#وافل_پنیر_موتزارلا
.
🔷مواد لازم برای آمادهسازی 8 عدد وافل
🔹1 قالب ( 453 گرم) پنیر موتزارلا (درست شده از شیر کامل)
🔹1 پیمانه آرد
🔹2 عدد تخممرغ درشت زده شده
🔹1 پیمانه پودر سوخاری
🔹پیازچه خرد شده برای تزیین
🔹سس مارینارا
.
♨️طرز تهیه
از قبل دستگاه وافل ساز را روی حرارت ملایم تنظیم میکنیم تا گرم شود.
قالب پنیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و سپس هر قسمت را نصف میکنیم تا 8 تکه درشت پنیر موتزارلا داشته باشیم.
آرد، تخممرغ زده شده و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه میریزیم.
تکه پنیر موتزارلا را در کاسه آرد انداخته و کمی تکان میدهیم تا آرد اضافی آن ریخته شود. سپس پنیر را در کاسه تخممرغ و بعد در پودر سوخاری میچرخانیم تا کاملا به مواد آغشته شوند. پنیر موتزارلا آغشته به مواد را در بشقابی میگذاریم. این کار را برای باقیمانده تکههای پنیر تکرار میکنیم.
هر دو سمت سینی وافل ساز را به روغن آغشته میکنیم.
برشهای پنیر موتزارلا را به مدت 2 دقیقه در وافل ساز میپزیم تا رنگ پودر سوخاری روی پنیر قهوهای مایل به طلایی شود و روی پنیر حباب ایجاد شود.
روی پنیر را با پیازچه تزیین کرده و با سس مارینارا سرو کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_سبزیجات
🔷مواد لازم:
🔹1 کاسه گل کلم خرد شده (آب پز شده میتوانید خام هم استفاده کنید چون سیب زمینی ها رو خام گذاشتم خوب پخت)
🔹2 عدد سیب زمینی متوسط (درشت رنده شده )
🔹1 عدد فلفل قرمز (ریزخرد شده)
🔹2عدد پیاز چه یا 1 عدد پیاز متوسط (خرد شده)
🔹مقداری جعفری
🔹مقداری شوید
🔹2 قاشق غذا خوری سر پر آرد
🔹2 عدد تخم مرغ درشت یا 3 عدد تخم مرغ متوسط
🔹1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
🔹1 قاشق چای خوری زیره
🔹نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
🔹1 قاشق مربا خوری نمک
🔹 1 فنجان روغن زیتون
♨️طرز تهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کنید و داخل قالب مافین چرب شده بریزید و در فر 180 درجه بپزید تا وقتی که سرخ شود بپزید . با این مقدار مواد 12عدد در میاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_انار
پودر ژله انار ۱ بسته
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲ تا ۳ ق غ
شکر ۶ تا ۷ ق غ
وانیل نوک قاشق
برای پاناکوتا
نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر .
خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم .
ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم .
یک بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم .
قالب رو با روغن مایع چرب کردم . اگه فقط پاناکوتا بخواین بریزین نیاز به چرب کردن نداره چون خانه داره و خود خامه چربی داره اما چون ژله هم داشتم استفاده می کردم کمی چرب کردم .
توی قالبم توی اون جاهای گود یکی در میون ژله و پاناکوتا ریختم و گذاشتم یخچال وقتی که یه خرده از نیم بند کمی سفت تر شد به ترتیب یه لایه پاناکوتا و یه لایه ژله ریختم تا لایه ها تموم بشن .
دقت کنین که پاناکوتا و ژله به هیچ وجه گرم نباشه وقتی هر لایه رو روی لایه دیگری می ریزین حتنا توی محیط خنک شده باشن .
بین ریختن لایه ها فاصله زمانی ایجاد نکنین به محض اینکه هر لایه یه خرده بسته شد و اون حالتی که اگه دستتون رو روش بزنین شکلش بمونه ایجاد شد لایه بعدی رو بریزین تا لایه ها بعدا از هم جدا نشن .
نکته بعدی پاناکوتا توی محیط بسته نمیشه کار کردن باهاش راحته . ژله هم برای من بسته نشد اگه هم احیانا کمی گرفت کاری نداره دوباره یه خرده روی حرارت قرار بدین .
کلا دسر رو بزارین یه ۸ ساعتی بمونه .دورش رو با چاقو آزاد کردم . یه کوچولو توی آب ولرم قرار دادم خود پاناکوتا خالی باشه خیلی راحت بیرون میاد حتی نیاز به آب ولرم نداره چون ژله لایه لایه داشت برای راحای کار کمی توی آب ولرم گذاشتم و بعد روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیده گوشت و پنیر .
مواد لازم بری خمیر:
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست (۲۰۰ گرم)
۱ استکان روغن مایع (۸۰ گرم)
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ پاکت خمیر مایه خشک (۱۰ گرم)
آرد به مقدار لازم (۸۰۰-۷۰۰ گرم)
برای مخلفات:
۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ فلفل دلمه قرمز
۱ عدد پیاز
۱ قاشق مرباخوری رب گوجه
۱ قاشق مرباخوری رب فلفل قرمز(به جاش پودر فلفل قرمز هم میشه)
همه مواد خمیر غیر از آرد و نمک رو تو یک کاسه بزرگ مخلوط کرده (۵ دقیقه صبر کنین خمیر مایه فعال بشه) بعد آرد و نمک رو یواش یواش اضافه کنین، آرد رو تا جایی بریزین که یک خمیر نرم تشکیل شده که دستتون هم نچسبه... میگذاریم حدود نیم ساعت استراحت کنه یا به اصطلاح ور بیاد.(روش رو با دستمال نم میپوشونیم)
تکه های کوچک از خمیر جدا میکنیم و مثل تصویر دایره های کوچک درست کرده رو هر کدوم کمی مخلفات ریخته و کنارههاشون رو شکل میدیم و روی هر کدوم یه قاچ گوجه و یک تکه پنیر پیتزا یا کاشار میذاریم
پیدهها رو توی فر که از قبل رو دمای ۲۰۰-۲۲۰ داغ کردیم گذاشته و تا زمانی که سرخ و برشته بشه میپزیم
فوق العاده میشه حتما امتحان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه
برای درست کردنشم به:
نیم کیلو گوشت چرخکرده
یک عدد تخم مرغ
یک و نیم سیب زمینی خام
یکونیم سیب زمینی پخته
یک عدد پیاز و دو حبه سیر
نمک و فلفل و زردچوبه و سماق
نعناع خشک و سبزی شامی نیاز داریم..
(سبزی شامی شامل:گشنیز ،جعفری،نعناع،تخم گشنیز،شوید) که تو خونه هرکسی متفاوته..
آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شه تا شامی تون وا نره و اگر دیدین موادتون خیلی غلیظ نیس میتونین یکم آرد بزنین تا انسجام بهتری داشته باشه روغن هم حتما از قبل داغ باشه تا شامی به کف تابه تون نچسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_انار
#یلدا
🔷مواد لازم👇
🔹 پرتقال۳ عدد
🔹 انار۱ عدد
🔹 آب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان
🔹 پنیر خامه ای بدون نمک به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت
🔹خامه۴ قاشق
🔹وانیل قدری
🔹شکر۱ الی ۲ قاشق چایخوری
🔹خلال پسته برای تزئین
🔆طرز تهیه
🔅1- پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود.
2- پرتقال ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد دانه دانه جدا کنید.
3- نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و اضافه کنید و دوباره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را بپوشانید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون 😍😋
یه شیرینی آسون با مواد در دسترس که کنار چایی خیلی میچسبه
دو پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری دارچین
چهار قاشق غذاخوری روغن مایع
و دو قاشق غذاخوری کره.
با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه .
یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد .
خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.
روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید.
مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد.
در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه .
یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه.
داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين ترشى از اون خوشمزههای خاص و شیک و مجلسی هست که الان وقت درست کردنش هست😍😍
بریم سراغ ترشی آلبالو:
آلبالوی دم گرفته و شسته و خشک شده ۱ کیلو
سرکه حتما سفید ۳ لیوان فرانسه پر
آب ۱ لیوان پر
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق غ
تخم گشنیز ۱ ق غ
نعنا خشک یا تازه چند پر
شیشه تمیز با درب فلزی سالم خشک و تمیز
آب و سرکه رو حرارت ملایم بزارید نمک و شکر و اضافه کنید و بزارید حل بشه و شروع به قل زدن که کرد خاموش کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد مثل تصویر داخل شیشه تمیز و خشک پر کنید یه روز بیرون و بعد هم تو یخچال بزارید و بعد سه روز شروع به مصرف و نوش جان کردن کنید😍
👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳
#ترشی #ترشیجات
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫
چطورین مهربونا 🥰
یه دسر راحت وخوشمزه دسر موسِ اناری😋
برای حدود ۱۰ شات متوسط :
ژله انار ۲ بسته
خامه قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (من حدود ۲۰۰ گرم برداشتم)
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای بی نمک ۱۰۰ گرم (پنیر من لبنه رامک بود اینسری ماسکارپونه نداشتم)
شیر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
آب جوش ۲/۳پیمانه (۱۵۰گرم) برای بنماری کردن ژله اول
و ۲ پیمانه(۴۵۰ گرم) برای بنماری کردن ژله دوم
پودر قند در صورت دلخواه اگر دسر کم شیرین بود یک تا دو ق غ
👈یک بسته ژله انار را با ۲/۳ پیمانه آب جوش مخلوط وبنماری کنید وکنار بزارید تا کاملا خنک شود
خامه قنادی نرم شده در دمای محیط را با همزن بزنید تا فرم بگیره خیلی هم نیاز نیست سفت بشه سپس پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید وقتی کاملا یکدست شد شیر همدمای محیط را کم کم اضافه کنید
ودر نهایت ژله ی خنک شده را
مایه را بچشید اگر کم شیرین بود به دلخواه کمی پودر قند اضافه کنید
از صافی هم رد کنید وداخل ظرف های سرو بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا دسر ببنده
ژله دوم را با دو لیوان آب جوش مخلوط وبنماری کنید وکنار بزارین تا کاملا خنک شود
وقتی دسرها بسته شد روی اونها دونه انار وژله خنک بریزید و دوباره داخل یخچال قرار بدین تا کاملا منسجم بشه وسپس نوش جان کنید.............
❗️می تونید تکه های بیسکوییت یا کیک داخل دسر هم بریزید
❗️به جای خامه قنادی می تونید از ترکیب خامه صبحانه و مقدار کافی پودر قند استفاده کنید ولی با خامه قنادی دسر سبکتر ولطیف تر میشه
#دسر_موس_اناری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_با_سس_خامه😍😋
سینه یِ مُرغ/ ۲عَدد
سیب زَمینی/ ۴عَدد
روغَن زیتون/ ۲ق غ
نانِ باگت/ به میزانِ لـازم
پیاز/ ۱عدد متوسط
شیر/ نصفِ لیوان
کره/ ۳۵گِرَم
فِلفِل سیاه/ ۱ق چ
نَمَک/ ۱ق چ
پودرِ سیر/ ۱ق چ
پونه کوهی/ به میزانِ لازم
دوعَدد سینه یِ مُرغ رو به شِکلی که داخلِ ویدئو میبینی بُرش بده، ۲قاشُق غَذاخوری روغَن زیتون، ۱قاشُق چای خوری از هرکدوم( فِلفِل سیاه،نَمَک،پودرسیر) بهش اضافه کن و با هم دیگه خوب مَخلوطشون کن و پیازِ خِلالی خُرد شده رو اضافه کن و داخلِ ظرفِ در دار قرارشون بده و به مدّت یک ساعَت داخلِ یخچال بذار تا خوب استراحت کنه.سیب زَمینی هایِ آبپز شُده رو با رَنده یِ دُرُشت رَنده کن و بریز داخلِ قابلمه و به میزانِ لـازِم نَمَک،فِلفِل سیاه، پونه کوهی و ۳۵گِرم کره و نصفِ لیوان شیر رو بهش اضافه کن و رویِ شُعله یِ کم خوب هم بزن تا به یه بافتِ نَرم برسی.حالا میریم سُراغِ نون، به اندازه ی دلخواهِت نون ها رو بُرش بزن و یه مِقدار روغَن زیتون بهشون بزن و به مدّت ۱۰ دقیقه بذار تو دمایِ ۱۸۰ درجه تا کمی تُرد بشن
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫 کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫
روز خوش دستور نون برشی خرمایی، خیلی خوشمزه 😇
مقوی ومناسب برای تغذیه مدارس🤌
کافیه خمیری که قبلا بهتون آموزش دادم( پست نون گاتا) را آماده کنید وبعد از ور اومدن
خمیر را دو قسمت کنید یک قسمت را کف قالب کمی چرب شده پهن کنید روش ترکیب خرمای چرخ شده+دارچین+گردو بکشید ولایه بعدی خمیر را قرار بدین
دولایه را خوب بهم فیکس کنید
رومال کنید وکنجد بپاشید رب ساعتی استراحت بدین چندتا چنگال بزنید و
سپس در فر از قبل گرم ۱۷۵درجه حدود بیست تا سی دقیقه بپزید ودر نهایت گریل کنید
🔺️سایز قالب : ۳۴
🔺️رومال:تخم مرغ کامل+۱ق چ شیره+۱ق چ روغن
دستور خمیر:
خمیر مایه ۱ق س سرخالی (۶گرم)
آب ولرم ۱/۴ پیمانه (۴۰گرم)
شکر ۱/۴ پیمانه (۴۰گرم) +۱ق چ (۵گرم) برای عمل آوری خمیرمایه
تخم مرغ ۲عدد
شیر ولرم ۱/۲پیمانه پر(۱۱۰گرم)
نمک ۱/۲ق چ (۳گرم)
کره نرم ۴۰ گرم (می تونید کره گیاهی بزنید)
آرد نون فانتزی یا قنادی ۲پیمانه (۳۰۰تا ۳۵۰گرم)
👈خمیر مایه +۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید واجازه بدین تا عمل بیاد
درون ظرفی دیگر تخم مرغها ،شکر،نمک وشیر ولرم را مخلوط کنید آرد را اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید درنهایت با دست خمیر را جمع کنید(اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه تر کنید )
سپس کره نرم را به خورد خمیر بدین خمیرکمی شل میشه وچسبنده
روی سطح اردپاشی شده ده دقیقه ورز بدین تا کاملا نرم ولطیف بشه سپس
یک ساعت استراحت بدین
#نان_خرمایی_برشی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫
شنی یا بهتره بگم کیک تخته ای نارگیلی
از اون کیک های نرم لطیف وخوشمزه است که باید امتحان بشه😋🤌
سایز قالب:
۳۰×۲۰ (ارتفاع قالب کوتاه نباشه ) یا ۳۵×۲۵
🔸تخم مرغ ۴ عدد
🔸شکر ۱پیمانه سرخالی (۱۷۰گرم)
🔸وانیل ۱/۴ق چ
🔸شیر ولرم ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
🔸روغن مایع ۲/۳ پیمانه (۱۴۰گرم)
🔸آرد قنادی ۲پیمانه (۳۰۰گرم)
🔸بکینگ پودر ۱ق س سرخالی (۸گرم)
🔸پودر هل ۱ق چ یا اسانس نارگیل چند قطره
🔸شیر عسلی نصف قوطی (۲۰۰گرم)
🔸پودر نارگیل چرب حدود ۱پیمانه
👈 تخم مرغهای همدمای محیط+شکر+وانیل
با همزن خیلی خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ وحجیم شود سپس شیر ولرم وروغن مایع و (اگر به جای پودر هل اسانس می زنید) را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید
در نهایت مخلوط الک شده آرد بکینگ پودر وپودر هل
طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید مایه کیک را درون قالب بریزید در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزید بعد از پخت تا داغ هست روی ان شیر عسلی بریزید و پودر نارگیل(می تونید پودر نارگیل را با حرارت کم تفت بدین تا رنگش طلایی بشه من بدون تفت دادن بیشتر دوست دارم😜)
بعد از سرد شدن برش بزنید ونوش جان.......
❗️در مورد شیر عسلی می تونید از شیر عسلی های آماده دربازار مثل مارک الفجر یا البحر یا آمازون استفاده کنید یا مثل من شیر عسلی را خودتون تهیه کنید که هیچ فرقی با مدل بازاریش نداره
اگر از قوطی های شیر عسلی آماده استفاده کردین می تونید به دلخواه
قوطی را چندین ساعت بجوشونید تا سفت وکاراملی رنگ شود
#کیک_شنی_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋
🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید
مواد میانی:
آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم)
شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم)
کره ۲۵ گرم
پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم)
دارچین ۱/۴ق چ
زنجبیل ۱/۴ق چ
پودر هل ۱/۲ق چ
👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین
حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود
اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره
مواد لازم برای خمیر:
خمیر مایه ۱ق س (۸گرم)
شکر ۱ق چ (۵گرم)
آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال)
شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم)
بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف)
ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم)
کره ۳۰ گرم
نمک ۱/۴ق چ
آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم)
👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد
سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید
یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید
سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه
خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده
شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین
کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه )
🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین
سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید
🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین
سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید
🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین
سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود
🔸️رومال:
مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره
#نان_کماج_تبریز_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق ژله ای
😋😋😋
❤️مواد لازم :
پودر ژله 1 بسته
نشاسته گل (همون درشت ها ) نصف لیوان
شکر نصف لیوان
آب 1,5 لیوان
گلاب 1 قاشق غ خ
روغن 2 قاشق غ خ
نشاسته رو در آب سرد حل کنید و بعد شکر و پودر ژله رو به آن اضافه کرده و هم میزنیم که کاملا حل بشه بعد روی حرارت ملایم گاز مدام هم بزنید حدود ۲۰ دقیقه تا نشاسته پخته بشه و کم کم غلیظ بشه و بعد روغن و گلاب رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم و بعد کف ظرف رو با روغن چرب میکنیم و مواد رو داخل ظرف میریزیم
و میزاریم تا ببنده و بعد داخل پودر نارگیل میغلطونیم نوش جان...
اینبار متفاوت درسش کن و لذت ببر
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌼👉