فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکدرمه اصل فوق العاده خوشمزه 🍚🍖🌶️
بخش اول
چکدرمه ترکمنی رو حتمااا تو اولین فرصت امتحان کنید این غذا در اصل تو همین قازان باید درست بشه ولی شما توقابلمه معمولی هم میتونید درستش کنید
برای هر نفر اینارو لازم دارید:
سیصد گرمگوشت گوسفندی با استخوان با دنبه
برنج یک پیمانه
نصف پیاز
نمک و رب
#چکدرم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزا_قاسمی
🔷مواد لازم
🔹 بادمجان 3 عدد
🔹گوجه فرنگی 2 عدد
🔹سیر ۳ تا ۴ حبه
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . (اما بعدش باید حسابی گاز رو تمیز کنم ) ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋
این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیمدرست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره
موارد مورد نیاز👇🏼
۳عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شر
۱/۲پیمانه شکر
۱/۲پیمانه ارد
۱/۲پیمانه خامه صبحانه
۲قاشق کره اب شده
۱قاشق چایخوری وانیل
۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۸قاشق چایخوری نمک
گیلاس به اندازه کف ظرف قالب
طرز تهیه👇🏼
برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم
اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه
نوش جان😋
#کلفوتی_گیلاس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋
این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیمدرست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره
موارد مورد نیاز👇🏼
۳عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شر
۱/۲پیمانه شکر
۱/۲پیمانه ارد
۱/۲پیمانه خامه صبحانه
۲قاشق کره اب شده
۱قاشق چایخوری وانیل
۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۸قاشق چایخوری نمک
گیلاس به اندازه کف ظرف قالب
طرز تهیه👇🏼
برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم
اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه
نوش جان😋
#کلفوتی_گیلاس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋
این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیمدرست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره
موارد مورد نیاز👇🏼
۳عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شر
۱/۲پیمانه شکر
۱/۲پیمانه ارد
۱/۲پیمانه خامه صبحانه
۲قاشق کره اب شده
۱قاشق چایخوری وانیل
۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۸قاشق چایخوری نمک
گیلاس به اندازه کف ظرف قالب
طرز تهیه👇🏼
برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم
اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه
نوش جان😋
#کلفوتی_گیلاس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزا_قاسمی
🔷مواد لازم
🔹 بادمجان 3 عدد
🔹گوجه فرنگی 2 عدد
🔹سیر ۳ تا ۴ حبه
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . (اما بعدش باید حسابی گاز رو تمیز کنم ) ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مخلوط😍😋
این مدل ترشی ذائقه من و خانوادم هست
گل کلم خرد شده دو کاسه
هویج خرد شده نصف کاسه
خیار خرد شده نصف کاسه
ساقه کرفس خرد شده نصف کاسه
بادمجان خرد شده نصف کاسه
کلم برگ خرد شده نصف کاسه
موسیر و سیب زمینی ترشی هم میتونید بریزید
من چون دوست نداشتیم نریختم اندازه های مواد اولیه کاملا اختیاری و سلیقه و ذائقه خودتون داره من چون گل کلم و بیشتر دوست دارم بیشتر هم ریختم شما هر چیزی و دوست داشتین کمتر بیشتر و یا حذف و اضافه کنید)سبزی ها با نسبت مساوی :ترخون، مرزه، جعفری، شوید ، نعناادویه ها: زرد چوبه ، نمک، پودر تخم گشنیز پودر گلپر و سیاه دانه نمک هم نباید کم باشه من برای این مقداریک لیوان سر خالی نمک ریختم سرکه و هم به نسبت دو به یک با آب مخلوط کنید دو لیوان سرکه یک لیوان آب تا جایی که تمام مواد داخل سرکه باشه و ظرف ها بر بشه بریزید(داخل یک ظرف آب و سرکه رو مخلوط کنید و بعد روی ترشی بریزید.
#ترشی_مخلوط
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋
این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیمدرست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره
موارد مورد نیاز👇🏼
۳عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شر
۱/۲پیمانه شکر
۱/۲پیمانه ارد
۱/۲پیمانه خامه صبحانه
۲قاشق کره اب شده
۱قاشق چایخوری وانیل
۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۸قاشق چایخوری نمک
گیلاس به اندازه کف ظرف قالب
طرز تهیه👇🏼
برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم
اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه
نوش جان😋
#کلفوتی_گیلاس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ساندی_شکلات
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم)
شکلات تخته ای 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید.
روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزا_قاسمی
🔷مواد لازم
🔹 بادمجان 3 عدد
🔹گوجه فرنگی 2 عدد
🔹سیر ۳ تا ۴ حبه
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . (اما بعدش باید حسابی گاز رو تمیز کنم ) ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکدرمه اصل فوق العاده خوشمزه 🍚🍖🌶️
بخش اول
چکدرمه ترکمنی رو حتمااا تو اولین فرصت امتحان کنید این غذا در اصل تو همین قازان باید درست بشه ولی شما توقابلمه معمولی هم میتونید درستش کنید
برای هر نفر اینارو لازم دارید:
سیصد گرمگوشت گوسفندی با استخوان با دنبه
برنج یک پیمانه
نصف پیاز
نمک و رب
#چکدرم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋
این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیمدرست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره
موارد مورد نیاز👇🏼
۳عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شر
۱/۲پیمانه شکر
۱/۲پیمانه ارد
۱/۲پیمانه خامه صبحانه
۲قاشق کره اب شده
۱قاشق چایخوری وانیل
۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۸قاشق چایخوری نمک
گیلاس به اندازه کف ظرف قالب
طرز تهیه👇🏼
برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم
اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه
نوش جان😋
#کلفوتی_گیلاس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه ببین چقدر نازه 😍
بخش اول
چیز کیک شعریه هم خیلی خوشمزه اس هم خیلی شیک و خوشگل میشه خیلیم راحته سیو کن تا هر موقع مهمان داشتی درست کنی و میز پذیرایی تون و خیلی شیک کنید 🥰
مواد لازم برای این تعداد که میبینید یعنی شش تا تو این سایز
رشته شعریه یک و نیم بسته
شیر عسلی یک قوطی (یک سومش برای مواد پنیری هست)
کره 70 گرم
پنیر خامه ای یا ماسکاپونه 150 گرم
خامه صبحانه 150 گرم
پودر قند سه ق غ
پودر ژلاتین 3 ق غ
آب سرد نصف پیمانه
پودر هل یک ق م
زعفرون دمکرده غلیظ دو سه ق
هر قالبی دوست داشتید میشه حتی کپسول های کاغذی
تنها نکته ای داره وقتی مواد شعریه رو ريختید خوب فیکس کنید به کناره ها تا لایه پنیری پایین نفوذ نکنه
رشته هارو خرد کنید روی حرارت ۵ دقیقهای تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه بعد کره اضافه مخلوط که شد و سوم از شیر عسلی رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا مواد غلیظ و جمع بشه حالا حرارت خاموش ودر هل و زعفرون را اضافه میکنیم
بعد میریزیم داخل قالب مورد نظر خوب صاف و فشرده میکنیم میزاریمش کنار اتینو با آب سرد ترکیب میکنیم اسفنجی که شد میذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه تو ظرفی خامه صبحانه پودر قند و پنیر و مابقی شیر عسلی رو ا همزن دستی ترکیب میکنیم در آخر ژلاتین بنماری شده بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم حالا میریزیم روی لایه اول داخل قالب چند بار میکوبیم تا قشنگ صاف و یکدست بشه و بره یخچال تا خودش رو بگیره به همین راحتی 😍
نوش جان 🌹
#چیزکیک_شعریه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استریپس😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ رگ گیری شده یا سینه مرغ🍗 که مثل فیله برش زدین ۱ کیلو (فیله لطیف تره و زودتر هم میپزه)
آرد سفید 🥡۲۰۰ گرم (حدود یک و نیم لیوان)
آب 💧۲۰۰ میلی لیتر (یه لیوان سر خالی)
تخم مرغ🥚 ۲ عدد
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄، پودر پیاز 🧅و پاپریکا
یه شب تا صبح و یا حداقل ۲ ساعت تو یخچال استراحت کنه. (من ۲ ساعت گذاشتم)
آرد سفید + نمک و فلفل برای پولکی کردن
🔻وقتی داخل آرد میزنین بلافاصله تو روغن کاملا داغ و شناور، روی حرارت متوسط رو به کم سرخ کنین تا زمانی که روش ترد و طلایی بشه و داخلش بپزه؛ برای من حدود یک ربع پختش زمان برد.
حرارت اگه خیلی زیاد باشه روش سریع طلایی میشه ولی داخلش کامل نمیپزه.
🔻سسی که تو فیلمه ترکیب مایونز، سس گوجه فرنگی و کمی خردله.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر 😍😋
🥔سيب زميني
🫙سس مايونز
🥒خيارشور
🥓سوسيس
💫کره
💫قارچ
💫پنير پيتزا
🫒زيتون و آويشن(اختياري)
🧂نمک و فلفل
چند تا سیب زمینی بزرگ رو تمیز میشوریم روش روغن میزنیم و فویل میپیچیم و میزاریم توی فر یکساعت با دمای۲۰۰ بپزه با خلال دندون چک میکنیم اگه پخته بود در میاریم از وسط برش میدیم و داخلشون رو با چنگال پوره میکنیم و بهش کره و پنیر پیتزا اضافه میکنیم و حسابی با هم مخلوطشون میکنیم.حالا میریم سراغ مواد میانی سس مایونز رو با خیارشور و نمک و فلفل ترکیب و روی سیب زمینی میزنیم و بعدش هم سوسیس سرخ شده،قارچ سرخ شده و پنیرپیتزا و زیتون و کمی آویشن میزنیم و میزاریم تو فر تا پنیر پیتزا آب بشه.آمادس .نوش جان❤️
✅ميتونيد سيب زميني ها رو آب پز كنيد يا تو هوا پز بزارين💫
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی کافی شاپی 😍😋
مواد لازم:
150 گرم شکلات تلخ🍫
کره 50 گرم 🧈
40 میلی لیتر روغن مایع 🥃
2 عدد تخم مرغ 🥚
130 گرم شکر 🍚
آرد 90 گرم 🥡
پودر کاکائو 50 گرم 🍫
تاپینگ ها:
شکلات فندقی🌰
پرک بادام تفت داده شده 🥜
طرز تهیه:
یک قالب 10 سانتیمتری را با کپسول (کاغذ روغنی) بپوشانید.
شکلات تلخ ، کره و روغن رادر یک تابه ریخته و ذوب کنید و صبر کنید تا خنک شود.
تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا شکر حل شود.
- شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
آرد، پودر کاکائو را در حین الک کردن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و بلافاصله در قالب ها بریزید .
در فر از قبل گرم شده با دمای 150درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد😋😍😋
یه وقتایی باید رژیم و کنار گذاشت و نهایت لذت و برد🥳
~مواد لازم :
كاهو
خيار
ذرت
نخود فرنگى يا هر خبوبات پخته ي ديگه (لوبيا قرمز هم عاليه)
گردو
~سس:
مايونز/رنچ/فرانسوى/چيلي /خردل
~روش هم ميتونيد بادام زميني بريزيد
اين كه من ريختم يك نوع بادام ژاپني هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
👠فـــــروش فوق العاده تولیــــــدیِ#کفــــــش_تبریز در ایتــــــا
انواع کفش هایِ: طبی/ مجلسی👠
کتونی/ کالج / صندل/تابستونی 👠
✅#کیفیت_تضمینی
✅#تک_عمده_همکاری
✅#شرایط_اقساطی
هزینه ارسال به سراسر کشور بر عهده ماست ✈️
❌بزن روی لینک هر چی بخوای اینجا نصف قیمته بازارِِ 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1356071116C01a80f4c93
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
👠 شروعِ حـراجی کـفـش ، زیر قـیمت بـازار 👠
کفشای مجلسیِ میلیونی فقط👈 😱😱 تـومن 🔥
❌ تک ســـایزها نصــف قــیمت بازار ❌
اینجا با پول یه جفت کفش ، چندجفت میخری 🤩👇🏼👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1356071116C01a80f4c93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا شیره ی انگور😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡يك پيمانه
شيره انگور🍇 يك پيمانه
گلاب 🌹يك چهارم پيمانه
زعفران 💛چند قاشق
آب 💧نصف پيمانه
پودر هل 🌺يك ق.چ
روغن 🥃حدودا نصف پيمانه اما كم كم اضافه بشه
كره🧈 ٢٠ گرم
نكته مهم :❌شيره انگور اگه كم شيرين بود بهش آب كمتري اضافه كنيد يا مقدار شيره رو بيشتر كنيد شيره انگور رقيق نياز به آب زياد نداره حتما تست كنيد كه ترش نباشه 🙏
آرد رو مرحله اول در حد گرفتن خامي تفت بدين، با روغن هم زياد نياز به تفت دادن نيست چون رنگ شيره باعث تيره شدن حلوا ميشه حواستون باشه🙏
كره هم اختياري اما بافت حلوا رو بي نظير و همين طور خوش طعم ميكنه سعي كنيد حذفش نكنيد 🙏
شيره هم اصلا نياز به گرم شدن نداره😍فقط طي چند مرحله اضافه كنيد و حرارت كاملا ملايم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شلوار_بگ تابستانه بدون الگو بدوز👖👆
❌خنک راحت باورت نمیشه 10دقیقه ای میتونی بدوزی🪡😱👇
https://eitaa.com/joinchat/663290113C01a9e688a6
بزن رو لینک کلی #ترفند صفر تا صد #خیاطی بدون الگو یاد بگیر 🧵😎👆
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
زیر جا میوه ای یخچالت آب جمع میشه ؟❌👇
نگران نباش فقط کافیه این #ترفند بلد باشی😉
واسه این چیز ساده تعمیر کار نیار 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/663290113C01a9e688a6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ته بطری نوشابههات #کیک_دورنگ درست کن 😮😉
دیگه آسون تر از این نداریم 🥮👇🏼
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ قچ
شیر ۱/۵ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
آرد ۳/۵ پیمانه
بکینگ پودر ۱/۲ قم
پودر کاکائو ۱ قغ در نصف فنجان شیر حل کنید
تخم مرغ، شکر و وانیل رو خوب با هم مخلوط و هم بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر رو اضافه و با هم مخلوط کنید، حالا آرد و بپ رو با هم ترکیب و الک و به مواد اضافه کنید مواد رو به صورت دورانی فولد کنید اینجا مواد رو ۲ قسمت کنید و به یه قسمت پودر کاکائو حل شده در شیر رو اضافه و هم بزنید از اینجا به بعدم که دیگه کامل مثل فیلم برید جلو 🍰✌🏼
✅ کف قالب رو با کره یا روغن چرب کنید و اگه تونستین کاغذ روغنی هم بذارید 🥧
✅ قالب رو تا نصفه بیشتر پر نکنید که جا برای پف داشته باشه 🍰
✅ دمای فر برقی استاندارد ۱۶۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه ⏱️
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛