#ترافل_نارگیلی
شیرینی بسیار ساده و آسون بدون نیاز به پخت مناسب نوروز
❤️ مواد لازم:
پودر نارگیل 400 گرم
شیرعسلی 2/3 پیمانه
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر قند 1/4 پیمانه
شکلات تلخ برای کاور شیریینی ها حدود 200 گرم
کمی پودر نارگیل برای تزئین
❤️ طرز تهیه:
شیر عسلی و کره ذوب شده و وانیل را در کاسه ای با هم مخلوط کنید بعد پودر نارگیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد خمیری بشن. پودر قند را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. کاسه محتوی مواد شیرینی را حدود 15 دقیقه داخل یخچال بزارید تا کاملا خنک بشن.
از مواد شیرینی به اندازه یک گردوی کوچک بردارید با دست گرد کنید و روی کاغذ روغنی بچینید. اگه مواد چسبناک بود چند دقیقه دیگه داخل یخچال بزارید بعد گلوله ها رو درست کنید. بعد از آماده شدن شیرینی ها رو ده دقیقه دیگه داخل یخچال بزارید و شکلات رو به روش بن ماری یا داخل مایکروفر ذوب کنید. شیرینی ها رو از یخچال خارج کنید و داخل شکلات بزنید و روی کاغذ روغنی بچینید. در صورت تمایل روی شیرینی ها رو با پودر نارگیل تزئین کنید. اینجا از پودر نارگیل تست شده استفاده شده. به این صورت که پودر نارگیل را داخل سینی فر بریزید و دو سه دقیقه داخل فر بزارید تا رنگشون طلایی بشه.
نکته: اگه طبع شما طعم زیاد شیرین رو نمیپسنده پودر قند رو حذف کنید چون شیرعسلی به تنهایی شیرین هست. اگه نمیدونید شیرعسلی چی هست ، شیرعسلی شیر غلیظ شده با شکر هست که توی اکثر سوپرمارکت ها با برند تجاری الفجر به فروش میرسه
نکته: میتونید پودر نارگیل رو کمی آسیاب کنید تا دونه هاش ریزتر بشن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_انگلیسی
مواد لازم:
تخم مرغ 5عدد
آرد 250 گرم
کاکائو 50 گرم
شکر 250 گرم
شیر یک دوم پیمانه
روغن مایع سه چهارم لیوان
بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری پر
آب 2 ق غ خوری
وانیل یه چهارم ق چ خوری
طرز تهیه:
1-فر رو از ابتدای کار 175 درجه روشن کنید.
2-ته قالب لوف را چرب و آرد پاشی کنید.
3-آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دوبار الک کنید.
4-زرده را با شکر و وانیل با درجه تند همزن بزنید تا سفید شود حالا دو ق آب اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم تا یکدست شود.
5-شیر را کم کم اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید.
6-حالا به همزن نیازی نیست روغن مایع را به مواد کیک بیفزایید و کمی با لیسک هم بزنید.
7-مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد افزوده و آرام آرام با لیسک صاف و یکدست کنید و مایع را کنار بگذارید.
8-حالا سفیده های تخم مرغ را در ظرف خشک و تمیزی با دور تند همزن بزنید تا کاملا پوک و سفت شود سپس به آرامی با مواد فوق مخلوط کنید.
9-حالا سه ملاقه از مواد سفید را کنار بگذارید و 50 گرم کاکائو را در مایع سفید قبلی الک کنید که من در اینجا دوس داشتم کیک بیشتر کاکائو باشه یه ملاقه مایع سفید ریختم یعنی اول نصفی از مواد کاکائو را ته قالب لوف ریخته و من یه ملاقه سفید به حالت مارپیچ روی مایه قهوه ای ریختم و دوباره باقی مانده مواد کاکائو را ریختم روی مواد سفید و داخل فر میگذارید به مدت 40 تا 50 دقیقه تا کیک کاملا پخته شود.
این کیک کاملا بافت نرم و پوکی دارد و بسیار خوشمزه است حتما امتحان کنید😋امیدوارم خوب توضیح داده باشم😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکویت_کفشدوزک 🍪
🌹 مواد لازم :
بیسکویت شکلاتی کرمدار
شکلات قرمز و سفید و صورتی و قهوه ای
اسپرینکل های قلبی
🌹 طرز تهیه :
یک بسته بیسکویت کرمدار شکلاتی بخرید. ترجیحا مدلی انتخاب کنید که سطح بیسکویت صاف و ساده باشد. میتوانید از بیسکویت روکش دار ویتانا یا شیرین عسل استفاده کنید.
با شکلات بن ماری شده قرمز یا صورتی که داخل قیف ریخته اید طرح کفشدوزک را بکشید.
برای خال ها و چشم ها از اسپرینکل های رنگی یا شکلات ذوب شده استفاده کنید.
یک ربع در محیط قرار دهید تا شکلات سفت شود سپس کنار چای یا قهوه سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شيريني _سپهسالاري
مواد لازم
آرد سفید...400گرم
آرد برنج....200گرم
روغن جامد....240 گرم (که من160 گرم روغن صاف و90 گرم کره استفاده کردم)
روغن مایع ...40 گرم
آب.......160 گرم
شکر.....200گرم ( من پودر شکر استفاده کردم)
تخم مرغ. ..3عدد
شربت بار....1ق غ (من به جای شربت عسل اضافه کردم)
زنجبیل......1/2ق غ
(من یک ق چ بکین پودر کمی وانیل وپودر هل وزعفران ابکرده هم اضافه کردم
طرز تهیه)
(نکته.من یکی اززرده های تخم مرغ روبرای رومال جدا کردم)
1..ابتدا آردها روکه از قبل الک کرده ایم با روغن جامدحسابی ورز میدهیم ورز دادن این مرحله از کارخیلی مهمه .من این مرحله روبادور متوسط همزن انجام دادم.وقتی روغن جامد کاملا جذب ارد شد بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا حالت خمیری به خود بگیرد.
2..بقیه مواد باقی مانده را باهم مخلوط کرده وبا ویسک هم میزنیم تا پودر شکر کاملا حل شود.
3...حالا مواد مرحله اول ودوم را باهم مخلوط میکنیم با دست یا دور کند همزن فقط و فقط درحد مخلوط شدن هم میزنیم .اگه بیشتر شد ممکنه مواد شفته بشه.
نکته..خمیر بدست امده چسبندگی دارد پس آرد اضافه نکنید.
4..خمیر را درقیف بدون ماسوره ریخته ودرسینی با فاصله کافی به اندازه یک گردو یا نارنگی قرار داده ونیم ساعت استراحت میدهیم.
5..مهر چوبی یا مخصوص شیرینی سپهسالاری را ابتدا در اب زده بعدبا ان شیرینی رامهر کرده وبازرده تخم مرغ وچند قطره عسل یاشربت وزعفران اب کرده رومال میکنیم وبا پودر پسته تزیین کرده ودرفر گرم باحرارت صدوهشتاددرجه به مدت بیست دقیقه میپزیم. البته بستگی به فرتون هم داره چند دقیقه اخر پخت میتوانید گریل را با حرارت ملایم روشن کنید تا روی شیرینی هم طلایی می شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شيرين_پلو_با_مرغ
✍️طرزتهیه:
پوست پرتقال يا نارنج( كه من از نارنج استفاده كردم چون تلخي كمتري داره) ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و هربار آب آن را عوض کنید.
در یک قابلمه آب را همراه با شکر بجوشانید.
. سپس خلال های نارنج را درون آبجوش بریزید و بجوشانید تا شیرین شوند.
.بعد يك يا دو عدد هويج رو خلال كرده با كمي روغن يا كره تفت داده و بعد با مقداري كمي گلاب و زعفرون دم كشيده و شكر و هل بزاريد ، بپزه و در آخر خلال پسته و خلال بادوم اضافه ميكنيم تا كمي نرم بشوند
بعد زرشك شسته شده رو با روغن و مقدار كمي شكر تفت داده و بعد به خلال هاي نارنج و هويج اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم
و زماني كه برنج رو اماده كرديم و دم كشيد مقداري از برنج ( به اندازه يك الي دو كفگير برنج رو زعفرون دم كشيده زده و با تمام مخلفات مخلوط ميكنم و موقعي كه برنج رو سرو ميكنيم روي برنج تزيين ميكنيم
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_حاجی_فیروز😍
مواد لازم .
مخلوط کره و روغن کاملا جامد 170 گرم
پودر قند 80 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
اسانس پرتقال یا وانیل نوک قاشق چ خوری
آرد حدود 250 گرم
پودر نشاسته ذرت 30 گرم
پودر کاکائو دو قاشق غ خوری
.
طرز تهیه:
کره و پودر قند رو با دور تند همزن بزنید تا کرمی بشه. تخم مرغ و اسانس رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.و در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. خمیر رو داخل نایلون بمدت 4 ساعت استراحت بدهید.
فر را با دمای 180 گرم کنید .
موقع قالب زدن اگه حس کردید خمیر چسبناکه بازم آرد نشاسته بهش اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه.(آرد معمولی اضافه نکنید)
خمیر رو بین دوتا نایلون به قطر 3 میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
بمدت 12 تا 15 دقیقه در پنجره بالای فر بپزید تا وقتی که زیر شیرینی ها طلایی بشه.
و بعد از خنک شدن با آیسینگ روشونو طراحی کنید.(من داخل آیسینگ هم اسانس پرتقال زدم)(اختیاری)
.
نکته:
میتونید موقع قالب زدن از خود خمیر بی رنگش بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز رو روشون دربیارید بعد داخل فر بذارید.
روغن جامد رو حتما ذوب کنید بعد داخل یخچال بذارید تا دوباره سفت بشه بعد استفاده کنید..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛