#کیک_شکلاتی_کافی_شاپی
مواد لازم :
تخم مرغ ۴عدد
شیرداغ ۱ لیوان(یا آب جوش )
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان سرخالی
روغن مایع ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق غ
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
وانیل نصف ق چ
برای تزئین :
شکلات ۷۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
قالب :گرد به قطر ۲۲ سانت
یا مستطیل ۲۰ در ۳۰
طرز تهیه :
ابتداتخم مرغ ها و شکر و وانیل را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ و پفی شود. بعدشیرداغ را اضافه می کنیم و به سرعت هم میزنیم تا تخم مرغ پخته نشه.
روغن راهم اضافه میکنیم و فقط ترکیب می کنیم.
آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودری که ازقبل سه بارالک شده راکم کم به مواداضافه می کنیم و آروم با لیسک هم میزنیم تاکاملا مخلوط بشه. بعدداخل قالب چرب شده ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فر گرم شده ۱۸۰ درجه قرارمی دهیم.
شکلات رابه روش بنماری بازمیکنیم و باخامه صبحانه مخلوط کرده و روی کیک می ریزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک باقلوا شامی یزدی 😍😍
مواد لازم
آرد 300 گرم
تخممرغ 6 عدد
روغن مایع سه چهارم پیمانه
شکر 250 گرم
شیر 130 گرم
پودر هل 1 ق م
بکینگ پودر یک و نیم ق م
مواد رومال :
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر یک ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
طرز تهیه
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده سفیده را بزنید تا از لختگی در بیاد حدود یک دقیقه
بعد سه قاشق شکر را به صورت بارانی ب سفیده اضافه کرده و تا حدی بزنید
که وقتی برمیگردونید ظرف نریزه
نکته بیش از حد هم سفیده را نزنید بعد بزارید داخل یخچال
سپس زرده ها و بقیه شکر پودر هل
را
ترکیب کرده و با دور تند همزن بزنید تا حجم بگیرد و کرم رنگ شود
طوری که مواد را با لیسک بلند میکنید به صورت نواری پایین بریزه
و شکر کامل حل شده باشد
در این مرحله شیر و روغن را هم اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم بزنید
سپس نصف آرد و بکینگ پودر را که از قبل ترکیب و سه مرتبه الک کردید به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی در حد مخلوط شدن ترکیب کنید
سپس نصف سفیده به مواد اضافه کرده با همزن دستی در یک جهت هم بزنید
دوباره مابقی آرد مخلوط و بعد نیمه دوم سفیده در حد ترکیب شدن به آرامی با لیسک
فولد کنید
وقتی مواد ترکیب و یک دست شد داخل قالب 25 در 35 ریخته و در فر از قبل گرم
شده با درجه 180 به مدت تقریبی 30تا40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد
بعد کیک را خارج کرده و با کمک فرچه رومال کنید و دوباره کیک را حدودا 10 دقیقه دیگه داخل فر قرار دهید تا خوب رنگ بگیرد
بعد از فر خارج کرده بزارید کاملا
کیکتون خنک شود و بعد کیک را برش بزنید و شربت داغ را روی کیک بریزید و یک شب بهتر است داخل یخچال بهش استراحت بدید تا کاملا شربت به خورد کیک برود
و بعد سرو کنید
بعد از اینکه شربت به خورد کیک رفت به دلخواه روی کیک را با پودر نارگیل یا پسته
و خلال بادام تزیین کنید
نوش جاااااااان 🥰🥰#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک باقلوا شامی یزدی 😍😍
یک رسپی مطمئن و بی نقص
که در هیچ جای نخواهید دید 😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تک_نفره
مواد لازم :
خمیر پیتزا
مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش)
شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه.
پنیر پیتزا
سس سفید یا قرمز
گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده
طرز تهیه :
خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر
فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبر پلو.😍😋
.
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
برنج ۳ پیمانه
کشمش پلویی ۳ ق غ
رب انار ۱ تا ۲ ق غ
گردو خرد شده ۳ ق غ
زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یه پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده ترکیب کردم ، نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و خوب ورز دادم .بعد از مواد گوشتی قلقلی درست کردم .داخل تابه همراه روعن با حوصله سرخ کردم .
بعد از تابه برداشتم و یه پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، گردو و کشمش رو هم ریختم . من قلقلی ها رو اینجا نریختم و می خوام موقع سرو روی پلو بچینم ، دست خودتونه می تونید همین جا اضافه کنید .رب انار و کمی زعفران ریختم .یک عده توی این مواد شیره انگور هم می ریزند که من نریختم
برنج رو از چند ساعت قبل خیسوندم .
داخل آب جوش برنج رو ریختم و بعد که نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد میانی ریختم و کمی زعفران ریختم و گذاشتم روی حرارت رو به کم که دم بکشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خرما و گردو
عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی
قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله کم تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه
مواد لازم
آرد دولیوان ونیم
شکر یک لیوان
روغن مایع دوسوم لیوان
شیر یک لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پگینک پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف
وانیل کمی
نمک یک پنس
گردو 10 عدد
خرما 10 عدد
خرما و گردو رو جوری خرد کنید که زیر دندون بیاد وکمی با آرد آغشته کنید که ته نشین نشه.
تخم مرغ را با وانیل و شکر بزنید تا پف کنه وکشدار بشه (حدود پنج دقیقه) سپس شیر را اضافه وچند ثانیه بزنید سپس روغن مایع اضافه ، در حد مخلوط کردن بزنید. آرد ونمک وپگینک پودر که چند بار الک شدن بهش اضافه میکنیم (در سه مرحله)آخر سر خرما وگردو که به آرد آغشته کردیم اضافه میکنیم ودر قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم
ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید ،تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته😍😋
مواد کوفته👇
گوشت چرخکرده گوساله نیمه چرب ( ۵۰۰ گرم)
پیاز رنده و آب گرفته شده ( ۱ عدد)
آرد سوخاری ( ۲/۳ فنجان)
آب سرد (۱ استکان)/ کم کم اضافه کنین که مواد یوقت شل نشه
نمک،فلفل،زیره ( ۱ قاشق چایخوری از هرکدام)
مواد میانی👇
قارچ ( ۵۰۰ گرم)
فلفل سبز
فلفل دلمه ای رنگی
نمک و فلفل
پنیر چدار وگودا
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_قیسی😍😋
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۱ حبه
گوشت خورشتی (مورد علاقهخودتون): ۶۰ گرم
رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان)
نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید)
زعفران (تُک قاشق چایخوری - دمی هم میشه)
آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزهس. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼👉
نگران نباش
خداست که همه
چیز رو می چینه نه آدما...
" شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
دانمارکی توپی
مواد لازم :
تخم مرع. ۲ عدد
روغن مایع ۶۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
آرد قنادی ۳۵۰ گرم
کره ۶۰ گرم
آب گرم ۱/۳ لیوان
وانیل کمی
مایغ خمیر ی قاشق غذاخوری
طرزتهیه
ابتدا تخم مرع و شکر و روغن مایع مخلوط کرده کنار میزاریم مایع خمیر با آب گرم و کمی آرد مخلوط کرده روش را میپوشانیم ۷ دقیقه بماند تا پف کند بعد آرد با مواد تخم مرع و خمیر مایع همه را مخلوط کرده خمیری شکل که شد کره به دما رسیده را بهش اضافه میکنیم خوب مخلوط کنید اگر مواد شل بود آرد کمی میزنیم خمیر را با وردنه باز کرده نوار ی برش زده روش کرمفیل میزنیم لبه خمیر را به هم وصل میکنیم مثل دانمارکی بعد دوباره برش های کوچکتر زده ی پیچ از وسط میزنیم داخل کپسول توی قالب یزدی میزاریم بعد استراحت میدیم به مدت ۳ ساعت داخل فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه از فر که در اوردید خنک شد روش پودر قند الک کنید بفرمایید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بریانی_هندی
برنج ۲ پیمانه
مرغ ۴ تیکه
سیر برای هر نفر ۲ حبه سیر
پیاز ۲ عدد (برای هر نفر۱)
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری سر پر
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری سرخالی
زیره ۱ قاشق چایخوری سرخالی
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
نمک ب میزان لازم
چوب دارچین ۲ تیکه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
۱ قاشق ماست
ادویه هندی (برگ بو، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، پاپریکا، تخم گشنیز، جوز هندی، خردل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، سیاه دونه، سماق، میخک، گل محمدی، گلپر، هل، زعفران و ...) اول از همه پیاز رو نگینی کردم و سیر را حلقه کردم. پیاز و سیر و فلفل ر رو یکباره توی روغن ریختم. (فلفل رو میتونید حذف کنید آخه ادویه هندی هم ب اندازه کافی تند هست) نمیخوایم پیاز سرخ بشه فقط در حد نرم شدن کافیه. بعد چوب دارچین و پودر هل هم اضافه کردم و کمی تفت دادم تا بوی اون خارج بشه. مرغ رو اصافه کردم در حدی ک تغیر رنگ بده نمک فلفل سیاه زیره و زردچوبه رو اضافه کردم. تفت دادم تا رنگ مرغ زرد بشه و عوض بشه. رب گوجه رو اضافه کردم تفت دادم تا زمانی ک رنگ روغن نارنجی بشه و رنگ رب باز بشه و بعد ماست. برای هر نفر از ادویه هندی یک قاشق پر استفاده میکنیم (من برای دو نفر یک و نیم قاشق استفاده کردم). مواد رو ترکیب میکنیم ب اندازه دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و زیر حرارت رو کم میکنیم نیم ساعت زمان میدیم تا بپزه و سس غلیظی بهمون بده. برنجمون هم مث برنج ته چین زنده بر میداریم (بخاطر سسی ک مرغمون داره اگر برنج در حد برنج دمی پخته بشه، له میشه.) ی لایه برنج، یه لایه مرغ و سس مجدد برنج و ... تا لایه آخر. (فقط توجه کنید ک اصلااااا کفگیرتون رو روی قابلمه نکوبید، اگر بکوبید برنج فشرده میشه و له میشه. باید ی فضای خالی بین برنج باشه ک کاملا دم بکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. #ژله_قلبی💕💕💕
برای درست کردن این ژله می تونید از پاناکوتا و یا ژله شیر استفاده کنید. این دستور با پاناکوتا س
1.برای قلب ها یک بسته ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و توی قالب صاف یا ظرف پیرکس بریزید(کف ظرف یا قالب رو مشما بندازید. مشما رو هم چرب کنید). ضخامت ژله حدود یک و نیم سانت باشه. 2.وقتی که کامل بست با کاتر قلب قالب بزنید. کف قالب رو چرب کنید و قلب ها رو کف قالب بچنید.3. روی قلب ها را پاناکوتا بریزید. و بذارید نیم بند بشه.4. بعد از نیم بند شدن پاناکوتا اول 5. از قلب ها به جداره قالب بچسبانید طوری که روی پاناکوتا قرار بگیرند، تا کنده نشن. 6.دوباره روی قلب ها پاناکوتا بریزید(تا نصف قلبها بریزید تا کنده نشن) و وقتی نیم بند شد بقیه پاناکوتا را تا آخر بریزید.
#پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_مرغ_زعفرونی
عزیزان قبل از استفاده مرغ رو حتمایکساعت تو ابو نمک بزارید یا با آب بزارید رو شعله گاز کفش که بالا اومد دور بریزید و مصرف کنید تا بوی مرغ گرفته بشه من امروز تو آب ونمک گذاشتم
طعم زعفران وکره پیاز فراوان رو خلالی خرد کنید
کف ماهی تابه کمی روغن وکره بریزید کره که آب شد پیاز رو اضافه کرده وتکه های مرغ رو روش میچینم ودرشو میزاریم و شعله رو خیییییلی کم میکنم تا پیاز ها آب بندازن ومرغ باهاش بپزه
بعد از نیم ساعتی در ماهی تابه رو برداشته نمک وفلفل قرمز میزنیم دوباره درشو میزاریم تا نیم ساعت دیگه،سپس تکه های مرغ رو برمیگردونیم وزعفران دم کرده اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا پیازها ومرغ با هم سرخ بشن به همین راحتی
عزیزان تو این نوع پخت به هیچ وجهههه آب وزردچوبه نزنید طعم کره رو دوست ندارید فقط روغن بریزد
🍗🍗🍗🍗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_کباب_سوخاری_پنیری
#سس_مخصوص
موادلازم:
۱ عددپیاز
نیم کیلو گوشت
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری فلفل
۱ قاشق چای خوری پودرسیر
پنیر ورقه ای
خیارشور
آرد
آرد سوخاری
تخم مرغ
موادلازم برای سس:
سس مایونز ۳۰۰ گرم
۲ قاشق چای خوری سس خردل
خیارشور
۱ قاشق چای خوری سرکه
شکر ۱ قاشق چای خوری
پودرپیاز ۱/۵ قاشق چای خوری
پودرسیر ۱/۵ قاشق چای خوری
پودرپاپریکا۱/۵ قاشق چای خوری
فلفل سفید نوک قاشق چای خوری
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوا ساده
آرد ( ترجیحا آرد سنگک) یک لیوان
شکر یک لیوان
آب دو لیوان
کره و روغن جامد و مایع مجموعا نصف لیوان
گلاب به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
هل پودر شده
اول آرد رو الک کردم و تفت دادم برای اینکه بدونین حلواتون رنگ مطلوبتون رو داره کمی روغن یه کوچولو گوشه بریزین اگه رنگ دلخواهتون بود روغن رو بهش اضافه کنین . در ظرف دیگر آب و شکر و گلاب و کمی زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و روغن رو اضافه کردم من از کره و روغن مایع روغن جامد استفاده کردم . کره باعث خوش طعمی و نرم شدن حلوا میشه . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا بسته بشه.
هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک زرافه ای
موادلازم برای قسمت سفیدرنگ:
سفیده تخم مرغ ۵عدد
آردسفید۱پیمانه
شکر۱/۲پیمانه
شیر۱/۴پیمانه
روغن مایع ۱/۴پیمانه
بیکینگ پودر۱ق م
وانیل۱ق م
موادلازم برای قسمت زردرنگ:
زرده تخم مرغ ۵عدد
آردسفید از ۱ پیمانه ۱ق غ سرپر کمتربریزید
شکر۱/۲پیمانه
شیر۱/۴پیمانه
روغن مایع ۱/۴پیمانه
بیکینگ پودر ۱ق م
وانیل ۱ق م
پودرکاکائو به میزان لازم
تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(۳بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها.
زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا ۴لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ
یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه ۴لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را۳باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۴۰دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت ۴۰دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید.
قطر قالب ۲۵سانت
پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه
البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدید
بعدازبرش زدن کیک راداخل ظرف دربسته تویخچال نگهداری کنید که خشک نشه .بافت کیک خیلی پوک ولطیفه👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مهمترین خواص شیرزعفران !☕️
🔸خوردن این معجون میتواند برای خانمهایی که از درد قاعدگی رنج زیادی میبرند، بسیار موثر باشد و همچنین به دلیل آهن و پروتین زیادی که دارد خوردن آن در دوران عادت ماهانه توصیه میشود
🔸کسانی که به زیبای پوست خود اهمیت زیادی میدهند، مصرف شیرزعفران را فراموش نکنند. همچنین میتوانند از این محلول به عنوان ماسک صورت استفاده کرد و تاثیر آن را در درمان خشکی پوست دید
🔸 کلسیم موجود در شیرزعفران برای رشد استخوانها و همچنین جلوگیری از پوکیاستخوان تاثیر زیادی دارد
✅ #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براتون یه نون لطیف و نرم و پنبه ای آوردم ، داخلش هم یه کرم خوشمزه و خوش عطری داره 😍☺️
از اون نون هایی که هم برای صبحونه عالیه و هم به عنوان میان وعده لذت بخشه 😍😋
#نان_کاسترد_
خوش خلقى محبت به بار مى آورد و دوستى را استوارتر مى سازد. امام علی (ع)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
ماست ۸۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
شکر ۵۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک نصف ق چ
روغن مایع ۳۰ گرم (حدود ۴ ق غ)
آرد نان یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
برای کاسترد
شیر ۱ لیوان
کاسترد یا نشاسته ذرت ۱۵ گرم ( ۱.۵ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
⬅️۱ ق م شکر رو در شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
⬅️در ظرف دیگری تخم مرغ ، مابقی شکر ، نمک ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با احتیاط بریزید . روغن مایع رو هم ریختم و خمیر رو ورز دادم یا با دست ده دقیقه ورز بدید یا از دستگاه کمک بگیرید . در ظرفی که چرب کردم خمیر ورز خورده رو قرار دادم و روش رو پوشوندم محیط نسبتا گرم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه .
⬅️توی این فاصله کرم رو درست کردم . از هر کرم دل خواه دیگه ای هم می تونید استفاده کنید برای کرم کاستارد ، شیر و شکر و پودر کاستارد رو در طرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مدام هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر وانیل ریختم و از حرارت برداشتم و گداشتم کنار از دما بیفته .
👈در صورتی که از نشاسته ذرت جای کاستارد استفاده می کنید میزان شکر رو ۳ ق غ بریزید .
⬅️خمیر بعد از استراحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . نحوه شکل دهی کاملا سلیقه ای هست من به ۸ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو ۷۰ گرمی جدا کردم . هر چونه رو کمی پهن کردم ،میانه کرم قرار دادم و پیچیدم . (با دقت بپیچید که موقع پخت کرم بیرون نزنه)
⬅️ خمیر ها رو در سینی چیدم و روش رو پوشوندم ، ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . برای رومال از یک عدد زرده تخم گرغ ، زعفران و ۱ ق م ماست (یا شیر ) رو مخلوط کردم و رومال زدم . روش هم سیاه دانه (یا کنجد ) می تونید بریزید .
⬅️فر از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۸۰ درجه ، فر گازی ۱۹۰ درجه ) ، طبقه وسط ، حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم .
👈 ظرف حاوی آب هم در فر بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها گذاشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛