدیگر هدیه دهید. زیرا هدیه، کینه ها را می برد. پیامبر اکرم (ص)
کیک رولتی ۲ تا ۳ بسته
پودر ژله انار ۱.۵ بسته
خامه قنادی یا صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
بستنی وانیلی ۱۰۰ گرم (یک کم بیشتر از نصف لیوان)
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
آب انار یا آب سرد نصف لیوان
انار دون شده به میزان لازم
⬅️۱.۵ بسته پودر ژله انار رو با ۲.۵ لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه .یک ظرف کوچک انتخاب کردم و با روعن مایع چرب کردم .یک مقدار از ژله رو توش ریختم تا حدود یک تا یک و نیم سانت ارتفاع پیدا کنه ( در واقع نصف بسته پودر ژله رو بابت این کار لازم داشتم ) بعد در یخچال گذاشتم تا ببنده . وقتی بست با چاقو برش دادم و خرد و مکعبی کردم .
مابقی ژله رو هم در محیط قرار دادم که خنک بشه .
⬅️یک عدد انار دون شده رو داخل میکسر ریختم و بعد از صافی رد کردم . نصف لیوان آب انار میشه ، بهش پودر ژلاتین اضافه کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و در محیط بمونه وخنک بشه . (جای آب انار از اب سرد هم میشه )
⬅️ خامه و بستنی وانیلی نرم رو کمی با همزن زدم .اگر خامه صبحانه استفاده کنید نیاز به شکر هست و حدود ۲ ق غ شکر بریزید .
پودر ژله و ژلاتین هر دو خنک رو اضافه کردم. ژله های خرد شده رو ریختم و در یخچال چند دقیقه قرار دادم تا یک کم نیم بند بشه و بعد از یخچال بیرون آوردم و مرتب هم زدم . این کار بابت این هست که تکه های ژله ته نشین نشن و یا می تونید ترکیب مواد رو قبل از ریختن زله های خرده در یخچال بزارید نیم بند شد از یخچال بیرون بیارید و تکه های خرده ژله رو بریزید . 👈می تونید از دونه های انار هم داخل این مواد استفاده کنید .
⬅️ کیک های رولتی رو برش دادم . کف ظرف دل خواه دو تا سه لا سلفون انداختم و کیک رولتی چیدم و بعد مواد کرمی رو داخلش ریختم . اضافه های کیک رولتی رو برش دادم و روی کرم هم کیک رولتی چیدم .روی طرف سلفون کشیدم و در یخچال ۶ الی ۷ ساعتی قرار دادم و بعد از ظرف خارج کردم .
برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و با ماسوره شکوفه (ماسوره من شماره ۱۳۲ هستش ) شکوفه زدم و دونه انار اطرافش ریختم .
👈 می تونید انواع میوه و پودر ژله همون میوه دل خواه رو جایگزین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلاااااااااااام 👋 جانان جان 🫶
#باقلوا_بقچه_ای
یه باقلواااا در حد تیم ملی 🤣 خوشمزه براتون آوردم که نگمممممممم برااااتون 🤌😋چی شده
مواد لازم برای خمیر باقلوا
تخممرغ کامل یک عدد
زرده تخممرغ یک عدد
روغن نیمه جامد دو ق غ
آب دو ق غ
نمک یک پنس
آرد یه اندازهای که خمیر به دست نچسبه کم کم اضافه کنید 🙏
همه مواد به غیر از آرد اضافه کنید خوب هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد
بعد آرد کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشین و به دست نچسبه👌👌
خمیر تو یه نایلون تو یخچال میذاریم تا دو ساعت استراحت کنه
❤️🧡💛💚🩵
مواد میانی باقلوا
نصف لیوان گردوی پودر شده
۱٫۴ لیوان پودر پسته
۱٫۴ لیوان پودر قند
مواد لازم برای شهد
شکر یک و نیم لیوان
آب یک لیوان
هل و زعفران به میزان لازم
آبلیمو چند قطره
آب و شکر روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کنه آبلیمو رو اضافه میکنیم پنج دقیقه بجوشه بعد هل و زعفران میریزیم حرارت خاموش میکنم
کل زمان جوشیدن شهد ۷ دقیقه
💐💐💐💐💐💐💐
بعد از اینکه باقلواااا رو پیچیدم
🎀نکته خیلی مهم🎀
حدوداً ۶ ساعت باید تو محیط آشپزخونه بمونم تا باقلواخشک بشه
بعد تو فر ۱۸۰ درجه که از قبل روشن کردیم میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه
پخت که به نصف رسید حرارت بالا رو هم روشن میکنیم تا روی باقلوا طلایی بشه زیاد نه فقط در حدی که رنگ بگیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ياقوتى ⛱
🔴مواد لازم🔻 🍧
▫️ ژله آلوورا یک بسته،
▫️خامه صبحانه 100 گرم،
▫️ژله انار یک بسته،
▫️انار دون شده
▫️ژله آلوورا یک عدد
🔴طرز تهیه🔻🍷
🔸ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد)
نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده .
🔸50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده.
🥗🍗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸
در این شب دل انگیز
آنچه را که بیصدا✨🌸
از قلب عزیزانم گذر کرده
در تقدیرشان قرار ده✨🌸
تا لذتی دو چندان را
برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸
شبتون بخیر و سراسر آرامش
در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸
🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#قند_تزیینی
این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره .
🔷مواد لازم
🔹شکر نصف لیوان
🔹گلاب یا عرق هل ۲ ق م .
🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم . گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه .
از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین .
بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم .
بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم .
توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گلدونی
♨️طرز تهیه کیک گلدونی:
پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر.
بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم.
بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوكوى_كدو_سبز
✍🏻مواد لازم
كدوسبز:4-5عدد
جعفري:1/2پيمانه
پيازچه:1/2 پيمانه
شويد:1/3 پيمانه
تخم مرغ:2عدد
آرد:1/3 پيمانه
پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ
فلفل سياه:1ق چ خ
بكينگ پودر: 1 ق م خ
نمك:به مقدار لازم
✍🏻طرزتهيه
كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن پاستا وگوشت 😉فوقالعاده خوشمزه 😋
برای درست کردن گراتن پاستا بهتره از پاستای که شیار دار ویا حفره ای هستن استفاده شه
پاستا رو پخته وابکش میکنیم توووووجه کنید پاستا باید چند دقیقه دیرتر آبکش کنید(نسبت به وقتی که دم میزارید)آبکش که کردید آب سرد روش بریزید وکنار بزارید
قارچ رو اسلایس کنید وبا کمی روغن تفت بدید تا آبش کشیده شه اواخر پخت یک قاشق آب لیمو بزنید تا سیاه نشه تفت که داده شد با قاشق خالی کنید تو ظرف دیگه
یک عدد فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید وتو همون ماهی تابه تفت بدید ،تفت که دادید اونم خالی کنید
یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وتو همون ماهی تابه تفت دهید گوشت چرخ کرده اضافه کنید وسرخش کنید وقتی سرخ شد یک استکان آب بریزید ودرشو بزارید تا بپزه وبوی خامی گوشت گرفته شه ودوباره گوشت سرخ شه چند دقیقه آخر نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی آویشن میزنیم وبا هم تفت بدید ویک قاشق رب گوجه فرنگی هم بزنید چند ثانیه هم بزنید تا رب با گوشت قاطی شه وگاز رو خاموش کنید
فر رو روشن میکنیم با دمای صدوهشتاد درجه
سینی مورد نظر بیارید وکمی چرب کنید.چند ورق سیب زمینی کفش بچینید ضخامتش زیاد نباشه تا خوب پخته شن
پاستا رو سیب زمینی؛سپس گوشت چرخ کرده؛ قارچ؛فلفل دلمه ای بعدا سس سفید میریزیم ورو سس سفید پنیر پیتزا باید دو مرتبه این کار تکرار شه آخر ردیف دوباره سس وروش پنیر پیتزا ومیزاریم تو فر با دمای صدوهشتاد درجه تا روش برشته شه
عزیزان آگه دیدید زیرش داره برشته میشه وروش هنوز طلای نشده گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روی پنیر طلای شه
عزیزان سس سفید اختیاریه دوست ندارید نریزید ولی با سس سفید طعمش عالیه 👌
مواد رو با روغن خیلی کم سرخ کنید تا چرب وچیلی نشه
عزیزانی که فر ندارن میتونن تو قابلمه به همین ترتیب بچینن ودم کنی بزارن وبزارید رو شعله کم تا مثل ماکارونی دم بکشه ولی روی پنیر طلای نمیشه
عزیزان فویل نمیخواد همین جوری بزارید تو فر 😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_خرمایی_بدون_فر
موادلازم :
1/2 لیوان روغن جامد(من از 100 گرم کره استفاده کردم)
1/3لیوان شیره خرما(از شیره خرما ارگانیک استفاده کنید، صنعتی وشرکتی مزه خوبی نداره)
1 عدد تخم مرغ درشت(من 2عددکوچیک ریختم)
2تا2/5لیوان آرد سفید قنادی
1 قاشق چایخوری پودر هل(میتونید دارچین هم بریزید)
3 قاشق غذاخوری گلاب
طرزتهیه :
روغن (یا کره نرم شده در دمای اتاق) را با تخم مرغ وگلاب وپودر هل مخلوط وبا چنگال هم بزنید، میتونید با همزن برقی هم استفاده کنیدتا مواد یکدست شود، بعد شیره خرما را اضافه و مخلوط کنیدوکم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ویکدستی بدست بیاد(شاید آرد بیشتر ویا کمتر استفاده بشه). از خمیر به اندازه یک گردو برداشته ودر دست گرد کنید ومهر دلخواه رو روی خمیر بزنید ودر تابه که کاغذ روغنی انداختهاید با فاصله گذاشته ودرب تابه را بسته ومیزاریم روی حرارت کم به مدت تقریبی 30 دقیقه تا کلوچه ها پخته شوند.
برای پخت در فر:
فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه. شعله پخش کن حتماً بزارید.
شعله زیاد کم نکنید چون کلوچه خوب پخته نمیشه.
میتونید از دو قاشق شکر هم استفاده کنید ولی من نریختم چون شیرینی کلوچه به اندازه بود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛