eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
16.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سس مخصوص این کیک رو با هر نوع میوه تابستونی میتونی درست کنی مثل :شبرنگ،هلو،حتی گیلاس و آلبالو و انبه😍 اینارو لازم داری :👇 آرد : ۲۶۰ گرم (۲ پیمانه) تخم مرغ: ۳ عدد شکر : ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه) روغن : ۹۰ گرم (نصف پیمانه کمی کمتر) شیر: ۸۰ گرم (۱/۳ پیمانه) بکینگ پودر: ۱/۵ ق چ خ وانیل : نصف ق چ خ زرد آلو : ۳ عدد مواد سس: ۱۵۰ گرم زردآلو(تقریبا ۲/۳ پیمانه) شکر : ۹۰ گرم (نصف پیمانه) نشاسته ذرت : ۵ گرم ( ۱ ق غ خ سر پر) ژلاتین : ۵ گرم ( ۱ق غ خ ) آب : ۳۰۰ گرم(۱/۵ پیمانه ) گلاب: ۱ ق غ خ نکات: ✅اگر قالب شارلوت نداشتید میتونید از قالب کمربندی یا تلق برای ریختن سس انتهای کار استفاده کنید. ✅اجازه بدید کیک و سس حدودا نیم ساعت در دمای محیط بمونه ولی کاملا خنک نشه بعد سس رو اضافه کنید و حدودا ۳/۴ ساعت بذارید داخل یخچال تا سس ببنده . ✅شکر و زردآلو و آب حدودا یک ربع رو حرارت با شعله ملایم بمونه بعد نشاسته ذرت و ژلاتین رو با آب خنک ترکیب کنید و به مواد فوق اضافه کنید و حدودا ۵ دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بمونه. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دنبالچه گوساله. شوید پلو امتحانش کن 👌🏻عاشقش میشی🥰 مزه و طعم و ماهیچه داره حتی خوشمزه و نرمتر😋 ⬅️ دنبالچه را خورد کرده و شسته و داخل کمی روغن تفت داده تا تغییر رنگ دهد ⬅️ بهش چندتا پیاز درشت خلال کرده و اضافه کنید ⬅️ نمک ، فلفل سیاه ، پودر گژنیز بزنید ⬅️ یه لیوان آب +زعفرون دمکرده اضافه کنید ⬅️ یه بوته سیر ‌گذاشته و درشو بزارید حدود ۳ ساعت با حرارت ملایم بپزه ⬅️ شوید تازه خورد کنید و به برنج در حال پخت اضافه کرده+ آبکش کنید و بزارید دم بکشد 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین‌ راحتی ۳سوته شیکترین‌ رو درست کن😍 نان باگت رو که به این روش برش بدین داخلش میتونین حتی میرزا قاسمی یا کشک بادمجان هم بریزید و به سلیقه خودتون دیزاین کنید 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون ژلاتین 🥰 مواد لازم: 💛بیسکویت ۲۰۰ گرم 🧡کره ۱۰۰ گرم ❤️شیر ۲ قاشق غذاخوری 💚ژله با هر طعمی یک بسته+۲ لیوان آب 💙ژله آلوورا یک بسته+نصف لیوان آب 💜پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم 🩷خامه صبحانه ۲۰۰ گرم 🩵شکر ۵۰ گرم 🤎وانیل نوک قاشق چایخوری ⛔️نکات بیسکویت حسابی پودر بشه کف قالب کمربندی حتما کاغذ روغنی یا سلفون یا پلاستیک بندازین از میوه هایی مثل کیوی و پرتقال استفاده نکنید چون ژله نمی‌بندد سایز قالب کمر بندی من ۲۰ سانت بود 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر نخواستین حلواشو درست کنید حتما کوکی گردویی رو درست کنید🍪😍 مواد لازم برای درست کردن کوکی: آرد: ۳۰۰ گرم کره: ۲۰۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم گردو پودرشده: ۷۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد وانیل: ۱/۴ ق چ دمای پخت: ۱۸۰ درجه زمان پخت۱۴ تا ۱۵ دقیقه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(دنيش ميوه اى) دنيش هاى ميوه اى رو اين روزا خيلى تو كافه ها ميبينيد دنيش هاى ميوه اى يه مدل نان شيرين به همراه كرم و مارمالادها هستن چى لازم داريم: خمير هزار لا دماى محيط ١ بسته كرم كاستارد ميوه ى دلخواه من توت فرنگى و بلوبرى استفاده كردم 🔺حتما فر رو از قبل روشن كنيد كه گرم بشه و لايه هاى شيرينى قشنگ باز بشه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 با یک کیلو هلو این رانی سالم و خوشمزه خودت درستش کن ⬅️ یک کیلو هلو زعفرونی شسته و پوستشو بگیر ⬅️ هسته شو خارج کرده وداخل ظرف بریز ⬅️ و کنار بزار دو تا هلو نگینی خورد کن ⬅️ داخل میکسر هلو ها را میکس کن ⬅️ داخل قابلمه ریخته ⬅️ یک لیوان شکر 👈🏻با چهار لیوان آب داخلش بریز ⬅️ بزارید با حرارت متوسط ده دقیقه بجوشه کف روشو بگیرید ⬅️ بهش هلوهای نگین شده اضافه کنید ⬅️ بزارید حدود ۱۵ دقیقه با هم بپزه ⬅️ حرارت خاموش کرده و بزارید خنک بشه ⬅️ داخل پارچ ریخته بزارید یخچال خنک بشه ⬅️ تا دو هفته میشه داخل یخچال نگهداری کرد 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داخل آرامپز ، سه سوته حاضره😍 در زبان کوردی ماشینه🥰 این آش باید تند و تیز باشه 🌶️ مواد لازم: ۱ پیمانه ماش نیم پیمانه گندم پوست کنده نیم پیمانه لوبیا چشم بلبلی نیم پیمانه نخود نیم پز فلفل تند دو عدد زردچوبه و نمک سبزی خشک دو قاشق غذاخوری👈🏻نعنا و آویشن کوهی، جاتره 🌱همون مرزه محلی یک لیتر آبجوش ۱عدد پیاز درشت روغن نیم استکان ⬅️ گندم و ماش و لوبیا چند بار بشویید ⬅️ پیاز رنده یا نگینی خورد کنید ⬅️ داخل قابلمه روغن ریخته و پیاز تفت داده وقتی سبک شد زردچوبه و سبزی خشک اضافه کنید ⬅️ ماش و نخود داخل قابلمه ریخته بهش آبجوش اضافه کنید ⬅️ درشو بزارید روی تایم ۷۵تا کامل بپزد ⬅️ بعد از تایم درشو برداشته و داخل کاسه بریزید ⬅️ داخل قابلمه روی اجاق همین مدلی درست میشه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به این روشی که من درست کردم هم بینهایت خوشمزه و لذیذه هم مورد پسند ما ایرانیاست😁✋🏻 این برگر نسخه اورجینال نیست ولی با ذائقه ایرانی ها بشدت جوره ،برگر اورجینال فقط گوشت گوساله نمک و فلفل هست مواد لازم گوشت چرخکرده برای هر قرص برگر ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد متوسط پوره شده(با رنده ریز رنده کنید و بعد آبش رو بگیرید) نمک،فلفل سیاه،پودرسیر و پیاز نان برگر(هر دو طرف کره بزنید و تست کنید) خیارشور،جعفری،پیاز قرمز مایونر لیموترش تاره گوجه ریحان تازه اصلا فراموش نشه 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا 😍 برنج : چهار پیمانه، عدس: یک پیمانه، کشمش: یک پیمانه، گردو: یک پیمانه، زردچوبه: یک قاشق چایخوری، نمک: یک قاشق غذاخوری، فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری، پودردارچین: نصف قاشق چایخوری، زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری، گلاب : یک قاشق غذاخوری 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوعی ترشی است که با استفاده از فلفل کبابی، سیر، سرکه، نمک، و سبزیجات معطر تهیه می شود.ترشی فلفل طعم خاصی دارد و به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها استفاده می شود. فلفل کاپی: 1 کیلوگرم، سیر: 8حبه، سرکه 2 لیوان، نمک: 1قاشق غذاخوری،فلفل تند 1عدد، جعفری وگشنیز:۳ قاشق غذاخوری، نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری فلفل ها را روی حرارت مستقیم کباب کنید تا پوستشان سیاه شود. فلفل های کباب شده را در کاسه ای بزرگ بریزید و رویشان را سلفون بپوشانید تا خنک شوند. فلفل های خنک شده را پوست بکنید درظرفی اول فلفل بعد جعفری وگشنیز سیر فلفل تند پودر نعناع ردیفی لایه به لای ادامه میدیم تا ففلا تموم بشه ودرآخر یک قاشق نمک رو در سرکه حل کرده روی ترشی میریزیم بعد ۲۴ ساعت نوش جان کنید. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛