eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترافل_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : شیر : 1 لیوان کره نرم : 125 گرم روغن مایع : نصف لیوان شکر : 2 قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری : 10 گرم نمک : 1 قاشق مرباخوری آرد : 3 و نیم الی 4 لیوان زرده تخم مرغ : برای روی نان کنجد : برای روی نان طرز تهیه : خمیر رو که درست کردین، بپوشونین و بزارین جای گرم تا بیاد، بعد به اندازه لیمو ترش از خمیر بردارین و شکل بدین مثل ویدیو و روش زرده بمالین و کنجد بپاشین، در فر گرم شده 180 درجه بپزین. نکته:اگه روغن و کره اش براتون زیاده، کمتر کنین، ولی نه زیاد... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_صبحانه_فوق_العاده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ی مواد لازم : کره‌ ........................ 250 گرم(هم‌دما با اتاق) پودرشکر ................. 1 لیوان روغن مایع ............... 1 فنجان ماست ..................... 1 فنجان بیکینگ‌پودر .............. نصف قاشق چای‌خوری وانیل ...................... 1 قاشق چای‌خوری آرد .......................... حدود چهار تا چهار و نیم لیوان . مواد لازم داخل خمیر کوکی: مغز فندق .................1 لیوان(خرد شده) پودر دارچین.................. 1 قاشق مرباخوری شکر ........................ 2 قاشق غذاخوری . طرز تهیه: ی نرم، مایع، و پودر شکر را در مناسبی، به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم سپس مخلوط ، بیکینگ‌پودر و را کم‌کم و با دقت به مخلوط ماست اضافه کرده و هم می‌زنیم و ورز می‌دهیم تا خمیری حاصل شود که به دست نمی چسبد سپس مغز خرد شده، و را به خمیر اضافه کرده و دوباره خمیر را ورز می‌دهیم. از خمیر تکه‌هایی به اندازه‌ی دلخواه جدا کرده و شکلِ دلخواه را به آن می‌دهیم سپس خمیرهای آماده شده را در سینی که کف آن را کاغذ روغنی انداخته‌ایم، با فاصله کنار هم می‌چینیم. سینی فر را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا های بپزد و روی آن کمی پررنگ شود سپس سینی کوکی‌ها را از فر خارج کرده و بعد از این که کوکی‌ها شد، روی آن‌ها پودر شکر می‌پاشیم و در کنار ، یا ، می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_رویایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم📝 شيرعسلی ٢٠٠ گرم مغز بادام ،گردو و پسته بو داده هركدام ٥٠ گرم (جمعا ١٥٠ گرم ) كرنبری خشك و دو نيم شده ٥٠ گرم شكلات تلخ يا شيری و يا سفيد ٢٥٠ گرم (من ازشكلات سفيد استفاده كردم ) رنده ی پوست يك عدد پرتقال پودر پاپريكا (اجباری نيست) ✍️طرز تهیه: كف يك قالب مربع يا مستطيل را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانيد .طوری كه لبه های كاغذ از ظرف بيرون بياید. شيرعسلی را داخل يك ظرف ريخته و ظرف را داخل ظرفی ديگر كه تا نيمه با آب داغ پرشده بذاريد روی حرارت ملايم (بنماری)تا گرم بشود سپس شكلات را اضافه كنيد و هم بزنيد تا شكلات ذوب و مخلوط بشود . مغزهای بو داده را به همراه كرنبری به مخلوط شكلات و شيرعسل اضافه كنيد و مخلوط كنيد و ظرف را از روی حرارت برداريد . مخلوط شكلاتی را داخل قالب بريزيد و ٤تا ٥ ساعت بذاريد يخچال تا خوب ببندد . بعد از اينكه شكلات بسته شد با كاغذ از قالب جدا كنيد و چند دقيقه بعد كاغذ را از شكلات جدا كنيد و برش بزنيد . فاج را داخل ظرف سرو چیده و با چای سرو کنید. نكته : بجای كرنبری از مويز می توانید استفاده كنيد . بجای رنده پوست پرتقال از زنجبيل و يا دارچين ميتوانيد استفاده كنيد و پودر پاريكا را من بخاطر تركيب رنگی زدم و اجباريی نيست .اين فاج فوق العاده لذيذ هست و داخل يخچال تا يك ماه قابل نگهداری هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فاج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸ترفند گرفتن تلخی بادمجان 👌 یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه در صورتیکه بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن ! ╭#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 خامه صبحانه نصف ليوان پودر قند نصف ليوان پودر نارگيل 2 ليوان بيسكويت بميزان لازم شكلات تخته ايي بميزان لازم پودر قند را با خامه قاطي كرده خوب هم ميزنيم بعد پودر نارگيل را اضافه كرده با دست مخلوط كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و يك لايه از بيسكوييت كرمدار را برداشته و توپك را روي بيسكوييت قرار داده با دست خوب حالت داده شكلات تخته ايي ك بشكل بن ماري آب كرديم قسمت رويه توپك را توي شكلات ميزنيم بعد با پودر پسته تزيين ميكنيم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپك_برفي_شكلاتي #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ بوراني لبو 😋 چهار تا لبوي متوسط رو آبپز كنيد(ما دو ليوان لبوي رنده شده لازم داريم).لبو نبايد بيش از حد بپزه،در حدي كه كمي نرم بشه و اگر با چاقو تست كرديد راحت چاقو داخلش بشه.لبو رو آبكش كنيد تا كاملا آبش گرفته بشه بعد با رنده ي درشت رنده كنيد.حالا دو ليوان لبو رنده شده+دو ليوان ماست چكيده+دو حبه سير رنده شده+نمك و فلفل سياه رو مخلوط كنيد و روشو با كمي نعناع خرد شده تزيين كنيد(دلخواه). #بورانی_لبو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پلو #چلو_میگو 🍚🍤 ميگو رو با كره سه، چهار دقيقه تفت بده، همينكه داشت خودشو جمع ميكرد ، زعفرون بزن و از روي شعله بردار. پياز سرخ كرده رو با كشمش و دارچين تفت بده. اگر خواستي ، يه مقدار از پيازا رو با ميگو ها مخلوط كن. خلال پسته و بادام و زرشك رو هم جداگانه تفت بده. پلوي ساده، كته، شويدپلو، لوبيا پلو، باقالي پلو، رشته پلو، عدس پلو ، زيره پلو و يا هر پلوي ديگه كه دوست داشتيد دم كنيد و بعد همه مواد تفت داده شده رو بكشيد روي پلو. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛