eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشرنگ و خوشمزه 🍉 مواد مورد نیاز : شیر : ۲/۵ پیمانه شکر : ۴ ق.غ ژلاتین : ۲ ق.غ وانیل : نوک ق.چ خامه صورتی : یک بسته ژله آلوئه ورا : دو بسته جانا ، طالبی و هندوانه برای تزیین ابتدا شیر و بذارید رو حرارت کم شکر و وانیل و اضافه کنید بعد از اینکه شکر حل شد خامه رو با کمی شیر رقیق کنید و به شیر اضافه کنید و در آخر ژلاتین بن ماری شده بزنید مواد و باهم ترکیب کنید و قبل از اینکه شیر جوش بیاد از روی حرارت بردارید مواد پاناکوتا که از حرارت افتاد بریزید داخل ظرفای تک نفره و اجازه بدید دو ساعت داخل یخچال بمونه بعد از دوساعت که پاناکوتا سفت شد یک لایه خیلی نازک ژله آلوئه ورا بریزید و دوباره دسر و بذارید یخچال که ژله ببنده میوه هارو مثل ویدئو اسکوپ بزنید و بذارید رو ظرفای دسر و ژله آلوئه ورا بریزید و اجازه بدید یکساعت داخل یخچال بمونه این دسر خیلی راحت و سریع آماده میشه طعمشم عالیه 🤌🏻 حتما امتحانش کنید ❤️ 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر جذاب مواد لازم: بادام 1 لیوان نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری آرد برنج 4 قاشق غذاخوری شیر 1 لیتر شکر 1 لیوان پودر پسته 2 قاشق غذاخوری. طرز تهیه: بادام ها را از قبل خیس کنید پوست آن ها را جدا و خرد کنید. یک لیوان شیر درون قابلمه بریزید، آرد برنج و نشاسته را اضافه کرده و با هم زدن آن ها را کامل حل کنید. سپس بادام و شکر را اضافه کرده و بقیه شیر را به قابلمه اضافه کنید. مدام هم بزنید تا به غلظت برسه از روی حرارت بردارید و پودر پسته را اضافه کنید.درون ظرف مورد نظر سرو کنید و دلخواه تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود🥰 با یه خورشت هویج متفاوتو خوشمزه چطورین؟ مواد لازم برای ۴ نفر: ران مرغ به ۶ عدد(البته هر چقدر خودتون دوست دارین) زعفران دم شده نمک، فلفل سیاه ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده ۳ حبه سیر ریز خورد شده آب جوش ۳ پیمانه هویج بزرگ ۵ عدد رب گوجه فرنگی ۲ ق غ خ (من مثل همیشه ۱ ق غ خ رب فلفل هم اضافه کردم) لیموی تازه ۱ عدد خلال پسته برای تزئین طرر تهیه: توی یک قابلمه مقداری روغن میریزیم و سپس پیاز و سیر خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که شیشه ای شد و عطرش آزاد شد تفت میدیم. سپس تکه های مرغ رو که خوب با آب سرد شستیم بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل و زعفران دم شده فراوان بهش میزنیم و میذاریم مرغ و پیازا با حرارت بالا با هم خوب تفت بخورن و سرخ بشن تقریبا ۵ دقیقه ای طول میکشه و سپس بهش آب جوش رو اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت متوسط بپزه. حالا هویجامونو با رشته کن یا رنده درست میکنیم ترجیحا رشته کن باشه بهتره قشنگتر دیده میشه. توی تابه میریزیم و بهش زمانی که مرغامون کاملا پخت آبش رو به هویجا اضافه میکنیم تقریبا باید سطح هویج رو بپوشونه اگر کم بود میتونین یه مقدار هم آب جوش اضافه کنین بهش.آبلیموی تازه رو آیشو میگیریم و به هویجا اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم هویجا خوب بپزه.وقتی دیدین هویجا پخته بهش رب رو اضافه میکنیم و خوب با هم یکدست میکنیم و میذاریم خورشتمون جا بیفته(نمک غذا رو تست کنید ولی چون خود آب مرغ نمک داره فکر نکنم نیاز به نمک باشه ولی شما تست کنید و ببینید چطوره)تمام . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و آووکادو 😍😋 15-20 عدد گوجه گیلاسی 5-6 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده 1 عدد پیاز قرمز 2 عدد پیاز چه 1 عدد خیار 2 آووکادو کاهو سس سالاد: آبلیمو 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری عسل 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه و خرد شده 1 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل مرغ: 2 عدد سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری زیره 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با موادی که در بالا نوشتم مزه دار کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 20-25 دقیقه می پزید تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید. گوجه فرنگی، خیار، ذرت، پیاز و آووکادوی خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و با کاهو مرغ در ظرف سرو بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیح کامل کپشن👇🏻 قیمه پلو😍امکان نداره که خوشت نیاد 😎 مواد لازم: •گوشت چرخ شده 250 گرم •پیاز 2 عدد متوسط •برنج 4 پیمانه •لپه پخته 1 پیمانه •رب گوجه 1/5 ق غ خ •آب مقداری •زعفران به مقدار لازم •نمک 1 ق م خ •فلفل نصف ق چ خ •زردچوبه 1 ق چ خ •پودر گل سرخ 1 ق م خ •پودر دارچین به مقدار لازم •پودر لیمو 1 ق م خ •پودر هل نوک ق چ خ 🥮طرز تهیه: •ابتدا پیاز و گوش رو داخل خرد کن بریزید و میکس کنید. (وقتی که گوشت و پیاز باهم میکس میشه هم حجمش زیاد میشه هم فوق العاده خوشمزه تره میشه) •بعد داخل تابه تفت بدید و ادویه ها، پودر گل سرخ و پودر لیمو رو اضافه کنید عطرشون که آزاد شد رب گوجه رو اضافه کنید و مخلوط کنید، کمی آب بریزید، هم بزنید •بعد لپه پخته شده رو اضافه کنید و بعد پودر هل. •بعد از آماده شدن مواد گوشتی داخل قابلمه ته دیگ مورد نظر رو بندازید و بعد یک لایه برنج آبکش، روش پودر دارچین و زعفران بدین و لایه بعد رو مواد گوشتی، دوباره برنج آبکش و روش پودر دارچین و زعفران. اجازه بدید که روی کم به مدت 45 دقیقه دم بکشه. •بعد از این مدت داخل ظرف سروتون برگردونید و سیب زمینی کنارش بذارید •مطمئنم که خوشتون میاد. از پلو های مورد علاقه خودمه😍🥹 🧅نکته: اگر پیاز رو با گوشت میکس نکردین میتونید پیاز رو اول تفت بدید و بعد گوشت رو اضافه کنید و بعد باقی مراحل، ولی اگر میکس کنید خوشمزه تر میشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کافی شاپی پرطرفدار بخش‌ اول موادلازم تخم مرغ. ۳عدد آرد. ۱۴۰گرم(۱ پ) شیر گرم. ۵۰گرم(۱/۴پ) روغن مایع. ۵۵گرم(۱/۴ پ) شکردانه ریز. ۱۲۰گرم(۱/۲ پ + یک و نیم ق غ ) بکینگ پودر. ۳/۴ ق چ(۳گرم) پودر کاکائو. ۱ ق چ (۲ و نیم گرم) پودر قهوه فوری(نسکافه). ۲ گرم(نصف ق غ) وانیل. ۱/۳ ق چ تمام مواد هم دمای محیط باشن فر حتما بیست دقیقه از قبل روشن بشه تا خوب داغ بشه ابتدا تخم مرغها رو با وانیل و شکر ده دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم (دورگیری ظرف فراموش نشه) وقتی مواد کاملا حجیم و روشن شد ، شیرگرم و نسکافه رو مخلوط میکنیم به همراه روغن به مواد اضافه کرده و ده ثانیه هم میزنیم ، بعد مخلوط مواد خشک(آرد ، بکینگ پودر ،پودر کاکائو) رو که از قبل مخلوط و سه بار الک کردیم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه ، کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کرده مواد رو داخل قالب ریخته و حتما چندبار قالب رو سطح بکوبید بعد داخل فرداغ قرار میدیم . بعد از چهل دقیقه با سیخ چوبی چک کرده اگه مواد نچسبید بیرون میاریم میزاریم از داغی بیفته بعد دورتادور کیک رو با چاقو از قالب جداکرده و کاغذ روغنی رو جدا کرده وقتی کیک کاملا سرد شد به دوقسمت برش میزنیم . سایز قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت مدت پخت کیک : ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دمای فر برقی : ۱۶۵درجه المنت بالا و پایین با فن دمای فر گازی : ۱۷۵ درجه اواخر پخت گریل ادامه کپشن در پست بعد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر زردآلو😍😋 جهت کرم: شیر چهار لیوان‌ شکر یک لیوان نشاسته ۱ ق غ آرد ۲ ق غ کره ۱ق م وانیل نوک قاشق جهت سس: زردآلو نیم کیلو آب یک فنجان شکر ۲ ق غ نشاسته ۱ ق غ آب حدودا یک لیوان(جهت باز کردن نشاسته) جهت قسمت زیرین دسر بنا به تمایل تکه های کیک یا بیسکوییت اول از همه جهت کرم شیر،شکر،نشاسته و آرد بریزید و بپزید کره و وانیل اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید بذارید خنک شه.جهت تهیه سس،زردآلوهای خرد شده رو در ظرفی بریزید و روش یک فنجان آب اضافه کنید و کمی بپزید،در ظرف دیگر نشاسته رو با آب حل کنید.و به زردآلوها اضافه کنید و وقتی قوام گرفت از حرارت بردارید.داخل کاپها اول تکه های کیک بعد کرم بریزید صبر کنید یه کم کرم خودشو بگیره و بعد روش سس زردآلو بریزید.و در یخچال بذارید چند ساعت بمونه تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه ایرانی😍😋 مواد لازم برای ده نفر: گوشت گوسفندی+ قلم 🍖یک کیلوگرم لپه 🫛۵۰۰ گرم لیمو عمانی🍋 ۱۳ عدد سیب زمینی🥔 ۴ عدد پیاز🧅 ۴ عدد چوب دارچین🪵 ۲ تکه جوز هندی یکم گلاب🌹 ۳ ق غ زعفران دم کرده 💛ب م ل رب 🥫۳ قاشق غذاخوری بستگی به رنگ رب روغن🧈 ,نمک🧂,فلفل سیاه 🌶به مقدار لازم زردچوبه ۱ ق چ پودر هل🌺 یک ق چ پودر لیمو عمانی 🍋۱ ق غ گل سرخ 🌹سه عدد گوجه درسته 🍅دو عدد روغن حیوانی🧈 دو ق غ نکات‌مهم قیمه: ♨️حتما لپه جوشیده بشه و برای قیمه مجلسی لپه داخل زعفرون بمونه یک ربع ♨️پودر گل سرخ نریزید قیمه سیاه میشه ♨️گوجه به قیمه لعاب میده حتما دوتا بندازید نخواستید در اخر درش بیارید ♨️نیمی از نمک و به گوشت تفت داده بزنید اینجوری گوشت تشنه میشه و طعم و‌مزه هارو به خودش میکشه. ♨️پیاز داغ هرچی ریز تر لعاب غذا بهتر این مقدار برای ده نفره برای نذری مقدار دقیقه همین اندازه روچند برابر کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبدوغ خيار 😋😍 رسپی آبدوغ خیار برای ۱۰ نفر ماست. نیم کیلو دوغ گازدار. ۲لیتر گردو. ۲۰۰گرم کشمش. ۲۰۰گرم خیار. ۷عدد خامه. ۱۰۰گرم سبزی معطر مانند. ریحان نعناع شوید پونه مرزه ترخون و پیازچه و ترپچه مقدار لازم. گل محمدی نعناع خشک پودر ریحان نمک و فلفل سیاه به مقدار نیاز کمی نان خشک یک کاسه یخ و دو قاشق گلاب نکات👇 به ترتیب👇 حتما اول باید ماست را داخل ظرف بریزیم و خوب هم بزنیم بعد خامه و گلاب را اضافه میکنیم خوب هم میزنم بعد دوغ را اضافه میکنم و در آخر مانند ویدیو الباقی مواد را و در انتها نان خشک را داخل کاسه ای میریزیم و آبدوغ خیار آماده شده رو روی نان😍 کمی سیر تازه به دلخواه خلاص👐 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهیچه ای که بدون قطره ای آب و با پیاز و زعفرون پخته بشه بی نهایت لذیذ میشه 👌🏽👌🏽😋😋😋 مواد لازم 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 ماهیچه گوسفندی ۱/۵کیلو پیاز ۷۵۰ گرم زعفران دم کرده ۲ پیمانه چوب دارچین ۱ عدد برگ بو۴ عدد آبلیموی طبیعی ۳ق غ نمک به میزان لازم سیر دو بوته زردچوبه و ادویه دلبخواه هست و من اضافه نکردم طرز تهیه 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 برای چند ساعت ماهیچه رو با زعفرون بگذارید تا مزه دار بشه ✅ کف ظرف مورد نظر پیاز خلالی بچینید و ماهیچه هارو روی اون وروی ماهیچه ها هم پیاز خلالی بریزید ✅ دو عدد بوته ی سیر رو همراه با برگ بو و یک عدد چوب دارچین اضافه کنید✅ ۱ پیمانه از زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید ✅ بعد از نیم ساعت پیازهای زیری شروع به آب انداختن میکنن و میجوشند ،حالا حرارت رو کم کنید و دم کنی بگذارید برای ۲ ساعت و نیم ✅ بعد از دو ساعت ماهیچه ها نیم پز شده ،الان ماهیچه هارو زیر و رو کنید و بعد بقیه ی زعفرون رو اضافه کنید ✅ بعد از یکساعت ماهیچه ها کاملا پخته و میتونید نمک رو اضافه کنید ✅ برگ بو و دارچین رو خارج کنید و بهش کمی آبلیمو بزنید ✅ یه ربع دیگه اجازه بدید تا نمک خورد ماهیچه بره ماهیچه بعد از ۳ساعت امادست 🍕. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 کپشن مطالعه شود 🍃 کوکی کیک براونی اورئو اگه عاشق شکلات و اورئو هستید بی شک عاشق این کوکی کیک خواهید شد. مواد لازم: کره:165گرم(هم دمای محیط) شکر قهوه‌ای:160گرم شکر سفید:90گرم تخم‌مرغ:3عدد آرد:150گرم وانیل:2ق.چ سرصاف شکلات تلخ:180گرم(جایگزین شیری) پودر کاکائو:50گرم شکلات چیپسی نسوز:60گرم بیسکوئیت اورئو:70گرم(خرد شده) تهیه:فر رو با دمای 170درجه بزارید گرم بشه.در ظرفی کره+شکرها باهم مخلوط کنید تا کمی کرمی بشه.تخم مرغ+وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.شکلات تلخ یا شیری رو بن ماری کنید و به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید..آرد+پودرکاکائو که از قبل الک کردید رو مخلوط کنید و در آخر شکلات چیپسی و اورئو بهش اضافه کنید...خمیر رو داخل ظرف موردنظر بریزید و روش بیسکوئیت اورئو قرار بدید به مدت 40تا45دقیقه بپزه بعد از خنک شدن برش بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکدرمه اصل فوق العاده خوشمزه 🍚🍖🌶️ بخش اول چکدرمه ترکمنی رو حتمااا تو اولین فرصت امتحان کنید این غذا در اصل تو همین قازان باید درست بشه ولی شما تو‌قابلمه معمولی هم میتونید درستش کنید برای هر نفر اینارو ‌لازم دارید: سیصد گرم‌گوشت گوسفندی با استخوان با دنبه برنج یک پیمانه نصف پیاز نمک و رب . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد کباب کبابی فر بهترین روشی است که می توانید امتحان کنید 👌👌 مواد و روش: نیم کیلو گوشت یک فلفل قرمز شیرین که در پردازنده خرد کردم و صاف کردم یک پیاز متوسط ​​که در پردازنده خرد کردم و صاف کردم. یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چای خوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده نصف قاشق چایخوری ادویه شیرین آنها را با هم مخلوط کردم و به شکل انگشت درآوردم توی سینی بادمجان ها رو تفت دادم، فلفل قرمز شیرین، فلفل دلمه ای سبز، پیاز و سیر رو با چاقو ریز خرد کردم غذاساز رو نمک و فلفل و روغن زیتون ریختم و کباب ها رو روی حرارت گذاشتم و روی حرارت کم و زیاد کردم قرمز شد خمیر رو گذاشتم زود درست شد مواد لازم خمیر: 2 لیوان آرد یک فنجان آب گرم یک قاشق چایخوری مخمر یک قاشق چایخوری شکر مقدار اندکی نمک دو قاشق غذاخوری شیر خشک یک چهارم فنجان روغن زیتون فقط خمیر را روی سینی پهن کرده و مقداری تخم مرغ و سرکه روی آن بمالید و روی آن کنجد و سیاه دانه بپاشید. امیدوارم این پست براتون مفید باشه 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹 بادمجان 3 عدد 🔹گوجه فرنگی 2 عدد 🔹سیر ۳ تا ۴ حبه 🔹تخم مرغ 2 عدد 🔹نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . (اما بعدش باید حسابی گاز رو تمیز کنم ) ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین . گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم. سیر رو داخل تابه تفت دادم . بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید پودر کاکائو 1/4 پیمانه نمک 1 پنس شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم) شکلات تخته ای 50 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید. پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید. وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید. 1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید. روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید. لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب دوغ خیار جذاب😍😋 مواد لازم: خیار گردو سبزی تازه(ترخون،نعنا،تره،ریحون و تربچه) پیازچه کشمش ماست چکیده دوغ برعکس ظاهر جذابش درست کردنش خیلی خیلی سادست اول یه خیار نسبتا بزرگ رو با پوستکن ورقه ورقه ای نازک میکنیم یه خیار دیگه رو پوستشو میگیریم و ریز خرد میکنیم گردو و سبزی و پیازچه و تربچه رو هم خرد میکنیم ته ظرف گود اول ۳ قاشق ماست چکیده میریزیم ورقه های خیار رو ۲ لایه به شگل گرد در میاریم و محتویات رو داخلش میریزیم و در آخر به ورقه های خیار مثل تصویر فرم میدیم و میچینیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه ببین چقدر نازه 😍 بخش اول چیز کیک شعریه هم خیلی خوشمزه اس هم خیلی شیک و خوشگل میشه خیلیم راحته سیو کن تا هر موقع مهمان داشتی درست کنی و میز پذیرایی تون و خیلی شیک کنید 🥰 مواد لازم برای این تعداد که می‌بینید یعنی شش تا تو این سایز رشته شعریه یک و نیم بسته شیر عسلی یک قوطی (یک سومش برای مواد پنیری هست) کره 70 گرم پنیر خامه ای یا ماسکاپونه 150 گرم خامه صبحانه 150 گرم پودر قند سه ق غ پودر ژلاتین 3 ق غ آب سرد نصف پیمانه پودر هل یک ق م زعفرون دمکرده غلیظ دو سه ق هر قالبی دوست داشتید میشه حتی کپسول های کاغذی تنها نکته ای داره وقتی مواد شعریه رو ريختید خوب فیکس کنید به کناره ها تا لایه پنیری پایین نفوذ نکنه رشته هارو خرد کنید روی حرارت ۵ دقیقه‌ای تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه بعد کره اضافه مخلوط که شد و سوم از شیر عسلی رو اضافه می‌کنیم هم می‌زنیم تا مواد غلیظ و جمع بشه حالا حرارت خاموش ودر هل و زعفرون را اضافه می‌کنیم بعد می‌ریزیم داخل قالب مورد نظر خوب صاف و فشرده می‌کنیم میزاریمش کنار اتینو با آب سرد ترکیب می‌کنیم اسفنجی که شد می‌ذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه تو ظرفی خامه صبحانه پودر قند و پنیر و مابقی شیر عسلی رو ا همزن دستی ترکیب می‌کنیم در آخر ژلاتین بنماری شده بهش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم حالا می‌ریزیم روی لایه اول داخل قالب چند بار می‌کوبیم تا قشنگ صاف و یکدست بشه و بره یخچال تا خودش رو بگیره به همین راحتی 😍 نوش جان 🌹 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مخلوط😍😋 این مدل ترشی ذائقه من و خانوادم هست گل کلم خرد شده دو کاسه هویج خرد شده نصف کاسه خیار خرد شده نصف کاسه ساقه کرفس خرد شده نصف کاسه بادمجان خرد شده نصف کاسه کلم برگ خرد شده نصف کاسه موسیر و سیب زمینی ترشی هم میتونید بریزید من چون دوست نداشتیم نریختم اندازه های مواد اولیه کاملا اختیاری و سلیقه و ذائقه خودتون داره من چون گل کلم و بیشتر دوست دارم بیشتر هم ریختم شما هر چیزی و دوست داشتین کمتر بیشتر و یا حذف و اضافه کنید)سبزی ها با نسبت مساوی :ترخون، مرزه، جعفری، شوید ، نعناادویه ها: زرد چوبه ، نمک، پودر تخم گشنیز پودر گلپر و سیاه دانه نمک هم نباید کم باشه من برای این مقداریک لیوان سر خالی نمک ریختم سرکه و هم به نسبت دو به یک با آب مخلوط کنید دو لیوان سرکه یک لیوان آب تا جایی که تمام مواد داخل سرکه باشه و ظرف ها بر بشه بریزید(داخل یک ظرف آب و سرکه رو مخلوط کنید و بعد روی ترشی بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه ایرانی😍😋 مواد لازم برای ده نفر: گوشت گوسفندی+ قلم 🍖یک کیلوگرم لپه 🫛۵۰۰ گرم لیمو عمانی🍋 ۱۳ عدد سیب زمینی🥔 ۴ عدد پیاز🧅 ۴ عدد چوب دارچین🪵 ۲ تکه جوز هندی یکم گلاب🌹 ۳ ق غ زعفران دم کرده 💛ب م ل رب 🥫۳ قاشق غذاخوری بستگی به رنگ رب روغن🧈 ,نمک🧂,فلفل سیاه 🌶به مقدار لازم زردچوبه ۱ ق چ پودر هل🌺 یک ق چ پودر لیمو عمانی 🍋۱ ق غ گل سرخ 🌹سه عدد گوجه درسته 🍅دو عدد روغن حیوانی🧈 دو ق غ نکات‌مهم قیمه: ♨️حتما لپه جوشیده بشه و برای قیمه مجلسی لپه داخل زعفرون بمونه یک ربع ♨️پودر گل سرخ نریزید قیمه سیاه میشه ♨️گوجه به قیمه لعاب میده حتما دوتا بندازید نخواستید در اخر درش بیارید ♨️نیمی از نمک و به گوشت تفت داده بزنید اینجوری گوشت تشنه میشه و طعم و‌مزه هارو به خودش میکشه. ♨️پیاز داغ هرچی ریز تر لعاب غذا بهتر این مقدار برای ده نفره برای نذری مقدار دقیقه همین اندازه روچند برابر کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکدرمه اصل فوق العاده خوشمزه 🍚🍖🌶️ بخش اول چکدرمه ترکمنی رو حتمااا تو اولین فرصت امتحان کنید این غذا در اصل تو همین قازان باید درست بشه ولی شما تو‌قابلمه معمولی هم میتونید درستش کنید برای هر نفر اینارو ‌لازم دارید: سیصد گرم‌گوشت گوسفندی با استخوان با دنبه برنج یک پیمانه نصف پیاز نمک و رب . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹 بادمجان 3 عدد 🔹گوجه فرنگی 2 عدد 🔹سیر ۳ تا ۴ حبه 🔹تخم مرغ 2 عدد 🔹نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . (اما بعدش باید حسابی گاز رو تمیز کنم ) ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین . گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم. سیر رو داخل تابه تفت دادم . بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋 این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیم‌درست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره موارد مورد نیاز👇🏼 ۳عدد تخم مرغ ۱/۲پیمانه شر ۱/۲پیمانه شکر ۱/۲پیمانه ارد ۱/۲پیمانه خامه صبحانه ۲قاشق کره اب شده ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۸قاشق چایخوری نمک گیلاس به اندازه کف ظرف قالب طرز تهیه👇🏼 برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛