eitaa logo
آشپزی خاص
94.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
: مواد لازم📍 1 قوطی کنسرو ذرت 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق چای‌خوری آویشن 1 قاشق چای‌خوری پودر سیرز 1 پیمانه قارچ 3 قاشق سس سفید 2 قاشق پنیر پیتزا نمک و فلفل به مقدار لازم طریقه پخت: 1: درون قابلمه‌ای یا ظرف شیشه‌ای مناسب تا نصفه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا به جوش بیاید 2: کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار می‌دهیم تا گرم شود. کره یا روغن را درون کاسه می‌ریزیم و ذرت‌های کنسروی را اضافه می‌کنیم. 3: قارچ ها را خرد می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم یا می‌پزیم. 4: قارچ‌ها را به ذرت‌ها اضافه می‌کنیم. روی کاسه را می‌پوشانیم و چند دقیقه اجازه می‌دهیم که ذرت‌ها و قارچ‌ها داغ شوند. 5: آویشن، پودر سیر، سس مایونز، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. 6: در انتها نیز پنیر پیتزا را می ریزیم تا با حرارت مواد پنیر آب شود. ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب ریخته و با سس سفید سرو می‌کنیم. 🌽🌽🌽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ذرت_مکزیکی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت نخود فرنگی مواد لازم ▫️نخود فرنگی ۵ق غ ▫️گوشت خورشی۴۰۰گرم ▫️پیاز یک عدد متوسط ▫️سیب زمینی. یک عدد ▫️هویج ۲عدد کوچک ▫️رب گوجه فرنگی ۲ق غ ▫️نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم ▫️روغن به میزان لازم طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و پیاز داغ عسلی درست کنید.گوشت رو اضافه و مقداری تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود سپس به مقدار کافی آب جوش به قابلمه اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.بعد از پخت گوشت نخود فرنگی ها رو اضافه کنید.هویج ها را پوست گرفته وحلقه ایی خرد و با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را با مقداری روغن تفت دهید و همراه هویج ها به گوشت پخته شده اضافه کنید.حالا سیب زمینی را شسته پوست گرفته و. خلالی خرد و سرخ کنید.نمک وفلفل خورش را اندازه کنید و خورش را در ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_نخود_فرنگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.... خوزستان مواد لازم : لوبیا قرمز (پخته) 1 پیمانه گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز (بزرگ) 1 عدد اسفناج (خرد شده) 1 کیلو رب انار به میزان لازم نمک و زردچوبه به میزان لازم روغن مایع مقداری شکر به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه گوشت چرخکرده را با دست ورز بدهید تا کاملا منسجم بشود.به گوشت چرخ کرده نمک و مقداری زردچوبه بزنید خوب ورز بدهید و تکه هایی اندازه گردو از آن بردارید و قلقلی کنید. حالا در تابه گود و دردار پیاز را خلالی کنید و با اضافه کردن کمی روغن آن را تفت بدهید. گوشتهای قلقلی را به تابه اضافه کنید و تفت بدهید. اسفناج را بشوئید و کاملا خشک کنید و ریزش کنید. به مواد اضافه کنید و تفت بدهید و با اضافه کردن 1/5پیمانه آب و یک مقدار نمک .در تابه را ببندید و اجازه بدهید بپزد لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت پایانی به همراه رب انار و شکر به موادمان اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفتد. نکته: این خورش را با گوشت تکه ای هم میشود تهیه کرد اگر دوست دارید لوبیا قرمز را حذف کنید یا به جایش از لپه یا لوبیا چیتی استفاده کنید بهتر است از رب انار ترش برای تهیه غذا استفاده بشود می‌توانید 3 قاشق غذاخوری آبلیمو را با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید می‌توانید 2 عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد میزان ترشی و شیرینی غذا را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید آب این غدا باید کم باشد و اینکه با پلو سرو میشود بهتر است اسفناج را جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @khoshmazeha ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_قلیه_قاشقی.... #ژله_دسر_مدرن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @khoshmazeha ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍛خورش آلوزرشك 📝موادلازم برای ۴نفر سینه مرغ ۴تکه آلوخورشتی ملس یک لیوان زرشک ٣ ق غ پیازدرشت دوعدد رب گوجه ٢ق غ زعفران ساییده یک ق چ نمک ودارچین کمی خلال پسته یک ق غ ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورگوشتها رو طلايي كردم. بعد دو ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافه و وخوب تفت دادم. بعدزعفرون روریختم وتفت دادم. حالا دو ق غ رب گوجه ،نمك و مقداري دارچين رواضافه کرده خوب مخلوط و تفت میدیم. یه لیوان آب جوش رو اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورش باشعله کم خوب بپزه و جابيفته، درآخرمن یه ق غ زرشك رو همراه با خلال پسته تفت دادم و روي خورشت بعد از سرو ريختم. این خورش کم آب وغلیظ سرومیشه. برنج زعفرانی وسالاد کارشماروتکمیل میکنه. ❤️نوش جانتون 🍹🎄🍹🎄🍹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @khoshmazeha ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_آلو_وزرشک #ژله_دسر_مدرن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @khoshmazeha ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیام_سلامتی چراهرگزنبایدتوخورش کدونمک بریزیم? زیرانمک نه تنها خاصیتهای کدو را از بین میبردبلکه مصرف کدو بانمک موجب آلزایمر می شود! کدو سبز از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيري ميكند! #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸ســــلام 🍃صبحتون بخیر 🌸آرزومندم امروز 🍃ازچشمه بیکران نعمت 🌸صفا و صمیمیت 🍃سرسبزی وخرمی زندگی 🌸و پاکی قلب بهره مند باشید 🍃و زیبایی روزت 🌸سرشاراز نور و عشق خدا باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص من از استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، ٢ عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي ١٧٠ درجه به مدت حدودا ١٥ الي ٢٠ دقيقه ميپزيم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سوپ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛