eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 پاستا پنه : ۲۰۰ گرم سینه مرغ : ۲۰۰ گرم ( ۱ عدد ) قارچ : ۶ عدد شیر : ۱ لیوان خامه : ۲۰۰ گرم پنیر پارمسان : ۴ ق‌غ سیر : ۱ حبه کره : ۲۵ گرم نمک و فلفل : به مقدار لازم پاستاهارو به همراه نمک به مدت ۱۰ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید . پوره سیر رو به همراه کره تفت بدید و مرغ و قارچ رو به همراه نمک و فلفل بهش اضافه کنید تفت بدید و اجازه بدید به خوبی بپزه . خامه و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه درب تابه رو بزارید و وقتی شیر جوشید بردارید و پاستای آبکش شده و پنیر پارمسان رو اضافه کنید . وقتی مواد به غلظت رسید میتونید سرو کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍊 . مواد لازم : سینه ی مرغ مکعبی شده به مقدار دلخواه رب نارنج کره ۲۰ گرم روغن زیتون گوجه گیلاسی نمک ، فلفل قرنز ، ادویه لیمو فلفل ، زردچوبه پیاز یدونه متوسط سیخ کوچک کباب (من از پلاسکو فروشی ها تهیه کردم) طرز تهیه : اول از همه مرغ هارو با یکم روغن زیتون و ادویه ها و پیاز خلالی شده داخل یه ظرف مخلوط میکنیم و روشو سلیفون میکشیم و یک الی ۲ ساعت میزاریم داخل یخچال. توی این فاصله ۵ الی ۶ ق غ رب نارنج رو با ۲۰گرم کره و یکم روغن زیتون روی حرارت رقیق میکنیم و بعد داخل یه ظرفی شبیه جاسسی یا شیر داغ کن میریزیم. جوجه هارو از یخچال در میاریم و با سیخ میکشیم،داخل تابه یکم روغن ریخته و جوجه هارو میچینیم داخلش،بعد از سسمون روش میریزیم و در تابه رو میزاریم تا جوجه ها مغز پخت بشن،بعد جوجه هارو به اون سمت هم برمیگردونیم تا اونورش هم بپزه. اینجاس که رب نارنج به خورد جوجه ها میره. که داخل فیلم کاملا واضحه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه وای هر چی از عطر و خوشمزگی این مرغ براتون بگم کم گفتم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 500 گرم گوشت گوساله 3 عدد بادمجان متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 250-300 گرم لوبیا سبز 10 عدد پیاز کوچک 3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز 6-7 عدد گوجه فرنگی سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم 1 قاشق رب گوجه فرنگی 1 فنجان روغن یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رو‌در ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و‌ یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل و‌روغن با فویل آلومینیومی رو‌ی ظرف رو‌ بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 3تا4عدد سیب زمینی(ترجیحاً یک اندازه) پودر پاپریکا نمک وفلفل روغن زیتون پودرسیر(دلخواه) کمی سبزی معطر(نعنایااورگانو) اگه میخواید تند باشه فلفل قرمز بزنیدسیب زمینی‌ها راپوست کنده وبه ورق های نازک ویک اندازه برش بزنید.ادویه جات وروغن زیتون به سیب زمینی ها اضافه وخوب مخلوط کنید.اگه از سیخهای چوبی استفاده میکنید حتماً 20 دقیقه ای درآب بزارید چون رطوبت باعث میشه سیخها درفر نسوزند. بعد سیب زمینی ها را به سیخ بکشید وبزاریددرفر. فر رااز قبل گرم کنید با درجه 180 به مدت 20 تا40 دقیقه (بستگی به دمای فر شما دارد) تا زمانی که سیب زمینی ها برشته وطلایی شوند 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 کدو سبز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری ۶۰ گرم یا دو سوم پیمانه فلفل هندی تند یا فلفل قرمز ۴ گرم یا ۱ ق چ فلفل سیاه ۴ گرم یا ۱ ق چ نمک ۴ گرم یا ۱ ق چ پنیر پیتزا ۵۰ گرم یا ۳ ق غ آرد ساده (گندم) ۱۵ گرم یا ۲ ق غ جعفری خشک به میزان لازم ادویه ها به دلخواه شماست. روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر یا دو‌ سوم پیمانه سیب زمینی و کدو رو رنده کنید و بعد همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و وقتی روغن داغ شد با قاشق مقداری از مواد رو توی تابه بریزید و اجازه بدین دو طرفش سرخ شه 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم _سیب زمینی پخته شده ۲ الی ۳ عدد _تخم مرغ پخته شده ۴ عدد _سینه ی مرغ پخته شده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم _ذرت پخته شده یک لیوان _گردو ۱۰۰ گرم _پنیر ۱۵۰ گرم _انار دو عدد _سس مایونز ۶ قاشق _نمک و فلفل به میزان لازم بعد از پختن و خنک شدنش سیب زمینی و تخم مرغ و مرغ ، آنها را رنده کرده و به همراه انار ، ذرت ، گردو و پنیر با سس مایونز و نمک و فلفل طبق ویدیو مثل کیک طبقه ای تزیین کنید اول سیب زمینی بعد سس ، مرغ مجددا سس ، طبقه بعدی ذرت و سس ، تخم مرغ و سس ، پنیر و سس، انار و سس ، گردو و سس، در آخر هم دوباره انار و سس . و در آخر هم برای تزیین دور می تونید از کمی شوید و گردو استفاده کنید پ.ن به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار بدید و سرو کنید پ.ن در صورت دلخواه می تونید از سبزی های معطر مثل شوید هم در سالاد استفاده کنید _نمک و فلفل رو در هر لایه اضافه کنید یا از اول مزه ی سستون رو به همراه نمک و فلفل درست کنید و بعد رو موادتون بریزید بزارید خنک بشه میل کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
((کار ویژه بانوان در منزل)) اقایان ممنوع🚫 تحت نظارت سازمان صنعت معدن تجارت 🟢 استخدام همراه با آموزش صفر تا صد 💥منتخبین بعد از گذراندن دوره ی مقدماتی وارد بازار کار می شوند. 🔵 مزایای دوره  https://formafzar.com/form/ai5dm 💥 آنلاین و کاملا رایگان   ‍ 💥آشنایی با گیاهان دارویی 💥 آشنایی با مزاج ها 💥 آشنایی با بیماری ها و درمان آن ها 💥امکان (کار در منزل) بعد از اتمام دوره ی مقدماتی بدون آزمون 🔴 جهت ثبتنام👇👇👇 https://formafzar.com/form/ai5dm 💜💚💙💛🧡❤️💛💚💙
سلام عزیزای دلم😍😍😍 بریم با هم این شیرینی عالی ،خوشمزه و بدون داغ زدن مواد رو درست کنیم برای درست کردن این شیرینی نیاز داریم به👇👇👇👇👇👇👇 مواد لازم: پودر نارگیل چرب و ریز ۱۲۰ گرم روغن مایع ۹۰ گرم ک باید داغ بشه پودر قند ۲۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم ابلیمو ١ ق غذا خوری آرد برنج ۲ ق غ خوری طرز تهیه: پودر نارگیل و پودر قند و سفیده تخم مرغ و ابلیمو رو ترکیب کرده روغن مایع داغ رو بهش اضافه کنید هم بزنید کاملا یکدست شد کمی صبر کنید سرد بشه حالا اگه غلظتش کم بود آرد برنج رو اضافه کنید ( گاهی نیاز نداره با توجه ب کیفیت پودر نارگیلتون وقتی ب غلظتی ک تو فیلم میبینید رسید تو قیف ریخته و تو سینی كاغذ روغنی داره پایپ کنید . قیف رو عمود نگه دارید . و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰تا ۱۶۰ بازم بستگی به دمای فرتون دست خودتونه تا زیر !شیرینی کمی طلایی بشه قرار بدید بعد از سرد شدن از سینی برداشته داخل ظرف درب دار نگهداری کنید اندازهها به گرم هست پس لطفا دقت کنید لطفا ازم نخواین به پیمانه بگم بعد از اضافه کردن روغن مایع داغ یک ربع تو فضای خونه بمونه کاملا سرد میشه فر با بالاترین دما بیست دقیقه قبل گرم بشه و وقتی میخواین سینی شیرینی رو بزارید داخل فر دما روروی ۱۵۰ بزارید غلظت مواد خیلی مهمه دقت کنید اول یکی پایپ کنید بزارید تو فر ببینید چطور میشه ) خوب شد سینی بعد با خیال راحت بقیشو بزارید ترک نخوردن بخاطر داغ نبودن فرهست همه موارد رو با دقت انجام بدید مشکلی پیش نمیاد . نکات بالا برای این گفته شد چون کیفیت پودر نارگیل ها متفاوت هست اگر بعد از سرد شدن غلطت مواد خوب بود آرد برنج نیاز نیست و قابل حذفه و آرد برنج تو طعم و مزه اثری نداره موفق باشین😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل زولبیا 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل بامیه👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌙 اعمـال شب قـدر شب نوزدهم مـاه رمضـان اولین شب از شب‌های قدر است و شب قدر همان شبی است که در تمـام سال شبۍ به خوبۍ و فضیلت آن نمۍ‌رسد در آن شب تقـدیـر امور سـال مۍ شود و ملائڪہ و روح به اذن پروردگـار بہ زمین نازل مۍ شوند و خدمـت امـام زمـان(عج) مشـرف مۍ شوند و هـر آنچہ بـراے هر ڪہ مقدر شده است بر امام زمــان(عج) عرضہ مۍ ڪنند و عمـل در آن بہتـر است از عمـل در هـزار مـاه. 🖤اعمـال شب قـدر بر دو نوع است: ❶اول در هـر سه شب انجـام مۍ‌شود ❷ و دیگـری مخصـوص هـر شبۍ است. 🔵‍ اول: مشتـرڪ شبهاے قــدر ❶ غسل: بهتر است غسل شب قدر در هنگام غروب آفتاب انجام گيرد،كه نماز شام را با غسل بخواند. ❷ دو رکعت نماز وارد شده است: كه‏ در هر ركعت پس از سوره«حمد»، هفت مرتبه«توحيد»خوانده، و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگويد، 〖استغفر اللّه و اتوب اليه〗 در روايت نبوى است: كه از جاى برنخيزد تا خدا او و پدر و مادرش را بيامرزد. ❸ قرار دادن قرآن بر سر. ❹ ده مرتبه ۱۴ معصوم راصدازدن ❺ زیارت امام حسین علیه السلام است؛ در روايت آمده هنگامى كه شب قدر مےشود، منادى از آسمان هفتم از پشت عرش ندا سر می دهد كه خدا هركه را به زيارت مزار امام حسين عليه السّلام آمده آمرزيد. ❻ احیا داشتن این شب‌ها: روايت شده هركه شب‏ قدر را احيا بدارد، گناهانش آمرزيده مےشود، هرچند به شماره ستارگان آسمان و سنگينى كوهها و پيمانه درياها باشد. ❼ صد رکعت نماز ❽ خواندن جوشن کبیر 🌻‍ مخصوص شب ۱۹ رمضـان🌻‍ ۱- صد مرتبه "اَستَغفُرِاللهَ رَبی وَ اَتوبُ اِلَیه". ۲- صد مرتبه " اَللّهُمَّ العَن قَتَلَةَ اَمیرَالمومنینَ". ۳- دعای "یا ذَالَّذی کانَ..." خوانده شود . ۴- دعای " اَللّهَمَّ اجعَل فیما تَقضی وَ..." خوانده شود. التــــــماس دعــــــــــا 🤲🏻    
🌙امشب شب قدر است ✨شب ضربت خوردن 🌙مولای متقیان ✨حیدر کرار 🌙امـید نـا امـیدان ✨پدر یتیمان تسلیت 🌙تقدیـری سـراسـر ✨خـیر و بـرکت 🌙سلامتی و خوشبختی ✨سعادت دنیـا و آخـرت 🌙تـوشـه شـب قدرتـان ✨شبتون پـر از نگـاه خـدا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1 قوطی تن ماهی (150 گرم) 2 ساقه پیازچه 1 مشت جعفری و شوید 1 عدد تخم مرغ 1 استکان مغز نان پودر شده و یا آرد سوخاری 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق مربا خوری فلفل قرمز پرک شده برای غلتاندن کوفته ها مغز نان پودر شده طرز تهیه: تمام سبزیجات را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید بقیه مواد هم اضافه کنید و هم بزنید. شکل کوفته بدید و در نان پودر شده بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه حدود 15 دقیقه تا وقتی که زیر و روی کوفته کمی سرخ شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۳_۴ نفر اول از همه پیاز نگینی شده رو تفت میدهیم (۲ پیازی ک توی مشت جا بشه) بعد ۱ حبه سیر رنده شده رو کمی تفت میدهیم و گوشت تقریبا ۳۰۰ گرم رو ب پیاز اضافه میکنیم. ادویه ها ک شامل فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری زردچوبه ۱قاشق مرباخوری زردچوبه و ادویه خورشتی ۱ قاشق مرباخوری بعد ۱ کاسه پوره گوجه رو اضافه کردم ( حدود ۴تا ۵ عدد گوجه متوسط) وقتی آب گوجه کشیده شد و سرخ شد ۲ قاشق رب گوجه اضافه کردم و سرخ کردم. بعد ۱ لیتر آب اضافه کردم تا گوشت کاملا بپزه . بامیه نیم پز شده شده (تقریبا نیم کیلو) و نمک رو اضافه کردم و ۱۵ دقیقه اجازه دادم تا جا بیفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج گردویی😍😋 لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ🥚 1 لیوان شکر🍚 1 لیوان شیر🥛 نصف لیوان روغن مایع🥃 2 لیوان آرد🥡 2 پاکت بکینگ پودر🥄 (20 گرم یا 5 قاشق چای خوری، بکینگ پودر ایرانی کمتر بریزید) 1 پاکت وانیل شکری🌸 (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری) 1 لیوان هویج رنده شده🥕 (در یک جهت روی رنده بکشید که آب نیندازد) 1لیوان گردوی خرد شده 1 قاشق چای خوری دارچین🪵 طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کف کند و رنگش روشن شود. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد ، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید. هویج ، گردو و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید و با لیسک هم بزنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید و آرد اضافی را بگیرید. مایه کیک را بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی کیک سرخ شود بپزید.(با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━
؟علي شاه🖤 عَلي ماه🖤 عَلي راه🖤 عَلي نَصْرُمِن الله🖤 عَلي زِمزِمه ى هَر دِلِ آگاه🖤 عَلي عِينِ يَقينْ است🖤 عَلي بَر هَمهٔ خَلْقْ اميرالْمؤمِنينْ است🖤 عَلي كاشِفِ هَر غَم🖤 عَلي بَر هَمه مَرْحَم🖤 عَلي ذِكْرِ لَبِ عيسى بن مَرْيَم🖤 عَلي هَستى خاتَم🖤 عَلي بَرگِ بَراتِ هَمهٔ خَلْقْ زآتَش و جَهَنَّم🖤 عَلي اصلِ وجودْ است🖤 عَلي روى سُجودْ است🖤 عَلي مَعدَنِ جودْ است🖤 عَلي رازونيازْ است🖤 عَلي سوزو گُدازْاست🖤 عَلي مَحْرَمِ راز است🖤 عَلي مُهرِ قبولي نَماز است🖤 عَلي بَرْگ و بَراتْ است🖤 عَلي حَجُّ زَكاتْ است🖤 عَلي تَجَلّي صفاتْ است🖤 عَلي بابِ نِجاتْ است🖤 عَلي حَيّ و مَماتْ است🖤 عَلي رَمْز عُبورو مُروراز روى صراط است🖤 عَلي ساقي كوثَر كه هَمان آب حيات است🖤 فَقَط حِيدَرِ كَرّار امير الْمؤمِنينْ است. 🖤ایام شهادت حضرت علی(ع)تسلیت باد🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 🍃 🌱 🌱 🌱 🍃1403/1/13 🌱 🌱 🍃 🌸 🍃 🌸 🍃 🌸 🌱 🌱 🌱 🌸 🌸 🌸 دوست خوبم ســلام🌸🍃 نمی‌دانم آرزویت چیست🌸🍃 اما من برای رسیدن به آرزویت دستانم رو به آسمان است و سبزه دلم را به نیت تـو 🌸🍃 و آرزوهایت گره زدم به نیت شادى و آرزوهای خوب وعاقبت بخیری براى همه🌸🍃 امیدوارم روزها ؛ هفته ها سال هاى سال در كنار هم شاد و سـلامت باشیـد 🌸🍃 13 بدرتون مبارکـــــ🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤شهادت مولای متقیان، یاور یتیمان 🖤امیر المومنین امام علی (ع) تسلیت باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم. داخل کاسه ای میریزیم و روش اب سرد میریزیم و میذاریم یک ربع بمونه . بعد داخل ابکش میریزیم و کامل میشوریم تا نشاستش خارج بشه بعد با دست آب شو میگیریم. اینجوری تهدیگمون ترد تر و برشته تر میشه. زعفران و نمک میزنیم و کامل مخلوط میکنیم . داخل قابلمه نچسب روغن میریزیم و میذاریم داغ بشه بعد موادمون رو میریزیم و کامل صاف و فشردش میکنیم. ده دقیقه با حرارت متوسط میذاریم تا خودشو بگیره. بعد برنج آبکش شده رو روش میریزیم و باحرارت کم دم میذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد 2 لیوان شیر بعد از بیرون آوردن از فر طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کنید و هم بزنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید شیر سرد را بریزید و 10 دقیقه بعد کیک را برگردانید. روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. نوش جان ❣نکته:این کیک حالت خیس داره اگه خیلی خیس دوست ندارین شیر کمتری بریزین یا میتونین شیر نریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌮🌯𖦹 ↜با نون چاباتا مشکل داری؟هر سری به مشکل میخوری؟🤔 ↜من امروز یکی از آسون ترین روش های نون چاباتا رو واست پست کردم. حتما تاآخر فیلم ببینید🥙 ↜بفرست واسه هرکسی که دوست داره به آسون ترین روش یاد بگیره🥰 مواد لازم🍚: آرد فانتزی ۴۰۰ گرم مخمرفوری ۸ گرم آب ۱۸۰ گرم نمک ۷ گرم شکر ۷ گرم روغن زیتون ۲۰ گرم ماست ۲ قاشق غذاخوری رومال🍯 : آب و کنجد سیاه و دانه چیا طرز تهیه🥣: ۱- اول از همه تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنید.ماست را اضافه کنید.🍶 ۲-آب را اضافه کنید تا خمیر جمع شود.🥟 (مواظب آبخوری آردتون باشید، ممکنه کمتر از دستور آب ببره یا بیشتر.اگر دیدید خمیر به سختی زیر دستتون ورز میخوره ،آب رو قاشق به قاشق اضافه کنید تا زمانی که خمیر به راحتی زیر دست شما ورز بخوره.) ۳- روغن را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗 ۴- به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🍥 ۵- پف خمیر را میگیریم و خمیر را به قطر ۱ سانت باز میکنیم.🫓 (اگر دلتون پف بیشتر میخواد ۲سانت باز کنید) ۶- رومال آب بزنید. مغزیجات را بریزید و با دست فشار دهید.🥜 ۷- اجازه دهید حدود ۱ ساعت و نیم دیگر استراحت کند تا حجم خمیر دو برابر شود.🍣 ۸- در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.🥧 نوش جان🍽 ↜این نون برای ساندویچ ها و وعده های صبحونه و عصرونه و شام عالیه...🥘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛