eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سالاد مرغ و آووکادو😋 یه غذای کامل ، سالم و خوشمزست. مطمئنم که از درست کردنش پشیمون نمیشی😍 ~چی لازم داریم: - سینه مرغ : یک عدد ( برای مزه‌دار کردنش، نمک و فلفل، پودر سیر و روغن زیتون استفاده کردم) - اووکادو : یک عدد - پیازچه : ۱۰ عدد - یک مشت شوید - نصف آب لیموترش برای روی اووکادو که سیاه نشه - ذرت : نصف کنسرو یا یک عدد ذرت رو بپزید یا توی فر یا ایرفرایر یا روی گاز با کمی نمک و روغن زیتون گریل کنید. ~برای سس : - ماست ( ترجیحا یونانی) : ۳-۴ قاشق سوپ‌خوری - روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ‌خوری - سس خردل : ۱ قاشق سوپ‌خوری - سرکه‌ی سیب : ۱ قاشق سوپ‌خوری - سیر : ۱ حبه - آب نصف لیموترش - نمک و فلفل 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥩🍆 🔶مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم بادمجون ۲ عدد ورقه ای نازک برش زده نصف فلفل دلمه ای قرمز رنده شده آبشو کامل میگیریم ۱ عدد پیاز رنده شده که آبشو کامل میگیریم ۱ مشت جعفری چرخ شده یا ریز خورد شده غوره ۱/۲ پیمانه گوجه ۱ عدد خلالی خورد شده نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر سماق، زردچوبه 🔶برای سس: ۲ ق غ خ رب گوجه فرنگی(من ۱ ق غ خ رب فلفل شیرین هم زدم) روغن زیتون ۲ ق غ خ آب جوش ۱/۲ پیمانه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه 🟢دمای فر باید ۲۰۰ درجه(۴۰۰ درجه فارنهایت) باشه و کباب هارو به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میذاریم توش بپزه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_شیرنارگیل چی لازم داریم؟ انبه ۱ عدد متوسط 🥭 شیر نارگیل ۲۰۰ میلی لیتر شکر ۴ ق غ خ پودر ژلاتین ۱ ق غ خ شیر ۵ ق غ خ شکلات چیپسی و پودر نارگیل چطوری درست کنیم؟ 1️⃣پودر ژلاتین و شیر مخلوط کن ۱۵ دقیقه بزار اسفنجی بشه،انبه گوشتشو جدا کن با پودرژلاتین اسفنجی و ش ر شیر نارگیل پوره کن داخل دوتا از قالبها پودر نارگیل بریر و موادو بریز داخلش روی دوتا شکلات چیپسی بریز ۶ ساعت بره داخل یخچال . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چي لازم داريم: روغن كمي هويج حلقه اي ٣ عدد گوشت يا مرغ چرخ كرده( تيكه شده) ٣٠٠ گرم پياز حلقه شده سه عدد متوسط سيب زميني حلقه شده دو عدد بزرگ نمك به ميزان لازم ( من ادويه نزدم) كمي زعفرون آب نصف ليوان به ترتيب بالا بچينيد تو قابلمه و با شعله كم اجازه بديد بپزه و تمامی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: مغز ران ۴ عدد (مکعبی خورد شده) کرفس ۳۰۰ گرم (خورد شده) رب گوجه و فلفل قرمز شیرین از هر کدوم ۱ ق غ خ لیمو عمانی ۳ عدد (برش بزنید و توی اب بذارید تا تلخیش گرفته بشه) سماق ۱ ق م خ نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیازچه، زردچوبه و عصاره زعفران پیاز ۱ عدد ریز خورد شده ۳ حبه سیر ریز خورد شده روغن ۲ ق غ خ زرشک ۱/۲ پیمانه فلفل سبز به دلخواه چند عدد این خورشت کم آب سرو میشه، اگه از طعم غذاهای تکراری خسته شدی حتما امتحانش کن خیلی بینظیره😍. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی یخچالی🍫درست کردنش فقط ۱۵ دقیقه وقت میگیره!! برای درست کردنش نیاز دارین به:۲۰۰ گرم خامه صبحانه (یک پاکت) ،۴ لیوان شیر کاکائو (یک پاکت یا یک لیتر) ،۲۰۰ گرم شکلات تخته ای ( ترجیحا شکلات شیرین)،۳ق غ پودر ژلاتین (۲ ساشه) طبق ویدئو روی شعله ی ملایم بذارین تا شکلات ذوب بشه پودر ژلاتین حل بشه و محلول یکدست بشه (اصلا نیاز به جوشیدن نیست و نذارین به مرحله جوشیدن برسه)و بعد که از داغی افتاد مطابق ویدیو میتونید توی پاکت شیر کاکائو و یا هر قالب دیگه بریزید ۶-۵ ساعت توی یخچال بذارین نکته ای که وجود داره این دسر شیرینیش رو از شیر کاکائو و شکلات میگیره، اگه شکلاتتون تلخه حتما به موادتون شکر هم اضافه کنید👌🏽 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحل پخت رب گوجه خونگی 👇🏻 شستن گوجه ها آب گرفتن گوجه ها چند ساعت بمونه تویی ظرف پلاستیکی بعد میریزیم تو قابلمه میزاریم روی حرارت تا آب کوچه ها کاملا کشیده بشه باید کاملا آب گوجه ها کشیده بشه تا ربتون خراب نشه کپک نزنه نکات مهم 👇🏻 در بین پخت حتما رب رو مدام هم برنید نا کف قابلمه نچسبه . در پایان مرحله پخت بهش نمک و روغن اضافه میکنیم این کار باعث میشه رب هم خوش رنگتر بشه و هم کپک نزنه . برای نگهداری رب هم میتونید بعد از پخت رب رو‌ کنسرو کنید و بریزین داخل شیشه و ۱ روز بصورت وارونه بمونه با این روش رب خارج از یخچال داخل کابینت موندگاری داره و فقط یه نکته هر زمان در شیشه رو باز کردین بزارین داخل یخچال . برای هر ۱۰ کیلو گوجه ۲ ق نمک و ۳ ق روغن نیاز هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇 مواد لازم: نخود دو مشت( با یه دست😁) لوبیا چیتی یه مشت لوبیا رشتی یه مشت لوبیا قرمز یه مشت عدس یک لیوان پیاز ۷ تا بزرگ سبزی آش( تره، اسفناج بیشتر باشه) جعفری، شوید کمتر) سیر ریز شده نصف لیوان چند ساعت قبل حبوبات و خیس بدید و هر از گاهی آبشو خالی کنید تا نفخش گرفته بشه ابتدا پیاز رو خلالی کنید و تفت بدید وقتی طلایی شد بهش زردچوبه و‌ فلفل سیاه بزنید بعد آب بریزید تا نصف قابلمه بعد که جوش اومد بهش سبزی رو اضافه کنید( خورد کنید) بعد که سبزی رو ریختید یکی دو دقیقه که جوش خورد بهش رشته اضافه کنید و سیر ریز شده هم بریزید ، نمک هم اصافه کنید. حدود یه ربع که گذشت حبوبات پخته رو اضافه کنید ، بعد دو سه ق غ نعناع داغ اضافه کنید( داخل ظرفی روغن بریزید بعد بعش چند ق نعناع اضافه کنید ) بزارید روی گاز تا یه خورده تفت بخوره( مواظب باشید نعناع نسوزه).و بزارید دیگه آش کامل جا بیفته، هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیره من واسه روی آش سیر داغ ، نعناع داغ، کشک زعفرونی و ساده و پیاز داغ تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧊با این حسابی خنک میشی🥶 جون میده برای دورهمیها و مهمونیاتون درست کنین🥰👇🏻👇🏻 میدونی چیا میخواد⁉️ نشاسته ۱ پیمانه شکر ۲ پیمانه گلاب نصف پیمانه آب و یخ به مقدار لازم در صورت تمایل: تخم شربتی، خاکشیر، زعفرون، آبلیمو، آب آلبالو طبق فیلم درستش کنین و لذتشو ببرین👌🏻❤️ ✅چاشنی اصلی فالوده کرمانی عرق معنا هست شما میتونین آخر کار عرق نعنا رو‌بهش اضافه کنین یا به ذائقه ی خودتون از یکی از طعم دهنده هایی که من استفاده کردم استفاده کنین👌🏻✅ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب تر از ترکیب طعمای توت فرنگی و نوتلا نداریم🍓🌰😋 هر موقع خواستی فوری و خیلی خوشمزه و راحت درست کنی، این دسرو درست کن مواد لازم: شیر ۲ لیوان شکر ۱/۴ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰گرم خامه قنادی ۱۰۰گرم نوتلا ۵۰گرم پودر ژلاتین ۲ق غ ژله توت فرنگی ۱ بسته شیر و شکر رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت کم بذارید تا شکر حل بشه،خامه ها و نوتلا رو بنماری کنید، ژله رو با نصف لیوان آب ولرم حل و بنماری کنید بذارید خنک بشه،پودر ژلاتین رو با ۵برابر وزن خودش آب مخلوط و بنماری کنید، ترکیب خامه ها و نوتلای بنماری شده رو همراه با ژلاتین بنماری شده به قابلمه اضافه کنید، خوب هم بزنید ،ژله خنک شده رو به مواد دسر که خنک شده اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید، از صافی رد کنید ،داخل قالب چرب شده بریزید و ۶ساعت داخل یخچال بذارید تا ببنده👌با انگشت دسر رو از دیواره‌های قالب جدا کنید و توی ظرف سرو برگردونید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با قلقلی 🫕🍽️ خورشت یک ساعته و بی نهایت خوشمزه با عطر شنبلیله 😋👌 مواد لازم برای 4 نفر 🥩مواد لازم برای قلقلی ها گوشت‌ چرخ کرده 250 گرم پیاز 1 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه نعنا و شنبلیله خشک از هر کدام نصف ق چ 🌶️مواد لازم برای سس رب گوجه فرنگی 1 ق غ رب انار 1 ق غ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه نعنا خشک 1 ق غ شنبلیله خشک 1 ق غ آب‌ جوش 1 ایوان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب به نام 😋 نان ترتیلا یا لواش تعدادی، مرغ پخته 1 پیمانه، مخلوط ذرت نخودفرنگی و هویج بخار پز یک پیمانه، سس مایونز 2ق س، سس خردل 1ق س، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر، پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه،لیموترش تازه 1عدد، آرد 2ق س، آب 2ق س، کاهو فرانسوی برای تزیین 👈خیار شور 2 عدد، پیاز 1 عدد، روغن زیتون 2ق س، سس مایونز 2ق س،سس کچاپ 1ق س، نمک و فلفل سیاهی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌺دسر عربی😍 ✍ مواد لازم: یک بسته کرم کارامل 2 لیوان شیر یک بسته بیسکویت پتی بور خامه صورتی یک بسته نسکافه یک ق غذاخوری 🍲 طرزتهیه: ١قاشق غذاخورى پودر ژلاتين رو داخل ١/٤پيمانه آب سرد بريزيد صبر كنيد تا حالت اسفنجى بشه بعد بنمارى كنيديعنى بذاريد روى بخار كترى کرم کارامل را طبق دستور روی پاکت بادو لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی شعله قرار بدین در حدی که کرم کارامل در شیر حل شود و همونجور داغ بریزید داخل مخلوط کن . پودر نسکافه و خامه و بیسکویت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد ژلاتين رو اضافه كنيددوباره خوب بزنيد داخل قالب بریزید و در یخچال بزارید تا ببنده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها این سوخاری خیلی باحال و متفاوت میشه مخصوصا اگر با فیله ی مرغ درست کنید قشنگ رستورانی میشه مواد لازم👇👇 ♦️فیله ی مرغ ۵ عدد میتونید از تیکه های مرغ هم استفاده کنید ♦️آرد دو لیوان ♦️آب ۲ لیوان ♦️سس کچاپ ۲ ق غ ♦️روغن سرخ کردنی تا نصف قابلمه ♦️ادویه جات کاملا سلیقه ایی(من از نمک و فلفل و سیر تازه و آویشن استفاده کردم) نکات👇👇 روغن رو قشنگ یک ربع بذارید داغ شه توی سرخ شدن و رنگ فیله ها تاثیر داره خیلی هم سرخ نکنید که خشک نشن چون فیله زود میپزه میتونید به آرد و نمک هم ادویه بزنید که این قسمت کاملا سلیقه اییه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفله سیب زمینی ⁨28 اوت، 2024⁩ توسط ⁨.⁩ اول پیاز رو بزارید تا سرخ بشه، سیب‌زمینی هم بزارید تا بپزه. پیاز که سرخ شد، ۳۰۰ (تا ۴۰۰) گرم گوشت‌چرخکرده رو اضافه کنید. نمک، فلفل‌سیاه، رزماری، آویشن (یک قاشق چای‌خوری) سه حبه سیر، و یک عدد هویج رنده شده رو اضافه کنید (حرارت زیاد) ۴ دقیقه بعد ۲ قاشق رب‌گوجه فرنگی رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه. دو لیوان آب مرغ (یا آب جوش) اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدید تا غلیظ بشه. تمام سس آماده‌س. سیب‌زمینی پخته رو آبکش کنید و به نمک و فلفل‌سیاه، و پنیر پارمسان بزنید، و خوب بکوبید. داخل ظرف مناسب فر، سس گوشت رو بریزید، روی اون پوره سیب‌زمینی، پارمسان، فلفل سیاه بزنید، با چنگال چندتا سوراخ بزنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا روی اون طلایی بشه. نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمص اول اندازه یک فنجون کوچیک از لوبیا سفید و نخود بزارید تا یک شب خیس بخوره. فرداش آبکش کنید، بشورید و بزارید ۳ ساعت خوب بپزه. وقتی خنک شد، داخل غذاساز با موارد زیر همه رو میکس کنید: ارده کنجد: ۱ فنجون روغن زیتون: زیره تخم‌گشنیز فلفل سیاه من از هر کدوم ۱ قاشق کوچیک رو تازه آسیاب میکنم. اما از نصف قاشق کوچیک کمتر نریزید. روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه: ۳ عدد نمک پودر پاپریکا: ۱ قاشق کوچیک خوب که یکدست شد، داخل کاسه بریزید، به اون شکل بدید و با روغن زیتون، ارده، آب لیموتازه، پاپریکا و جعفری پُر کنید. نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک کاری و کدو حلوایی اگه داخل قابلمه چینی این غذا رو درست کنید، متوجه میشید که چقدر مزه غذا ثابت و درست باقی میمونه، حواستون باشه که بعد از استراحت توی یخچال، اجازه بدید تا قابلمه هم دمای اتاق بشه. اول قسمتی از گوشت گوسفندی(یا گوساله) (حدود ۴۰۰ گرم) رو با ۳ قاشق چای‌خوری پودر کاری مخلوط کنید، ۲ ساعت داخل یخچال، نیم ساعت توی دمای اتاق بزارید تا استراحت کنه. بعد از مزه دار شدن، کدو حلوایی (یا تنبل) هویج گوجه گیلاسی سیر رب انار ترش کره نمک و آب به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بعد داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید. بعد از ۲ ساعت به اون سر بزنید و اگه نیاز بود به اون آب اضافه کنید. ۱ ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه. تو این مدت کته رو بار بزارید با دارچین هل بادیان ستاره‌ای نمک و روغن سِرو کنید و نوش جون کنید. قابلمه‌ای که میبینید برای چینی ذرین هست. برای پخت غذا داخل فر و ماکروفر عالیه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرامبل مربا انجیر برای هر کیلو انجیر، ۹۰۰ گرم شکر عالیه من ۵۰۰ گرم انجیر دارم، پس ۴۵۰ گرم شکر استفاده میکنم اول شکر رو توی یک لیتر آب (با دمای اتاق) حل کنید، بعد از اینکه با چنگال انجیرهارو سوراخ کردید، توی محلول آب شکر بریزید و حرارت رو روشن کنید، وقتی جوشید، حرارت رو کم کنید، یکم زعفرون بزنید تا ۹۰ دقیقه آروم بجوشه. بعد از آماده شدن، اجازه بدید تا خنک بشه. خمیر کرامبل: آرد: ۱۰۰ گرم کره (تو دمای اتاق): ۵۰ گرم یکم جوز هندی رنده کنید بک سرانگشت نمک یک قاشق غذاخوری شکر خوب ورز بدید تا مثل ویدیو شکل بگیره. اون رو توی فر با دمای ۱۸۰ درجه (که از قبل داغ شده) بزارید (به مدت ۳۰ دقیقه) دقت کنید که مربا و کرامبل باید کامل خنک باشه. برای خامه زعفرونی: پنیر خامه‌ای: ۴ قاشق غذاخوری شکر: ۱ قاشق غذاخوری خوب مخلوط کنید و ۲ قاشق غذا خوری خامه و یکم زعفرون رو بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی با طعم کاپوچینو مواد لازم👇 ارد سفید قنادی ــــ 115گرم تخم مرغ ــ یک عدد بدون پوست 65گرم کـره بدون نمک ـــــ 50 گرم شکلات سکه ای تلخ ــــ 50گرم شکـر دانه ریز ـــــ 85 گرم پودر کاکائو ـــــ 10گرم پودر کاپوچینو ــــ15گرم نمـک یک پنس وانیل نوک قاشق چ خ بکینگ پودر ــــ نصف قاشق چ خ جوش شیرین ـــــ نوک قاشق چ خ طرز تهیه👇 کره و شکلات رو میزیزیم داخل ظرف میزاریم رو حرارت کتری بنماری میکنیم تا وقتی ذوب بشه و کنار گرفتیم تا سرد بشه تخم مرغ و وانیل شکر با هم می ریزیم داخل ظرف هم زن با دور تند میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شکلات و کره که سرد شده رو اضافه میکنیم ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم بعد پودر کاپوچینو می ریزیم مخلوط میکنیم بعد ارد بکینگ پودر نمک و جوش شیرین و پودر کاکائو رو که از قبل باهم مخلوط و الک کردیم رو به مواد طی سه مرحله اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم موادتون نباید زیاد شل یا خیلی سفت باشه داخل سینی کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی پهن میکنیم مواد داخل قیف می ریزیم و با فاصله پایپ میکنیم کوکی داخل فر پهن میشه کوکی رو داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 فر گازی و 170 فر برقی میزاریم به مدت 10 دقیقه المنت پایین روشن و فن فر روشن کنید خیلی نزارین تو فر بمونه خشک میشه بعد پخت کوکی ها بزارید سرد بشه بعد از سینی جدا کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا بلوچیز ⁨ اول استیک رو بُرش بدید، به اون فلفل‌سیاه، نمک و روغن زیتون بزنید. بریم روی گاز اول حرارت ملایم هست. ۱۵ گرم کره، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و دو حبه سیر لِه شده رو به مدت ۲۰ ثانیه حرارت بدید، حالا حرارت رو زیاد کنید و استیک‌هارو اضافه کنید. (اینجا باید پاستا رو توی آبجوش بریزید.) ۴ دقیقه بعد گوجه گیلاسی رو اضافه میکنم، ۴ دقیقه بعد پاستایی که ۸ دقیقه جوشیده رو اضافه کنید، ۲-۳ دقیقه پخت آخر پاستا باید داخل سس باشه، پنیر بلو چیز هم اضافه کنید. تو این مدت هر موقع احساس کردید داره خشک میشه، از آب پاستا (خیلی کم) اضافه کنید تا غلظت مناسب باشه. سِرو کنید، دوباره پنیر بلوچیز بریزید و نوش جون کنید. دوستای گیاه‌خوار، بدونید که این پاستا بدون استیک هم بی‌نظیره، شما فقط باید بعد از سیر، گوجه گیلاسی و پنیر بلوچیز رو اضافه کنید. ضمنن، اگه گوشت قرمز دوست ندارید، همین کارهایی که من انجام دادم رو با مرغ انجام بدید و لذت ببرید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزا قاسمی تو مرحله اول کباب کردن ۳ تا بادمجون و ۲ تا گوجه هست. اجازه بدید خنک بشه، پوست اونهارو بکنید و بعد با چاقو اون‌هارو ساطوری کنید. بریزید تو ماهیتابه، با حرارت زیاد، روغن و سیر تازه بزنید و خوب مخلوط کنید. ۲ دقیقه بعد نصف قاشق چای‌خوری نمک نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه اینهارو بزنید، ۱ دقیقه بعد یدونه تخم‌مرغ بزنید و تمام. آماده شده. نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فاج نوتلا قبلا گفتیم که فاج نوعی شیرینی نرم هست که معمولا به صورت مربع برش میزنند و خیلی هم راحت درست میشه. این شیرینی خیلی راحته نیازی به پختن هم نداره بسیار مناسب اونایی که مثل من همیشه کمبود وقت دارن 😢 🍴مواد لازم: شکلات شیری یا نیمه تلخ 300 گرم نوتلا 1/2 پیمانه شیر عسلی یک قوطی حدود 400 گرم وانیل مایع 1 قاشق چای خوری 🍴طرز تهیه: قالب مربع 20 در 20 سانت را فویل بکشید تمامی مواد را داخلی ظرفی مانند شیرجوش ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید و ارام هم بزنید تا ذوب شوند سپس مواد را داخل قالب ریخته روی آن را صاف کنید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد سپس از قالب خارج کرده مانند تصویر برش بزنید . این شیرینی را تا 2 هفته میتوانید داخل ظرف در دار نگه داری کنید. نکته: مواد را دقیق اندازه گیری کنید. اضافه کردن مقدار بیشتر نوتلا یا شیرعسلی باعث شل شدن مواد و نبستن آن خواهد شد.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس پفکی مواد لازم: سیبزمینی متوسط ۳ عدد نشاسته ۳ قاشق سر پر پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا ۱ پیمانه نمک (بنا به سلیقه پودر سیر و فلفل سیاه) طرز تهیه: سیبزمینی هارو پوست میگیریم و نگینی خورد میکنیم و توی مقداری آب میپزیم سپس اونو توی یه کاسه میریزیم و بهش نشاسته، پنیر موزارلا و نمک و یا ادویه دیگه ای اگه دوست داشتین میزنین و خوب ورز میدیم تا یکدست بشه دقیقا مثل توی کلیپ. حالا توی یه زیپ لاک و یا کیسه فریزر میریزیم و خوب پهن و صاف میکنیم و میذاریم توی فریزر و بعد از ۲ ساعت اونو از فریزر درمیاریم و مثل سیبزمینی خلالی برش میزنیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم سعی کنید با فاصله کنار هم بچینید توی روغن که به هم نچسپن. بعد دیگه از روغن جدا کنید و روغنشو کامل بگیرین با دستمال حوله ای و با هرچی دوست داشتین سرو کنید. بسیار کرسپی(ترد) و خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه تركيب برنده👌مسقطي كدوحلوايي ،بهت قول ميدم عاشقش ميشي،نكته ش روتوكليپ گفتم. قالب پيركس وپلاستيكي چرب بشه سلام به روي ماهتون 🌹 حال دلتون خوب❤️ 🔹نكته ؛ اگردسرروقالبي درست ميكنين،بهتره يك شب تاصبح تويخچال بمونه چي لازم داريم ؛👇🏻 شيردوليوان شكر. ٣ ق س نشاسته ي ذرت ٢ ق س پوره ي كدوحلوايي ٢٠٠ گرم (١ پيمانه) كره. ١ ق (٢٠ گرم) گلاب دوق زعفران دم شده به مقدارلازم طرزتهيه روتوكليپ ببينين. رازحوشمزه شدن اين دسر اينه كه نشاسته خوب بپزه،حرارت ملايم باشه. تواين دسرخامه هم ميزنن . اين دسرفوق العادس حتما درستش كنين. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛