eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 کپشن مطالعه شود 🍃 کوکی کیک براونی اورئو اگه عاشق شکلات و اورئو هستید بی شک عاشق این کوکی کیک خواهید شد. مواد لازم: کره:165گرم(هم دمای محیط) شکر قهوه‌ای:160گرم شکر سفید:90گرم تخم‌مرغ:3عدد آرد:150گرم وانیل:2ق.چ سرصاف شکلات تلخ:180گرم(جایگزین شیری) پودر کاکائو:50گرم شکلات چیپسی نسوز:60گرم بیسکوئیت اورئو:70گرم(خرد شده) تهیه:فر رو با دمای 170درجه بزارید گرم بشه.در ظرفی کره+شکرها باهم مخلوط کنید تا کمی کرمی بشه.تخم مرغ+وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.شکلات تلخ یا شیری رو بن ماری کنید و به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید..آرد+پودرکاکائو که از قبل الک کردید رو مخلوط کنید و در آخر شکلات چیپسی و اورئو بهش اضافه کنید...خمیر رو داخل ظرف موردنظر بریزید و روش بیسکوئیت اورئو قرار بدید به مدت 40تا45دقیقه بپزه بعد از خنک شدن برش بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین آسونی ژلـه مغــزدار درست کن😍😋 مواد لازم 👇🏻 ژله آلوئه ورا ۱ عدد ژله انگور بنفش۱عدد (طعم و رنگ دلخواه ) شیر ۱ لیوان به ژله آلوئه ورا نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد از خنک شدن شیر رو اضافه کنید و هم بزنید قالب رو چرب کنید و توی قالب بریزید ولی قالب رو پر نکنید ۱ ساعت در فریزر قرار بدید یا ۳ ساعت در یخچال تا خوب ببنده و بعد دوباره قالب رو با روغن مایع چرب کنید ژله انگور رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و کمی در ظرف بریزید و بعد طبق ویدئو ژله سفید رو که قبلا از قالب خارج کردید روی ژله انگور قرار بدید و روش رو با ژله انگور پر کنید و در یخچال قرار بدید تا ببنده. نوش جان 💚 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برا مزه دار کردن ماهی نمک فلفل پاپریکا پودر زیره پودر رازیانه برگ کرفس فلفل دلمه رنگی یک بوته سیر آبلیموی تازه مواد لازم برا برنج برنج خیس خورده یه پیاز سفید درشت زرد چوبه_فلفل سیاه_پودر زیره از هر کدام یک قاشق چای خوری عصاره ی سبزیجات اگه چهار پیمانه برنج خیس میکنید ۴پیمانه هم آب جوش بریزید اول حرارت رو زیاد کنید وقتی برنج حباب زد در قابلمه رو بزارید و حرارت رو کم کنید اگه برنج هنوز دم نکشیده بود باز یکم آب جوش اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برا مزه دار کردن ماهی نمک فلفل پاپریکا پودر زیره پودر رازیانه برگ کرفس فلفل دلمه رنگی یک بوته سیر آبلیموی تازه مواد لازم برا برنج برنج خیس خورده یه پیاز سفید درشت زرد چوبه_فلفل سیاه_پودر زیره از هر کدام یک قاشق چای خوری عصاره ی سبزیجات اگه چهار پیمانه برنج خیس میکنید ۴پیمانه هم آب جوش بریزید اول حرارت رو زیاد کنید وقتی برنج حباب زد در قابلمه رو بزارید و حرارت رو کم کنید اگه برنج هنوز دم نکشیده بود باز یکم آب جوش اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برا مزه دار کردن ماهی نمک فلفل پاپریکا پودر زیره پودر رازیانه برگ کرفس فلفل دلمه رنگی یک بوته سیر آبلیموی تازه مواد لازم برا برنج برنج خیس خورده یه پیاز سفید درشت زرد چوبه_فلفل سیاه_پودر زیره از هر کدام یک قاشق چای خوری عصاره ی سبزیجات اگه چهار پیمانه برنج خیس میکنید ۴پیمانه هم آب جوش بریزید اول حرارت رو زیاد کنید وقتی برنج حباب زد در قابلمه رو بزارید و حرارت رو کم کنید اگه برنج هنوز دم نکشیده بود باز یکم آب جوش اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•تیرامیسو رژیمی🧁• ~❤️برای کیک: ۳عدد تخم مرغ ۵۰گرم (۱/۴پیمانه) آرد جودوسر یا ۳۰گرم آرد گندم ۲ ق غ عسل یا شیره آب نصف لیموترش وانیل۱/۲ق چ فیلینگ: ۳۰۰گرم(۱و۱/۲پیمانه)ماست یونانی یا پروبیوتیک ۲۰۰گرم پنیر ویلی یا ماسکارپونه ۲ق غ عسل(مقدار به ذائقه خودتون بستگی داره) پودر کاکائو و قهوه به مقدار لازم 🟪قالب:۲۰.۱۵ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهیچه ای که بدون قطره ای آب و با پیاز و زعفرون پخته بشه بی نهایت لذیذ میشه 👌🏽👌🏽😋😋😋 مواد لازم 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 ماهیچه گوسفندی ۱/۵کیلو پیاز ۷۵۰ گرم زعفران دم کرده ۲ پیمانه چوب دارچین ۱ عدد برگ بو۴ عدد آبلیموی طبیعی ۳ق غ نمک به میزان لازم سیر دو بوته زردچوبه و ادویه دلبخواه هست و من اضافه نکردم طرز تهیه 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 برای چند ساعت ماهیچه رو با زعفرون بگذارید تا مزه دار بشه ✅ کف ظرف مورد نظر پیاز خلالی بچینید و ماهیچه هارو روی اون وروی ماهیچه ها هم پیاز خلالی بریزید ✅ دو عدد بوته ی سیر رو همراه با برگ بو و یک عدد چوب دارچین اضافه کنید✅ ۱ پیمانه از زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید ✅ بعد از نیم ساعت پیازهای زیری شروع به آب انداختن میکنن و میجوشند ،حالا حرارت رو کم کنید و دم کنی بگذارید برای ۲ ساعت و نیم ✅ بعد از دو ساعت ماهیچه ها نیم پز شده ،الان ماهیچه هارو زیر و رو کنید و بعد بقیه ی زعفرون رو اضافه کنید ✅ بعد از یکساعت ماهیچه ها کاملا پخته و میتونید نمک رو اضافه کنید ✅ برگ بو و دارچین رو خارج کنید و بهش کمی آبلیمو بزنید ✅ یه ربع دیگه اجازه بدید تا نمک خورد ماهیچه بره ماهیچه بعد از ۳ساعت امادست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوشی 🍱😍😋 یه مدل آموزش سوشی آوردم که هم خیلی راحت و سادس هم مقرون به صرفه همم از نظر طعم کاملا با ذائقه ایرانی جوره 🤗 کلا قرارِ با راحت‌ترین وسایل یه سوشی ایرانی درست کنیم 😅 مواد لازم : برنج پخته شده بدون روغن که حسابی نرم یا همون شفته شده مرغی که با پیاز و سیر و ادویه های مختلف طعم دار و سرخ شده هویج و خیار داخل ۲ قاشق سرکه سفید ۱ قاشق شکر حل کردیم کنجد سس سویا ‌ ‌سرکه و شکر حل شده رو به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید و برنجتون رو با دست له کنید. برنجتون رو باز کنید و مرغ و هویج و خیار رو روش قرار بدید و خیلی محکم رول کنید. بذارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره و بعد اسلایس کنید نوش جان❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سه رنگ یخچالی 🥮😍😋 این دسر خیلی خوشمزه و شیک و عالیه مواد لازم :برای کرم شیر چهار لیوان شکر نصف لیوان نشاسته ذرت چهار ق غ آرد گندم چهار ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو یک ق غ زعفران دم کرده یک ق غ یک بسته بیسکوییت پتی بور ژله قرمز رنگ +یک لیوان آبجوش ابتدا ژله و آبجوش رو مخلوط و میزاریم خنک بشه مواد کرم رو آماده سه قسمت میکنیم لایه لایه بیسکوییت و کرم میزیرم در آخر میزاریم کمی داخل یخچال رویه ببنده بعد ژله خنک شده رو روش بریزید وبه دلخواه تزئین کنید ونوش جان کنید😍😘 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد الویه 😍😋 یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده طرز تهیه‌اشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغ‌ها رو جدا پختم... خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیب‌زمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آب‌مرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم... بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختم‌توش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگی‌و‌هویج و نخود فرنگی تزئین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه ببین چقدر نازه 😍 بخش اول چیز کیک شعریه هم خیلی خوشمزه اس هم خیلی شیک و خوشگل میشه خیلیم راحته سیو کن تا هر موقع مهمان داشتی درست کنی و میز پذیرایی تون و خیلی شیک کنید 🥰 مواد لازم برای این تعداد که می‌بینید یعنی شش تا تو این سایز رشته شعریه یک و نیم بسته شیر عسلی یک قوطی (یک سومش برای مواد پنیری هست) کره 70 گرم پنیر خامه ای یا ماسکاپونه 150 گرم خامه صبحانه 150 گرم پودر قند سه ق غ پودر ژلاتین 3 ق غ آب سرد نصف پیمانه پودر هل یک ق م زعفرون دمکرده غلیظ دو سه ق هر قالبی دوست داشتید میشه حتی کپسول های کاغذی تنها نکته ای داره وقتی مواد شعریه رو ريختید خوب فیکس کنید به کناره ها تا لایه پنیری پایین نفوذ نکنه رشته هارو خرد کنید روی حرارت ۵ دقیقه‌ای تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه بعد کره اضافه مخلوط که شد و سوم از شیر عسلی رو اضافه می‌کنیم هم می‌زنیم تا مواد غلیظ و جمع بشه حالا حرارت خاموش ودر هل و زعفرون را اضافه می‌کنیم بعد می‌ریزیم داخل قالب مورد نظر خوب صاف و فشرده می‌کنیم میزاریمش کنار اتینو با آب سرد ترکیب می‌کنیم اسفنجی که شد می‌ذاریم روی بخار آب تا شفاف بشه تو ظرفی خامه صبحانه پودر قند و پنیر و مابقی شیر عسلی رو ا همزن دستی ترکیب می‌کنیم در آخر ژلاتین بنماری شده بهش اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم حالا می‌ریزیم روی لایه اول داخل قالب چند بار می‌کوبیم تا قشنگ صاف و یکدست بشه و بره یخچال تا خودش رو بگیره به همین راحتی 😍 نوش جان 🌹 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی مخلوط😍😋 این مدل ترشی ذائقه من و خانوادم هست گل کلم خرد شده دو کاسه هویج خرد شده نصف کاسه خیار خرد شده نصف کاسه ساقه کرفس خرد شده نصف کاسه بادمجان خرد شده نصف کاسه کلم برگ خرد شده نصف کاسه موسیر و سیب زمینی ترشی هم میتونید بریزید من چون دوست نداشتیم نریختم اندازه های مواد اولیه کاملا اختیاری و سلیقه و ذائقه خودتون داره من چون گل کلم و بیشتر دوست دارم بیشتر هم ریختم شما هر چیزی و دوست داشتین کمتر بیشتر و یا حذف و اضافه کنید)سبزی ها با نسبت مساوی :ترخون، مرزه، جعفری، شوید ، نعناادویه ها: زرد چوبه ، نمک، پودر تخم گشنیز پودر گلپر و سیاه دانه نمک هم نباید کم باشه من برای این مقداریک لیوان سر خالی نمک ریختم سرکه و هم به نسبت دو به یک با آب مخلوط کنید دو لیوان سرکه یک لیوان آب تا جایی که تمام مواد داخل سرکه باشه و ظرف ها بر بشه بریزید(داخل یک ظرف آب و سرکه رو مخلوط کنید و بعد روی ترشی بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول دارچین مواد لازم برای خمیر: دوپیمانه آرد گندم کامل(۲۴۰گرم) یک پیمانه آرد جودوسرپرک(۱۰۰گرم) نمک نصف ق چ شیردلخواه یک پیمانه(۲۴۰میلی لیتر) یک ساشه خمیرمایع پودری(۷گرم) عسل یک ق غ تخم مرغ یک عدد مواد لازم برای داخل خمیر: خرما ۱۰۰گرم آب ولرم نصف پیمانه(۱۲۰میلی لیتر) دارچین یک ونیم ق غ مواد لازم برای رومال(اختیاری):خامه ی ارگانیک یا کره ی نارگیل ۲ق غ طرز تهیه:دریک کاسه ی بزرگ آردکامل گندم،اردجودوسر و نمک رو باهم مخلوط کرده سپس پودر مایع خمیرترشتون رو داخل شیرخیلی ولرم(اگر سرد یا داغ باشه خمیرتون عمل نمیاد)حل کرده وبه مخلوط آردها اضاف میکنید سپس تخم مرغ و عسل هم به خمیر اضافه کرده و خوب ورز بدین تا شکل خمیر شه و نچسبه به دست(حدود۵دقیقه)،سپس یک نایلون روی کاسه بکشید و در دمای اتاق به مدت یک ساعت رها کنید تا دوبرابر شه. حالا هسته ی خرماها رو جداکرده و به همراه اب و دارچین داخل مخلوط کن بریزید تا مایعی یکدست مثل ویدئو بدست بیاد،خمیرمون رو پهن و مایع رو‌میریزیم روش و پهن میکنیم سپس طبق ویدئو ۱۲تارول به کمک نخ دندون ازش درمیاریم و داخل یک ظرف مناسب فر که چربش کردیم میچینیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان رولی یکی از راحت ترین صبحونه ها و عصرونه هاست😍😍😋 فقط به یه خمیرهزارلا نیاز داریم که باید برازیم به دمایمحیط برسه و فقط مارک کاپو رو بگیرید بعد بازش میکنیم روش رو کره مال میکنیم و با کاتر به نوار های ۲ ۳ سانتی برش میرنیم بعدم رولش میکنیم انتهاشو فیکس میکنیم و تو قالب مافین که چرب کردیم میذاریم و روش رو دوباره کره میذاریم و میذاریم تو فر روش رو یه سینی فر قرارمیدیم تا پف نکنه به مدت نیم ساعت بعدم روشو با شکلات،عسل،پودر قند و میوه یا مغزیجات تزئین میکنیم و تمااااام 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌ چین فیروزکوهی یکی از خوشمزه‌ترین ته‌چینهایی هست که می‌تونید درست کنید برای مهمونی هم عالیه😍😋 مواد لازم گوشت سردست گوسفند یا ماهیچه( گردن هم بد نیست ولی استخوان داره ممکنه اذیت بشید) ۵۰۰ گرم با استخوان برنج ۳ پیمانه شوید ۳۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد زعفران دم کرده گرد غوره ۲ ق غ دارچین به دلخواه نمک روغن حیوانی آلو ۵ عدد یا بیشتر( حذف نکنید چون چاشنی خوشمزه ای میشه کنار گوشت) نکات: گوشتتون ترجیحا تازه باشه برنج رو خام بردارید چون هم شوید اب داره و هم گوشت کمی آب میندازه و برنجتون شفته میشه از شوید خشک هم میتونید استفاده کنید فقط موقع ریختن برنج تو قابلمه اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه رژیمی و دلت مربا 🍓 یا سُسی میخواد که کنار وعده هات بتونی با خیال راحت ازش استفاده کنی. 👇 این مربا 🍓 ترکیبش با اوتمیل، پنکیک، پنیر، انواع دسر، کنار کیک های سالم و همیجور خالی کنار چایی و قهوه عالی میشه. 🤤🤌🏼 ⭕️حتما نکات تکمیلی رو بخونید. برای پانصد گرم توت فرنگی، دو قاشق غذا خوری دانه ی چیا و دو قاشق غذا خوری عسل بریزید. به نظر من مقدار عسل رو کم کم اضافه کنید و مربا رو بچشید و با توجه به ضائقه ی خودتون و میزان شیرینی توتفرنگی تنظیمش کنید. 🛑 پیشنهاد اصلیم بهتون اینه که به جای عسل از شکر استویا استفاده کنید. چرا؟ ❓ چون عسل هرچقدرم که شیرین کننده طبیعی هست ولی بازم کالری داره. در صورتی که استویا اینطور نیست و کالری اون صفر هست. پس یه جای عسل میتونید نصف قاشق غذا خوری استویا‌ داخلش استفاده کنید. 👌🏼 نکات تکمیلی: ⭕️فقط به اندازه ی مصرف یک هفته تا ده روزتون درست کنید چون این ماندگاری خیلی زیادی نداره. پس چرا درستش میکنیم؟ چون سالمه و هوس شما رو میگیره. ⭕️بعد از خاموش کردن حرارت عسل رو بهش اضافه کنید. 🥰 ⭕️وقتی این مربا خنک بشه به خاطر وجود چیا غلیظ تر میشه، پس خیلی خشکش نکنید. و حرارت توی کل مراحل متوسط باشه. 🤌🏼 ⭕️خیلی سریع و توی زمان یک ربع آماده میشه پس میتونید تا فصل توت فرنگی هست، زود به زود برای خودتون درستش کنید و باعث میشه به رژیمتون بیشتر پایبند باشید و به قول معروف خوشمزه لاغر شی. 👌 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این همبرگر امتحانش نکنی ضرر کردی🫰🤚 مواد لازم: گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفند:۳۰۰گرم پیاز یدونه:۱۵۰گرم پودر سوخاری:۱ق غ پنیر پارمزان:۲ق غ پودر چدار:۱ق غ میتونید پنیر چدار جایگزین کنید ادویه شامل:پودر سیر؛فلفل سیاه؛فلفل قرمز؛ رزماری خشک هرکدام نصف ق چ نمک؛۱ق چ پنیر گودا نون برگر طرز تهیه:پیاز گوشت ادویه و پنیر پارمزان و پودر پنیر جدار و باهم مخلوط کنید ده دقیقه ورز بدید یه ساعت توی یخچال یا نیم ساعت فریز استراحت بدید بعد قالب زدن بعد روی صفحه گریل هرطرفشو ۸الی ده دقیقه سرخ کنید نوش جونتون❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن رو‌حتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍 مربا مورد علاقه‌ت چیه؟؟ مواد لازم: توت فرنگی ۵۰۰ گرم شکر ۵۰۰گرم جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید که‌خیلی بدردتون میخوره حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فكر كن مرغ سوخارى و سيب زمينى سرخ كرده رو تركيب كنى خودت تصور كن چى ميشه🫠 مواد لازم: ⁃ ۱ عدد سینه مرغ یا ۳ عدد فیله مرغ ⁃ ۲ عدد سیب زمینی بزرگ ⁃ ۱ عدد پیاز ⁃ ۱ عدد تخم مرغ ⁃ ۱ دسته جعفری ⁃ ۴ ق غ خ آرد ⁃ ادویه ها( پاپریکا،پودرسیر،ادویه مرغ،کاری،نمک و فلفل) ⁃ نشاسته ذرت ٢ ق غ خ مواد لازم برای سس : ⁃ سیر ۱ حبه کوچک ⁃ سس کچاپ ۲ ق غ خ ⁃ جعفری ۱ ق چ خ ⁃ سس خردل ۱ ق چ خ دو عدد سیب زمینی بزرگ رو به همراه یک عدد ‌ پیاز رنده ریز می کنیم و آبشو می گیریم بعد بهش جعفری خرد شده ، تخم مرغ ، ادویه ها و آرد رو اضافه می کنیم حالا سینه یا فیله مرغ مون رو مکعبی ریز می کنیم و به ترکیب مون اضافه می کنیم بعدم توی یه ظرف دیگه یک عدد سیب زمینی بزرگ رو رنده می کنیمو آبشو می گیریم و دو قاشق نشاسته ی ذرت و پاپریکا بهش اضافه می کنیم ( البته این مرحله قابل حذفه ) حالا دونه دونه ترکیب آماده شده با مرغ رو داخل سیب زمینی های رنده شدمون ميغلتونيم و داخل روغن داغ می ذاریم و حرارت رو كم ميكنم تا مرغ داخلش قشنگ بپزه و تمام نوووش جونتون 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرطرفدارترین بستنی تو آلمان و ایتالیا😍😋 انقدررررر خوشمزه میشه که باورتون نمیشه مواد لازم : شیر به مقدار لازم بیسکوییت کرمدار ۱ بسته خامه به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدل دیگه از ساندویچ مرغ که سرد سرو میشه و کلی خوشمزست😍😋 . یکم تو این چند وقت کم کاری کردم،میدونم ولی چندتا ساندویچ ناب حاضر کردم غش کنی براش😁🤚🏻 . یه دست گرمی بریم ببینم بادتون نرفته باشه😜 مواد لازم: سینه مرغ قارچ خیارشور جعفری پنیر خامه ای سس مایونز سس کچاپ سس خردل چیبس خلالی باگت . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼👉 💞هر شب دلت رو با خـــدا صاف ڪن و ببخش همه کسایی رو که دلتو شکستن ... اینجوری هم خـــ‌‌ـدا حواســش بهـت هسـت هم بهترین آرامـش شب نصیبـت میشـه شبـــــتون بخیر و خوشی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردنش میتونیددوقاشق سس مایونزبه مواداضافه کنیدکه من قدیمااستفاده نمیکردم. میتونیدفقط اززرده استفاده کنید، ولی به نظرم لازم نیست چون اضافه کردن مقدارکمی پودرهل اینقدرعطرفوق العاده ای بهش میده که اصلافکرمیکنید هیچ تخم مرغی توی این ترکیب استفاده نشده 😁 فلفل سیاه وزعفرون هم که جای خود داره. برای یکربع بیست دقیقه اول روی قالب یه سینی بذاریدیاروش فویل بکشیدتا برنج دم بکشه و بعد برش دارید که برشته بشه. جزییات مواد اولیه: برنج آبکش شده چهارپيمانه استاندارد ( معادل یک لیوان بزرگ برنج خشک/ دو نیم پیمانه پلوپز برنج خشک) دوتخم مرغ یک سوم لیوان روغن سه چهارم لیوان ماست پرچرب همزده نصف استکام زعفران آبکرده یک چهارم قاشق مرباخوری پودرهل نمک به میزان لازم (حتما به آب برنج هم هنگام جوشیدن نمک اضافه کنید) زرشک تازه،خلال بادام وپسته مقداری برای تزیین برای موادمیانی هم یک تکه بزرگ سینه مرغ، یک پیازمتوسط، پنجاه گرم کره، نمک و زردچوبه ومقداری زعفران. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛