مارشمالوی خوشمزه و راحت با بافت خیلی لطیف😍
این مارشمالو رو برای یلدا درست کنید مطمئنم بچه ها عاشقش میشن😉
ژله آلوورا ۱ بسته
شکر ۲ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی (سبز، قرمز، مشکی)
۱/۳ لیوان
نشاسته ذرت به مقدار لازم
پودر ژله، شکر و آبجوش رو داخل ظرف بریزید و اونقدر هم بزنید تا ژله پف کنه(میتونید از همزن دستی یا مخلوط کن استفاده کنید)
ولی بهتره ژله رو با همزن هم بزنید مراقب باشید ژله به پرهی همزن نچسبه.
همین که ژله پف کنه کافیه چون نباید سفت بشه. اگر ژله را بیش از حد هم بزنید مارشمالوها چسبناک میشه.
نشاسته ذرت رو داخل ظرف بریزید و بقیه مراحل رو طبق ویدیو پیش برید
هر قسمت از خرس رو که انحام دادید به مدت ۱۰ دقیقه بزارید داخل یخچال تا یه مقدار سفت بشه و بعد ادامه مراحل
بعد از کامل شدن دوباره بزارید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت تا سفت بشه، بعد روی اون نشاسته ذرت بریزید و الک کنید
مارشمالو رو در ظرف در بسته و داخل یخچال به مدت یک هفته میتونید نگهداری کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دیگه از بیرون ناگت مرغ آماده نخر! 😎
.
انقدرر که طعم این ناگت ها فوق العاده ست کافیه یه بار امتحانش کنید عاشقش میشید
مخلوط ران و سینه مرغ 500 گرم
سیر 2 حبه
پودر سوخاری 3 ق غ
پنیر پیتزا نصف لیوان
سس خردل 1 ق غ
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، آویشن از هر کدوم 1 ق چ
(مقدار ادویه سلیقه ای هست میتونید کمتر یا بیشتر بریزی)
.
🔺قطر ناگت ها زیاد نباشه که کاملا سرخ بشن.
🔺برای اینکه ناگت موقع شکل دادن به دستتون نچسبه با کمی روغن میتونید دستتون رو چرب کنید.
🔺حرارت کم باشه که ناگت ها مغزپخت و خوش رنگ سرخ بشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب جنگلی 😍😋
* مرغ متوسط
* حلب روغن
* سیخ مخصوص
برای مزه دار کردن مرغ
* پیاز کوچیک ۱ ک
* سیر ۵-۴ حبه
* گوجه ۲ عدد
* فلفل سبز ۳-۴ عدد
* میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ
* زعفرون دم کرده ۱/۲ پ
* روغن مایع ۱ پ
* فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ
* نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ)
نصف پیازها رو کامل بندازید و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه داخل قابلمه ابتدا کمی آب بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_سیب_
سلام سال نو مبارک🥰امیدوارم امسال یکی از بهترین سالهای پیش رو براتون باشه
اولین آموزش سال جدید دستور پای سیبِ بدون کره راحت وخوشمزه است😋
تخم مرغ درشت ۲عدد
شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم )کم شیرین تر دوست دارین کمتر بریزید
وانیل ۱/۴ق چ
روغن مایع ۱/۲پیمانه سرخالی(۹۰گرم)
ماست شیرین ۱/۴پیمانه(۶۰گرم)
آرد ۱ پیمانه (۱۵۰گرم)
بکینگ پودر ۱ق چ(۴گرم)
سیب زرد یا قرمز فرق نداره یکی دو عدد
شکر ۲ق غ ودارچین ۱ق غ برای غلطوندن سیبها
👈سیب ها را پوست بگیرید وبرش بزنید نه نازک نه خیلی ضخیم ،هسته هاشو جدا کنید و درون مخلوط ۲ق شکر و۱ق دارچین بغلطونید وکنار بزارید
تخم مرغهای همدمای محیط شکر ووانیل را با همزن خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ وحجیم شود سپس روغن مایع و ماست را اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید درنهایت مخلوط الک شده آرد وبکینگ پودر را طی دو مرحله اضافه وبا لیسک یا همزن دستی یکدست کنید فقط یادتون باشه زیاد از حد هم نزنید که پف کیکتون گرفته بشه
مایه کیک را داخل قیف بریزید و۱/۳قالبهای پای را که کپسول انداختین پر کنید برشهای سیب را بچینید و مابقی مایه کیک
سپس در فر از قبل گرم ۱۷۵درجه حدود۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا پخته وخوشرنگ شوند
🔸️این دستور پای سیب با روغن مایع هست دستور پای با کره رو قبلا بهتون آموزش دادم واینکه این میزان مواد برای من ۶ عدد پای شد که من دوبار درست کردم🤪
🔸️بعد از پخت وسرد شدن داخل ظرف دربسته نگهداری کنید تا بافت پای نرم تر وخوشمزه تر بشه
#پای_سیب_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بندری
دو عدد هویج نگینی شده
۶ شاخه کرفس
۲ عدد بادمجون مکعبی خرد شده
دوتا خیار درشت
گل کلم متوسط ۱ عدد
فلفل تند ربع کیلو
قارچ نیم کیلو ( استفاده اختیاری)
زیتون با هسته و یا بی هسته ربع کیلو (اختیاری)
سیر ۱ بوته بزرگ
فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ
پوره گوجه فرنگی دو لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیر ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۲ قاشق
سبزی معطر ۱ پیمانه پلوپز ( من از سبزی دلمه استفاده کردم)
رب انار نصف لیوان
رب گوجه ۴_۵ قاشق غذاخوری پر
تمرهند ۱ بسته
سرکه ۲ لیتر
اول از همه تمرهند رو ب همراه سرکه خیس میکنیم و بعد چنگ میزنم و از صافی رد میکنیم. بعد پوره گوجه فرنگی رو روی حرارت قرار میدیم تا آب اضافی آن کشیده بشه. بعد سرکه رو اضافه کرده و ب ترتیب موادی ک سفت تره رو توی سرکه و پوره گوجه اضافه میکنیم. ابتدا گل کلم زمان میدیم تا سرکه جوش بیاد بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم بعد هویج بعد کرفس و بادمجان و خیار و فلفل و سیر و در آخر قارچ و زیتون. در این مرحله ادویه ها و سبزی ها و رب انار رو ترکیب میکنیم تا موادمون ب خورد هم برن. در آخر خاموش کرده و تمرهند رو اضافه میکنیم. میزاریم کامل از دما بیفته و بعد از سه روز اماده اس، اما من ترجیح میدم بعد یک هفته استفاده کنیم😁 برای تشخیص اینکه کی ترشیمون رو از حرارت برداریم تغییر رنگ خیار کمک بزرگی بمون میکنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
خمیر باقلوا ۱ بسته
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۷۵ گرم
هل سابیده شده ۱ ق.چ
دارچین ۱ ق.چ
مراحل پخت باقلوا رو توی ویدئو گفتم.
زمان پخت هم حدود نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده.
⚠️چند تا نکته🔻
وقتی لایه های رویی خمیر رو میچینید حتما روی هر لایه رو کامل چرب کنید و بعد لایه بعدی رو بذارید.
این کار باعث میشه که زمان پخت خمیر ها از هم جدا بشن و کاملا ترد بشن.نکته بعدی اگه لبه های خمیرو رو به داخل فشار ندین توی فر خمیر ها شروع میکنن رو به بالا جمع میشن و باقلوا خراب میشه.
اما برای شهد🔻
شکر ۲ لیوان
آب ۱/۵ لیوان
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
گلاب در صورت تمایل
طرز تهیه🔻
آب و شکر رو روی حرارت میذاریم و کامل مخلوط میکنیم.
وقتی به جوش اومد زعفران رو اضافه میکنیم و میذاریم قوام بیاد.
در آخر اگه دوست داشتین گلاب هم اضافه میکنین و میذارین خنک شه.
این باقلوا اصولا با بستنی سرو میشه ولی همینجوری هم خیلی خوشمزه است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا پوآچا
.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم (نصف لیوان)
1 استکان روغن مایع (نصف لیوان)
1 استکان ماست (نصف لیوان)
3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
50 گرم کره نرم شده در دمای اناق
7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پیتزا پوآچا:
پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید)
طرز تهیه:
شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است.
وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان
نکته:
خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی برنجی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✋سلام اعضای محترم کانال
🎯برای ایجاد تحولی بزرگ در #سلامتی #زیبایی روی گزینه های مورد نظر کلیک کنید و Open را بزنید.
⌛رفع چروک زیر چشم
⌛تعیین جنسیت فرزند
⌛آموزش تهیه دمنوش ها
⌛درمان جوش های سرسیاه
⌛تاثیر تغذیه بر سلامتی
⌛رفع تیرگی پوست و زیر بغل
⌛لاغری و چاقی بدون عوارض
⌛عوامل ریزش مو و درمان آن
⌛ماسک شفافیت پوست صورت
👆🏽سریع جوین شین تا چند دقیقه دیگه این لیست حذف میشه.💃💃
#نان_بان_برگر 🍔𖦹
↜نان بان برگر یک نون فوق العاده خوشبافت و نرم مخصوص ساندویچ های سرد و گرم🌯
↜بفرست برای اون دوستت که به این دستور فوق العاده احتیاج داره👌
↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم❤️
مواد لازم🍚:
آردفانتزی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۵۴ گرم
مخمرفوری ۱۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۵ گرم
ماست ۱۵ گرم
آب ۲۱۰ گرم
روغن ۲۲ گرم
برای رومال :
تخم مرغ و یک پنس نمک
طرز تهیه🫕:
۱- ابتدا تمام مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم.🥣
۲-تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس ماست را اضافه میکنیم و بعد آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🍶
(با توجه به اینکه آبخوری آرد ها با هم متفاوت است،اگر دیدید خمیر به سختی زیر دست شما ورز میخورد آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا خمیر به راحتی زیر دست شما ورز بخورد )
۳- روغن را اضافه میکنیم و سپس ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🫗
۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ربع ساعت استراحت میدهیم🫓
۵- بعد استراحت اولیه پف خمیر را میگیریم و به چانه های دلخواه تقسیم میکنیم🥟
(چانه های من ۱۸۰ گرمی هستند)
۶- بعد روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به مدت ۱ساعت و نیم دیگر استراحت میدهیم تا کاملا دوبرابر شوند و بعد از تمام شدن استراحت پایانی به خمیر رومال زرده تخم مرغ و یک پنس نمک میزنیم.🍣
۷- و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰به مدت ۳۰دقیقه تا نان ها رنگ شوند میپزیم.🍔
نوش جان🍽
↜این نان برگر رو برای شام و وعده های صبحانه و مهمونی هاتون میتونید درست کنید، بی نظیره👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیر
همه مراحل در ویدئو مشخصه...من مواد رو چشمی میریزم...ولی میزان رو حدودی براتون نوشتم...
یه نکته مهم اگه مثل من طعم کره رو دوست ندارید میتونید مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین کنید.
مارگارین(کره گیاهی) رو از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید
استفاده از تره عطر بسیااار دلپذیر و ملایمی به نان سیر شما میده پیشنهاد میکنم در کنار جعفری حتما ازش استفاده کنید
استفاده از پنیرپارمزان در این نان صرفا برای طعم دهی بیشتر هست و میتونید حذفش کنید
چون پنیر پیتزا نمک داره در استفاده از نمک حتما دقت کنید یوقت نون دلبرتون شور نشه
من همیشه در مواد نان سیر 1 قاشق مایونز اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و میتونید حذفش کنید.
حتما مواد رو یکنواخت روی نانها بماید هیچ جای روی نونها بدون مواد نمونن یوقت
مارگارین یا کره در فر آب میشه و حسااابی نونهاتون رو ترد میکنه...جوری که نونها توی دهن آب میشن...
دمای ذکر شده 240 درجه به مدت 10 دقیقه برای فرهای گازی هست...برای فر برقی یا توستر دما رو روی 200 یا 220 درجه بذارید و از کنار فر تکون نخورید چون نونها یهو طلایی و برشته میشن
این نون دلبر رو میتونید توی تابه هم درست کنید...نونها رو توی تابه بچینید و درب تابه رو بذارید تا پنیر کاملا ذوب و زیر نونها برشته و طلایی بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ژله_توت_فرنگی
. یک بسته ژله توت فرنگی
15تا16 عدد توت فرنگی سمولینا 14 قاشق غذا خوری(ازلوازم قنادیها تهیه کنید) 1 لیتر شیر
1لیوان سرخالی شکر دانه ریز
1 قاشق غذاخوری کره
وانیل
طرزتهیه :
در ابتداباید ژله راآماده کنید.
.
میتونید قالب راخیلی کم چرب کنید وبا دستمال اضافه روغن روبگیرید، چون چربی باعث میشه ژله درست نبنده. .
طبق دستور روی پاکت ژله را آماده کنید. ودرقالب توت فرنگی های خورد شده رابریزید وژله رااضافه کنید وکمی که خنک شد دریخچال بزارید تا ژله تقریباً بسته بشه. (نباید ژله سفت بشه چون لایه بعدی موقع برش ازش جدا میشه، همین که لایه ردی ژله چسبناک بود کافیه).
تاژله آماده بشه مواد پودینگ رودرست میکنیم.
تمام مواد را بجزوانیل وکره راباهم مخلوط کنید وروی حرارت ملایم بزارید تا غلیظ شود ودرآخر وانیل وکره را اضافه کنید واز روی حرارت بردارید ووقتی از حرارت افتاد روی ژله بسته شده بریزید(اگه مواد پودینگ راداغ بریزید ژله آب میشه ولایه ها با هم قاطی میشه)و برای 2تا3ساعت بزارید تا دسر آماده بشه ودرظرف سرو برگردونید وبه دلخواه تزیین کنید. 😋😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شله_زرد
مواد لازم
برنج نیم دانه ایرانی ۱ لیوان
۱ لیوان آب و ۱ ق غ گلاب برای خیس کردن برنج (میتونید گلاب رو حذف کنید)
شکر ۲ لیوان(میتونید کمتر هم بریزید)
آب ۸ لیوان
زعفران غلیظ ۳ ق غ
گلاب نصف لیوان
پودر هل ۱ ق چ یا ۳ ق غ عرق هل
خلال بادام ۱/۳ لیوان (با مقداری گلاب خیس کنید باعث میشه خیلی معطر بشه)
طرز تهیه
برنج نیم دانه رو خوب بشورید و با آب و گلاب چند ساعت یا یک شب تا صبح بزارید خیس بخوره
آب رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج رو بهش اضافه کنید
کف روی آب برنج رو جمع کنید
صبر کنید تا برنج کاملاً بپزه و شکفته بشه اگه در حین پخت برنج دیدید که آبش داره تموم میشه میتونید کمی آب اضافه کنید
قبل از اینکه برنج بپزه هم نزنید چون باعث میشه ته بگیره و بعد باید پای گاز وایستید و مدام همش بزنید
زمانیکه برنج کاملاً پخت، زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره
بعد شکر رو اضافه کنید دقت کنید که شکر رو حتماً بعد از پخت کامل و شکفته شدن برنج اضافه کنید چون اگه قبلش اضافه کنید باعث میشه برنج خوب نپزه و له نشه
حتما اول زعفران بعد شکر رو اضافه کنید چون اگه قبل از زعفران اضافه کنید باعث میشه برنج خوب رنگ نگیره و توش سفید بمونه
بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، کره رو اضافه کنید بعد خلال بادوم و در نهایت وقتی شله زرد تقریباً پخت هل و گلاب رو اضافه کنید
میتونید در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا آب شله زرد تموم بشه و به غلظت مناسب برسه
ولی من برای اینکه شله زرد خوب جا بیفته حرارت رو خیلی کم میکنم یا شعله پخش کن میزارم و رو در قابلمه هم دم کنی میزارم و ۲۰ دقیقه میزارم شعله زرد دم بکشه و جا بیفته بعد از این مدت حرارت رو خاموش کنید تا ۲۰ دقیقه دیگه هم بزارید در قابلمه با دم کنی روش باشه تا بخار اضافی شله زرد رو بگیره
این کار باعث میشه شله زرد بعد آب نندازه
شله زرد رو همونطور داغ تو ظرف بکشید بعد از اینکه روش کمی سفت شد و رویه بست به دلخواه تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛