eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قورمه نیشابوری😍😋 این قورمه با قورمه های دیگه ای که تا الان پختی چندتا فرق کوچیک داره که معرکه ست😋😍 گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم، پیاز ۱ عدد متوسط، سبزی قورمه خشک به ازای هر نفر ۱ ق غ، لوبیا چیتی به ازای هر نفر ۱ ق غ خیس خورده، آب به اضافه هر نفر ۱ لیوان پر، (اگر تایم طولانی میخواین بزارین مثل من ۱/۵ لیوان به ازای هر نفر)، نمک،فلفل سیاه،زردچوبه، ادویه قورمه سبزی(در صورت موجود بودن)، رب گوجه برای ۴ نفر (۱ ق مرباخوری )، عصاره غلیظ تمرهندی ۱ ق غ، رب انار ۱ ق غ پر، پرک لیمو عمانی) لیموعمانی رو با گوشتکوب یه ضربه بزنید و پرک هاشو جدا کنید و تخم و پوست لیمو رو دور بریزید که خورشتتون هم خوش طعم تر و هم هرگز تلخ نمیشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم پرتقالی یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین دسرهای کشور ترکیه هستش که با آب طبیعی میوه ها درست میشه 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 مواد لازم : آب پرتقال طبیعی : 2 لیوان نشاسته ذرت : 2 ق غ سر پر شکر : 1/2 لیوان وانیل : 1 ق چ کره : 1 ق چ عزیزان اکر دوست داشتین میتونید نصف بسته ژله پرتقال هم به مواد اضافه کنید رنگش پرتقالی تر میشه 🙋🏻‍♀️🍊🍊 باید مواد را با حرارت بسیار بسیار کم روی شعله مرتب هم بزنید تاکاملا جمع بشه و سفت بشه 🙋🏻‍♀️🍊🍊 بذارید غلظت مواد از غلظت مواد تو فیلم بیشتر بشه اونجوری راحت تر برش میخوره 🙋🏻‍♀️🍊🍊 سه جهار ساعت تو یخچال بذارید تا خوب ببنده 🙋🏻‍♀️🍊 از یخچال که خارج کردین تمام اطرافشو با پودر نارگیل یا نشاسته ذرت اغشته کنید (البته پودر نارگیل خوشمزه ترش میکنه 🙋🏻‍♀️🍊🍊) این لوکوم را میشه با آب نارنگی یا لیمو یا هر میوه دیگه ای درست کنید 🙋🏻‍♀️🍊🍊 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو😍😋 3سیب زمینی متوسط 1 پیاز 2 تخم مرغ 2-3 قاشق غذاخوری آرد (متناسب با قوام آن) نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، ادویه جات مورد نظر اگر دوست دارید جعفری سرخ کردن؛ روغن آماده سازی سیب زمینی و پیاز را رنده کنید. آب انها را بگیرید . آرد و تخم مرغ ها را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید. نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه را اضافه کنید. همه مواد را مخلوط کنید. روغن را در قابلمه نچسب یا تفلون اضافه کرده و حرارت دهید. مواد را با قاشق غذاخوری برداشته و داخل قابلمه قرار دهید. روی حرارت متوسط سرخ کنید . داغ سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳کباب کوبیده‌ی لذیذ به سبک بازار تهران با استایل فینگرفودی🤌😋😍😋 کباب کاسه‌ای • تست: دو عدد • شیر: به اندازه خیسوندن تست • گوشت: ۲۰۰ گرم • پیاز: ۱ عدد کوچیک • سیر: ۱ حبه • جعفری: کمی • فلفل دلمه: ۱/۴ یک عدد کوچیک • نمک • فلفل • رب گوجه‌فرنگی: ۱ ق‌غ • سس انبه: ۱ ق‌چ ( مواد مربنیت گوشت به سلیقه خودتونه میتونید هرکدومو دوست داشتید حذف یا جایگزین کنید ولی ترجیحا تست رو حذف نکنید ) • تخم‌مرغ: ۲ عدد • شیر: کمی • سبزی دلخواه: کمی • نمک • فلفل • پنیر ( اختیاری ) • گوجه‌فرنگی • کره برای چرب کردن ظرف 🥩 مررسی که ویدیو رو دیدی و کپشن رو خوندی، اگه سوالی داری بپرس جوابتو میدو 🍞 حتما تست‌ها رو بچلونید تا شیر اضافه‌ش کشیده بشه بعد له کنید و با گوشت مخلوط کنید 🧈 اگه ظرفتونو مثل ویدیو با کره چرب کنید، کباب به ظرفتون نمیچسبه فقط کافیه با نوک چاقو لبه‌هاشو آزاد کنید راحت درمیاد 🌶️ این غذا خیلی لذیذه برای تنوع تو مصرف گوشت چرخ‌کرده برای خانواده و همینطور خوشگل کردن میز مهمونی و تولد عالیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ تاحالا قرمه سبزی رو بدون گوشت درست کردی؟🥩😍😋 دقیقا به خوشمزگی و خوش عطر و طعمیِ قرمه سبزی باگوشت میشه😍👌🏻 مخصوص وگان های عزیز🌱 فوق العاده اقتصادی و لذیذ✨ ۳۰۰-۴۰۰ گرم سبزی سرخ شده ۱ دونه پیاز نصف پیمونه لوبیا چیتی ۱ ق.غ‌‌پرک لیمو قارچ ۱ لیتر اب ۳-۴ ق.غ روغن ابغوره طرز تهیه: پیاز رو سرخ کنین بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنین به همراه سبزی قرمه سبزی سرخ شده + لوبیاچیتی از قبل پخته شده + آبجوش +لیمو عمانی یا پرک لیمو + ابغوره رو اضافه کنین و درب قابلمه رو ببندین و اجازه بدین ۴۵ دقیقه بپزن. بعد از گذشت این مدت قارچ های خرد شده رو به خورشت اضافه کنین و اجازه بدین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا جابیوفته. خورشت قرمه سبزی لذیذ شما آماده اس🤤نوش جونتون🥰♥️ اگه میخواین خورشتتون جاافتاده تر بشه و حسابی به روغن بیوفته ،موقع سرخ کردن سبزی قرمه سبزی تون روغن بیشتری بریزین و بیشتر سرخش کنین ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی همه چیز ترین کیک بفرست واسه دوستات تااوناهم درست کنند😍 1️⃣موادموردنیاز: یک و نیم پیمانه آرد یک و نیم ق چ بکینگ پودر یک پیمانه شکر یک ق م خ وانیل دو ق غ پودر کاکائو نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه روغن مایع 2️⃣دوعدد تخم مرغ بزرگ اگه کوچیک بود سه عدد همگی مواد و داخل تابه نچسب بریزید و هم بزنید با حرارت ملایم که شعله پخش کن گذاشتین به مدت ۳۰ دقیقه اجازه بدین بپزه حتما دم کنی قراربدین و باهرچی دوست داشتین دیزاین کنید نوشجان 3️⃣نکته ی مهم اینه تخم مرغ و شیر اصلا سرد نباشه نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید سایز قالب هم اگه خواستین ۱۸الی ۲۰ 👩🏻‍🍳 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️اکبرجوجه به سبک حاج اکبر کلبادی❌️ 🌱همیشه مرغ و تکراری نپز یکبارم اینجوری درست کن ببین بی نظیرمیشه😍انقدر که خوشمزه 🌱موارد مورد نیاز: یک عدد جوجه یک کیلو یا هشتصدگرمی کره صدگرم زعفران به مقدارلازم 🌱ابتدا مرغ و از وسط دو نیم کنید و گردنش و ازش جدا کنید و خوب داخلش و بشورید از شب تاصبح داخل محلول آب و نمک بمونه بعد بشورین و خشک کنید داخل روغن غوطه ور بزیزین اما اگه نخواستین این حجم از روغن بریزین با روغ کم با حرارت ملایم سرخ کنیم ایرادی نداره زیرو رو سرخ کنید یک ساعت اخر زعفران و کره اضه کنید حتما حین پخت درو دم کنی بذارین خوب بپزه و بعد با سس انار نوشجان کنید😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لقمه سالم و اقتصادی و خوشمزه 😋با کمترین هزینه کلی کباب لقمه ای خونگی و خوشمزه درست کن که ماندگاری بالایی داره 👌 ذخیره ش کن که حتما درستش کنی 😊 مواد لازم سویا یه لیوان فرانسوی گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم پیاز ۲ عدد متوسط سیر ۳حبه ادویه ها(نمک،پاپریکا،زردچوبه،فلفل) سویا رو با خرد کن خرد کنید (گوشت ،پیاز ،سیر و ادویه ها رو به سویا اضافه کنید و مواد با خرد کن قشنگ میکس کنید و بریزین تو نایلون و صافش کنین و به مدت ۳ساعت بزارین تو فریزتا خودشو بگیره 🥰😊 بعد تو تابه سرخش کنین و کنار پلو نوش جان کنید 😋😇 حتما این پ.ست رو بفرست واسه دوستات تا اونا هم درست کنن و لذت ببرن 🤗 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عکس العمل خانمها وقتی شوهرشون از پله میفته در اروپا:حالت خوبه عزیزم؟؟؟؟ در ایران:خدا جای حق نشسته🤣🤣 از زهرا جون 🌸مواد لازم: 4 پیمانه آرد سمولینا نصف پیمانه شکر شیر خشک نصف پیمانه نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری جوش شیرین یک پیمانه روغن حیوانی همه مواد بالا رو با هم مخلوط کن بعد یک پیمانه شربت (طرز تهیه ش ادامه هست) یک پیمانه آب رو باهاش مخلوط کن داخل قالب بریز و یک تا دو ساعت بزارش کنار، بعد با چاقو روش برش بزن و یکم از شیره با قاشق روش بریز و با بادام زمینی تزیینش کن. بعد بزارش توی فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد بپزه، بعد روش شربت داغ بریز، تمام شربتو روش بریز تا خوب نرم شه بعد بزار شربت به خوردش بره و نوش جان کن. 🌸طرز تهیه شربت: 4 پیمانه شکر 2 پیمانه آب با هم مخلوط کن روی حرارت بزار تا جوش بیاد بعد یک چهارم قاشق چایخوری آبلیمو بهش اضافه کن، بزار 5 دقیقه دیگه بجوشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون موز شکلاتی😍😋 مواد لازم: موز کاملا رسیده 🍌۳ عدد (پوره شود) ۲/۳ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه کره🧈 به دمای محیط رسیده ۲ عدد تخم مرغ🥚 به دمای محیط رسیده ۱ ق چ خ وانیل🌸 ۱ پیمانه آرد🥡 ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو🍫 ۱ ق چ خ بکینگ پودر و یا جوش شیرین🥄 ۱/۲ ق چ خ نمک🧂 ۱ پیمانه شکلات چیپسی 🍫که ۱/۴ آن رو نگه میداریم برای سطح کیکمون طبق ویدیو برو جلو و در آخر کیک رو توی فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم بذارید و به مدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بذارید بپزه اما بازم چک کنید ببینید در چه حالیه ولی عموما همون تو ۵۰ دقیقه میپزه کامل. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا مرغ خامه ای😍😋 مواد لازم: 250 گرم سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ادویه ها:نمک، فلفل، پاپریکا، ریحان 200 میلی لیتر پوره گوجه فرنگی 200 میلی لیتر خامه 1 لیتر آب 400 گرم اسپاگتی مقداری پنیر رنده شده طرزتهیه: ابتدا گوشت را با روغن تفت دهید،بعد رب،پیاز و ادویه ها را اضافه کنید آن را با هم تفت دهید، اسپاگتی خشک را اضافه کنید،سپس آب،خامه و پوره را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم برای حدود 15-20 دقیقه ماکارونی پخته شود آخر کار مقداری پنیر پیتزا را روی مامارونی بپاشید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشمالوی‌ خوشمزه و راحت با بافت خیلی لطیف😍😍😋 این مارشمالو رو برای یلدا درست کنید مطمئنم بچه ها عاشقش میشن😉 ژله آلوورا ۱ بسته شکر ۲ قاشق غذاخوری رنگ خوراکی (سبز، قرمز، مشکی) ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت به مقدار لازم پودر ژله، شکر و آبجوش رو داخل ظرف بریزید و اونقدر هم بزنید تا ژله پف کنه(میتونید از همزن دستی یا مخلوط کن استفاده کنید) ولی بهتره ژله رو با همزن هم بزنید مراقب باشید ژله به پره‌ی همزن نچسبه. همین که ژله پف کنه کافیه چون نباید سفت بشه. اگر ژله را بیش از حد هم بزنید مارشمالوها چسبناک می‌شه. نشاسته ذرت رو داخل ظرف بریزید و بقیه مراحل رو طبق ویدیو پیش برید هر قسمت از خرس رو که انحام دادید به مدت ۱۰ دقیقه بزارید داخل یخچال تا یه مقدار سفت بشه و بعد ادامه مراحل بعد از کامل شدن دوباره بزارید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت تا سفت بشه، بعد روی اون نشاسته ذرت بریزید و الک کنید مارشمالو رو در ظرف در بسته و داخل یخچال به مدت یک هفته می‌تونید نگهداری کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده یک تخم مرغی😍😋 آرد یک و نیم لیوان شکر یک پیمانه ماست یا شیر 3/4 (میتونید از آب یا آبمیوه هم استفاده کنید) تخم مرغ یک عدد روغن مایع 1/4 پیمانه پودر پوست پرتقال یک قاشق چایخوری(دلخواه) وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری طرز تهیه شکر, تخم مرغ, پودر پوست پرتقال و وانیل را تا زمانیکه کرم رنگ و کشدار شود هم بزنید. سپس شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و روش کنجد و بادام پرک با ... بریزید. مدت حدودا 50 دقیقه داخل فر که با دمای 180 گرم شده قرار دهید. ◀️میتونید از هر قالبی که در دسترس دارید استفاده کنید من از قالب لوف به سایز ۲۰ در ۱۳ سانتیمتر استفاده کردم.، قالب گرد به قطر ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتر هم مناسبه. حتی میتونید تو قالب بزرگتر درست کنید تا کیک پف کمتری داشته باشه و به عنوان کیک پایه برای چیز کیک ازش استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس پک🍨😍😋 نیم کیلو بستنی وانیلی نصف لیوان شیر یک قاشق پودر کاکائو یک عدد موز پنجاه گرم گردو دوقاشق اسمارتیز سس شکلات خامه فرم گرفته قنادی(اختیاری) دو قاشق خامه صبحانه موز و گردو رو خرد میکنیم تا جایی که از نی آیس پک بالا بیاد. دیواره های ظرف یا لیوانمون رو سس شکلاتی میزنیم و نصف لیوان رو با موز و گردو واسمارتیز پر میکنیم. برای مواد آیس پک بستنی ،شیر،سس شکلات،پودر کاکائو و خامه صبحانه رو داخل مخلوط کن میریزیم و با هم مخلوط میکنیم اگر مخلوط کن ندارید داخل کاسه بزرگ بریزید و با قاشق هم بزنیم تا به غلظت مناسب برسه. مواد بدست اومده رو داخل ظرف آیس پک یا لیوان میریزیم و روش رو با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تهچین مجلسی و خوش عطر و طعم👌 برای درست کردن این تهچین خاص فقط کافیه چندتا نکته رو رعایت کنید تا بی نقص و همچی تموم بشه🤩 📍مواد لازم برای ۴ نفر برنج ۳ پیمانه گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم (پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت) بادمجون ۲ عدد کوچک کره ۲۰گرم زرشک ۲ مشت خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل به مقدار لازم ماست غلیظ ۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم 📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید. 📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره ی انگور خونگی😍😋 مواد لازم: انگور 🍇 خاک سفید یا همون خاک شیره نکات اصلی درست کردن شیره انگور وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه . کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست . اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید . وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه . وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بزارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید . وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید . توضیح مختصر در مورد خاک شیره : خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت می‌دهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتری‌ها و آنزیم‌های مضر شده و در حین حرارت باکتری‌ها و کپک‌های مضر را از بین می‌برد 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت تو خونه درست کن هم خالصه هم تمیز👌😊 براتون بگم از خواص زنجبیل برای سلامتی، زیبایی و لاغری : درمان شوره‌ی سر از بین برنده‌ی جای زخم و لک زنجبیل یک نوع لایه‌بردار رشد بیشتر موها ضدالتهاب درمان حالت تهوع درمان سرماخوردگی و آنفولانزا کاهش درد و آسیب عضلانی کاهش قند خون درمان سوءهاضمه‌ی مزمن مفید برای لاغری و کاهش وزن مفیدبرای معده کاهش سطح کلسترول کمک به پیشگیری از سرطان جلوگیری از آلزایمر دارای آنتی‌هیستامین طبیعی مبارزه با عفونت‌ها زنجبیل را هم میتونید به صورت تازه مصرف کنین که تازه ش موندگاری زیادی نداره و باید تو فریزر نگهداری بشه ، و هم خشکشو به صورت پودر شده یا عصاره مصرف کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی❤️ شیر ۲/۳ لیوان سس خردل ۲ ق غ نمک ۱ ق م شکر ۱ ق م روغن مایع ۱ لیوان سر خالی آبلیمو ۲ ق غ طرز تهیه شیر، سس خردل، نمک و شکر رو با گوشکوب برقی مخلوط کنید بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد غلیظ میشه در آخر هم آبلیمو رو بریزید و‌تمام با همین مواد یه سس غلیظ و براق درست مثل بازاری درست میشه ولی اگه یک درصد موادتو‌ن کمی شل بود میتونید ۱ ق غ پنیر خامه ای بهش اضافه کنید که معمولا لازم‌ نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁یه کاپکیک خوشمزه و سالم😍 ‌ 📍مواد لازم برای دو عدد کاپکیک: 🍌موز رسیده ۱ عدد 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🥄وانیل خالص نوک ق چ (یا وانیل شکری ۱ ق چ یا وانیل مایع نصف ق چ) 🥡آرد سفید ۲ ق غ 🍫پودر کاکائو ۲ ق غ 🥄بیکینگ پودر نصف ق چ ‌ 🔻شیرینی این کاپکیک کمه و فقط با موزه، اگه دوست دارین شیرین تر بشه میتونین کمی شیرین کننده مثل عسل، استویا، شکر و یا… هم داخل مواد بریزین. ‌ زمان ثابت حدود ۱۵-۲۰ دقیقه👇🏻 🔻دمای فر گازی ۱۸۰ درجه 🔻فر برقی، سولاردام یا مایکروفر ۱۶۰ درجه 🔻توستر ۱۶۵ درجه 🔻هواپز ۱۴۰ درجه زمان حدود ۱۰ دقیقه ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت جادویی 😍😋 تخم شربتی وخاکشیر حتما با آب رو به داغ خیس بخوره تا ژله ای بشه اگه میخواید شربتتون چند رنگ بشه تخم شربتی نباید حذف بشه چون باعث میشه آب پنیرک با شهد مخلوط نشه گل پنیرک حتما با آب خنک خیس بخوره با اضافه کردن آبلیمو گل پنیرک صورتی یا بنفش میشه با اضافه کردن زعفران گل پنیرک سبز میشه برای شهد هم از شربت زعفران یا سیروپ آلبالو (یا طعم دلخواه ) استفاده کرد مواد لازم شربت زعفران تخم شربتی گل پنیرک لیمو تازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیره ی انگور خونگی😍😋 مواد لازم: انگور 🍇 خاک سفید یا همون خاک شیره نکات اصلی درست کردن شیره انگور وقتی خاک سفید رو با اب انگور مخلوط کردین مثل ویدیو باید کف روش باشه و چند ساعت استراحت بدین تا کاملا ضلال بشه . کف روش بردارین تو یک ظرف بریزید آب زلال رو حتما اگه مقدار زیاد بود دو سطل دو سطل بپزید و این راز خوش رنگ بودن شیره هست . اگه مثل رب یک جا بپزید شیره شما سیاه میشه پس حتما کم کم تو دیگ کوچیک تر بپزید . وقتی کف روی آب انگور برداشتیم تو ظرفی با مواد ته نشین آب انگور مخلوط میکنیم و تو گونی کوچیک میریزیم و آویزون میکنیم از جایی تا آبش باز جدا بشه و شفاف و تبدیل به شیره بشه . وقتی غلیظ شد تو یک ظرفی حتما امتحان کنید بزارید خنک بشه اگه غلیظ شد از حرارت بردارید . وقتی خواست غلیظ بشه حتما حرارت کم کنید . توضیح مختصر در مورد خاک شیره : خاک شیره موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت می‌دهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتری‌ها و آنزیم‌های مضر شده و در حین حرارت باکتری‌ها و کپک‌های مضر را از بین می‌برد 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تهچین مجلسی و خوش عطر و طعم👌 برای درست کردن این تهچین خاص فقط کافیه چندتا نکته رو رعایت کنید تا بی نقص و همچی تموم بشه🤩 📍مواد لازم برای ۴ نفر برنج ۳ پیمانه گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم (پیاز،سیر،چوب دارچین،نمک،فلفل،زردچوبه و کاری برای پختن گوشت) بادمجون ۲ عدد کوچک کره ۲۰گرم زرشک ۲ مشت خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۲ عدد نمک،فلفل به مقدار لازم ماست غلیظ ۱ پیمانه گلاب ۲ قاشق غذاخوری پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم 📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید. 📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛