eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸دوشنبه 6خرداد ماهتون بخیر 🌷الهی صبحتون باطراوت 🌸و چون صدای 🌷باران گوش ‌نواز 🌸دلتـون خـالی از غـصه 🌷زندگيتون شیرین‌تر ازعسل 🌸دنیـاتـون غرق در آرامـش 🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول مواد خشک که شامل۲پ آرد و ۱/۲پ کاکائو و۲.۵ق.چ بیکینگ پودر و۱ق.چ نسکافه و نمک هست باهم توی یک کاسه بزرگ دوبار الک کرده و به همراه ۱/۵پ شکرمخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای ۱۷۰ درجه یا ۳۵۰ فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی۱پ شیر و۱/۲پ روغن مایع و۲عدد تخم مرغ ها و۱/۲ق.چ وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیق هستش نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_بی_بی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 ٣٠٠ گرم پودرقندو ١٤٠ گرم روغن صاف قنادي رودرظرفي بادست دستكش دستتون كنين وبادست خوب روغن وپودرقندرومخلوط كنين ،تاخميري ولطيف بشه . ٣ تخم مرغ رو مخلوط وبادست هم بزنين وانيل روهم اضافه كنين ،سپس ٦٠ گرم كرم دانماركي رواضافه ومخلوط كنين وخميركاملا مخلوط شد ٣٠٠گرم اردالك شده روتوسه مرحله اضافه ومخلوط كنين ٨٠ گرم كشمش رو اضافه و خميرروداخل قيف ريخته وداخل سيني كاغذشده بريزين وياباقاشق اينكاروانجام بدين . سيني روداخل فر١٨٠ درجه بذارين به مدت ١٠ تا١٥ دقيقه .همينكه زيرشيريني رنگ گرفت ،شيريني اماده ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه : آرد250 گرم آب750 گرم تخم مرغ8 عددروغن مایع100 گرم بکینگ پودریک چهارم قاشق غذاخوری ابتدا آب و روغن مایع را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید.بکینگ پودر و آرد را هم مخلوط کرده و در آب در حال جوش الک کنید وسریع هم بزنید تا گلوله نشودو تا حدی هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیف شود. بعد از روی حرارت بردارید و بعد از چند دقیقه تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و با همزن بزنید.(فاصله اضافه کردن و همزدن هر تخم مرغ یک دقیق باشد) خمیر را داخل قیف ریخته و در سینی فر چرب شده با فاصله از هم شکوفه زده و داخل فر از قبل گرم شده در پنجره بالای فر با حرارت 220 درجه سانتیگراد و زمان 20 دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شوند سپس از فر در آورده و پس از خنک شدن درون آن را با خامه فرم گرفته پر میکنیم. برای سبد هم من از قالب کیک گرد کوچک استفاده کردم .پشت قالب را چرب میکنیم وبا قیف و خمیر نان خامه ای هر طور خواستید شکل دهید و داخل فر بگذارید تا طلایی شوند از فر در آورده و خیلی آهسته از قالب جدا میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبد_نان_خامه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تزیین_برنج_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با پخت مریم_ساوه رسپی از chef,sam عزيز بود و من برای اولین بار درست کردم. واقعا عاااالى شد مواد لازم : آرد یک پیمانه = ۱۲۵ گرم آب ۱ پیمانه = ۲۵۰ سی سی تخم مرغ ۲ عدد تا ۳ عدد کره پنجاه گرم شربت بار ۲ ق س وانیل شکری یک چهارم ق چ شربت بار به مقدار لازم (برای قرار دادن بامیه داخلش) شربت بار مواد لازم : شکر 2 پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ۴ ق غ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری زعفران دم کرده ۲ ق س گلوکز یک قاشق غذاخوری پر(گلوکز برای براق شدن بامیه ست) طرز تهیه : اول شربت رو تهیه کنین بهتره سه چهار ساعت جلوتراماده ش کنین تاکاملا خنک بشه. * ابتدا شکر و آب و گلاب ابلیمو را در قابلمه ریخته و اصلا هم نزنید قرار بدین . تا زمانیکه کل مواد بجوشه و کف کنه بعد شعله رو ملای کنید تا شکر کاملا حل بشه با یه قلمو که به کمی آبلیمو آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعدا” داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن می شه . با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی ! ) اونو هم بزنید . و ببینید شکر حل شده باشه * بعد زعفران و چنتا دونه هل و گلوکز رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ –پ ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه . بین انگشتاتون تست کنین یکم باید چسبندگی داشته باشه. دقت کنید که زیاد نجوشه چون سرد بشه یکم سفت تر میشه. شربت آماده است. طرز تهیه خمیر بامیه : * ابتدا آب و شربت بار و کره رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین . * کره که حل شد و بمحض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید .سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع بشه.* نکته : حتما و حتما حرارت رو کم کنید . * با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید .تا زمانیکه از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکارو انجام بدین . تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشه. * بعد به ظرف دیگه ای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه . در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید. * بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ اول رو می ریزیم و با دست هم می زنیم . ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه. بعد تخم مرغ دوم رو. اگر خمیر سفت بود و قالبیت ماسوره زدن نداشت تخم مرغ سوم رو تو یه ظرف بشکونین یکم هم بزنین نصفشو بریزید بعد باهمزن چنددقیقه بزنین که کاملا مخلوط بشه. مواد باید بین انگاشتون چسبندگی داشته باشه و بشه ماسوره زد. * برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست. * نکته : بهتره قیف یکبار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته. *نکته :ماسوره ای که باهاش بامیه درست می کنن به ماسوره آچاری معروفه. * در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید ( بهتره سطح بامیه ها رو بپوشونه) . * برای سرخ کردن بامیه نباید روغنش داغ باشه . پس همون اول داخل روغن سرد قیف رو فشار بدید و باقیچی مواد رو بریزید و حتما حتما با حرارت کم سرخ کنید . * نکته : باز هم تکرار می کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهمه. بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها ، بریزید تو صافی روغن اضافیش بره بعد همون طور داغ داخل شربت بار خنک بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه (2دقیقه کافیه). نوش جان فقط نکته نهایی اینکه من از آرد قوی استفاده کردم که در بامیه بهتره استفاده نشه و به همین خاطر تخم مرغ بیشتری مصرف شد اگر برای شما هم پیش اومد تخم مرغ سوم رو با چنگال بزنید و آروم آروم به خمیر اضافه کنید تا راحت تر از قیف رد بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت مظلومانه مولای متقیان حضرت امام علی(ع) بر عاشقان تسلیت باد.🏴 ‌‌‌‌‌‌ 🌹🌹🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم : 📝 ▫️جو پوست کنده 1 لیوان ▫️هویج 2 عدد متوسط ▫️ماست دو لیوان ▫️گشنیز خرد شده یک لیوان ▫️سیر دو حبه ▫️آب مرغ دو لیوان ▫️فلفل قرمز به میزان لازم ▫️فلفل سیاه به میزان لازم ▫️نمک به میزان لازم ✍ برای شروع جو پوست کنده را دریک قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرارمی دهیم تا بپزد. بعد از پخت با استفاده از صافی آب آن را جدا می کنیم وجو پخته شده را کنار می گذاریم برای آب مرغ می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید در ادامه هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه به همراه جو پخته و آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد بعد از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم تا همه مواد با حرارت ملایم به خوبی بپزند. در اواسط پخت دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقداری فلفل سیاه ، فلفل قرمز و نمک هم اضافه می کنیم در 10 دقیقه آخر پخت، گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سوپ ته نگیرد.وقتی سوپ به غلظت مورد نظرمون رسید، ماست را با همزن دستی هم می زنیم تا بکدست شود و کم کم به سوپ اضافه می کنیم. در این مرحله باید حرارت را کم کنید و سوپ را به صورت مداوم هم بزنیم تا ماست به اصطلاح نپرد. ماست باید داغ شود اما جوش نزند. در صورت تمایل یک عدد لیموی تازه هم بزنید.سوپ را در ظرف سوپ خوری می کشیم و با گشنیز و یا جعفری تازه و معطر تزیین می کنیم و بعدش سرو می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛