eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
رولت سوسیس مواد لازم: آرد (الک شده) 3 پیمانه ماست یک دوم پیمانه تخم‌مرغ 1 عدد روغن مایع به میزان لازم سوسیس 10 عدد پودر سوخاری 2 پیمانه پنیر چدار 15 ورقه نمک یک دوم قاشق چای‌خوری ✍طرز تهیه: 1. ماست، تخم‌مرغ، 5 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع و نمک را داخل کاسه‌ای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید. 2. آرد (مقدار آرد تقریبی بوده، بنابراین باید به میزانی استفاده شود که خمیر آماده و حالت چسبندگی نداشته باشد) را به تدریج به مواد افزوده و با دست ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. 3. خمیر آماده شده را حدود 3 دقیقه ورز دهید. بعد آن را داخل کاسه‌ای که از قبل با 1 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع چرب شده، قرار دهید. سپس روی آن را با دستمالی بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند. 4. با استفاده از وردنه‌ای خمیر را روی سطح صافی به ضخامت 4 میلی‌متر باز کرده و به شکل مستطیل و بزرگ تر از ابعاد سوسیس (در صورت تمایل می‌توانید سوسیس را از وسط نصف کنید) برش بزنید. 5. داخل هر برش از خمیر به ترتیب یک ورقه پنیر گودا و سوسیس بگذارید. سپس خمیر اطراف سوسیس را روی آن برگردانده تا سوسیس داخل خمیر قرار بگیرد و چیزی از آن دیده نشود (همه مواد را به این صورت آماده کنید). 6. خمیر حاوی مواد را داخل پودر سوخاری درشت بغلتانید. بعد آن را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید. 7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر کاملا پخته شود. 8. رولت نان را همراه با سس گوجه‌فرنگی و خردل سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_سوسیس #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅سوپ تره فرنگی 😋 دو ليتر آب مرغ رو با يك بوته تره فرنگي و يك هويج بزرگ،يك حبه سير و يك پيمانه جوپرك با كمي نمك و فلفل گذاشتم پخت بعد با گوشتكوب برقي كامل پورش كردم. يه بسته كوچك قارچ رو ورقه ايي كردم كمي با آبليمو تفت دادم تا آبش گرفته شه بعد به موادمون اضافه كردم، يك ليوان هم شير پرچرب ريختم فقط در اين مرحله مدام هم بزنيد كه سر نره. در آخر هم يه سينه مرغ ريش ريش شده و كمي جعفري اضافه كردم و تمام #سوپ_تره_فرنگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماست_قالبی 3 قاشق غ ژلاتین رو با 1 لیوان آب حل کنید و بن ماری کنید سپس به 2 لیوان ماست ترکیب شده با نعنا و گل سرخ اضافه کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #اشترودل 😋👆 مواد خمیر: آرد ۳ لیوان،خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد،شیر یا آب ولرم ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری،نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری، موادمیانی: پیاز، نمک،فلفل،زردچوبه زدم گوشت چرخ کرده،فلفل دلمه و قارچ،سس گوجه خمیر رو پهن کردم و مواد رو روی خمیر ریختم و پنیر پیتزا ریختم خمیر رو پیچیدم طبق فیلم . باز یه ربع بهش استراحت دادم ‌.   داخل فر از پیش گرم شده با درجه 180 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد این سمبوسه شامل👇 سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو قارچ فلفل دلمه ای پنیر پیتزا نمک و فلفل ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم. واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 پنجره ای نان پنجره‌ای یكی از شیرینی‌های قدیمی ایرانی است و با توجه به اینكه پخت آن مانند دیگر شیرینی‌ها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانم‌های ایرانی لااقل یك بار پختن این نوع شیرینی را امتحان كرده‌اند. شما هم به جای خرید شیرینی برای مهمانی شب یلدا، خودتان برای پخت نان یا شیرینی پنجره‌ای دست به كار شوید... مواد لازم: آرد سفید گندم 100 گرم تخم‌مرغ 6 عدد پودر نشاسته 100 گرم گلاب 4 تا 5 قاشق سوپ‌خوری روغن برای سرخ كردن به مقدار لازم خاك قند مقداری طرز تهیه نان پنجره ای : 1. ابتدا كاسه بلوری‌ای آماده كرده و پودر نشاسته را داخل آن بریزید، سپس كم‌كم گلاب را به نشاسته اضافه كنید تا گلوله گلوله نشود. 2. پس از اینكه نشاسته به صورت خمیر درآمد، تخم‌مرغ‌ها را بشكنید و به آن بیفزایید و با قاشق، خوب مواد را با هم مخلوط كنید. 3. آخرین ماده مورد نیاز این شیرینی آرد است؛ ابتدا آن را خوب الك كرده، سپس به مواد افزوده و هم بزنید. به این ترتیب مایه شیرینی آماده می‌شود. 4. با توجه به اینكه برای پخت این شیرینی نیاز به روغن زیادی است، كاسه فلزی گودی در اندازه متوسط آماده كرده و از روغن پر كنید، سپس روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. 5. پس از اینكه روغن داغ شد، قالب مخصوص شیرینی‌پزی را داخل روغن داغ قرار دهید تا آن هم داغ شود. بعد دسته قالب را گرفته و آن را در مایه به اندازه‌ای فرو كنید كه مایه تنها تا یك میلی‌متر مانده به لبه قالب را دربر بگیرد؛ پس از آن، بلافاصله قالب را داخل روغن داغ روی شعله ملایم قرار دهید و به محض اینكه شیرینی خودش را گرفت، قالب را كمی تكان دهید تا به‌راحتی جدا شده و در روغن سرخ شود. بقیه مایه را نیز با قالب‌های مختلف برداشته و سرخ كنید. 6. پس از اینكه شیرینی‌ها آماده شد، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و خاك قند را روی آن بپاشید. نكته: بعضی‌ها به جای آنكه خاك قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل كوبیده مخلوط كرده و روی نان پنجره‌ای می‌ریزند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷 موادلازم كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم ✍طرز تهيه : كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_بدون_پخت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 1/2 پیمانه ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه زنجبیل 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری مخمر نان 1 قاشق چایخوری زرد چوبه 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد آرد بمیزان لازم کنجد و گردو برای تزیین زرده ی تخم مرغ یا کمی زعفران و ماست برای رومال طرز تهیه: شیر رو با روغن مایع ولرم میکنیم .زرده تخم‌مرغ رو جدا میکنیم و برای رومال نگه میداریم.سفیده رو کمی با چنگال میزنیم و به شیر و روغن اضافه میکنیم .ماست و زنجبیل و نمک رو به مواد اضافه میکنیم .مواد رو باهم میزنیم تا یکدست بشن.بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم .مرحله آخر آرد رو اضافه میکنیم.و تا جایی آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه. میذاریم خمیرمون استراحت کنه.حدودا یک ساعت تا 90دقیقه طول میکشه تا ور بیاد. بعد استراحت خمیر ظرف مورد نظرمون رو چرب میکنیم و خمیر رو توی این ظرف به به شکل دلخواه بهمدت 20 دقیقه دوباره استراحت میدیم. زرده رو میزنیم و با یک قاشق ماست و زعفران آب کرده روی خمیر میمالیم و بعد کنجد و گردو رو اضافه میکنیم.در فر از قبل گرم شده190 درجه به مدت حدود 30دقیقه حرارت پایین فر و 10 دقیقه گریل رو روشن می کنیم تا روی نان طلایی بشه.آماده که شد روی سبد میذاریم تا خمیر نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_به 😋 🔸دو پياز را خرد كنين، توى روغن تفت بدين و وقتى كمى رنگ گرفت يك كيلو مرغ را كه تكه كردين بهش اضافه كنين. زردچوبه و نمك و فلفل هم روش بزنين و درش را بگذارين و اجازه بدين روى حرارت متوسط قشنگ مرغها كمى سرخ شه و رنگ بگيره.براى پختن مرغ احتياجى به اضافه كردن اب نيست و خوشمزگى اين غذا به اين پياز داغ و سرخ شدن مرغ در پيازها هست. هر يكربع يكبار مى تونين مرغها را زير و رو كنين كه همه جاش رنگ بگيره. يكى دو تا به را بشورين و خرد كنين و در كمى كره تفت بدين. من پارسال كه ايران بودم الوى خشك حلقه ايى خريدم كه خيلى خوش طعم و خوش مزه هست و اون را هم در كمى كره تفت دادم و كمى اب روش ريختم تا تازه و نرمتر شه.وقتى مرغ پخته شد، به و الو ها را روى مرغ بچينين، در صورت لازم كمى اب جوش بهش اضافه كنين و بگذارين جا بيافته.طعم ترش و شيرين اين خورشت واقعا عالى هست. تا يادم نرفته بگم كه زعفران يادتون نره و من يك قاشق خيلى كوچيك رب هم موقع سرخ شدن براى رنگش زدم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 امیدوارم در این آدینه زیبا 🍀 دلخوشی هاتون زیاد 🌸 رویاهاتون دست یافتنی 🍀 ومحفل تون از 🌸عطر محبت وآرامش سرشار باشه.... 🍀صبح آدینه تون گلبارون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ٢عدد ماست١/٢پيمانه روغن١/٣پيمانه ارد ١پيمانه نمك كمى بكينگ پودر ١ق چ مواد ميانى مثل مايه ماكارونى گوشت چرخكرده وقارچ وفلفل دلمه ورب وادويه كمى جعفرى خردشده پيازداغ كنين ومواد رو تفت بدين رب و ادويه رو اضافه كنين خوب كه تفت خورد جعفرى خردشده رو اضافه كنين وحرارت رو خاموش كنين وكنار بذارين تخم مرغ هارو باهمزن ميزنيم ب پ رو به ماست اضافه ميكنيم طورى كه كف كنه بعد به تخم مرغها كه خوب زده شده اضافه ميكنيم همينطور كه همزن داره كار ميكنه روغن و نمك رو هم اضافه ميكنيم و مخلوط كه شد همزنو كنار ميذاريم ارد الك شده رو اروم اضافه ميكنيم خوب كه مخلوط شد تو قالب مورد نظر يه لايه ميريزيم بعد مواد ميانى كه از گرمى افتاده اضافه ميكنيم حالا بقيه مواد رو ميريزيم تا كاملا روى مواد رو بپوشونه تو فر ١٧٠بمدت ٤٥دقيقه ميذاريم فوق العاده خوشمزه س و توصيه ميشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :  تخم‌ مرغ سه عدد پیاز نگینی خرد شده  یک عدد فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی خرد شده  از هر کدام 1/4عدد قارچ ورقه شده100 گرم  کره  50 گرم نخود فرنگی چهار قاشق غذاخوری روغن دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل و پاپریکا به میزان لازم طرز تهیه : نخود فرنگی را با مقداری آب درون ظرف در بسته داخل دستگاه با قدرت 900 وات به مدت پنج دقیقه قرار می‌دهیم. پیاز را با روغن و کمی نمک در ظرفی با قدرت 900 وات به مدت چهار دقیقه در مایکروویو حرارت می‌دهیم سپس فلفل دلمه‌ای را به آن افزوده و با همان قدرت سه دقیقه زمان می‌دهیم. قارچ را نیز اضافه کرده و با 900 وات درصد سه دقیقه حرارت داده و بعد از دستگاه خارج می‌کنیم. بعد نخودفرنگی را به مواد اضافه می‌کنیم، نمک، فلفل و پاپریکا را افزوده و می‌گذاریم تا کمی خنک شود. بعد تخم‌مرغ زده شده را می‌افزاییم. در ظرف گودی کره آب شده را می‌ریزیم و مایه املت را داخل ظرف ریخته و روی سه پایه بلند دستگاه قرار داده و از سیستم ترکیب گریل با مایکروویو با قدرت 360 وات به مدت پنج دقیقه زمان می‌دهیم. یک سمت املت را روی سمت دیگر آورده و در صورت دلخواه از سیستم گریل استفاده می‌کنیم تا کمی روی املت طلایی شود. می‌توانید با سبزی‌های تفت داده و سس قرمز املت را تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_قارچ_در_مایکروویو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ 😍😍 تخم مرغ 1 عدد شکر 75 گرم کره 160 گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد 170 تا 150 گرم پودر نشاسته حدود 70 گرم شکلات تخته ای 120 گرم آرد و نشاسته و وانیل و شکر را مخلوط کرده و کره را به آن اضافه کنید تا کاملا کره به خورد مواد برود. تخم مرغ را اضافه نموده مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن به اندازه سه میلیمتر با وردنه پهن کنید و با قالب مورد نظر قالب زده روی سینی فر چرب شده قرار داده با حرارت 175 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ بیسکوییت ها طلایی شود. بعد از پخت روی بیسکوییت ها را با شکلات آب شده بپوشانید و روی آن را مغز گردو نیم شده یا بادام قرار دهید. در ابتدا 150 گرم آرد را اضافه نموده مراحل کار انجام شود اگر خمیر چسبنده بود آرد را اضافه نموده تا خمیر به دست نچسبد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکوییت_با_رویه_شکلات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱/۵ ليوان آب ولرم نصف استکان شير ولرم ۱ قاشق مربا خورى شکر ۲ قاشق مربا خورى نمک ۲ قاشق غذاخورى روغن زيتون ۱ بسته پودر خمير مايه(۴۰ گرم پودر خمير مايه سنتى  يا ۱۴ گرم خميرمايه فورى) آرد به مقدار لازم براى روى نان(۱ عدد زرده تخم مرغ +۱ قاشق غذاخورى روغن زيتون+ ۱ قاشق غذاخورى شير) خمير مايه در مدل سنتى، پودر خميرمايه را با شکر نمک و آب ولرم مخلوط کرده  يک گوشه بگذاريد عمل بيايد اگر خميرمايه فورى بود همه مواد را مخلوط کرده به آن آرد را کم کم اضافه کنيد تا خميرى نرم که کمى به دست بچسبد بدست بيايد روى خمير را بپوشانيد تا چهل دقيقه استراحت کند خمير را کف سينى به هرشکلى که دوست داشتيد يا به شکل گرد درست کرده مخلوط روى نان(زرده تخم مرغ+روغن زيتون+شير)  را با برس روى خمير بماليد رويش کنجد و خرفه پاشيده پانزده دقيقه ديگر اجازه دهيد استراحت کرده حجم پيدا کند در فر گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ تا زمان طلايى شدن بپزيد نوش جان  ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_روغن_زیتونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_روغن_زیتونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛