eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی آسون 😍😋 یه شیرینی آسون با مواد در دسترس که کنار چایی خیلی میچسبه دو پیمانه آرد یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین چهار قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری کره. با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه . یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.‌ روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید. مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد. در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه . یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه. داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين ترشى از اون خوشمزه‌های خاص و شیک و مجلسی هست که الان وقت درست کردنش هست😍😍 بریم سراغ ترشی آلبالو: آلبالوی دم گرفته و شسته و خشک شده ۱ کیلو سرکه حتما سفید ۳ لیوان فرانسه پر آب ۱ لیوان پر شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق غ تخم گشنیز ۱ ق غ نعنا خشک یا تازه چند پر شیشه تمیز با درب فلزی سالم خشک و تمیز آب و سرکه رو حرارت ملایم بزارید نمک و شکر و اضافه کنید و بزارید حل بشه و شروع به قل زدن که کرد خاموش کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد مثل تصویر داخل شیشه تمیز و خشک پر کنید یه روز بیرون و بعد هم تو یخچال بزارید و بعد سه روز شروع به مصرف و‌ نوش جان کردن کنید😍 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 چطورین مهربونا 🥰 یه دسر راحت وخوشمزه دسر موسِ اناری😋 برای حدود ۱۰ شات متوسط : ژله انار ۲ بسته خامه قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (من حدود ۲۰۰ گرم برداشتم) پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای بی نمک ۱۰۰ گرم (پنیر من لبنه رامک بود اینسری ماسکارپونه نداشتم) شیر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) آب جوش ۲/۳پیمانه (۱۵۰گرم) برای بنماری کردن ژله اول و ۲ پیمانه(۴۵۰ گرم) برای بنماری کردن ژله دوم پودر قند در صورت دلخواه اگر دسر کم شیرین بود یک تا دو ق غ 👈یک بسته ژله انار را با ۲/۳ پیمانه آب جوش مخلوط وبنماری کنید وکنار بزارید تا کاملا خنک شود خامه قنادی نرم شده در دمای محیط را با همزن بزنید تا فرم بگیره خیلی هم نیاز نیست سفت بشه سپس پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید وقتی کاملا یکدست شد شیر همدمای محیط را کم کم اضافه کنید ودر نهایت ژله ی خنک شده را مایه را بچشید اگر کم شیرین بود به دلخواه کمی پودر قند اضافه کنید از صافی هم رد کنید وداخل ظرف های سرو بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا دسر ببنده ژله دوم را با دو لیوان آب جوش مخلوط وبنماری کنید وکنار بزارین تا کاملا خنک شود وقتی دسرها بسته شد روی اونها دونه انار وژله خنک بریزید و دوباره داخل یخچال قرار بدین تا کاملا منسجم بشه وسپس نوش جان کنید............. ❗️می تونید تکه های بیسکوییت یا کیک داخل دسر هم بریزید ❗️به جای خامه قنادی می تونید از ترکیب خامه صبحانه و مقدار کافی پودر قند استفاده کنید ولی با خامه قنادی دسر سبکتر ولطیف تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه یِ مُرغ/ ۲عَدد سیب زَمینی/ ۴عَدد روغَن زیتون/ ۲ق غ نانِ باگت/ به میزانِ لـازم پیاز/ ۱عدد متوسط شیر/ نصفِ لیوان کره/ ۳۵گِرَم فِلفِل سیاه/ ۱ق چ نَمَک/ ۱ق چ پودرِ سیر/ ۱ق چ پونه کوهی/ به میزانِ لازم دوعَدد سینه یِ مُرغ رو به شِکلی که داخلِ ویدئو میبینی بُرش بده، ۲قاشُق غَذاخوری روغَن زیتون، ۱قاشُق چای خوری از هرکدوم( فِلفِل سیاه،نَمَک،پودرسیر) بهش اضافه کن و با هم دیگه خوب مَخلوطشون کن و پیازِ خِلالی خُرد شده رو اضافه کن و داخلِ ظرفِ در دار قرارشون بده و به مدّت یک ساعَت داخلِ یخچال بذار تا خوب استراحت کنه.سیب‌ زَمینی هایِ آبپز شُده رو با رَنده یِ دُرُشت رَنده کن و بریز داخلِ قابلمه و به میزانِ لـازِم نَمَک،فِلفِل سیاه، پونه کوهی و ۳۵گِرم کره و نصفِ لیوان شیر رو بهش اضافه کن و رویِ شُعله یِ کم خوب هم بزن تا به یه بافتِ نَرم برسی.حالا میریم سُراغِ نون، به اندازه ی دلخواهِت نون ها رو بُرش بزن و یه مِقدار روغَن زیتون بهشون بزن و به مدّت ۱۰ دقیقه بذار تو دمایِ ۱۸۰ درجه تا کمی تُرد بشن 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫 کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 روز خوش دستور نون برشی خرمایی، خیلی خوشمزه 😇 مقوی ومناسب برای تغذیه مدارس🤌 کافیه خمیری که قبلا بهتون آموزش دادم( پست نون گاتا) را آماده کنید وبعد از ور اومدن خمیر را دو قسمت کنید یک قسمت را کف قالب کمی چرب شده پهن کنید روش ترکیب خرمای چرخ شده+دارچین+گردو بکشید ولایه بعدی خمیر را قرار بدین دولایه را خوب بهم فیکس کنید رومال کنید وکنجد بپاشید رب ساعتی استراحت بدین چندتا چنگال بزنید و سپس در فر از قبل گرم ۱۷۵درجه حدود بیست تا سی دقیقه بپزید ودر نهایت گریل کنید 🔺️سایز قالب : ۳۴ 🔺️رومال:تخم مرغ کامل+۱ق چ شیره+۱ق چ روغن دستور خمیر: خمیر مایه ۱ق س سرخالی (۶گرم) آب ولرم ۱/۴ پیمانه (۴۰گرم) شکر ۱/۴ پیمانه (۴۰گرم) +۱ق چ (۵گرم) برای عمل آوری خمیرمایه تخم مرغ ۲عدد شیر ولرم ۱/۲پیمانه پر(۱۱۰گرم) نمک ۱/۲ق چ (۳گرم) کره نرم ۴۰ گرم (می تونید کره گیاهی بزنید) آرد نون فانتزی یا قنادی ۲پیمانه (۳۰۰تا ۳۵۰گرم) 👈خمیر مایه +۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید واجازه بدین تا عمل بیاد درون ظرفی دیگر تخم مرغها ،شکر،نمک وشیر ولرم را مخلوط کنید آرد را اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید درنهایت با دست خمیر را جمع کنید(اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه تر کنید ) سپس کره نرم را به خورد خمیر بدین خمیرکمی شل میشه وچسبنده روی سطح اردپاشی شده ده دقیقه ورز بدین تا کاملا نرم ولطیف بشه سپس یک ساعت استراحت بدین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 شنی یا بهتره بگم کیک تخته ای نارگیلی از اون کیک های نرم لطیف وخوشمزه است که باید امتحان بشه😋🤌 سایز قالب: ۳۰×۲۰ (ارتفاع قالب کوتاه نباشه ) یا ۳۵×۲۵ 🔸تخم مرغ ۴ عدد 🔸شکر ۱پیمانه سرخالی (۱۷۰گرم) 🔸وانیل ۱/۴ق چ 🔸شیر ولرم ۱ پیمانه (۲۰۰گرم) 🔸روغن مایع ۲/۳ پیمانه (۱۴۰گرم) 🔸آرد قنادی ۲پیمانه (۳۰۰گرم) 🔸بکینگ پودر ۱ق س سرخالی (۸گرم) 🔸پودر هل ۱ق چ یا اسانس نارگیل چند قطره 🔸شیر عسلی نصف قوطی (۲۰۰گرم) 🔸پودر نارگیل چرب حدود ۱پیمانه 👈 تخم مرغهای همدمای محیط+شکر+وانیل با همزن خیلی خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ وحجیم شود سپس شیر ولرم وروغن مایع و (اگر به جای پودر هل اسانس می زنید) را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید در نهایت مخلوط الک شده آرد بکینگ پودر وپودر هل طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید مایه کیک را درون قالب بریزید در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزید بعد از پخت تا داغ هست روی ان شیر عسلی بریزید و پودر نارگیل(می تونید پودر نارگیل را با حرارت کم تفت بدین تا رنگش طلایی بشه من بدون تفت دادن بیشتر دوست دارم😜) بعد از سرد شدن برش بزنید ونوش جان....... ❗️در مورد شیر عسلی می تونید از شیر عسلی های آماده دربازار مثل مارک الفجر یا البحر یا آمازون استفاده کنید یا مثل من شیر عسلی را خودتون تهیه کنید که هیچ فرقی با مدل بازاریش نداره اگر از قوطی های شیر عسلی آماده استفاده کردین می تونید به دلخواه قوطی را چندین ساعت بجوشونید تا سفت وکاراملی رنگ شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫 روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋 🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید مواد میانی: آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم) شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم) کره ۲۵ گرم پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم) دارچین ۱/۴ق چ زنجبیل ۱/۴ق چ پودر هل ۱/۲ق چ 👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره مواد لازم برای خمیر: خمیر مایه ۱ق س (۸گرم) شکر ۱ق چ (۵گرم) آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال) شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم) بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف) ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم) کره ۳۰ گرم نمک ۱/۴ق چ آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم) 👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه ) 🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید 🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید 🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود 🔸️رومال: مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق ژله ای 😋😋😋 ❤️مواد لازم : پودر ژله 1 بسته نشاسته گل (همون درشت ها ) نصف لیوان شکر نصف لیوان آب 1,5 لیوان گلاب 1 قاشق غ خ روغن 2 قاشق غ خ نشاسته رو در آب سرد حل کنید و بعد شکر و پودر ژله رو به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم که کاملا حل بشه بعد روی حرارت ملایم گاز مدام هم بزنید حدود ۲۰ دقیقه تا نشاسته پخته بشه و کم کم غلیظ بشه و بعد روغن و گلاب رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم و بعد کف ظرف رو با روغن چرب میکنیم و مواد رو داخل ظرف میریزیم و میزاریم تا ببنده و بعد داخل پودر نارگیل میغلطونیم نوش جان... اینبار متفاوت درسش کن و لذت ببر 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌼👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کرانچی 😍😍 سینه مرغ ۳ عدد پنیر پارمسان ۶۰ گرم خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت) سس سالسا مهرام پنیر پیتزا ۱ پیاله نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ پاپریکا نصف ق چ زردچوبه تخم مرغ ۲ عدد چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو 2️⃣۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن 3️⃣تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن 4️⃣مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر 5️⃣فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه 6️⃣بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه 7️⃣با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کن😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫 روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋 🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید مواد میانی: آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم) شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم) کره ۲۵ گرم پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم) دارچین ۱/۴ق چ زنجبیل ۱/۴ق چ پودر هل ۱/۲ق چ 👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره مواد لازم برای خمیر: خمیر مایه ۱ق س (۸گرم) شکر ۱ق چ (۵گرم) آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال) شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم) بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف) ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم) کره ۳۰ گرم نمک ۱/۴ق چ آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم) 👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه ) 🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید 🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید 🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود 🔸️رومال: مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫 سلام 🖐 برای تهیه پف پفی کافیه هر بسته پودر ژله با طعم دلخواهتون را با یک دوم لیوان آب داغ(۱۰۰گرم) مخلوط وروی بخار آب کتری بنماری کنید تا کاملا یکدست وروان بشه ودونه های ژله کاملا حل شوند بعد از اینکه کمی از دما افتاد با همزن تا جایی بزنید که حجیم و روشن بشه مایه تون نباید خیلی شل ونه خیلی سفت بشه بعد می تونید داخل ظرفی که از پودر نارگیل یا نشاسته ذرت پر کرده اید با یک تخم مرغ گودی ایجاد کنید و این حفره ها را با مایه پف پفی پر کنید با این روش پف پفی های یکدست وتمیزی خواهید داشت یا داخل قالب دلخواهتون مثل جا تخم مرغی یا قالب ناودونی شکل راخیلی کم با روغن چرب کنید ونشاسته ذرت بپاشید و مایه را درون قالب بریزید اگر پف پفی چند رنگ خواستین کافیه یک رنگ را داخل قالب بریزید اجاره بدین تا کمی بسته بشه سپس رنگ بعدی رو روش بریزید قالب ها را دریخچال قرار میدین تا پف پفی ها منسجم تر شوند سپس جدا میکنید ❗️اضافه کردن یکی دو قاشق شکر به پودر ژله دلخواهه بستگی به ترشی وشیرینی پودر ژله و ذائقه شما داره ❗️طعم پف پفی بستگی به طعم ژله شما داره من از ژله های هندوانه،کیوی و آلوئه ورا (قسمت سفید) استفاده کردم ❗️اگر مایه رو خیلی زدین یا داخل محیط موند وسفت شد روی بخار آب قرار بدین ومدام هم بزنید باز میشه ❗️اگر خواستین لایه به لایه بشه هر لایه زیری بسته بشه سپس لایه بعدی را روش بريزيد چون اگر شل باشن رنگها در هم میشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 دستور آش کشک خیلی خوشمزه به روش ما 😋 این آش کشک پایه ثابت سفره شب یلدای ماست که معمولا با کشک محلی اماده میشه کشک محلی را یه شبانه روز باید با اب خیس کرد وبعد با دست سابید من با کشک پاستوریزه آموزش دادم چون ممکنه خیلی ها دسترسی به کشک محلی نداشته باشند این میزان مواد که دقیقا اندازه گرفتم ۴ کاسه آبگوشت خوری آش میشه: سبزی آش شامل: تره،جعفری،گشنیز،برگ چغندر وشوید پاک نکرده ۵۰۰ گرم 👈پاک کرده وخرد شدش شد ۳۵۰گرم لوبیا سفید،لوبیا قرمز و نخود روی هم جمعا ۱۵۰ گرم ازهرکدوم بیشتر دوست داشتین بیشتر بریزید من به مقدار مساوی از هرکدوم ۵۰ گرم برداشتم کلا ۳/۴ لیوان شد عدس حدود ۷۰ تا ۱۰۰گرم (مقدارش بستگی به ریز ودرشت بودن عدس داره)حدود نصف لیوان نمک،فلفل سیاه،زردچوبه ونعنا خشک به مقدار لازم کشک حدود ۵۰۰_۴۰۰گرم پیاز ۱عدد بزرگ سیر ۳_۲حبه برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم (۱/۲لیوان) بلغور جو ۵۰ گرم (۱/۳لیوان) 👈حبوبات را ازشب قبل خیس کنید و سپس بپزید(عدس را جداگانه بپزید،اگر عدس سفت نیست وداخل آش پخته میشه می تونید فقط خیس کنید) بلغور جو و برنج نیم دانه را هم ازچندین ساعت قبل خیس کنید داخل قابلمه به مقدار کافی( حدود ۸ لیوان )اب بریزید روی حرارت ملایم قرار بدین واجازه دهید تا اب به جوش بیاد سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید وحدود پانزده تا بیست دقیقه ای اجازه دهید تا سبزی با درب باز و حرارت ملایم پخته شود(درب ظرف باز هست به این خاطر که سبزی سیاه نشه) پس از این زمان بلغور جو،برنج نیم دانه و عدس خیس خورده را اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه بدین تا پخته شوند حبوبات پخته وکمی نمک هم اضافه کنید(نمک زیاد نریزین چون کشک هم نمک داره ممکنه آش شور بشه ) بزارید تا آش لعابدار بشه وسپس پیاز داغ را اضافه کنید 🧅پیاز داغ : پیاز وسیرخرده شده که با مقداری روغن تفت خورده وبه اندازه کافی زردچوبه،فلفل سیاه ونعنا خشک زده اید وقتی آش کاملا جاافتاده شد واب ان جمع شد کشک را که با ۲ لیوان آب گرم رقیق شده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آش به جوش بیاد(به قل بیفته که حالت دون دون وبریده نشه) بعد از حدود ۱۰ دقیقه ای که آش با کشک قل خورد وجاافتاد شعله را خاموش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 سلام آموزش کیک پرتقالی فوق العاده خوش بافت و خوشمزه به همراه سس پرتقالی 😋 این کیک خیلی خیلی خوشمزه و لذیذه ازش غافل نشید🥰 تخم مرغ درشت ۴ عدد آرد قنادی ۲۰۰ گرم (۱و۱/۳پیمانه) شکر دانه ۱۸۰گرم (۱پیمانه سرخالی) رنده ی پوست پرتقال ۶گرم (۱ق س) نشاسته ذرت ۲۵ گرم (۱/۴پیمانه سرخالی) روغن مایع ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه) بکینگ پودر ۵گرم ( یک قاشق چ) آب پرتقال طبیعی ۱۱۰گرم (۱/۲پیمانه سرپر) آب جوش ۲۰ گرم ( ۲ قاشق س) 👈سفیده وزرده تخم مرغها راازهم جداکنید سفیده را باهمزن شروع به زدن کنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا سفیده کاملا فرم بگیره مابقی شکر +زرده ها +رنده قسمت نارنجی پوست پرتقال را با همزن بزنید تا وقتی کمی حجیم شد سپس همین طور که همزن روشن ِآب‌جوش را کم کم اضافه ومخلوط کنید و خوب بزنید تا زرده هم کاملا حجیم وکشدار شود سپس آب پرتقال وچند قطره اسانس به دلخواه اضافه وکمی مخلوط کنید روغن مایع را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید ودرنهایت مخلوط الک شده آرد نشاسته ذرت وبکینگ پودر طی دو سه مرحله به تناوب همراه با سفیده اضافه ومایه کیک را یکدست کنید سایز قالب ۲۳ الی ۲۵ قالب را کامل با کره ی سرد چرب و بعد آرد پاشی کنید و مایه را درون قالب بریزید ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید ❌مواد لازم برای سس پرتقالی: آب پرتقال طبیعی ۱۲۰ گرم (۱/۲پیمانه سرپر) شکر ۶۰ گرم(۱/۴پیمانه سرپر) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (۱/۴پیمانه) ژله پرتقال ۲۰ گرم (۱/۸پیمانه) همه مواد را با هم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت برسه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛