eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدلیه که باید دستور خوب داشته باشه این دستورُ امتحان کنید عالیه برای حدود ۸ نفر آرد ۲ پ هویج رنده ریز شده ۲ پ شکر ۱ پ تخم مرغ ۴ عدد روغن ۳/۴ پ گردو خرد شده ۱ پ بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ تخم مرغا و شکر را حدود ۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید بعد روغن را اضافه و با دور کند فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل را الک کنید در ۳ مرحله به مواد اضافه و با لیسک خیلی آرام در حد مخلوط شدن هم بزنید گردو و هویج و دارچین را هم اضافه کنید خیلی آرام با لیسک به مواد مخلوط کنید . کاغذ روغنی را اندازه کف قالب برش بزنید هویج را با پوست کن نواری برش بزنید به شکل سبدی هویج ها را روی کاغذ روغنی بچینید اضافی اطرافش را با قیچی برش بزنید حالا داخل قالب قرار بدید مواد کیک را روش بریزید میتونید هویج های کف قالب را حذف کنید داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید من در نهایت با خامه قنادی فرم گرفته و دارچین تزئین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم روسیه😍 قراره درست کنیم🍯✨ برای بیسکوییت: ۱۳۰ گرم کره، ۱۰۰ گرم شکر، ۱۰۰ گرم عسل، ۳ تا تخم مرغ، ۶ گرم جوش شیرین، ۵۴۰ گرم آرد برای کِرِم: ۱۷۰ گرم خامه قنادی، ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، ۱۵۰ گرم ماست، ۳۰ گرم عسل هر بیسکوییت رو داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۵ دقیقه بزارین بپزه. اضافه بیسکویت هارو پودر کنین و کیک رو باهاش کاور کنین.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستی درمان سرماخوردگی و انفولانزا همین 🤧🤒 مواد لازم برای ۴نفر یک پیمانه ماش نصف پیمانه برنج نیم دانه یا شکسته ی ایرانی پیاز خلالی هرچی بیشتر خوشمزه تر طرز تهیه ش : ماش رو بریز تو قابلمه ۳ تا ۴ لیوان روش آب بریز و درش رو بزار ۴۵ دقیقه بعد پوسته های ماست روی سطح قابلمه میاد با یه کفگیر پوسته ها رو بگیرید ، کافیه چند باری درب قابلمه رو ببندی و باز کنی تا راحت پوسته ها روی سطح غذا بیان و براحتی جداشون کنی .. حالا برنج رو اضافه کن و نمک فلفل رو بزن و نصف لیوان اب اضافه کن و ۴۵ دقیقه زمان بده تا بپزه و خوب جا ببفته .. یه پیاز داغ درست کن و به شله ماش اضافه کن و نوش جان کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادي كه لازمه: ٥٠٠ تا ٥١٠ گرم آرد ١٠ گرم خمير مايه فوري ٥٠ گرم شكر ٣٠ گرم شير خشک قنادي ٨ گرم نمک ٢٨٠ ميلي ليتر شير ١ عدد تخم مرغ ٥٠ گرم كره نرم كشمش بمقدار دلخواه كشمش ها رو ده دقيقه با آب گرم خيس كنين بعد از صافي رد كنين و با دستمال آبشون رو بگيرين . رومال زرده تخم مرغ كمي شير و كمي وانيل رومال نهايي بعد پخت ٢٥ گرم كره ٢ ق عسل ٨ گرم روغن استراحت اوليه بسته به دماي محيط ٤٥ تا يك ساعت ( حجم خمير دو برابر شود) استراحت دوم ١٥ الي ٢٠ دقيقه فر از قبل ٢٠ مين گرم شود دماي فر يرقي ١٧٠ و گازي ١٨٠ زمان پخت٢٠ تا ٢٥ دقيقه ( تا زمانيكه روي نونها طلايي بشه). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا چوربا (سوپ )اسفناج ترکیه 🥣 مواد لازم: ۱‌ پیاز متوسط، ۳ حبه سیر یا نصف لیوان برگ سیر، ۱هویج، ۱ لیوان اسفناج خرد شده، ۵ لیوان آب برای قوام آش ۱ لیوان ماست، ۲ قاشق غذاخوری آرد، ۱ تخم مرغ، نمک‌ و‌ فلفل برای روی آش ۲ قاشق غذاخوری روغن، ۱قاشق غذاخوری تاتلی بیبر ، (پودر فلفل قرمز شیرین) 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نذری برای ۸۰ نفر (البته سایز کاسه های من دو نفرست و در واقع این مقدار برای ۱۶۰ نفر مناسبه) مواد لازم: برنج نیم دونه ی ایرانی ۴ کیلو به ازای هر لیوان برنج ۶ لیوان آب زعفران غلیظ دم شده یک مثقال شکر ۴ کیلو گلاب یک لیتر عرق هل یک لیوان کره ۵۰۰ گرم خلال بادوم و گل محمدی و دارچین برای تزیین برنجم رو بهمراه آب گذاشتم بپزه و وقتی کاملا دونه هاش باز شد و به اصطلاح شکفت زعفرون رو اضافه کردم و بیست دقیقه زمان دادم تا کاملا رنگ باز کنه. شکر رو اضافه میکنم و نکته ی مهم اش اینجاست. با اضافه شدن شکر شله زرد آب میندازه و رقیق میشه بنابراین دوباره بیست دقیقه زمان دادم تا جا بیوفته و بعد گلاب و عرق هل و کره رو اضافه کردم و دوباره یک ربع مدام هم زدم. در نهایت خلال بادوم رو اضافه کردم و ده دقیقه هم زدم و شله زرد بشدت خوشمزه ی ما آمادست. حضور کره باعث میشه شله زردتون آب نندازه. خلال بادوم ها رو هم میتونین با گلاب خیس کنین از قبل. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با کیسه فریزر!❤️(انار غیر واقعی) مواد لازم: خامه قنادی(برای هر ۳ عدد نیم کیلو) آب انار(نیم لیتر) کیک وانیل آماده نشاسته ذرت ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه ۱ ق چ گلاب در صورت تمایل شکلات سفید(۳۰۰ گرم ) شکلات قرمز (۳۰۰ گرم ) نداشتید شکلات قرمز ، ۵۰۰ گرم شکلات سفید رو گرم کنید و بهش به میزان قرمزی مورد علاقتون رنگ ژله ای قرمز اضافه کنید برای رنگ روش هم از رنگ قرمز و قهوه ای استفاده کنید من با دست رنگ کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇🏻👇🏻۵ مهم آشپزی👇🏻👇🏻 ✅️ ترفند اول پوست انارهاتونو بگیرین و یا بزارین زیر نور آفتاب یا روی بخاری و شوفاژ تا حسابی خشک بشن، خشک شدنشون زیر نور آفتاب چند روزی طول میکشه ولی روی بخاری یا شوفاژ ی کروزه هم خشک میشه ✅️ ترفند دوم سیب سفید: ۲ عدد بِه: ۲ عدد برگ گل محمدی+ گل گاوزبان+ پرک لیمو+ بِه لیمو+ دارچین خورد شده+ هل:هر کدوم مقداری هرچه بِه رو زیاد تفت بدین ورنگش تیره بشه همونقدر چاییش خوشرنگ میشه ✅️ ترفند سوم اگه بچه مدرسه ای دارین یا از سرماخوردگی وویروس های این فصل میترسین حتما تا آخر ببینین بادوم درختی: ۱ لیوان آب: ۲ لیوان آرد برنج: ۴ ق غ هل درسته: ۲-۳ عدد گلاب: ۲-۳ ق غ زعفرون : در صورت دلخواه برای تزئین: از پودر گردو خلال پسته یا بادوم استفاده کنین ✅️ ترفند چهارم بهترین راهکار برای قطع سرفه ودرمان گلودرد همینه تو عرض سه روز حتی شدیدترین ‌و بدترین سرفه ها با عصاره پرتقال درمان میشن پرتقال: ۱ عدد نمک: ۱ ق چ آب مقداری به مدت نیم ساعت حاضر میشه ✅️ ترفند پنجم برای شست وشوی قارچ: قارچ: ۵۰۰ گرم آرد: ۱ ق غ سرکه: ۱ ق غ نمک: ۱ ق چ آب: ۱ لیوان به مدت ۳۰ ثانیه با هم ترکیب کنین و بعد آبکشی کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز پنجم رسپی با خمیر هزارلا:این قسمت ساندویچ گوشت🥩 مواد لازم خمیر هزارلای مخصوص غذا ۲ بسته گوشت گوساله ۴۵۰ گرم🥩 پیاز ۱ عدد🧅 قارچ ۳۰۰ گرم🍄 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم🧂 پودر سیر ۱ ق.غ🧄 پودر پاپریکا ۱ ق.چ🫑 فلفل قرمز ۱/۲ ق.چ🌶️ رزماری ۱ شاخه☝🏻 برگ بو ۲ عدد✌🏻 عصاره گوشت ۴۰۰ ‌سی‌سی🥣 خامه ۵۰ گرم🍶 پنیر دلخواه به میزان لازم🧀 رومال ۲۵ گرم کره🧈 چیزی که درست کردیم شبیه به پولد‌بیف یا همون شردد‌بیف هست با یه مقداری تغییر🙌🏻 برای گوشت بهتره از قسمت‌هایی از گوشت گوساله استفاده کنید که چربی داشته باشه وگرنه خیلی خشک میشه. من از گوشت کتف گوساله استفاده کردم. گوشت توی ۳ ساعت کامل پخت و نرم شد. دمای فر ۱۹۰ درجه زمان پخت ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رو حتما امتحان کنید 🥰 مواد لازم 👇👇👇 👈ماکارونی دونه برنجی یک ونیم لیوان ( که تو اکثر فروشگاها میشه تهیه کرد تو همون قسمت انواع ماکارونی ها😅) 👈نصف سینه مرغ 👈پیاز یک عدد🧅 👈فلفل کاپی یا دلمه 🫑 👈قارچ هفت عدد 👈پیازچه چند عدد 👈نمک وفلفل و زردچوبه و پلبیبر و آویشن و روغن زیتون 👈آب مرغ دو یا سه لیوان (می تونید آب هم جایگزین کنید) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جای مصرف ناسالم از قرص طبیعی کلسیم استفاده کن که سرشار از کلسیمه مواد لازم ماست گوسفندی یا گاوی نمک کرفس کوهی (باعث خوشمزه شدن کشکتون میشه ) 1️⃣ برای اینکه یه کشک خوشمزه با کلسیم بیشتری داشته باشید از ماست گوسفندی استفاده کن 2️⃣به ازای هر کیلو ماست یک قاشق مرباخوری نمک به ماست اضافه کن 3️⃣ماست رو روی حرارت بزارید جوش که اومد تو کیسه نخی بریزید دربشو محکم ببندید و ۲۴ ساعت روی آبکش بزارید تا آبش کامل کشیده بشه 4️⃣ بعد از ۲۴ ساعت مزه کنید اگر نمکش کم بود نمک و کرفس کوهی بهش اضافه کنید و توی دستتون گرد کنید و توی سینی حصیری جایی که هوا جریان داره قرار بدین لازم نیست حتماً توی آفتاب باشه تا خشک بشه 5️⃣ برای کشک چیپسی مقداری از کشک رو توی کیسه فریزر فشرده رول کنید دو ساعت توی فریزر بذارید بعد از دو ساعت برش بزنید و جایی که هوا جریان داره قرار بدین تا خشک بشه طرز تهیه درست کردن قارا 1️⃣ آب کشک رو روی حرارت بزارید اجازه بدین آب تبخیر بشه و به غلظت برسه وقتی به این غلظت رسید آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل بدون خمیر لازانیا😉 مواد لازم برای قالب ۱۵ * ۲۵: ۲ عدد سیب زمینی، ۵۰ گرم پارمزان، ۱۲۰ گرم ژامبون یا سینه بوقلمون پخته شده، ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده، نمک ۳ عدد کدو سبز، ۵۰ گرم پارمزان، ۱۲۰ گرم ژامبون یا سینه بوقلمون پخته شده، ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده، نمک ۲عدد بادمجان، ۵۰ گرم پارمزان، ۱۲۰ گرم ژامبون یا سینه بوقلمون پخته شده، ۲۵۰ گرم پنیرموزارلا رنده شده، نمک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذای خوشمزه چی لازم داره: برنج ۳تا ۴ پیمانه گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم گوجه ۵ تا ۶ عدد رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری نمک ،زردچوبه ،فلفل سیاه و هر ادویه ای که خودتون دوس دارید پیاز دو تا سه عدد سیر سه حبه زعفران ونان برای تهدیگ سبزی پلویی یک‌ کاسه‌ کوچک حذفش نکنید طعمشو‌ عالی میکنه کلم برگ یک عدد متوسط . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا از که من بیشتر درست میکن خیلیا آلرژی دارن یا وگان هستن یا به دلایل دیگه نمی تونن از شیرهای لبنی استفاده کنن، شیرهای گیاهی بهترین گزینه هست براشون و حتی اونایی که هیچ محدودیتی ندارن میتونن برای تنوع هم که شده از این شیرهای خوشمزه و مقوی استفاده کنن. بهترینش اینه که خودتون تو خونه درست کنید و نوع آمادش که مواد نگهدارنده و گاهی شیرین کننده داره مصرف نکنید. . از شیرهای گیاهی میتونید برای نوشیدنی به تنهایی یا همراه با شیرین کننده های طبیعی مثل خرما استفاده کنید. برای تهیه انواع کیکها و نوشیدنیهای سرد و گرم میتونید مصرف کنید. . بادام،پسته،نارگیل و ...از قبل خیس و با آب میکس کنید در صورت تمایل صاف کنید و بعد نوش جان😋 . برای اینکه شیرهای گیاهی صاف و زلال باشن بهتره که اونا رو با پارچه نازک صاف کنید سوال خیلیا هست که اون باقیمانده های توی پارچه بریزیم دور؟میشه مصرف کرد ؟چطوری مصرف کنیم؟ . خوشمزه ترین و سالمترین شیرینی رو که میتونید باهاش درست کنید، همین شیرینی رژیمی، مقوی و سالم هست که تو ویدیو ملاحظه میکنید. پودر نارگیل نصف لیوان پودر بادام نصف لیوان مغز گردو خردشده ۱ لیوان خرما شسته شده بدون هسته حدود ۱ کیلو پودر دارچین ۱ ق غ پودر زنجبیل ۱ق غ پودر هل ۱ق چ اَرده ۵ ق غ(میتونه بیشتر هم باشه). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل جذاب😍🍉 پودر ژله سبز کیوی یا لیمو. (من چند قطره رنگ خوراکی سبز زدم) پودر ژله الورا و نصف لیوان شیر پودر ژله انار یا هندوانه ژله آلورا حتما باید سرد باشه بعد شیر رو اضافه کنید ژله انار ژله آلورا و شیر خلال پسته ژله آلورا انار دون شده خلال پسته 🍉🍉نکته مهم اگر ژله های بیرون بخچال بسته شد به روش بنماری روی حرارت کتری ذوب کنید و بزارید دوباره خنک بشه روی لایه ی قبلی بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ مدل 😍 سعی کنید از انگور شیرین استفاده کنید تا کشمش با کیفیت داشته باشید زمانی که انگور روی پارچه نخی پهن می‌کنید بهتره جلوی باد کولر باشه تا زودتر خشک بشه کشمش سبزم. تو ده روز درست شد و کشمش سیاه توی یه هفته پس صبور باشید من تیز آب استفاده نکردم ترجیح دادم سالم و ارگانیک باشه 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: عدس ریز سه پیمونه سیب‌زمینی یک عدد درشت یا دو تا متوسط پیاز یک عدد درشت بلغور گندم ۴ ق غ نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره سیاه، پودر دارچین یا چوب دارچین کمی کره طرزتهیه عدس رو یکی دو ساعت خیس میکنم پیاز رو نگینی خرد و‌ داخل تابه سرخ میکنم تا طلایی بشه بعد بهش زردچوبه، فلفل سیاه، گلپر، زیره، پودر دارچین یا چوب دارچین و نمک اضافه میکنم عدس رو با آب‌ میزارم بپزه ، چند قاشق بلغور‌ گندم‌ هم‌ اگر‌ بریزین طعمشو بهتر میکنه کمی هم کره میندازم داخلش (آب قلم هم اگه داشتین میتونین استفاده کنید) یکی دوتا سیب زمینی درسته اضافه میکنم آخر سر وقتی سیب زمینی پخته شد از قابلمه خارج میکنم و له میکنم و مجدد به عدسی اضافه میکنم وقتی عدسی نیم پز شد مخلوط پیاز داغ رو میریزم داخلش صبر میکنم جا بیوفته و‌ لعاب‌دار بشه میتونین از همون اول پیاز داغ اینارو که درست کردین عدسی و بلغور رو اضافه کنید و مراحل پخت رو انجام بدین که بنظرم هم راحتتره هم قابلمه کثیف نمیشه😅 اگه دوست نداشتین سیب زمینی رو له کنید میتونین مکعبی خرد کنید و بریزین داخل عدسی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرار سلامتی در چین باستان تو این فنجونه! ✨ آرامش بخشه برای هضم عالیه تقویت سیستم ایمنی تقویت قوای جسمی 😍💪 • چهار پنج عدد خرما • یک تیکه چوب دارچین • یک تیکه زنجبیل تازه • سه تا چهار عدد میخک • دو پر ریشه جینسینگ • دو قاشق چای‌خوری چای سبز • هفت هشت تا عناب و آب جوش. جینسینگ و زنجبیل برای سلامتی بدن و ذهن بهترین انتخابن. نوش جان!. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته😋 پلاپتی یه و یا قدیمی و پر طرفدار ما مازندرانیاس که خیلی فوری و با برنج درست میشه موارد مورد نیاز👇🏼 ۱ لیوان برنج ۳ لیوان آب یا شیر ۴ قاشق گلاب ۴ قاشق زعفرون ۱ پیمانه شکر ۳ قاشق آرد گندم طرز تهیه👇🏼 برای شروع برنجو با ۳ لیوان آب میذاریم بپزه با قاشق له میکنیم وقتی آبش خشک شد شکر، گلاب و زعفرونو اضافه میکنیم میذاریم یکم مواد جذب برنج بشه سفت بشه بعد بهش سه قاشق آرد اضافه میکنیم مثل کتلت شکل میدیم تو روغن داغ سرخ میکنیم نوش جان😋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه این چای رو بخوری دیگه چای سیاه نمی خوری به می خواهیم و سیب با به تنها می تونی درست کنی فقط یه نکته رو حتما باید توجه کنی که به یا به و سیب رو با حرارت ملایم تفت بدی ، مدام هم بزنی و زمان بدی تا کامل رنگش برگرده و نسوزه هر چی به رو بیشتر تفت بدی چای ت خوشرنگ تر میشه من این به ای که باهاش چای درست کردم رو خیلی تفت دادم در حد که قهوه ای تیره شد ولی خب گفتم توی فیلم نشونتون بدم می گید سوخته شما هم زیاد در حد قهوه ای شدن تفت بدید راستی زمان دم آوریش هم نیم ساعت هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
42.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم دو مدل صبحانه جدید و فوق العاده خوشمزه رو درست کنیم 😍😍 1⃣ مدل اول : تخم مرغ ۴ عدد زیتون ۱۰۰ گرم نان تست ۲ عدد جعفری و پارمزان گوجه خشک رب گوجه ۱ ق رب انار ۱ ق آبلیمو نصف ق نان تست مربعی برش بزنین و با کره و پودر پاپریکا داخل تابه سرخ کنین ، زیتون به همراه رب گوجه و رب انار تفت بدین و آبلیمو و تخم مرغ بهش اضافه کنین به همراه فلفل پاپریکای رنگی 2⃣ مدل دوم : گوجه یک عدد تخم مرغ ۴ عدد بیکن ۲ ورق گوجه گیلاسی و فلفل نون لواش ۱ عدد پنیر موزارلا ۵۰ گرم گوجه رو سرخ کنین و بهش تخم مرغ و ادویه رو اضافه کنین ، نون لواش روش قرار بدین و مثل ویدیو برگردونین ، ژامبون گوشت سالم و پنیر پیتزا و زیتون بذارین تا پینرها آب بشه و صبحونه آماده اس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین مجلسی😍😋 𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘✻𔓘 مواد لازم برای ۴ نفر: برنج 🍙 ۳ پیمانه گوشت گوسفندی🍖 ۳۰۰ گرم (پیاز🧅،سیر🧄،چوب دارچین🪵،نمک🧂،فلفل🌶،زردچوبه🟡 و کاری برای پختن گوشت) بادمجون 🍆۲ عدد کوچک کره 🧈۲۰گرم زرشک🍇 ۲ مشت خلال پسته و بادوم ۱/۲ پیمانه شکر🍚 ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ 🥚 ۲ عدد نمک🧂،فلفل🌶 به مقدار لازم ماست غلیظ🍶 ۱ پیمانه گلاب 🌹 ۲ قاشق غذاخوری پودر هل 🌺 ۱/۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده غلیظ 💛 به مقدار لازم 📌برنج رو دون تر از حالتی که برنج آبکشی درست میکنید آبکش کنید. 📌روغنی که کف تابه میریزید نسبت به وقتی که تو قابلمه تهدیگ میذارید بیشتر باشه. قبل از اینکه تابه رو برای سرخ شدن طرف دوم برگردونید دوباره روی برنج کمی روغن بریزید تا خوب برشته بشه. 📌مواد میانی تهچین رو با فاصله از دیواره ی تابه بذارید تا دور تهچین نسوزه. مواد لازم برای سس کره 🧈۵۰ گرم رب گوجه 🥫 ۱ قاشق غذاخوری آب گوشت🍲 ۲ پیمانه بعد از اینکه کره ذوب شده ، رب اضافه کنید و تفت بدید. بعد از اینکه رنگ رب باز شد آب گوشت رو اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم ۱۰-۱۵ دقیقه قل بزنه بعد حرارت رو خاموش کنید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ناردونی کارمندی😍😋 مواد لازم: فیله مرغ 🍗( دستور اصلی با رون مرغ هست ) پیاز 🧅 سیر 🧄 انار دون شده 🥣 آب انار 🍷 رب گوجه فرنگی 🥫 رب انار 🥣 ادویه ها ( نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر انبه ) 🧂🌶🥭 زعفرون دم کرده غلیظ 💛 اگر از رون مرغ استفاده میکنید حداقل ۱/۵ ساعت اجازه پخت بدید و اگر از فیله استفاده کردید ۴۵ دقیقه برای پخت کافیه اگر رب انارتون ترشه پس از انار شیرین استفاده کنین و برعکس که ترشی یا شیرینی غالب نشه 😋👌🏻 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی گردو و شکلات😍😋 ❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉𖥚❉ مواد لازم: آردقنادی🥡 ۲۰۰ گرم شکر قهوه ای🍚۱۲۰ گرم کره🧈 ۱۰۰ گرم تخم مرغ🥚۱ عدد وانیل🌸۱/۲ ق چ جوش شیرین🥄۱/۸ ق چ بیکینک پودر 🥄۱ ق غ شکلات چیپسی نسوز 🍫به میزان لازم گردو خرد شده 🌰به میزان لازم کره نرم و شکر رو ۴ تا ۵ دقیقه بزنید بعد تخم و وانیل رو اضافه کرده ۳ دقیقه بزنید و‌در آخر مواد خشک رو اضافه کنید و با لیسک مواد رو خوب ترکیب کرده تا یکدست بشه و خمیر رو ۲ ساعت بزارید یخچال و بعد خمیر رو به وزن ۴۰ تا ۴۵ گلوله کنید و بزارید تو سینی فر ( روی گوکی ها رو با هر چی دوست دارید تزیین کنید و یک ربع بزارید یخچال و بعد بزارید تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقزیبی ۱۲ تا ۱۴. تا دور شیرینی کمی رنگ گرفت درش بیارید و اجازه بدید تو سینی بقیه پخت انجام بشه و بعد از سرد شدن ازسینی بردارید و تو ظرف در دار پلاستیکی نکهداری کنید @. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛