eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک وقتی یک ساعت تمام شد قابلمه را در آورده در یک جای گرم بزارید و یا فر را خاموش کنید با چراق روشن حدود ۲۴ ساعت بماند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک بعد ار ۲۴ ساعت قاشق زده مواد مانتد شیر عسل باید شده باشه به هیج وجه هم نزنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک دوباره در یک مکان گرم مثل فر با چراغ روشن به مدت ۲۴ ساعت گذاشته بزارید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک بعد از استراحت دوباره روی حرارت گذاشته همون حداقل دمای گاز حدود ۴۰ دقیقه بزارید تا فقط گرم بشه نباید دست را بسوزونه. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک دوباره گاز را خاموش کرده بزارید یک ساعت کنار بمونه تا پنیر تکه تکه شود.اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک ۴ لایه پارچه تنظیف را روی هم گذاشته در یک کاسه گذاشته و مواد را بدون هم زدن خالی میکنید مانند عکس. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک این آب اضافه پنیر را میتوانید در یخچال گذاشته و برای تهیه نان ازش استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
این آب اضافه پنیر را میتوانید در یخچال گذاشته و برای تهیه نان ازش استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک بعد از ۸.۱۰ ساعت پنیر را برداشته در یخچال بزارید اجازه دهید تا ۱۰ ساعت استراحت کند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک تمام آب اضافه پنیر را بگیرید به این صورت کاملا فشار دهید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک برای گرفتن آب پنیر دستمال را گره زده از جایی آویزون کنید تا کامل خالی شود و یا مانند عکس یک تخته تمیز روی آن گذاشته و یک قابلمه سنگین بزارید زیر پنیر یک سنی بزارید تا آب اضافی گرفته شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پنیر_باترمیلک پنیر بعد از استراحت قابل استفاده میباشد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
باترمیلک باتر میلک یه محصول لبنیه که همونطور که از اسمش پیداست دوغاب باقی مونده از تهیه کره هست. یعنی وقتی کره تولید میشه دوغابی ازش به دست میاد که توی کشورهای دیگه به صورت بسته بندی صنعتی به فروش میره و توی بعضی دستورات آشپزی به کار میره. یکی از کاربردهای باتر میلک توی کیک پزی هست. توی اکثر این دستورات همراه باتر میلک جوش شیرین هم هست چون عامل اسیدی باتر میلک در ترکیب با جوش شیرین پف عالی به کیک میده و خود باتر میلک باعث میشه بافت کیک شما بسیار نرم و خوش طعم بشه طوری که تقریبا توی دهن آب میشه. برای تهیه باتر میلک توی خونه کافیه یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو را توی لیوان بریزید و روش شیر بریزید و همینطور به حال خودش رها کنید. بعد از ده تا پانزده دقیقه اگه همش بزنید میبنید که شیر بریده و غلیظ شده که بهش باتر میلک میگن. من زیر هر دستوری که باترمیلک داشته باشه باز توضیح میدم ولی چون خیلی از من سوال پرسیده میشد لازم دیدم یه پست جداگانه براش بزنم.
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‌ ‌ مواد لازم: آرد: 400 تا500 گرم شکر: 50گرم تخم مرغ: 2عدد شیر ولرم: 100 میلی لیتر خمیرمایه: یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک: یک هشتم قاشق چای خوری روغن مایع یا کره: 80 گرم مواد میانی: خرما چرخ شده: 300 گرم پودرهل: یک قاشق سوپ خوری پودر دارچین: یک قاشق سوپ خوری روش تهیه 1- خمیر ترش را با یک قاشق مرباخوری شکر مخلوط کرده، سپس شیر ولرم را اضافه کنید و بگذارید به عمل آید. 2- کره، شکر، تخم مرغ ها و نمک را مخلوط کنید و با مفتول فلزی بزنید، سپس خمیرترش را اضافه کرده و پس از آن آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید. 3- خرما را با هل و دارچین مخلوط کنید. 4- از خمیر آماده به اندازه 80گرم جدا کرده و در دست گرد کنید و از مواد خرما داخل خمیر قرار داده و داخل سینی به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید، سپس 12 برش روی خمیر ایجاد کنید طوری که برش ها خیلی نزدیک مرکز نباشد. سینی را در طبقه وسط فر که از 15دقیقه قبل روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کرده اید، قرار دهید تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد. نکته: خمیر ترش اضافی را برای اینکه ماندگاری بیشتری داشته باشد حتما در یخچال نگهداری کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان گل خرما اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیکی خوشمزه بابافتی عالی این کیک هم توقابلمه روی گازپختم دارای بافت لطیف، پوک با طعمی خوشمزه و در عین حال بسیار آسون آرد دو ویک سوم پیمانه پودر کاسترد ۴ق غ تخم مرغ ۴ عدد شکر یک ونیم پیمانه(میتونیدکم یازیادش کنید) وانیل یک چهارم ق م خ روغن مایع یک پیمانه بکینگ پودر یه قاشق غذاخوری پر ماست شیرین یک پیمانه (ازشیر هم میتونین استفاده کنید) تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن میزنیم و بعد روغن و ماست و وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم ارد و پودر کاسترد و بکین پودر رو چند بار الک میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و با صورت دورانی هم میزنیم قالب رو چرب کرده و مایع کیک رو داخلش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده رو درجه حرارت ۱۸۰به مدت چهل وپنج دقیقه میزاریم که روی کیک طلایی بشه، من این کیک روهم بدون فر توی قابلمه روی گاز پختم برای تزیین کیک : یک قاشق غذاخوری‌پودر کاسترد ویک قاشق شکررا درنصف لیوان شیر حل کرده روی حرارت ملایم میگذاریم ومدام هم میزنیم تا حالت فرنی برسد بعد نصف لیوان گلاب بهش اضافه کنید(درصورت تمایل یک قاشق خامه هم اضافه کنید) ووقتی کیک کاملاسردشد کاسترد داغ رو روش بریزید من کمی خلال پسته وبادوم هم ریختم 😋نوش جون😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک کاسترد بدون فر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅کیک شکلاتی😍 ✍مواد لازم آرد دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پور دو و نیم ق چ جوش شیرین نصف ق چ(نریزین هم مشکلی پیش نمیاد) نمک یکچهارم ق چ پودر نسکافه یک ق چ پودر شکریک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف ق چ آب جوش یک دوم پیمانه 🍜طرز تهیه ابتدا مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین ونسکافه نمک پودر شکر هست رو با هم در ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و فر را هم که از قبل با دمای 170 درجه روشن کردیم سپس مواد خشک رو وسطشو گود میکنیم و شیر و روغن مایع و تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با دورکند همزن بمدت دو دقیقه هم میزنیم و بعد از دو دقیقه آب جوش رو هم کم کم اضافه کرده و هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده میریزیم مایع کیک را (یه کمی شل تر از بقیه کیکاست نگران نباشید) و بمدت حدود35 دقیقه در فر میزاریم تا بپزه برای تزئین و خوشمزه تر کردنش من به خامه فرم گرفته دوق نوتلا اضافه کردم و شکلات سکه ای گذاشتم روش. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک شکلاتی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#استیک_مرغ سینه مرغ رو ورقه ای برش زده،با سماق،نمک،روغن زیتون مزه دار کنید و تو تابه رژیمی بدون روغن بپزید. "برای آبدار بودن استیک سینه مرغ بهتره حرارت زیاد باشه". اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سوپ دال عدس روغن زيتون سه قاشق پياز خرد شده يك عدد كرفس خرد شده 3 قاشق غذاخوری ریز خرد شده هويج یک عدد ریز خرد شده سير خرد شده سيب‌زميني کوچک یک عدد ریز خرد شده دال‌عدس  يك پيمانه آب‌مرغ چهار پيمانه نمك و فلفل ترخون یک قاشق غ خ پوره گوجه فرنگی یک پیمانه پياز پنج دقيقه در روغن زیتون تفت بدید از روغن مایع و جامد هم میتونید استفاده کنید بعد كرفس هويج سیر سيب‌زمينی اضافه کنیدپوره گوجه فرنگی هم اضتفه کنید کمی با پیازها تفت بخوره دال عدس و آب مرغ و ترخون اضافه کنید حدود نیم تا 45 دقیقه بزارید با حرارت کم بجوشه شما هم میتونید میکس کنید در اخر تمام مواد هم میتونید مثل من همینطور سرو کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سوپ دال عدس اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خورده شیشه اول چهار رنگ ژله را هر کدام جداگانه با یک لیوان اب گرم بن ماری کرده و بعد دو سوم لیوان اب سرد اضافه کرده و داخل ظرف میریزیم تا ببنده و بعد همه را برش های مربع میزنیم و داخل قالب میریزیم تا قالب پر بشه. بعد هم پاناکوتای خنک شده را روی ژله ها میریزیم و میگذاریم تا خوب ببنده و بعد برمیگردونیم😊 اینم دستور پاناکوتا👇 شیر 3لیوان خامه 200 gr وانیل 1/2 ق چ شکر 13ق غ پودر ژلاتین ۴ ق غ پودر ژلاتين رو با كمى آب سرد مخلوط كنين و روى بخار آبجوش بگذارين تا حل بشه. شير و خامه و شکر رو حرارت بدين تا جايى كه اطراف ظرف حباب بزنه، نبايد بجوشه. تو اين مرحله وانيل و ژلاتين حل شده رو كه هنوز داغه،اضافه كنين و خوب مخلوط كنين و سپس از صافی رد کنید پاناكوتاى شما آماده است. نوش جان😋 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خورده شیشه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
این کیک خوشمزه طعم ترش و شیرین آلبالو و کیک کره ای را همزمان دارد. " مواد لازم : کره .....................۱۸۰ گرم(در صورتی‌ که واسه مهمونی‌ درست می‌کنید ۲۲۵ گرم استفاده کنید، تا تمیز از قالب بیاد بیرون.) شکر ...............۲۴۰ گرم وانیل ...............۱/۲ ق چ تخم مرغ...........۳ عدد آرد ................. ۳۰۰ گرم بیکینگ پودر.......۲ ق چ شیر ................ ۱۲۵ میلی یک قوطی یا یک پیمانه کمپوت آلبالو سس : آب کمپوت آلبالو .........۳/۴ پیمانه نشاسته ذرت........... ۱ ق س شکر ................. ۱ ق س آب لیمو..............۱/۲ ق چ طرز تهیه : فر‌ رو با دمای ۱۸۰ روشن کنین. سینی رو ردیف وسط فر‌ بذارین. قالب میان تهی ۲۵ سانتی را با کره خوب چرب کنین. آلبالو‌های بدون هسته رو تو یک الک بریزین تا آب اضافشون بره. می‌تونین با پشت چنگال یا قاشق کمی‌ فشار بدین تا سریعتر آبشون بره. ولی‌ نه تا اون حد که له‌ و دفرمه بشن. کره (هم دمای اتاق) و شکر رو با همزن یا با غذا ساز خوب هم بزنین تا کاملا با هم مخلوط شده و پفکی بشن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزنین. بعد تخم مرغ‌ها رو یکی‌ یکی‌ اضافه کنین. بعد از هر تخم مرغ خوب هم بزنین، بعد اون یکی‌ رو اضافه کنین. آرد رو با بیکینگ پودر الک کنین. آرد و شیر رو در دو نوبت اضافه کنین به مخلوط تخم مرغ. به این صورت که اول نصف آرد رو اضافه با هم زن کمی‌ هم بزنین. (در حد مخلوط شدن نه زیاد) بعد نصف شیر رو اضافه کنین. هم بزنین و به همین ترتیب. توجه کنین که هم زدن فقط در حد مخلوط شدن هست. بیش از این حد باشه کیکتون پف نمیکنه. اردتون سفت میشه. اگه از غذا ساز استفاده می‌کنین، ۴ بار پالسی کافی‌ هست. البالوها رو اضافه کنین و با لیسک مخلوط کنین. مایه رو داخل قالب ریخته و سطح شو صاف کنین. بذارین ردیف وسط فر‌، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزه. با سیخ چوبی از پخت کیک اطمینان پیدا کنین. کیک رو از فر‌ خارج کرده، و بذارین توی قالب بمونه تا کاملا سرد بشه. توجه کنین این کیک حتما سرد باشه. وگرنه به قالب می‌چسبه. اگه خط و خطوط قالب زیاد مهم نیست براتون که رو کیک پیدا باشه یا نه، می‌تونین کاغذ روغنی بندازین. خیالتون راحت میشه. کیک رو روی تور سیمی گذاشته و زیرش یک سینی بذارید.و سس رو با قاشق به روی کیک بدین. اضافه‌های سس که رو سینی میریزه می‌تونین دوباره با قاشق بردارین و روی کیک بدین. سس: شکر و نشاسته{ذرت} رو با هم تو یک تابه مثل شیرجوش بریزین. با چنگال مخلوط کنین. بعد آب آلبالو رو آروم اضافه و هم بزنین. به طوری که گلوله‌ای توش نباشه. تابه را رو حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه. وقتی‌ دیدین از کناره‌ها کم کم شروع به قل زدن کرد، سس حاضره. بعد آبلیمو رو اضافه و استفاده کنین. توجه کنین زیاد از این حد حرارت ندین. سس سفت میشه و نمیتونین رو کیک بریزین. یعنی‌ سستون نباید بجوشه. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱