eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر .....۲ لیوان خامه....۲قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ......۴قاشق غذاخوری شکر ......نصف پیمانه موز .......۲ عدد خرد شده پودر ژلاتین ......۲و نیم قاشق غذا خوری آب سرد......۱پیمانه طرز تهیه : شیر را روی حرارت گذاشته.شکر و نشاسته بهش اضافه کنید.ژلاتین روی آب سرد بپاشید.روی بخار کتری قرار دهید.تا کاملا یکدست بشه. مواد روی حرارت بزارید یکم خودشو بگیره و به غلظت فرنی برسه.خامه بهش اضافه کنید.سپس موز خرد شده و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید.داخل قالب از قبل چرب شده بریزد.داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره. به جای موز در این دسر میتونید از آناناس هم استفاده کنید. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد. آرد 2 و نیم لیوان. شکر 1 و نیم لیوان. شیر 1/3 لیوان. ماست 1/3 لیوان. روغن مایع 1/2 لیوان. وانیل نصف قاشق چایخوری. بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری. گیلاس ا و نیم لیوان. ابتدا هسته ی گیلاس ها رو جدا کرده و از قسمت عرض برش دهید. تخم مرغ ها، شکر و وانیل را در کاسه ی همزن ریخته و حسابی مخلوط کنید تا کاملا سفید و کشدار شود به مدت 5 دقیقه. حالا به ترتیب شیر، ماست و روغن را اضافه و خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد بیفزایید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد با هم یکدست شوند. سپس داخل کپسول ها را پر کنید. ابتدا یک لایه از مواد داخل هر کپسول بریزید، سپس یک لایه گیلاس خرد شده، دوباره یک لایه مواد و بعد یک لایه گیلاس، تا سه مرحله این کار را تکرار کنید تا دوم سوم کپسول ها از مواد پر شوند. بعد همه ی کپسول ها را در سینی فر بچینید و به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1️⃣قارچ چهارعدد 2️⃣شیر نصف لیوان 3️⃣پنیر ورقه ای دو عدد پنیر پیتزا کمی 4️⃣نودل یک عدد 5️⃣پیازچه کمی ‌‌‎‎‎ ‌‌‎‎‎ قارچ تفت بدید حرارت خاموش کنید ک تابه از دما بیفته بعد نصف لیوان شیر ب تابه اضافه کنید حرارت روشن کنید و پنیر ورقه ای و پیتزا اضافع کنید نودل رپ دو دقیقه داخل آب جوش قرار بدید ک کمی نرم شه نباید خیلی خیلی نرم شه چون در این صورت داخل سس پنیری خمیری میشه نودل و نصف ادویه نودل اضافه کنید.کلشو نریز شور میشه🦦 مخلوط ک شد برای تزیین پیازچه بریز ‎‎‎‎. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول از همه یه نکته مهم بگم راجبش که تو کلیپ نگفتم داخل روغنش زردچوبه بزنید ک طلایی بشه زیادم رو حرارت نمونه ‌‌‎‎‎ احتیاج داریم به نودل. ادویه جات : (نمک و فلفل سیاه ، پودرسیر ، زردچوبه) و روغن مایع و اول فیله هامو زدم تو آرد بعد هم دورش نودل پیچیدم و فشرده ش کردم و بعد تو روغن داغ سرخ کردم یه فینگر فود عالی و خوشمزه س که کلی ب درد دورهمی هاتون میخاید اگه برای مهمونی هاتونم میخاید درستش کنید میتونید از شب قبل نودل هارو دور فیله بپیچید و بزارید داخل ظرف در بسته داخل یخچال و اینکه روی هم نچینید بینشون کاغذ روغنی یا کیسه فریزر بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: برنج : 2 پيمانه ورمیشل ، برشته شده و نیمه پخته: 1/2 ليوان کشمش: 1/3 ليوان سیب زمینی: 2 متوسط پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ آجيل مغز: 1/3 ليوان برای مرغ: نوارهای سینه مرغ: 300 گرم زعفران: 2 ق غ ماست: 1 ق غ روغن: 2 ق غ سس خردل: 1 ق چ پاپریکا: 1 ق چ ادویه مرغ: 1 ق چ دارچین: 1/2 ق چ نمک و فلفل برای چشیدن دستورالعمل: اول پياز، سيب زمينى، كشمش و آجيل را با هم خوب تفت بديد و كنار بگذاريد! بعد برنج را آبكش كنيد و با ورميشلى كه در كره تفت داده شده و بعد كمى نرم شده قاطى كنيد و كنار بگذاريد! حالا مواد مرينت جوجه حلزونى را با هم مخلوط كنيد و مرغ ها را به آن اضافه كنيد! در اين مرحله نوار هاى مرغ را به صورت حلزونى بپيچيد و درون قابلمه قرار بديد! بعد يك لايه از مخلوط برنجتون را روى ان بريزيد! لايه ى بعدى را مخلوط پياز،كشمش، آجيل مغز و سيبزمينى بريزيد و بقيه ى برنج را روى ان بريزيد و بگذاريد تا پلو اشرفى شما به مدت ٤٥ دقيقه دم بكشد و بپزد! ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای کیک: ۳ تا تخم مرغ همدمای محیط را با ۱پیمانه سرخالی (۱۸۰ گرم) شکر و ۱/۴ ق چ وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس ۱پیمانه (۲۲۰گرم ) شیر ولرم و ۲/۳ پیمانه سرخالی (۱۲۵گرم ) روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط آرد ۱ و۱/۲ پیمانه (۲۰۰گرم) پودر کاکائو ۲ق س سرپر (۱۵ گرم) وبکینگ پودر ۱ق س (۸ گرم) کم کم اضافه ومخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود مایه را درون قالب بریزید سایز ۲۵ در فر از قبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی دقیقه بپزید پس از پخت وسرد شدن کاغذ آن را جدا کنید ودرون همان قالب قرار دهید با ماسوره حفره هایی درون کیک ایجاد کنید درون حفره ها وروی کیک را با محلبی داغ پر کنید واضافه های کنید را پودر کنید (با دست یا رنده) وروی کیک بریزید حداقل ۵ ساعت تا یک شبانه روز داخل یخچال استراحت دهید محلبی: ۴ پیمانه (۸۰۰گرم) شیر ۴ ق غ (۴۰گرم) نشاسته ذرت ۴ ق غ ( ۴۰ گرم ) آرد ۱/۲ پیمانه پر (۱۵۰گرم ) شکر مخلوط کنید وروی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود در نهایت کمی وانیل و۳۰ تا ۵۰ گرم کره اضافه ومخلوط کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پودر ژلاتین...۲قاشق غذاخوری اب (برای حل کردن ژلاتین)...۱/۳ پیمانه نشاسته...۱پیمانه اب(برای حل کردن نشاسته)......۱پیمانه شکر.....۱ پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه اب(برای حل کردن شکر)...۲پیمانه گلاب...۱/۲ پیمانه گلوکز...۴قاشق غذاخوری وانیل...نوک چاقو روغن...۱/۴ پیمانه پودر نارگیل،گردو ابتدا اب با ژلاتین مخلوط کنید.کنار بزارید .نشاسته با یک پیمانه اب مخلوط کنید.هم بزنیدتا تمام ذرات نشاسته حل بشه.(حتما نشاسته تازه باشه اب با شکر مخلوط کنید.روی حرارت بزارید تا شکر اب بشه.بعد نشاسته حل شده از صافی رد کنید به شکر اضافه کنید.(پخت باسلوق حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان می بره.در حین پخت حتما باید هم بخورد)وقتی نشاسته غلیظ شد،ژلاتین اضافه کنید.مدام هم بزنید بعد گلوکز اضافه کنید.تا کامل غلیظ بشه.یه ربع آخر پخت گلاب ،وانیل و روغن اضافه کنید.اینقدر روی حرارت بماند تا سفت بشه و از ظرف جدا بشه.داخل یه ظرف نارگیل بریزد با هر وسیله ای که دارید. حفره ایجاد کنید.یه تکه گردو بزارید،بعد باسلوق از حرارت افتاده روش بریزد.مجدد نارگیل بریزد.باسلوق ها ۲ ساعت در یخچال بماند 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سس خوشمزه براي انواع سالاد فصل و سبزيجات عالیه. . طرز تهيه: يك چهارم ليوان روغن زيتون رو با دو ق غ آبليموي تازه و دو ق غ سركه مخلوط كنيد. دو تا حبه سير رو با پهناي چاقو كمي فشار بديد تا بشكنه و پوستشو جدا كنيد و همينجوري داخل سس بندازيد. سبزيجات معطر خشك كه مخصوص سالاد هستن مثل اورگانو(هایلایتها،بخش مواد غذایی رو ببینید)، آويشن، ريحان رو به همراه كمي نمك و فلفل سياه به تركيب قبلي اضافه كنيد و حداقل بذاريد يكروز داخل يخچال بمونه تا طعم سير داخل چاشني آزاد بشه. هرچي بيشتر بمونه طعم سير قويتر ميشه. اگه ميخوايد زود استفاده كنيد بهتره يدونه از سيرها رو خرد كنيد و داخلش بريزيد تا طعمش زود آزاد بشه. نکته:من همیشه کمی شکر یا عسل به این سس اضافه میکنم چون ملس بیشتر دوست دارم. اين چاشني تا يك هفته داخل يخچال قابل نگهداريه و مقدارش هم زياد نيست كه بيشتر از اين بمونه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این شکلات مقوی و فوری که فقط با ۳ قلم حاضرمیشه رو اصلا از دست نده😍 دو لیوان بادوم زمینی رو ، روی حرارت ملایم چند دقیقه تفت بدین تا خامیش گرفته بشه بعدهم پودرش کنید دو لیوان خرما، پوست و هسته هاش رو جدا و کاملا میکس کنید خرما رو به پودر بادوم زمینی اضافه و یکدست کنید هرمدلی که دوست دارین به موادتون شکل بدین و داخل کنجد سفیدِ بود داده بغلطونین وسط شکلات ها رو حفره ایجاد کنید و با شکلات بن ماری شده تزئین کنید با این روش بچه ها هم خوششون میاد شما تا حالا امتحان کردین؟😍😍 . .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(کوفته ی بلغور) 📌مواد لازم ٢ليوان بلغور ريز ۲ق غذاخوری رب گوجه ۱ق غذاخوری رب فلفل ۱ق غذاخوری گشنیز ۱ق غذاخوری نعناع ۱ق مربا خوری فلفل سیاه ۱ق مر با خوری زیره ۳شاخه جعفری ۲شاخه پیازچه ۱فنجان روغن مایع ۱ونیم لیوان اب داغ نمک ۳ق غذاخوری روغن مایه برای روی غذا 📌طرز تهیه روی بلغورها اب داغ را بریزید وقتی پف کرد و اب را کشید رب ها و ادویه هارا اضافه کنید و خوب ورز دهید. جعفری و پیازچه ریز خرد شده را اضافه کنید و روغن را بریزید(اگر میخواهید توی روغن سرخ کنید روغن را نریزید) خوب ورز دهید. داخل سینی فر بچینید و ۳ق غذاخوری روغن را روشون بریزید. در فر ۱۸۰درجه بپزید. اگر مایلید سرخ‌کنید داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان❤️ . . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.) برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید. به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه. کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید. برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره) دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید. جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید. مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: آرد سفید قنادی🥡 1 و 1/3پیمانه پودر بادام 1/2پیمانه(که میتونید آرد جایگزینش کنید) شکر سفید🍚 50 گرم (1/4پیمانه) شکر قهوه ای 1/3پیمانه تخم مرغ 🥚1 عدد(به دمای محیط رسیده) کره🧈 120 گرم (به دمای محیط رسیده) وانیل🌸 1/2ق چ نمک🧂 1/3ق چ جوش شیرین🥄 1/2ق چ پودر کاکائو🍫 2 ق مرباخوری شکلات تخته ای یا سکه ای🍫 به‌میزان لازم ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل با هم مخلوط میکنیم کره اضافه کرده و هم میزنیم. آرد،نمک و جوش شیرین با هم الک کرده و همرا با پودر بادام کم کم به مخلوط اضافه میکنیم. و‌در آخر پودر کاکائو و شوکولات خرد شده به خمیر اضافه میکنیم و روی ظرف سلفون میکشیم و بمدت يكساعت خمير در يخچال قرار ميديم كه استراحت كنه. بعد از يكساعت خمير رو به اندازه ي يه دونه گيلاس تو دستمون گردش ميكنيم و روي كاغذ روغني قرار ميديم. كوكيا بمدت 10 الي ١٢ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي 175درجه سانتيگراد قرار ميديم كه بپزه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🍗 ▫️مرغ کوچک حدود 400گرم ▫️ سیر: سه حبه ▫️ پوست لیمو یه قاشق ▫️آب لیموترش تازه نصف لیوان ▫️جعفری خرد شددو قاشق غذاخوری ▫️نمک، فلفل و روغن:به میزان لازم ▫️ادویه :شامل فلفل ،پاپریکا، پودر سیر ،رزماری،زردجوبه ▫️کره ی به دمای محیط رسیده 100گرم طرز تهیه🥘 مرغ رو به شکل پروانه ایی برش بزنید حسابی نمک و فلفل و پودر سیر بزنید سیر رو خرد کرده با کره و ادویه و جعفری خرد شده مخلوط کرده به شکل خمیر در بیاورید به همه جای مرغ بمالید . مرغ رو داخل کیسه ی مخصوص پخت و در فر به مدت 1ساعت بپزید هر چند وقت یک بار به مرغ سر بزنید تا نسوزه و ته نگیره ویا خشک نشه از مقداری سبزیجات برای دور چین استفاده کنید من امروز کلی لوبیای سبز با حال خریده بودم همراه با گوجه فرنگی و فلفل کاپی و پیاز های گوگولی و سیر و پوست لیموی تازه برای عطرش کنار این مرغ بی نظیر پختنم که عالی شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱-گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم ۲-برنج ۳ پیمانه ۳-سیب زمینی درشت ۱ عدد ۴-رب گوجه ۱ ق.غ سرپر ۵-پیاز ۱ عدد ۶-نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم ۷-روغن یا کره به میزان لازم نکات: ۱-حتما رب گوجه با مواد گوشتی و روغن خوب تفت داده بشه که علاوه بر طعم بهتر این کار باعث میشه رنگ دانه های رب باز بشه و رنگ خوبی به غذا بده. ۲-برای اینکه ته دیگ خوش رنگی داشته باشید لایه گوشتی رو با فاصله از ته دیگ بریزید. رب گوجه اگه به ته قابمله نشت کنه میسوزه و ته دیگ بد رنگ و بد مزه میشه. ۳-اگر نصف پیمانه برنج دودی به غذا اضافه كنید، عطر و طعم آن بی‌نظیر می‌شه. ۴-استفاده از زعفران غذا را خوشمزه‌تر می‌كنه و اختیاری هست. ۵-می توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ كنید و لابه‌لای پلو بریزید و ته دیگ ساده برنجی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ادویه ها: نمک دریا:🧂 ۲ ق غ فلفل سیاه : 🌶۲ ق غذاخوری پودر سیر:🧄 ۲ ق غ پاپریکا دودی: ۱ ق غ پودر پیاز: 🧅۱ ق غ رزماری خشک: 🌿۲ ق غ آویشن خشک:🍃 ۲ ق غ + ادویه هارو میکس کنید و به گوشت بزنید و ماساژ بدید و بعد روغن زیتون بزنید و دوباره ماساژ بدید + حداقل ۲ ساعت توی یخچال استراحت بدید و بعد گریل کنید برای گریل زمان مشخصی نمیشه گفت ولی بصورت تقریبی برای این میزان پخت هر طرف رو ابتدا ۲ دقیقه گریل کنید و بعد بصورت + دوباره هر طرف رو دو دقیقه گریل کنید 🔺نکته مهم برای پخت استیک: پس از پخت حداقل ۵ دقیقه به استیک استراحت بدید و سرش رو بپوشونید تا فرایند پخت کامل بشه و اب میان بافتی استیک به داخلش برگرده .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم شکر: ۱/۳ پیمانه (من کمتر ریختم) شیر: ۱ پیمانه نشاسته ذرت (پودری): ۱ ق غ سرپُر پاستیل: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱ ق غ، که با ۲ ق غ آبجوش باید حل بشه میشه پودر ژله رو حذف کنید و بجاش ۱ ق غ شکر بریزید و برای رنگ بستنی هم، یکی دو قطره رنگ خوراکی دلخواه اضافه کنید. شیر، شکر، نشاسته و ژله حل شده رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و مثل پودینگ یا فرنی بشه؛ بعد از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه (هر از گاهی هم بزنید تا رویه نبنده)حالا خامه صبحانه رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید پاستیل هارو هم بریزید و مخلوط کنید (پاستیل باید ریز باشه، اگه درشته با قیچی ریزش کنید) مایه بستنی رو داخل قالب ریخته و رو سطح بکوبید تا یکدست بشه و چوب بستنی بذارید حداقل هفت ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خوب ببنده، بعد کمی قالب رو توی آب گرم بذارید تا بستنی راحت جدا بشه . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ساق مرغ: ۶ عدد گشنیز: یک دسته سیر: ۶ حبه لیمو ترش: ۱ عدد نمک، فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری روغن زیتون: نصف استکان و یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک و یک عدد پیاز و چهار حبه سیر هم برای گرفتن بوی زهم و طعم دهی اولیه به ساق‌ مرغ. نمیدونم شما چه طعم جوجه کبابی رو بیشتر دوست دارین، ولی حتماً یک بار این کباب رو امتحان کنین؛ مطمئن باشین خوشتون میاد . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹خمیر پیتزا به میزان لازم 🔹 مرغ پخته وخرد شده یک و یک دوم پیمانه 🔹پنیر پیتزایک دوم پیمانه 🔹 ریحان تازه خردشده دو قاشق غذاخوری 🔹فلفل دلمه خرد شده مقداری 🔹قارچ سرخ شده مقداری 🔹سیریک حبه 🔹نمک فلفل به مقدار لازم ♨️طرز تهیه مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. خمیر را گرد باز کنید را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشد و قاعده مثلث داخل قالب. کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت. روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم. در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه البته بستگی به دمای فرتان دارد . . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خیار ۱۰عدد آب ۱لیوان نمک ۱قاشق غذا خوری سرکه یک پنجم لیوان فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری سرخالی سیر ۱حبه ترخون ۱شاخه ۱_خیار ها را شسته و بعد خشک کنیدو سه نقطه از خیارها را سوزن بزنید و داخل شیشه به همراه ترخون و سیر قرار دهید . ۲_در ظرفی آب نمک سرکه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و شیشه خیارها را از این آب پر کنید. ۳_ شیشه را داخل یک قابلمه ای که تا نصفه آب کرده اید قرار دهید وقتی که آب به جوش آمد زمان بگیرید بعد از ۱۰ دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید. ۴_ شیشه را بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود به این روش شیشه کاملاًهواگیری می شود . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗مواد لازم فيله مرغ 6 عدد کره 50 گرم ماست 3 قاشق غذاخوري سماق قرمز ترش 3 قاشق غذاخوري نمک و فلفل به مقدار لازم 🥣مواد لازم براي سس ماست : ماست خامه اي 3 قاشق غذاخوري مايونز 1 قاشق غذاخوري فلفل قرمز تند ( يا شيرين ) نصف قاشق غذاخوري جعفري خرد شده نصف قاشق غذاخوري نمک به مقدار لازم 🍣طرز تهیه فيله ي مرغ را پس از پاک کردن لاي دو ورقه ي نايلون قرار داده با بيفتک کوب دو سه ضربه ي ملايم بزنيد تا کمي صاف و نرم شود. سپس روي هر فيله را ابتدا کمي کره و سپس مقداري ماست بماليد و با نمک و فلفل مزه دار کنيد.سماق را به صورت راه راه با فاصله روي فيله بريزيد. سيخ را مانند سوزني که پارچه را کوک مي زند در فيله طوري فرو کنيد که قسمت هاي سماق دار در فرورفتگي ها قرار گيرد و قسمت ماست دار در برجستگي ها باشد.سيخ ها را آرام برداشته با کره اي که داغ شده است رو ي حرارت ملايم سرخ کنيد.طرز تهيه سس ماست : ماست، مايونز، فلفل، جعفري خردشده را با کمي نمک مخلوط کرده با کباب سرو کنيد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 ▫️ نیم کیلو لوبیا سبز خورد شده ▫️۳عدد سیب زمینی ▫️۳عدد تخم مرغ ▫️پیاز ۱عدد ▫️سیر ۲حبه ▫️رب۲ق غ ▫️ادویه ونمک وزردچوبه ▫️دارچین نوک ق م لوبیا هارو با یه لیوان آب ابپز میکنیم ومیذارم رو حرارت ملایم تا ابشو بکشه سیب زمینی هارو نگینی خورد کرده وسرخ میکنیم . تو ماهی تابه پیاز هارو سرخ کرده و یک قاشق رب گوجه فرنگی ویک قاشق رب فلفل شیرین اضافه کرده وادویه ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه زده وخیلی کم دارچین وسیر له شده میزنیم ولوبیاهارو اضافه کرده بعد سیب زمینی هارو می‌ریزیم و تو یه کایه تخم مرغهارو میشکونیم وبا چنگال هم میزنیم ورو لوبیا و سیب زمینی می‌ریزیم ودرب ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغها ببنده وبعد زیر رو میکنیم تا خوب تخم مرغ پخته بشه وبعد تو ظرف می کشیم و تزیین میکنیم باماست موسیر فوق العاده خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه برای تهیه حلوا عربی آرد نول ۱۸۰ گرم شیرخشک شیرین قنادی ۱۵۰ گرم کره ۷۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم ____ آب ۳۵۰ میلی لیتر شکر ۳۰۰ گرم هل سه عدد زعفران غلیظ دم کرده دو الی سه ق غ _ ابتدا شهد رو درست میکنید شکر و آب و هل رو، روی حرارت میگذاریم، وقتی شکر حل شد زعفران رو اضافه کنید حرارت رو خاموش کنید تا شهد تبخیر نشه آرد نول رو ابتدا ده دقیقه تفت بدین شیرخشک رو الک کرده اضافه کنید، مدام مواد خشک رو از کناره های ظرف به وسط منتقل کرده ‌‌مواد رو هم بزنید، وقتی رنگ مواد خشک به نخودی تیره رسید، وقت اضافه کردن کره و روغن مایع است، مواد خشک حدودا پانزده دقیقه با چربیها سرخ بشه و در نهایت حرارت خاموش شهد به مواد اضافه میشه، با این مقادیر نیازی نیست حلوا دوباره روی حرارت قرار بگیره چون غلظت مناسبی پیدا میکنه ولی اگر احساس کردید حلواتون شله میتونید چند دقیقه روی دما قرار بدین اگر از شیرخشک ایرانی داخل حلوا استفاده کردید حتما بعد تفت دادن، از الک ریز ردش کنید چون شیر خشک ایرانی رطوبت بالایی داره و در اور حرارت، گلوله میشه امیدوارم این حلوا رو درست کنید و ازش نهایت لذت رو ببرید ‎‎‎‎ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر هزارلا 16 عدد کیندر‌ 1عدد تخم مرغ ......... انتهای آن را می پیچیم 1 عدد تخم مرغ برای رومال در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه... حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود. برای تزئین:👇 آیسینگ شکر نوتلا گرم سرو کنید.. ‎‎‎‎ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛