فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استیک_با_ادویه_مخصوص_سرآشپز😍😋
ادویه ها:
نمک دریا:🧂 ۲ ق غ
فلفل سیاه : 🌶۲ ق غذاخوری
پودر سیر:🧄 ۲ ق غ
پاپریکا دودی: ۱ ق غ
پودر پیاز: 🧅۱ ق غ
رزماری خشک: 🌿۲ ق غ
آویشن خشک:🍃 ۲ ق غ
+ ادویه هارو میکس کنید و به گوشت بزنید و ماساژ بدید و بعد روغن زیتون بزنید و دوباره ماساژ بدید
+ حداقل ۲ ساعت توی یخچال استراحت بدید و بعد گریل کنید
برای گریل زمان مشخصی نمیشه گفت ولی بصورت تقریبی برای این میزان پخت هر طرف رو ابتدا ۲ دقیقه گریل کنید و بعد بصورت + دوباره هر طرف رو دو دقیقه گریل کنید
🔺نکته مهم برای پخت استیک: پس از پخت حداقل ۵ دقیقه به استیک استراحت بدید و سرش رو بپوشونید تا فرایند پخت کامل بشه و اب میان بافتی استیک به داخلش برگرده
..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_پاستیلی😍😋
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱/۳ پیمانه (من کمتر ریختم)
شیر: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت (پودری): ۱ ق غ سرپُر
پاستیل: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱ ق غ، که با ۲ ق غ آبجوش باید حل بشه میشه پودر ژله رو حذف کنید و بجاش ۱ ق غ شکر بریزید و برای رنگ بستنی هم، یکی دو قطره رنگ خوراکی دلخواه اضافه کنید.
شیر، شکر، نشاسته و ژله حل شده رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و مثل پودینگ یا فرنی بشه؛ بعد از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه (هر از گاهی هم بزنید تا رویه نبنده)حالا خامه صبحانه رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید پاستیل هارو هم بریزید و مخلوط کنید (پاستیل باید ریز باشه، اگه درشته با قیچی ریزش کنید) مایه بستنی رو داخل قالب ریخته و رو سطح بکوبید تا یکدست بشه و چوب بستنی بذارید حداقل هفت ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خوب ببنده، بعد کمی قالب رو توی آب گرم بذارید تا بستنی راحت جدا بشه
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_سبز 😍😋
ساق مرغ: ۶ عدد
گشنیز: یک دسته
سیر: ۶ حبه
لیمو ترش: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: نصف استکان
و یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک و یک عدد پیاز و چهار حبه سیر هم برای گرفتن بوی زهم و طعم دهی اولیه به ساق مرغ.
نمیدونم شما چه طعم جوجه کبابی رو بیشتر دوست دارین، ولی حتماً یک بار این کباب رو امتحان کنین؛ مطمئن باشین خوشتون میاد
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلقه_مرغ_و_ریحان
🔷مواد لازم
🔹خمیر پیتزا به میزان لازم
🔹 مرغ پخته وخرد شده یک و یک دوم پیمانه
🔹پنیر پیتزایک دوم پیمانه
🔹 ریحان تازه خردشده دو قاشق غذاخوری
🔹فلفل دلمه خرد شده مقداری
🔹قارچ سرخ شده مقداری
🔹سیریک حبه
🔹نمک فلفل به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. خمیر را گرد باز کنید را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشد و قاعده مثلث داخل قالب.
کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت.
روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.
در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه البته بستگی به دمای فرتان دارد
.
.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور_ده_دقیقه_ای😍😋
خیار ۱۰عدد
آب ۱لیوان
نمک ۱قاشق غذا خوری
سرکه یک پنجم لیوان
فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری سرخالی
سیر ۱حبه
ترخون ۱شاخه
۱_خیار ها را شسته و بعد خشک کنیدو سه نقطه از خیارها را سوزن بزنید و داخل شیشه به همراه ترخون و سیر قرار دهید .
۲_در ظرفی آب نمک سرکه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و شیشه خیارها را از این آب پر کنید.
۳_ شیشه را داخل یک قابلمه ای که تا نصفه آب کرده اید قرار دهید وقتی که آب به جوش آمد زمان بگیرید بعد از ۱۰ دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید.
۴_ شیشه را بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود به این روش شیشه کاملاًهواگیری می شود .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_سماق_با_سس_ماست
🍗مواد لازم
فيله مرغ 6 عدد
کره 50 گرم
ماست 3 قاشق غذاخوري
سماق قرمز ترش 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
🥣مواد لازم براي سس ماست :
ماست خامه اي 3 قاشق غذاخوري
مايونز 1 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز تند ( يا شيرين ) نصف قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده نصف قاشق غذاخوري
نمک به مقدار لازم
🍣طرز تهیه
فيله ي مرغ را پس از پاک کردن لاي دو ورقه ي نايلون قرار داده با بيفتک کوب دو سه ضربه ي ملايم بزنيد تا کمي صاف و نرم شود.
سپس روي هر فيله را ابتدا کمي کره و سپس مقداري ماست بماليد و با نمک و فلفل مزه دار کنيد.سماق را به صورت راه راه با فاصله روي فيله بريزيد.
سيخ را مانند سوزني که پارچه را کوک مي زند در فيله طوري فرو کنيد که قسمت هاي سماق دار در فرورفتگي ها قرار گيرد و قسمت ماست دار در برجستگي ها باشد.سيخ ها را آرام برداشته با کره اي که داغ شده است رو ي حرارت ملايم سرخ کنيد.طرز تهيه سس ماست :
ماست، مايونز، فلفل، جعفري خردشده را با کمي نمک مخلوط کرده با کباب سرو کنيد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_لوبیاسبز 🥘 😋
▫️ نیم کیلو لوبیا سبز خورد شده
▫️۳عدد سیب زمینی
▫️۳عدد تخم مرغ
▫️پیاز ۱عدد
▫️سیر ۲حبه
▫️رب۲ق غ
▫️ادویه ونمک وزردچوبه
▫️دارچین نوک ق م
لوبیا هارو با یه لیوان آب ابپز میکنیم ومیذارم رو حرارت ملایم تا ابشو بکشه
سیب زمینی هارو نگینی خورد کرده وسرخ میکنیم . تو ماهی تابه پیاز هارو سرخ کرده و یک قاشق رب گوجه فرنگی ویک قاشق رب فلفل شیرین اضافه کرده وادویه ونمک وزردچوبه وفلفل سیاه زده وخیلی کم دارچین وسیر له شده میزنیم
ولوبیاهارو اضافه کرده بعد سیب زمینی هارو میریزیم و تو یه کایه تخم مرغهارو میشکونیم وبا چنگال هم میزنیم ورو لوبیا و سیب زمینی میریزیم ودرب ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغها ببنده وبعد زیر رو میکنیم تا خوب تخم مرغ پخته بشه وبعد تو ظرف می کشیم و تزیین میکنیم باماست موسیر فوق العاده خوشمزه میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_عربی
مواد اولیه برای تهیه حلوا عربی
آرد نول ۱۸۰ گرم
شیرخشک شیرین قنادی ۱۵۰ گرم
کره ۷۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
____
آب ۳۵۰ میلی لیتر
شکر ۳۰۰ گرم
هل سه عدد
زعفران غلیظ دم کرده دو الی سه ق غ
_
ابتدا شهد رو درست میکنید شکر و آب و هل رو، روی حرارت میگذاریم، وقتی شکر حل شد زعفران رو اضافه کنید
حرارت رو خاموش کنید تا شهد تبخیر نشه
آرد نول رو ابتدا ده دقیقه تفت بدین
شیرخشک رو الک کرده اضافه کنید، مدام مواد خشک رو از کناره های ظرف به وسط منتقل کرده مواد رو هم بزنید، وقتی رنگ مواد خشک به نخودی تیره رسید، وقت اضافه کردن کره و روغن مایع است، مواد خشک حدودا پانزده دقیقه با چربیها سرخ بشه و در نهایت حرارت خاموش شهد به مواد اضافه میشه، با این مقادیر نیازی نیست حلوا دوباره روی حرارت قرار بگیره چون غلظت مناسبی پیدا میکنه ولی اگر احساس کردید حلواتون شله میتونید چند دقیقه روی دما قرار بدین
اگر از شیرخشک ایرانی داخل حلوا استفاده کردید حتما بعد تفت دادن، از الک ریز ردش کنید چون شیر خشک ایرانی رطوبت بالایی داره و در اور حرارت، گلوله میشه
امیدوارم این حلوا رو درست کنید و ازش نهایت لذت رو ببرید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شرینی_شکلاتی
خمیر هزارلا
16 عدد کیندر
1عدد تخم مرغ
.........
انتهای آن را می پیچیم
1 عدد تخم مرغ برای رومال
در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه...
حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود.
برای تزئین:👇
آیسینگ شکر
نوتلا
گرم سرو کنید..
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبنبات_پرتقالی
برش های پرتقال شیرین شده با روکش شکر برای تزیین انواع دسرها عالی هستند. فرآیند ساده است و می توانید در کمترین زمان یک پرتقال شیرین و جویدنی داشته باشید!
مواد لازم:
پرتقال ۴ عدد
آب ۸ فنجان،(۱۹۲۰ میلی لیتر)، تقسیم شده
شکر گرانول ۴ فنجان (۸۰۰ گرم)، به علاوه کمی بیشتر برای پوشش
دستورالعمل ها
یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید و کنار بگذارید.
۴ فنجان (۹۶۰ میلی لیتر) آب را به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. برش های پرتقال را اضافه کنید. ۲ دقیقه بجوشانید.برش های پرتقال را به ظرف آب یخ منتقل کنید و آب را دور بریزید.
در همان قابلمه، ۴ فنجان (۹۶۰ میلی لیتر) باقی مانده آب و شکر را اضافه کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
شعله را روی متوسط رو به پایین می گذاریم و برش های پرتقال را اضافه می کنیم. به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست کمی شفاف شود بجوشانید. پرتقال ها را به آرامی هر ۱۵ دقیقه بچرخانید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت با آب شکر آغشته شده اند.
برش ها را به یک توری خنک کننده روی یک ورقه پخت بزرگ منتقل کنید. اجازه دهید تا ۲۴ ساعت یا تا زمانی که خشک شوند بمانند.
در صورت تمایل، برش های پرتقال شیرین شده را در شکر گرانول آغشته کنید. بلافاصله استفاده کنید یا در ظرف در بسته در یخچال تا ۱ ماه نگهداری کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_ویژه_پنیری 😍🤌
✅مواد لازم
چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ یک بستهدکوچک
پیاز یک عدد
فلفل دلمه (اختیاری) یک سوم یکعدد
روغن زیتون
نمک فلفل پاپریکا آویشن یا اورگانو، پول بیبر اگه داشتین
سیر یک حبه اختیاری
پنیر ورقه ای
پنیر موزارلا
نان باگت بزرگ یا چند عدد کوچک
پوره گوجه دو ق یا رب گوجه یکق
زیتون و ترشی کاپاریس برای تزیین اگه دوست داشتین
و گوجه خشک هم اگه دارین خیلی خوشمزه میشه 😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لمون_کافی
اسم این نوشیدنی لمون کافی هست، ولی من میگم تو بهش بگو شارژ دوباره!
یعنی باید تو ظهر یه روز تابستون، از گرما و شدت کار خسته باشیو این یه لیوان نوشیدنی رو بنوشی تا متوجه شی چی میگم!
با یخ و لیموی توش قشنگ خنکت میکنه و کافئین قهوه همه خستگیتو نابود میکنه🫠
ترکیباتش:
یه دونه لیمو سنگی(نداشتی دو سه تا لیمو ترش عمانی)
یکی دو ق شکر(اختیاری)
مقدار زیادی یخ😍
آب گازدار یا حتی معمولی
اسپرسو خنک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چوروس
30 گرم کره بدون نمک - 20 گرم شکر - 150 میلی لیتر آب - 140 گرم آرد - 2 عدد تخم مرغ ✔️ طرز تهیه - آب و شکر و کره را داخل آن بریزید و با حرارت زیاد بجوشانید تا بجوشد. - حرارت را کم کنید و سپس آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. - کاسه را بیرون بیاورید، صبر کنید تا خنک شود، تخم مرغ ها را با همزن بزنید. - روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. - کیک را با شکر و پودر دارچین بغلتانید. - سس شکلات: 50 گرم شکلات تلخ، 25 گرم شکر، 100 میلی لیتر شیر تازه، 4 گرم نشاسته ذرت را بجوشانید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالزونه ایتالیایی رو امتحان کن🤍🇮🇹
#کالزونه_ایتالیایی
مواد لازم:
خمیر:
-300 گرم آرد
- 4 گرم مایه خمیر خشک
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- کمی نمک
- 160-180 میلی لیتر آب گرم
پر کردن:
- سس پیتزا
- گوجه فرنگی
-پپرونی
-اسلایس زیتون
-پنیر موزارلا
برای روش:
-زیره
-زرده تخم مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_فوکاچیا با گوجه گیلاسی، زیتون
مواد لازم:
- 500 گرم آرد
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 8 گرم نمک
- 6 گرم مایه خمیر خشک
- 350-400 میلی لیتر کیک های تازه
- گوجه فرنگی
- با آب گرم
- روغن زیتون
- نمک دریا
* دستورالعمل:
1- در یک کاسه، همه مواد خمیر را مخلوط کنید. 10 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت ور بیاید.
2- وقتی خمیر خوانده شد خمیر را به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنید. آن را به شکل توپ در آورید.
3- روی هر توپ روغن زیتون بپاشید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوفله
من اومدم با دستور خوشمزه ترین شیرینی
1 تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 قاشق چای خوری روغن
1 لیوان شیر
1 لیوان به علاوه 1 قاشق غذاخوری کامل آرد
وانیل
بکینگ پودر
2 قاشق سوپ خوری کاکائو
شکلات تلخ
طرز تهیه: تخم مرغ و شکر مخلوط می شوند ، روغن و شیر به آن افزوده و مخلوط می شوند. مواد خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به نصف فنجان تقسیم کنید. شکلات تلخ را به درون فنجان قرار دهید . فنجان ها را درون قابلمه بریزید و به نصف فنجان ها آب جوش اضافه کنید. آن را روی حرارت قرار دهید ، وقتی جوش آمد ، درب آن بسته شده و پایین آن کاهش می یابد. من از پارچه تمیز استفاده کردم تا از ریختن آب از درب جلوگیری کرده و کیک ها را خیس کنم. 10 دقیقه آن را بررسی کنید. دقیقاً 13 دقیقه آن را نگه داشتم و از اجاق گاز در آوردم ، اگر مایع بیشتری می خواهید می توانید 1-2 دقیقه زودتر آن را بیرون بیاورید اگر می خواهید قوام بیشتری داشته باشد و پخته تر شود ، می توانید حدود 15 دقیقه بپزید پودر قند روی آن پاشیده و گرم سرو می شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_بادوم_زمینی 💙
سلام به روی ماهتون 🌜🙋🏻♀️
بعد چند روز استراحت حسابی با یه شیک خفن و خوشمزه هیجان انگیز اومدم🤩🤩🤩🤩🤩
یعنی نگم براتون از طعم این شیک😋
یه نوشیدنی خنک عالی برای این فصله که خیلی مقوی و خوشمزس👌
حتما امتحانش کن 😋🤪
مواد لازم:
بستنی وانیلی :۱۰ قاشق غذاخوری
بادام زمینی :۳ قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی :۳ قاشق غذاخوری
شیر: نصف لیوان
بادوم زمینی خورد شده برای تزئین دور لیوان:۲ قاشق غذاخوری
خامه برای تزئین :۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای برای تزئین دور لیوان:۵۰ گرم
راستی بادوم زمینی برای چاقی صورت خیلی خوبه چون به خاطر وجود چربی سالم و اشباع نشده و مواد مغذی که توی این بادوم وجود داره، جذب اون برای چاقی صورت خیلی راحت و آسون انجام میشه. برای همین هم خوردن این آجیل خوشمزه به کسایی که مایل هستن تا پوست صاف و صورت چاق داشته باشن، توصیه میشه. پس دست از خرید و مصرف داروهای شیمیایی بردارین و با مصرف روزانه مقداری از این ماده غذایی، صورتتون رو چاق و خوشگل کنین😍
..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک سن سباستین یا سوخته درسته که اسمش سوخته هست ولی خودش سوخته نیست😉 این چیزکیک بافت نرمی داره
#چیز_کیک_سن_سباستین
تخم مرغ: ۴ عدد
خامه صبحانه: ۲ بسته
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
برای این چیزکیک خوشمزه پنیر خامه ای رو تو دمای محیط قرار بدید.حالا پنیر رو داخل یک کاسه بریزید.بعد پنیر و شکر رو با همزن برقی بزنید تا خوب با هم مخلوط بشن.بعد از اینکه پنیر و شکر کاملا با هم مخلوط شدن خامه رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
حالا وانیل رو اضافه کنید.بعد نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها هست. تخم مرغ ها رو دونه به دونه به مواد اضافه کنید و هر کدوم رو یک دقیقه با همزن برقی بزنید تا لختگی تخم مرغ از بین بره و پف کنه.حالا مرحله اضافه کردن آرد هست.اول آرد و نشاسته ذرت رو دو بار الک کنید. بعد اون رو به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا با مواد مخلوط بشن. دقت کنید که با همزن برقی نزنید و حتما با لیسک هم بزنید تا پف کیک از بین نرود. به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید در حدی که با مواد ترکیب بشن.حالا کف قالب دو لایه کاغذ روغنی بندازید.برای این چیزکیک باید از قالب کمربندی استفاده کنید.من قالب سایز ۲۲ استفاده کردم.فر رو از قبل گرم کنید و قالب رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارید و به مدت ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه و پف کنه.وقتی که چیز کیک سرد شد اون رو به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا کاملا خنک بشه. پس از گذشت این زمان چیز کیک رو از یخچال بیرون بیارید و داخل ظرف مورد نظرتون سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو_گیاهی
🥣مواد لازم ما:
♨️کلم سفید نصفی کافیه
♨️پیاز درشت یک عدد
♨️برنج سه پیمانه
♨️شوید دو ق غذاخوری
♨️زعفرون
♨️نخود فرنگی یک قوطی
♨️نمک،فلفل،جوزهندی،زردچوبه
اول کلم هارو ریز برش بزن،روی حرارت بالا بذار آب اضافیش کشیده بشه در آخر کره بزن و سرخ کن،پیازداغ کن ادویه هارو بریز و کلم های تفت خورده رو به پیازداغ اضافه کن
حالا برنجوکته کن،آب برنج کشیده شد تهدیگ بچین یک لایه برنج یک لایه کلم پلو شوید تمام،
برای تهدیگ کلم :کلم هارو ده دقیقه داخل آب جوش گذاشتم تا نرم بشه و برای تهدیگ ازش استفاده کردم محشر شد حتما امتحانش کن😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه ایرانی😍😋
مواد لازم برای ده نفر:
گوشت گوسفندی+ قلم 🍖یک کیلوگرم
لپه 🫛۵۰۰ گرم
لیمو عمانی🍋 ۱۳ عدد
سیب زمینی🥔 ۴ عدد
پیاز🧅 ۴ عدد
چوب دارچین🪵 ۲ تکه
جوز هندی یکم
گلاب🌹 ۳ ق غ
زعفران دم کرده 💛ب م ل
رب 🥫۳ قاشق غذاخوری بستگی به رنگ رب
روغن🧈 ,نمک🧂,فلفل سیاه 🌶به مقدار لازم
زردچوبه ۱ ق چ
پودر هل🌺 یک ق چ
پودر لیمو عمانی 🍋۱ ق غ
گل سرخ 🌹سه عدد
گوجه درسته 🍅دو عدد
روغن حیوانی🧈 دو ق غ
نکاتمهم قیمه:
♨️حتما لپه جوشیده بشه و برای قیمه مجلسی لپه داخل زعفرون بمونه یک ربع
♨️پودر گل سرخ نریزید قیمه سیاه میشه
♨️گوجه به قیمه لعاب میده حتما دوتا بندازید نخواستید در اخر درش بیارید
♨️نیمی از نمک و به گوشت تفت داده بزنید اینجوری گوشت تشنه میشه و طعم ومزه هارو به خودش میکشه.
♨️پیاز داغ هرچی ریز تر لعاب غذا بهتر
این مقدار برای ده نفره
برای نذری مقدار دقیقه همین اندازه روچند برابر کنید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر خوشرنگ و خوشمزه 🍉
مواد مورد نیاز :
شیر : ۲/۵ پیمانه
شکر : ۴ ق.غ
ژلاتین : ۲ ق.غ
وانیل : نوک ق.چ
خامه صورتی : یک بسته
ژله آلوئه ورا : دو بسته
جانا ، طالبی و هندوانه برای تزیین
ابتدا شیر و بذارید رو حرارت کم
شکر و وانیل و اضافه کنید
بعد از اینکه شکر حل شد خامه رو با کمی شیر رقیق کنید و به شیر اضافه کنید
و در آخر ژلاتین بن ماری شده بزنید
مواد و باهم ترکیب کنید و قبل از اینکه شیر جوش بیاد از روی حرارت بردارید
مواد پاناکوتا که از حرارت افتاد بریزید داخل ظرفای تک نفره و اجازه بدید دو ساعت داخل یخچال بمونه
بعد از دوساعت که پاناکوتا سفت شد یک لایه خیلی نازک ژله آلوئه ورا بریزید و دوباره دسر و بذارید یخچال که ژله ببنده
میوه هارو مثل ویدئو اسکوپ بزنید و بذارید رو ظرفای دسر
و ژله آلوئه ورا بریزید و اجازه بدید یکساعت داخل یخچال بمونه
این دسر خیلی راحت و سریع آماده میشه
طعمشم عالیه 🤌🏻
حتما امتحانش کنید ❤️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم
مواد لازم
1 قاشق چای خوری کوچک روغن زیتون
1 قاشق چایخوری پودر سیر یا 2 حبه له شده خود را اضافه کنید
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
فلفل سیاه نوک قاشق چایخوری
زردچوبه نوک قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری نمک
مواد سس را مخلوط کرده، سس را به دو طرف گل کلم شسته و ورقه شده می مالند و در دمای 180 درجه می پزند تا صورتی رنگ شود. هنگام اضافه کردن آب به شیشه هایم، به اندازه ای آب جوش اضافه کردم تا میوه ها را بپوشاند. حتما ذخیره کنید تا هر وقت دوست داشتین فوری برای کوچولوهاتون درست کنید 🤩 😋❤️
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅موس بیسکوبیت و کارامل🌟😍
✍مواد لازم
پودر ژلاتین 1قاشق غ
اب1/3پیمانه
شیر عسلی یک قوطی
بیسکوییت پتی بور پودر شده 120گرم
خامه صبحانه دو عدد 200گرمی جمعا400 گرم
🍜طرز تهیه
قوطی شیر عسلی رو توی قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت میجوشونیم و توجه داشته باشید اب قابلمه کم نشه چون قوطی نباید از اب بیرون بمونه بعد اجازه بدید تا قوطی به دمای محیط برسه در این حالت شیر عسلتون کاراملی میشه,ژلاتین را با اب سرد بنماری کنید.
شیر عسل کارامل شده رو در کاسه بریزید و بیسکوییت پودر شده رو اضافه کنید خامه را کمی هم بزنید تا ی دست بشه و به شیر عسلی و بیسکوبیت اضافه کنید بعد ژلاتین ماری شده از حرارت افتاده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در قالب دلخواه ریخته و سه ساعت در یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس یک پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛