#خاگینه_قالبی_با_شیره_انجیر
۶ تا تخم مرغ و با ۲ قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل ۵ دقیقه هم بزنید بعد ۱/۲ لیوان روغن مایع رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید
۲ ق چایخوری بکینگ پودر رو با ۴ قاشق غذاخوری ماست سر پر مخلوط کنید و همزمان ۸ قاشق غذاخوری سر پر آرد الک شده رو با بقیه مواد میکس کنید و در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید
من گذاشتم فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
بعد از پخت کمی که خنک شد شیره انجیر و ریختم روش
یه روز بمونه یخچال خیلی خوشمزه تر میشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیراشکی_گوشت
آرد پانصدگرم
یک عددتخم مرغ
شش قشق غذاخوری روغن مایع
یک قاشق قاشق غذاخوری خمیرترش
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق مرباخوری نمک
یک پیمانه شیرولرم یاوآب ولرم
همه موادروبه جزآردروباهم مخلوط می کنیم آردوکم کم می ریزیم تاوقتی خمیری نرم به دست بیاد،بسته به نوع آردممکنه مقداری اضاف یاکم بیاد،روشو باکیسه نایلون میپوشونیم ۲ساعت میزاریم جای گرم ،تاوقتی حجمش دوبرابربشه
واسه مواد داخل پیراشکی از مایه ماکارونی استفاده کردم (مخلوط پیاز گوشت چرخ شده نمک و ادویه قارچ کمی رب گوجه)
شما میتونید بجای گوشت از ژامبون یا مرغ پخته و ریش شده هم استفاده کنید
به دست آوردن خمیرترش خیلی مهمه ،من ۱قاشق غذاخوری خمیرترش +۱قاشق شکرروباهم توی یک لیوان بزرگ باهم مخلوط کرده یک پیمانه آب یاشیررو که مقداری گرم کرده به حدی که دست نسوزه روی موادخمیرترش ریخته وکمی هم می زنیم روی لیوان رو باظرفی مثله کاسه یابشقاب کوچک پوشش می دهیم وبه مدت بیست دقیقه صبرمی کنیم تاعمل کنه دقت داشته باشین خمیر ترش تازه ومرغوب باشداگرخمیرمایه شماعمل نکردفاسدمیباشد،عمل آوردن خمیرترش برای خمیراولین کاری هست که بایدانجام دهید
اندازه یه گردو از خمیر بر میدارم و خمیر و پهن میکنیم مقدار کافی از مواد گوشتی توش میریزیم کمی پنیر پیتزا روی مواد میریزیم و بعد خمیر و میپیچیم هر مدلی که دوست دارین میتونید بپیچید.
توسینی بهتره که کاغذ روغنی بزارید ولی اگرم نزارید مشکلی پیش نمیاد با فاصله بچینید برای رومال هم کمی زرده تخم مرغ و با چنگال زدم و روی پیراشکی زدم کمی کنجد هم روش ریختم
فر از یه ربع قبل روشن باشه دمای 180بمدت 20دقیقه.
یه کاسه آبجوش تو فر بزارین تا خشک نشه.
بعد پخت گریل روشن بشه تا پیراشکی طلایی بشه من برای اینکه براق بشه بعد اینکه از فر در آوردم کمی کره آب شده روش مالیدم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تارت_پنيري
موادلازم:
ارد ٢٥٠ گرم
كره ١٢٥ گرم
شكر ١/٢ پيمانه
زرده تخم مرغ ١ عدد
شير ١/٤ پيمانه
نمكً يك پنس
دارچين ١/٢ قاشق چايخوري
ارد ونمك ودارچين وكره روبا هم تركيب بانوك انگشت مخلوط مي كنيم تا ذرات ارد دانه دانه شود مثل خرده نان شكروزرده وشير رومخلوط كرده به ارد اضافه ميكنيم تا خميربه دست نچسبد خمير داخل نايلون ويخچال نيم تا يك ساعت استراحت.حالاسس اناررودرست كنين:
#سس_انارf
يك ليوان اب انارروبايك قاشق پرنشاسته ذرت ودوسه قاشق شكرمخلوط كنين وبذارين روي حرارت ملايم ومرتب هم بزنين تاغليظ بشه ،بعدازاماده شدن بذارين خنك بشه .يك عدد اناررودون كرده وباسس خنك مخلوط كنين .
براي داخل تارت:
موادلازم :
پنيرماسكارپونه يا كاله دوبسته ٤٠٠ گرم
تخم مرغ ٢ عدد ، شكر يك پيمانه
ارد يك ق غ نشاسته ذرت ١ ق غ
وانيل ١/٨ ق چ
زرده وشكرووانيل روبزنين يك ق چ يا س پررنده پوست ليمورواضافه كرده وبعدپنيرنرم شده واردهارواضافه كنين ودراخرسفيده روبزنين تاپف كنه وباموادفولدكرده تامخلوط بشه خيلي هم نزنين تاپف موادنخوابه . مواداماده شده ي پنيري روروي تارت بريزين .
دورقالب روفويل كشيده وبذارين داخل سيني فركه ابجوش ريختين وبذارين داخل فربه مدت يك تا يك ساعت ونيم .
بعدازيك ساعت حواستون به فرباشه روي چيزكيك كه طلايي شد ، فرروخاموش كنين وبذارين همونجا تا خنك بشه ،درفررونيمه بازبذارين.
بعدازده دقيقه تارت روازفرخارج كنين وبذارين حسابي خنك بشه .مخلوط سس انارروروي تارت بريزين وبذارين يخچال بعداز٥ ساعت سروكنين.😋😍
نوش جان 💐💐
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کوکوی_کدوسبز
مواد لازم:
کدو سبز ۲ عدد
پیازچه ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
کدوهای سبز را بشویید و خشک کنید ، کدوها را با پوست رنده کنید و مقداری نمک روی کدوها بپاشید سپس به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
پس از این مدت زمان آب اضافی کدو را با فشار دست بگیرید ، کدوها را داخل کاسه ای بریزید سپس آرد ، تخم مرغ ها ، پیازچه های خرد شده ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو یکدست شود
داخل ماهایتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخال ماهیتابه بریزید.
چند دقیقه صبر کنید تا یک طرف کوکو طلایی شود سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود ، کوکوهای کدو را در ظرف بکشید و سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوسیس_خانگی
اینم دستور سوسیس خونگی، آقای خونه اونقدر از شکل این سوسیسا خوشش اومده که ازم قول گرفته براش سوسیس گوشت درست کنم آخه ایشون کلااا گوشت مرغ و هر چی که با مرغ درست بشه نمیخورن ،جل الخالق😮
🔴مهمترین ادویه برای سوسیس پودر پاپریکا تازه ست که رنگ و طعم فوق العاده ای به سوسیس میده ،آموزشش هم در کانال هست ،بعدش پودر پیاز و سیره که بهتره خونگی وتازه باشه تا حسابی سوسیس خوشمزه بشه، من اندازه ی ادویه ها و مواد خشک رو از خودم دادم و از نتیجه شم خیلی راضی بودم،
مواد لازم
سه قاشق غذا پودر نشاسته
دو ق غذا آرد سه صفر
سه ق غذا پودر آب پنیر یا شیرخشک ( من از مخلوط هردو ریختم)
یک عدد تخم مرغ
سه چهارم لیوان آب یخ روغن مایع یک سوم لیوان
ران مرغ یا گوساله بدون استخوان ششصد گرم
سیر یک یا دو حبه خیلی ریز رنده یا پوره کنید
سس گوجه(کچاپ)یک ق غذاخوری
حدود دومتر کاور سوسیس
برای ادویه : دو قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ،نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک ق مرباخوری ،پودر زنجفیل ،دارچین، آویشن از هرکدام نصف ق مربا خوری فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه، جوز هندی و پودر هل هر کدام یکسوم ق چ، پودر میخک نوک ق مرباخوری
گوشت رو دوبار با درجه ی ریز چرخ کنید و با درپوش ۳٬۴ ساعت بذارید یخچال تا کاملا سرد بشه
تخم مرغ رو هم مستقیم از یخچال بیارید و استفاده کنید چون همهی مواد باید کاملا سرد باشن
اول آردهاو ادویه هارو مخلوط کنید ، بعد گوشت ،سس ،تخم مرغ روغن مایع سیر رو درغذا ساز یا خرد کن ،یا سبزی خرد کن میکس کنید بعد نصف آب یخ رو اضافه کنید سپس مخلوط آرد و ادویه رو اضافه و دوسه دقیقه میکس کنید اگر سفت بود باقی آب یخ رو بهش اضافه کنید نباید خیلی سفت یا شل باشه
سپس داخل قیف بریزید و در کاور سوسیس تزریق کنید ،
کاور سوسیس رو در اندازه ۴۰سانت برش بزنید تا مواد راحتتر به داخلش پمپاژ بشه
بعد دوسر کاور رو با نخ خوب ببندید و از طول نیز به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و کمی بپیچید مطابق فیلم و با نخ کوک محکم ببندید و چندبار گره بزنید
بعد داخل آب در حال جوش بذارید،با درب باز و با حرارت متوسط حدود ۴۵ دقیقه بپزه ، آب باید نا محسوس و ریز جوش بخوره ، بعدش داخل آب سرد بذاریدتا سریع خنک بشه و برای ۲۴ ساعت در یخچال بذارین تا طعم ها خوب به خورد هم برن و بعد مصرف کنید ،برای یکماه میتونید فریزش کنید،نوش جانتون🌹
آخیییییش تموم شد 😓🙆
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_خانگی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سرچ_کردن ☺️☺️❗️❗️
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
.
.
این دسرموزی خنک وخوشمزه با یه لیتر شیرودوموزمتوسط وچهارقاشق نشاسته وکمی وانیل ونصف لیوان گلاب وشکرم تقریبا یه لیوان (دیگه شیرینش بسته به میل خودتون کم وزیادمیکنید)
تومخلوط کن میکس شدن وروحرارت گذاشته مدام هم زده وقوام اومده وتوی بستنی خوری ریخته شده ودریخچال باخامه وخلال پسته وحلقه موز تزیین وکیل کنید
.
.
پ ن:میتونید کامل یه رنگ همون سفید بریزید یا مث من نصفشو کمی زعفرون وکمی پودر کاکائو بزنید تا خشنگتر بشه😍 .
.
.
پ ن :باید لایه اول کاملن سرد باشه لایه بعدی بریزید تا بهم نریزه نظمش.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#غذای_نونی
#کشک_کدو 🍲
🍜طرز تهیه
شش عدد کدو را سرخ کردم و چهارتا گوجه را پوستشون را جدا و خرد کردم و همراه با دو عدد پیاز سرخ شده و چند دونه سیر و زردچوبه و نعنا خشک تفت داده شده و نمک و فلفل و صدگرم گردوی پودر شده..و مقدار کمی آب با حرارت بسیار کم چند ساعت گذاشتم تا به آرامی بپزد و نهایتا صد گرم دیگه گردوی ریز و کمی کشک اضافه کردم..کمی هم بلغور گندم حسابی پخته شده زدم و با پیاز داغ و نعنا داغ ریختم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_قهوه(فیلم طرز تهیه در پست قبل)
4عدد تخم مرغ1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)1 لیوان شیر1 لیوان روغن مایع1 قاشق غذاخوری قهوه فوری1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)2.5 لیوان آرد الک شده برای سس روی کیک:200 میلی خامه مایع (یا خامه صبحانه)150 گرم شکلات سفید1 قاشق مربا خوری قهوه فوری تخم مرغ و شکر را با همزن برقی هم بزنید. قهوه را داخل شیر بریزید هم بزنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید. روغن ، آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید برای سس رویی خامه را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید وقتی که به نقطه جوش رسید(خامه نجوشد) اجاق را خاموش کنید شکلات و قهوه را اضافه کنید و تا زمانیکه شکلات آب شود هم بزنید و کنار بذارید سرد شود سپس روی کیک سرد شده بریزید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ماهیچه مجلسی😋
ابتدا سه الی چهار تا دونه پیاز رو خلالی میکنیم و در حد سبک شدن و شیشه ای شدن تفت میدیم بعد کمی زردچوبه بهش اضافه کرده و کمی تفت میدیم.دو سه تا دونه حبه سیر اضافه میکنیم و یه تیکه چوب دارچین , بعد ماهیچه های گوسفندی رو کمی تفت میدیم که یه تغییر رنگ مختصر بده. روی ماهیچه ها دو تا دونه پیاز رو خلالی کرده و همون طور خام روی ماهیچه ها میریزیم تا روشون رو بپوشونه بعد به اندازه یه استکان آب میریزیم و با شعله خیلی کم میزاریم بپزه فقط تو این تایم اصلا ماهیچه ها رو جابجا نکنید فقط گه گداری قابلمه تون رو یه تکونی بدید تا موادش جابجا بشن بعد از یک و نیم الی دو ساعت نمک و فلفل و زعفرون آب کرده اضافه میکنیم.(نمک رو کلا تو غذاهایی که با گوشت قرمز درست میشه از همون ابتدا نزنید چون باعث میشه گوشت دیرتر بپزه)در نهایت که دیدید ماهیچه ها کاملا مغز پخت و نرم شد یه کوچولو کره هم اضافه کنید که خوش طعم تر و خوش عطر تر میشه.پخت ماهیچه به صورت تقریبی تقریبا چهار ساعت طول میکشه فقط حواستون باشه که زمان پخت در حدی باشه که شکل و فرمش رو از دست نده و گوشت از استخوان جدا نشه.
#ماهیچه_مجلسی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کاپ_پیتزا
سه ونیم تا چهار پیمانه آرد سفید الک شده را با یک ق غ شکر و یک ق چ نمک و دو ق غ پودر مخمر فوری مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن زیتون و یک لیوان شیر اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم خمیر نسبتا چسبناکی بدست میاد روی خمیر را پوشانده و در یک جای گرم به مدت دو تا سه ساعت استراحت می دیم و بعد از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم به خصور لبه ها را ناز کتر میکنیم کمی رب گوجه و مواد گوشتی به دلخواه و پنیر پیتزا ریخته و وور تا دور خمیر را روی هم میاریم و به هم میچسبونیم و توی قالب کاپ کیک می ذاریم و بعد از پانزده دقیقه استراحت دوم با تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه رومال کروه و در فر به مدت بیست دقیقه قرار میدیم
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_وانیلی_با_رویه_گاناش
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1لیوان شیر
شیر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
آرد 2 لیوان
بکینگ پودر 1ق غ
وانیل نصف ق چ
نمک مقداری
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کشدار بشه روغن و شیر را اضافه کنیدو هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودرو نمک قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتون رو چرب کنید بعد توی فر 180درجه که قبلا گرم کردید بیست دقیقه بزارین تا بپزه
گاناش روی کیک:
شکلات تخته ای تلخ(خرد شده):100گرم
کره(برای براق شدن گاناش):1ق غ
خامه نیم پیمانه
طرز تهیه:خامه را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید شکلات تخته ای خرد شده وکره را به خامه اضافه کرده هم بزنید تا زمانی که شکلات با خامه ترکیب شده و صاف و یکدست شود.(چون من از شکلات تلخ استفاده کردم مقداری شکر به گاناش اضافه کردم)
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴سس مایونز خانگی🔴
مواد لازم:
🔺0.25 استکان سرکه
🔺0.75 استکان روغن مایع
🔺1 عدد زرده تخم مرغ (پخته)
🔺1 قاشق چایخوری نمک
🔺1 قاشق مرباخوری خردل
🔺1 عدد زرده تخم مرغ (خام)
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود وسس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ كيك ماگما 😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
شير 1 ليوان
بكينگ پودر 2 ق م
پودر كاكائووو 3 ق غ
آرد 2 ليوان
✍مواد لازم براي محلبي:
شير 4 ليوان
شكر 6 ق غ
آرد 2 ق غ سر پر
نشاسته 3 ق غ
وانيل 2 ق م
كره 2 ق غ
🍜 طرز تهیه:
ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيمم تا وقتي ك از كنار ظرف موادمون شروع ب جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا ولرم بشه گاها هم ميزنيم تا رويه نبنده.
حالا تخم مرغ و شكر را باهم مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گزاشته
آرد را ك بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائوو الك كرده بوديم توي سه مرحله ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم
داخل قالب مورد نظر كاغذ روغني پهن كرده مايه #كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده بعد از قالب در اورده برش زده سرو ميكنيم.
#کیک_ماگما
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱