eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نکته: فاج (fudge) نوعی شیرینی نرم و نسبتا سنگین است که اغلب از ترکیب شیر و شکر و کره حاصل می‌شود؛ بسته به مواد دیگری که به آن اضافه می‌شود طعم آن متفاوت است. معمولا فاج شکلاتی را همه می‌شناسند. این فاج شکلاتی فرانسوی که در عرض 20 دقیقه موادش آماده می‌شود نیاز به 2 تا 3 ساعت استراحت در یخچال دارد. بهتر است آن را از شب قبل آماده کنید. می‌توانید کمی پودر کاکائو هم به شکلات تلخ اضافه کنید. مواد لازم برای 8 نفر : کره 110 گرم بیسکویت ساده 70 گرم شکلات تلخ¾ پیمانه شیر ½ پیمانه شکر قهوه‌ای دانه ریز 1 پیمانه پودر نارگیل به مقدار دلخواه طرز تهیه: در یک ظرف روی حرارت ملایم کره و شکر را با هم مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کره آب شود. سپس از روی شعله بردارید. شکلات را تکه تکه کرده و درون کره داغ بیندازید تا آب شود. اگر دوست دارید می‌توانید 1 قاشق پودر کاکائو هم در این مرحله اضافه کنید و دائم هم بزنید. بیسکویت‌ها را به تکه‌های 2 سانتی‌متری خرد کنید. بعد از این که مخلوط کره و شکلات یکدست شد، شیر ولرم را به آن اضافه می‌کنیم. اگر شکلات کامل حل نشده بود ظرف را روی بخار کتری قرار دهید و دائم هم بزنید تا حل شود. مخلوط را کاملا مخلوط کنید و بر روی یک ورقه سلفون 2 یا 3 لایه ریخته و به شکل یک استوانه با طول 25 سانتی‌متر و قطر 7 تا 8 سانتی متر رول کنید. سلفون را محکم دور مواد پیچیده و سر و ته آن را بپیچید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این زمان فاج را از یخچال بیرون آورده و آنها را به قطعاتی با ضخامت 1 الی 1.5 سانتی‌متر برش بزنید. می‌توانید قبل از برش زدن رول روی آن پودر نارگیل یا پودر پسته یا بادام ریخته و بعد آن را برش بزنید. فوروارد فراموش نشه👌 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#فاج_شکلاتی_با_بیسکوییت #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✍طرزتهیه: برای پخت سمنو نیاز به گندم خوب هست. ابتدا گندم رو پاک میکنیم (حتی گندم های نیمه رو نیز جدا میکنیم)و بعد تمییز میشوریم . سپس درون ظرف مناسب به مدت دو سه روز خیس میکنیم،و بعد که کامل خیس خورد و گندم ها پف کرد و درشت شد،اضافه آب رو خالی میکنیم و گندم ها رو درون پارچه میریزیم (باید آب و هوا بتواند عبور کند)و دو سه روز به آن آب میدهیم تا خشک نشوند. تو این زمان گندم ها تارهای نازک و سفیدی دارند که بهم میچسبند،آنها را در ظرف های بیشتری پخش میکنیم.(صافی،سینی،تخته،پارچه)جوری که هوا و آب به خوبی از آن رد شوند. روی گندم ها پارچه نخی نازکی می اندازیم و باز دو سه روز به آن ها آب میدهیم.(گندم ها نباید در کنار باد و سرما باشن) حال گندم ها از زیر ریشه دارند و از بالا جوانه زدند. سپس گندم ها رو چرخ میکنیم و تفاله آن را درون آب میریزیم،مخلوط به دست آمده رو از صافی رد میکنیم و در دیگ مسی (اندازه دیگ متناسب با مقدار گندم و آرد هست)میریزیم. حال آرد رو اضافه میکنیم تا مایع خمیری شکل درست شود.زیر دیگ را روشن میکنیم و هم میزنیم.تا سمنو سفت شود و به رنگ دلخواه در بیاید... میزان شلی و سفتی سمنو سلیقه ای هست،و بعد از سرد شدن معمولا ی کم سفت تر میشود. در اواخر پخت هم بادام (با پوست و یا مغز) رااضافه میکنیم.و بعد از یکی دو جوش شعله رو خیلی کم میکنیم و میگذاریم حدود چهار پنج ساعت دم بکشد... --نسبت معمول گندم به آرد یک به پنج هست... ما برای بیست کیلو گندم،هشتاد کیلو آرد استفاده کردیم.البته به نظر من اگر آرد کمتر باشه خیلی خیلی خوشمزه تر و بهتره --ما حدودا ساعت ده صبح زیر دیگ را روشن کردیم و ساعت دوازده شب دم کردیم و ساعت پنج و شش صبح شعله کم رو هم خاموش کردیم و ساعت هشت صبح شروع به کشیدن کردیم... مرتب باید سمنو رو هم زد تا مبادا بسوزد... --گندم نصفه و گرد و خاک باعث ترش شدن سمنو میشه... --گندم ها نباید خیلی روی هم انباشته بشن،و آبشون باید مرتب عوض بشه،دما هم مناسب باسد باشه سرما و گرما باعث ترش شدن میشه... --قبل از این که جوانه ها سبز بشن هم باید چرخ بشن وگرنه از شیرینی گندم ها کم میشه... --و ی اصطلاحی هست که باید هفت تا آب بریزن،به این صورت که بعد از جوش خوردن و کمی سفت شدن،مجددا آب سرد اضافه میکنند و باز هم میزنند،و این کار رو معمولا هفت بار انجام میدن تا به رنگ و غلظت مناسب برسه... 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#_سمنو #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✅كوكو سبزى مغزدار😋 براى مغزدار شدن كوكو كافيه مواد كوكو رو نصف كنيد و نصفش رو توى ماهيتابه اى كه روغن ريختين بريزيد و صاف كنيد سپس پياز داغ و گردوى خرد شده و زرشك روى قسمت اول بريزيد بعد بقيه مواد رو روى قسمت مغز دار ريخته و باز با پشت قاشق صاف كنيد وقتى دو طرف كوكو سرخ شد كوكو رو با چاقو خرد كرده و سرو كنيد من براى كوكو از مخلوط سبزى تره جعفرى گشنيز شويد اسفناج و سير سبز استفاده ميكنم . 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کوکو_سبزی_مغز_ دار #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد لازم: گوشت راسته گوسفند يا گوساله : 1 کيلو پياز : 2 عدد روغن زيتون : 1 استکان فلفل : به مقدار کم طرزتهيه: قبــــــــل از تهيه کباب برگ، بايد گوشت راسته گوسفند يا گوساله را در پياز رنده شده ، کمی فلفل و آبليمو به مدت 24 ساعت خواباند . راسته را به پهناي دلخواه و بقطر نيم سانتيمتر بريده، سپس پياز رنده شده، روغن زيتون ، فلفل و کمی آبليمو به آن می افزايم و ميگذاريم لااقل 12 تا 24 ساعت در اين مايع بخوابد گوشت را به سيخ کشيده و کمی روی آنرا با کارد ميکوبيم . بعد آتش را آماده کرده و کبابها را روی آن ميگذاريم . مقداری نمک روی هر دو سمت آن پاشيده و دقت کنيد که هر دو سمت آن خوب بپزد . کباب بايد در عين پختگی زياد خشک نشود. 😋 😋 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کباب_برگ #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
ســــ🌸ــــلام 🌸صبح پنجشنبه تون زیبـا🌸 ❣الـــهي امروزتون پرازبهترينهاباشه وغــرق خوشبختی باشيد الهی بی دلیل دلِ مهربونتون شادبشه الهی تنتون سالم و عاقبتتون بخیرباشه...🌸🍃 "روزتون گلبارون" #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
 😍😍 ✍مواد لازم: سیب زمینی متوسط3 عدد کره20 گرم نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز2 ق غ ✍مواد لازم برای مغز سالاد توپی :  ژامبون خرد شده1 پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده2/1 پیمانه خیار شور نگینی2/1 پیمانه ✍مواد لازم برای تزیین روی سالاد توپی :  کلم سفیدبه مقدار لازم کلم قرمزبه مقدار لازم جعفری ساطوری شده به مقدار لازم هویج به مقدار لازم سس مایونزبه مقدار لازم کاهوبه مقدار لازم 🍜 طرز تهیه: سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته.ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید حالا از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و توی دستتون باز کنید . یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه.سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید. توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .برای تزئین روی سالاد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#سالاد_توپی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
😋 مواد لازم: بیسکویت سبوس دار: 200 گرم کره نرم: 125 گرم ورق ژلاتین: 3 عدد خامه: 200 میلی لیتر شکلات تلخ: 130 گرم پنیر خامه ای: 220 گرم پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری پودر شکر: نصف پیمانه پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین را مخلوط کرده به صورت پودر درآورده. کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید . پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید. خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید. شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود. سپس روی بیسکویت بریزید به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.سپس از قالب درآورید. نکته بیسکویت را کاملا پودر کرده کف قالب بهم فشرده کنید تا زمان برش کیک بیسکویت منسجم و تمیز برش بخورد. پنیر و کره را قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرارداده تا به دمای محیط رسیده و نرم شود. شکر را پودر کرده تا به راحتی با پنیر مخلوط شود. میزان شیرینی دسر را می توانید تغییر دهید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید به پودر شکر کمتری نیاز دارد چون شکلات شیری، شیرین است. اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید، شکر بیشتری نیاز دارد. کمی از آن بچشید و شیرینی آن را به دلخواه تنظیم کنید. من بعد از تهيه دسر رو قالب گرد زدم و با پودر قند صورتك كشيدم 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#چیز_کیک_شکلاتی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
❤️مواد لازم: تخم مرغ به دمای محیط رسیده 1 عدد شکر 3/4 پیمانه شیر 1/4 پیمانه هم دمای محیط روغن مایع 1/4 پیمانه وانیل 1/2 قاشق چای خوری آرد 2 و 1/4 پیمانه + 1 قاشق غذاخوری نمک یک پنسه بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری ❤️طرز تهیه: کف سینی فر کاغذ روغنی قرار داده فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. همه مواد را به دمای محیط برسانید. آرد را همراه بیکینگ پودر و نمک الک کنید. تخم مرغ را همراه شکر چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود و حجم آن افزایش پیدا کند. بعد شیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی همه مواد را مخلوطط کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز دهید. خمیر کمی چسبناک خواهد بود و نباید زیاد آرد به خمیر اضافه کنید. داخل بشقابی کمی شکر بریزید. تکه هایی از خمیر بردارید و به شکل بیضی مانند عکس فرم دهید و داخل شکر بغلطانید و داخل سینی فر بچینید. بیسکوئیت ها را بین 10 تا 15 دقیقه بستگی به دمای فر بپزید. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#بیسکوئیت_صبحانه_ایتالیایی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
😋🍡 یک فوق العاده برای ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای شیری ۶۰ گرم پودر نارگیل اسیاب شده دو قاشق پر شیر عسلی اول شکلات رو به روش بن ماری میذاریم اب بشه بعد تو یک ظرف جدا گانه شیر عسلی رو با پودر نارگیل ترکیب کنید و اروم اروم شکلات رو بهش اضافه کنید بذارید تو قالب تا ببنده من برای تزئینش شکلات رنگی رو اب کردم و تو مولد فوندانت قالب زدم بعد با یک قطره شکلات که هنوز مایع هست چسبوندم روش و پودر اکلیل رو با یک قطره اسانس نارگیل هم زدم و سایه کاری کردم . بسیار طعم لطیف و خوبی داره امتحان کنید. 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شوکو_مالد_نارگیلی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
شیرینی سوئدی بسیار ساده، راحت و با موادی در دسترس درست می شود. این شیرینی را به دلخواه می توانید کاکائویی نیز درست نمایید. مواد لازم: روغن جامد یا کره: یک فنجان پودر قند: نصف فنجان آرد الک شده: 2 فنجان پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری کنجد سفید: به مقدار لازم طرز تهیه: مرحله 1 - پودر قند و کره را با همزن بزنید تا سفید شود. مرحله 2 - آرد، جوش شیرین و هل را با یکدیگر مخلوط کرده و با مواد بالا ترکیب کرده تا خمیر مناسبی که بدست نمی چسبد درست شود. مرحله 3 - از خمیر گلوله هایی به قطر یک و نیم سانت جدا کرده و یک سمت آنرا در کنجد سفید بغلطانید. مرحله 4 - شیرینی را در سینی فر با فاصله چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. مرحله 5 - شیرینی های آماده شده را بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر چیده، روی آنرا سلفون کشیده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. نکـــــــــات: می توان 2 قاشق از آرد را کم کرد و 2 قاشق نشاسته ذرت را جایگرین آن نمود. در صورتیکه از کره استفاده می کنید اجازه دهید در دمای محیط نرم شود تا خمیر شل نشود. (کره را آب نکنید) برای این دستور از هر پیمانه ای که استفاده می نمایید همه اندازه گیری با همان پیمانه باشد. به دلیل اینکه خود شیرینی کره دارد اجباری در استفاده از کاغذ روغنی در قالب نیست فوروارد فراموش نشه👌 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_سوئدی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
مواد لازم فیله ماهی سالمون: ۴ تکه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرمي روغن زیتون: ۴ قاشق س نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم گوجه‌فرنگی:۳ عدد متوسط، سیر: ۴ حبه، ساطوری آب‌لیموی تازه: ۲ قاشق س پودر آویشن: ۲ قاشق چای‌خوری روش تهیه: فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید. روی تکه‌های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه پاشیده و با اندکی روغن یک سمت آنها را چرب کنید. گوجه‌فرنگی، سیر، آب‌لیمو، آویشن و روغن باقی‌مانده را با هم مخلوط کنید. چهار تکه فویل را به اندازه مناسب بریده و در هر کدام یک تکه ماهی را از سمتی که چرب شده در وسط فویل بگذارید. دور فویل را بالا بیاورید تا به شکل کاسه در آید. مایه گوجه‌فرنگی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را روی یکی از تکه‌های ماهی بریزید، سپس گوشه‌های فویل را در بالای آن جمع کرده و محکم ببندید. بسته‌های ماهی را در یک ظرف نسوز قرار داده و برای حدود ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید، سپس از فر خارج کرده و همراه با سبزیجات پخته و نان جو یا برنج قهوه‌ای سرو کنید 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#ماهی_سالمون_با_فویل #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
آرد نخود 1 لیوان آرد سفید نصف لیوان خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری آب ولرم نصف لیوان مقداری آب ولرم اضافه جهت رقیق کردن مواد پیازچه(پیاز) ساطوری+گشنیز ساطوری+جعفری ساطوری حدود یک کاسه ماست خوری نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر تخم گشنیز،پودر زیره سبز به میزان لازم طرزتهیه: ابتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. آرد نخود+آرد سفید را در کاسه ای بریزید. خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود. _اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سفید اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد. سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود. سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#پاکوره #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
قورمه سبزی میدونم ک همتون استادین منم خیلی چیزارو از شماها گل بانوها یاد گرفتم ولی منم ب روش خودم ی توضیحی میدم شاید ب درد بخوره😊 ابتدا 1 عدد پیاز بزرگ رو رنده کردم و سرخ کردم وقتی یکم سبک شد 300 گرم گوشت رو بهش اضافه کردم و با پیاز تفت دادم مواظب باشید پیازتون نسوزه شعله کم باشه بعد 200 گرم سبزی قورمه ریز خرد شده و 100 گرم کرفس ریز ریز مثل سبزی قورمه خرد شده و کمی سبزی ترشک ک شبیه اسفناجه و یکمم ترشه اگرم نبود اشکال نداره رو بهش اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم ک ب روغن بیافته بعد نمک فلفل سیاه زرد چوبه و کمی پودر سیر میزنیم و لوبیا رو اضافه کرده و آب ب اندازه کافی میریزیم و میزاریم 5 ساعت بپره و جا بیافته و در اواسط پخت بهش لیمو اضافه میکنیم ب این صورت ک گوشت لیموهارو از پوست و هسته جدا میکنیم و آسیاب میکنیم و ب خورشت اضافه میکنیم اگه دوست داشتید یکمم پوستشو آسیاب کنید و داخل آب بریزید و 1 ساعت ک خیس خورد آبشو دور بریزید و پوستارو ب خورشت اضافه کنید من 3 تا لیمو درسته هم ک از قبل خیس کرده بودمو سوراخ میکنم و 1 ساعت آخر میندازم داخل خورشت چون لیمو رو تا توی قورمه و قیمه نندازی بوی قورمه و قیمه نمیده😂😂 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#قرمه_سبزی #آشپزی_خاص 🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳