🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋
🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید
مواد میانی:
آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم)
شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم)
کره ۲۵ گرم
پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم)
دارچین ۱/۴ق چ
زنجبیل ۱/۴ق چ
پودر هل ۱/۲ق چ
👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین
حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود
اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره
مواد لازم برای خمیر:
خمیر مایه ۱ق س (۸گرم)
شکر ۱ق چ (۵گرم)
آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال)
شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم)
بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف)
ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم)
کره ۳۰ گرم
نمک ۱/۴ق چ
آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم)
👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد
سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید
یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید
سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه
خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده
شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین
کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه )
🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین
سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید
🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین
سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید
🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین
سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود
🔸️رومال:
مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره
#نان_کماج_تبریز_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق ژله ای
😋😋😋
❤️مواد لازم :
پودر ژله 1 بسته
نشاسته گل (همون درشت ها ) نصف لیوان
شکر نصف لیوان
آب 1,5 لیوان
گلاب 1 قاشق غ خ
روغن 2 قاشق غ خ
نشاسته رو در آب سرد حل کنید و بعد شکر و پودر ژله رو به آن اضافه کرده و هم میزنیم که کاملا حل بشه بعد روی حرارت ملایم گاز مدام هم بزنید حدود ۲۰ دقیقه تا نشاسته پخته بشه و کم کم غلیظ بشه و بعد روغن و گلاب رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم و بعد کف ظرف رو با روغن چرب میکنیم و مواد رو داخل ظرف میریزیم
و میزاریم تا ببنده و بعد داخل پودر نارگیل میغلطونیم نوش جان...
اینبار متفاوت درسش کن و لذت ببر
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌼👉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ کرانچی 😍😍
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1️⃣سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو
2️⃣۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن
3️⃣تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن
4️⃣مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
5️⃣فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه
6️⃣بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه
7️⃣با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کن😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋
🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید
مواد میانی:
آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم)
شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم)
کره ۲۵ گرم
پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم)
دارچین ۱/۴ق چ
زنجبیل ۱/۴ق چ
پودر هل ۱/۲ق چ
👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین
حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود
اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره
مواد لازم برای خمیر:
خمیر مایه ۱ق س (۸گرم)
شکر ۱ق چ (۵گرم)
آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال)
شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم)
بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف)
ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم)
کره ۳۰ گرم
نمک ۱/۴ق چ
آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم)
👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد
سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید
یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید
سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه
خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده
شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین
کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه )
🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین
سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید
🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین
سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید
🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین
سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود
🔸️رومال:
مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره
#نان_کماج_تبریز_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
سلام 🖐
برای تهیه پف پفی کافیه هر بسته پودر ژله با طعم دلخواهتون را با یک دوم لیوان آب داغ(۱۰۰گرم) مخلوط وروی بخار آب کتری بنماری کنید تا کاملا یکدست وروان بشه ودونه های ژله کاملا حل شوند
بعد از اینکه کمی از دما افتاد با همزن تا جایی بزنید که حجیم و روشن بشه مایه تون نباید خیلی شل ونه خیلی سفت بشه
بعد می تونید داخل ظرفی که از پودر نارگیل یا نشاسته ذرت پر کرده اید با یک تخم مرغ گودی ایجاد کنید و این حفره ها را با مایه پف پفی پر کنید با این روش پف پفی های یکدست وتمیزی خواهید داشت
یا داخل قالب دلخواهتون مثل جا تخم مرغی یا قالب ناودونی شکل راخیلی کم با روغن چرب کنید ونشاسته ذرت بپاشید و مایه را درون قالب بریزید
اگر پف پفی چند رنگ خواستین کافیه یک رنگ را داخل قالب بریزید اجاره بدین تا کمی بسته بشه سپس رنگ بعدی رو روش بریزید
قالب ها را دریخچال قرار میدین تا پف پفی ها منسجم تر شوند سپس جدا میکنید
❗️اضافه کردن یکی دو قاشق شکر به پودر ژله دلخواهه بستگی به ترشی وشیرینی پودر ژله و ذائقه شما داره
❗️طعم پف پفی بستگی به طعم ژله شما داره من از ژله های هندوانه،کیوی و آلوئه ورا (قسمت سفید) استفاده کردم
❗️اگر مایه رو خیلی زدین یا داخل محیط موند وسفت شد روی بخار آب قرار بدین ومدام هم بزنید باز میشه
❗️اگر خواستین لایه به لایه بشه هر لایه زیری بسته بشه سپس لایه بعدی را روش بريزيد چون اگر شل باشن رنگها در هم میشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫
دستور آش کشک خیلی خوشمزه به روش ما 😋
این آش کشک پایه ثابت سفره شب یلدای ماست که معمولا با کشک محلی اماده میشه کشک محلی را یه شبانه روز باید با اب خیس کرد وبعد با دست سابید
من با کشک پاستوریزه آموزش دادم چون ممکنه خیلی ها دسترسی به کشک محلی نداشته باشند
این میزان مواد که دقیقا اندازه گرفتم ۴ کاسه آبگوشت خوری آش میشه:
سبزی آش شامل: تره،جعفری،گشنیز،برگ چغندر وشوید پاک نکرده ۵۰۰ گرم 👈پاک کرده وخرد شدش شد ۳۵۰گرم
لوبیا سفید،لوبیا قرمز و نخود روی هم جمعا ۱۵۰ گرم ازهرکدوم بیشتر دوست داشتین بیشتر بریزید من به مقدار مساوی از هرکدوم ۵۰ گرم برداشتم کلا ۳/۴ لیوان شد
عدس حدود ۷۰ تا ۱۰۰گرم (مقدارش بستگی به ریز ودرشت بودن عدس داره)حدود نصف لیوان
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه ونعنا خشک به مقدار لازم
کشک حدود ۵۰۰_۴۰۰گرم
پیاز ۱عدد بزرگ
سیر ۳_۲حبه
برنج نیم دانه ۱۰۰ گرم (۱/۲لیوان)
بلغور جو ۵۰ گرم (۱/۳لیوان)
👈حبوبات را ازشب قبل خیس کنید و سپس بپزید(عدس را جداگانه بپزید،اگر عدس سفت نیست وداخل آش پخته میشه می تونید فقط خیس کنید)
بلغور جو و برنج نیم دانه را هم ازچندین ساعت قبل خیس کنید
داخل قابلمه به مقدار کافی( حدود ۸ لیوان )اب بریزید روی حرارت ملایم قرار بدین واجازه دهید تا اب به جوش بیاد سپس سبزی خرد شده را اضافه کنید وحدود پانزده تا بیست دقیقه ای اجازه دهید تا سبزی با درب باز و حرارت ملایم پخته شود(درب ظرف باز هست به این خاطر که سبزی سیاه نشه)
پس از این زمان بلغور جو،برنج نیم دانه و عدس خیس خورده را اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه بدین تا پخته شوند حبوبات پخته وکمی نمک هم اضافه کنید(نمک زیاد نریزین چون کشک هم نمک داره ممکنه آش شور بشه )
بزارید تا آش لعابدار بشه وسپس پیاز داغ را اضافه کنید
🧅پیاز داغ :
پیاز وسیرخرده شده که با مقداری روغن تفت خورده وبه اندازه کافی زردچوبه،فلفل سیاه ونعنا خشک زده اید
وقتی آش کاملا جاافتاده شد واب ان جمع شد کشک را که با ۲ لیوان آب گرم رقیق شده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آش به جوش بیاد(به قل بیفته که حالت دون دون وبریده نشه)
بعد از حدود ۱۰ دقیقه ای که آش با کشک قل خورد وجاافتاد شعله را خاموش کنید
#آش_کشک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫
سلام آموزش کیک پرتقالی فوق العاده خوش بافت و خوشمزه به همراه سس پرتقالی 😋 این کیک خیلی خیلی خوشمزه و لذیذه ازش غافل نشید🥰
تخم مرغ درشت ۴ عدد
آرد قنادی ۲۰۰ گرم (۱و۱/۳پیمانه)
شکر دانه ۱۸۰گرم (۱پیمانه سرخالی)
رنده ی پوست پرتقال ۶گرم (۱ق س)
نشاسته ذرت ۲۵ گرم (۱/۴پیمانه سرخالی)
روغن مایع ۱۰۰گرم (۱/۲پیمانه)
بکینگ پودر ۵گرم ( یک قاشق چ)
آب پرتقال طبیعی ۱۱۰گرم (۱/۲پیمانه سرپر)
آب جوش ۲۰ گرم ( ۲ قاشق س)
👈سفیده وزرده تخم مرغها راازهم جداکنید سفیده را باهمزن شروع به زدن کنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا سفیده کاملا فرم بگیره
مابقی شکر +زرده ها +رنده قسمت نارنجی پوست پرتقال را با همزن بزنید تا وقتی کمی حجیم شد سپس همین طور که همزن روشن ِآبجوش را کم کم اضافه ومخلوط کنید و خوب بزنید تا زرده هم کاملا حجیم وکشدار شود
سپس آب پرتقال وچند قطره اسانس به دلخواه اضافه وکمی مخلوط کنید
روغن مایع را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید
ودرنهایت مخلوط الک شده آرد نشاسته ذرت وبکینگ پودر طی دو سه مرحله به تناوب همراه با سفیده اضافه ومایه کیک را یکدست کنید
سایز قالب ۲۳ الی ۲۵
قالب را کامل با کره ی سرد چرب و بعد آرد پاشی کنید و مایه را درون قالب بریزید
ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید
❌مواد لازم برای سس پرتقالی:
آب پرتقال طبیعی ۱۲۰ گرم (۱/۲پیمانه سرپر)
شکر ۶۰ گرم(۱/۴پیمانه سرپر)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم (۱/۴پیمانه)
ژله پرتقال ۲۰ گرم (۱/۸پیمانه)
همه مواد را با هم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم هم بزنید
تا به غلظت برسه
#کیک_پرتقالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫
دستور شیر عسلی خوشمزه😋
کاربرد زیادی داره در بسیاری ازشیرینی ها کیکها ،دسرها،نوشیدنیها و..... وقتی در دستوری شیرعسلی نیازه منظور این مدله که یاخودتون به این روش درست می کنید آسونِ ِ مواد کمی نیاز داره فقط کمی زمانبره 😜وچندتا نکته داره که با رعایت کردنشون شیرعسلیِ کاملا یکدست وعاالی ای اماده میشه که کاملا مشابه شیرعسلی های بازاریِ
یااینکه ازسوپریها یالوازم قنادی اماده اون را میخرید که شیرعسلی الفجر یا البحر شناخته ترین نوع اونه واخیرا گرون شده
❗️این میزان موادتقریبا ۳۰۰ گرم شیرعسلی میشه می تونید مواد رو هم نصف کنید
۱ پیمانه (۲۲۵گرم) شکر
را به همراه
۴لیوان (۹۰۰ گرم ) شیر
(شیر پرچرب بهتره) داخل ظرف نچسبی بریزید ظرف هرچقدر پهن ترباشه بهتره
روی حرارت کم شروع کنید به هم زدن،حرارت باید کم باشه چون شیر اصلا نبایدبجوشه ومدام باید هم بزنید چون نباید ته بگیره،اگربجوشه بعداز کمی ماندن شکرک میبنده وسفت میشه،اگرم ته ببنده حالت یکدست ولطیف پیدانمیکنه ودون دون میشه،پس خیلی باحوصله هم بزنید تاشیرکم کم تبخیروغلیظ بشه و تقریبا نصف وقتی غلظت پیداکرد حدود
۳۰گرم کره
به آن اضافه کنید و خوب هم بزنیدتاشیرعسلی یکدست بشه وقتی به غلظتی که در فیلم رسید شعله را خاموش کنید چون پس ازسردشدن غلیظ تر هم میشه
❗️اگردیدین شیرجوش میزنه حتما حرارت را کم کنید
❗️اگردیدین ته گرفته سعی نکنید اونارابابقیه شیرعسلی مخلوط کنید ظرفتون راعوض کنید وشیرعسلی راداخل ظرف دیگه هم بزنید
❗️اگر اطراف شیرعسلی شکرک بست اونها راهم واردشیرعسلی نکنید
❗️پس حرارت کم باشه وهم زدن مداوم
هر چقدر ظرفتون هم پهنتر باشه شیرعسلی زودتر اماده میشه، برای من تقریبا حدود یک ساعت یک ساعت ونیم طول کشید
❗️درضمن اگر شیرعسلی حالت دون دون داشت ویکدست نبود میتونین ازصافی ردکنید برای من هیچ کدوم از این موارد پیش نیومد
#شیر_عسلی_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_انار
#ایده_یلدا
یک ژله با آب انار طبیعی 😍 .
درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه است .
مزه اش هم همین طور با پودر ژله کاملا فرق می کنه و خیلی برای آدم این طعم طبیعی بودنش خوشاینده 🙂.
جای انار هم از هر نوع میوه و اب میوه می تونین استفاده کنین .
آب انار ۱.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ
آب سرد نصف لیوان
بستنی ۲ تا ۳ ق غ
برای تهیه آب انار می تونین از آب میوه گیری و یا هر ابزاری استفاده کنین .
من دونه های انار رو داخل غذاساز می اندازم و بعد از صافی رد می کنم . طوری که هیچ ذره ای داخلش نبلشه و صاف و یکدست بشه .
این که انارتون ترش یا شیرین باشه بستگی به خودتون داره و میزان شکر هم کاملا مربوط به همین قضیه است.
روی آب سرد پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته .
آب انار رو با یکی دو قاشق شکر مخلوط کردم و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم .
از هر ظرف و جام و لیوانی می تونین استفاده کنین .
من برای اینکه کج بزارم از قالب مافین کمک گرفتم و کج قرار دادم و از ژله داخلش ریختم و به همین شکل کج توی یخچال گذاشتم تا بسته بشه حواستون باشه خیلی زمان نمونه همین که از نیم بند یه کم سفت شد کافیه که لایه بعدی رو بریزین و الا دو لایه به هم نمی چسبه .
مابقی رو هم دو سه قاشق بستنی نرم داخلش ریختم و اضافه کردم .
به دلخواه هم روش دونه انار ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دوپیازه_میگو
حدود ۲۰ عدد میگو رو با این مواد مزه دار میکنیم:
زردچوبه، پودسیر،تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز ، روغن زیتون
🔺️به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال
.
۳ عدد پیاز
۲ اره سیر
رب گوجه فرنگی
مقداری آب داغ
سیب زمینی
برنج
.
اول کته رو درست میکنیم بعد میریم سراغ درست کردن دوپیازه😍😍😍
.
پیاز و سیب رو سرخ میکنیم بعد فلفل سیاه و رب گوجه رو تفت میدیم بعد میگو ها رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یه مقدار آب جوش هم میریزیم تا خوب بپزه 😋
تو این مدت هم سیب زمینی رو سرخ میکنید و لذتشو ببریدش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_اسلایس_چیزکیک_یلدا
مواد لازم کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
وانیل کمی
رنگ خوراکی سبز چند قطره
آرد دو لیوان ونیم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
دما فر ۱۸۰ مدت ۳۰ دقیقه قالب ۲۰*۳۰بود
داخل قالب گرد سایز ۲۰ هم میتونی درست کنی
داخل قابلمه روکاز هم میشه شعله کم مدت یکساعت
مواد چیزکیک:
دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین
نصف لیوان آب سرد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی
پنیر ماسکارپونه با کم نمک ۲۰۰ گرم
شکر یا پودر قند نصف لیوان
کمی وانیل
برای تزیین روش یک بسته ژله توت فرنگی یا آلبالو
همه موارد داخل فیلم توضیح دادم
امیدوارم درست کنید
میتونین بجای کیک از کجاست بیسکوییت استفاده کنین
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛