16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاش زودتر میدونستم 🤷🏼♀️
۱. برای تازه موندن سبزی خوردن
موقع شستن داخلش یخ و چند قاشق آبلیمو تازه بریز و حتما داخل ظرف روحی نگهداری کن.
۲. برای خوشبو شدن ماشین لباسشویی، روی لیمو خمیر دندون بزن و داخل واشر یک قاشق جوش شیرین بریز و با گزینه ی Rinse+ spin روشنش کن و حتما بعد از شستشو داخل ماشین رو خشک کن.
۳. برای تیز شدن تیغه های خرد کن ، چند تا فویل داخلش بنداز و چند پالس روشنش کن ، مثل روز اول تیز میشه.
۴. با چاقوی آشپزخونه چند تا برش روی فویل بزن تا تیز بشه.
۵. برای نگهداری رب گوجه ، اونو داخل مشمبا فریزر بریز ، تقسیم بندی کن و چند ساعت داخل فریزر بزار ، یخ که زد ، بزارشون تو ظرف و داخل یخچال فریزر نگهداری کن .
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هات داگ پنیری با سس مخصوص🥰😍😋
.
.
مواد لازم
سوسیس هات داگ ۲ عدد
نون باگت ۲ عدد
پنیر پیتزا
زیتون ۸-۱۰ عدد
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
سس سفید ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد متوسط
.
.
پیاز خورد شده با نمک و پاپریکا سرخ کنید و برای سس زیتون هارو حسابی ریز خورد کنید و با جعفری سس خردل و سس سفید مخلوط کنید.
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته
سلام و صد سلام به عزیزای دلم 😍😍روزتون به خیر ایشالا که خوب و خوش و سلامت باشید❤
برای کوفته:
گوشت چرخ کرده 500 گرم
1 عدد پیاز رنده شده
2 حبه سیر رنده شده
1 تخم مرغ (M)
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری زیره
سیب زمینی بچه 1 کیلو یا 5 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پیاز
فلفل سبز و قرمز از هر کدام 1 عدد
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری رب چیلی
1 فنجان پوره گوجه فرنگی (من از کنسرو استفاده کردم)
نمک، آویشن و فلفل
حتما ذخیره کنید تا هر وقت دوست داشتین فوری برای کوچولوهاتون درست کنید 🤩 😋❤️
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #دسر خوشمزه فقط فقط با ۳ قلم مواد😍
پیشنهاد میکنم این دسر بهشتی و لطیف درست کنید
مواد لازم؛
۴ لیوان شیر
۵ قاشق غ پودر کاستر
۵ قاشق غ شکر
کمی وانیل
🍮
⬅️شکر و پودر کاستر داخل قابلمه با هم مخلوط کنید،، تا گلوله نشه👌🏻
⬅️شیر بهش اضافه کنید
⬅️روی حرارت ملایم هم بزنید
⬅️تا به غلظت فرنی برسه کافیه
⬅️زیاد حرارت ندید چون وقتی که سرد شد غلیظتر میشه
⬅️پس کمی رقیق بردارید
⬅️وانیل اضافه کنید و حرارت خاموش کنید
⬅️داخل ظرف سرو بریزید
⬅️بزارید دو ساعت داخل یخچال بماند
🍮🍮پودر کاستر داخل قوطی هست در سوپریها پیدا میشه ،،، یا فله ی از عطاری یا لوازم قنادی بگیرید.
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراکه یلداس این خوشگلای خوشمزه🥰
با دو بسته ژله این خوشمزه هارو درست کن
من از ژله آلوئه ورا و هندوانه استفاده کردم.
کافیه ۱ بسته ژله رو با نصف فنجون آب جوشحل کنید و بزارید روی حرارت تا کاملا ذراتش حل بشه.
بعد با همزن حدود ۵ الی ۶ دقیقه هم بزنید تا حالت فومی به خودش بگیره
ته قالب تون رو چرب کنید و نشاسته ذرت الک کنید.لایه اول رو بریزید.هر قسمت رو که ریختید ۵ دقیقه بزارید یخچال و دوباره قسمت بعدیو بریزید.
همون لحظه بزنید شکل ها با هم قاطی میشن.
در آخر هم روشون نشاسته ذرت بزنی.
حتما داخل ظرف درب دار نگهدارید تا خشک و مونده نشن.
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر
𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘
مواد لازم:
مرغ 🍗:۱عدد یک کیلویی
پیاز 🧅:دو عدد
فلفل دلمه ای🫑:یک عدد
کره🧈:۵۰گرم
نمک و زعفران🧂💛:به مقدار لازم
کشمش🍇:یک پیمانه
گردو:یک پیمانه
رب انار🥣:دو ق غ خ
برای داخل شکم مرغ میتونید از آلو و زرشک هم استفاده کنید
از نکته های مهمش اینه که ؛
حتما حتما ۱۲ساعت قبل مرغ رو داخل آب و نمک استراحت بدید تا بوی ضحمش کامل از بین بره✅
هر چی اندازه مرغتون کوچیک تر باشه طعم بهتری داری
من برای ادویه از نمک استفاده کردم و به نظرم نیازی به ادویه دیگه ای نداشت
اما شما میتونید به ترکیب کره و زعفرانتون فلفل و پاپریکا هم اضافه کنید
نیازی به آبلیمو نداره آبلیمو بافت مرغتون تر سفت میکنه در مرحله اخر که میخواید داخل فر بذارید میتونید کمی بهش ابلیمو اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓صبحانه رستورانی🍓
یه صبحانه ی خیلی خوشمزه و آسون که میتونید دو سوته درستش کنید😍
📍مواد لازم
نان تست ۶ تا ۷ عدد
تخم مرغ دو عدد
نشاسته ذرت دو قاشق غ خ
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خ
وانیل نوک قاشق چ خ
شیر یک لیوان
شکر سه قاشق غ خ
.
ابتدا نان تست هارو لبه گیری کنید سپس آب اسپری کنید بزارید کنار تا کمی نرم بشه داخل یک ظرف تخم مرغ شیر و آرد نشاسته و شکر و بیکینگ پودر و وانیل رو خوب هم بزنید داخل ظرفی که میخواین درست کنید بهتره کمی با کره چرب کنید سپس نان تست هارو مطابق ویدیو داخل ظرف بچینید سپس از مایعی که درست کردید روش بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید و با پودر قند و میوه دلخواهتون میل کنید خیلی خیلی خوشمزس حتما امتحانش کن😍🍓.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاش زودتر میدونستم 🤷🏼♀️
۱. برای تازه موندن سبزی خوردن
موقع شستن داخلش یخ و چند قاشق آبلیمو تازه بریز و حتما داخل ظرف روحی نگهداری کن.
۲. برای خوشبو شدن ماشین لباسشویی، روی لیمو خمیر دندون بزن و داخل واشر یک قاشق جوش شیرین بریز و با گزینه ی Rinse+ spin روشنش کن و حتما بعد از شستشو داخل ماشین رو خشک کن.
۳. برای تیز شدن تیغه های خرد کن ، چند تا فویل داخلش بنداز و چند پالس روشنش کن ، مثل روز اول تیز میشه.
۴. با چاقوی آشپزخونه چند تا برش روی فویل بزن تا تیز بشه.
۵. برای نگهداری رب گوجه ، اونو داخل مشمبا فریزر بریز ، تقسیم بندی کن و چند ساعت داخل فریزر بزار ، یخ که زد ، بزارشون تو ظرف و داخل یخچال فریزر نگهداری کن .
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاش زودتر میدونستم 🤷🏼♀️
۱. برای تازه موندن سبزی خوردن
موقع شستن داخلش یخ و چند قاشق آبلیمو تازه بریز و حتما داخل ظرف روحی نگهداری کن.
۲. برای خوشبو شدن ماشین لباسشویی، روی لیمو خمیر دندون بزن و داخل واشر یک قاشق جوش شیرین بریز و با گزینه ی Rinse+ spin روشنش کن و حتما بعد از شستشو داخل ماشین رو خشک کن.
۳. برای تیز شدن تیغه های خرد کن ، چند تا فویل داخلش بنداز و چند پالس روشنش کن ، مثل روز اول تیز میشه.
۴. با چاقوی آشپزخونه چند تا برش روی فویل بزن تا تیز بشه.
۵. برای نگهداری رب گوجه ، اونو داخل مشمبا فریزر بریز ، تقسیم بندی کن و چند ساعت داخل فریزر بزار ، یخ که زد ، بزارشون تو ظرف و داخل یخچال فریزر نگهداری کن .
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک پفکی:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲/۳ لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
شیر ۳/۴ لیوان
روغن نصف لیوان
آرد ۱/۵ لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده از هم جدا میکنی بعد سفیده ها رو با نصف شکر میزنی تا کاملا فرم بگیرن.زرده ها با مابقی شکر و وانیل میزنی تا کرم رنگ و کشدار بشن شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنی و بعد هم روغن.
آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر که از قبل سه بار الک کردیم رو طی سه مرحله اضافه میکنی و هم میزنی.
سفیده ها رو هم سه مرحله به مواد اضافه میکنی و با لیسک فولد میکنی. تابه رو میذاری گرم بشه بدون یه قطره روغن یه ملاقه از مواد رو داخلش میریزی با حرارت خیلی کم و در تابه رو میذاری زمانی که روی پنکیک حباب زد و دیدی زیرش تغییر رنگ داره برمیگردونی تا طرف دیگه اش هم طلایی بشه نوش جان.
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #دسر خوشمزه فقط فقط با ۳ قلم مواد😍
پیشنهاد میکنم این دسر بهشتی و لطیف درست کنید
مواد لازم؛
۴ لیوان شیر
۵ قاشق غ پودر کاستر
۵ قاشق غ شکر
کمی وانیل
🍮
⬅️شکر و پودر کاستر داخل قابلمه با هم مخلوط کنید،، تا گلوله نشه👌🏻
⬅️شیر بهش اضافه کنید
⬅️روی حرارت ملایم هم بزنید
⬅️تا به غلظت فرنی برسه کافیه
⬅️زیاد حرارت ندید چون وقتی که سرد شد غلیظتر میشه
⬅️پس کمی رقیق بردارید
⬅️وانیل اضافه کنید و حرارت خاموش کنید
⬅️داخل ظرف سرو بریزید
⬅️بزارید دو ساعت داخل یخچال بماند
🍮🍮پودر کاستر داخل قوطی هست در سوپریها پیدا میشه ،،، یا فله ی از عطاری یا لوازم قنادی بگیرید.
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک😍😋
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر وانیل : ۱/۲ قچ
شکر : ۳ قغ
روغن مایع : ۳ قغ
شیر : ۱ پیمانه
بکینگپودر : ۱ قچ
آرد قنادی : ۱ پیمانه
تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابهتون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛