eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپرینگ_رول #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در مصرف سویا اگه زیاده روی بشه شاید ضرر داشته باشه وگرنه یکماه یکی دو دفعه خیلی هم خوبه☺شام سبک وخوشمزه ، واسه گیاه خوران عااالیه عزیزان هر کتلتی اگه با روغن کم سرخ بشه مغز پخت نمیشه باور کنید با روغن کم سرخ کنید روغن بیشتر جذبش میشه تا روغن زیاد .این کتلت زیاد روغن جذب نمیکنه بسیار هم خوش طعمه😉 این مقدار مواد مقدار کتلته تو فیلم سویا دو لیوان پیاز یک عدد سیب زمینی خام‌ یک عدد نسبتا بزرگ تخم‌مرغ دو عدد سیر دوحبه جعفری خرد شده دوالی سه قاشق آرد معمولی ویا آرد سوخاری یک الی دو قاشق نمک،فلفل،زردچوبه و زیره آسیاب شده به مقدار لازم زیره هم نداشتید اشکال نداره سویا رو با کمی آب و زردچوبه ونمک میپزیم حدود ده الی ۱۵ دقیقه مواظب باشید شعله بالا باشه سر میره سپس آبکش کرده وخوب با دست بچلانید . سیب زمینی خام وپیاز رو رنده کرده و آبشو بگیرید واسه این ابتدا رنده میکنیم که آبشو بگیریم اگر آبشو نگیرید مواد کتلت شل ول میشه وانسجام نداره مجبورید هی آرد به خوردش بدید در نتیجه کتلت سفت میشه سویا وپیاز وسیب زمینی وسیر رو با دستگاه یا غذا ساز ویا مخلوط کن میزنیم ویا از چرخ گوشت استفاده کنید. تا خوب له ویکدست بشه سپس تخم مرغ وجعفری وادویجات (زردچوبه کم بزنید چون موقع پخت هم زردچوبه زدیم)کیک قاشق آرد رو اضافه وبا دست خوب بزنید تا انسجام پیدا کنه اگر دیدید شله کمی دیگه آرد بزنید روغن رو داغ کرده و دو طرف کتلتها رو خوب سرخ کنید وبا نون سنگک وکاهو،خیار شور وگوجه فرنگی قاچ شده چه شود😉 عزیزان اونکی با هاون ریختم تو مواد زعفران نبود فلفل قرمز بود آسیاب کردم عزیزان اگر آرد سوخاری داشتید آرد سوخاری بزنید خوشمزه تره من نداشتم میتونید سویا رو به جای اینکه بپزید یکساعتی خیس کنید ولی با سویای پخته خیلی خوشمزه تره اصلا بوی سویا رو حس نمیکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_سویا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک رول بادمجان 🍆🍆 مواد مورد نیاز: برای مواد میانی 150 گرم گوشت چرخ شده 1 عدد پیاز رنده شده 4 قاشق غذاخوری روغن 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق چای خوری نمک فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر چیلی به مقدار لازم 3 عدد بادمجان قلمی 5 عدد سیب زمینی متوسط برای سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری نمک 4-5 قاشق غذاخوری روغن 1 فنجان آب گرم 1 قاشق چای خوری فلفل . روغن برای سرخ کردن بادمجان را برش زده و برای نیم ساعت در آب نمک قرار دهید و آن را ابکش کنید.. کنار گذاشته و با دستمال خشک کنید. بادمجان ها رو‌ در روغن سرخ کنید.. موادی که برای میان رول بادمجان داشتیم رو‌با هم‌ مخلوط کنید تا یکدست بشه... حالا از مواد تهیه شده روی بادمجان بگذارید و اون رو بپیچید. سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. بادمجان های رول شده و سیب زمینی های سرخ شده رو‌ به ظرف چرب شده مخصوص فر انتقال بدید و سس تهیه شده از رب، آب، نمک، روغن و فلفل رو‌ روی مواد بریزید و‌ در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_رول_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا کوچولو با نان تست🍕🍕 کف سینی رو چرب کنید و نون تست ها رو بچینید، روی نون ها سس بمالید ، کمی پنیر بریزید ، گوشت چرخ کرده و تفت داده شده و فلفل دلمه نگینی بریزید دوباره مقداری پنیر پیتزا بپاشید ، سوسیس سرخ شده به مقدار دلخواه روی مواد بچینید ، قارچ ورقه شده خام ، مقداری گوجه نگینی به دلخواه ، پیاز حلقه شده به دلخواه ، با دست کمی مواد رو فشار بدید تا بهم بچسبن، بعد بذارید تو فر 180 درجه تا پنیرها ذوب و طلایی بشه ... اگرم فر نداشتید میتونید کف ماهی تابه بذارید به مدت ده تا پونزده دقیقه . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیک خوشمزه بدون نیاز به فر بیسکویت پتی بور کاکائویی یک بسته بزرگ از نوع وانیلیش هم بک بسته بزرگ خامه صبحانه 200 گرم شیر عسلی 150 گرم موز پوره شده 1 عدد فندق پودر شده 50 گرم شیر 5 قاشق غذا خوری وانیل 1 پینچ در یک ظرف استیل شیر عسلی خامه شیر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و روی گاز میزاریم هم میزنیم ولی مراقب باشید نسوزه بعد از این که خنک شد بهش موز و فندق رو اضافه میکنیم در جای دیگه بیسکویت های قهوه ایی رو تویه قالب میچینیم و از کرمی که ساختیم روش میریزیم دوباره ردیف بعدی از بیسکویت نوع وانیلی و کرم همین کارو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه لایه آخر رو بیسکویت بزنید داخل یخچال بزارین و تا 12 ساعت استراحت بدین بعد از خارج کردن اون رو برش بدین و با گاناش شل (مخلوط شکلات و خامه ) روش رو دیزاین کنید بچه ها طعمش فوق العادس 😋نوش جون😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_تر_بیسکویتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو پیتزایی برا ی ۶ نفر. مرغ......نصف سینه سویا......۱ لیوان فلفل دلمه.....۱عدد قارچ....۲۰۰گرم تخم مرغ....۳عدد ارد.....۱ ق غ رب گوجه ....۱غ ق پیاز ....۱عدد آویشن.نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.به مقدار لازم ابتدا یک لیوان سویا را خیس کرده..البته من خودم خیس نمیکنم روی حرارت با مقداری آب میگذارم وقتی به جوش آمد درون صافی میریزم وبا آب سرد کاملا آبکشی میکنم . ابتدا پیاز را نگینی کرده وسرخ میکنیم طلایی که شد سپس مرغ را که به قطعات ریزخورد کرده ایم اصافه میکنیم تفت میدهیم نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.وسویا را اضافه کرده وکاملا تفت میدهیم درظرف را میبندیم تا با حرارت ملایم بپزد سپس قارچ وفلفل دلمه را اضافه میکنیم ودر آخررب گوجه وآویشن هم اصافه میکنیم وقتی آماده شد اجازه دهید خنک شود بعد تخم مرغها وآرد را اصافه کرده در ماهیتابه مقداری روغن ریخته وکوکوهای خوشمزه را سرخ کنید به جرات میکنم که خوشمزه ترین کوکویی که خوردم این نوع بوده در ضمن عزیزان بجای سویا میتونید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_پیتزایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ژله پایه شیر ۲ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی شکر ۹ قاشق غذاخوری سر خالی ژلاتین ۳قاشق غذاخوری سر خالی وانیل نوک قاشق چایخوری کافی میکس ۲ بسته مواد لازم برای خرده شیشهای شکلاتی هات چاکلت دو بسته شکر ۴ قاشق غذاخوری آبجوش ۱ لیوان سر پر ژلاتین ۱ونیم قاشق غذاخوری طرز تهیه ژله پایه🌹 ابتدا خامه را روی حرارت ملایم میگذاریم دقت کنید نباید جوش بیاد شکر را به خامه آب شده اضافه میکنیم وقتی ذرات شکر کاملا در خامه حل شد شیر را اضاف میکنیم در مرحله بعد ۲ بسته کافی میکس اضاف میکنیم و در آخر ژلاتین بن ماری شده را، اجازه بدید تا کمی خنک شود طرز تهیه خرده شیشه شکلاتی🌹 دو بسته هات چاکلت را با شکر و آبجوش مخلوط کنید وبعد ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید اجازه دهید تا مواد خنک شود بعد مواد را در یک ظرف مستطیلی شکل بریزید و حدود ۲ ساعت در یخچال بگذارید مطمین شوید مواد کاملا ببندد و بعد برش بزنید حالا قالب اصلی را کمی چرب کنید و خرده شیشهای شکلاتی را بریزید درون قالب ، ژله پایه را که خنک شده را خیلی آروم روی خرده شیشها بریزید دسر را به مدت ۴ ساعت در یخچال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_خرده_شیشه_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥚 ▪️تخم مرغ : یک عدد ▪️شکر: سه قاشق غذاخوری ▪️وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری ▪️روغن : سه قاشق غذاخوری ▪️آرد : چهار قاشق غذاخوری ▪️بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری ▪️پودر کاکائو : حدود یک قاشق غذاخوری ▪️شیر :چهار قاشق غذاخوری 🔴روش تهیه🔻🍩 🔸تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی (اگر نداشتین چنگال هم گزینه مناسبیه) خوب به هم میزنیم شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم 🔸زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه میکنیم آره و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم پودر کاکائو رو هم به ترکیبمون اضافه میکنیم (می تونیم پودر کاکائو رو با آرد مخلوط کرده و با هم به ترکیب اضافه کنیم) 🔸در نهایت شیر رو به خمیر کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!! توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه) 🔸بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن 🔸بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن بعد از ده دقیقه کیک آماده هست. 🔸فنجان ها رو از داخل قابلمه خارج کنین و بذارین تا سرد بشه بعد از سرد شدن دیواره فنجان رو به آرومی به سطح میز بزنین و اون رو برعکس کنین تا کیک از داخلش خارج بشه 🔸کیک های آماده شده رو میشه به همین شکل ساده مصرف کرد و یا اونها رو با خامه و … تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیف_فنجانی_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون بربری خونگی مواد لازم ۵۰۰ گرم آرد نان ( نه آرد کیک) یک پاکت یا ۸ گرم پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر دو قاشق ماست. ۵ گرم شکر که برای پودر خمیر مایه هست. ۱۰ گرم نمک. ۱۵ گرم کره یا روغن خوب. ۲۸۰ سی سی آب گرم که دست را نسوزانه. مخلوط کنید. خوب ورز بدید. بزارید مثل نون معمولی دوبرابر بشه. سپس پف را بخوابانید و چهار قسمت کنید و به شکل خمیر که در ویدیو میبینید بکنید. دوباره روش را بپوشانید و بزارید یکم پف کنه. برای رومال روی بربری. یک قاشق ارد با کمی آب روی اجاق برای چند دقیقه گرم کنید تا مایه خودش را بگیره. وقتی سرد میشه. مایه باید مثل ویدیو بشه. برای زیر نون، سبوس یا آرد سبوسدار درجه فر دویست سانتیگراد خوبه. برای طرز پخت ویدیو را دنبال کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_بربری_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #طرز_تهیه_اشترودل_سیب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان مهربانم💐 صبح شنبه تون بخیر تصویرزندگیتون عاشقانه خونه دلتون گرم☘ پرازمحبت صمیمیت سفرتون پرازبرکت ونگارش سرنوشتتون خوش خط💐
😍 دو لیوان کنجد پوست کنده رو تفت دادم واز رو حرارت برداشتم وبا پودر هل مخلوط کردم یک لیوان مغز گردوی رو تفت دادم و خرد کردم یک لیوان شیره انگور رو روی حرارت ملایم گذاشتم تا کمی غلیظ بشه ولی مواظب باشید نسوزه وزیاد غلیظ نشه چون شیرینی سفت میشه دو قاشق غذاخوری کره اضافه کردم کنجد تفت داده وگردوی خرد شده وتفت داده را به دوشاب اضافه کردم و وهم زدم تا مواد تو ماهیتابه جمع بشه بعد توی کوچکترین سایز ظرف پیرکس کیسه فریزر انداختم و مواد رو روش پهن کردم و صاف کردم و دوباره روی شیرینی مغز گردو و کنجد ریختم و گذاشتم تو یخچال تا کاملا خنک بشه وبعد برش زدم ضخامت این شیرینی به خودتون بستگی داره میتونید نازکتر یا ضخیمتر داخل سینی پهن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کنجدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_مرغ اگه میخواید مرغتون بو نده قبل از پخت حتما با کمی آب بزارید رو شعله گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه ابشو دور بریزید ودوباره بشورید دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده کف ماهی تابه مقداری روغن بریزید گرم که شد پیاز ها رو بریزید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید تکه های مرغ روش بچینید و شعله گاز رو خیییلی کم کنید ودرشو بزارید تا پیازها آب بندازن واروم آروم بپزن یادتون نرخ شعله خیلی کم باشه نیم ساعت که گذشت مرغ رو برگردانید ظرف دیگش بعد از یکساعت آلوی خیس شده ونمک بزنید ودوباره درشو بزارید تا بپزه وهمزمان سرخ بشه یک یک ماهی تابه دیگه یا ظرف پیرکس چند حبه سیر رو رنده کنید وبا کمی روغن تفت بدید یک قاشق رب بزنید وباهاش تفت بدید یک لیوان آب اضافه کرده وبزارید سس به جوش بیاد مرغ پخته شده وبه همراه پیاز والو اضافه کرده کمی زعفران دم کرده روش میریزیم وچند قاچ گوجه فرنگی میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت عزیزانی که فر ندارن طبق دستور میرن ورو گاز با شعله خیلی کم میزارن میتونید همراه الو هویج هم بریزید هنگام پخت مرغ اصلا آب نریزید بزارید با همون آب پیاز بپزه میخواید روی مرغتون برشته بشه گریل رو چند دقیقه ای روشن کنید یک ساعت ونیم الی دوساعت مرغ کاملا مغز پخت میشه بیشتر از این مرغ وا میره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار برای چهار یا پنج نفره مرغ چهار یا پنج تکه بادمجون متوسط پنج عدد گوجه فرنگی دو عدد غوره نصف پیاله الانه که فصلش نیست فریزیری استفاده کردم پیاز یک عدد رب یک قاشق پوره گوجه فرنگی پنج عدد (گوجه فرنگی رو رنده کردم و از صافی رد کردم تا تخم گوجه فرنگی گرفته بشه ) روغن ونمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه زعفران دم کرده به میزان لازم یکی دو عدد هویج ،سه حبه سیر،یک عدد پیاز چهار قاچ،یک تکه کوچک زنجبیل تازه برای پخت مرغ مثل بقیه دستورات مرغ را با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد اما جوش نزنه فقط کفش بیاد بالا کافیه آبشو دور بریزید دوباره بشورید. تکه های مرغ را با یکی دو عدد هویج ،یکی دوحبه سیر،یک عدد پیاز چهار قاچ ، ویک تکه کوچک زنجبیل تازه ،نمک وزردچوبه بزارید بپزه توجه کنید بپزه اما وااا نره ، تو ماهی تابه نچسب چند قاشق روغن بریزید تکه های مرغ پخته شده رو باهاش سرخ کنید زعفران بزنید. مرغ که سرخ شد از ماهی تابه خارج کرده. تو همون ماهی تابه پیاز را رنده ویا ریز خرد کنید وتفت بدید پیازها که طلای شدن رب اضافه وباهاش تفت بدید فلفل قرمز وسیاه بزنید پوره گوجه فرنگی هم اضافه،درشو بزارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته سپس آب مرغ را از صافی رد کرده همراه نمک بهش اضافه میکنیم و میزاریم بجوش بیاد تو این فاصله سس بادمجون ها را که نمک پاشیده بودیم‌ روش آب سرد میکشیم روش و دوطرفشو سرخ میکنیم سس که جوش اومد تکه های مرغ سرخ شده همراه چند قاچ گوجه فرنگی اضافه ومیزاریم حدود ده دقیقه باهم بپزن سپس بادمجون سرخ شده به همراه غوره اضافه،دوباره درشو میزاریم تا سس غلیظ و خورش جا بیفته 😍نوش جااان زنجبیل نداشتید نزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غوره_مسما #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . . برای ۱۶ عدد نان باگت ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم قارچ ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد ذرت ۳ تا ۴ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل کردم . یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_باگت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من این بار داخل فر درست کردم توی قالب . حالا مواد داخلش به نوعی سلیقه ای هستش . بادمجون هم می تونین استفاده کنین یا جای گوشت از مرغ . برای ۳ تا ۴ نفر گوشت گوساله یا گوسفند ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد ماست چکیده نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم زعفران دم کرده مقداری برنج را از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم کمی زردچوبه ریختم و بعد مقداری آب ریختم تا بپزه اواخر پخت نمک و کمی زعفران خواستین از دارچین یا چوب دارچین هم می تونین استفاده کنین . بعد گوشت رو ریش ریش کردم . مقداری از اب گوشت رو هم بمونه . بعضی اوقات داخل مواد ماست و زعفران می ریزم . گوشت رو هم کمی تفت دادم با زعفران . میتونین گوشت رو هم ریش ریش نکنین و از اول ورقه ای برش بدین و بپزین و به اون شکل توی ته چین قرار بدین . زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن ، زعفران آب کرده، من یکی ، دو قاشق آب گوشت به این مواد اضافه کردم . گلاب هم می تونین بریزین . برنج را آبکش کردم . خواستین توی قابلمه بپزین روی گاز کف و دیواره های قابلمه هم چرب بشه یا مه اگه خواستین توی فر هم بپزین قالب رو کف و دیواره هاش رو چرب کنین . موادی زعفرانی و ماستم رو با برنج مخلوط کردم . از برنجم داخل قالب ریختم با پشت قاشق صاف کردم ، روش گوشت ریش ریش شده و کمی زرشک و خلال پسته و بادام ریختم . روی اون بقیه برنج رو ریختم و با پشت قاشق صافش کردم . می تونین دو لایه حتی از مواد گوشتی بریزین بسته به ارتفاع قالبتون اگه زیاده دو بار این کار رو انجام بدین . روی برنج هم می تونین کمی روغن و آب رو مخلوط و روش بریزین . برای پخت در فر می تونین روش فویل بکشین . قالب رو در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت در فر قرار دادم . اگه خواستین روی گاز بپزین قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدین و از دم کنی استفاده کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_قالبی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این غذا شما میتونید مواد میانی رو از قبل آماده کنید وموقع استفاده سریع درست کنید 👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم :500 گرم گوشت چرخ شده 1 پیمانه پنیر موتزارلا 1 عدد پیاز نگینی خرد شده 2تا3 حبه سیر 1 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده(بدون پوست) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه ادویه جات از هر کدوم 1 قاشق چایخوری (نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، پاپریکا، ادویه مکزیکی) نان تورتیلا کره ذرت کنسروی طرز تهیه : . ابتدا مواد میانی رو آماده کنید. در تابه روغن ریخته وپیاز و سیر را ریخته وکمی تفت دهید وپیاز که سبک شد گوشت چرخی رو اضافه وتفت داده ، ادویه جات را اضافه کنید، رب گوجه و گوجه نگینی خرد شده را اضافه وهمگی رو با هم تفت بدید تا گوشت پخته وآب آن کشیده شود. 👩‍🍳👩‍🍳 . در یک طرف نان تورتیلا مقداری پنیر موزارلا (پیتزا) ریخته ومقداری از مواد گوشتی وکمی ذرت اضافه وباز مقداری پنیر ریخته و نان رو تا زده و در تابه که کمی روغن ریخته اید گذاشته ودو طرف نان رو کمی سرخ کنید تا پنیر داخل نان آب شود، بعد سرخ شدن به شکل مثلث برش زده وبا سس ماست یا سس دلخواه سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کسادیا_با_گوشت_چرخی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛