#اسپاگتی_مرغ
مواد لازم:
۱ بسته ماکارونی رشته ای ( اسپاگتی )
۱ استکان روغن زیتون
۱ ق غ کره
حدود ۵۰۰ گرم سینه مرغ
۱ عدد پیاز متوسط
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۴_۵ عدد فلفل سبز
۴_۵ حبه سیر ۱ ق غ رب فلفل
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۲ عدد گوجه فرنگی
نمک * فلفل سیاه زیره آویشن ۱ مشت جعفری خورد شده
طرز تهیه:
یک بسته ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبکش کنید.
از طرف دیگر روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته کمی که داغ شد مرغها را که در سایز کوچک تکه کرده اید اضافه کنید و خوب تفت دهید تا زمانی که رنگ مرغها تغییر کند و آب مرغ کشیده شود. کره را اضافه کرده و دوباره تفت دهید. وقتی مرغها کمی سرخ شد پیاز خورد شده را اضافه کنید. وقتی پیازها نرم شد و کمی رنگشان تغییر کرد سیر، فلفل دلمه و فلفل سبز خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه و نمک را اضافه کنید. من از هرکدام ۱ ق م اضافه کردم شما می توانید به دلخواه خودتان تغییر بدید. رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید. حالا از همان آب جوش ماکارونی ها حدود ۱ لیوان به این مواد اضافه کنید و بگذارید خیلی کم بجوشد. وقتی آبش کمی خشک شد ماکارونی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بگذارید کمی روی شعله بماند. در مرحله آخر جعفری را اضافه کرده و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردویی😍😋
نشاسته گل نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل ساییده نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یکچهارم لیوان آب
گلوکز یک ق غ سرپر
جوهر لیمو نوک ق چ
روغن مایع چهار ق غ
اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم
ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه
باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کممیکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه
خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نارگیلی
(سودابه)😋🤌👌
از بافت و عطر و طعم این کیک قافل نشین که محشره👍
خیلی هم راحت درست میشه
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱/۵ پیمانه
روغن ۱/۵ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
نارگیل ۱/۵ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
وانیل کمی
ب پ ۱/۵ ق چ
طرز تهیه:
اول تخم مرغ ها و وانیل و شکر و با دور تند هم زن بزنین تا کاملا کرم و کشدار بشه...بعد روغن و اضافه کنین با دور متوسط هم بزنین کمی بعد شیر و اضافه کنین اونم با دور متوسط... حالا آرد و پکینگ پودر و الک کرده کم کم به مواد داخل همون هم زن بریزین و با دور کند هم بزنین...بعد پودر نارگیل اونم با دور کند هم زده...
داخل قالبی که با روغن جدا کننده چرب شده بریزین... فر از قبل گرم شده با دما ۱۸۰ درجه... برای من ۱ ساعت تایم برد پخت کیکم...
حتما درست کنین عالیه🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچين گوشت و بادمجون رو اين مدلى درست كنى ميره تو ليست خوشمزه ترين و مجلسى ترين غذاهايى كه پختى از بس طعم متفاوت و خوشمزه اى داره👌🏻😋
#تهچين_گوشت_بادمجان
گوشت خورشتى ٢٠٠ گرم
پياز ١ عدد درشت
زرشك ٣ ق غ
گردو ٤_٥ عدد
سير ٢ حبه
پياز داغ ٣_٤ ق غ
جعفرى كمى
نمك و فلفل و زردچوبه
رب ١ ق غ
زعفران به مقدار لازم
برنج ٢ پيمانه
تخم مرغ ١ عدد كامل و يك زرده
ماست چكيده ٤ ق غذاخورى
كره ٥٠ گرم
زعفران به مقدار لازم
گلاب ١ ق مرباخورى
پودر هل ١/٢ ق چايخورى
نمك به مقدار لازم
⭕️براى داخل تهچين از كره و ته قابلمه يا قالب حتما از روغن مايع استفاده كنين
❌روى گاز ٤٥ دقيقه الى ١ ساعت
❌داخل فر ١٨٠ درجه ١ ساعت
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#اسپاگتی_مرغ
مواد لازم:
۱ بسته ماکارونی رشته ای ( اسپاگتی )
۱ استکان روغن زیتون
۱ ق غ کره
حدود ۵۰۰ گرم سینه مرغ
۱ عدد پیاز متوسط
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۴_۵ عدد فلفل سبز
۴_۵ حبه سیر ۱ ق غ رب فلفل
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۲ عدد گوجه فرنگی
نمک * فلفل سیاه زیره آویشن ۱ مشت جعفری خورد شده
طرز تهیه:
یک بسته ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبکش کنید.
از طرف دیگر روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته کمی که داغ شد مرغها را که در سایز کوچک تکه کرده اید اضافه کنید و خوب تفت دهید تا زمانی که رنگ مرغها تغییر کند و آب مرغ کشیده شود. کره را اضافه کرده و دوباره تفت دهید. وقتی مرغها کمی سرخ شد پیاز خورد شده را اضافه کنید. وقتی پیازها نرم شد و کمی رنگشان تغییر کرد سیر، فلفل دلمه و فلفل سبز خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه و نمک را اضافه کنید. من از هرکدام ۱ ق م اضافه کردم شما می توانید به دلخواه خودتان تغییر بدید. رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید. حالا از همان آب جوش ماکارونی ها حدود ۱ لیوان به این مواد اضافه کنید و بگذارید خیلی کم بجوشد. وقتی آبش کمی خشک شد ماکارونی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بگذارید کمی روی شعله بماند. در مرحله آخر جعفری را اضافه کرده و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زعفرونی🍞
مواد لازم:
چهار عدد تخم مرغ
نصف پیمانه عسل
یک قاشق گلاب
نصف پیمانه روغن نارگیل
یک لیوان شیر
یک قاشق زعفرون دمکرده غلیظ
دو پیمانه آرد جودوسر
یک پیمانه آرد گندم
دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک پینچ نمک
.
سس زعفرونی:
یک لیوان شیر
دو قاشق آردجودوسر
یک قاشق زعفرون دمکرده غلیظ
دو قاشق عسل
.
کیک رو به مدت ۴۵ دقیقه توی فر ۱۸۰ پختم (اگر شما از قالب متفاوتی استفاده میکنید
#کیک_زعفرونی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_لوبیا_چشم_بلبلی
یه شامی خوشمزه که تقریبا مزه اش مثل فلافل میشه . گوشت هم نداره و برای کسایی که غذاهای بدون گوشت دوست دارن عااالیه
و اما طرز تهیه برای ۳ نفر
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ تا ۳ ق غ
جعفری خرد شده ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پودر زیره به میزان لازم
لوبیا رو از چند ساعت قبل خیس کردم و آبش رو عوض کردم و گذاشتم بپزه .
سیب زمینی رو هم پختم و رنده کردم .
پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم .
من همه رو داخل غذاساز ریختم . می تونین لوبیا رو چرخ کنین همه رو با هم مخلوط کنین . چرخ گوشت هم ندارین توی یک دو سه و یا مولینت بندازین . مولینت هم ندارین خونه هیچ میکسرس هم ندارین با گوشت کوب اون قدر لهش کنین که خدب خوب خوب له بشه .
همه مواد رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم .
داخل تابه روغن ریختم . از مواد شامی برداستم و کف دستم پهن کردم و گرد کردم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه قرار دادم و با حرارت ملایم سرخش کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی لوبیا چشم بلبلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی مدیا(باقلوا_صدفی)
مواد لازم:
1 استکان آب(استکان کمر باریک ترک 125 گرم)
1 استکان روغن مایع(85 گرم)
1 استکان شیر(125 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه(انگور یا سیب)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
4 لیوان آرد(هر لیوان حدود 110 گرم)
برای روی تاتلی:
100 گرم کره
نصف استکان روغن مایع
مواد لازم برای شربت:
3.5 لیوان شکر
4 لیوان آب
آب یک چهارم لیمو اندازه لیوان 200 میلی اندازه استکان 125 میلی
طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید آب،شکر و یک برش کوچک از لیمو(یا چند قطره آبلیمو)و روی اجاق بذارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد فقط 15 دقیقه دیگر بجوشانید و کنار بذارید خنک شود.برای خمیر آب ،شیر ، روغن مایع ،تخم مرغ و سرکه را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود من کلا 4 لیوان آرد استفاده کردم(نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد تغییر میکند)خمیر را خوب ورز بدید تا یکدست شود. خمیر هر چقدر خوب ورز داده شود هم از نظر شکل و هم از نظر باز کردن خمیر نتیجه خوبی می گیرید. خمیر ورز داده شده را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر چانه را گرد کنید و کنار بذارید.هر چانه را با کمک نشاسته باز کنید و کنار بذارید.لابلای خمیر ها خیلی کم نشاسته بپاشد و روی هم بذارید.نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند هر کدام که دارید میتوانید استفاده کنید. 8 چانه را بعد از بازکردن روی هم بذارید و حالا با وردنه باریک و یا با وردنه معمولی هر 8 خمیر را با هم باز کنید. و از یک طرف به شکل کیپ شروع به رول کردن کنید.تا جایی که میتوانید خمیر را به شکل مربع باز کنید چون شکل دادن راحت تر میشود.خمیر رول شده را به اندازه 1 انگشت برش بزنید و هر کدام را کمی با دست فشار بدید و با وردنه باریک فقط در طول خمیر کمی باز کنید و داخل خمیر گردو و یا فندق درشت خرد شده بذارید و خمیر را ببندید و داخل سینی فر بچینید.100گرم کره را آب کنید و نصف استکان روغن مایع را به کره اضافه کنید و با قاشق روی تاتلی ها بریزید و در فر170_160درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.بعد از پخت شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزید و صبر کنید شربت را خوب جذب کند و با پسته تزیین کنید.هم شکلش و هم طعمش عالیه توصیه میکنم حتما درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاتلی کیوی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کشمشی
۱۵۰ گرم کره را بذارید یک ساعت تو دمای آشپزخونه خوب نرم بشه
بعد با همزن بزنید تا پوک وکرم رنگ بشه
۲۵۰ گرم پودر قند را الک کنید و کم کم به کره اضافه کنید وبا همزن خوب بزنید حدود ۵ دقیقه
بعد دو عدد تخم مرغ نیاز داریم که دونه دونه اضافه کرده و خوب با همزن مخلوط کنید
نصف قاشق وانیل را اضافه کنید
۲۹۰ گرم ارد را قبلا الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده در این مرحله همزن را خاموش کنید وبا لیسک یا قاشق خوب مواد را مخلوط کنید
من دقیقا همین مقدار آرد اضافه کردم غلظت مواد باید عین فیلم باشه نه شل ونه سفت
یک لیوان کشمش ریخته و خوب مخلوط کنید
میتونید کمتر هم بریزید
مایه را تو قیف بدون ماسوره بریزید وتو سینی که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله قرار دادم ومواد رو اصلا پهن نکنید چون تو فر خودش پهن میشه
و روی شیرینیها پودر قند الک کنید وتو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه بذارید تا زمانیکه زیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید وبعد خنک شدن از سینی جدا کنید
اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه همینکه کناره وزیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید
با فاصله تو سینی بچینید چون زیاد پهن میشه
و تا داغه از سینی فر جدا نکنید!!!
میتونید کشمشی را تو ماهیتابه هم درست کنید وته ماهیتابه را کاغذ روغنی بندازید و زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت را کم کنید وبا فاصله تو ماهیتابه بچینید ودر ماهیتابه را بذارید وبعد یک ربع تست کنید اگه زیر شیرینی طلایی شد از ماهیتابه خارج کنید برای تهیه شیرینی حتما از ترازو استفاده کنید ومن سالهاست که با این اندازه درست میکنم وخیلی راضیم حتی بهتر ومطمعنتر از کشمشی بازاری میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیاز_ترشی
یکی از ترشی های راحت و خوشمزه 😃😊.
تا آماده بشه و بخوام پستش رو بزارم براتون کمی طول کشید و از اون دو تا ترشی که دو هفته پیش براتون گذاشتم کمی با فاصله شد 😁.
.
پیاز سفید یا بنفش کوچک یک کیلو
چغندر (لبو) یک عدد (نپخته)
سیر ۳ تا ۴ حبه
نمک ۱ ق م
سرکه ۲ لیوان
آب جوشیده خنک ۲ لیوان
پیاز رو پوست کندم و شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه .هر چه قدر پیاز ریزتر باشه خوشگل تر و مجلسی تر میشه .
چغندر رو هم پوست کندم و برش دادم .قابل حذف هست و به خاطررنگدهی به ترشی اضافه میشه می تونید جای چغندر از کلم بنفش استفاده کنید البته با چغندر خوش رنگتر میشه .
بعضی ها داخل این ترشی از نعنا استفاده می کنند و نعنا رو ریز خرد می کنند یا چرخ میکنند و استفاده می کنند اون وقت ترشی سبز رنگ میشه 😃🙂.
داخل شیشه لا به لا پیاز و چند حبه سیر و چغندر ریختم .
نصف به نصف آب جوشیده خنک وسرکه و نمک رو مخلوط کردم و روی مواد ریختم . اگر تیزی و تندی دوست دارید کلش رو سرکه بریزید . این اب جوشیده خنک استریل شده است و مانع از کچک زدن هم میشه .
روی مواد ترشی سرکه و اب جوشیده خنک ریختم ودرش رو خوب چفت کردم و جای خنکو تاریک به دور از نور قرار دادم حدودا یکماه بعد آماده است .بعد از باز شدن هم داخل یخچال نگه داری بشه .
این ترشی ممکنه به مرور رنگش کدر بشه ومی تونید داخل شیشه کمی چغندر بریزید که دوباره خوشرنگ بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ازمه بادمجان گردویی و ماستی
مواد لازم:
3 عدد بادمجان متوسط
نصف لیوان ماست (چکیده و یا ماستی که آبش گرفته شده)
2_1 حبه سیر
روغن زیتون
2_1 قطره آبلیمو
1 فنجان قهوه خوری گردوی بو داده درشت خرد شده(داخل ماهیتابه یا فر)
نمک
طرز تهیه:
بادمجان را روی اجاق یا داخل فر کبابی کنید و سپس پوست بادمجان را بکنید و با کمک چنگال تا وقتی که به شکل پوره در بیاد خوب له کنید. سپس روغن زیتون ، آبلیمو ، سیر له شده و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر ماست چکیده و گردو را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و داخل یخچال بذارید و سرد سرو کنید. نوش جان .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_پیتزا
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
شیر ولرم 1/2 پیمانه
آب ولرم 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه نگینی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کالباس نگینی شده 1 لیوان
سوسیس خرد شده 1 لیوان
سوسیس را بعد از خرد کردن کمی تفت دهید ولی نذارید زیاد سرخ بشه چون قراره یکبار دیگه همراه خمیر در روغن سرخ بشه.
میتونید به جای سوسیس و کالباس از ترکیب 200 گرم سینه مرغ سرخ شده به همراه 100 تا 200 گرم قارچ سرخ شده استفاده کنید.
آرد به میزان لازم(حدود 3/5 تا 4 پیمانه ممکن هست مصرف بشه که بسته به جنس آرد متفاوت هست)
ابتدا خمیرمایه+شکر+شیر ولرم را مخلوط روی ظرف را بپوشانید و 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کرده و عمل بیاید.
در ظرفی تخم مرغ+ماست+نمک+فلفل+آویشن+روغن مایع را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
سپس خمیر مایه عمل آمده به همراه چند قاشق از آرد اضافه و کمی هم بزنید تا خمیر شلی(به غلظت ماست) ایجاد شود.
بعد سوسیس و کالباس و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید.
و بعد قاشق قاشق آرد اضافه و هم بزنید تا خمیر تقریبا جمع شود.
دقت کنید زیاد آرد اضافه نکنید وگرنه دونات سفت وخشک میشه.
سپس روی سطح کار کمی ارد بپاشید و 100 تا 200 شماره خمیر را روی سطح کار بکوبید تا ورز بخورد و آماده استراحت شود.
خمیر نهایی کاملا لطیف بوده و چسبندگی کمی دارد.
خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده روی آن + بزنید وبا سلفون روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید.
خمیر کاتر خورده را روی تکه کاغذ آرد پاشی شده قرار داده و روی آنها را با نایلون بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا دوناتها کاملا پف کنند.
سپس در روغن داغ با حرارت متوسط آنها را سرخ کنید تا مغزپخت شوند.
حرارت نه خیلی زیاد باشه که نه کم...باید متوسط تقریبا زیاد باشه...اینجوری هم دونات مغزپخت میشه و هم روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
بعد از سرخ شدن دوناتها رو روی دستمال آشپرخانه قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
با این دستور حدود 15 تا 20 عدد دونات خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته🔻
کلافوتی یه دسر فرانسوی است که با توجه به فصل میتوان از هر میوه ای استفاده کنید من با چندین میوه تا الان درست کردم و دوست داریم شما هم خواستید یکبار امتحان کنید.
مواد لازم🔻
گیلاس یا میوه دلخواه...به مقداری که کف قالب شما را بپوشاند
شکر برای توی قالب ...دوقاشق غذاخوری
تخم مرغ....سه عدد
شیر .....250 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی
کره ذوب شده...25گرم
شکر....نصف لیوان یا صد گرم
ارد.....125گرم یا یک لیوان سرخالی
وانیل ...نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
هسته گیلاسها را بیرون بیارید نباید گیلاس را نصف وله کنید قالب را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید ودوقاشق شکر را توی قالب بپاشید وبا حرکت دست کف ودیواره را به شکر اغشته کنید .
تخم مرغ وشکر ووانیل را درحد مخلوط شدن بزنید با همزن دستی بعد ارد را در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید بعد کره ذوب شده وشیر را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مایع کلافوتی رقیق است وارام روی سطح گیلاسها بریزید ودرفری که از ده دقیقه قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 40تا50دقیقه تا اطراف کلافوتی طلایی بشه دراخر چند دقیقه روی دسر را گریل کنبد تا طلایی بشه کمی که خنک شد اطرافش را جدا کنید پودرقند بپاشید و نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته🔻
کلافوتی یه دسر فرانسوی است که با توجه به فصل میتوان از هر میوه ای استفاده کنید من با چندین میوه تا الان درست کردم و دوست داریم شما هم خواستید یکبار امتحان کنید.
مواد لازم🔻
گیلاس یا میوه دلخواه...به مقداری که کف قالب شما را بپوشاند
شکر برای توی قالب ...دوقاشق غذاخوری
تخم مرغ....سه عدد
شیر .....250 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی
کره ذوب شده...25گرم
شکر....نصف لیوان یا صد گرم
ارد.....125گرم یا یک لیوان سرخالی
وانیل ...نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
هسته گیلاسها را بیرون بیارید نباید گیلاس را نصف وله کنید قالب را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید ودوقاشق شکر را توی قالب بپاشید وبا حرکت دست کف ودیواره را به شکر اغشته کنید .
تخم مرغ وشکر ووانیل را درحد مخلوط شدن بزنید با همزن دستی بعد ارد را در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید بعد کره ذوب شده وشیر را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مایع کلافوتی رقیق است وارام روی سطح گیلاسها بریزید ودرفری که از ده دقیقه قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 40تا50دقیقه تا اطراف کلافوتی طلایی بشه دراخر چند دقیقه روی دسر را گریل کنبد تا طلایی بشه کمی که خنک شد اطرافش را جدا کنید پودرقند بپاشید و نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛