eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم گل کلم یک کیلوونیم هویج نیم کیلو نمک وفلفلوزردچوبه به مقدارلازم سرکه یک لیوان طرزتهیه ابتداقابلمه ای راکه کنجایش مقدارموادتون راداشته باشه تانصفه آب کنیدومقداری نمک وزردچوبه درآن ریخته بگذاریدجوش بیادبعدکلم وهویج رابه دلخواه خردکنید سپس درآبجوش ریخته 5دقیقه بگذاریدباهم بجوشندسپس درصافی بریزیدکمی که سردشدداخل ظرف موردنظربریزیدوکمی فلفل روی آن ریخته وسرکه رااضافه کنیدسپس دوقاشق غذاخوری نمک رادرآب کاملاحل کرده روی موادتااندازه ای که آب روی موادبیاد.درظرف راببندیدکمی تکان دهیدتاآب وسرکه کاملاقاطی شودودرجای خنک نگهداری کنیدبعدازیک هفته میتوانیداستفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم آرد الک شده یک و نیم پیمانه پودر قند الک شده یک پیمانه ( من دو قاشق ازش کم کردم) روغن مایع نصف پیمانه ارده نصف پیمانه وانیل نصف قاشق مرباخوری گردوی خورد شده نصف پیمانه طرزتهیه پودر قند و روغن مایع رو با همزن بزنید تا کمی پودر قند آب بشه وزیر دندون احساس نشه، سپس ارده و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید، حالا گردو خرد شده و آرد الک شده همه این مواد رو خوب باهم مخلوط کنید تا یه خمیر نرم بدست بیاد بعد تو دستتون گرد و پهن کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و روشون یه کوچولو گردو بزارید من کمی کنجد هم روشون پاشیدم بعد داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 مواد لازم آرد نول ۴۰۰ گرم پودر مخمر ۱۰ گرم نمک ۱/۲ ق چ آرد جو یا چاودار ۴۰ گرم (من چاودار استفاده کردم) شکر ۱۵ گرم (۱ ق غ) بهبود دهنده نان جو ۱۰ گرم روغن زیتون ۳ ق غ آب ولرم ۱/۵ الی ۲ لیوان (مقدارش تقریبی هست کم کم اضافه کنین) استراحت اول ۳۰ دقیقه استراحت دوم در قالب باز تا وقتی که دو سوم قالب پر بشه استراحت اخر با درب بسته ۱۵ دقیقه دمای فر گازی ۲۰۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه فر های برقی و تستر ۱۸۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه توی قالب های بدون درب (قالب لوف هم میتونین درست کنین) 🎀. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد😋😍😋 یه وقتایی باید رژیم و کنار گذاشت و نهایت لذت و برد🥳 ~مواد لازم : كاهو خيار ذرت نخود فرنگى يا هر خبوبات پخته ي ديگه (لوبيا قرمز هم عاليه) گردو ~سس: مايونز/رنچ/فرانسوى/چيلي /خردل ~روش هم ميتونيد بادام زميني بريزيد اين كه من ريختم يك نوع بادام ژاپني هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ خونگی😍😋 مواد لازم: ۳ تا ۴ فنجان آرد🥡 ۱ و نیم فنجان شیر 🥛 ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر🥄 ۱ قاشق چایخوری شکر🍚 ۱ قاشق چایخوری نمک🧂 ۱ عدد زرده تخم مرغ🥚 نصف فنجان روغن🥃 ۵۰ گرم کره🧈 نمک🧂، فلفل سیاه🌶 و ۱ حبه سیر🧄 کنجد🌾 به مقدار لازم طرز تهیه: 1. شیر را با مایه خمیر، شکر و نمک مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه استراحت کند تا مایه خمیر فعال شود. 2. زرده تخم مرغ، روغن، کره، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنین برای سس 3. آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست و نرم شود. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. 4. خمیر را به تکه‌های اندازه یک مشت تقسیم کنید و هر تکه را ورز دهید. 5. تکه‌های خمیر را در شیر غوطه‌ور کنید و سپس در ظرفی که کنجد ریخته‌اید، بغلطانید تا سطح خمیر پوشیده از کنجد شود. 6. خمیرهای آماده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# تَتالی😍😋 مواد لازم‌ گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد سیب زمینی درشت ۱ عدد گوجه فرنگی ۳ عدد ادویه: نمک، فلفل، ززدچوبه، کمی پودر سیر و شنبلیله خشک (دلخواه) روغن محلی ۱ ق م . . چاشنی غذا: رب ۱ ق غ آب جوش ۲ لیوان ادویه: زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، کمی گرد لیمو یا گرد غوره(دلخواه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کباب خوشمزه و جذاب که کنار میز غذا و سفره تون حسابی جلوه خاصی میده 😍☺️😋 حسااابی خوش خوراک و جذابه 😍 خوبی کردن بالاترین سروری است . امام علی (ع) (غررالحکم) برای ۳ تا ۴ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سینه مرغ ۱ عدد (۲۵۰ گرم) پیاز ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آرد نخودچی یکی ، دو قاشق یک عدو پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط کردم و ورز دادم ، من به گوشتم آرد و تخم مرغ اضافه نکردم ، سینه مرغ رو چرخ کردم و یک عدد پیاز رو رنده و آبش رو گرفتم و با زردچوبه و نمک و فلفل مخلوط کردم ، چون گوشت مرغ کمی نرم بود ، کمی آرد نخودچی بهش اصافه کردم و کمی ورز دادم . (تخم مرغ نزدم) از هر کدوم از گوشت ها به اندازه یک گردو برداشتم و کوفته درست کردم و گذاشتم کوفته ها کمی توی یخچال بمونن و بگیرن ، بعد سیخ چوبی ها رو شستم و یکی در میون به سیخ کشیدم و بعد توی تابه با روغن کم و حرارت ملایم سرخشون کردم ، کمی هم کره ریختم . می تونید در فر هم بزارید حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ، دمای ۱۸۰ درجه ، هر از چند گاهی جا به جا کنید. گوجه هم کبابی کردم و کنارش قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از سری حلواهای لطیف و نرم ، عالی برای پذیرایی در انواع مراسم ها 😋😍 این حلوا حسابی لذیذ و خوش طعم هستش . تجربه هاى طولانى ، مايه فزونی عقل است . امام حسین (ع) آرد نانوایی یا آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (۱ لیوان) کره ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (یک پاکت کوچک) روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم تا نصف لیوان لیوان) آب ۲۵۰ گرم (۱ لیوان) گلاب ۱/۴ لیوان هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم شربت : شکر و آب رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و پودر هل و گلاب ریختم و بعد از حرارت برداشتم . آرد (من از آرد سنگک این جا استفاده کردم ) رو الک کردم و روی حرارت رو به کم تفت دادم . میزان تفت دادن شما توی رنگ حلواتون تاثیر داره ، من حدود ۴۵ دقیقه روی حرارت کم تفت دادم . بعد آرد تفت داده شده رو الک کردم . داخل تابه کره و روغن رو ریختم تا با هم ترکیب بشن ، خامه رو هم ریختم و با هم مخلوط کردم . بعد آرد رو داخلش ریختم و مخلوط کردم و کمی تفت دادم . حالا شربت رو کم کم و به تدریج ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که حلوا بسته بشه و به شکل گهواره ای دربیاد . بعد داخل دیس ریختم و به دلخواه تزیین کردم . از کاتر استفاده کردم و روش طرح زدم . ماسوره 2D استفاده کردم . حلوا گرم رو داخل قیف ریختم و طرح رزت زدم و در رویه کار از گل محمدی ، بادام پرک و خلال پسته استفاده کردم ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از اون حلواهای مجلسی و سنتی 😍 برای انواع مراسم ها و پذیرایی در مهمانی ها بی نظیره و کلی هم طرفدار داره ☺️😋😍 رستگار نمی شود مردمى که خشنودى مخلوق را در مقابل غضب خالق خریدند. امام حسین (ع) برای این مدل حلوا ، از هر نوع حلوایی مثل حلوای ساده (آرد گندم ) ، حلوای شیر ، حلوای هویج ، سه آرد و ... می تونید استفاده کنید . (حلواتون رو زیادی سفت نکنید ) من حلوای آرد نخودچی درست کردم . آرد نخودچی یک لیوان (۱۵۰ گرم) آرد گندم نانوایی یا آرد سفید شیرینی پزی یک لیوان (۱۵۰ گرم) شکر ۲ لیوان (۴۰۰ گرم) آب ۲ لیوان کره ۵۰ الی ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ تا ۴ ق غ روغن مایع ۴تا ۵ ق غ گلاب ۱/۴ لیوان پودر هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو ریختم و از حرارت برداشتم . 👈در این مدل حلواها میزان روغن تقریبیه . من چشمی می ریزم اندازه ها دقیق نیست . باید خودتون توجه کنید . بعد توی حلوا مجموع کره و روغن جامد و مایع استفاده بشه عالی تره . از یه نوع کره یا روغن استفاده نشه . کره باعث لطافت و نرمی حلوا میشه وروغن مایع باعث براق شدن . ابتدا آرد نانوایی رو الک کردم . من آرد سنگک استفاده کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی حرارت تفت دادم . بعد آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم ، تفت دادم. بعد اضافه کردن آرد نخودچی هم ۱۰ دقیقه ای تفت دادم . آرد رو بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . (این الک کردن هم بابت این هست که حلوا یکدست بشه و گوله گوله نشه ) به آرد تفت داده شده روغن و کره رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه هم تفت دادم و بعد شربت گرم رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواظب باشید و احتیاط کنین این موقع و وقتی حلوا جمع شد از حرارت برداشتم . روی نون میکادو از حلوا که همون طور گرم هست ریختم و با کمک نایلون شروع به رول کردن ، کردم . در یخچال دو ساعت (یا در فریزر نیم ساعت) قرار دادم . بعد با چاقوی اره ای تیز برش دادم هر بار برش دادنی چاقو رو تمیز کردم . . آخر روشون پودر پسته ریختم . نکات : همون طور که در ابتدا گفتم از حلوای دیگه هم جای حلوای آرد نخودچی می تونید استفاده کنید ، فقط حلواتون رو زیادی سفت نکنید و روغن کم نریزید . حلوا رو گرم روی نون میکادو قرار بدید . قطر حلوا نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک نشه . برای این میزان حلوا من ۳ تا نان میکادو استفاده کردم و حدودا ۶۰ الی ۷۰ تا برش شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای مدرن و بوتیکی از اون حلواهایی هست که مناسب برای پذیرایی در انواع مراسم هاست 😍😍 این حلوای مرمری طعم بسیار لذیذ و عالی داره و از اونجا که شبیه سنگ مرمر شکلش هستش به حلوای مرمری شهرت داره 😍😍 خوش‏خویی، عبادت است و سکوت، زینت . امام حسین (ع) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) آرد نخودچی ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) کره ۵۰ گرم روغن جامد (نیمه جامد یا حیوانی) ۵۰ الی ۷۰ گرم شکلات سفید ۸۰ گرم شکلات تلخ ۸۰ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل ۱ ق چ برای این حلوا از آرد سفید (شیرینی پزی) استفاده کنید ، چون که نمی خوایم رنگش مات و کدر دیده بشه و رنگش تیره تر نشه . آرد رو الک کردم و روی حرارت بسیار کم تفت دادم تا بوی خامی ارد گرفته بشه . زیاد تفت ندید که رنگش تیره و کدر نشه . من روی حرارت خیلی کم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تفت دادم . بعد بهش ارد نخودچی الک شده اضافه کردم و با آرد نخودچی هم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دادم . حواستون باشه آرد نخودچی روی حرارت زود می سوزه زیاد نمونه و تاکید می کنم حرارت هم در تفت دادن آرد در حلواها کم هستش 😉 آرد تفت داده شده رو الک کردم و داخل تابه ریختم و بهش کره و روغن (من روغن حیوانی ریختم ) اضافه کردم . (می تونید جای روغن از کره استفاده کنید و کلا فقط کره بریزید) . با روغن هم کمی تفت دادم و از حرارت برداشتم . همون طور که گرم هست پودر قند الک شده رو ریختم و ترکیب کردم . شکلات ها رو آب کردم و موادم رو بین این دو شکلات تقسیم کردم . (شکلات ها حتما گرم باشن تا حلوا براق بشه ) و با شکلات ترکیب کردم . به اونی که شکلات تلخ اضافه کردم پودر هل و به اون شکلات سفید پودر زنجبیل ریختم . اگر دیدید که موادتون سفته می تونید کمی شکلات آب کنید و اضافه کنید . توی یک ظرف شکلات ها رو طوری ریختم که قاطی نشن و با یه سیخ چوبی یک کم ترکیب کردم حالت ابروبادی بگیره . با یه قاشق به آهستگی طوری از مواد برداشتم که رنگ ها ترکیب نشن و مشخص باشه و در قالب ریز سیلیکونی ریختم . قالب رو چند بار روی زمین کوبیدم که حباب هاش گرفته بشه . در یخچال ۲ ساعت (یا در فریزر نیم ساعت) قرار دادم . قالب چرب کردن نمی خواد چون حلوا به قدر کافی روغن داره و به راحتی از قالب سیلیکونی خارج میشه و بعد از قالب بیرون آوردم و روش کمی پودر پسته ریختم . 👈بسته به سایز قالبتون تعداد متغیره ، برای من ۲۲ عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بار مرغ رو به این شکل درست کن 😍🤗 یه خوراک فول خوشمزه ، متنوع و لذیذ ، که می تونید در کنارش از پوره سیب زمینی ، پاستا ، برنج و ... هم استفاده کنید ‌☺️😋 اول و سرآغاز عقل، دوستى كردن است. امام علی (ع) برای ۴ عدد گوشت مرغ ۳۵۰ گرم روغن زیتون ۲ تا ۳ ق غ نمک ، فلفل ، پاپریکا ، زنجبیل ، آویشن به میزان لازم سیر ۱ حبه (یا پودر سیر) پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد قارچ ۵ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ آرد ۱ ق غ شیر ۱ لیوان پنیر پیتزا به میزان لازم گوشت مرغ ( من از سینه مرغ استفاده کردم ، نصف سینه مرغ رو به ۴ قسمت برش نازک دادم ) رو به صورت نازک برش دادم . من نصف سینه مرغ رو به ۴ برش تقسیم کردم . برای مزه دار کردن ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زنجبیل ، روغن زیتون ، سیر له شده یا پودر سیر استفاده کردم و گوشت مرغ رو به این مواد آغشته کردم و روش رو پوشوندم ، یکی دو ساعت یخچال بمونه . بعد در تابه کمی روغن ریختم و روی حرارت ملایم دو طرفش رو سرخ کردم و کنار گذاشتم . توی همون تابه پیاز خلالی شده رو تفت دادم ، فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ ورقه ای شده هم اضافه کردم و تفت دادم . گوجه فرنگی رنده شده و پوره شده رو هم ریختم . نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و رب گوجه هم اضافه کردم ، آرد اضافه کردم و تفت دادم . شیر گرم رو هم ریختم و مرتب هم زدم تا به غلظت برسه و بعد از حرارت برداشتم . توی ظرفی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه ، مرغ ها رو چیدم و روش از این سس سبزیجات ریختم و روش پنیر پیتزا قرار دادم . در فر ۱۷۰ درجه ،حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بدون فر هم می تونید داخل تابه روی حرارت گاز بزارید حرارت کم باشه و در تابه رو بزارید و اجازه بدید تا پنیر آب بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واتر مواد لازم: دتاکس اول: ترکیب خیار و نعنا🥒🌱 دتاکس دوم: پرتقال و لیمو🍊🍋 دتاکس سوم: سیب،توتفرنگی و دارچین🍎🍓🪵 به همه‌ی این ترکیب‌ها میتونی دانه چیا هم اضافه کنی ی شب تا صبح بزار توی یخچال و بعد از اون مصرفش کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای زردآلو با خمیر پای فوری🤌🏻 درست کردن این خمیر هیچ کاری نداره برای درست کردن این خمیر اصلا نیاز نیست خمیر رو ورز بدید،خمیر نیاز به استراحت نداره خیلی راحت مواد رو با هم مخلوط کنید و مستقیم داخل قالب بریزید😍 آرد : ۲۰۰ گرم زردآلو: ۴،۵ عدد تخم مرغ : ۲ عدد کره : ۱۵۰ گرم شکر : ۱۶۰ گرم پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری وانیل : ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری پرک بادام: به مقدار لازم خمیر پای شبیه کره نرم شده اس نه خیلی سفته و نه مثل خمیر کیک روون👌🏻 آردو بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید. سایز قالب پای قطر ۲۰ سانتیمتر ،هر چقد قطر قالب بیشتر باشه لایه خمیر پای شما نازک تر میشه، هر چقدر قالب بزرگتر باشه پای شما نازک و ترد تر میشه👌🏻 زمان پخت پای زردآلو: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه داخل فر بزارید. برای اینکه مطمئن شدید که پخته یک خلال دندون داخل اون فرو کنید، اگه چیزی به آن نچسبید میتونید از فر بیرون بیارید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین ها با تمام نکات و جزییات 🤌 .سیوش کن گمش نکنی که عاشقش میشی همه مراحل پخت فینگر فود جیب تاجر تو فيلم کامل با توضیح هست ✅جیب تاجر نون تست تازه (حتما تازه که پودر نشه ) تخم مرغ نمک فلفل سیاه پودر سوخاری پفکی .✅سالاد جیب تاجر نصف سینه مرغ پخته با پیاز نمک فلفل خرد شده ۱۵تا قارچ اسلایسی تو روغن تفت داده ذرت۳ق غ خیارشور جعفری ۳ق غ پیازچه ۲تا۳ق غ فلفل دلمه های رنگی ۲ق غ . ادویه نمک فلفل سیاه پاپریکا سس مایونز ۲تا ۳ق غ . ✅نکته حتما تو روغن داغ و‌شناور سرخ بشه یک طرف کامل سرخ شد پف کرد طرف بعدی سرخ بشه . بعد رو دستمال حوله ای حتما روغن اضافی گرفته بشه و سرد شد برش بزنید با مواد پر کنید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب گوجه فرنگی😍😋 بیا تا بگم چطوری رب گوجه فرنگی درست کن نه سیاه بشه نه گاز دار بشه نه کپک بزنه با این روشی که بهت میگم تا ۲ سال رب رو بیرون یخچال نگهدارید👌 خوابوندن گوجه های خرد شده داخل پلاستیک بادمجون(از نایلون فروشی ها تهیه کنید) از مهمین ترین قسمتش هست بنا به شدت آفتابی که دارین ۳ الی۵ روز میتونید تو آفتاب به گوجه ها استراحت بدین تو پلاستیک تمیز و بهداشتی میمونه جتما پلاستیک را. تا نصفه پر کنید درشو با ی نخ محکم ببندید نه کپک میزنه نه خراب میشه نکته بعد آب اسیدی که ته نایلون ها جمع شده رو قبل از چنگ زدن حتما خالی کنید و خیلی کم از اب زرد رو نکهدارید بیشتر باشه رب ترش میشه انتهای پخت نمک و فلفل قرمز میزنیم در نهایت وقتی رب اماده بشه نیاز به هواگیری ظرف ها یا ریختن روغن نداره با این روش رب سالمی دارین تا ۲ سال😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛