هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
یه دختره تو دانشگاهمون بود صبح به صبح پای تخته جمله های قشنگ مینوشت. همه استادا و بچه ها تو کف بودیم از کجا این جمله هارو مینویسه. یه روز یکی از استادا ازش پرسید چجوری جمله هات همه قشنگ و غیرتکرارین؟ از کجا میاری؟ گفت ازاین کانال ایتا👩🏻🎓👇 :
https://eitaa.com/joinchat/2289369210C313651a2a4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_کوفته_با_بادمجان😍😋
مواد لازم :گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ،پیاز متوسط یک عدد ،آرد نخودچی ۲ق غ (دلبخواه)نمک و فلفل و پودر سیر ، بادمجان متوسط یک عدد ، سیب زمینی متوسط دو عدد رب دو ق غ ،
طرز تهیه : سیب زمینی را درشت خرد می کنیم و دو طرفش را نیمه سرخ می کنیم لازم نیست کامل سرخ شوند بادمجان ها رو درشت خرد کرده و سرخ می کنیم (دوست داشتید می تونید پوستش را بگیرید اینطوری تو غذا خوشگل تر هست )گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد نخودچی خوب ورز می دهیم و بصورت کوفته های تخت در می آوریم و در همان تابه که سیب زمینی و بادمجان را سرخ کردیم دو طرفش را سرخ می کنیم سیب زمینی و بادمجان و گوجه و رب و چاشنی در صورت دلخواه و نمک و فلفل را بهش اضافه کرده و اجازه می دهیم بمدت یک ساعت بپزد و جا بیفتد.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی😋😍
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه🔻
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_آلو_اسفناج_با_مرغ 😍😋
اول تیکه های مرغو تو روغن سرخ کنید بعد کنار بزارید و تو همون ماهیتابه پیاز رنده شده رو تفت بدید ادویه هارو اضافه کنید و بعد هم اسفناج خرد شده من برای چهار نفر نیم کیلو اسفناج استفاده کردم بعد که اسفناج تفت خورد مرغو اضافه میکنیم بعد هم آلوی خیس شده از هر آلویی میتونید استفاده کنید به ازای هر نفر سه تا آلو کافیه بعد هم چند قاشق گردوی پودر شده و مقداری زعفرون و بعد هم چهار لیوان آب جوش و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزه بعد از نیم ساعت سه قاشق رب انار اضافه کنید و بزارید نیم ساعت دیگه بپزه و جا بیوفته
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_مرغ_و_ذرت😍😋
ضخامت يك عدد سينه #مرغ را نصف ميكنيم و بعد مثل #كليپ بالا برش هاى نازك ميزنيم. در #قابلمه مقدارى #روغن ميريزيم و مرغ ها را به آن اضافه ميكنيم. بعد يك عدد #پیاز را از وسط نصف ميكنيم و به صورت خلال هاى بلند درمياريم و داخل قابلمه ميريزيم. مقدار خيلى كمى #آب اضافه ميكنيم. پنج حبه #سير را ريز خرد ميكنيم و همراه با بيست و پنج گرم كره داخل قابلمه ميريزيم. يك ق.م دانه #فلفل سياه را خرد ميكنيم و همراه با مقدارى #نمك به مواد اضافه ميكنيم. بعد سى شاخه جعفرى را خرد ميكنيم و همراه با يك پيمانه #ذرت شيرين داخل قابلمه ميريزيم. چند دقيقه تفت ميديم و در نهايت يك و نيم ليتر آب را همراه با مقدارى نمك اضافه ميكنيم و اجازه ميديم سوپ كاملا بپزه و جابيفته.
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای کوکو میتونه یه شام خوشمزه برای امشبتون باشه که بدون نیاز به فر و توی تابه خیلی سریع آماده میشه، پس حتما تا آخر ویدیو با ما همراه باشید😍😍😋
.
مواد لازم👇
سیب زمینی: ۴عدد متوسط
تخم مرغ: ۲عدد
نمک، پولبیبر، پودرسیر، پودرپیاز و آویشن: به مقدار لازم
آرد گندم: ۲ق.غ
روغن کنجد: ۲ق.غ
ژامبون تنوری مرغ یا گوشت: ۴ورق
پنیر ورقه ای گودا: ۴عدد
.
سیب زمینی هارو با رنده درشت رنده میکنیم و بهش تخم مرغو آردو روغن و ادویه هارو اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم.
تو تابه تفلون مقداری روغن میریزیم و نصفی از مایمونو داخلش پخش میکنیم بعد اول ژامبون هارو روش میذاریم و بعد پنیرهارو میذاریم.نصف دیگه از مایمون که مونده بود رو روی پنیر و ژامبون میریزیم و سطح روشو صاف میکنیم میذاریم رو حرارت ملایم تا هر طرفش حدود نیم ساعت بپزه و کاملا سرخ بشه.
پیتزای کوکوی متفاوت و خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
43.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاناکوتا لوتوس :😍😋
مواد لازم:
خامه صبحانه🥣 یک پاکت ۲۰۰ گرمی
شکر 🍚۱۰ قاشق غذاخوری
کرم بیسکوییت🍪 برای داخل دسر ۲ قاشق غذاخوری
شیر پر چرب🥛 ۴ پیمانه
پودر ژلاتین 🥄۴ قاشق غذاخوری
آب سرد💧 نصف پیمانه
اگر میخوایین دسر بافت سفتتری داشته باشه فرمش رو بهتر حفظ کنه میتونید ۵ قاشق ژلاتین بزنید ، و اینکه شکر رو هم میتونید بیشتر بریزید اگر شیرینتر میخوایین ، حداقل ۷ ساعت توی یخچال استراحت بدین ، و مطابق ویدیو مراحل رو انجام بدین.
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزیکنیموقتی:
یه کیک لطیف و اسفنجی با ظاهر شیک و مهمون پسند
مواد لازم:
کاپ کیک کاستای پلنگی
🔶️مواد لازم :
🔵 هر پیمانه 240ML 🔵
برای حدود 10 ، 12 عدد کاپ کیک:
- آرد کیک : 51 گرم یا حدود نصف پیمانه منهای یک قاشق چایخوری
- سفیده تخم مرغ: 103 گرم حدود سه تا سفیده
- زرده تخم مرغ: 55 گرم(حدود 3 زرده) + 55 گرم تخم مرغ کامل(یک عدد تخم مرغ بدون پوست)
- روغن مایع: 44 گرم یا سه ق.غ
- شکر دانه ریز: 35 گرم یا حدود 3/5 ق.غ
- شیرعسلی: 30 گرم حدود 1/5 ق.غ
- وانیل: نصف ق.چ
- بیکینگ پودر !؟ این دستور بیکینگ پودر لازم نداره اما اگر از بابت پف کردن نگرانی دارید 1 ق.چ بیکینگ پودر همراه آرد الک کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو_شیرازی😍😋
کلم یک عدد
برنج ۵ پیمانه
شوید خشک ١پیمانه
پیاز ۲ عدد
چرخکرده ۴۰۰گرم
زعفران،زردچوبه،فلفل سیاه،نمک به مقدار لازم
من کلم قمری دسترسم نبود با کلم سفید درستش کردم😉
کلم رو پس از خرد کردن تا حدی تفت دادم که کامل سبک شد و حجمش خیلی کم شد
بعد سرخ شدن کلم نمک و فلفل،زعفران و زردچوبه ریختم
یدونه پیاز رو نگینی خرد کردم و جدا تفت دادم و به کلم سرخ شده اضافه کردم
یه پیاز دیگه رم رنده کردم و با چرخکرده گوشت قلقلی درست کردم
بعد از ابکش کردن برنج:یک لایه برنج،یک لایه کلم،یک لایه شوید دوباره هی تکرار کردم تا برنجم تموم شد و در اخر زعفران باقی مانده را روی برنج ریختم
بعد از دم کشیدن با گوشت تزیین کردم
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا ریحون و بادمجون
سس پیاز بشامل:
پیاز دو عدد (ریز خرد کنید)
کره: ۳۰ گرم
۵-۶ دقیقه بعد، ۱ قاشق آرد اضافه کنید.
۲-۳ دقیقه بعد، ۱ لیوان شیر
وقتی که جوشید، به اون یک مشت ریحون، فلفلسیاه و نمک بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
.
بادمجونهارو نواری بُرش بدید، سرخ کنید و نوارهای لازانیا رو با نمک توی آبجوش بریزید و چند دقیقه بعد آبکش کنید(زمان جوشیدن رو از روی بسته لازانیا بخونید چون با هم متفاوت هستند)
.
حالا ظرف مناسب فر رو بیارید، به ترتیب موارد زیر رو بچینید:
سس پیاز بشامل
نوارهای لازانیا
پنیر پیتزا
ریحون تازه
بادمجون سرخ شده
پنیر پارمسان
این روند رو تا آخر ادامه بدید و ظرف رو تا زمانی که پنیر حباب زد و برشته شد در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بذارید.
نوش جونتون.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی😍😋
برای ۲ تا ۳ نفر
بادمجان 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره)
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩مواد لازم پنیر خونگی 🌼
🍀شیر
🍀سرکه سفید
🥰همه مراحل داخل فیلم مشخصه بازم سوالی بود داخل کامنت ها بپرسین 🥰
❌ نکته ها❌
✅برای هر ۱کیلو شیر ۳قاشق سرکه
✅شیر بعد اینکه جوش اومد قبل اینکه سرکه رو بریزید ۱۰دقیقه بجوشه
✅از شير محلي يا لبنياتي پر چرب استفاده
کنید که پنیرتون خوشمزه تر میشه
✅قبل اینکه آب پنیر رو بریزید روی پنیر ها بچشید تا نمکش اندازه باشه
✅داخل شیر نمک نریزید که پنیرتون خیلی سفت میشه آخر کار داخل آب پنیر یا روی پنیرها بریزید
✅موقعه ایی که پنیر رو ریختین داخل پارچه میخواستین جمع کنید میتونین داخلش سیاهدونه یا گردو بریزید مخلوط کنید بعد پنیرو جمع کنید وجسم
سنگین بزارید روش
✅سرکه اصلا رو طعم پنیر تاثیری نداره فقط برای دلمه کردن و جمع شدن پنیره
✅بزارین دو سه روز بمونه تو یخچال و نمکش به خورد پنیر بره بعد
استفاده کنین
✅پنیر لاکتیکی خیلی خوشمزه ایی میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤠کوبیده ارزون ولی پرخاصیت با استفاده از سنگدون مرغ
✅نکته
🔸نمی گم به خوشمزگی کوبیده گوشت قرمزِ ولی خدایی اگه خوب و اصولی درست بشه خوشمزه است. من این کوبیده رو با کمی دنبه گوسفندی درست کردم ولی شما میتونید مقداری گوشت چرخ کرده هم بهش اضافه کنید که محشر میشه من واسه اینکه توی آموزش مشخص شه بدون گوشت هم میشه اینبار نریختم.
✅مواد لازم:
سنگدان نیم کیلو
دنبه ۱۰۰ گرم
پیاز ۲عدد
نمک فلفل زرچوبه اندازه لازم
آرد یک قاشق
زعفران ۲ قاشق
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم (درصورت تمایل)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_گوشت😍😋
☑️پیاز»یک عدد
☑️فلفل دلمه ای»یک عدد
☑️گوشت چرخ کرده»۲۵۰گرم
☑️قارچ»۱۰عدد(بیشتر هم باشه اشکالی ندارد)🍄
☑️نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا ، پودر سیر
برای دیپ پنیر:
⬅️شیر»۲لیوان
⬅️کره»۳۰گرم
⬅️نمک،فلفل،پودرسیر
⬅️پنیر گودا ورقه ای»۴-۵عدد
⬅️آرد»۲ ق غ
همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.از تابه معمولی یا گریل اسنک هم میشه استفاده کرد ولی در کل حتما تابه داغ داغ باشه،اول با دست کمی فشرده میکنیم بعد جسم سنگین میذاریم گریل بشه.شیر هم دمای محیط باشه بعد اضافه کنید.به جای کره میتونید یه ق غ روغن زیتون بزنید.میتونید یه ورقه پنیر هم روی مواد گوشتی بذارید،اگر خیلی پنیر دوست دارید.میتونید از سویا یا گوشت پخته و ریش شده به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو_مکزیکی 🍛 😋
گوجه رنده شده یا خرد شده
پیاز
برنج
گشنیز خرد شده
فلفل دلمه قرمزروغن فلفل چیلی ( این پلو باید تند باشه)
زردچوبه و ادویه کاریآب مرغ یا استاک مرغ سیرنخود فرنگی نمک ( اگه از استاک استفاده میکنین حواستون به میزان نمک باشه)
پلو مکزیکی یکی از غذاهای معروف کشور مکزیک است. یک غذای خوشمزه و جالب که به ذائقه ما ایرانیها نزدیک است. پلو مکزیکی ظاهری شبیه به لوبیا پلو، دمپخت و استانبولی ایرانی دارد. این غذای تند و اسپایسی را میتوان به تنهایی یا همراه گوشت و مرغ یا میگو سوخاری میل کنید، من همیشه کنارش میگو سوخاری میذاشتم، این بار مرغ گذاشتم
🍭
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت 😋😍
یه بار این جوری درست کن😍عاشق طعم و مزه ش میشی🤌🏻
۱ بسته نودالیت، ۱ دونه گوجه، ۱ دونه پیاز، ۲تا قارچ متوسط، ۱ ق غ رب گوجه، پنیر پیتزا (قابل حذف) ، نمک و فلفل و پودرسیر
پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک یه غذای خوشمزه و فوری ساده ست که یه تنوع خوبیه برای وعده ناهار و شام👌
✅چی لازم داریم برای بورک:
گوشت یا مرغ چرخ کرده
پیاز
فلفل دلمه رنگی
ذرت
قارچ
پنیر پیتزا
ادویه ها: پودر سیر، آویشن،پاپریکا، پولبیبر و نمک
خمیر یوفکا
✅برای مواد میانی هر چی که دوست داشتید بسته به ذائقه تون گوشتی یا سبزیجات میتونید استفاده کنید.
✅مواد میانی رو کم روغن درست کنید تا خمیر شل نشه وا نره.
✅اگر دوست داشتید بدون روغن و در فر بورک درست کنید حتما سطح خمیر را به شیر یا آب آغشته کنید تا در فر خشک نشه.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فلافل😋😍
مواد لازم🔻
نخود: ۳۰۰ گرم
جعفری تازه: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۶ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده😋😍
مواد لازم🔻
زیتون بدون هسته یک کیلو
سبزی معطر شمال که چوچاق هست و من دلار ریختم شما اگه ندارید نعناع خشک یک ق غ
گردو ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
رب انار ملس ۴ ق غ
گل محمدی پودر شده رو حذف نکنید چون فوق العاده میکنه حدود دو الی سه ق غ
گلپر هم میریزن من نریختم ایندفعه
شکر در صورت تمایل اگه رب انار ترش بود
روغن زیتون سه الی چهار ق غ
آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم و به دلخواه که من آب انار نداشتم به جاش حدود یک چهارم لیوان سرکه ریختم
نمک ، فلفل به مقدار لازم من نمک نریختم چون دلار که استفاده میکنم خیلی شوره
سیر ساییده شده به مقدار دلخواه من ۴ حبه ریختم.
طرز تهیه🔻
کافیه بزارید آب زیتون بره(که کپک نزنه) و تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین نصف روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره.
ماندگاری این نوع زیتون تقریبا ۵ روز در یخچال هست.
رنگ صورتی بعضی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هستش.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پایه😍😋
ارد گندم دو لیوان (اردنانوایی)
بیکینگ پودر دو ق م
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چ
شکر یک لیوان سرخالی
سرکه دو ق غ
شیر یا اب معمولی یک لیوان
کره گیاهی یک ق غ
✅️ این کیک بافتش خیلی لطیف نرمه تو فیلم کا ملا مشخصه کاملا پف کرده پنبه ایی شده خیلی خوشمزه هست
✅️بوی سرکه نمیده سرکه کمک میکنه کیک خوب پف کنه بالا بیاد
✅️توی قابلمه سایز کوچیک با کاغذ روغنی همراه با شعله پخش ،دمکنی درست کنید تایم پختش ۳۰ دقیقه هست حتما بعدش با سیخ چوبی تست کنید
برای فر گازی دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
برای فر برقی دمای ۱۴۰ درجه بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر آسون
۱ لیتر شیر
نصف لیوان غ شکر
(این دسر بسیار کم شیرین هست اگر دوست داشتین میزان شکر رو تا ۱ لیوان اضافه کنید)
۱ ق غ پودر نسکافه فوری (جایگزین میتونید ۲ ق غ پودر کاکائو استفاده کنید)
۲ ق غ پودر نشاسته ذرت
۲ ق غ آرد سفید
۱ ق غ پودر ژلاتین
(در صورت حذف پودر ژلاتین ۲ ق غ پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید)
همرو باهم ترکیب کنید و رو حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به جوش بیاد
۱ بسته خامه صبحانه اضافه کنید
داخل ظرف مناسب بیسکوییت بچینید و از مواد بریزید همینطور ادامه بدین تا ظرف پر شه
من از دو رنگ بیسکوییت استفاده کردم و چون مواد داغ هست نیاز نیس بیسکوییت هارو مرطوب کنید(کلا ۲ بسته برای یک ظرف پیرکس ۱۵ در ۲۵ )
حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید
بعد بیرون بیارید و تزیین کنید (من از شکلات رنده شده استفاده کردم)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فيله مرغ با پنیر پارمزان
براي 4 نفر
مواد لازم
فيله مرغ 400 گرم
جعفري خرد شده 1 پيمانه
پارمزان رنده شده نصف پيمانه
نمك نصف ق چ
فلفل به ميزان لازم
سير خرد شده 1 عدد
كره 2 ق غ
طرز تهيه
فيله را با چاقو برش مي دهيم
جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم
كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم
كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه رنگ قشنگي بگيرد
بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد
با سيب زميني و سالاد سرو شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_بدون_گوشت 😋😍
یه بار این جوری درست کن😍عاشق طعم و مزه ش میشی🤌🏻
۱ بسته نودالیت، ۱ دونه گوجه، ۱ دونه پیاز، ۲تا قارچ متوسط، ۱ ق غ رب گوجه، پنیر پیتزا (قابل حذف) ، نمک و فلفل و پودرسیر
پیاز رو تفت میدیم سبک که شد گوجه پوست کنده و نگینی رو اضافه میکنیم. قارچ های خرد شده رو اضافه میکنیم ، ادویه میزنیم و ۱ ق رب گوجه کمی که تفت خورد ۱ لیوان آب گرم اضافه میکنیم چند تا قل که خورد نودالیت و اضافه میکنیم با ادویه مخصوصش میزاریم ۱۰ دقیقه ای با حرارت کم بپزه تا نودل ها نرم بشن و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا میزنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر_سوخاری😍😋
اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام.
(با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛